مشاهده نسخه کامل
: بحث و گفتگو پیرامون بورس اوراق بهادار
mirzabozorg
22-04-2020, 12:34
به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید در بخش خدمات توضیحات کامل داده شده
خیلی ممنون از شما
من نگاه کردم خیلی پیچیده بود
میشه مادرم که ایرانه این کار رو بکنه و من از خارج با ای پی خارج وارد اکانت بشم خرید فروش بکنم؟ اطلاعی دارین شما؟
szh_1367
22-04-2020, 21:04
خیلی ممنون از شما
من نگاه کردم خیلی پیچیده بود
میشه مادرم که ایرانه این کار رو بکنه و من از خارج با ای پی خارج وارد اکانت بشم خرید فروش بکنم؟ اطلاعی دارین شما؟
بله این امکان وجود داره که شما با کد بورسی دیگران کار کنید
محدودیتی در ای پی داخل و خارج وجود نداره
یکی از اعضاء خانواده تشریف ببرن کارگزاری و دفتر پیشخوان جهت اهراز هویت . کد بورسی که دریافت کردند به شما بدهند بدون هیچ محدودیتی قادر خواهید بود خرید و فروش انجام دهید
mirzabozorg
23-04-2020, 10:58
بله این امکان وجود داره که شما با کد بورسی دیگران کار کنید
محدودیتی در ای پی داخل و خارج وجود نداره
یکی از اعضاء خانواده تشریف ببرن کارگزاری و دفتر پیشخوان جهت اهراز هویت . کد بورسی که دریافت کردند به شما بدهند بدون هیچ محدودیتی قادر خواهید بود خرید و فروش انجام دهید
میدونین چرا پرسیدم؟ من خارج از کشور هستم. الان تو این سایت گزینه ثبت نام رو میزنم بالا نمیاره یعنی همینطوری در حال loading میمونه به خاطر همون گفتم ببینم نکنه موقع ورود به پنل کاربری هم این اتفاقات بیفته اگر از طرف کسی که داخل ایران هست ثبت نام انجام بشه و من از طرف اون معامله کنم. الان تو ایران ثبت نام رو میزنین بالا میاره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
szh_1367
23-04-2020, 11:19
میدونین چرا پرسیدم؟ من خارج از کشور هستم. الان تو این سایت گزینه ثبت نام رو میزنم بالا نمیاره یعنی همینطوری در حال loading میمونه به خاطر همون گفتم ببینم نکنه موقع ورود به پنل کاربری هم این اتفاقات بیفته اگر از طرف کسی که داخل ایران هست ثبت نام انجام بشه و من از طرف اون معامله کنم. الان تو ایران ثبت نام رو میزنین بالا میاره؟
شما از طریق اعضاء خانواده اقدام کنید برای خرید و فروش هیچ مشکلی نخواهید داشت
دوستانم در خارج از کشور به راحتی در حال معامله هستند
navid.zz68
23-04-2020, 11:23
اکثر دامنه های داخل کشور از خارج از کشور قابل دسترسی نیست
mirzabozorg
23-04-2020, 12:12
اکثر دامنه های داخل کشور از خارج از کشور قابل دسترسی نیست
بله
ظاهرا ولی برای خرید و فروش اونطور که دوستمون گفتن مشکلی نخواهد بود
mirzabozorg
23-04-2020, 12:15
از اینجا میشه ثبت نام کرد و معتبره کارگزاری آگاه ؟ چون نوشته همزمان سجام هم ثبت نام میشه و در نهایت فقط کافیه بریم پیش خوان دولت.
مادرم مسن هستن مجبورم کارها رو خودم انجام بدم فقط ایشون برن پیشحوان
ممنون
mirzabozorg
24-04-2020, 12:05
آره من سود کردم ولی اولش وقت گذاشتم یاد گرفتم.معامله گری چنتا جنبه داره روانشناسی برنامه ریزی مدیریت سرمایه و تحلیل بازار اینارو بلد باشید سودش عالیه
میشه بگید چقدر پول گزاشتید و چقدر سود کردید؟ و از کجا معامله کردید منظور از اخبار یا همینطوری یا با حرف این و اون یا تکنیکال
mirzabozorg
24-04-2020, 12:36
ریسک ارز و سکه اصلا با بورس کالا قابل مقایسه نیست
تجربه چندین سال فعالیت در بورس های مختلف بهم ثابت کرده بورس ایران در حال حاضر بهشت سرمایه گذاران هست
اما اگر نقدینگی که از بازارهایی مثل ارز و سکه وارد بورس شده صرف تولید نشود اینده فاجعه باری در پیش خواهیم داشت
در واقع این اتفاق افتاد درسته؟ تولید نرفت دیگه اون پولها و اینطور شد.
mirzabozorg
24-04-2020, 12:45
دوستانی که چند ساله بورس هستند ایا واقعا ارزش سرمایه گزاری رو داره رک و پوست کنده بگن اونهایی که رانت نداشتن لطفا تجربیاتشون رو اونم تو این شرایط بگن. دوستمون szh مثلا یا دیگران خیلی خوب توصیح دادن میشه بیشتر بگن
دوستان الان که میگن مثل به دلیل کرونا و اینا سجام غیر حضوری ، خوب برای کارگذاری ها که باید حضوری بریم این دیگ چه کاری بود کردند
mirzabozorg
02-07-2020, 09:32
دوستان سلام
این احراز هویت غیرحضوری انجام دادیم و سحام هم ثبت نام کردیم و آنلاین هم کارگزاری ثبت نام کردیم بازن باید بریم پیشخوان ؟
من بابام زنگ زده میگه سهام ترجیحی مخابرات دارم نه رمز میده نه شناسه میگه فقط ببین چقدر سهام دارم 10 ساعت طول کشید بالاخره بتونم پیدا کنم.
اما هنوز نمیدونم خرید و فروش آنلاین سهام به چه صورته دقیقا؟
سلام دوستان من از سامانه سجام کد بورسی دریافت کردم الان چجوری باید خرید و فروش بکنم ؟
hamed_korn
03-07-2020, 21:02
سلام. اگه بخواید صندوق ثبت نام کنید یا باید حضوری مراجعه کنید یا اینترنتی تو سایتشون.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
سهام اخابر مدت زیادی بسته است و مثل اینکه قصد با کردنش رو ندارن هرکی میتونه بره اینجا یه امضا بزنه که رسیدگی کنن.
از من به شما نصیحت اگه میخواهید پولدار بشید اخابر که باز شد اگه با درصد کم باز شد هرچی دارید فقط سهام اخابر بخرید چون الان 1700 به زودی میرسه به 4-5 هزار تومان.
Masoud-2014
01-08-2020, 02:05
سلام ...
برا میانمدت یا بلند مدت چه سهامی خوبه یا چه گروهی؟
مثلا تا عید یا تابستان اینده ؟
پالایش نفت ؟ یا فلزات اساسی؟ (فملی و فولاد و ...) یا خگستر ؟ و ... ؟؟؟
خبر اخابر باز شد و الان قیمت 2900 هستش به نظر من با توجه به اینکه تو این مدت خیلی عقب مونده جا داره که یه افزایش دو برابری رو به زودی تجربه کنه.
تاثیر انتخابات آمریکا بر روی بورس؛ ماجرای سهام ترامپی و بایدنی چیست؟
فردین آقابزرگی کارشناس بازار سهام:
◾️طی کوتاه مدت نباید انتظار رشد شارپ یا ریزش بیشتر آنچنانی در بازار بورس را داشت، بلکه شاخص در محدوده یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحد تا یک میلیون و ۷۰۰ هزار واحد رنج خواهد زد.
◾️اگر کسانی قصد به دست آوردن یک سود مناسب را دارند، میتوانند با بستن یک سبد مناسب و متنوع از صنایع و شرکتهای قوی با دید شش ماهه و حتی یک ساله اقدام کنند. رسیدن به سود در چنین بازاری که الان با آن روبرو هستیم، نیاز به صبر و حوصله دارد.
◾️ تاثیر انتخابات آمریکا بر روی بورس تهران نهایتا ۴۸ ساعت است و آن هم زمان اعلام نتایج است. این تفکر که با روی کار آمدن ترامپ یا بایدن، بورس مسیر متفاوتی را طی خواهد کرد، بسیار غلط است.
◾️صحبتهایی که در مورد سهمهای ترامپی و بایدنی راه افتاده تنها برای سردرگم کردن سهام داران خرد و تازه وارد است. نباید وضعیت آتی بورس را به انتخابات آمریکا گره زد، زیراکه تاثیرپذیری اصلی بازار از مسائلی دیگری است که اکثر آنها اقتصادی هستند./فرارو
mirzabozorg
10-10-2020, 18:28
سلام
این پالایش یکم چی میشه به نظرت؟
سلام
این پالایش یکم چی میشه به نظرت؟
سلام
رزاقی مدیر صندوق پالایشی یکم خبر داد:
۴ میلیون نفر از صندوق پالایشی یکم استقبال کردند / ۲۰ درصد از صندوق به فروش رسید / تخفیف تا ابلاغیه جدید، همان 20% است
بر اساس استخراج آمارهای اولیه، حدود 4 میلیون نفر از واحدهای صندوق پالایش یکم استقبال و خریداری کردند که ارزش واحدهای خریداری شده، بیش از 13 هزار میلیارد تومان است که حدود 10 هزار میلیارد تومان از طریق کارگزاریهای بورسی و 3 هزار میلیارد تومان از طریق شبکه بانکی توسط مردم خریداری شده است. البته آمار نهایی و قطعی پس از مغایرت گیری رسما اعلام خواهد شد.
از 60 هزار میلیارد تومان ارزش صندوق، حدود 13 هزار میلیارد ریال به فروش رفت که کل خرید حدود 20% می باشد.
تخفیف 30 درصدی رئیس جمهور و هیئت دولت، رسما" ابلاغ نشده است و ملاک فعلا" تا ابلاغ جدید همان 20% است.
حداقل یکماه از 30 شهریور به بعد سهام قابل معامله خواهد بود./فارس
ارزش “دارا دوم” پالایش یکم امروز 20 مهر 99
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mirzabozorg
05-11-2020, 08:33
سلام
رزاقی مدیر صندوق پالایشی یکم خبر داد:
۴ میلیون نفر از صندوق پالایشی یکم استقبال کردند / ۲۰ درصد از صندوق به فروش رسید / تخفیف تا ابلاغیه جدید، همان 20% است
بر اساس استخراج آمارهای اولیه، حدود 4 میلیون نفر از واحدهای صندوق پالایش یکم استقبال و خریداری کردند که ارزش واحدهای خریداری شده، بیش از 13 هزار میلیارد تومان است که حدود 10 هزار میلیارد تومان از طریق کارگزاریهای بورسی و 3 هزار میلیارد تومان از طریق شبکه بانکی توسط مردم خریداری شده است. البته آمار نهایی و قطعی پس از مغایرت گیری رسما اعلام خواهد شد.
از 60 هزار میلیارد تومان ارزش صندوق، حدود 13 هزار میلیارد ریال به فروش رفت که کل خرید حدود 20% می باشد.
تخفیف 30 درصدی رئیس جمهور و هیئت دولت، رسما" ابلاغ نشده است و ملاک فعلا" تا ابلاغ جدید همان 20% است.
حداقل یکماه از 30 شهریور به بعد سهام قابل معامله خواهد بود./فارس
ارزش “دارا دوم” پالایش یکم امروز 20 مهر 99
آقا سهام عدالت غیر مستقیم کی باز میشه. ما که غیر مستقیم بود نمیتونیم بفروشیمش؟
استان ما باز نشده انگار هنوز
Masoud-2014
11-12-2020, 21:48
1-سلام کسی نمیتونه فولاد و تا سال دیگه تحلیل کنه؟ که چی قراره بشه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.