ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث و گفتگو پیرامون بورس اوراق بهادار

صفحه ها : 1 [2] 3 4

bache pooldar
15-11-2013, 23:50
bache pooldar : شکربن فعلا از نظر تکنیکال جای حساسی قرار گرفته با یک خبر مثبت میتواند تا 620 حرکت کند باید منتظر بود

خلاصه و مفید : ترجیح میدم این هفته نگاهم به گروه سیمانی باشه

مقاومت سفت و سختي هم در اين نقطه داره تا به حال دوبار اين مقاومت رو لمس كرده ولي نتونسته ازش عبور كنه اگه با حجم مناسبي بتونه ردش كنه تا 800 تومان راحت صعود داره. اخبار مثبت هم كم نداره از تعديل مثبت احتمالي از محل فروش زمينهاي اهواز گرفته تا افزايش فروشي كه امسال داشته.
من مدتي سفانو و سفارس داشتم . خيلي اذيت ميكرد فروختمشون . در كل اگه سيماني بيوفته تو فاز مثبت بدجور صعود ميكنه. ولي فعلا ترجيح ميدم نقدينگي جمع كنم تا در صورت مثبت بودن مذاكرات وارد گروه بانكي و خودرويي بشم.

szh_1367
16-11-2013, 09:40
مقاومت سفت و سختي هم در اين نقطه داره تا به حال دوبار اين مقاومت رو لمس كرده ولي نتونسته ازش عبور كنه اگه با حجم مناسبي بتونه ردش كنه تا 800 تومان راحت صعود داره. اخبار مثبت هم كم نداره از تعديل مثبت احتمالي از محل فروش زمينهاي اهواز گرفته تا افزايش فروشي كه امسال داشته.
من مدتي سفانو و سفارس داشتم . خيلي اذيت ميكرد فروختمشون . در كل اگه سيماني بيوفته تو فاز مثبت بدجور صعود ميكنه. ولي فعلا ترجيح ميدم نقدينگي جمع كنم تا در صورت مثبت بودن مذاكرات وارد گروه بانكي و خودرويي بشم.

میتونی یه مقدار از شکربن رو در قیمت مناسب رد کنی تا تعادل به سبدت برگرده و چیزهای دیگه جایگزین کنی

فعلا که شکربن داره صف خرید میشه

بازار نگاه خاصی به خودرویی ها داره مثلا ولیز

szh_1367
18-11-2013, 14:25
از روز چهارشنبه: افزایش 30 دقیقه ای معاملات فرابورس
زمان جلسه معاملاتی در کلیه بازارهای فرابورس ایران از روز چهارشنبه به مدت 30 دقیقه افزایش می‌یابد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه(سنا) و به نقل از فرابورس، رییس اداره عملیات بازار این شرکت با اعلام این خبر افزود: از روز چهارشنبه 29 آبان‌ماه زمان جلسه معاملاتی در کلیه بازارهای فرابورس ایران از ساعت 12:00 به ساعت 12:30 دقیقه افزایش می‌یابد. بهنام محسنی یادآور شد: افزایش زمان جلسه معاملاتی در ادامه ممنوعیت استفاده از کد معاملات گروهی ددد و به منظور سهولت هرچه بیشتر در فرایند انجام معاملات برای فعالان بازار سرمایه صورت گرفته است.

کاربر شماره ی یک
18-11-2013, 14:35
سیمانی ها امروز خیلی درب و داغون بودن ؟ چرا ؟

bache pooldar
18-11-2013, 22:37
به گزارش خبرنگار ایران اکونومیست,طی امروز دوشنبه امیر حمزه مالمیر به عنوان معاون ناشران و امور اعضاء بورس در محل دفتر جدید خود مستقر شده است.

وی که پیش از این مدیر اداره نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار را بر عهده داشت با دستور متولی بازار سرمایه جایگزین محمد رضا عربی در شرکت سهامی بورس تهران شده است.

عربی چندی پیش جایگزین سید علی حسینی در معاونت نظارت بر بورس‌ها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار شده بود.

مالمیر دانش آموخته کارشناسی ارشد حسابداری از دانشگاه تهران بوده و از اواخر دهه 1370 تا کنون در بورس اوراق بهادار تهران مشغول به فعالیت بوده است.

در سال های اخیر ،حضور وی در حوزه مدیریت اداره نظارت بر ناشران سازمان بورس اوراق بهادار که مجموعه ایی با بیش از 400 شرکت و صنعت گوناگون را دربر می گیرد همواره به عنوان یکی از پر بحث ترین موضوعات رایج بازار سرمایه مورد نقد و بررسی قرار گرفته است.
مالمیر به عنوان یکی از مدیران تاثیرگذار بر بازار سرمایه ایران شناخته می‎شود که پیشینه ای نزدیک به ۱۵ سال همکاری با متولی بازار سرمایه را در کارنامه خود دارد.

وی پس از تصویب قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران (۱ آذر ۱۳۸۴) و راه‎اندازی سازمان بورس و اوراق بهادار به عنوان ضابطه‎گذار و ناظر قانونی بازار سرمایه ایران منسوب شد.

او پیش از این، معاون، رئیس گروه و کارشناس مدیریت نظارت بر شرکت‎های سازمان کارگزاران بورس اوراق بهادار تهران (سابق) بود؛ سازمانی که نهاد نظارتی و عملیاتی بازار سرمایه ایران پیش از تصویب قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران (۱ آذر ۱۳۸۴) به شمار می‎آمد.

در ویکی پدیا درباره وی آمده که:مدیریت نظارت بر ناشران و امیر حمزه مالمیر طي چند سال عهده داری مسئوليت این اداره با بعضی انتقادات از سوي فعالان بازار سرمایه ایران به‎ویژه سهامداران حقيقي روبرو بوده است.

وی به فراخور موضوعات گاهی به این انتقادات پاسخ داده است و گاهی در برابر انتقادات مطرح‎شده سكوت در پيش گرفته است.
پس از روی کار آمدن حسن روحانی به عنوان یازدهمین رییس جمهور منتخب جمهوری اسلامی ایران سازمان بورس اوراق بهادار دست به تغییرات گسترده در چینش اعضای هیات مدیره و جابجایی آنها در سایر ارکان بازار سرمایه زد.

امیر حمزه مالمیر نخستین مدیر میانی است که از سوی متولی بازار سرمایه به شرکت بورس کوچ می کند.

منبع:ايران اكونوميست
خب خدا رو شكر كه مالمير هم رفت:n02:خدا ميدونه چقدر سهامدارها ازش شاكي بودن.

سیمانی ها امروز خیلی درب و داغون بودن ؟ چرا ؟

شما بگو چي داغون نبوده تو اين مدت:n09: وقتي پالايشگاهيا بعضا تا 30 درصد افت داشته اند توقعي از سيماني ها نيست. ولي در كل روند طبيعي بازاره (البته بعضي وقتا خيلي هم طبيعي نيست:n02:قضيه همون دستهاي پشت پرده !)

کاربر شماره ی یک
18-11-2013, 22:52
خب خدا رو شكر كه مالمير هم رفت:n02:خدا ميدونه چقدر سهامدارها ازش شاكي بودن.
چرا ؟:n02: دقیقا چه کارهایی کرده بود که باعث شده بود ازش شاکی باشن ؟:n02:

bache pooldar
19-11-2013, 13:26
از فردا زمان معاملات نيم ساعت افزايش پيدا ميكنه و معاملات تا ساعت 12:30 انجام ميشه.

چرا ؟:n02: دقیقا چه کارهایی کرده بود که باعث شده بود ازش شاکی باشن ؟:n02:

اگه كاراشون رو بخوام بنويسم مثنوي هفتاد من ميشه!:n09: دخالت در برخي صورتهاي مالي ، تخلف در عرضه هاي اوليه و غيره...

Hammer
19-11-2013, 15:49
خب بستگی به این داره که باهاش سوار موج شده باشی با نه . خیلی ها باهاش بالا رفتن و خیلی هام زمین خوردند . در هر صورت عدم شفافیت باعث به وجود اومدن رانت میشه و رانت هم باعث سود عده ای کم و ضرر خیلی از سرمایه دارهای خرد

Hammer
19-11-2013, 15:50
یه حرکتی روز البرز و حمحرکه شروع شده . یه وقت عقب نیفتین .

کاربر شماره ی یک
19-11-2013, 21:42
شما بگو چي داغون نبوده تو اين مدت:n09: وقتي پالايشگاهيا بعضا تا 30 درصد افت داشته اند توقعي از سيماني ها نيست. ولي در كل روند طبيعي بازاره (البته بعضي وقتا خيلي هم طبيعي نيست:n02:قضيه همون دستهاي پشت پرده !)

نه سیمانی ها جریانش فرق میکرد ، سیگنال خرید بود ...

ehsan_iace
20-11-2013, 17:18
کدام مجله و روزنامه را برای پیگیری موضوعات بورس توصیه می‌کنید؟

کدام سایت را برای پیگیری موضوعات بورس توصیه می‌کنید؟

szh_1367
21-11-2013, 20:30
نه سیمانی ها جریانش فرق میکرد ، سیگنال خرید بود ...

سلام

فکر میکنم منظور شما اینکه بنده نوشتم نگاهم به سیمانی ها هست یعنی سیگنال خرید دادم

به هیچ عنوان اینطور نیست چندین ساله که در بورس و سایت های مختلف فعالیت میکنم هیچ وقت نشده به کسی بگم بخر یا بفروش فقط نگاه خودم رو میگم

اگر چیزی رو میگم حتما دلایل تکنیکال یا بنیادی خاصی داره که با توجه به روشی که من دارم جواب میده اما ممکن است برای دیگری به درستی عمل نکند

هرچند که دلیل بعضی مشکلات موفق به خرید سیمانی ها تا این لحظه نشده ام اما سیمانی ها رو نسبت به بعضی گروها بیشتر میپسندم

در ضمن بازار فعلا به دلیل 5+1 دچار سردرگمی هست در صورت مثبت بودن مذاکرات شاهد پرواز بورس خواهید بود

کاربر شماره ی یک
21-11-2013, 21:22
نه منظورم حرف خودم بود ، فرداش فهمیدم ،اون روز سیستم رو جوری چیده بودن که سیگنال خرید واسه روز بعدش بوده ....

در ضمن بازار فعلا به دلیل 5+1 دچار سردرگمی هست در صورت مثبت بودن مذاکرات شاهد پرواز بورس خواهید بود

مثبت باشه ، سهام گیر نمیاد شنبه :n29:

ملت حمله میکننا ...

bache pooldar
22-11-2013, 02:05
کدام مجله و روزنامه را برای پیگیری موضوعات بورس توصیه می‌کنید؟

کدام سایت را برای پیگیری موضوعات بورس توصیه می‌کنید؟

دوست عزيز اگر قصد داريد با بورس آشنايي اوليه پيدا كنيد به سايت سازمان بورس مجازي ايران كه وابسته به سازمان بورسه مراجعه كنيد. آدرسش هم اينه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما ميتونيد با ثبت نام و گرفتن اعتبار مجازي (هيچ پولي نياز نداره)اقدام به خريد و فروش مجازي انجام بديد و ميزان موفقيت خودتون رو بسنجيد . اما اگه حرفه اي ميخواي ياد بگيري مي بايد در كلاسهايي كه توسط آموزشگاه هاي خصوصي با عنوان آموزش تكنيكال تشكيل ميشه شركت كنيد. از سايتا چيز مفيدي بيرون نمياد . اكثرا ميخوان سهام هاي خودشون رو تبليغ كنن . اون دسته از سايتا هم كه پولي اند و سيگنال خريد ميدن 100% تضميني نيستن .بهتره خودتون ماهيگيري رو ياد بگيريد تا اينكه ديگران ماهي رو به شما بدن.
سوالي بود در خدمت هستم:n16:

E.G_band
24-11-2013, 15:01
درخواست راهنمایی از دوستان داشتم:

من یه سرمایه ای تقریبا کم(5-6 میلیون)داشتم و می خواستم روی بورس سرمایه گذاری کنم............

با توجه به اینکه الان بیشترین نگاه ها برای سرمایه گذاری به سمت بورس هستش می خواستم ببینم که چه سهامی رو بخرم ؟؟؟الان که فعلا نفت اینجوری که توی سایت ها می بینم افت داشته و پتروشیمی و بانک ها رفته بالا.....

حالا نظر شما چیست؟؟؟اگر هم نمیشه توی اینجا اسم برد،خواهش می کنم در پیام خصوصی من رو راهنمایی کنید.

و اینکه برای خرید سهام باید به دفاتر کار گزاری مراجعه کنم؟؟؟راستی اصلا فروش الان هست تو بورس؟؟؟

پیشاپیش ازتون سپاسگزارم.

szh_1367
24-11-2013, 21:49
درخواست راهنمایی از دوستان داشتم:

من یه سرمایه ای تقریبا کم(5-6 میلیون)داشتم و می خواستم روی بورس سرمایه گذاری کنم............

با توجه به اینکه الان بیشترین نگاه ها برای سرمایه گذاری به سمت بورس هستش می خواستم ببینم که چه سهامی رو بخرم ؟؟؟الان که فعلا نفت اینجوری که توی سایت ها می بینم افت داشته و پتروشیمی و بانک ها رفته بالا.....

حالا نظر شما چیست؟؟؟اگر هم نمیشه توی اینجا اسم برد،خواهش می کنم در پیام خصوصی من رو راهنمایی کنید.

و اینکه برای خرید سهام باید به دفاتر کار گزاری مراجعه کنم؟؟؟راستی اصلا فروش الان هست تو بورس؟؟؟

پیشاپیش ازتون سپاسگزارم.

ببین دوست من بورس هم به مانند خیلی از رشته ها نیاز به تخصص و تجربه دارد

هر کاری که بدون تجربه و دانش وارد بشی نتیجه مطلوب رو نخواهد داد

به نظر من پولت رو در کاری خرج کن که در اون تجربه داری و میتونی نظر بدی

دوست دارم بگم کدوم سهم رو بخر اما میدونم اخرش گیر میکنی - بورس همیشه هست سعی کن کمی تجربه بدست بیاری اون وقت بهتر میتونی تصمیم بگیری هرچند که الان روند بورس مثبته و شاید اینده اینطور نباشد

بله برای خرید و فروش به دفاتر کارگزاری های معتبر بورس مراجعه کنید شما رو راهنمائی خواهند کرد

szh_1367
24-11-2013, 21:52
دستورالعمل اجرایی معاملات برخط کالا ابلاغ شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%AE%D8%B7-%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7-%D8%A7%D8%A8%D9%84%D8%A7%D8%BA-%D8%B4%D8%AF.Se)

این هم از نشانه های پرواز بورس

صف خرید ۱۲۰ میلیونی در هفت نماد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :n09:

کاربر شماره ی یک
24-11-2013, 21:57
حرف جناب szh_1367 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تایید میشه ، تا اطلاعات به دست نیاوردید وارد بازار نشید و سهام نخرید .

E.G_band
25-11-2013, 01:03
ببین دوست من بورس هم به مانند خیلی از رشته ها نیاز به تخصص و تجربه دارد

هر کاری که بدون تجربه و دانش وارد بشی نتیجه مطلوب رو نخواهد داد

به نظر من پولت رو در کاری خرج کن که در اون تجربه داری و میتونی نظر بدی

دوست دارم بگم کدوم سهم رو بخر اما میدونم اخرش گیر میکنی - بورس همیشه هست سعی کن کمی تجربه بدست بیاری اون وقت بهتر میتونی تصمیم بگیری هرچند که الان روند بورس مثبته و شاید اینده اینطور نباشد

بله برای خرید و فروش به دفاتر کارگزاری های معتبر بورس مراجعه کنید شما رو راهنمائی خواهند کرد

خب چه طور باید اطلاعات کسب کنم؟؟؟؟

E.G_band
25-11-2013, 01:40
یه سوال یه کلاس برای سرمایه گزاری در بورس هستش یه جایی هزینش هم 50 هزار تومن هستش.....به نظرتون برم؟؟؟؟مفید هستن این کلاس ها؟؟؟؟؟

bache pooldar
25-11-2013, 11:22
ميتوني مثل خودم تجربي اطلاعات كسب كني البته واسم گرون تموم شد و باعث شد تو يكسال اولي كه وارد بورس شدم ضرر كنم. يا كتاب بخوني البته اكثر كتابهاي نوشته شده توسط نويسنده هاي غير ايرانيه و در مورد بورس ايران صدق نميكنه:n02:

یه سوال یه کلاس برای سرمایه گزاری در بورس هستش یه جایی هزینش هم 50 هزار تومن هستش.....به نظرتون برم؟؟؟؟مفید هستن این کلاس ها؟؟؟؟؟
اون كلاسا احتمالا فقط آشنايي اوليه رو به شما ميده . چون شهريه كلاسهاي تكنيكال و حرفه اي از 300 هزار تومان به بالا هست

E.G_band
25-11-2013, 13:42
ميتوني مثل خودم تجربي اطلاعات كسب كني البته واسم گرون تموم شد و باعث شد تو يكسال اولي كه وارد بورس شدم ضرر كنم. يا كتاب بخوني البته اكثر كتابهاي نوشته شده توسط نويسنده هاي غير ايرانيه و در مورد بورس ايران صدق نميكنه:n02:

اون كلاسا احتمالا فقط آشنايي اوليه رو به شما ميده . چون شهريه كلاسهاي تكنيكال و حرفه اي از 300 هزار تومان به بالا هست

این کلاس هم هزینش 200 هزار تومنه ولی از یه جایی من تخفیف 80 درصدیش رو دارم.که اگه بشه استفاده بکنم.

szh_1367
26-11-2013, 10:53
سلام

تا چند سال قبل به هرکسی میگفتی بورس فکر میکرد شرکت های ههههرمی رو میگی یا بورس پولت رو ازت میگیره و پس نمیده و . . .

اما امروزه خود کارگزاری ها کلاس های رایگان یا با مبالغ ناچیز اطلاعات بسیار خوبی رو در اختیار علاقه مندان به بورس قرار میدهند

در گذشته شخصی که میخواست یه کتاب در مورد بورس پیدا کنید باید در نمایشگاه کتاب و اون هم در غرفه ای خاص به دنبال اون کتاب باشه اما الان هر ماه حداقل یکی دو کتاب در مورد بورس در حال چاپ هست که میتوانید ان را از طریق اینترنت خریداری کنید

دیگه از کتاب های الکترونیکی صحبتی نمیکنم چرا که شما و دوستان خیلی از بنده حرفه ای تر هستید

اما رایج ترین منبع سایت های بورس : فقط کافیه از عمو گوگل سوال کنی سایت های بورسی یا تحلیل بورس . . . اینقدر سایت و وبلاگ به صورت قارچی شکلی به وجود امده اند که انتخاب رو سخت کرده

و . . . .

پست های بعدی رو مطالعه کردم

الان یه چیزی بگو که با 50 هزار تومن بهت یاد بدن بورس که جای خود داره :n02:

حتما حتما حتما در کلاس ها شرکت کن

bache pooldar
26-11-2013, 13:11
يه حسي بهم ميگه دستهايي تو كاره تا نذاره سهام پالايشي ها حالا حالاها بالا بره.دارن شاخصو حسابي كنترل ميكنن.نرخ دلار رو اگه اشتباه نكنم تمامي پالايشي ها حدودا 2500 تومان بستن.دلار هم آنچنان افتي نكرد. نفت هم همچنين. من موندم باز شدن شاوان با وجود تعديل مثبت تو اين رنج قيمتي چه مفهومي داره؟:n13: اگه خبري هست خب اطلاع بدن . همه ريختن سهام خودرويي كه سودي نداشته بخرند كه چي بشه ؟ به خدا آدم از كاراي مردم شاخ درمياره. البته مقصرهم نيستن يه جورايي به صف نشيني عادت كرديم.

ittools
26-11-2013, 13:28
دوستان به نظرتون بهترین زمان برای سرمایه گذاری کی هست ؟ میخوام تو یکی از صندوق ها سرمایه گذاری کنم و به نظرتون کدوم صندوق بازدهی بالاتری داره

szh_1367
26-11-2013, 16:08
خلاصه بازار 5/9/1392

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

szh_1367
27-11-2013, 00:22
با این تعریفی که حسن از بورس کرد باید سهام پتروشیمی و خودرویی یا شاید نفتی ها فردا دیدنی باشه

دوستان به نظرتون بهترین زمان برای سرمایه گذاری کی هست ؟ میخوام تو یکی از صندوق ها سرمایه گذاری کنم و به نظرتون کدوم صندوق بازدهی بالاتری داره

منظورتون از زمان رو متوجه نشدم

من به صورت مستقیم نمیگیم کدام سهام یا کدام صندوق اما صندوق آگاه ارزش بررسی رو داره

bache pooldar
27-11-2013, 11:19
شايد منظورشون سهام شركتهاي سرمايه گذاري بوده. در اين صورت هيچ توصيه اي به خريد ندارم اما ميتونيد در مورد سرمايه گذاري سپه و صنعت و معدن تحقيق كنيد.
بازهم متذكر ميشم هيچ توصيه اي به خريد ندارم
موفق باشيد:n16:

iman_s
30-11-2013, 15:53
تك سهم شدم روي سدور :n02:
به اميد سود بالاي صددرصدي در كوتاه مدت :n10:

ehsan_iace
01-12-2013, 14:26
سلام

سه تا سئوال دارم :

حد بالا و پایین یک سهم را از کجا میشه بدست آورد؟

کف قیمت یک سهم را چطور میشه بدست آورد؟

از کجا میشه فهمید چرا یک سهم صف فروش میشه یا صف خرید؟

BEHZAD2007
01-12-2013, 18:11
سلام

سه تا سئوال دارم :

حد بالا و پایین یک سهم را از کجا میشه بدست آورد؟

کف قیمت یک سهم را چطور میشه بدست آورد؟

از کجا میشه فهمید چرا یک سهم صف فروش میشه یا صف خرید؟

سلام
سوال 1 تو خود سایت tse زده برای هر سهمی فرق میکنه
2-اگر کسی بود که کف قیمت رو میتونست شناسایی کنه الان میلیاردر شده بود تجربه خیلی بالایی میخواد اونم در شرایط خاص اونم براساس دانش فرد
3-اینم بستگی به جو بازار اخبار راجع به سهم اخبار رانتی راجع به سهم نحوه معامله سهم و غیره

s_paliz
01-12-2013, 22:18
برای کار با بورس چقدر نیاز به مراجعه حضوری هست؟

من که توی تایم‌های اداری وقت خالی ندارم چه کار باید بکنم.

bache pooldar
01-12-2013, 23:01

به جز ثبت نام اوليه و تكميل مدارك ديگه نيازي به مراجه حضوري نيست. با يه كامپيوتر متصل به اينترنت سهم رو رصد ميكيند و به وسيله تلفن يا آنلاين خريد و فروش رو انجام ميدي. البته اگه تلفني خريد رو انجام داديد آخر هر هفته بايد فرم اردرها(سفارشات) رو تكميل و امضا كنيد.
موفق باشيد

کاربر شماره ی یک
05-12-2013, 15:42

برای کار با بورس شما یک سرمایه خوب و یک تحلیل خوب نیاز داری و اینجور که باتجربه های بازار میگن ، سرمایه گذاری خوب ، سرمایه گذاری میان مدت و بلند مدته ...

اگه شخصی خودش تحلیل گر باشه کوتاه مدت میتونه سود بیشتری هم داشته باشه و حتی نوسانگیری روزانه هم انجام بده ...

کاربر شماره ی یک
05-12-2013, 15:57
بازار به حالت قبل از توافق برگشته ، با نقدینگی و امید بیشتر ...

کاربر شماره ی یک
07-12-2013, 18:43
سهام شرکت های فعال در گروه انبوه سازی، املاک و مستغلات در حالی طی معاملات روزهای گذشته با اقبال سرمایه گذاران مواجه بودند که روند معاملاتی سهام این گروه در روز جاری حاکی از عدم اقبال سهامداران به سهام این صنعت است.
مدیر امور سرمایه گذاری شرکت سرمایه گذاری مسکن شمال شرق در گفتگو با بورس نیوز عدم اقبال سرمایه گذاران به سهام شرکت های فعال در گروه انبوه سازی، املاک و مستغلات را ناشی از تغییر در انتظارات سهامداران دانست و توضیح داد: عدم تغییر جدی در شرایط حاکم بر شرکت های فعال در صنعت ساختمان در حالی است که به نظر می رسد بازدهی منفی سهام شرکت های فعال در این گروه طی معاملات روز جاری تنها ناشی از تغییر انتظارات سرمایه گذاران جهت کسب بازدهی بالاتر و اتخاذ دیدگاهی کوتاه مدت و چند روزه نسبت به این سهام است که تحت تأثیر جو بازار رخ داده و پایدار به نظر نمی رسد.
شهریاری ضمن اشاره به گمانه زنی ها در رابطه با تغییر در میزان و فرآیند پرداخت تسهیلات بازار مسکن اظهار کرد: اگر چه مذاکرات در این خصوص در حال پیگیری بوده اما این در شرایطی است که هیچگونه آیین نامه یا ابلاغ رسمی در این رابطه منتشر ویا اعلام نشده است.
وی صنعت ساختمان را یک صنعت پرپتانسیل برای سرمایه گذاری دانست و در خصوص علل رشد بازدهی اخیر سهام شرکت های فعال در این صنعت طی هفته های اخیر اظهار کرد: نسبت قیمت بر درآمد پایین سهام این گروه در مقایسه با سایر گروه های فعال در بازار از یک سو و همچنین ثبات نسبی حاکم بر بازارهای موازی و در نتیجه آن، پیش بینی ورود نقدینگی به صنعت ساختمان به عنوان یکی از بازارهای دارای پتانسیل سرمایه گذاری از سوی دیگر، از جمله دلایل اقبال سرمایه گذاران به سهام شرکت های فعال در گروه ساختمان طی روزهای اخیر به شمار می آید.
این کارشناس صنعت ساختمانی ادامه داد: این در حالی است که گمانه زنی های اخیر در خصوص تغییرات در میزان و نحوه پرداخت تسهیلات مسکن نیز بر افزایش اقبال فعالان بازار سهام نسبت به سهام این گروه بی تأثیر نبوده است.
مدیر امور سرمایه گذاری "ثشرق" در پایان سخنان خود، کاهش اقبال سرمایه گذاران به سهام شرکت های فعال در گروه ساختمانی طی معاملات روز جاری را مقطعی دانست و اظهار کرد: پیش بینی می شود که اقبال سرمایه گذاران به سمت گروه انبوه سازی، املاک و مستغلات طی چند روز آتی از سرگرفته شود.

کاربر شماره ی یک
07-12-2013, 18:47
با اتمام ساعات معاملات روز شنبه 91.09.16 شاخص بازار اول ( تالار اصلي ) با 95 واحد افزایش به رقم 63770 واحد رسيد. همین وضعيت را در شاخص بازار دوم (تالار فرعي) شاهد هستيم بطوريكه شاخص تالار فرعي در اين روز با ثبت 2137 واحد رشد عدد 158104 واحد را تجربه كرد. شاخص كل بورس نيز در روز جاري با 448 واحد افزایش به رقم 84659 واحد رسيد.
همچنین در این روز صنایع پتروشیمی خلیج فارس با 250 واحد افزایش شاخص، بیشترین تأثیر مثبت را بر جا گذاشت و در مقابل مخابرات ایران با 147 واحد کاهش، بیشترین تأثیر منفی را بر روی شاخص داشت.
شاخص فرابورس نیز با 2 واحد افت به رقم 844 واحد رسید.
در این شرایط امروز پتروشیمی جم با 3 واحد رشد شاخص فرابورس بیشترین تأثیر مثبت را برجا گذاشت و در مقابل پتروشیمی زاگرس با 2 واحد کاهش آن، بیشترین تأثیر منفی را بر این نماگر در پی داشت.
گفتني است ارزش كل معاملات اين روز به رقم 3389 میلیارد ریال رسید.
به گزارش بورس نیوز، این روزها با وجود تمامی نگرانی ها برای رسیدن شاخص به مرز 85 هزار واحد و برخورد این نماگر به این سطح مقاومتی، اکثر سهام تمایلی به نزول قیمتی نداشته و بیشتر در محدوده متعادل و صعودی نوسان می کنند.
بطوریکه امروز به ویژه در روند معاملات سهام سه گروه پتروشیمی، بانک و خودرو علاقه ای برای افت قیمت ها مشاهده نشد و بیشتر این قبیل سهام با نوسان های مثبت در بازار مورد داد و ستد قرار گرفتند.
طی روز جاری اکثر سهام بانکی نیز در حالی با افزایش قیمت همراه بودند و به نوسان قیمتی خود در محدوده ای مثبت ادامه دادند که برخی فعالان بازار سهام اعتقاد داشتند بانکی ها از امروز حرکتی رو به پایین را خواهند داشت.
خودروسازان نیز که پس از برگزاری همایش بین المللی اخیر پیرامون صنعت خود، این روزها را با امیدواری بیشتری نسبت به بهبود چشم انداز آتی سپری می کنند، امروز در تمامی نمادهای معاملاتی خود به جز "خودرو" و "خزامیا" با تشکیل صف های خریداران همراه شدند. دلیل عدم افزایش قیمت سهام این دو مجموعه خودروساز طی روز جاری نیز این امر به نظر می رسد که دو سهم مذکور طی چند وقت اخیر بیشترین رشد قیمت ها را نسبت به نمادهای هم گروه خود نظاره گر بودند.
در این میان بیشترین حجم تقاضا طی معاملات امروز گروه خودرویی مربوط به سهام شرکت های وابسته به گروه سایپا بود که تاکنون رشد قیمتی چندان قابل توجهی را در مقایسه با هم گروهی هایشان تجربه نکرده اند.
افزون برآنکه به نظر می رسد برگزاری مزایده هایی برای فروش برخی اموال در گروه خودروسازی سایپا نوید کاهش قابل توجهی از زیان انباشته و حل بخشی از مشکل نقدینگی موجود را به سرمایه گذاران این سهام می دهد. بدین ترتیب آثار ناشی از افزایش این امیدواری ها در حالی در روند معاملات امروز آنها نیز به چشم می خورد که خبرها از برنامه افزایش سرمایه گروه خودرو سازی سایپا و زیرمجموعه هایش از محل تجدید ارزیابی دارایی ها حکایت دارد و انتظارها بر این امر استوار است که برنامه مذکور قبل از پایان سال جاری عملیاتی شود.
در گروه پتروشیمی نیز روند مثبت در معاملات سهام شرکت ها پیگیری شد و به اعتقاد اهالی تالار خوش بینی به این گروه همچنان در میان سرمایه گذاران و سهامداران قابل مشاهده است. بطوریکه این روزها اصلاح ناچیز قیمت ها نیز در سهام پتروشیمی ها انگیزه دوباره ای را برای رشد قیمتی بیشتر آنها ایجاد کرده است. بدین ترتیب "تاپیکو" و "فارس" امروز نیز عنوان لیدری گروه خود را در اختیار داشتند.
در گروه هلدینگ ها نیز برنامه افزایش سرمایه مجموعه نفت و گاز پارسیان و حرکت قیمتی مثبت اخیر در سهام آن موجب گردید سهام "وغدیر" امروز پرقدرت تر از سایر سهم های هم گروه خود مورد معامله قرار گیرد. هرچند انتظار می رود سایر سهم های این گروه نیز به دلیل فاصله زیاد میان قیمت با NAV آنها بتوانند مورد توجه بیشتر سرمایه گذاران واقع شوند. از این رو به نظر می رسد روند مطلوب معاملات سهام آنها طی روز جاری، متناسب با ترکیب دارایی های هلدینگ ها و با ترسیم چشم اندازی مثبت برای این قبیل سهام، طی روزهای آتی نیز همچنان تداوم داشته باشد.
سهام پالایشی ها اما امروز نیز در روندی اصلاحی معامله شدند و به دنبال پیگیری این روند حرکتی، سرمایه گذاران در گروه مذکور نسبت به سایر گروه ها بیشترین کاهش قیمت ها را مشاهده کردند. هرچند اصلاح کنونی قیمت های این سهام نیز همانند سایر صنایع معطوف به نوسان در کانالی مشخص است.
البته در گروه پالایشی، "شپنا" این روزها با نوسان قیمتی کمتری نسبت به سایر رقبا معاملات خود در بازار سرمایه را پشت سر می گذارد، اما سهام "شاوان" که طی ماه های گذشته با سرعت بیشتری رشد قیمت ها را تجربه کرد، هم اکنون در روند اصلاحی خود نیز پرشتاب تر حرکت می کند.
در پایان گفتنی است بورس بر مبنای وجود نگرانی های سرمایه گذاران نسبت به سطح مقاومتی 85 هزار واحدی برای شاخص کل همزمان با پیگیری روند اصلاحی در بسیاری صنایع، روزهای کاری خود را در حالی پشت سر می گذارد که سرمایه گذاران بورسی این هفته نگاه ویژه ای به موضوع ارایه لایحه پیشنهادی دولت برای بودجه سال 93 دارند و این موضوع از آنجا برای تالار نشینان از اهمیت برخوردار است که امسال پس از گذشت هشت سال قرار است بودجه کشور به موقع تقدیم مجلس شود. هرچند به نظر نمی رسد تغییرات گسترده ای نسبت به بودجه سال های گذشته در آن اتفاق بیفتد، اما به هر ترتیب ارایه لایحه بودجه می تواند این هفته بازار سرمایه را تحت تأثیر خود بگذارد.

کاربر شماره ی یک
07-12-2013, 18:57
تحلیل تكنیكال ثغرب - شركت سرمايه‌گذاری مسكن شمالغرب پنجشنبه 14 آذر 1392 ثغرب در روز آخر هفته در قیمت 3919 به كار خود پایان داد و این در حالی بود كه دامنه قیمتی مورد پسند معامله‌گران ثغرب در روز یاد شده بین دو قیمت 3801 و 3987 قرار داشته است. هفته گذشته و همچنین ماه گذشته برای ثغرب دوره‌های زمانی افزایشی بوده‌اند كه هر بازه زمانی به ترتیب از كف‌های قیمتی 3400 و 2988 قیمت ثغرب را به سمت قله 3987 رسانده‌اند. شاخص قدرت نسبی ثغرب اشاره به این نكته دارد كه قیمت ثغرب در منطقه اشباع خرید قرار گرفته است و این نكته باید برای سرمایه‌گذاری در ثغرب بسیار مهم در نظر گرفته شود چرا كه احتمال نزول قیمت وجود دارد. نشانه مهم دیگر را میتوان به وضوح در نمودار قیمت ثغرب مشاهده كرد. تشكیل كندل shooting star هم خود تایید دوباره‌ای بر امكان و احتمال ریزش قیمت میباشد. با وجود این نشانه‌ها میتوان گفت احتمال ریزش قیمت تا 3804 و 3722 و 3660 و 3600 و 3563 و 3516 وجود دارد.

تحلیل تكنیكال ثشرق - سرمايه‌گذاری مسكن شمال شرق جمعه 15 آذر 1392 ثشرق طی آخرین روز معاملاتی خود در هفته گذشته موفق به فتح قله 3256 شد و روند صعودی اخیر خود را كه از 2155 شروع شده بود، در این قله به اوج رساند. این قله در واقع كرانه بالای روز گذشته ثشرق است كه مورد معامله خریداران و فروشندگان ثشرق قرار گرفت اما قیمت كرانه پائینی را در 3100 نیز ثبت كرد و بالاخره در 3224 به كار خود پایان داد. قیمت ثشرق در روندی صعودی قرار دارد اما باید نسبت به ورود به سهم بسیار محتاطانه عمل كرد، چرا كه قیمت از منظر اندیكاتورهای تحلیل تكنیكال ثشرق وارد ناحیه بیش‌خرید شده است و ورود به سهم با دید تكنیكال شایسته به نظر نمیرسد. با فرض ريزش قيمت ثشرق، اهداف قيمت 2998 و 2965 و 2864 و 2805 و 2754 و 2700 خواهند بود.

تحلیل تکنیکال شاخص انبوه سازان

szh_1367
14-12-2013, 14:20
صحبت های این چند روز بدجور زد تو پر و بال بورس :n09:

نظر شخصی : دوست دارم بیشتر ریزش داشته باشیم تا موقعیت خرید بدست بیاد

E.G_band
14-12-2013, 14:30
صحبت های این چند روز بدجور زد تو پر و بال بورس :n09:

نظر شخصی : دوست دارم بیشتر ریزش داشته باشیم تا موقعیت خرید بدست بیاد

لطف کنید زمان های خرید مناسب یک سهام یه ندایی هم به بچه های انجمن بدید.....ممنون:n16:

کاربر شماره ی یک
14-12-2013, 14:56
روز خوبی برای ساختمانی ها بود ...

szh_1367
14-12-2013, 18:19
لطف کنید زمان های خرید مناسب یک سهام یه ندایی هم به بچه های انجمن بدید.....ممنون:n16:

اگر فرصت بشود حتما

سعی کنید روش مخصوص به خودتون رو برای معامله داشته باشید نمیخام بگم سود بیشتری داره اما هرچی باشه دلچسب تر هست

امروز نوسانات سفانو ، وساخت ، سغرب خوب بود :n02:

E.G_band
14-12-2013, 19:55
اگر فرصت بشود حتما

سعی کنید روش مخصوص به خودتون رو برای معامله داشته باشید نمیخام بگم سود بیشتری داره اما هرچی باشه دلچسب تر هست

والله فعلا دارم به صورت مجازی برای خودم تا مدت 2-3 ماه خرید و فروش می کنم تا یه کم بیشتر آشنا بشم....

راستی یه چیزی:

صندوق سرمایه گزاری چی رو الان پیشنهاد می دید؟؟؟می خوام تا مدتی که وارد بورس بشم توی صندوق ها سرمایه گزاری بکنم که ارزش پولم حفظ بشه.

به من ممتار و امین کارآفرین رو پیشنهاد دادن.

BEHZAD2007
14-12-2013, 20:58
برای یک گزینه 100 % موافقید اون سهم ونفت هستش بخرید حالشو ببرید :n12:

E.G_band
14-12-2013, 22:10
برای یک گزینه 100 % موافقید اون سهم ونفت هستش بخرید حالشو ببرید :n12:

سود دهی کوتاه مدت یا بلند مدت؟؟؟

امروز یه چند تا خبر دیدم دربارش ولی به کاربرای معمولی اون سایت اجازه خوندنش رو نمی داد......

BEHZAD2007
14-12-2013, 22:46
سود دهی کوتاه مدت یا بلند مدت؟؟؟

امروز یه چند تا خبر دیدم دربارش ولی به کاربرای معمولی اون سایت اجازه خوندنش رو نمی داد......

شما بلند مدت بگیرید بدون ریسکه تا 4 تا 5 ماه

bache pooldar
14-12-2013, 23:59
دوباره دارن دبه در ميارن تو مذاكرات. اگر خدايي ناكرده قضيه به شكست بينجامه سهم كوتاه مدت و بلند مدت معني نميده دوباره روند خروج نقدينگي شروع ميشه

szh_1367
15-12-2013, 19:54
اگر فرصت بشود حتما

خریدارهای محترم فرصت نفس کشیدن به سهام ها رو ندادن :n02: عجب بازاری شده

szh_1367
15-12-2013, 19:56
والله فعلا دارم به صورت مجازی برای خودم تا مدت 2-3 ماه خرید و فروش می کنم تا یه کم بیشتر آشنا بشم....

راستی یه چیزی:

صندوق سرمایه گزاری چی رو الان پیشنهاد می دید؟؟؟می خوام تا مدتی که وارد بورس بشم توی صندوق ها سرمایه گزاری بکنم که ارزش پولم حفظ بشه.

به من ممتار و امین کارآفرین رو پیشنهاد دادن.

صندوق خاصی رو نام نمیبرم اما سعی کن پولت رو در یک صندوق خاص سرمایه گذاری نکنید

بلکه سرمایه رو در صندوق های مختلف به تناسبی که به نظرت درست میرسه پخش کن

مثلا صندوق 1 20 درصد کل سرمایه
صندوق 2 50 درصد سرمایه و . . . .

ATRGT3
15-12-2013, 20:27
باسلام منم میخوام وارد بورس بشم و تازه کار
تحقیقاتمو از کجا شروع کنم لطفا باتجربه ها پاسخ بدن

szh_1367
16-12-2013, 09:07
باسلام منم میخوام وارد بورس بشم و تازه کار
تحقیقاتمو از کجا شروع کنم لطفا باتجربه ها پاسخ بدن

سلام

برا اینکه دوباره کاری نشه 40 50 پست اخر همین تاپیک رو بخون دوستان راهنمائی کرده اند

shapoor1
16-12-2013, 09:50
بازار بورس بهتره یا سکه واسه من که تازه کارم و تازه می خوام سرمایه گذاری کنم .کدوم یکی ریسکش کمتره؟
ممنون میشم جوابمو بدین

E.G_band
16-12-2013, 10:10
بازار بورس بهتره یا سکه واسه من که تازه کارم و تازه می خوام سرمایه گذاری کنم .کدوم یکی ریسکش کمتره؟
ممنون میشم جوابمو بدین

با اجزه از اساتید:

مسلما ریسک بازار ارز و سکه چندین برابر هستش......(اونجوری که من بازار رو تجربه کردم)

بورس هم سرمایه گزاری بلند مدت 3 ساله اگر بکنین در صورتی که مشکل خیلی خاصی پیش نیاد مسلما سود داره.

موفق باشید.

dirt road
16-12-2013, 12:20
ممنون میشم جوابمو بدین

با اجزه از اساتید:

مسلما ریسک بازار ارز و سکه چندین برابر هستش......(اونجوری که من بازار رو تجربه کردم)

بورس هم سرمایه گزاری بلند مدت 3 ساله اگر بکنین در صورتی که مشکل خیلی خاصی پیش نیاد مسلما سود داره.

موفق باشید.

با سلام خدمت دوستان

بازار سکه و طلا چند مدتی است که از رونق افتاده و پیش بینی من از آن در آینده ای نزدیک نوسان های جزئی است و برای آینده ای دور بستگی به تحولات اقتصادی آمریکا ،میزان تقاضای جهانی و ... داشته باشد که مجموعا فعلا ورود به این بازار را به صلاح نمیدانم.
سیاست دولت تدبیر و امید در مورد ارز هم بیشتر ثبات در این حوزه است و این به معنای تغییر نکردن آن نیست اما نمی توان انتظار داشت که نرخ آن از همین محدوده 3000 تومان بتواند پا را فراتر بگذارد و قیمت های دوره ا.ن را تجربه کند(احتمالا بین 2500 تا 3000 تومان به آرامی تغییر کند)
البته سرمایه گذاری در بازار بورس دارای ریسک هایی است و هرچقدر دانشتان را در این حوزه افزایش دهید میتوانید میزان این ریسک را کاهش دهید،ولی به هر جهت حداقل تا پایان امسال بورس می تواند گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری باشد،ولی تاکید می کنم اگر شناختی از آن ندارید،فعلا فقط به توصیه افراد با تجربه و مورد اعتماد گوش فرا دهید تا کم کم شناختتان را از این بازار بالا ببرید

کاربر شماره ی یک
16-12-2013, 13:02
امروز

برخی سهم ها که نیمه ی اول بازار با صف خرید روبرو بودند ، نیمه ی دوم بازار حتی در منفی هم خریدار آنچنانی نداشتند ....

دور دور اعتباری هاست ، بازارهم باهاشون همراه شده ، اصلاح ها رو آخر ماه انجام میدن ، اول ماه میان قشنگ کف قیمت باشه واسه خرید ...

بازار آماتوریسم گرفته :n02:

ملت همه نوسانگیر شدن ...

ثبات بازار :n29:

ehsan_iace
16-12-2013, 13:18
بازار بیشتر بر اساس خبرها داره حرکت می‌کنه!

بعضی از رشدها منطقی نیست!

szh_1367
16-12-2013, 13:46
ممنون میشم جوابمو بدین

ریسک ارز و سکه اصلا با بورس کالا قابل مقایسه نیست

تجربه چندین سال فعالیت در بورس های مختلف بهم ثابت کرده بورس ایران در حال حاضر بهشت سرمایه گذاران هست

اما اگر نقدینگی که از بازارهایی مثل ارز و سکه وارد بورس شده صرف تولید نشود اینده فاجعه باری در پیش خواهیم داشت

iman_s
16-12-2013, 15:29
دوستاني كه به دنبال صندوق هستند توصيه من اينه كه بجاي صندوق با يك سبدگردان كار كنن.مطمئنا از صندوق سود بيشتري نصيبشون ميشه

کاربر شماره ی یک
16-12-2013, 18:07
آیا می دانید یک شرکت فرابورسی به نام شرکت سرمایه گذاری توسعه و عمران استان کرمان با کسب 1214 درصد بازدهی مثبت، پربازده ترین سهم از ابتدای سال 92 تاکنون بوده در حالیکه بازار های اول و دوم بورس با در اختیار داشتن سهام بزرگترین شرکت ها نتوانسته جایگاه نخست پربازده ترین ها را به خود اختصاص دهد؟
آیا می دانید در همین مدت شرکت سرمایه گذاری معیار صنعت پارس یکی از شرکت های فعال در بازار پایه فرابورس با کاهش قیمت سهام خود بیش از 71 درصد بازدهی منفی محقق کرده و در پایین ترین خانه جدول رتبه بندی شرکت ها از نظر کسب بازدهی قرار گرفته است؟
آیا می دانید طی این مدت شرکت سرمایه گذاری سپه نقد شونده ترین سهم بازار بوده و موفق به کسب بازدهی مثبت حدود 122 درصدی نیز شده است؟
آیا می دانید در این بازه زمانی شرکت تهران دارو نه تنها 51 درصد بازدهی منفی کسب کرده، بلکه پایین ترین رتبه نقدشوندگی را نیز دارد؟
آیا می دانید سهام پالایش نفت تهران بالاترین و سهام فنرسازی خاور پایین ترین قیمت در میان تمامی سهم های معامله شده بازار در سال جاری را دارند؟
آیا می دانید صنعت محصولات کاغذی با دو زیرمجموعه خود یعنی "چکاوه" و "چکارن" جایگاه پربازده ترین صنعت بورسی را در اختیار خود دارد؟ چراکه این صنعت 570 درصد بازدهی مثبت را از ابتدای امسال تاکنون محقق کرده است.
آیا می دانید گروه محصولات چرمی به واسطه بازدهی مثبت حدود 20 درصدی سهام گروه صنعتی ملی در نماد "وملی" کمترین بازدهی را در میان صنایع مختلف رقم زده، جالب است بدانید امسال هیچ صنعتی با بازدهی منفی مواجه نبوده است؟
آیا می دانید طبق آمار آخرین روز معاملاتی هفته گذشته شرکت هلدینگ دارو پخش با دارا بودن ارزش خالص دارای هایی حدود 1692 تومانی برای هر سهم، بالاترین رقم NAV را به خود اختصاص داده و در مقابل سهام گروه صنعتی سدید تنها سهمی است که NAV منفی داشته و حقوق صاحبان سهام آن نیز زیر صفر بوده است؟
آیا می دانید شاخص کل در حالی از ابتدای امسال تاکنون بیش از 127 درصد بازدهی مثبت محقق کرده که از میان حدود 404 نماد معاملاتی بورسی و فرابورسی تنها 217 نماد بیشتر یا مساوی این رقم بازدهی مثبت محقق کرده و مابقی یعنی 187 نماد با بازدهی کمتر از این رقم همراه بوده اند که از این تعداد 10 نماد تعداد بازدهی زیر صفر را در پی داشته اند؟

منبع :بورس نیوز

bache pooldar
16-12-2013, 21:41
بازار به شدت بي ثبات شده كه دو دليل عمده داره داره 1-سرازير شدن نقدينگي از بازارهاي دلار و سكه 2- ورود افراد آماتور. يه روز خودرويي ها و بانكيها صف خريدن و روز بعد صف فروش.ميشه گفت نه تكنيكال جواب ميده نه فاندامنتال . نمونه اش گروه پالايشيه. از نظر تكنيكي و بنيادي محكوم به صعودند اما در عمل بعد از چند ماه اصلاح قيمت هنوز تو فاز استراحتند.
اميدوارم خريدها منطقي تر بشه

کاربر شماره ی یک
17-12-2013, 00:44
«سبدگردانی»، همانطور که از نامش پیداست، چیدمان صحیح دارایی‌ها در قالب یک سبد مشخص است که میزان هر یک از دارایی‌ها و زمان خرید و فروش آنها به دقت تعیین و پایش می‌شود.

ارائه این خدمت‌ مالی به سرمایه‌گذاران در جهان قدمتی بیش از نیم قرن دارد اما در بازار نوپای ایران پس از تجربه ایجاد صندوق‌های سرمایه‌گذاری در چهار سال قبل، اینک «سبدگردانی» مورد توجه قرار گرفته است؛ هرچند تا پیش از این نیز تجربه سبدگردانی به طور غیررسمی در یک دهه اخیر در بورس تهران وجود داشته است.
اما تفاوت سبد گردانی با سرمایه‌گذاری در صندوق‌های مشترک چیست؟ شرکت‌های سبدگردان چه نوع خدماتی به سرمایه‌گذاران ارائه می‌کنند و چه وظایفی بر عهده دارند؟ این سوالات همراه چندین پرسش دیگر مواردی است که مهدی فریور، مدیر عامل دومین شرکت سبدگردان بورس تهران (آسمان)، در گفت‌وگو با خبرنگار ما به آنها پاسخ داده است.
سبدگردانی چیست و چه مزایایی برای سرمایه‌گذاران دارد؟
سبدگردانی فرآیندی است که طی آن فرد خبره در امر سرمایه‌گذاری بر اساس خصوصیات، سطح ریسک‌پذیری و سرمایه هر سرمایه‌گذار، سبدی مناسب او تشکیل داده و به صورت مستمر بر آن نظارت و اعمال مدیریت می‌کند. همچنین، با توجه به تغییر عوامل اثرگذار بر محیط سرمایه‌گذاری، تصمیمات لازم در جهت رسیدن به اهداف سبد و افزایش ارزش آن از طرف مدیر اتخاذ می‌شود. مزیت عمده سبدگردانی در استفاده از توان حرفه‌ای مدیر سبد و مشاوره‌های تیم مدیران سرمایه‌گذاری است. این مساله باعث می‌گردد که تمام تصمیمات گرفته شده با دقت و بررسی لازم بر روی گزارش‌های مالی و اخبار بازار سرمایه به انجام برسد و در واقع ارجحیت و تمایز سبدگردانی نسبت به سرمایه‌گذاری انفرادی و یا از طریق سایر نهادهای بازار سرمایه در همین نکته نهفته است.
تفاوت سبد گردانی با سرمایه‌گذاری در صندوق چیست؟ و چرا سرمایه‌گذاران به جای ورود به صندوق به سبد گردانی ترغیب می‌شوند؟
همان طور که اشاره شد، در فرآیند سبدگردانی برای هر یک از سرمایه‌گذاران، به صورت جداگانه سبدی تشکیل می‌شود که ترکیب آن با توجه به سطح ریسک‌پذیری سرمایه‌گذار تعیین و نظرات شخصی او در مورد سرمایه‌گذاری در نظر گرفته می‌شود. این یک تفاوت مهم در سبدگردانی است و سرمایه‌گذار در این حالت مالکیت مستقیم بر دارایی‌های سبد خود دارد، اما در صندوق‌ها این مالکیت مشاع است. در برخی موارد این مساله می‌تواند مزیت بسیار مهمی برای سرمایه‌گذاران باشد. از طرف دیگر، در صندوق‌ها، سرمایه‌گذار به صورت مستقیم اختیار اعمال نظر در ترکیب دارایی‌های صندوق را ندارد. از این بعد، سبدگردانی ساختاری منسجم‌تر، دقیق‌تر و در عین حال منعطف‌تر و منصفانه‌تر با در نظر گرفتن خصوصیات فردی مشتری را به وی پیشنهاد می‌دهد. کارمزدها و ساختار هزینه‌ای مناسب تر هم از دیگر مزایای سبدگردانی در قیاس با صندوق‌ها است.
شرکت‌های سبدگردان دقیقا چه نوع خدماتی به سرمایه‌گذاران ارائه می‌کنند؟
شرکت‌های سبدگردان با توجه به نیروی ‌انسانی دانش بنیان و به‌کارگیری روش‌های مناسب جهت تجزیه و تحلیل مسائل بازار، توانایی ارائه خدمات به اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه تشکیل سبدهای سرمایه‌گذاری و مدیریت آن را دارند. همچنین شرکت‌های سبدگردان‌ تخصص لازم برای پذیرش نقش ارکان انواع صندوق‌های سرمایه‌گذاری را دارند و می‌توانند سمت مدیر را به عنوان رکن اجرایی و سمت متولی را به عنوان رکن ناظر صندوق بر عهده بگیرند.
مکانیزم دریافت هزینه‌ها از مشتریان سبد‌گردانی چگونه است؟
در شرکت‌های سبدگردان بابت ارکان از سرمایه‌گذاران هزینه‌ای دریافت نمی‌شود. به عبارت دیگر، هزینه‌های امین، حسابرس، نرم افزار و سایر هزینه‌های مدیریت دارایی‌ها که در صندوق‌ها از سرمایه‌گذار طلب می‌شود، بر عهده شرکت سبدگردان بوده و فقط کارمزد سبدگردانی از مشتری اخذ می‌شود. فرمول پیشنهادی محاسبه کارمزد معمولا مبتنی بر عملکرد است. این روش مبتنی بر اخذ یک کارمزد ثابت اندک از بابت مدیریت سبد و اخذ کارمزد متغیر متناسب با منافع مشتری، به شرط عبور از یک نرخ توافقی سود است. این روش بر جذابیت سبدگردانی می‌افزاید؛ زیرا سرمایه‌گذار، تحمل هزینه متناسب با سود عاید شده را منطقی‌تر از پرداخت هزینه ثابت می‌داند.
استفاده از سبد‌گردانی را برای چه سرمایه‌گذارانی توصیه می‌کنید؟
شرکت‌های سبدگردان به دلیل ساختار منعطف در سرمایه‌گذاری، از مقبولیت بالایی نزد طیف‌های مختلف سرمایه‌گذاران در بازار سرمایه برخوردارند. سرمایه‌گذاران حقوقی و حقیقی فارغ از اینکه با حرفه سرمایه‌گذاری تا چه حدی آشنا هستند، هر کدام به دلایل خاص خود انگیزه استفاده از این خدمات را دارند. از این طریق، اشخاص حقیقی پرمشغله و فاقد مهارت‌های تخصصی سرمایه‌گذاری، فرصت حضور در بازار را خواهند یافت و شرکت‌های حقوقی بدون از دست دادن تمرکز بر فعالیت‌های عملیاتی، سرمایه‌گذاری‌های
مورد نظر خود را در بازار به انجام می‌رسانند. ارزش این خدمات وقتی مشخص می‌شود که چارچوب سرمایه‌گذاری سبدها متناسب با نیازها و خواسته‌های مشتری تنظیم شود.
تجربه سبدگردانی در بقیه نقاط جهان چگونه بوده است؟ آیا انجام این فعالیت در دنیا به طور مستقل توسط شرکت‌های جداگانه انجام می‌شود؟
قدمت سبدگردانی به دهه 40 میلادی در آمریکا بر می‌گردد. در حال حاضر، فقط سهم اندکی از سرمایه‌گذاری‌ها در جهان به شکل مستقیم انجام می‌گیرد، در واقع سهم عمده متعلق به سرمایه‌گذاری‌های غیرمستقیم شامل سرمایه‌گذاری در انواع صندوق‌ها و سبدگردانی است. در حال حاضر حجم سبدگردانی در جهان در حدود هزار میلیارد دلار است و این خدمات در سایر کشورها توسط شرکت‌های تخصصی سبدگردان و در قالب حساب‌های مدیریت شده اختصاصی انجام می‌شود.
منبع: تالار نیوز

dirt road
17-12-2013, 10:26
بازار به شدت بي ثبات شده كه دو دليل عمده داره داره 1-سرازير شدن نقدينگي از بازارهاي دلار و سكه 2- ورود افراد آماتور. يه روز خودرويي ها و بانكيها صف خريدن و روز بعد صف فروش.ميشه گفت نه تكنيكال جواب ميده نه فاندامنتال . نمونه اش گروه پالايشيه. از نظر تكنيكي و بنيادي محكوم به صعودند اما در عمل بعد از چند ماه اصلاح قيمت هنوز تو فاز استراحتند.
اميدوارم خريدها منطقي تر بشه

بنظر من با توجه به دلایلی که شما عنوان کردید، بازار خیلی هیجانی شده و نمی توان گفت بی ثبات شده.
رشد بازار هم به خاطر کاهش ریسک سیستماتک و فراهم شدن زمینه رونق اقتصادی در دولت جدید است که در چند سال اخیر بشدت مهجور واقع شده بود.

E.G_band
18-12-2013, 23:05
نظرات درباره ی صندوق اطلس چیه؟؟؟

شنبه برم برای خرید؟؟؟

راستی منظور از اینکه نوشته برای کسانی که در پذیره نویسی خرید بکنن 2 برابر حساب می شه چی هست؟؟؟

alireza99.99
18-12-2013, 23:31
دوستان میزان محاسبه سود و درآمد در بازار بورس به چه صورته؟
یعنی پولی که ما با اون سهام مثلا در یک صندوق سرمایه گذاری رو میخریم به چه صورت برای ما درآمد زا میشه؟با سود سالیانه و یا خرید و فروش به موقع؟
به طور متوسط و انتخاب یک صندوق سرمایه گذاری خوب و در حد متوسط برای 10 میلیون ماهیانه چقدر سود نصیب خریدار سهام میشه؟

szh_1367
19-12-2013, 15:55
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز

چند نکته رو به صورت کلی عرض کنم

1. هیچ وقت برای ورود به بورس عجله نکنید بورس و موقعیت های خرید همیشه هست شما سعی کنید کمی دانش و اطلاعات اولیه برای ورود به بورس بدست اورید

وقتی بدون دانش وارد میشی یعنی چشم بسته پریدی تو اتاقی تاریک که باید هر لحظه منتظر اتفاقی غیر قابل پیشبینی باشی خوب یا بد

اما زمانی که با یک دانش و امکانات وارد بورس میشی میدونی قراره چه اتفاقاتی رخ بده براش برنامه ریزی میکنی سعی میکنی به سمتی حرکت کنی که کمترین خطر و یا ریسک رو داشته باشه

2. پیشنهادات دیگران رو گوش کنید اما تصمیم اخر رو خودتون بگیرید

بارها با این مورد مواجه شدم که یک نفر به نفر دیگه پیشنهاد فلان سهم رو میده هر دو سهام مورد نظر رو میخرند نفر اول سود میکنه نفر دوم ضرر !!!!!! چرا ؟؟؟

3. پول و سرمایه تان را مدیریت کنید به قول معروف تمام تخم مرغ ها رو درون یک سبد نگذارید

دوست من دوران تک سهامی به سر رسیده . طرف تمام سرمایه اش رو سهام x خریده خب فکر میکنید نتیجه چی میشه ؟؟

طرف تمام سرمایه اش رو سهام y خریده سهام برای تصمیم گیری مجمع یکماه بسته میشه فکر میکنید نتیجه چه خواهد شد ؟؟

سعی کنید سبدی از سهام ها رو برای معامله انتخاب کنید تا ریسک معاملات رو باز هم کاهش دهید

و . . . شاید ادامه :n02:

bache pooldar
19-12-2013, 17:05
دوستان میزان محاسبه سود و درآمد در بازار بورس به چه صورته؟
یعنی پولی که ما با اون سهام مثلا در یک صندوق سرمایه گذاری رو میخریم به چه صورت برای ما درآمد زا میشه؟با سود سالیانه و یا خرید و فروش به موقع؟
به طور متوسط و انتخاب یک صندوق سرمایه گذاری خوب و در حد متوسط برای 10 میلیون ماهیانه چقدر سود نصیب خریدار سهام میشه؟

هيچ وقت نبايد تنها روي سود ساليانه سهم حساب باز كرد. چرا كه ممكنه در يكسال شركت سودده باشه و به شما سود تعلق بگيره و در سال بعد نه تنها سودي تعلق نميگيره بلكه قيمت سهمتون هم نصف بشه و ضرر كنيد. اكثر كساني كه در بورس معامله ميكنن به دنبال نوسان قيمت سهم هستند تا سود ساليانه و در خريدهايشان علاوه بر توجه به فاكتورهاي متفاوت نيم نگاهي هم به سود ساليانه دارند.

E.G_band
20-12-2013, 18:35
دوستان یکی اگر که امکانش رو داره فوری جواب بده...فردا می خوام برای خرید.

اطلس رو چطور ارزیابی می کنید؟؟؟

​ارزش داره به نظرتون؟؟؟؟

BEHZAD2007
20-12-2013, 18:52
دوستان یکی اگر که امکانش رو داره فوری جواب بده...فردا می خوام برای خرید. اطلس رو چطور ارزیابی می کنید؟؟؟ ​ارزش داره به نظرتون؟؟؟؟
سلام
نقل قول از تالار بورس

عرض كردم هر زمان در بورس مغرور شديد و احساس كرديد از بورس چيزي ميدانيد و اينكاره شده ايد و داناي بورس هستيد همان دم استارت سقوط نمايي شماست و بورس چنان درسي به شما خواهد داد كه در خواب شبتان نيز نمي بينيد و در زيان سنگيني فرو خواهيد رفت......نهايتا اگر به اين باور رسيديم كه اينكاره نيستيم و گين شايسته و نرمالي نداريم با خودمان كه جنگ نداريم....در اين صورت آپشن بسيار عالي سرمايه گزاري در صندوقهاي تاپ بورسي نظير بورسيران عقيق سينا آگاه فارابي آسمان يكم و امثالهم وجود دارد كه گين بالاتري نسبت به ميانگين بازار را براي ما به ارمغان مي آورند...چه از اين بهتر....

E.G_band
20-12-2013, 19:02
سلام
نقل قول از تالار بورس

عرض كردم هر زمان در بورس مغرور شديد و احساس كرديد از بورس چيزي ميدانيد و اينكاره شده ايد و داناي بورس هستيد همان دم استارت سقوط نمايي شماست و بورس چنان درسي به شما خواهد داد كه در خواب شبتان نيز نمي بينيد و در زيان سنگيني فرو خواهيد رفت......نهايتا اگر به اين باور رسيديم كه اينكاره نيستيم و گين شايسته و نرمالي نداريم با خودمان كه جنگ نداريم....در اين صورت آپشن بسيار عالي سرمايه گزاري در صندوقهاي تاپ بورسي نظير بورسيران عقيق سينا آگاه فارابي آسمان يكم و امثالهم وجود دارد كه گين بالاتري نسبت به ميانگين بازار را براي ما به ارمغان مي آورند...چه از اين بهتر....

خب این یعنی اینکه خوبه یا بد؟؟؟:n13:

من الان در حال آموزش و تحقیقات درباره بورس هستم......ولی فعلا برای اینکه پولم حفظ بشه و یه سودی توی این مدت داشته باشم وارد می شم اما به صورت آگاهانه و فعلا توسط صندوق.

از چند ماه دیگه که به نظرم یه چیز هایی درباره بورس فهمیدم اون وقت وارد سهام و سهام داری می شم.

کاربر شماره ی یک
20-12-2013, 20:37
خب این یعنی اینکه خوبه یا بد؟؟؟:n13:

من الان در حال آموزش و تحقیقات درباره بورس هستم......ولی فعلا برای اینکه پولم حفظ بشه و یه سودی توی این مدت داشته باشم وارد می شم اما به صورت آگاهانه و فعلا توسط صندوق.

از چند ماه دیگه که به نظرم یه چیز هایی درباره بورس فهمیدم اون وقت وارد سهام و سهام داری می شم.

گمانم منظورشون این قسمت بود :

آپشن بسيار عالي سرمايه گزاري در صندوقهاي تاپ بورسي نظير بورسيران عقيق سينا آگاه فارابي آسمان يكم و امثالهم وجود دارد كه گين بالاتري نسبت به ميانگين بازار را براي ما به ارمغان مي آورند...چه از اين بهتر....

صندوق معرفی کردن ...

szh_1367
20-12-2013, 21:20
دوستان یکی اگر که امکانش رو داره فوری جواب بده...فردا می خوام برای خرید.

اطلس رو چطور ارزیابی می کنید؟؟؟

​ارزش داره به نظرتون؟؟؟؟

سلام

دو حالت برای اطلس وجود داره

1. اش دهن سوزی نیست و بعد از کمی صعود راکد میشه

2. در عرض مدت کوتاهی سود قابل توجه ای به سهام داراش میده

اما این حالت ها تا زمانی که سهام باز نشه و مورد ارزیابی معامله گران قرار نگیره فقط فرض و گمان هست

بارز ترین نکته اطلس اینکه برای کارگزاری مفید هست و این کارگزاری چون نقش مهمی رو در بین کارگزاری های بورس داره میتواند از رانت ها و دست های پشت پرده سریع تر مطلع شود

به نظر من ریسک به ریوارد مناسبی داره اگر وقت کنم فردا 10% از سبدم رو اطلس میگیرم - یکم ریسک بد نیست :n02:

اما باز هم توصیه میکنم تمام سرمایه خود را روی یک سهم نگذارید

E.G_band
20-12-2013, 21:59
سلام

دو حالت برای اطلس وجود داره

1. اش دهن سوزی نیست و بعد از کمی صعود راکد میشه

2. در عرض مدت کوتاهی سود قابل توجه ای به سهام داراش میده

اما این حالت ها تا زمانی که سهام باز نشه و مورد ارزیابی معامله گران قرار نگیره فقط فرض و گمان هست

بارز ترین نکته اطلس اینکه برای کارگزاری مفید هست و این کارگزاری چون نقش مهمی رو در بین کارگزاری های بورس داره میتواند از رانت ها و دست های پشت پرده سریع تر مطلع شود

به نظر من ریسک به ریوارد مناسبی داره اگر وقت کنم فردا 10% از سبدم رو اطلس میگیرم - یکم ریسک بد نیست :n02:

اما باز هم توصیه میکنم تمام سرمایه خود را روی یک سهم نگذارید

خیلی ممنونم.:n16:

szh_1367
21-12-2013, 10:26
فقط تکنیکال . فاندامنتال رو خودتون بررسی کنید

اگر یکم معامله گرا همت کنن فاذر سهم خوبی هست

شاید باید کمی ریسک کرد و قبل شکستن مثلث وارد شد . فایرا

szh_1367
21-12-2013, 10:33
صادراتی ها بپرن بالا :n02:

E.G_band
21-12-2013, 14:25

یه سوال:من امروز برای خرید رفتم گفتش که زیر 1 میلیون تومن رو نمی دم.....باید بالای 1 میلیون هر شرکتی رو خرید کنیم.

همچین چیزی همه جا هست؟؟؟؟

szh_1367
21-12-2013, 20:25
یه سوال:من امروز برای خرید رفتم گفتش که زیر 1 میلیون تومن رو نمی دم.....باید بالای 1 میلیون هر شرکتی رو خرید کنیم.

همچین چیزی همه جا هست؟؟؟؟
منظورتون سهام یک سرکت خاص هست یا صندوق اطلس

بعضی از کارگزاری ها یک حداقلی برای خرید دارن اما یک میلیون نیست

E.G_band
22-12-2013, 18:41
منظورتون سهام یک سرکت خاص هست یا صندوق اطلس

بعضی از کارگزاری ها یک حداقلی برای خرید دارن اما یک میلیون نیست

بله مثلا گفت باید باید از سهام مخابرات باید حد اقل 1 میلیون خرید بکنی....:n13:

کارگزاری مفید هم بودش.

dirt road
22-12-2013, 21:55
بله مثلا گفت باید باید از سهام مخابرات باید حد اقل 1 میلیون خرید بکنی....:n13:

کارگزاری مفید هم بودش.

با سلام خدمت دوست گرامي
اگر شما آنلاين كار مي كنيد به اين اطلاعيه توجه كنيد:
"پيرو ابلاغيه مديريت نظارت كارگزاران به كليه شركت هاي كارگزاري به استحضار مي رساند از تاريخ 92/10/01 حداقل حجم هر سفارش خريدارسالي از طريق سامانه معاملات برخط يك ميليون ريال مي باشد."

dirt road
23-12-2013, 12:05

خيلي ها نظر مثبتي روي گروه بانكي و مخصوصا روي "وبصادر" دارند. سهام كم ريسكي است.

szh_1367
24-12-2013, 15:52
خيلي ها نظر مثبتي روي گروه بانكي و مخصوصا روي "وبصادر" دارند. سهام كم ريسكي است.

وبصادر لامصب امروز چه رنجی کشید و اول صبح چه صفی شد معلوم نیست کی به کیه تواین سهم :n02:

به نظر میرسه ترس نرخ خوراک پتروی ها کمتر شده و تمایل به سبز شدن دارن

خبر تصویه حساب دلار 1800 تومانی سیمانی ها را امروز سهام ارزنده کرد

قندی ها امروز به سهامداراشون شیرینی دلچسبی داد :n09:

sajjad1973
26-12-2013, 19:30
سهام خوب و بی دردسر اگه میخواید میدکو - تاقبل پایان سال به 850 تا 900 میرسه

Sent from my MT15i using Tapatalk

E.G_band
26-12-2013, 21:50
یکی از دوستان اگه می تونه غشان و کسرا رو بررسی بکنه ببینه چطوره....ممنون:n16:

کاربر شماره ی یک
27-12-2013, 21:01
بازار شنبه به نظرتون چطوره؟

szh_1367
30-12-2013, 12:13
نمیدونم چه مرضیه ای که باید تو نیم ساعت اخر شاخص رو مثبت کنن سیاه بازی تا کی :n24:

bache pooldar
30-12-2013, 20:24
ماشاا.. به اين كميسيون انرژي. در يك تصميم خلق الساعه خوراك پتروشيمي ها از 2.8 سنت به 18 سنت در هر متر مكعب تصويب شد(تقريبا 6.5 برابر). :n03: در حالي كه در آمريكا 13 سنت به ازاي هر متر مكعبه و در چين از اين هم كمتر(رقم دقيقشو نميدونم) اين يعني از دست دادن بازارهاي جهاني و زيان ده شدن اين مجتمع ها . يعني نميشد با يه شيب ملايمي اين افزايش قيمت لحاظ بشه؟ و اينكه با وجود شرايط سخت تحريم ديگه مجتمع ها ميتونن محصولاتشون رو بفروشن؟ فقط اميدوارم دولت اين قيمت رو كمي تعديل كنه و الا بايد منتظرش ريزش شديد شاخص بود. به جز مارون و اميركبير كه خوراكشون مايع هست فاتحه بقيشون خوندس.

ehsan_iace
30-12-2013, 23:47
صندوقها ماهانه معمولاً چند درصد سود میدهند؟ اصلاً ماهانه است یا سه ماه یکبار؟

szh_1367
31-12-2013, 01:03
ماشاا.. به اين كميسيون انرژي. در يك تصميم خلق الساعه خوراك پتروشيمي ها از 2.8 سنت به 18 سنت در هر متر مكعب تصويب شد(تقريبا 6.5 برابر). :n03: در حالي كه در آمريكا 13 سنت به ازاي هر متر مكعبه و در چين از اين هم كمتر(رقم دقيقشو نميدونم) اين يعني از دست دادن بازارهاي جهاني و زيان ده شدن اين مجتمع ها . يعني نميشد با يه شيب ملايمي اين افزايش قيمت لحاظ بشه؟ و اينكه با وجود شرايط سخت تحريم ديگه مجتمع ها ميتونن محصولاتشون رو بفروشن؟ فقط اميدوارم دولت اين قيمت رو كمي تعديل كنه و الا بايد منتظرش ريزش شديد شاخص بود. به جز مارون و اميركبير كه خوراكشون مايع هست فاتحه بقيشون خوندس.

این چند روز خیلی بیزی هستم :n02:وقت نیست اطلاعات رو به روز کنم اما دوستان میگن نرخ 18 سنت تکذیب شده

تو چند روز اینده یه بررسی کامل و جامع باید داشته باشم

شاید روز چهارشنبه پترول صف خرید ببنده

mf.designing
31-12-2013, 01:26
سلام به دوستان اهل فن
سوالی داشتم در مورد سهام تایرا (تراکتور سازی ایران) : بعد مدتها مام شاهد یه رشد ارزش بودیم. به نظرتون با حالت فعلی فروش منطقی هست یا صبر کنیم ؟!
یه سوالم اینه که سهام های پر سود کدوم ها هستن و سود رو به چه نحوی به سهامدار میدن ؟!

bache pooldar
31-12-2013, 12:24
صندوقها ماهانه معمولاً چند درصد سود میدهند؟ اصلاً ماهانه است یا سه ماه یکبار؟
سودشون ساليانه است. ديدتون بايد بلند مدت (يكساله) باشه. بازدهي بسته به نوع صندوق متفاوته. من از 60 % تا 110% طي يكسال خبر دارم.

این چند روز خیلی بیزی هستم وقت نیست اطلاعات رو به روز کنم اما دوستان میگن نرخ 18 سنت تکذیب شده

متاسفانه خوراك 18 سنتي تصويب شده. تو سايت وزارت نفت هم زده .Shana.ir

سلام به دوستان اهل فن
سوالی داشتم در مورد سهام تایرا (تراکتور سازی ایران) : بعد مدتها مام شاهد یه رشد ارزش بودیم. به نظرتون با حالت فعلی فروش منطقی هست یا صبر کنیم ؟!
یه سوالم اینه که سهام های پر سود کدوم ها هستن و سود رو به چه نحوی به سهامدار میدن ؟!

در خصوص قسمت اول سوالتون نميشه چيزي بگم چون شما سهامدار هستيد و خودتون بايد تصميم بگيريد. ممكنه بگم بفروشيد و مدتي بعد سهم با رشد روبرو بشه و ممكنه بگم نگه داريد و ضرر كنيد. ولي در كل سهامهاي بهتري هم در بازار وجود داره كه بعد از تحقيق ميتونيد خريد كنيد.
اما در خصوص قسمت دوم سوالتون اگه منظورتون سهميه كه سود ساليانش خوب باشه گروه پتروشيمي بيشترين نسبت سود و پوشش رو داره. البته فعلا قضايايي پيش اومده كه وضعيت سال بعد رو در هاله اي از ابهام قرار داده. و گروه پالايشي هم به لحاظ اينكه صنعت مادر كشوره جز گروههاي مطمئن بورسه هر چند كه مدتيه نقدينگي ازش خارج شده

iman_s
01-01-2014, 00:09
هنوز نرخ 18سنتی تصویب نشده.تو این چندروزه انواع خبرها در مورد قیمت خوراک پتروها اومد ولی بعدش تکذیب شد.آخرینش هم نرخ 13 سنتی هست.تا تصویب نشه نمیشه تصمیم گرفت.مهم اینه که با این اخبارشون پتروها رو منفی کردن و شاخص هم اصلاح شد

szh_1367
01-01-2014, 18:46
این چند روز خیلی بیزی هستم :n02:وقت نیست اطلاعات رو به روز کنم اما دوستان میگن نرخ 18 سنت تکذیب شده

پترول ترکید :n09:

وبیمه قابل بررسی:n13:

ehsan_iace
06-01-2014, 02:01
یک سهم چقدر میتونه رشد کنه؟ یعنی قانونی برای رشد سهام وجود نداره؟ (تو بورسهای دیگر کشورها هم یک سهم میتونه بر اسا بورس بازی اینقدر رشد کنه؟) یعنی با هر خبر و شایعه مثبتی یک سهم میتونه مثبت بخوره؟ اون هم برای صنایعی که در وضعیت رکودند این رشدها به حباب ختم نمیشه؟!

szh_1367
06-01-2014, 12:59
یک سهم چقدر میتونه رشد کنه؟ یعنی قانونی برای رشد سهام وجود نداره؟ (تو بورسهای دیگر کشورها هم یک سهم میتونه بر اسا بورس بازی اینقدر رشد کنه؟) یعنی با هر خبر و شایعه مثبتی یک سهم میتونه مثبت بخوره؟ اون هم برای صنایعی که در وضعیت رکودند این رشدها به حباب ختم نمیشه؟!

روزانه + و - 4 درصد روزانه قیمت میتواند تغییر کند

خیلی از بورس ها قانون خاص خود رو دارند

years
06-01-2014, 17:30
باید دید رنا چطور عمل میکنه
ضمنا شکلر کوتاه مدت 1400 تومن

bache pooldar
08-01-2014, 20:20
احتمال ميدم كه شنبه بازار با توجه به تصويب نرخ دلار و نفت در مجلس به سمت پالايشگاهي ها رو بياره. حالا بايد منتظر بود ببينيم چي ميشه. هرچند كه بورس ايران غير قابل پيش بينيه!

sajjad1973
08-01-2014, 22:50
کسی در باره میدکو اطلاعاتی داره - من یه مقدار دارم به نظرتون بفروشم یا نگه دارم -

szh_1367
10-01-2014, 11:33
یه حسی بهم میگه بازار تا رسیدن گزارشات نه ماهه وارد فاز رنج میشه :n13: ( البته من با این رنج یا منفی شدن شاخص و سهام ها موافق هستم چرا که هربالا رفتنی پایین اومدنی داره )

در وارد شدن به سهام های ناشناس دقت بیشتری کنید

=================================

هیستوری پلاسک روز چهارشنبه 18 دی ساعت 9:48 تا 9:50 دقیقه رو نگاه کنید :n02: یعنی داغون این عرضه و تقاضا هستم :n15:

brave_ie
10-01-2014, 13:42
من تا حالا این تاپیک رو توی p30world ندیده بودم ایشالا بتونم توش فعالیت کنم از این به بعد خدمتتون باشم

mohammad varaste
10-01-2014, 19:55
بچه ها حداقل پول برای ورود به بورس چه قدره ؟ با 2-3 تومن میشه شروع کرد یا کمه ؟

کاربر شماره ی یک
10-01-2014, 22:08
بچه ها حداقل پول برای ورود به بورس چه قدره ؟ با 2-3 تومن میشه شروع کرد یا کمه ؟

با پنجاه هزار تومن هم میشه شروع کرد ، آره دوسه تومن خوبه . امیدوارم موفق باشید .

کاربر شماره ی یک
10-01-2014, 22:15
دوستان ده روز آخر ماه رو چطور میبینید؟

الان کدوم سهم ها رو پیشنهاد میدید برای خرید ؟

+

به نظرتون آینده ی قیمت زمین و خونه چطوریاست ، تورم خواهیم داشت ؟

brave_ie
10-01-2014, 23:24
آخرای ماه کم کم روند میخواد برگرده البته عرضه های آخر ماه رو هم خواهیم داشت در کل ماه آینده برای بازار ماه بهتری خواهد بود قطعا
قیمت زمین و خونه تا انتهای سال شروع به رشد خواهد کرد به نظرم مخصوصا با اضافه شدن وام مسکن
حداقل ورود به بازار وجود نداره اما یادتون باشه با سرمایه کم دو تا نکته مهمه یکی این که سبدتونو بیشتر از دوتا سهم نذارید یکی اینکه بازدهی رو بر اساس درصد در نظر بگیرید همیشه اگر قصد اضافه کردن سرمایتونو در آینده دارید وگرنه با 100 تومن 200 تومن شاید زده بشید از بورس
مساله دیگه راجع به معاملات با ارزش کم تر از 500 هزار تومن هستش که کارمزد کارگزار 2000 تومنه البته بعضی کارگزارا اونم درصدی میگیرن

E.G_band
11-01-2014, 00:53
دوستان یه راهنمایی می خواستم:

نظرتون درباره صندوق سرمایه گزاری کاریزما چیه؟؟؟

می تونه به نظرتون تا حدودای مرداد سال آینده 60-70 درصد سود بده یا نه؟؟؟

توی حدود 400 روز 190 درصد سود داده.

من می خواستم یه سرمایه گزاری کم ریسک با یه پولی بکنم که تا حدودا مرداد یه سود تضمینی به من بده.

پولی که باهاش سهام خرید و فروش می کنم جدا هستش.

ممنون:n16:

brave_ie
11-01-2014, 00:57
معمولا صندوق ها رو باید وابستگی به شاخصشون رو در نظر بگیرید که زیاده
این که چه صندوقی رو هم انتخاب کنید بر میگرده به پیشینه ارکان صندوق در مدیریت صندوق هاشون
این صندوق ها به دلیل ریسک کمتر سود کمتری هم خواهند داشت
ولی اصلا معلوم نیست که در آینده چی میشن ولی میشه گفت در صورتی که وضع بازار بد نباشه قطعا از سود بانک بهترن
اینم میتونید به همون سرمایه تریدینگتون اضافه کنید یا به چشم یه سرمایه گذاری بلند مدت کم ریسک تو سبدتون ببینید

E.G_band
11-01-2014, 01:40
به نظرتون شاخص تا تیر ماه می تونه 110 هزار واحد رو لمس بکنه؟؟؟

brave_ie
11-01-2014, 01:45
راستش نیاز به پیشگویی داره کمی که من ندارم
ولی نه فکر نمیکنم

bache pooldar
11-01-2014, 12:12
احتمال ميدم كه شنبه بازار با توجه به تصويب نرخ دلار و نفت در مجلس به سمت پالايشگاهي ها رو بياره. حالا بايد منتظر بود ببينيم چي ميشه. هرچند كه بورس ايران غير قابل پيش بينيه!

پالايشيا تركيد:n02: مثه اينكه بازار از خريد و فروش هيجاني دست كشيده يا شايد هم حقوقي هاي زرنگ سهامهاي بنجول رو به مردم قالب كردن و سرمايشون رو آوردن تو اين گروه . بهر حال اميدوارم اين بدعت بد كه تا خودرويي منفي ميشه پالايشي ها مثبت و بالعكس از بين بره و انشاا... همه تو اين بازار به سود مورد نظرشون برسن.

szh_1367
11-01-2014, 13:07
مذاکرات مثبت

بورس منفی

طلا و سکه مثبت

دلار منفی

پیدا کنید شلغم فروش رو :n02:

کاربر شماره ی یک
11-01-2014, 20:57
بورس شده مث روزهای حبابی طلا ، وای به حال اون سهم هایی که الکی بالا رفتن ...

bache pooldar
12-01-2014, 11:43
آغاز اكران فيلم (خون به پا مي شود) در تالار بورس ايران :n02:
امروز معلو م نشد واسه چي بازار سراسر منفي بود اونم شديد! يه عده ميگفتن ميخوايم تحريم شيم. يه عده ميگفتن اصلاح دستوريه و .....
الله اعلم

کاربر شماره ی یک
12-01-2014, 23:53
یکشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۲ - ۱۹:۵۱
کد خبر: 92102212767
معاون وزیر خارجه ایران گفت: ایران و 1+5 توافق کردند در تاریخ 20 ژانویه (30 دی‌ماه) گام اول توافق ژنو برداشته شده و اجرا شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سیدعباس عراقچی، مذاکره کننده ارشد ایران با 1+5 یک‌شنبه شب در یک نشست خبری افزود: نحوه و سازوکار اجرای توافق در مذاکرات طولانی و فشرده بررسی شد و غیر از چند مورد خاص که درباره آن‌ها هم مذاکراتی در ژنو داشته‌ایم، به راه‌حل‌هایی رسیدیم و راه‌حل‌ها به پایتخت‌ها منتقل شد و امروز مطلع شدیم شش کشور با راه‌حل‌های پیشنهادی موافقت کردند و این راه‌حل‌ها در ایران از سوی مراجع‌ ذی‌ربط بررسی و موافقت‌شان را اعلام کردند و این موافقت در تماسی اعلام شد.

20 ژانویه مطابق با 30 دی گام اول از توافق‌نامه ژنو اجرایی خواهد شد او با بیان این که گفت‌گوهایش با خانم اشمید برای انجام آخرین هماهنگی‌ها نسبت به نهایی کردن زمان و نحوه اجرای گام اول توافق ژنو تا دقایقی پیش ادامه داشته است، خاطرنشان کرد: امروز در نهایت توافقی بین ما و 1+5 درباره نحوه اجرای گام اول از برنامه اقدام مشترک نهایی شد. دو طرف به برداشت واحدی از نحوه اجرای توافق رسیدند که در تاریخ 20 ژانویه مطابق با 30 دی 1392 گام اول از توافق‌نامه ان‌شاءالله اجرایی خواهد شد.
وی افزود: مواردی که اجرای این توافق و نحوه اجرای آن در مذاکرات فشرده کارشناسی بین دو طرف که از سوی ما توسط بعیدی‌نژاد رهبری می‌شد و در مذاکرات طولانی و فشرده‌ای نهایی شده بود، بررسی شد. غیر از چند مورد خاص که هفته گذشته درباره آن‌ها جلسه‌ای در ژنو با خانم اشمید داشتیم، بقیه موارد بررسی شده بود. درباره موارد اختلافی به راه‌حل‌هایی رسیدیم که به پایتخت‌های شش کشور منتقل شد و ما این موارد را به تهران منتقل کردیم. امروز مطلع شدیم که شش کشور با راه‌حل‌های پیشنهادی موافقت کردند و آن را پذیرفتند و از سوی دیگر در داخل ایران نیز نهادهای مربوط این راه‌حل را بررسی و ارزیابی کردند و در نهایت موافقت‌شان را اعلام کردند.
عراقچی گفت: این موافقت در تماس بین من و خانم اشمید اعلام شد و ما توافق کردیم در 20 ژانویه گام اول از توافق‌نامه ژنو اجرایی شود. امیدواریم شروع خوبی برای اجرای توافق ژنو باشد. پس از این که این گام اول اجرایی شد، در فاصله کوتاهی، تماس‌های‌مان را مجددا برای شروع مذاکرات مربوط به گام پایانی و راه‌حل آن از سر خواهیم گرفت.

تحریم‌های مورد توافق از 30 دی تعلیق می‌شوند این عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده هسته‌یی ایران هم‌چنین در پاسخ به پرسش ایسنا درباره این که آیا ایران هم می‌تواند از 20 ژانویه پول‌های مربوط به صادرات و واردات خود را برداشت کند؟ گفت: از روز 20 ژانویه گام اول توافق‌نامه ژنو اجرا می‌شود. براساس گام اول ایران و 1+5 هرکدام تعهداتی را قبول کردند. همه این تعهدات در یک روز شروع به اجرا شدن می‌کند. همه تحریم‌هایی که آن‌ها قرار است تعلیق کنند و در متن توافق‌نامه آمده است، از 20 ژانویه تعلیق خواهد شد و اقداماتی که قرار است ما در رابطه با تعلیق 20 درصد انجام دهیم و اقداماتی که قبول کردیم انجام نشود و جلوتر نرود، از روز 20 ژانویه اجرایی خواهد شد؛ به جز یک مورد از هر دو طرف و آن یک مورد هم از سوی آن‌ها مربوط می‌شود به پرداخت 4.2 میلیارد دلار از دارایی‌های ایران در خارج از کشور و آزاد شدن آن‌ها و از سوی ما تبدیل مواد غنی‌ شده 20 درصد به اکسید یا رقیق‌سازی آن. این کار از طرف ما و آن اقدام از سوی آن‌ها در یک دوره زمانی شش ماهه صورت خواهد گرفت که در شش نوبت این کار انجام می‌شود. نوبت‌هایی که ممکن است کم و زیاد هم بشود.
وی توضیح داد: این کار ممکن است به صورت ماهانه یا کم‌تر از آن باشد.

آزادسازی 4.2 میلیارد دلار از دارایی‌های بلوکه شده ایران در 8 نوبت انجام می‌شود عراقچی توضیح داد: قرار است آزادسازی 4.2 میلیارد دلار از دارایی‌های بلوکه شده ایران در 8 نوبت انجام شود. این 8 نوبت تاریخ‌های مختلف دارد که دقیقا یک ماهه نیستند بلکه در کم‌تر از یک ماه فاصله زمانی این هشت پرداخت خواهد بود.

ایران اورانیوم 20 درصدش را در شش ماه تبدیل به اکسید می‌کند معاون وزیر امور خارجه اضافه کرد: از طرف ما هم کار اکسید کردن نیمی از مواد 20 درصد در شش‌ماه انجام خواهد شد. ما 196 کیلو اورانیوم‌مان را نیمی‌اش را در شش ماه اکسید می‌کنیم و نیم دیگر آن نیز در کم‌تر از شش ماه اکسید می‌کنیم. این کار به دلایل فنی به این صورت انجام می‌شود.

هر کاری که دو طرف انجام می‌دهند به صورت متعادل و متناسب خواهد بود عراقچی گفت: هر سه هفته یک سیلندر به صورت رقیق شده در خواهد آمد که تعادل برقرار شود. در مقابل هم تمام تلاش و حرکت ما این بوده است که هر کاری که دو طرف انجام می‌دهند به صورت متعادل و متناسب باشد. هیچ طرفی هیچ کاری را زودتر یا دیرتر از دیگری انجام ندهد. تمام اقدامات در یک روز انجام می‌شود به جز این دو مورد که برای آن نیز ترتیباتی در نظر گرفته شده است. تا از تعادل و تناسب برخوردار باشد.
او هم‌چنین در پاسخ به پرسش دیگر ایسنا درباره این که آیا در این مذاکرات درباره اجرای گام پایانی نیز توافقی انجام شد؟ گفت: ما هنوز در این باره صحبتی نداشتیم. بحث‌های کلی انجام شده است که پس از شروع گام اول، در یک فاصله کوتاهی که ممکن است 2 یا 3 هفته بیش‌تر نباشد، مذاکرات گام پایانی را شروع کنیم، اما هنوز جزییات دقیق و صحبت‌های جزیی درباره این که چه زمانی و چه مکانی این مذاکرات انجام شود، انجام نشده و در رایزنی‌هایی که بین دو طرف صورت می‌گیرد، این موضوع نهایی خواهد شد.

موارد اختلافی مربوط به نحوه برداشت و تفسیری هر طرف از توافق ژنو بود وی درباره موارد اختلافی دو طرف و راه‌حل‌های آن نیز گفت: راه‌حل‌های مطرح شده و پذیرفته شده تکنیکی و فنی هستند. مواردی که مورد اختلاف بود مربوط به نحوه برداشت و تفسیری بود که هر طرف از توافق ژنو داشت. این که از یک سند برداشت‌های متفاوتی وجود داشته باشد، امر چندان عجیبی نیست. ممکن است از هر متنی برداشت‌های مختلفی وجود داشته باشد حتی درباره قانون اساسی که در نوشتن آن نیز دقت‌های زیادی که برای صریح و شفاف بودن آن انجام می‌شود، تفسیرهای مختلفی وجود داشته باشد و مرجعی مشخص می‌شود که مرجع تفسیر قانون اساسی است. رسیدن به تفسیر مشترک کار مهمی است که ممکن است در بعضی قسمت‌ها این کار به آسانی صورت بگیرد و در قسمت‌های دیگر دشواری‌هایی داشته باشد.

ایران و 1+5 تفسیرهای متفاوتی از تحقیق و توسعه دارند این مذاکره کننده ارشد ایران با 1+5 افزود: طبیعی است که هر طرف سعی کند یک سند را در جهت خواسته‌های خود تفسیر کند. یکی از موارد اختلافی مربوط به بحث تحقیق و توسعه بود که ایران تاکید کرده است که از نظرما هیچ محدودیتی در توافق ژنو نسبت به امر تحقیق و توسعه وجود ندارد. طرف مقابل ما تفسیر متفاوتی در این باره می‌کرد و درباره نکاتی اصرار داشت. درباره مذاکراتی که انجام شد به توافقی در این زمینه نزدیک شدیم. این توافق و برداشت را در پایتخت‌ها بررسی کردیم و توانستیم در این زمینه هم به برداشت نزدیک‌تری برسیم. امیدواریم مذاکرات بیش‌تر و وسیع‌تر در مذاکرات مربوط به گام پایانی صورت بگیرد.
او اضافه کرد: یکی از موارد اختلافی مربوط به بحث پرداخت‌ها و زمان‌بندی و دوره‌بندی عمل اکسید کردن و رقیق‌سازی بود که مذاکرات آن انجام شد. فرمول‌هایی پیدا شد که براساس آن مشخص کنیم در چه تاریخ‌هایی چه میزانی و به چه صورتی این موارد را دنبال کنیم. اختلاف دیگری هم بود که درباره نحوه تفسیر و معنا کردن توافق ژنو بود که به هم نزدیک شد. راه‌حل‌هایی پیدا شد که مورد پذیرش قرار شده است.

ایران و 1+5 اقدامات لازم برای اجرای "اقدام مشترک" را آماده کرده‌اند وی تاکید کرد: مهم این است که توافقی با عنوان برنامه اقدام مشترک از سوی دو طرف داریم. درباره نحوه اجرای آن نیز تفاهم و درک مشترکی داریم و اقدامات لازم هم از سوی دو طرف برای آماده‌سازی اجرای آن صورت گرفته است.

آمریکا و اروپا آماده تعلیق تحریم‌ها هستند و ایران آماده راستی‌آزمایی آژانس عراقچی گفت: تماس‌های لازم با بانک‌های بین‌المللی و طرف حساب ایران صورت گرفته است. تماس‌هایی نیز طرف‌های آمریکایی و اروپایی برای تعلیق تحریم‌ها انجام دادند و آمادگی‌های لازم را دارند. ما هم با آژانس مذاکراتی درباره نحوه راستی‌آزمایی اقدامات ایران داشته‌ایم. هیات‌هایی فنی و کارشناسی از سوی آژانس برای آماده‌سازی مقدمات مربوط به اجرا به شکلی که در نهایت در 20 ژانویه آماده باشیم به ایران خواهند آمد تا در 20 ژانویه هر دو طرف واقعا آماده باشند که مجموعه اقداماتی که توافق کردیم را به صورت هم‌زمان اجرا کنند.
به گزارش ایسنا، عضو ارشد مذاکره کننده هسته‌یی کشورمان در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا متن مشخصی در رابطه با سازوکار اجرای توافق ژنو نوشته و قابل انتشار است؟ گفت: تفاهم درباره اجرای توافق، تفاهمی به طور کلی است. از نظر ما یک توافق شفاهی و غیررسمی است که مربوط به جزییات فنی و تکنیکی اجرای برنامه اقدام مشترک می‌شود و از نظر ما قابل انتشار نیست.

کمیسیون مشترکی به اختلاف‌نظرها رسیدگی می‌کند او در پاسخ به این که گفته می‌شود متن موجود میان ایران و 1+5 درباره اجرای توافق 30 صفحه است؟ بدون پاسخ به این سوال، اظهار کرد: منتشر کردن متن به دست آمده درباره اجرای توافق به معنای رسمیت دادن به آن است و از آن جا که توافق شفاهی (NONE PAPAR) است، انتشار آن ضرورتی ندارد.
عراقچی در پاسخ به این پرسش که ممکن است در روند اجرای توافق طرف مقابل خلاف تعهداتش عمل کند و تاریخ‌ها و ارقام جابه‌جا شود، از این نظر بهتر نیست متن به دست آمده منتشر شود؟ گفت: این موارد قابل تفسیر نیست و مشخص است اگر به مشکلی در زمان اجرای توافق بربخوریم و یا تفاسیر مختلفی صورت گیرد، کمیسیون مشترکی که در چارچوب توافق پیش‌بینی شده است، به این موارد رسیدگی و اختلاف‌نظرها برای حل و فصل به آن ارجاع می‌شود.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا غنی‌سازی 20 درصد از روز 20 ژانویه تعلیق خواهد شد؟ گفت: از همان روز 20 ژانویه همه اقداماتی که ما باید انجام دهیم شروع می‌شود، به غیر از یک اقدام خاص (تبدیل مواد اورانیوم 20 درصد غنی‌شده به اکسید اورانیوم و اورانیوم 5 درصد) که مرحله‌بندی می‌شود.

تا آخرین لحظه 19 ژانویه، غنی‌سازی 20 درصد در ایران ادامه پیدا می‌کند این عضو ارشد مذاکره کننده هسته‌یی کشورمان ادامه داد: تا آخرین لحظه 19 ژانویه، غنی‌سازی 20 درصد در ایران ادامه پیدا می‌کند و پس از آن تحت نظارت بازرسان آژانس تعلیق می‌شود. قبل از 20 ژانویه بازرسان در ایران حضور خواهند داشت و مقدمات انجام کار را برای راستی‌آزمایی از ایران فراهم می‌کنند.
وی در پاسخ به سوال دیگر ایسنا مبنی بر این که در بخش تحقیق و توسعه در برخی از تحلیل‌ها و اخبار آمده بود که 1+5 خواستار کنار گذاشته شدن نسل‌های جدید و پیشرفته سانتریفیوژ ایران شده است؟ گفت: در زمان حاضر درباره سانتریفیوژهای موجود در بخش تحقیق و توسعه مشکلی نداریم و تمامی فعالیت‌ها در این بخش توسط و یا در رابطه با سانتریفیوژهای جدید ادامه می‌یابد. از جمله سانتریفیوژ جدیدی که اخیرا توسط متخصصان کشور ساخته شده و به آژانس و افکار عمومی اعلام شده است.

در بخش تحقیق و توسعه و در چارچوب توافق ژنو محدودیتی برای خود قائل نیستیم معاون ظریف تاکید کرد: ما در بخش تحقیق و توسعه در چارچوب توافق ژنو محدودیتی برای خود قائل نیستیم و در عمل هم این محدودیت را با توجه به ظرفیت‌هایی که داریم، نمی‌پذیریم.
عراقچی در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر این که گمانه‌زنی‌هایی درباره تغییرات در تیم مذاکره‌کننده و افزوده شدن دو تن از دیپلمات‌های پیشین ایران به تیم شنیده می‌شود؟ با رد این شایعات و اخبار اظهار کرد: این شایعات به هیچ وجه مورد تایید نیست و آقای ظریف هم این مساله را اعلام کرده است. اما با شروع دور جدید مذاکرات، درباره گام نهایی‌، نیاز به سازماندهی جدید در بین تیم کارشناسی داریم که امری طبیعی است.
او گفت: در دور جدید مذاکرات موضوعات پیچیده گسترده و در ابعاد مختلف مربوط به تحریم‌ها و یا فعالیت‌های هستهیای است و لازم است در هر یک از این حوزه‌ها از جمله بانکی، مالی، نفتی، هسته‌یی، فنی، حقوقی و غیره کارشناسان مربوطه را داشته باشیم.

کاهش خرید نفت از ایران از 20 ژانویه متوقف می‌شود این عضو ارشد مذاکره کننده هسته‌یی کشورمان در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر این که از 20 ژانویه صادرات و واردات نفت ایران و فعالیت‌های مرتبط با آن یعنی حمل و نقل و انتقال پول نفت به میزان 200 هزار بشکه در روز امکان‌پذیر می‌شود، یا مدت زمانی طول می‌کشد تا این کار انجام شود؟ گفت: اگر قرار باشد این مسائل در مسیر کارهای بروکراتیک و اداری قرار بگیرد نقض توافق ژنو است. قرار است از 20 ژانویه به بعد کشورهای خریدار نفت ایران، دیگر کاهش خرید نفت نداشته باشند و آمریکا به آن‌ها برای کاهش خرید نفت از ایران فشار نیاورد.
وی ادامه داد: سطح فروش نفت ما در سطح فعلی حفظ می‌شود و کشورها دیگر الزامی برای کاهش خرید نفت از ایران ندارند. اگر این امر به درستی اجرا شود، توافق جلو می‌رود و اگر نه ما هم مجبور می‌شویم اقدام متقابل انجام دهیم.

آمریکا فشارهایش را برای کاهش خرید نفت از ایران متوقف می‌کند عراقچی تاکید کرد: براساس توافق ژنو، تحریم‌هایی که کشورهای خریدار نفت ایران را ملزم می‌کند هر شش ماه 20 درصد خرید خود از ایران را کاهش دهند، متوقف خواهد شد، یعنی آمریکا دیگر بیش از این به این کشورها فشار وارد نمی‌کند و سطح خرید نفت از ایران توسط کشورهای خریدار حفظ می‌شود و ما به سطح قبلی برنخواهیم گشت و از این سطح که در آن هستیم، پایین‌تر نخواهیم رفت.
معاون وزیر امور خارجه در پاسخ به سوال درباره سفر کاترین اشتون، رییس سیاست خارجی اتحادیه اروپا به ایران گفت: یک دعوت باز در اولین ملاقات آقای ظریف با خانم اشتون در نیویورک از ایشان برای سفر به ایران صورت گرفته است و این دعوت کماکان ادامه دارد. هم‌چنین در ملاقاتی که هفته گذشته با خانم هلگا اشمید داشتم، این دعوت تکرار و تجدید شد اما توافقی درباره زمان این سفر صورت نگرفته است.
وی گفت: خانم اشتون برای سفر به ایران ابراز علاقه کرده‌اند و نسبت به این دعوت برخورد مثبت داشته‌اند اما هنوز برنامه‌ای برای سفر ایشان تعیین نشده است.
انتهای پیام

ehsan_iace
13-01-2014, 00:41
برداشته شدن تحریمها چه تاثیری روی بورس میگذاره؟

من فکر کنم قیمت بعضی سهامها کاهش پیدا کنه! چون بخاطر تحریمها و دلار بالا رفته بود!

szh_1367
13-01-2014, 10:29
برداشته شدن تحریمها چه تاثیری روی بورس میگذاره؟

من فکر کنم قیمت بعضی سهامها کاهش پیدا کنه! چون بخاطر تحریمها و دلار بالا رفته بود!

اشتباه هست

وقت نیست خیلی خیلی کلی بگم راه صادرات خیلی از محصولات باز میشه

پول های بلوکه ازاد میشن

شرکت هایی که مدت ها به دلیل نبودن یک قطعه کوچک تحریم هستن راه میفتن ( شرکتی رو سراغ دارم که معطل چهارتا پیچ هست )

و . . .

کاربر شماره ی یک
13-01-2014, 12:43
شاخص 1700 تا بالا :n02:

تیم مذاکره کننده خوب با بازار هماهنگن :n02:

bache pooldar
13-01-2014, 16:32
شاخص 1700 تا بالا :n02:

تیم مذاکره کننده خوب با بازار هماهنگن :n02:

بله اين موفقيت جاي تبريك داره :n16:البته اگه سناي آمريكا اجازه بده توافق روند طبيعي خودشو طي كنه بازار به روند خوبي كه داره ادامه ميده.

کاربر شماره ی یک
14-01-2014, 11:45
این چه وضع رانندگیه ، یا جوری میرن همه میچسبن به صندلی ، یا چنان ترمز میزنن که همه کله میکنن ...

کاربر شماره ی یک
14-01-2014, 12:59
امروز روز قندی ها بود ...

کاربر شماره ی یک
21-01-2014, 17:21
یکم بهمن ماه شد و بازار برنگشت ...

sajjad1973
21-01-2014, 18:02
چرا اوضاع بازار انقدر خرابه - کسی دلیل منطقی براش داره - هیج خبر خاصی نیست که بگیم رو بورس تاثیر گذاشته باشه

کاربر شماره ی یک
21-01-2014, 19:37
هیچ خبری نیست ، تصمیم به اصلاح بازار گرفتن ، اونم تا حدی که نفس سهام دارها دیگه بالا نیاد ...

اون روز 2000 واحد کاهش و بعدش 1700 واحد افزایش یه معنی میداد ، یعنی بازار تصمیم به اصلاح گرفت و یه فرصت هم برای خروج به سهامدارهای حرفه ای داد ، سهامدارای حرفه ای همون روز فروختن و داخل این اصلاح نشدن یا حداقل سهماشون رو با سهمای بنیادی تعویض کردن
...

بازار روی 83 هزار واینستاد ، احتمالا تا زیر هشتاد هزار اصلاح داشته باشیم ...

باز دوستان از نقاط حمایت شاخص اطلاعات بیشتری دارن ، ممنون میشم اگه در اختیار ما هم قرار بدن ...

ehsan_iace
24-01-2014, 03:54
مطلب "روزهای تلخ بورس؛ علامت دهی خلاف روند ديپلماسی" و نظرات پایین آنر بخوانید :

sajjad1973
24-01-2014, 18:57
فردا به نظرتون وضعیت چگونه خواهد بود؟

کاربر شماره ی یک
24-01-2014, 19:28
این هفته اگه عرضه ی اولیه داشته باشیم ، بازار منفی نباشه مثبت هم نخواهد بود .

بعضی ها دهه ی فجر رو سوژه کردن میگن دهه ی فجر میره بالا ، یکی نیست بگه تا دهه ی فجر یه هفته مونده ، اگه بخوان داغون کنن توی همین یه هفته چهار روز میتونن منفی کنند ، کمه ؟

sajjad1973
24-01-2014, 19:47
اصلا معلوم نیست چه خبره - اخه کی داره از این افت ارزش سهام ها سود میکنه که اینطور پرگاز دارن همه چیز رو نابود میکنن - ملت و مال و اموالشون شدن باریچه دست اینها - هر دفه یه ساز میزنن - هیچ برنامه مدونی که بشه روش حساب کرد تو این مملکت وجود نداره - البته من که ضرر نکرپم هنوز ولی اگه اینطوری پیش بره قطعا همه ضرر میکنیم

کاربر شماره ی یک
24-01-2014, 20:21
وقتی دوتا عرضه ی اولیه پشت سر هم میزارن ، از طلا و دلار حمایت میکنند ، بازار رو یه روز دوهزار میارن پایین یه روز هزار و هفتصد تا میبرن بالا ، شما مطمئن باش برنامه ریزی شدس ولی به نفع کی ، خدا میدونه ...

کاربر شماره ی یک
24-01-2014, 20:23
البته من که ضرر نکردم هنوز ولی اگه اینطوری پیش بره قطعا همه ضرر میکنیم
اگه تعداد افراد مث شما بالا باشن ، یعنی این هفته هم یه ریزش اساسی خواهیم داشت ، چون سعی بر اینه کلا سودهایی که شده رو قشنگ صاف کنن ، تا وقتی که همه ی بازار رو به زانو درنیارن بیخیال منفی کردنش نمیشن :n29:

sajjad1973
24-01-2014, 20:32
اگه تعداد افراد مث شما بالا باشن ، یعنی این هفته هم یه ریزش اساسی خواهیم داشت ، چون سعی بر اینه کلا سودهایی که شده رو قشنگ صاف کنن ، تا وقتی که همه ی بازار رو به زانو درنیارن بیخیال منفی کردنش نمیشن :n29:

اقا اگه اینطوریه - که اینا اینطوری فکر میکنن - پس اهای من بدبخت شدم - تو ضررم - فردا میان میندازنم زندان - ای - وای - خدا - چکار کنم - توبه - خدایا توبه میکنم - ( دیگه فکر کنم دلشون خنک شد الان):n02:
فردا مثبته بچه ها:n20:

کاربر شماره ی یک
24-01-2014, 20:43
اقا اگه اینطوریه - که اینا اینطوری فکر میکنن - پس اهای من بدبخت شدم - تو ضررم - فردا میان میندازنم زندان - ای - وای - خدا - چکار کنم - توبه - خدایا توبه میکنم - ( دیگه فکر کنم دلشون خنک شد الان):n02:
فردا مثبته بچه ها:n20:
با این چیزا نیست ، آمار ملتو دارن ، منظورم این بود که تاوقتی کسانی مثل شما هستن که هنوز توی سود هستن و ضرر نکردن و به خاطر همین نمیفروشن هستن ، بازار همینجوری میمونه ، اما وقتی همه توی ضرر اساسی باشن ، موقع برگشت بازاره :n02: تا نقدینگی که وارد بازار شد رو حسابی حالش گرفته نشه ، درست نمیشه :n02: بالاخره باید یه جوری فراری بدن ملت رو طرف مسکن و اشتغال زایی :n26:

خبرای منفی از خبرای مثبت بیشتره ، اما همه چیز بستگی به این داره که تصمیم بگیرن فردا چکار کنن ...

کاربر شماره ی یک
24-01-2014, 20:45
نکته ی جالبی که این وسط هست بیمه ی سهامه ، قشنگ تبلیغ شد این روزها براشون ....

sajjad1973
24-01-2014, 20:52
با این چیزا نیست ، آمار ملتو دارن ، منظورم این بود که تاوقتی کسانی مثل شما هستن که هنوز توی سود هستن و ضرر نکردن و به خاطر همین نمیفروشن هستن ، بازار همینجوری میمونه ، اما وقتی همه توی ضرر اساسی باشن ، موقع برگشت بازاره :n02: تا نقدینگی که وارد بازار شد رو حسابی حالش گرفته نشه ، درست نمیشه :n02: بالاخره باید یه جوری فراری بدن ملت رو طرف مسکن و اشتغال زایی :n26:

خبرای منفی از خبرای مثبت بیشتره ، اما همه چیز بستگی به این داره که تصمیم بگیرن فردا چکار کنن ...

میدونم دوست عزیز منظورتون چی هست - خواستم شوخی کرده باشم - جو عوض شه - به هر حال امیدورم دوباره بورس سبز شه - :n12:

sajjad1973
25-01-2014, 10:31
دقت کنین - اینا فرابورس رو بستن - تا شاخص سبز شه - به محض اینکه فرابورس باز شه دوبازه همون اشه و همون کاسه - هیجانی خرید نکنید

sajjad1973
25-01-2014, 10:35
توصیه میکنم - امروز هم اقدام به خرید یا فروش نکنید - همه چیز مصنوعی به نطر میاد - صبر کنید - ممکنه دوباره روند منفی بگیره و همه کسایی که الان دارن خرید میکنن باز ضرر کنن

szh_1367
25-01-2014, 11:12
اصلا معلوم نیست چه خبره - اخه کی داره از این افت ارزش سهام ها سود میکنه که اینطور پرگاز دارن همه چیز رو نابود میکنن - ملت و مال و اموالشون شدن باریچه دست اینها - هر دفه یه ساز میزنن - هیچ برنامه مدونی که بشه روش حساب کرد تو این مملکت وجود نداره - البته من که ضرر نکرپم هنوز ولی اگه اینطوری پیش بره قطعا همه ضرر میکنیم

این از معایب بازار یک طرفه هست ( فقط خرید )

خیلی ها پایین خریدن بالا فروختن حالا منتظرن باز بیاد پایین به عبارتی زیرش رو خالی کردن

بعضی از افراد سودهای بسیار خوبی کردن ( باورش سخته اما شده ) دیگه حاضر نیستن تو این قیمت ها ریسک کنن

بعضی ها عجول هستن و فکر میکنن باز هم شاخص سریع رشد میکنه درصورتی که اینطور نیست

بعضی ها هم به اسم حقوقی سهام های خاص رو در ساعات و روزهای خاص به خاک و خون میکشن . چاره ای نیست پول و قدرت دارن

---------------------------------------------------------

اینم شاهکار امروز ===>>> فرابورس تعطیل :n04:

کاربر شماره ی یک
25-01-2014, 12:50
خرید نکنید فعلا _ فقط همین

از نظر من امروز بازار داشت میگفت ک این هفته منفی داریم ولی هفته ی بعد بازار خوب میشه .

bache pooldar
25-01-2014, 15:41
اين روزا اوضاع اصلا خوب نيست:n03: . با وجود اينكه بازار خراب زياد ديدم ولي اينبار ناجور رو اعصاب همه رژه ميره اين دستكاري شاخص:n24: . از همه جالبتر تحليل مردمه يه عده ميگن ميخوان نقدينگي رو به سمت مسكن سوق بدن يه عده ميگن دارن واسه ده فجر آمده ميشن(اين از همه خنده دار تر بود) يه عده هم ميگن نقدينگي رفته بيرون كه من هيچكدوم رو قبول ندارم. فقط خدا نكنه كه اعتماد مردم به بازار از بين بره كه در اون صورت سونامي مشابه چند سال پيش به وجود كه هيچ بني بشري جلودارش نيست. فعلا به جز صبر كردن كاري ندارم.

szh_1367
27-01-2014, 10:21
میترسم سهام بخرم
میترسم سهام بفروشم

میترسم طلا بخرم
میترسم طلا بفروشم

میترسم دلار بخرم
میترسم دلار بفروشم

میترسم مسکن بخرم
میترسم مسکن بفروشم ( البته مسکن ندارم :n02: )

میترسم ماشین بخرم
میترسم ماشین بفروشم

و . . . .

به این میگن اقتصاد مقاومتی در مقابل همه چیز مقاومت میکنه :n02:

-----------------

یه خبرایی هست حقوقی ها بد خریدار شدن:n13: احتمالا فردا شاخص سبز هست :n24:

szh_1367
27-01-2014, 10:32
معنی این عکس رو متوجه میشین ؟

ehsan_iace
27-01-2014, 13:35
تکلیف بودجه کی مشخص میشه؟

کاربر شماره ی یک
27-01-2014, 13:50
معنی این عکس رو متوجه میشین ؟

کدوم سهمه ؟ معنیش چیه ؟

szh_1367
27-01-2014, 15:49
کدوم سهمه ؟ معنیش چیه ؟

چطور ممکنه 711 نفر رو قیمت 1613 حجمشون این عدد رند بدست بیاد 22.222.222

بیشتر شبیه به اینکه یک نفر حوصلش نشده دستش رو همینجوری رو عدد 2 گیر کرده - زیادی تابلو هست

bache pooldar
27-01-2014, 17:52
کدوم سهمه ؟ معنیش چیه ؟
منم ديروز اينو ديدم . يادم نيست كدوم سهمه. چيزي نيست از عوارض خراب بودن بازاره:n02:
امروز با جمع شدن بعضي از صفهاي فروش و حركت آخر وقت شپنا به نظر مياد فردا بازار كمي سبز يا لاقل كمتر منفي باشه.

کاربر شماره ی یک
27-01-2014, 22:40
منم ديروز اينو ديدم . يادم نيست كدوم سهمه. چيزي نيست از عوارض خراب بودن بازاره:n02:
امروز با جمع شدن بعضي از صفهاي فروش و حركت آخر وقت شپنا به نظر مياد فردا بازار كمي سبز يا لاقل كمتر منفي باشه.
بله بله متوجه شدم :n02:

امروز جمع شدن صفهای فروش در نوع خودش ظلم به بازار بود ، چون نوید بازار متعادل بود نه بازار مثبت ، این منفی کردن صبح و متعادل کردن اخر وقت ، یعنی زجر کش کردن شاخص ...

کاربر شماره ی یک
27-01-2014, 22:44
چطور ممکنه 711 نفر رو قیمت 1613 حجمشون این عدد رند بدست بیاد 22.222.222

بیشتر شبیه به اینکه یک نفر حوصلش نشده دستش رو همینجوری رو عدد 2 گیر کرده - زیادی تابلو هست
خب یه احتمال هم هست ، نفر آخری حجم بالا باشه و خودش عدد رو عمدا رند کرده باشه ...

szh_1367
28-01-2014, 00:46
خب یه احتمال هم هست ، نفر آخری حجم بالا باشه و خودش عدد رو عمدا رند کرده باشه ...

تو دوران تحصیل درسی به نام امار احتمالات داشتی ؟ اگر داشتی چند گرفتی ؟:n02:

دوست من اگر یکسال به تمام سهام ها نگاه کنی محال هست عددی به این رندی پیدا کنی

szh_1367
28-01-2014, 11:00
جزئیات نشست صبح امروز 70 مدیر و نماینده بورسی/ توافق بزرگان بورس برای حمایت از بازار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نکته :

درپایان این جلسه که حدود دو ساعت با بیان انتقادها و راهکارها به طول انجامید، مقرر شد سرمایه گذاران حقوقی ضمن عدم عرضه سهام در روزهای منفی ، اقدام به جمع آوری سهام و بازارگردانی و در مجموع حمایت همه جانبه از زیرمجموعه ها تا رسیدن به تعادل کنند.

حس خوبی به این حمایت ندارم

حجم بازار رو نگاه کنید حقیقی ها فقط خریدارن حقوقی دستش رو از رو ماشه برداشته !!

کاربر شماره ی یک
28-01-2014, 13:25
تو دوران تحصیل درسی به نام امار احتمالات داشتی ؟ اگر داشتی چند گرفتی ؟:n02:

دوست من اگر یکسال به تمام سهام ها نگاه کنی محال هست عددی به این رندی پیدا کنی
19 گرفتم :n02:
خب میگم شاید یه نفر عمدا رندش کرده :n02:
بستگی داره که صف چقدر به این حالت دوام داشته :n13:

کاربر شماره ی یک
28-01-2014, 13:29
جزئیات نشست صبح امروز 70 مدیر و نماینده بورسی/ توافق بزرگان بورس برای حمایت از بازار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نکته :

درپایان این جلسه که حدود دو ساعت با بیان انتقادها و راهکارها به طول انجامید، مقرر شد سرمایه گذاران حقوقی ضمن عدم عرضه سهام در روزهای منفی ، اقدام به جمع آوری سهام و بازارگردانی و در مجموع حمایت همه جانبه از زیرمجموعه ها تا رسیدن به تعادل کنند.

حس خوبی به این حمایت ندارم

حجم بازار رو نگاه کنید حقیقی ها فقط خریدارن حقوقی دستش رو از رو ماشه برداشته !!

برنمیداشت که میشد جریان دوهزار و هزار وهفتصد ، دیروز هم ترمز بازار رو کشیدن ، امروز هم ، اینا میخوان حقیقی رو دوباره به بازار بیارن ...

امروز باید توجه کرد که نمادهای بیشتری در این سبز بودن شرکت داشتن ، فقط شرکتهای بزرگ نبود مثل چند روز پیش . بازار رو دارن متعادل نگه میدارن و غیر قابل پیش بینی ، همون چیزی که شما گفتی ، دارن مقاومت میکنن :n02:

کاربر شماره ی یک
29-01-2014, 23:02
پیش بینید روند بازار طی دو هفته ی آینده از نظر شما ؟

bache pooldar
30-01-2014, 15:12
پیش بینید روند بازار طی دو هفته ی آینده از نظر شما ؟
بورس نيست كه سفته بازاره . نبايد به اين صورت باشه كه همه گروهها باهم بالا برن با هم پايين بيان. بالاخره بايد فرقي بين سهم بنيادي و حبابي باشه يا نه؟با اين تفاسير من دو سناريو متفاوت رو پيش بيني ميكنم.
1- شاخص دوباره بي حساب و كتاب بالا ميره و تو هفته سوم دوباره اصلاح ميشه و اين اصلاح تا اواخر اسفند ادامه داره.
2- شاخص به روند صعوديش كم وبيش تا پايان سال ادامه ميده
الان دوستان شاكي ميشن ازم ميگن چشم بسته غيب گفتي :n02: ولي خب تو اين آشفته بازار يكساعت بعد هم نميشه پيش بيني كرد چون بازار براساس شاخص هاي علمي رفتار نميكنه.به هر حال اين نظر من بود تا ببينيم بقيه دوستان چه نظري دارن
موفق باشيد

BEBETO1
31-01-2014, 09:41
با سلام
می خواستم ببینم سود کارگزاریهای بورس از انجام یک معامله چقدر هست؟؟
مثلا من 10 ملیون به کارگزاری می دم و اون مثلا 1000 سهم یه شرکت رو برای من میخره؟؟
سودش کارگزاری چقدر هست؟؟

BEBETO1
31-01-2014, 10:33
من تویه کارگزاری بهم پیشنهناد استخدام شده
آیا بدرد میخوره یانه؟؟
سوال بالایی رو برای این پرسیدم

brad pitt
31-01-2014, 12:37
آیا بدرد میخوره یانه؟؟

الان کجا مشغول بکار هستید ؟
کدوم کارگزاری هست ؟؟

szh_1367
31-01-2014, 12:39
با سلام
می خواستم ببینم سود کارگزاریهای بورس از انجام یک معامله چقدر هست؟؟
مثلا من 10 ملیون به کارگزاری می دم و اون مثلا 1000 سهم یه شرکت رو برای من میخره؟؟
سودش کارگزاری چقدر هست؟؟

سلام

ریز کارمزدها رو در سایت سازمان بورس زده اما به صورت کلی چیزی نزدیک به یک درصد از خریدار و فروشنده دریافت میشود

کارمزد کارگزار از معاملات سهام 0.004 هست

قسمت اتی هم فکر کنم همین مقدار باشه دقیق یادم نیست

اینقدر کم هست که خریدار و فروشنده توجه چندانی به این موضوع نمیکنند

آیا بدرد میخوره یانه؟؟

با چه عنوانی پیشنهاد شده ؟

جهت اطلاع هر بخش از کارگزاری نیاز به مدرک و گذروندن دوره خاصی داره

BEBETO1
31-01-2014, 14:42
شرکت نواندیشان
آیا به عنوان درآمد میشه بهش نگاه کرد
یا اعتبارش بیشتر مهمه؟؟
درضمن قراره ما معاملات بر خطشون رو انجام بدیم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

szh_1367
05-02-2014, 12:00
شرکت نواندیشان
آیا به عنوان درآمد میشه بهش نگاه کرد
یا اعتبارش بیشتر مهمه؟؟
درضمن قراره ما معاملات بر خطشون رو انجام بدیم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
ببخشید چند وقتی به اینترنت دسترسی نداشتم

خود شرکت رو نمیدونم مگر اینکه دوستانم اطلاع داشته باشند و از اونها برای شما سوال کنم

چرا که نه خیلی ها اول که وارد بورس شدن چیزی نمیدونستند بعدا از اینکه با سازوکار بورس اشنا شدن کلا شغلشون رو به این کار تغییر دادن - منتهی باید دانش و سرمایه لازم رو داشته باشید

اعتبار شرکت ها با هم فرق دارن اما اگر میخاهی وارد دنیای بورس شوید فعلا به اعتبارش نگاه نکن تا تجربه کافی رو بدست بیاورید

برای معاملات برخط هم یک دوره داره اون دوره و مدرک لازم رو دریافت کنید مشکل حل میشه

-----------------

بازار هم که حسابی دنده معکوس میکشه :n02: تا ببینیم کجا نفس کم میاره

فعلا صبر تا زمان شکار فرا برسه :n05:

szh_1367
08-02-2014, 09:04
سلام دوستان

یکی از دوستان در پیام خصوصی در مورد شاخص سوال کرده بودند - ابتدا اینکه هرچی سعی کردم پیام خصوصی ارسال نشد خدا کنه این پست ارسال بشه چون دیگه حوصله تایپ ندارم

مطالب زیر نظر شخصی است و هیچ دلیلی بر صحت ان وجود ندارد

معمولا در بازار (بورس ، ارز ، کاسب کار و . . . هرچی که میخای حساب کن) دو نوع پول یا به عبارتی سرمایه داریم

دسته اول سرمایه اصلی که همون زیر بنا یا شالوده اصلی بازار رو تشکیل میده - خصوصیت مهم این دسته محکم و پایدار بودنشون هست

دسته دوم پول یا سرمایه سرگردان هست این دسته اصلا از ثبات و قانون خاصی پیروی نمیکنند به هر قسمتی از بازار برخورد کند در ابتدا حرکت های بسیار هیجانی ایجاد میکند و بعد از فروکش کردن این هیجان خسارت های رو برجا خواهند گذاشت

افرادی موفق هستند که جزء دسته اول باشند و از حرکت های مثبت دسته دوم در جهت منافع خود استفاده کنند

مواردی که گفتم در ایران صدق میکند کشورهای دیگه رو نمیدونم

حال این چیزهایی که نوشتم چه ربطی به شاخص داشت در ادامه توضیح خواهم داد

یکسری سرمایه و پولهای سرگردانی در ایران وجود داره که مقدار اونها کم هم نیست از طرفی بیکاری و رانت و . . . بیداد میکنه طرف از سرمایه گذاری در هر قسمتی به جز بانک خودداری میکنه

اولین موردی که این سرمایه ها به ان حمله کردند مسکن و زمین بود چه گرد و خاکی کرد زمین شده بود ساعتی - بعد از مدتی مسکن رکود کرد و در یک قیمت نامشخص ترمز دستی کشید هنوز که مدت ها از اون زمان میگذره در نزدیکی همان قیمت ها خرید و فروش میشود مگر در موارد خاص

دومین بازار سکه و ارز بود اونهایی که دستی بر اتش داشتند میدونستند که چه بازار خطرناکی هست خدا شاهده پیرزن و پیرمرد اومده بودند بازار سکه و اب شده خرید و فروش میکردند بدون اینکه از ریسک اون اطلاع داشته باشند ادامه نمیدوم خودتون در این زمینه استاد هستید

بازار بعدی بورس بود

بورس از 25 هزار واحد شروع شد به 35 رسید بورسی که سالیان سال 100 واحد 100 واحد حرکت میکرد در اون روزهای زیر 1000 واحد براش افت داشت هر سهمی میخریدی چشم بسته فردا مثبت میخورد هر سهمی منفی میخورد فردا صف خرید میلیونی داشت - سهم سراغ دارم تعدیل منفی خرده گزارش منفی یا زیان ده بود اما باز مثبت میخورد

تکنیکال میگفت ریزش فاندامنتال میگفت ریزش باز فرداش مثبت میخورد

خب این چی رو نشون میده بله پول ها و سرمایه های سرگردان بورس رو هدف گرفته اند اما این بار دولت کمی هدفمند عمل کرد یا شاید به صورت شانسی بود و دولت زیر پر و بالش رو گرفت به هر صورت شاخص پرواز کرد اما امان از اینکه این بالا رفتن پایین اومدنی داره - قانون اصلی بازار -

ببینید در مورد دلار 3800تومانی هم همین اتفاق افتاد دولت ارز رو روی قیمتی که خودش مد نظر داشت نگه داشت 3000 تومان دستی رو کشید تا 2800 تا 2900 وایسته

برگردیم به بحث بورس

در این میان بعضی سهام ها با دستکاری های علنی بالا رفتن الان هم بشدت مقاومت میکنند !!! بعضی از سهام ها با توجه به فشارهای زیاد باز هم رشد کردند به عنوان مثال اگر یک درصد نظارت خودرو رو سهام مخابرات بود به نظرتون چی میشد - دلیل نظارت نکردنش روخودتون میدونید امکان نوشتن نیز وجود ندارد

اما تفاوت بورس با سایر بازارهایی که قبلا مورد حمله قرار گرفته بودند اینکه به این راحتی ها که وارد میشوید نمیتوانید خارج شوید - کاهش نقدینگی دست مردم - دقیقا اون چیزی که دولت برای کاهش تورم و امادگی برای حمله بعدی نیاز داشت - چرا میگن تورم رو اینقدر کاهش دادیم یا کنترل کردیم !!!

خب به ظاهر ترمز اولیه رو با 83 واحد کشیدن باید تا مدتی منتظر تصمیم بازار باشیم - اما به نظر هنوز اون سرمایه های کاذب از بازار خارج نشده و باید منتظر ریزش بیشتر باشیم یا شاید از بازارهای قبلی درس گرفتن و تا اخرش با بورس باشن.

این وسط یکسری خبرهای سیاسی هم بی تاثیر نبودن و در اینده نیر تاثیر گذار خواهند بود

به هر حال اگر این سرمایه های سرگردان از این بازار خارج شود شاخص رو 60 واحد تا 70 هزار واحد میبینم اگر هم این سرمایه ها مقاومت کند (بعید میدونم) غیرقابل پیشبینی هستند همان طور که قبلا رشد کردند

اما شاید برای بعضی ها مهم باشه هدف بازار بعدی کجاست یا با چه شدتی ؟ نظر شما چیه ؟

پ.ن: ببخشید پراکنده و خلاصه نوشتم هر کدام از این موارد رو میتوان صفحه ها در موردش نوشت اما من یکم خسته ام تمرکز فکری درستی این روزها ندارم

کاربر شماره ی یک
08-02-2014, 15:00
ممنون از این که لطف کردید و جواب دادید :n16:

به نظر هنوز بازار موازی با پتانسیل بالا وجود نداره که سرمایه های خارج شده از بورس وارد اونجا بشن ، به خاطر همین هنوز پتانسیل بالایی برای رشد وجود داره ...

بازار سکه و ارز رشدش دلیل داشت ، بنیاد رشد ارز و سکه از بین رفت پس رشدش هم از بین رفت ، اما اینجور که من از تحلیلگر های بنیادی میشنوم ، سهم های الان بورس ارزش ذاتی اکثرشون بالاتر از قیمت کنونیشونه ...ارزش سرمایه گذاری دارن ، به خاطر همین هم سرمایه به طرفشون میره ...

به نظر شما توی بلند مدت چه دلایلی برای افت وجود داره ؟

کاربر شماره ی یک
08-02-2014, 15:16
"غدیر" هم درحالی متوقف شد که هنوز خبری از معامله ی "پارسان" نیست ... قرار بود دوشنبه ی هفته ی گذشته اعلام کنند ...

szh_1367
09-02-2014, 09:35
ممنون از این که لطف کردید و جواب دادید :n16:

به نظر هنوز بازار موازی با پتانسیل بالا وجود نداره که سرمایه های خارج شده از بورس وارد اونجا بشن ، به خاطر همین هنوز پتانسیل بالایی برای رشد وجود داره ...

بازار سکه و ارز رشدش دلیل داشت ، بنیاد رشد ارز و سکه از بین رفت پس رشدش هم از بین رفت ، اما اینجور که من از تحلیلگر های بنیادی میشنوم ، سهم های الان بورس ارزش ذاتی اکثرشون بالاتر از قیمت کنونیشونه ...ارزش سرمایه گذاری دارن ، به خاطر همین هم سرمایه به طرفشون میره ...

به نظر شما توی بلند مدت چه دلایلی برای افت وجود داره ؟

والا تا الان که به این سن رسیدم تو هیچ چیز ایران پتانسیل درستی ندیدم اصلا پتانسیل ندیدم که بخواهد درست یا نادرست باشه

اموزش ، اقتصاد ، سیاست ، فرهنگ ، کشاورزی ، تولید کار و . . . کدومش طبق یک اصول و قوانین خاص پیروی کرده که شما از پتانسیل صحبت میکنید ؟

امکان داره کمی در مورد دلایل رشد سکه و ارز توضیح بدهید ؟ چه تاثیری بر واردات و صادرات داشت ؟ چه تاثیری بر قاچاق داشت ؟ چه تاثیری بر افزایش و یا کاهش تورم داشت ؟ چه تاثیری بر نرخ بیکاری داشت ؟ و . . .

عدم برنامه ریزی درست مهمترین مورد افت هرچیزی خوبی هست - وقتی میبینی کشورهایی برای دو سال اینده تاریخ و ساعت یک کاری رو مشخص کردن:n04: متوجه میشی ما داریم فله ای زندگی میکنیم

حیف که بعضی نوشته ها برای سایت مشکل ایجاد میکنه

پ.ن: امیدوارم از نظرات دوستان دیگر هم استفاده کنیم وگرنه ما هم مثل قبل میریم تو لاک خودمون :n02: روزتون خوش و خرم

چه جالب صف فروش رو تبدیل به صف خرید میکنن اخرشم بازار با منفی بسته میشه :n08:

szh_1367
09-02-2014, 11:12
کل پتروشیمی ها رو بستند تا شاخص سازی کنند :n04:

کاربر شماره ی یک
09-02-2014, 14:44
امکان داره کمی در مورد دلایل رشد سکه و ارز توضیح بدهید ؟ چه تاثیری بر واردات و صادرات داشت ؟ چه تاثیری بر قاچاق داشت ؟ چه تاثیری بر افزایش و یا کاهش تورم داشت ؟ چه تاثیری بر نرخ بیکاری داشت ؟ و . . .

عدم برنامه ریزی درست مهمترین مورد افت هرچیزی خوبی هست - وقتی میبینی کشورهایی برای دو سال اینده تاریخ و ساعت یک کاری رو مشخص کردن:n04: متوجه میشی ما داریم فله ای زندگی میکنیم

حیف که بعضی نوشته ها برای سایت مشکل ایجاد میکنه

پ.ن: امیدوارم از نظرات دوستان دیگر هم استفاده کنیم وگرنه ما هم مثل قبل میریم تو لاک خودمون :n02: روزتون خوش و خرم

چه جالب صف فروش رو تبدیل به صف خرید میکنن اخرشم بازار با منفی بسته میشه :n08:

شما حرفهای من رو با دید یک اقتصاد دان نخونید ، با دید بورس وسکه ی ایران بخونید ، حجم و پتانسیلی که من میگم یعنی خبر ، یعنی هیجان ، یعنی چیزی که مردم رو میکشونه به سمت اون سرمایه گذاری خاص ،چیزی که باعث حرکت سهم میشه نقدینگی پشت سهمه ، این یعنی پتانسیل رشد ، سکه وارز خراب شد چون با خبر اومدن جناب روحانی نقدینگی خارج شد و امیدی به صعودش نبود ولی بورس تازه در آغاز راهه ... امید آینده ی بورس الان تازه داره ساخته میشه ...
چهار سال پیش درست همچین موقعی سرمایه گذاری طلا بهترین کار بود ، رشد پنج برابر رو من به چشم دیدم ... الان هم آینده ی بورس رو اونجور میبینم ...
کوتاه مدت بورس شاید خوب نباشه اما بلند مدت به نظر من سرمایه گذاری بهتر نمیشه فعلا پیدا کرد ، مگر این که تغییراتی در بازار مسکن ایجاد بشه ....

در مورد سه خطر وسطی هم موافقم ، دقیقا همینه :41:

آره تاپیک خیلی خلوته :n29:

صف فروش میشه نوسان گیرا جمع میکنن ، صف خرید نوسان گیرا میرن ، بعدش سهام دار میمونه و سهم پایانی منفی خورده ...:n09:

szh_1367
09-02-2014, 18:31
شما حرفهای من رو با دید یک اقتصاد دان نخونید ، با دید بورس وسکه ی ایران بخونید ، حجم و پتانسیلی که من میگم یعنی خبر ، یعنی هیجان ، یعنی چیزی که مردم رو میکشونه به سمت اون سرمایه گذاری خاص ،چیزی که باعث حرکت سهم میشه نقدینگی پشت سهمه ، این یعنی پتانسیل رشد ، سکه وارز خراب شد چون با خبر اومدن جناب روحانی نقدینگی خارج شد و امیدی به صعودش نبود ولی بورس تازه در آغاز راهه ... امید آینده ی بورس الان تازه داره ساخته میشه ...
چهار سال پیش درست همچین موقعی سرمایه گذاری طلا بهترین کار بود ، رشد پنج برابر رو من به چشم دیدم ... الان هم آینده ی بورس رو اونجور میبینم ...
کوتاه مدت بورس شاید خوب نباشه اما بلند مدت به نظر من سرمایه گذاری بهتر نمیشه فعلا پیدا کرد ، مگر این که تغییراتی در بازار مسکن ایجاد بشه ....

در مورد سه خطر وسطی هم موافقم ، دقیقا همینه :41:

آره تاپیک خیلی خلوته :n29:

صف فروش میشه نوسان گیرا جمع میکنن ، صف خرید نوسان گیرا میرن ، بعدش سهام دار میمونه و سهم پایانی منفی خورده ...:n09:

میدونی بدی هیجان چیه ؟

هیجان با همان سرعتی که اومده با همون سرعت میره دوام نداره اما اونی که با فکر ، برنامه ، علم اومده مدتها و سالها دوام داره حتی دولت ها و ملت ها اون رو بسیار حمایت میکنند

هیجان مسیر مشخصی نداره

هیجان قدرت بسیار زیادی داره که این قدرت اکثرا باعث میشه بعضی چیزها که اصولی و پایه ای هستند نادیده گرفته شوند

هیجان ریسک رو به مراتب افزایش میدهد

و . . .

وقتی پولی که وارد بورس شده اگر در جهت تولید خرج نشود چنان ضربه ای به اقتصاد خواهد زد که جبرانش غیرممکن خواهد بود کشورهای خارجی رو ببین چه ساز و کاری برای بورس درست کردن چه نظارتی چه دقتی اما ما رو ببین فقط میخواهیم شاخص درست کنیم اخه به چه قیمتی

یه روز بورس رو تعطیل میکنیم یه روز امارها غلط از اب در میاد یه روز هجان زد میشیم یه روز سرور خرابه یه روز حقوقی میفته وسط تو منفی میفروشه یه روز خوراک پتروشیمی میره بالا روز بعد میاد پایین و . . . اوضاع خرابه :n15:

تا زمانی که برنامه ریزی نداشته باشیم دید بلند و کوتاه ندارم هر دو مشکل داره

مگر اینکه بخواهیم نوسان روزانه ای یا نهایتا هفتگی بگیریم که اون هم باید تیز باشی وگرنه تا بیای خبر بشی سهام یا صف خرید شده یا صف فروش

من که فعلا نقدم:n02: تا خوب بیاد پایین

asf68
10-02-2014, 14:39
1900 تا شپدیس داشتم الان بسته شده 800 تومن سود اومده روش،باز شد برم اضافه کنم ؟؟؟؟
نظرتون واس بیمه پارسیان چیه؟

szh_1367
10-02-2014, 21:00
1900 تا شپدیس داشتم الان بسته شده 800 تومن سود اومده روش،باز شد برم اضافه کنم ؟؟؟؟
نظرتون واس بیمه پارسیان چیه؟

سلام

به نظر من هنوز وقت ورود به بازار نشده - دید فعلی من نوسانگیری هفتگی هست

میتوان انتظار قیمت های پایین تری از سهام ها داشت مگر اینکه اتفاق خاصی رخ دهد

دلیل یا تحلیل شما از ورود به پارسیان یا افزایش شپدیس چیه ؟

begotten
12-02-2014, 13:47
کم کم شاخص داره حرکتش رو در جهت درست(پایین :n02:) شروع میکنه.

ان قدر به زور نگهش داشته بودن که اگه کامل ولش کنن باید یه 10 هزار واحدی بره پایین.

امروز که فعلا 1100 تا رفته پایین.

bache pooldar
12-02-2014, 15:17
دوستان ديگه فكر نكنم كه قرمزي بازار به دليل هيجاني عمل كردن مردم باشه. تا يه جايي ميشد اين حرف رو زد ولي الان ميشه گفت كار بزرگان بازاره
تو پستهاي قبل هم گفتم اگه اعتماد به بازار از بين بره جمع كردن اوضاع واويلاست:n03:

کاربر شماره ی یک
12-02-2014, 19:34
استمداد سهامداران از مقام معظم رهبری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اعتراض سهامداران تالار کرج به بی تفاوتی مسولین بورس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ehsan_iace
12-02-2014, 21:18
استمداد سهامداران از مقام معظم رهبری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اعتراض سهامداران تالار کرج به بی تفاوتی مسولین بورس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من نمیدونم به کدام دلیل شاخص بورس تو یکسال اخیر اینقدر رشد کرد؟ و با هر خبری مثبت میشد!

یعنی سهامدارها انتظار دارند تو شرایط رشد منفی اقتصادی سهامشون چقدر رشد کنه؟!!

ehsan_iace
12-02-2014, 21:20
یک کامنت جالب تو لینک اول دیدم :

"خدا را شاهد میگیرم من 17 سال در بورس هستم و وقتی دیدم سهام ها در بورس در مدت کمتر از یک سال از 200 در صد تا 1000 در صد بازده دادند 70 در صد از سهام های خود را فروختم و سود خوب هم کردم . چرا ما دندان طمع را به ناکار امدی بازار بورس و مصوبه مجلس و غیره ....ربط میدهیم ؟یعنی شما میگویید پول بیت امال را وارد بورس کنند و سهامی را که سفته بازان و بانک داران و طمع کاران در مدت یک سال 10 برابر کردند بخرند .تا انها ضرر نکنند . یا دولت در سال اول بیاید و بترسد و باج بدهد . صدا و سیما شلوغ کرده باشد . وبگوید بییاید در بورس ایا شما عقل نداشتید .که مثلا سرمایه گذاری صنعت و معدن که 4 تا 5 سال پیش 38 تومان معامله می شد شما 350 تومان بخرید"

szh_1367
12-02-2014, 21:50

اخه تا کی میخواهید فله ای کار کنید و بدون برنامه وارد هر بازاری بشوید

خیلی شانس اوردن بازار ایران فقط خرید داره اگر فروش داشت الان شاخص زیر 50 بود

بورس هم با کارهایی مثل بستن پتروشیمی گل به خودی میزنه به حساب اینکه سهامدار مقاومت میکنه

حقوق بد زیر بازار رو خالی کرده مسئولان بورس دارن به زور شاخص رو نگه میدارن

خدا بداد اونهایی برسه که سرمایشون داره جلو چشاشون صفر میشه و تا حالا با این شرایط رو به رو نبودند

بچه ها یکسری عکس از شلوغی امروز تالار کرج گذاشته بودند سرچ کنید پیدا میشه -صحبت از برپایی یک اعتراض دیگه در تهران هست

کاربر شماره ی یک
12-02-2014, 21:51
یک کامنت جالب تو لینک اول دیدم :

"خدا را شاهد میگیرم من 17 سال در بورس هستم و وقتی دیدم سهام ها در بورس در مدت کمتر از یک سال از 200 در صد تا 1000 در صد بازده دادند 70 در صد از سهام های خود را فروختم و سود خوب هم کردم . چرا ما دندان طمع را به ناکار امدی بازار بورس و مصوبه مجلس و غیره ....ربط میدهیم ؟یعنی شما میگویید پول بیت امال را وارد بورس کنند و سهامی را که سفته بازان و بانک داران و طمع کاران در مدت یک سال 10 برابر کردند بخرند .تا انها ضرر نکنند . یا دولت در سال اول بیاید و بترسد و باج بدهد . صدا و سیما شلوغ کرده باشد . وبگوید بییاید در بورس ایا شما عقل نداشتید .که مثلا سرمایه گذاری صنعت و معدن که 4 تا 5 سال پیش 38 تومان معامله می شد شما 350 تومان بخرید"

موضوع خود این آقاست که خودش 17 ساله و سفته بازی دستش اومده ، صد درصد روی سفته بازی سود میکنه و خوشحاله !

چرا اصلا باید بشه سفته بازی راه انداخت توی سهم ؟ پس این سازمان چیکارست ؟

ehsan_iace
12-02-2014, 23:08
موضوع خود این آقاست که خودش 17 ساله و سفته بازی دستش اومده ، صد درصد روی سفته بازی سود میکنه و خوشحاله !

چرا اصلا باید بشه سفته بازی راه انداخت توی سهم ؟ پس این سازمان چیکارست ؟

موضوع این هست که چرا اجازه دادند اینقدر صعود کنه که حالا با سقوط‌اش خیلی از سهامدارها ضرر کنند!

bache pooldar
12-02-2014, 23:47
اولا در اينكه برخي از سهم ها بدون هيچ پشتوانه اي حبابي رشد كردن شكي نيست ولي مثلا يه دسته از سهم هايي هم كه رشد 100 درصدي يا بيشتر داشته اند چون سود خوبي تونستن بسازن. مثلا گروه پالايشي با پي بر اي 5 و پوشش بعضا 70 درصدي داراي حبابي نيستن كه بخوان اصلاح بشن . در كل تو اين بازار خشك و تر دارن با هم ميسوزن.

szh_1367
13-02-2014, 00:03
اولا در اينكه برخي از سهم ها بدون هيچ پشتوانه اي حبابي رشد كردن شكي نيست ولي مثلا يه دسته از سهم هايي هم كه رشد 100 درصدي يا بيشتر داشته اند چون سود خوبي تونستن بسازن. مثلا گروه پالايشي با پي بر اي 5 و پوشش بعضا 70 درصدي داراي حبابي نيستن كه بخوان اصلاح بشن . در كل تو اين بازار خشك و تر دارن با هم ميسوزن.

شاید کمی بی رحمانه باشه اما به نظر من فرصتی رو برای افرادی به وجود میاره که سهام های ارزنده رو در قیمت های پایین خریداری کنند

کاربر شماره ی یک
13-02-2014, 00:34
واسه همچین وضعیتی ، نقطه ی حمایت شاخص واقعا هیچ معنی نداره

szh_1367
14-02-2014, 12:32
چه خون و خونریزی شده داخل سایت های بورسی

قرار شده فردا تالار حافظ یک اعتراض ارام داشته باشند - تا ببینیم این اعتراض ارام به کجا خواهد کشید :n02:

میگن وزیر اقتصاد هم عکس العمل های نشون داده

شایعاتی هم مبنی بر اینکه شورای نگهبان نرخ خوراک پتروشیمی رو قبول نداره و تصویب نمیکنه

و . . . .

کاربر شماره ی یک
14-02-2014, 15:06
شانس نداریم ، به هربحثی وارد میشم تو این سایت ، به مسائل پیازی کشیده میکشه :n02:

bache pooldar
14-02-2014, 15:18
چه خون و خونریزی شده داخل سایت های بورسی

قرار شده فردا تالار حافظ یک اعتراض ارام داشته باشند - تا ببینیم این اعتراض ارام به کجا خواهد کشید :n02:

میگن وزیر اقتصاد هم عکس العمل های نشون داده

شایعاتی هم مبنی بر اینکه شورای نگهبان نرخ خوراک پتروشیمی رو قبول نداره و تصویب نمیکنه

و . . . .

فقط تالار حافظ نيست. ديروز و امروزم هم پيامكهايي براي بچه هاي تالار كرمانشاه از جمله خودم اومده كه تجمع آرومي رو درب تالار داشته باشند.
البته حس توهمي من ميگه فردا واسه خوابوندن اعتراضات هم كه شده شاخص رو سبز ميكنن:n02:

szh_1367
15-02-2014, 14:52
طرح جدید:n13:

با تصویب هیئت مدیره سازمان بورس، ضوابط معاملاتی جدید در راستای صیانت از حقوق سهامداران خرد از فردا در بازار سرمایه اجرا می شود بگزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، براساس ضوابط جدید که از شنبه، 26 بهمن در بازار سرمایه و با هدف حمایت از سهامداران خرد، جلب حمایت بیشتر سهامداران حقوقی، تسهیل و افزایش مبادلات سهامداران بزرگ و فراهم ساختن امکان حمایت مستمر و مداوم از بازار سرمایه به اجرا گذاشته می شود، بین ساعت 8:30 الی 12 هر روز، حداکثر حجم سفارش های فروش وارده توسط هر کد معاملاتی (اعم از حقیقی و حقوقی) در هر نماد معادل 2 درصد حجم مبنا یا 50 هزار سهم (هرکدام بیشتر باشد) خواهد بود. براین اساس، از ساعت 12 الی 12:30، سقف مذکور اعمال نشده و کلیه سهامداران (اعم از حقیقی و حقوقی) می توانند به میزان موردنظر، سفارش فروش وارد کنند. لازم به ذکر است در دوره زمانی 12 الی 12:30، سفارش های خرید و فروش، برمبنای قیمت پایانی بازار در ساعت 12 وارد سامانه معاملات خواهد شد. همچنین سفارش های فروش در دوره زمانی 12 الی 12:30 بصورت انجام و ابطال (Fill & Kill) قابل ارسال خواهد بود. لازم به است سفارش های خرید در بازار کما فی السابق و بدون سقف انجام خواهد شد. در همین رابطه، مدیر نظارت بر بورس ها و بازارهای سازمان بورس با تشریح جزئیات این مصوبه گفت: در حال حاضر تعداد بسیار زیادی از سرمایه گذاران حقوقی با اعتقاد به ارزنده بودن سهام، تمایل به حمایت از سهامداران خرد دارند، اما در عین حال تأکید دارند که این حمایت صرفا در قالب خرید سهام از سهامداران خرد صورت گیرد و نه سهامداران عمده که با این مصوبه، این انتظار مرتفع خواهد شد. خواجه نصیری همچنین افزود: معمولا در ابتدای ساعت معاملات، ایجاد صف های فروش منجر به تشدید جو روانی در بورس میشود، اما انتظار داریم اجرای این طرح، پدیده صف نشینی در ابتدای روز را کاهش داده و با توجه به متوازن کردن بازار، زمینه تصمیم گیری درخصوص کاهش حجم مبنا و افزایش دامنه نوسان در بلندمدت را در بازار سرمایه فراهم کند. وی تأکید کرد این طرح، هیچگونه محدودیتی را درخصوص فروش سهام در حجم های بالاتر ایجاد نمیکند و سهامداران می توانند بیش از سقف های فروش درنظر گرفته شده، در بازه زمانی 12 الی 12:30 در هر روز اقدام به ارائه سفارش فروش نمایند. بگفته مدیر نظارت بر بورس ها و بازارهای سازمان بورس، با اجرای این مصوبه، برای نخستین بار trading at last که در بسیاری از بورس های دنیا نیز اجرا میشود، در بورس کشور به اجرا گذاشته خواهد شد. خواجه نصیری خاطرنشان کرد براساس آمارها، با اجرای این مصوبه، در حدود 90 درصد تعداد سفارش های فروش خرد تغییری ایجاد نخواهد شد و تنها 10 درصد تعداد سفارش ها که از حجم سقف شده در ساعت 8:30 الی 12 بیشتر هستند، به نیم ساعت پایانی، یعنی ساعت 12 الی 12:30 منتقل خواهند شد. وی افزود: با اجرای این مصوبه، زمینه حمایت مستمر و طولانی مدت از سهامداران فراهم شده و سهامدارن می توانند از تداوم حمایت از سهام خود اطمینان حاصل کنند.

نه دیگه همه چیزمون باید با هم ست باشه - بخدا اینا حیفن باید ببرنشون والستریت

ehsan_iace
16-02-2014, 16:53
در جلسه امروز کمیسیون تلفیق نرخ ۱۵ سنت تعیین شده برای خوراک پتروشیمی‌ها حذف و فقط الزام ۲۵ درصد بازدهی باقی ماند :

szh_1367
17-02-2014, 13:23
نرخ خوراک 13 سنت تصویب شد

یعنی باید باور کنیم دولت با این نرخ مخالفه - جلل خالق :n04::n02:

bache pooldar
17-02-2014, 15:00
الان اين چه تفاوتي با طرح قبلي داره يكي واسه من توضيح بده؟!:n13:الان مثلا ابهامش رفع شد؟ قبلا ميگفت بازدهي 25% به شرطي كه از 15 سنت كمتر نباسه الان ميگه بازدهي 30% به شرطي كه از 13 سنت كمتر نباشه! آقايون معلوم هست اونجا چيكار ميكنين؟! بالجبازي دارن بورس رو از بين ميبرن.
خدا آخر و عاقبت مارو به خير كنه .

کاربر شماره ی یک
17-02-2014, 16:13
احتمال رد دوباره توسط شورای نگهبان هست .

چه لذتی بردند نوسانگیرا از این بازار ...

szh_1367
20-02-2014, 18:49
شبندر در سال 93

شبندر برای سال مالی آتی در اولین پیش بینی مبلغ 218 تومان به ازای هر سهم اعلام کرده است که نسبت به سود پیش بینی شده ی سال 92 ( 228 تومان) افت 4 درصدی داشته است.

فروش شرکت با رشد 4 درصدی و بهای تمام شده با رشد 5 درصدی روبرو شده است که رشد 11 درصدی هزینه های عمومی باعث افت 3 درصدی سود عملیاتی شرکت نسبت به سال 92 شده است

سه محصول مهم شبندر بنزین،نفت گاز و نفت کوره می باشد که مقدار تولید این سه محصول به ترتیب در سال 93 نسبت به سال 92 با افت 4 درصدی، 5 درصدی و7 درصدی همراه شده است

مقدار فروش این سه محصول نیز نسبت به سال 92 به ترتیب 3 و 5 و 7 درصد افت داشته است.

نرخ بنزین برای سال 93 نسبت به سال 92 با رشد 14 درصدی،برای نفت گاز با رشد 11 درصدی و برای نفت کوره با رشد 3 درصدی تعیین شده است.دلیل این رشد تغییر نرخ دلار از 2450 تومان به 2650 تومان بوده است
نرخ خريد نفت خام و ميعانات گازي در پيش بيني سال مالي 1393،بر اساس ميانگين نه ماهه ي منتهي به پايان آذر 1392<<نشريه پلاتز>> و 98 دلار به ازاء هر بشکه براي نفت خام و 94 دلار براي ميعانات گازي در نظر گرفته شده است.

شاخص کيفيت در محاسبات لحاظ نشده ودر صورت محاسبه درآمد حاصل از فروش فرآورده هاي اصلي و هزينه نفت خام دريافتي بر اساس کيفيت،نرخ نفت خام به از 98 به 95.55 دلار در هر بشکه کاهش و سود خالص،به 2.296 ريال افزايش خواهد يافت.

درصد ریالی فروش صادراتی شرکت برای سال آتی نیز 4 درصد( 474 میلیون دلار) تعیین شده این در حالی ست که این درصد برای سال 92 حدودا 12 درصد ( 1.6 میلیارد دلار) می باشد

--------------------------------------------------------

سعی میکنم از این پس تعدیل های مهم رو در اینجا قرار دهم

کاربر شماره ی یک
21-02-2014, 00:40
به نظرتون پارسان رو چه قیمتی بازگشایی میشه ؟:n13:

szh_1367
21-02-2014, 01:51

دقیق نمیدونم . نظر خودت با توجه به پیگیری که از سهم داری چی هست ؟

مجمع ش کی هست ؟

-----------------------------------------------

ویرایش : مجمع پارسان -->> گسترش نفت و گاز پارسیان - 1392/12/08 09:30 - پژوهشگاه نیرو واقع در تهران، شهرک قدس، انتهای بلوار دادمان، پژوهشگاه نیرو، سالن خلیج فارس

szh_1367
21-02-2014, 11:01
تغییر در نحوه انجام معاملات ۱۴ نماد در بازار پایه از حالت عادی به توافقی

طبق اعلام قبلی مدیریت بازار فرابورس ایران، نحوه انجام معاملات ۱۴ نماد در بازار پایه از حالت عادی به توافقی تغییر می‌کند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، فرابورس ایران اعلام کرد: نحوه انجام معاملات تعداد 14 نماد معاملاتی در بازار پایه به شرح ذیل، از ابتدای هفته آینده از حالت عادی به حالت توافقی تغییر می‌یابد. بنابراین، انجام معاملات نمادهای معاملاتی به شرح ذیل در بازار پایه عادی در پایان معاملات امروز چهارشنبه مورخ 30/11/1392 متوقف و ثبت معاملات توافقی نمادهای مذکور از ابتدای هفته آینده انجام پذیر است.

سرمایه گذاری چشم انداز توسعه شمال (وشمال1)، مجتمع صنایع و معادن احیاء سپاهان (واحیا1)، صنایع پتروشیمی دهدشت (دهدشت1)، پتروشیمی کازرون (کازرو1)، کود شیمیایی اوره لردگان (شلرد1)، پتروشیمی ممسنی (ممسنی1)، صنایع پتروشیمی زنجان (زنجان1)، توسعه بازرگانی آهن و فولاد میلاد (بمیلا1)، بازرگانی و صنعتی آینده سازان بهشت پارس (آینده1)، تکادو (وکادو1)، سیمان مجد خواف (سخواف1)، مجتمع سیمان غرب آسیا (سجام1)، رهشاد سپاهان (حرهشا1) صنعتی دریایی ایران (خصدرا1).

به گزارش فارس، کارگزاران در اسرع وقت نسبت به اطلاع رسانی لازم و کافی در این خصوص، به مشتریان خود اقدام کنند.

کاربر شماره ی یک
21-02-2014, 11:17
دقیق نمیدونم . نظر خودت با توجه به پیگیری که از سهم داری چی هست ؟

مجمع ش کی هست ؟
زیاد پیگیر سهم نبودم...
ولی

ایناچیزاییه که میدونم

تعدیل منفی زاگرس که 36 درصدش متعلق به پارسان هست

معامله ی بلوک پارس ، خبراش هنوزم مبهمه ، با این که انجام شده ، یکی میگه غدیر خریده ، یکی میگه غدیر و پارسان باهم خریدن ، یکی میگه غدیر خریده قراره بده به پارسان ، یکی میگه بیست درصد پارسان بیست درصد غدیر ...

مجمع هم اینطور که شنیدم باید 10 اسفند باشه ....

با اون حمایت که حقوقی پارسان میکرد توی روزای بد بازار ، الان اگه تو بازار خوب بیاد گمون نکنم پایین بره ...

szh_1367
21-02-2014, 11:27
شرکت توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی با نماد مفاخر اولین پیش بینی سود هر سهم خود برای سال مالی 93 را 107 درصد نسبت به سال 92 تعدیل مثبت داد و از 271 ریال به 561 ریال رساند .

نکات قابل توجه پیش بینی عملکرد سال 93 به شرح زیر می باشد:

الف) ترکیب درآمدهای شرکت عمدتاً شامل درآمد فروش دستگاه های خودپرداز ATM (معادل 39 درصد)، درآمد حاصل از ارائه خدمات (معادل 34 درصد)، درآمد حاصل از فروش تجهیزات بانکی ( معادل 17 درصد) و درآمد حاصل از فروش تجهیزات کامپیوتری (معادل 8 درصد) می باشد.

ب) پیش بینی افزایش تعداد فروش دستگاههای خودپرداز عمدتاً ناشی از تکمیل قرارداد منعقد شده با بانک صادرات در خصوص تأمین دستگاههای مزبور اعلام شده است.

ج) پیش بینی افزایش تعداد فروش تجهیزات بانکی عمدتا مربوط به اجرای طرح چکاوک (طرح حذف لاشه فیزیکی چک) طی سال 93 از سوی بانک مرکزی اعلام شده است.

د) پیش بینی افزایش درآمد خدمات ناشی از انجام قرارداد با شرکت ایرانسل، فروش نرم افزارهای مبارزه با پولشویی و تقلب و توسعه خدمات به بانک تات اعلام شده است.

مطابق اطلاعات دریافتی، هیئت‌مدیره در نظر دارد 70 درصد از سود عملکرد سال مالی 93 را جهت تقسیم بین سهامداران به مجمع عمومی عادی سالیانه پیشنهاد نماید. پیش بینی خالص درآمد (هزینه)های متفرقه برای سال مالی 93 به مبلغ 700ر4 میلیون ریال عمدتاً مربوط به درآمد فروش ضایعات (به مبلغ 900ر2 میلیون ریال)، و سود سپرده های بانکی (به مبلغ 500ر1 میلیون ریال) می باشد.

مفاخر خیلی خوب عمل کرد

szh_1367
22-02-2014, 09:52
به اطلاع می رساند، نماد معاملاتی شرکت های گروه بهمن، رادیاتور ایران، فنرسازی زر، سایپا آذین، پارس خودرو، سایپا دیزل، سایپا، سیمان صوفیان و درخشان تهران ...چرخشگر، لوله و ماشین سازی ایران، شیشه و گاز، سایپا شیشه، بانک پاسارگاد، سیمان درود و پارس پامچال با توجه به اعلام پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1393/12/29 متوقف شدند. مدیریت بازار

szh_1367
22-02-2014, 10:53
یکی این ناظر بازار رو خفه کنه دستش رو گذاشته رو دکمه بستن سهام ها - همه رفتن تعدیل

مردم از بی سهمی رفتن سروقت قند-شکر و خودرو و سیمانی ها :n02:

بیشتر از 30 نماد بسته شده

البته هر سال اینطور موقع ها این اتفاق میفته

هر شخصی سبد داشته حداقل یکی دوتا سهم بسته امروز بهش خود

ستران بتونید بخرید ضرر نداره:n06:

szh_1367
22-02-2014, 15:34
به نظر میرسه شورای نگهبان خوراک 13 سنت رو تصویب کرده

کاربر شماره ی یک
22-02-2014, 18:27
هر ضربه ای که به بازار میزنن ، یه دونه از در میخوره یه دونه از دیوار ، مگه بازار چند بار قراره تحت تاثیر نرخ خوراک قرار بگیره :n29:

szh_1367
23-02-2014, 10:14

شورای نگهبان قیمت پایه ۱۳ سنتی گاز پتروشیمی‌ها را تایید کرد

کاربر شماره ی یک
23-02-2014, 13:44

وقتی که این رو زده بودید ، اکوبورس خبرش رو گذاشته بود قبلش . سایت خوبیه واسه اخبار

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اخابر احتمالا فردا هم شاخص ساز ، امروز با صف تموم کرد کارش رو ......

szh_1367
23-02-2014, 15:58
وقتی که این رو زده بودید ، اکوبورس خبرش رو گذاشته بود قبلش . سایت خوبیه واسه اخبار

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اخابر احتمالا فردا هم شاخص ساز ، امروز با صف تموم کرد کارش رو ......

خبر به صورت قطعی نبود فقط موادی که شورای نگهبان با اونها مشکل داشت رو معمولا سایت ها اشاره کرده بودند که ( نمیدونم ماده بود تبصره بود خلاصه هرچی ) شماره 21 که نرخ خوراک در اون وجود داشت مطرح نشده بود پس میتوانستیم نتیجه بگیریم که شورای نگهبان با خوراک سنت مشکل نداره

==========================
وضعیت اعلام شده جدید

اخابر : 17 +
فاسمین : 38 -
وساپا:48-
سدور : 22-
غنوش:50-
سفانو: 10+
سصفها : 5+
شلعاب:1+
رکیش:15+

کاربر شماره ی یک
23-02-2014, 17:59
چه فروشی کردن ساختمانی ها ....

کاربر شماره ی یک
24-02-2014, 18:35
5 درصد از سهام نیروگاه برق عسلویه مپنا معادل 36 میلیون و 400 هزار سهم روز چهارشنبه در فرابورس ایران عرضه خواهد شد .به گفته

مدیرعامل فرابورس ایران 5 درصد از سهام نیروگاه برق عسلویه مپنا معادل 36 میلیون و 400 هزار سهم روز چهارشنبه در فرابورس عرضه

خواهد شد .

به گزارش بورس نیوز به نقل از روابط عمومی فرابورس ایران، امیر هامونی در خصوص عرضه اولیه شرکت نیروگاه برق عسلویه مپنا

اظهار داشت: تعداد 36 میلیون و 400 هزار سهم معادل 5 درصد از سهام نیروگاه برق عسلویه مپنا روز چهارشنبه در بازار فرابورس عرضه

خواهد شد که پیش بینی می شود با توجه به عرضه اولیه حجم نقدینگی لازم برای این عرضه کمتر از 50 میلیارد تومان باشد.

وی ادامه داد: جای نگرانی از بابت تجهیز نقدینگی در بازار نیست اما سهامداران در این میان باید توجه داشته باشند که تنهامتناسب با

حجم عرضه نیروگاه برق عسلویه مپنا تجهیز نقدینگی کنند.

هامونی در این خصوص افزود: سهامداران توجه کنند که بیش از نیاز خود برای عرضه اولیه نقدینگی تجهیز نکنند چون این عرضه، محدود

است گرچه نقدینگی حاصل از این عرضه دوباره به بازار باز خواهد گشت.

مدیرعامل فرابورس در خصوص تخصیص سهام این شرکت به فعالان آنلاین خاطر نشان کرد: از آنجایی که فرابورس تصمیم گرفته است تا

سهم کاربران آنلاین را در عرضه‌های اولیه گسترش دهد، سهم این گروه از سهامداران در عرضه اولیه نیروگاه برق عسلویه مپنا بیش از

45 درصد از کل حجم عرضه خواهد بود.

هامونی متذکر شد: از آنجایی که احتمال می‌رود بالای 20 هزار نفر از طریق آنلاین در این عرضه مشارکت کنند و کل حجم عرضه معادل 5

درصد از سهام نیروگاه برق عسلویه مپنا خواهد بود، لذا پیش بینی می شود حدود 400-500 سهم برای معامله گران برخط در نظر گرفته

شود.

مدیرعامل فرابورس در ادامه تصریح کرد: متناسب با این محدودیت‌ها و سهام در نظر گرفته شده برای ایستگاه‌های معاملاتی و کلیه

شعب کارگزاری، سهامداران هوشیار باشند و متناسب با میزان نقدینگی و میزان عرضه اولیه که صورت خواهد گرفت، تجهیز نقدینگی

کنند تا دچار مشکل نشوند.

وی با اشاره به سرمایه این شرکت و تأثیر آن بر بازار یادآور شد: سرمایه نیروگاه برق عسلویه مپنا 728 میلیارد ریال است که تأثیر زیادی بر

بازار ندارد اما این سهم در نوع خود اولین نیروگاهی است که وارد بازار سرمایه و فرابورس خواهد شد.

به گفته هامونی با ورود این شرکت پای صنعت برق به بازار سرمایه باز می‌شود و به صنایع بورس و فرابورس نیز یک صنعت دیگر افزوده

می‌شود.

وی در خصوص اظهار نظر سهامدار عمده در خصوص منابع حاصل از این عرضه بیان کرد: با هماهنگی‌های صورت گرفته، منابع حاصل از این

عرضه برای حمایت از همین سهم و حمایت از سهم سهامدار عمده در نظر گرفته می‌شود.

کاربر شماره ی یک
24-02-2014, 18:37
دقیقا منتظر همین اتفاق بودم ...

szh_1367
24-02-2014, 20:27
دقیقا منتظر همین اتفاق بودم ...

اطلاعات تکمیلی :n02:

اقتصاد ایران آنلاین: مراحل نهایی ورود شرکت تولید برق عسلویه در حال انجام است،قرار است سهام این شرکت به عنوان نخستین نیروگاه برق کشور خیلی زود وارد بورس شود. سهام این شرکت از سوی مپنا با هدف شفاف سازی قیمت سهام مپنا و تامین مالی از طریق بازار سرمایه عرضه می شود. مطالعات انجام شده نشان می دهد حاشیه سود چنین نیروگاه هایی در ایران بین 40 تا 50 درصد است و این صنعت می توند خیلی زود به یکی از صنایع پر بازده بازار سهام تبدیل شود. در حال حاضر ارزش جایگزینی نیروگاه برق عسلویه 1400 میلیارد تومان معادل 350 میلیون یورو است. به گزارش هفته نامه بورس، نیروگاه برق عسلویه که 6 سال ازآغاز فعالیت اش می گذرد یک نیروگاه گازی است که خوراک مورد نیازش را برای تولید برق از منطقه عسلویه تامین می کند.گازفشار قوی توربین ها را به حرکت در می آورد و برق با چرخش توربین ها تولید می شود،نیروگاه های گازی دنیا درعین حال از بخار حاصل از انجام این فعالیت برای تولید برق استفاده می کنند چنین طرحی به عنوان طرح توسعه دردستور کارنیروگاه برق عسلویه است. کارشناسان بازار سرمایه می گویند نیروگاه ها خیلی زود به یکی ازصنایع پربازده بورس تبدیل می شوند. آخرین اطلاعات نشان می دهد نیروگاه برق عسلویه 20 سال از پرداخت مالیات معاف است.در همین رابطه با عزیز حاج ولیی مدیرعامل شرکت تولید برق عسلویه گفت و گویی انجام داده ایم که در ادامه می خوانید.

فعالیت شرکت تولید برق عسلویه چگونه آغاز شد؟
با تصویب برنامه چهارم توسعه اقتصادی و اجتماعی جمهوری اسلامی که امکان ورود بخش خصوصی در احداث و مالکیت نیروگاه را فراهم کرد در اوایل سال 1383 احداث نیروگاهی به ظرفیت حدود 1000 مگاوات در منطقه جنوب فارس به روش BOO از جانب شرکت توانیر به گروه مپنا ابلاغ شد. پس از انجام مطالعات امکان سنجی و نیاز شبکه احداث نیروگاه در منطقه عسلویه که به منابع عظیم گاز کشور نیز نزدیک بود مورد توافق قرار گرفت. در سال 1384 و پس از نهایی شدن محل نیروگاه و برای داشتن هویت مستقل شرکتی به نام «شرکت تولید برق عسلویه – مپنا» ثبت شد که 100 درصد سهام آن متعلق به گروه مپنا است.

کارهای اجرایی نیروگاه عملاً از آذر 84 آغاز و اولین واحد نیروگاه در بهمن 1386 وارد مدار شد.نیروگاه عسلویه با ظرفیت اسمی 942 مگاوات متشکل از 6 واحد گازی هریک به ظرفیت اسمی 157 مگاوات است. قرارداد EPC نیروگاه به مبلغ 8/299 میلیون یورو با کنسرسیومی متشکل از شرکت مپنا، شرکت مپنا بین الملل و شرکت احداث و توسعه نیروگاه های مپنا (توسعه 1) مبادله شد که زودتر از برنامه زمان بندی کلیه 6 واحد نیـــروگاه در مدار تولید قـــرار گرفت. نیروگاه BOO عسلویه با سرمایه گذاری مپنا وهمچنین استفاده از محل وام حساب ذخیره ارزی سابق ساخته شده است.

شرکت تولید برق عسلویه چگونه فعالیت می کند؟
موضوع فعالیت شرکت تولید برق عسلویه مپنا بر طبق اساسنامه و به طور خلاصه شامل احداث نیروگاه اعم از گازی، سیکل ترکیبی یا بخاری و بهره برداری از آن برای تولید برق و فروش و صدور برق تولیدی است. سرمایه ثبت شده شرکت نیز 728 میلیارد ریال است.در حال حاضر تولید برق نیروگاه عسلویه تحــت قالب قراردادی مــوسوم به «تبدیل انرژی» یا (E.C.A) Energy Conversion Agreement در اختیار شرکت توانیر قرار می گیرد. در قالب این قرارداد سوخت نیروگاه اعم از گاز و در موارد محدودیت گازوئیل به صورت مجانی در اختیار نیروگاه قرار می گیرد و برق تولیدی تحویل توانیر می شود و شرکت بازاء انجام این کار هزینه تبدیل انرژی دریافت می کند. در مواقعی نیز که شبکه نیازی به برق نداشته باشد معادل 90 درصد تعرفه تبدیل انرژی به شرکت به عنوان هزینه ظرفیت پرداخت می شود

ظرفیت تولید نیروگاه چقدر است؟
نیروگاه BOO عسلویه دارای 6 واحد گازی 157 مگاواتی از نوع V94.2 با ظرفیت اسمی 942مگاوات بوده که واحدهای 1 و 2 و 4 آن به واحدهای MAP2+ و MAP2A ارتقاء یافته اند که ظرفیت اسمی نیروگاه به 980 مگاوات افزایش یافته و ظرفیت واقعی نیروگاه در حال حاضر معادل 840 مگاوات به طور متوسط در طول سال است که در تابستان کمتر و در زمستان بیشتر است.ظرفیت واقعی نیروگاه تابعی از دمای محیط و ارتفاع ساختگاه است که با توجه موقعیت مناسب نیروگاه عسلویه به لحاظ ارتفاع از سطح دریا این نیروگاه دارای کمترین افت تولید به دلیل شرایط محیطی ساختگاه است.

عسلویه امکان تولید چقدر برق را دارد؟
نیروگاه BOO عسلویه امکان تولید 6 میلیارد کیلو وات ساعت برق را در طول سال دارا است که یکی از بالاترین رکوردهای تولیدی نیروگاه های مشابه را در اختیار دارد .

کمی درباره فروش برق توضیح دهید
؟در ایران فروش برق به 3 روش قابل انجام است.نخست ، فروش برق از طریق قراردادهای خرید تضمینی برق به شرکت توانیر که در این روش شرکت های خصوصی نسبت به احداث نیروگاه با سرمایه خود و در قالب قراردادهای BOTویا BOO با شرکت توانیر اقدام می کنند در این روش شرکت توانیر موظف به تامین و تحویل سوخت فسیلی ( گاز و گازوئیل) به نیروگاه است و نیروگاه خصوصی اقدام به تولید انرژی برق کرده و آن را در محل پست نیروگاه به شبکه تحویل می دهد.روش دوم ، فروش برق در بازار برق ایران است ، که در این روش نیروگاه های بخش دولتی و یا خصوصی به فروش برق در بازار برق با قیمت های رقابتی اقدام می کنند در این روش فروش برق به مدیریت شبکه انجام می شود و پرداخت هزینه سوخت به عهده نیروگاه است. روش آخر ، فروش برق در بورس انرژی است ، که به تازگی راه اندازی شده است . در بورس انرژی خریدار و فروشنده با قیمت های توافقی این محصول را مستقیما خرید و فروش واز طریق شبکه منتقل می کنند. در این روش نیز پرداخت هزینه سوخت به عهده نیروگاه است.

با این حساب دولت تنها خریدار برق شماست؟
براساس قرارداد ECA که در بالا به آن اشاره شد کل برق تولیدی به مدت 10 سال در اختیار توانیر قرار می گیرد ولی در همان قرارداد شرکت این فرصت را دارد که در صورت تمایل بخشی از برق تولیدی را با موافقت توانیر به مصرف کنندگان عمده دیگر نیز بفروشد و در حال حاضر شرکت مجوز صادرات 200 مگاوات از برق تولیدی را نیز در اختیار دارد که تاکنون از آن استفاده نکرده و در صورت نهایی شدن دستورالعمل های مربوطه و صلاح و صرفه از این مجوز نیز استفاده خواهد شد.

پس از پایان قرارداد مورد اشاره ، وضع شما برای فروش برق چگونه است ؟
قرارداد تبدیل انرژی تا پایان سال 1397 معتبر بوده و پس از آن برق تولیدی شرکت از طریق بازار برق، بورس انرژی ویا صادرات برق بفروش خواهد رفت که با توجه به نیاز بالا به انرژی و پیش بینی کمبود تولید و همچنین افزایش مصرف برق، در آینده نگرانی خاصی وجود نداشته وبرق تولیدی نیروگاه همواره مشتری خاص خود خصوصاً با توجه به نزدیکی به مراکز عمده مصرف مثل استان فارس، بوشهر و بندرعباس را خواهد داشت.

ضریب بهره برداری این نیروگاه چقدر است؟
با توجه به اینکه این نیروگاه در منطقه پر مصرف شبکه قرار دارد و سه خط انتقال 400 کیلو ولت با ظرفیت لازم به پست نیروگاه متصل است از ضریب بهره برداری بالایی نسبت به سایر نیروگاه های کشور برخوردار است.

قیمت گذاری برق تابع چه فاکتورهایی است؟
بر اساس فرمول فروش برق ، 2 فاکتور مهم تورم اقتصادی و نوسان نرخ ارز بر قیمت گذاری برق نیروگاه عسلویه تاثیر دارد،که برای جبران ریسک های ناشی از تورم اقتصادی و تغییرات نرخ ارز مکانیزمی برای تعدیل نرخ پایه فروش برق با در نظر گرفتن دو پارامتر شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی و متوسط نرخ ارز در قرارداد لحاظ شده است،که ریسک افزایش قیمت ها و تاثیر آن بر فرایند تولید برق را بخوبی پوشش می دهد

یکی ازعمده ترین مشکلات صنعت نیروگاهی،فروش نسیه برق است.دریافت شما از دولت در چه وضع است؟
فروش برق نیروگاه از بهمن ماه سال 1386 تا پایان شهریور سال 92 معادل 1020 میلیارد تومان بوده است که از این مبلغ معادل 273 میلیارد تومان بطور نقدی و معادل 391 میلیارد تومان آن از طریق تهاتر با نیروگاه های پرند و سنندج با شرکت مپنا بازیافت شده است با این حساب،درصد نقد شوندگی صورت حساب های فروش برق نیروگاه حدود65درصد است .

میزان فروش سالانه شرکت چه میزان است؟
در سال 91 مبلغ فروش معادل 195 میلیارد تومان بوده و بنا به آخرین آمار رقم فروش برق سال جاری تا پایان آذر ماه معادل 235 میلیارد تومان شده و پیش بینی می شود که میزان فروش شرکت در سال 92به 310 میلیارد تومان برسد..

بازده شرکت در سال های گذشته چقدر بوده است؟
در مورد بازده و سود آوری شرکت تا جایی که مربوط به سود عملیاتی شرکت باشد این مقدار بنا به ماهیت قرارداد فروش برق که برای فعال که مورد استفاده خریدار قرار نگیرد ، تا 90درصد مبلغ صورت حساب های فروش برق را دریافت می کند قاعدتاً نوسانات عمده ای مشاهده نمی شود،اما در خصوص سود خالص شرکت به دلیل آنکه عمیقاً تحت تاثیر سود و زیان ناشی از تسعیر بدهی های ارزی شرکت قرار گرفته است این مقادیر برای سال های مختلف دچار نوسان بوده به عنوان مثال میانگین درصد سود خالص طی سال های 1388 الی 1391 حدود 30 درصد و شش ماهه اول1392 حدود 40 درصد است .

میزان فروش شما در سال های گذشته چگونه بوده است؟
فروش شرکت در سال 1388 معادل 138 میلیارد تومان، سال 1389 معادل 147 میلیارد تومان ، سال 1390 معادل 214 میلیارد تومان (بخش عمده افزایش ناشی از اصلاح صورت حساب های فروش برق است) ، سال 1391 معادل 195 میلیارد تومان و 9 ماهه سال 1392 معادل 235 میلیارد تومان است . لازم است توجه شود که دلیل تغییرات میزان فروش سالانه به طور عمده مربوط به تعدیل نرخی است که در قراردادپیش بینی شده است.

برنامه ای برای توسعه نیروگاه دارید؟
طبعاً در هر کار تولیدی یک سرمایه گذاربا تجربه لازم است قبل از شروع به کار استراتژی های توسعه آتی را نیز در نظر داشته باشد تا در صورت فراهم بودن شرایط زیر ساخت های مربوطه آماده باشد.نیروگاه BOO عسلویه در زمینی به مساحت 132 هکتار احداث شده و چینش واحدها به طریقی انجام گرفته که توسعه نیروگاه از 6 واحد گازی موجود را تا 16 واحد گازی جوابگو خواهد بود و همچنین مساحت زمین و نوع چیدمان اجازه تبدیل هر 16 واحد گازی را با احداث 8 واحد بخار به یک نیروگاه سیکل ترکیبی 8 بلوکی که ظرفیت اسمی آن حدود 3800 مگاوات است، خواهد داد.در حال حاضرنیز برای تبدیل نیروگاه گازی موجود به سیکل ترکیبی یعنی اضافه کردن 3 واحد 160 مگاواتی بخار در حال مذاکره با توانیر هستیم.

دربودجه سال جاری کشور تسهیلاتی برای سیکل ترکیبی کردن نیروگاه های گازی پیش بینی شده است کمی در این باره توضیح دهید ؟
به منظور اجرای طرح های افزایش بازده نیروگاه ها با اولویت نصب بخش بخار در نیروگاه های گازی دولت مکلف شود که در قبال این افزایش بازده گازوئیل صرفه جویی شده یا معادل آن نفت خام را با محاسبه میزان صرفه جویی حاصل شده به مدت حداکثر دو سال به سرمایه گذاران تحویل دهد. در نیروگاه های گازی دمای خروجی از اگزوزهای نیروگاه حدود 570 درجه سانتیگراد است که این گاز داغ بدون استفاده هدر می رود. با اضافه کردن واحدهای بخار به نیروگاه های گازی از این دمای بالا برای بخار کردن آب و به حرکت در آوردن واحدهای بخار و تولید برق استفاده می شود بدون اینکه سوخت اضافه ایی مصرف شود. راندمان نیروگاه های گازی حدود 33 درصد است که با استفاده از گاز داغ تولیدی در این نیروگاه ها برای تامین بخار واحدهای بخاری و تبدیل نیروگاه به سیکل ترکیبی راندمان به حدود 50 درصد افزایش خواهد یافت. با توجه به صرفه جویی به عمل آمده از طریق این سرمایه گذاری پیش بینی این موضوع در قانون بودجه سال 92 که باحتمال بسیار زیاد در سال های آینده نیز تداوم خواهد یافت منافع بالایی برای کشور دارد.

عسلویه نیز شامل دریافت این تسهیلات می شود ؟
حتماً همین گونه است و جالب است توجه شود که اولویت استفاده از این تسهیلات با نیروگاه هایی است که طی سال بیشتر در مدار تولید قرار دارند و خوشبختانه نیروگاه عسلویه از این بابت از اولویت بسیار بالایی برخوردار است.

آیا نیروگاه عسلویه برای تبدیل به سیکل ترکیبی با محدودیتی از جمله تامین زمین و یا تامین آب مواجه است؟
نیروگاه عسلویه در زمینی به مساحت 132 هکتار احداث شده و از قبل پیش بینی لازم نه فقط برای تبدیل نیروگاه فعلی به سیکل ترکیبی شامل 3 بلوک سیکل ترکیبی به عمل آمده بلکه زمین نیروگاه تکافوی احداث 8 بلوک سیکل ترکیبی شامل 16 واحد گاز و 8 واحد بخار با ظرفیت حدود 3800 مگاوات را نیز می کند. در رابطه با تامین آب نیز مطالعات اولیه انجام شده و پیش بینی می شود که با استفاده از آب شیرین کن آب خلیج فارس شیرین و به نیروگاه منتقل شود.

بزرگترین مشکل صنعت نیروگاهی را چه می دانید؟
مشکل صنعت نیروگاهی طبعاً مشکلی است که اکثر بخش های اقتصادی با آن مواجه اند و آن هم واقعی نبودن قیمت است.همانطور که مسولان محترم وزارت نیرو به کرات اعلام کرده اند قیمت تمام شده برق بدون احتساب سوخت حدود 80 تومان برای هر کیلو وات ساعت است که از این بابت صرفاً 26 تومان به وزارت نیرو پرداخت می شود و این بدین معنی است که با فروش هر کیلووات ساعت برق وزارت نیرو 54 تومان ضررمی کند و نتیجه آن بدهی انباشته این وزارتخانه است. لازم است تا زمانی که قیمت های برق واقعی نشده است مابه التفاوت 26 تومان تا 80 تومان مانند سالهای گذشته در بودجه های سنواتی دیده شود تا امکان تداوم فعالیت مجموعه برق کشور فراهم شود .

با توجه به تسهیلات ارزی شرکت،تسعیر نرخ ارز چه تاثیری بر وضع مالی شرکت گذاشته است؟
نرخ ارز زیان قابل توجهی را متوجه شرکت نخواهد کرد، زیرا افزایش نرخ ارز، از طریق مکانیزمی که در نرخ تعدیل قرارداد فروش برق پیش بینی شده ، جبران می شود.

E.G_band
24-02-2014, 21:43
به صرفه هست این عرضه اولیه؟؟؟

یه چیزی مثل حسینا و مفاخر هست یا نه؟؟؟مثل این تیپیکو هستش؟؟؟

szh_1367
25-02-2014, 02:36
به صرفه هست این عرضه اولیه؟؟؟

یه چیزی مثل حسینا و مفاخر هست یا نه؟؟؟مثل این تیپیکو هستش؟؟؟

خوبی که خوبه اما نکته اصلی وجود جوء روانی در سهامداران و به خصوص قسمت حقوقی از ان بخش هست

شما ببین سهامی که حقوقی ازش حمایت میکنه هیچ وفت دچار بحران جدی نمیشه

در صورتی هم که دچار مشکل بشه مشکلاتش به اندازه بقیه سهم ها نیست

به هرصورت باید منتظر جوء بازار ماند

به نظر من در دید بلند مدت ارزنده تر هست تا نظر بقیه دوستان چی باشه

کاربر شماره ی یک
25-02-2014, 12:56
میشد که بازار راحت از 80800 برگرده ، اما این عرضه اولیه زد توی سر شاخص ... بازار فردا رو جالب نمیبینم ...

عرضه اولیه فردا معلوم میشه خوبه یا بده ، فعلا نمیشه نظری داد ، تا جو بازار چی باشه و قیمت بازگشایی چند بشه ...

کاربر شماره ی یک
25-02-2014, 14:23

کاربر شماره ی یک
25-02-2014, 18:02

پارسان باز شد ، ۱۱,۷۶۶ ریال هم باز شد ، زیانش هم به سال بعد منتقل شد ، امروز هر کی میفروخت حقوقی میخرید ...

خلاصه اومد یه توسری محکم زد به شاخص و رفت برای مجمع ...

dirt road
26-02-2014, 00:03
پارسان باز شد ، ۱۱,۷۶۶ ریال هم باز شد ، زیانش هم به سال بعد منتقل شد ، امروز هر کی میفروخت حقوقی میخرید ...

خلاصه اومد یه توسری محکم زد به شاخص و رفت برای مجمع ...

خيلي جالبه!!! خود پارسان كه دقيقا از موضوع نرخ خوراك بطور مستقيم تاثير مي پذيرفت،تو اين مدت بسته بود و هيچ افت قيمتي نداشت و وقتي هم باز شد با يه 4%- ناقابل رفت مجمع،ولي به جاش از بانكي ها بگير تا سيماني ها و سرمايه گذاري ها و ساختماني ها و ... همه و همه يه افت نسبتا شديدي داشتند كه شايد علت اصليش همين نرخ خوراك پتروشيمي ها بود!!!
تازه كار به همين جا ختم نشد و شركت هايي كه با تعديل هاي مثبت خوبي هم بازگشايي مي شدند،منفي خوردند مانند "سمايه"،"وپاسار"،"وكار" و ...

dirt road
26-02-2014, 00:10
میشد که بازار راحت از 80800 برگرده ، اما این عرضه اولیه زد توی سر شاخص ... بازار فردا رو جالب نمیبینم ...

عرضه اولیه فردا معلوم میشه خوبه یا بده ، فعلا نمیشه نظری داد ، تا جو بازار چی باشه و قیمت بازگشایی چند بشه ...

عرضه اوليه فردا،نقدينگي زيادي نمي خواد
كلا 36 ميليون سهم هست و اگر با قيمت تقريبي 1000 تومن كشف قيمت بشه،ميشه 36 ميليارد تومن كه براي بازار عددي محسوب نميشه تا بخواد بازار رو تحت تاثير خودش بذاره

کاربر شماره ی یک
26-02-2014, 08:27
عرضه اوليه فردا،نقدينگي زيادي نمي خواد
كلا 36 ميليون سهم هست و اگر با قيمت تقريبي 1000 تومن كشف قيمت بشه،ميشه 36 ميليارد تومن كه براي بازار عددي محسوب نميشه تا بخواد بازار رو تحت تاثير خودش بذاره

خب درسته ، حالا شما برگردید یه نگاه به پست قبلی خودتون بکنید ، متوجه میشین طبق همون چیزی که خودتون گفتید ، مهم این نیست چی تاثیر میزاره و کجا و چطور تاثیر میزاره ، مهم اینه بازاری ها چه واکنشی نشون میدن...

کاربر شماره ی یک
26-02-2014, 13:29
تاپیکو هم آمد...

تاپیکو را هم جمع کردند...

بازار امروز بازار نوسانگیرا بود ...

szh_1367
26-02-2014, 17:24
تاپیکو هم آمد...

تاپیکو را هم جمع کردند...

بازار امروز بازار نوسانگیرا بود ...

تاپیکو از اون سهم هایی هست که بدجور مورد منکراتی داره:n09:

szh_1367
26-02-2014, 18:26
شنیدها حاکی از اینکه از 15 اسفند میخواهند محدودیت فروش رو بردارن

تو رو خدا یکی به این سازمان لعنتی بگی از کسی نخواهد تو از سهامدار حمایت کنی کی رو باید ببینیم

قانون های ابکی و دستورات مقطعی به ضرر سهامدار هست چرا اینا نمیفمن یا میفهمن و میخان سهامدار رو زجر بدن !!!

E.G_band
26-02-2014, 19:39
من بمپنا رو نتونستم بگیرم.......بنظرتون می صرفه شنبه برم توی صف خرید؟؟؟؟

این می تونه مثل حسینا سود بده؟؟؟

البته اگه بگیرمش تا سال آینده نگه داری می کنمش.

کاربر شماره ی یک
28-02-2014, 11:30
من بمپنا رو نتونستم بگیرم.......بنظرتون می صرفه شنبه برم توی صف خرید؟؟؟؟

این می تونه مثل حسینا سود بده؟؟؟

البته اگه بگیرمش تا سال آینده نگه داری می کنمش.

حسینا یه قسمت از دلیل رشدش همزمان شدن با برداشتن تحریم های کشتیرانی بود به نظرم ...

با توجه به افزایش قیمت برق در سال آینده ، بمپنا هم گمانم ارزنده باشه و رشد خوبی داشته باشه ...

اما ...

به نظر من دوروز اول این هفته مشخص میکنه که بازار صعود خواهد کرد یا نزول ....

حرفهایی از برداشته شدن سیستم جدید هم از 15 یعنی آخر هفته ی آینده زده میشه یعنی در صورت صعود بازار ، باز ترس افت بازار با برداشته

شدن سیستم جدید ، باعث میشه معامله گر ها با احتیاط معامله کنن ....

بمپنا هم جدا از این بازار نیست ، اگه بازار خوب نباشه ممکنه چیزی که سر تیپیکو اومد سر اینم بیاد ...

اما عرضه های اولیه تا دوروز رو راحت میرن معمولا ...

من فردا خودم احتمالا برم تو صف :n05:

bache pooldar
02-03-2014, 13:22
اي بابا اين ديگه چه بازاريه شده عينهو طرح ترافيك :n02:يه روز سراسر مثبته و روز بعدش سراسر منفي.
نمي دونم اين صالح آبادي رو چرا بركنار نميكنن؟ :n13: آخه كسي كه رشته اصليش معارف بوده چه دخلي به اقتصاد داره؟

کاربر شماره ی یک
04-03-2014, 13:45
بمپنا 36 م عرضه شد ....

از ثتران امروز اینقدر نوسان گرفتن نمودار روزانه اش شبیه امواج مغناطیسی شد ...

وبملت که با تعدیل مثبت ، منفی باز شده و مفت بود دیروز هیچکس نمیخرید ، امروز چنان صف و مثبتی بست که فرداش رو هم تضمین کرد ...

پتروشیمی ها با تعدیلهای منفی آمدند و بعضیاشون مث خراسان حتی چهارتا منفی هم نخوردن ...

شبندر از 1400 برگشت ...

بانکی ها و وصندوق ا امروز خوب شاخص نگه داشتن ...

کاربر شماره ی یک
05-03-2014, 21:37
امروز رونق معاملات بیشتر بود ، حجم 779 که این رو میگه ولی پارسان ، با 362 واحد تاثیر بر روی شاخص نذاشت که شاخص زیاد بره .....

هنوز تکلیف سیستم معاملات جدید روشن نشده که برداشته میشه یا نه ، خبری هم از عرضه ی اولیه ی در دست نیست ، احتمال عرضه شرکت مینو میرفت که اونم فعلا هیچ
خبری نیست ...

"وبصادر "سود سال 93 رو 35 درصد افزایش داده....

rasoul2005
06-03-2014, 01:46
بنظرم تو هفته اینده سیستم جدید و بردارن و سبزهای بیشتری شاهد باشیم

szh_1367
06-03-2014, 17:20
امروز رونق معاملات بیشتر بود ، حجم 779 که این رو میگه ولی پارسان ، با 362 واحد تاثیر بر روی شاخص نذاشت که شاخص زیاد بره .....

هنوز تکلیف سیستم معاملات جدید روشن نشده که برداشته میشه یا نه ، خبری هم از عرضه ی اولیه ی در دست نیست ، احتمال عرضه شرکت مینو میرفت که اونم فعلا هیچ
خبری نیست ...

"وبصادر "سود سال 93 رو 35 درصد افزایش داده....

بنظرم تو هفته اینده سیستم جدید و بردارن و سبزهای بیشتری شاهد باشیم

با پیگیری هایی که دوستان کردند

فعلا این سیستم (محدودیت فروش) بدون تغییر به کار خود ادامه خواهد داد

bache pooldar
08-03-2014, 20:48
ظاهرا محدوديت فروش رو به 2 درصد حجم مبنا يا 100 هزار سهم(هركدام بيشتر بود) افزايش دادن تا به قول خودشون نقدشوندگي بازار رو بيشتر كنند. اين كارا فقط مسكني بيش نيست بايد فكري اساسي بكنن براي اين اوضاع. حقوقي رغبتي واسه خريد سهم نداره:n03:

szh_1367
08-03-2014, 21:56
ظاهرا محدوديت فروش رو به 2 درصد حجم مبنا يا 100 هزار سهم(هركدام بيشتر بود) افزايش دادن تا به قول خودشون نقدشوندگي بازار رو بيشتر كنند. اين كارا فقط مسكني بيش نيست بايد فكري اساسي بكنن براي اين اوضاع. حقوقي رغبتي واسه خريد سهم نداره:n03:

حذف سقف فروش درصورت تعهد سهامدار عمده به حفظ نقدشوندگی سهام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D8%B3%D9%87%D8%A7%D9%85.Se)

این روزها درگیر پروژه ای هستم کم و بیش از حال بورس خبر دارم

چند وقت پیش شنیدم به حقوقی ها اهرم 10 دادن حقیقت داره ؟

کاربر شماره ی یک
09-03-2014, 12:32
حذف سقف فروش درصورت تعهد سهامدار عمده به حفظ نقدشوندگی سهام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D8%B3%D9%87%D8%A7%D9%85.Se)

این روزها درگیر پروژه ای هستم کم و بیش از حال بورس خبر دارم

چند وقت پیش شنیدم به حقوقی ها اهرم 10 دادن حقیقت داره ؟

بله حقیقت داره

کاربر شماره ی یک
09-03-2014, 12:33
با پیگیری هایی که دوستان کردند

فعلا این سیستم (محدودیت فروش) بدون تغییر به کار خود ادامه خواهد داد

تغییر دادن ...:n27:

کاربر شماره ی یک
10-03-2014, 12:37
شرکت تولید برق عسلویه مپنا با 72 میلیارد و 800 میلیون تومان سرمایه پیش بینی حسابرسی شده درآمد هر سهم در سال مالی منتهی به 29 اسفند 93 را مبلغ 1735 ریال اعلام کرده که در مقایسه با گزارش حسابرسی نشده (مبلغ 1814 ریال) بیش از 4 درصد کاهش داشته است.
به گزارش خبرنگار بورس نیوز، "بمپنا" این شرکت در نظر دارد به هر سهم خود در سال 93 مبلغ 174 ریال سود نقدی پرداخت نماید و این در حالی است که پيش بيني عملکرد سال مالي 93 نسبت به پيش بيني سال مالي قبل به‌ ترتيب فروش 13 درصد افزايش، بهاي تمام شده کالاي فروش رفته 2 درصد افزايش، سود عملياتي 21 درصد افزايش و سود پس از کسر ماليات 10 درصد افزايش را نشان مي‌دهد.

szh_1367
11-03-2014, 10:31
افزایش سرمایه 719% درصدی شتران از سود انباشته تایید شده باید منتظر اطلاعیه روی کدال باشیم و واکنش سهامدار !

bache pooldar
11-03-2014, 10:40
والا تو اين بازاري كه من ديدم افزايش سرمايه كه سهله تعديل مثبت 100% هم بدهند صف فروش ميشه. معلوم نيست دولت چه خوابي براي سرمايه مردم ديده!

szh_1367
11-03-2014, 22:07
والا تو اين بازاري كه من ديدم افزايش سرمايه كه سهله تعديل مثبت 100% هم بدهند صف فروش ميشه. معلوم نيست دولت چه خوابي براي سرمايه مردم ديده!

منظورم این بود که با افزایش سرمایه شرکت هایی مثل شتران میتوان انتظار اندکی داشت که گروه پالایشی مورد توجه سهامدارها قرار بگیرد

دولت هر حرکتی رو متوقف میکنه چه مثبت چه منفی

اخه تو یک کشور مهمتر از بورس که نشان دهنده اقتصاد یک کشور هست چی مهمتر هست ؟؟ دلار ، سکه ، ارز ، مسکن و . . .

rasoul2005
12-03-2014, 00:52
فردا چهارشنبه 2 تا عرضه اولیه دارند ببینیم بازار چی میشه
اگه زودتر صالح ابادی میرفت خوب میشد بیاد بگه چندین سال من بودم دیگه بسمه ماله شما
افت قیمت ها اصلا طبیعی نیست که بگیم اصلاح است ثشرق تا 230 240 اومد بانک دی همچین حمایت کرد یه کله تا 330 340 رفت(قیمت قبل ریزش بازار 380 بود)
یا بمپنا سه شنبه صف فروش بود اما حقوقی چندین بار حمایت کرد و از کف قیمت که 13819 بود جمعش کرد
فک میکردم این هفته سبز باشیم اما قرمز در قرمز شد فک نکنیم سر و سنگین تریم

bache pooldar
12-03-2014, 01:08
منظورم این بود که با افزایش سرمایه شرکت هایی مثل شتران میتوان انتظار اندکی داشت که گروه پالایشی مورد توجه سهامدارها قرار بگیرد

دولت هر حرکتی رو متوقف میکنه چه مثبت چه منفی

اخه تو یک کشور مهمتر از بورس که نشان دهنده اقتصاد یک کشور هست چی مهمتر هست ؟؟ دلار ، سکه ، ارز ، مسکن و . . .

بله متوجه منظورتون شدم ولي با اعلام افزايش سرمايه شپنا پالايشيا فقط دو روز اونم نصفه و نيمه سبز شدن. در حال حاضر به نظرم هيچ خبر مثبتي نمي تونه بازار رو از اين اوضاع دربياره چرا؟ چون بالادستيا ميخوان فعلا به همين منوال باشه .دولت هدف اصليش رو بر روي مهار تورم گذاشته و لازمه انجام اينكار كاهش دادن نقدينگي موجوده الانم ممكنه ميخوان با اين كارشون نقدينگي جامعه رو كم كنن .
شما در نظر داشته باش كسي كه فرضا 10 ميليون تومان سهام خريده در بهترين حالت 20 % افت داشته پس سرمايش الان شده 8 ميليون. به همين راحتي !
ولي هيچكس به جز خودشون ازهدفشون آگاه نيست بايد صبر كرد تا با گذشت زمان شايد يه چيزايي مشخص بشه.

szh_1367
12-03-2014, 10:29
معرفی شرکت KBC
Knowledge
Business
Care
معرفی شرکت

این شرکت با شناختی که از مسئولیت های محوله داشته همواره استراتژی خود را تأمین داروهای ساخته شده خارجی غیر قابل تولید در داخل با برنامه ریزی منظم و پی گیری اهداف زیر در دست اقدام دارد:
1- واردات و عرضه به موقع و مناسب اقلام تحت نمایندگی به بازار با هدف انتقال دانش فنی ساخت محصولات در داخل کشور
2- شرکت در مناقصات وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی و کسب سهمیه مناسبت از اقلام وارداتی یارانه ای
3- همکاری با نمایندگی های داخلی شرکت های دارویی به منظور اخذ تفویض اختیار واردات محصولات فوق تخصصی با ارزبری بالا
4- تأمین نیاز کارخانجات گروه به مواد اولیه دارویی با خرید انبوه و توزیع آنها در بین کارخانجات دارویی درخواست کننده با قیمت و شرایط پرداخت مناسب و تلاش در مذاکره با تولید کنندگان خارجی به منظور انتقال دانش فنی ساخت محصولاتی که در داخل کشور تولید نمی شوند و ساخت آنها موجبات خودکفایی هرچه بیشتر کشور را فراهم می نماید.
5- مشارکت در فاز اول قرارداد منعقده به عنوان یک شریک قابل اعتماد در واردات و عرضه به موقع داروهای ساخته شده به بازار
شرکت کی بی سی با در اختیار داشتن نمایندگی انحصاری و یا تفویض اختیار از شرکت های معتبر دارویی مفتخر است که از سال های دور با شرکت های چند ملیتی خارجی شناخته شده در سطح بین المللی نظیر لیلی، سانوفی پاستور، مرک، فایزر، هگزال، کدریون، ساندوز و بوهرینگ همکاری داشته و شرکت های متعدد دیگری نیز در لیست همکاران تجاری خود دارد که بر حسب نیاز بازار نسبت به واردات از آنها اقدام می گردد.

تاریخچه شرکت در یک نگاه:

تاریخچه و تغییرات سرمایه
1
تاسیس شرکت با نام بازرگانی منشور( سهامی خاص) و با سرمایه 6 میلیون ریال در اردیبهشت ماه 1333
2
تغییر نام شرکت به شرکت تضامنی احمد خسروشاهی و برادران در دی ماه 1336
3
تغییر نام شرکت به کی بی سی و افزایش سرمایه از 6 میلیون ریال به 30 میلیون ریال در آبان ماه 1350
4
افزایش سرمایه شرکت از مبلغ 30 میلیون ریال به 120 میلیون ریال در تیرماه 1355
5
واگذاری شرکت به بنیاد 15 خرداد در بهمن ماه 1364
6
واگذاری شرکت به سرمایه گذاری البرز در اسفند ماه 1379
7
فروش بیش از 98 درصد سهام به داروسازی سبحان و افزایش سرمایه از 120 میلیون ریال به 30،000 میلیون ریال در آذر83
8
افزایش سرمایه از مبلغ 30،000 میلیون ریال به 60،000 میلیون ریال ( از محل سود انباشته و مطالبات) در آذر ماه 91
9
عرضه اولیه ی 10 درصد سهام در بازار دوم فرابورس در تاریخ 21 اسفند 92

سهامداران:

نام سهامدار
تعداد سهام
درصد مالکیت
گروه دارويي سبحان (سهامي عام )
58,625,000
97.7
سرمايه گذاري البرز(سهامي عام )
1,000,000
1.67
سبحان دارو (سهامي عام )
125,000
0.21
سبحان آنکولوژي (سهامي خاص )
125,000
0.21
البرزدارو (سهامي عام )
125,000
0.21
جمع
60,000,000
100

نقاط قوت و ضعف-فرصت ها و تهدید ها

شرکت با توجه به نوع فعالیت نقاط قوت و ضعفی و تهدیدات و فرصت های محیطی زیادی دارد.برخی از نقاط قوت شرکت به شرح زیر می باشد:
1- ساختار کوچک و کارا به منظور اعمال روش های مدیریت بخش خصوصی
2- راندمان مناسب فعالیت ها
3- نگهداشت سطح هزینه ها در سطحی معقول و قابل قبول با توجه به حجم فعالیت ها
4- برخورداری از محل مناسب برای انجام فعالیت ها در قسمت تجاری شهرر
5- برخورداری از نام تجاری قابل اعتماد در بازار
6- سابقه فعالیت مناسب تجاری در امر واردات دارو
7- برخورداری از حسن روابط تجاری مناسب با بانک های کشور و نداشتن هر گونه بدهی معوق پرداخت نشده تا پایان سال
8- روابط مناسب تجاری ایجاد شده با فروشندگان معتبر جهانی
9- برخورداری از روابط مناسب تجاری با شرکت های توزیع دارو به خصوص شرکت پخش البرز
برخی از نقاط ضعف شرکت نیز به شرح زیر می باشد:
1- نوسانات سریع بازار ارز
2- عدم برخورداری از نقدینگی مناسب
3- نداشتن سرمایه کافی جهت افزایش تسهیلات بانکی
4- حاشیه سود کم اقلام یارانه ای و عدم پرداخت به موقع یارانه ها توسط وزارت بهداشت
5- نداشتن نمایندگی های تاثیر گذار در بازار دارویی به منظور تعادل هر چه بیشتر با وزارت بهداشت
برخی از فرصت های شرکت به شرح زیر می باشد:
1- ارتباط مناسب با شرکت های توزیع دارو
2- دسترسی به نظرات تخصصی مدیران شرکت های گروه
برخی تهدیدات محیطی شرکت به شرح زیر می باشد:
1- فعالیت شدید و غیر متعادف نمایندگی های ایرانی شرکت های خارجی
2- افزایش چشمگیرتعداد شرکت های واردکننده دارو
3- غیر اقتصادی شدن واردات برخی اقلام به علت عرضه همان محصول به صورت تولید داخل و برقراری تعرفه واردات از سوی وزارت بهداشت
4- نوسانات سریع قیمت ارز
5- اعمال سیستم های جدید توسط بانک ها و افزایش پیش پرداخت اعتبارات بانکی
6- عدم پذیرش اعتبارات اسنادی از سوی برخی از بانک های خارجی

بررسی سودآوری

فعالیت شرکت کی بی سی واردات داروهای غیر قابل تولید در داخل و فروش آن در بازارهای داخلی ست.این شرکت با توجه به نوع فعالیت ریسک ها و فرصت های متعددی دارد که در بالا اشاره شد و روند سودآوری شرکت نیز بستگی به شرایط محیطی و اقتصادی دارد
مقدار واردات دارو شرکت در سال 92 و 93 به شرح زیر پیش بینی شده است

شرح
واحد
بودجه سال 92
بودجه سال 93
مقدار داروی خریداری شده
عدد
5,127,857
4,814,766
مبلغ داروی خریداری شده
میلیون ریال
1,220,114
1,217,968

مقدار داروی فروش رفته نیز به شرح جدول زیر می باشد.داروهای شرکت برای درمان بیماریهای خاص کاربرد دارد مثل درمان سرطان!برخی از دارویی های مهم شرکت ریبف،هاری،گانول اف، ای سی سی، فولیتروپ،الیمتا،سورتنا،آل بومین، گونال اف،جمسیتابین و ... می باشند

شرح
واحد
بودجه سال 92
بودجه سال 93
فروش
دارو
عدد
5,127,857
4,814,766
مبلغ
دارو
میلیون ریال
1,453,961
1,497,542

صورت سود و زیان

شرکت سود هر سهم سال مالی 93 خود را 1417 ریال پیش بینی کرده است که نسبت به سود پیش بینی شده برای سال 92 افت 29 درصدی داشته است.سود خالص شرکت برای سال 92 مبلغ 120 میلیارد تومان و برای سال 93 مبلغ 85 میلیارد تومان پیش بینی شده است.یکی از دلایل افت سود مربوط به افزایش هزینه های مالی بوده است

شرح
واحد
بودجه 92
بودجه 93
درصد تغییر 93 به 92
فروش
میلیون ریال
1,453,961
1,497,542
3
بهای تمام شده کالای فروش رفته
میلیون ریال
-1,154,759
-1,217,968
5
سود (زيان) ناخالص
میلیون ریال
299,202
279,574
7-
هزینه های عمومی, اداری و تشکیلاتی
میلیون ریال
-24,301
-32,298
33
خالص سایر درآمدها (هزینه ها) ی عملیاتی
میلیون ریال
-8,528
-9,500
11
سود (زیان) عملیاتی
میلیون ریال
266,373
237,776
-11
هزینه های مالی
میلیون ریال
-107,846
-132,361
23
درآمد حاصل از سرمایه گذاریها
میلیون ریال
0
0
0
خالص درآمد (هزینه) های متفرقه
میلیون ریال
1,806
4,300
138
سود (زیان) قبل از کسر مالیات
میلیون ریال
160,333
109,715
-32
مالیات
میلیون ریال
-40,083
-24,686
-32
سود خالص
میلیون ریال
120,250
85,029
-38
سرمایه
میلیون ریال
60,000
60,000
0
EPS
ریال
2,004
1,417
-29

مهمترین مفروضات بودجه پیش بینی شده برای سال 93 به شرح زیر می باشد:
-فروش نسبت به سال 92 با رشد 3 درصدی همراه شده است.فروش سال 93 بر اساس نیاز بازار ( روند سه سال گذشته) اوضاع اقتصادی شرکت و ارتباطات با وزارت بهداشت پیش بینی شده است
با توجه به اینکه مبلغ 40 میلیارد تومان از فروش سال 92 مربوط به اعتبار اسنادی فوریت های دارویی سال 91 سرمایه گذاری البرز بوده و امکان تکرار آن در دوره های بعد وجود دارد لذا از پیش بینی فروش سال 93 حذف شده است

-رشد 5 درصدی بهای تمام شده نسبت به سال 92 باعث افت 7 درصدی سود ناخالص شرکت شده است.بهای خرید محصولات در سال آتی بر اساس یورو 4000 تومانی پیش بینی شده است .بنابر این تسعیر با نرخ مرکز مبادلات باعث رشد خوب سود شرکت خواهد شد.نکته اینجاست که نرخ تسعیر یورو برای سال جاری 3500 تومان می باشد
- هزینه های مالی بر اساس پیش بینی سال 93 و متناسب با خرید خارجی و همچنین کسری نقدینگی حاصل از عملیات شرکت در ماه های مختلف حسب نیاز برآورد شده است.شرکت عنوان کرده با توجه به افزایش حجم فعالیت و تغییر رویه بانک ها در بحث گشایش اعتبار اسنادی احتمال افزایش هزینه های مالی از رقم پیش بینی شده هم بسیار زیاد می باشد

نتیجه گیری:

به لحاظ پیش بینی سود سال آتی ، پییش بینی شرکت این بوده که حجم فعالیت به دلیل در نظر نگرفتن فروش برخی دارو های خاص و فوریتی که در سال 92 و سال های قبل در آنها فروش داشته است افزایش یابد.از سوی دیگر پیش بینی این است که نرخ تسعیر ارز نیز برای واردات دارو نرخ مرکز مبادلات باشد که باعث کاهش بهای تمام شده شود.نرخ تسعیر ارز برای سال جاری مبادله ای بوده است.با توجه به این دو عامل به نظر می رسد سود شرکت در سال آتی نیز رشد خوبی داشته باشد.شایان ذکر است شرکت در گزارش حسابرس به ریز اقلام دارویی فروش رفته برای سال 92 و 93 اشاره کرده است.
همچنین پیش بینی شده در سال آتی شرکت موفق به کسب سهمیه مناقصات وزارت بهداشت در واردات داروهای یارانه ای گردد.و بالاخره اینکه قصد دارد در آینده خود به تولید اقلام دارویی وارداتی بپردازد
بر اساس سود اعلامی سال 92 و 93 و پیشنهاد تقسیم سود 90 درصدی از سوی شرکت و P/E 5 و 6 قیمت مناسب برای عرضه سهم کمتر از 1000 تومان و بین 850 و 950 تومان می باشد پرشین تحلیل
شرح
P/E=6
P/E=5
سود هر سهم سال 1392( ریال )
2,004
2,004
پیش بینی سود هر سهم سال 1393( ریال)
1,417
1,417
درصد تقسيم سود
0.90
0.90
نرخ تنزيل
0.25
0.25
نسبت P/E
6.0
5.0
ارزش روز هر سهم( ریال )
9,897
8,532

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

szh_1367
12-03-2014, 10:34
مثل اینکه میخواهند 30 درصد عوارض از معدن کارها دریافت کنند

اگر حقیقت داشته باشه و دریافت بشه گروه معدنی لیدر ریزش میشه

عرضه اوليه سهام شركت صنايع غذايي مينو شرق در بازار دوم فرابورس ايران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

dirt road
12-03-2014, 10:52

مدیرعامل بورس تهران خبر داد
پدیدار شدن نشانه‌هایی از متعادل شدن بازار/ مقررات جدید حذف شد
مدیرعامل بورس تهران گفت: با توجه به مقطعی بودن ضوابط جدید و پدیدار شدن نشانه‌هایی از متعادل شدن بازار با هماهنگی انجام شده با سازمان بورس و اوراق بهادار، ضوابط معاملاتی اجرا شده مورخ 26/11/92 از روز شنبه مورخ 24/12/92 لغو می‌شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، طبق اطلاعیه روابط عمومی بورس تهران به نقل از حسن قالیباف اصل مدیرعامل شرکت، اعلام شده است: با توجه به مقطعی بودن ضوابط جدید و پدیدار شدن نشانه هایی از متعادل شدن بازار با هماهنگی انجام شده با سازمان بورس و اوراق بهادار، ضوابط معاملاتی اجرا شده مورخ 26/11/92 از روز شنبه مورخ 24/12/92 لغو شده و کلیه شرایط معاملاتی به قبل از اجرای این مقررات بر می‌گردد.

szh_1367
12-03-2014, 11:31
شرکت کی بی سی 1200 قیمت خورد

سود سال 92 حدود 200 تومان

پیشبینی سال 93 نزدیک 141 تومان

اعتلا 380 :n13:

dirt road
12-03-2014, 12:25
كي بي سي،خيلي قيمت بالايي باز شد.روندش طي چند روز آينده مبهمه. شايد يه مثبت كامل بخوره و روز دوم متعادل و يا حتي منفي بشه!
اعتلا هم نسبتا بالا قيمت خورد. بايستي حداكثر 350 قيمت مي خورد.
البته به جو بازار هم بستگي داره تا ببينيم چي ميشه
من هر دو رو گرفتم
:n13::n03:

szh_1367
12-03-2014, 12:57
به نظر من هم کی بی سی گرونه

اعتلا رو نظری ندارم

E.G_band
12-03-2014, 18:46
بی شرف ها به من که ندادن.......ولی شنبه مینو رو هر طوری که شده می گیرم.......مینو به نظرم شرکت خیلی خوبی باشه.

E.G_band
12-03-2014, 18:47
منم روی kbc شک داشتم اولش همه 100 تومن داشتن قیمت می دادن یه دفعه شد 1200.......یه کم عجیب بود.

dirt road
12-03-2014, 20:20
منم روی kbc شک داشتم اولش همه 100 تومن داشتن قیمت می دادن یه دفعه شد 1200.......یه کم عجیب بود.

اون كه فقط يه شيطنت بود!
شما كه انتظار نداشتي 100 باز بشه :n01:
من خودم فكر مي كردم با توجه به جو بازار 800 باز بشه ولي خيلي بالا باز شد.
فقط به خاطر شناوري خيلي كمي كه داره يه كوچولو شايد رشد كنه گرچه اگه پايين هم بياد 1% ضرري كه تو بقيه سهم ها داشتم نميشه. برام علي السويه است

dirt road
12-03-2014, 20:25
بی شرف ها به من که ندادن.......ولی شنبه مینو رو هر طوری که شده می گیرم.......مینو به نظرم شرکت خیلی خوبی باشه.

بايد حداقل يك دقيقه قبلش دست به ماشه باشي و حواست جاي ديگه اي نباشه
البته به كارگزاري ات هم ربط داره كه صفحه ات به موقع ري فرش بشه
:n24::n24::n24:

E.G_band
13-03-2014, 01:18
بايد حداقل يك دقيقه قبلش دست به ماشه باشي و حواست جاي ديگه اي نباشه
البته به كارگزاري ات هم ربط داره كه صفحه ات به موقع ري فرش بشه
:n24::n24::n24:
دمت گرم ...از اون موقع که ناظر بازار پیام داد نشستم پاش تا موقع خرید این کارگزاری ها جون به عزرائیل قسطی می دن......

2 تا راهنمایی می خواستم:

یکی اینکه به نظرتون شنبه برم توی صف کی بی سی یا اعتلا؟؟؟و اگه جواب مثبته کدومشون به صرفه تر هستش؟؟؟یه چیزی می خوام که قبل از عید بفروشمش یه 15 درصدی هم حد اقل بگیرم.

و راهنمایی دوم هم اینکه:به نظرتون کلاس تحلیل تکنیکال برم مفید هستش و کمکم می کنه؟؟؟

dirt road
13-03-2014, 11:29
دمت گرم ...از اون موقع که ناظر بازار پیام داد نشستم پاش تا موقع خرید این کارگزاری ها جون به عزرائیل قسطی می دن......

2 تا راهنمایی می خواستم:

یکی اینکه به نظرتون شنبه برم توی صف کی بی سی یا اعتلا؟؟؟و اگه جواب مثبته کدومشون به صرفه تر هستش؟؟؟یه چیزی می خوام که قبل از عید بفروشمش یه 15 درصدی هم حد اقل بگیرم.

و راهنمایی دوم هم اینکه:به نظرتون کلاس تحلیل تکنیکال برم مفید هستش و کمکم می کنه؟؟؟

البته من فقط نظر خودم رو ميگم! والبته خودتون هم مي دونيد تو بازار هيچ قطعيتي وجود نداره و من نمي تونم سهمي رو نام ببرم كه قبل از عيد قطعا 15% سود ازش شناسايي كنيد.
چون كوتاه مدت مي خواهيد وارد شويد به نظرم وارد كي بي سي نشويد(چون فعلا پي بر اي بالايي داره و مقداري از سود رو در گزارشاتش پنهان كرده) ولي اعتلا رو اگر وارد شويد شايد تا 10% بتونيد سود شناسايي كنيد.همه اينها به جو ناآرام اين روزهاي بورس بستگي داره.
اگر بازار مثبت باشه هر دو تا مي تونن خوب رشد كنن ولي اگر بازار منفي و يا شل باشه،اعتلا بهتره.
در ضمن اگر بازار مثبت باشه مي تونيد روي ساختماني ها(به خصوص سرمايه گذاري مسكن تهران،ثتران) براي كوتاه مدت(نه كوتاه مدتي كه بخواهيد قبل از عيد بفروشيد) حساب باز كنيد و البته بايد خريدهاتون به موقع باشه نه از صف خريد.

به نظرم تحليل تكنيكال(كه واقعا علمي به موضوع نگاه مي كنه ) براي شرايط پايدارتر اقتصادي كاراتر هست ولي فعلا در شرايط حال حاضر ايران تحليل بنيادي رو كاراتر ميدونم.اگر بتونيد سهام بنيادي رو با تحليل تكنيكال بررسي كنيد از همه بهتره!

dirt road
13-03-2014, 16:39

راستي دوست عزيز اين عرضه اوليه هم مقدارش خيلي زياد نيست(7 ميليون سهم) و احتمالا سهميه هر آنلايني حدود 300 ، 400 سهم باشه و در هر صورت مبلغ كل خريدتان احتمالا زير 200 هزار تومن خواهد بود.بنابراين ارزش اين همه دردسر و خود رو به زحمت انداختن نداره گر چه اگر بتونيد بگيريد هم بد نيست.
:n15:

E.G_band
13-03-2014, 19:51
البته من فقط نظر خودم رو ميگم! والبته خودتون هم مي دونيد تو بازار هيچ قطعيتي وجود نداره و من نمي تونم سهمي رو نام ببرم كه قبل از عيد قطعا 15% سود ازش شناسايي كنيد.
چون كوتاه مدت مي خواهيد وارد شويد به نظرم وارد كي بي سي نشويد(چون فعلا پي بر اي بالايي داره و مقداري از سود رو در گزارشاتش پنهان كرده) ولي اعتلا رو اگر وارد شويد شايد تا 10% بتونيد سود شناسايي كنيد.همه اينها به جو ناآرام اين روزهاي بورس بستگي داره.
اگر بازار مثبت باشه هر دو تا مي تونن خوب رشد كنن ولي اگر بازار منفي و يا شل باشه،اعتلا بهتره.
در ضمن اگر بازار مثبت باشه مي تونيد روي ساختماني ها(به خصوص سرمايه گذاري مسكن تهران،ثتران) براي كوتاه مدت(نه كوتاه مدتي كه بخواهيد قبل از عيد بفروشيد) حساب باز كنيد و البته بايد خريدهاتون به موقع باشه نه از صف خريد.

به نظرم تحليل تكنيكال(كه واقعا علمي به موضوع نگاه مي كنه ) براي شرايط پايدارتر اقتصادي كاراتر هست ولي فعلا در شرايط حال حاضر ايران تحليل بنيادي رو كاراتر ميدونم.اگر بتونيد سهام بنيادي رو با تحليل تكنيكال بررسي كنيد از همه بهتره!

کاملا موافقم........

ممنون.:n01:

szh_1367
15-03-2014, 13:33
غمینو

حداکثر سهمیه هر کد معاملاتی: 240 سهم

قیمت عرضه: 4200 ریال

BEHZAD2007
15-03-2014, 17:33
این کاری که شاخص ابادی میکنه یه چیزی تو مایه های سبد کالای روحانیه گدا پروری شایدم مفت خوری اشنایان

کاربر شماره ی یک
15-03-2014, 21:17
عرضه های اولیه بیشتر از روز عرضه ، خرید در روزهای بعدش مهمه ...

الان مثلا 100 هزار تومن چقد میخواد سود بده ؟!:n13:

E.G_band
15-03-2014, 22:21

من با سودش می خوام BMW X6 بخرم.....:n04::n08:

دوستان لطفا در صورت امکان سهم های : کگاز - کهمدا - غصینو(مینو) -غمینواز لحاظ بنیادی و تکنیکی بررسی کنید.

و اینکه برای بلند مدت مثلا برای 6 ماه چه سهمی رو پیشنهاد می کنید؟؟؟

با سپاس....

szh_1367
16-03-2014, 01:00

من هم با این عرضه ها کاملا مخالفم اخه 240 تا چیه که عرضه عرضه راه انداختن

اما برای کسانی که تازه وارد به بورس هستند میتواند بسیار مفید باشه حداقلش اینکه یاد میگیرن که عرضه اولیه چیه چقدر سهم تعلق میگیره و . . . .

szh_1367
16-03-2014, 01:41
من با سودش می خوام BMW X6 بخرم.....:n04::n08:

دوستان لطفا در صورت امکان سهم های : کگاز - کهمدا - غصینو(مینو) -غمینواز لحاظ بنیادی و تکنیکی بررسی کنید.

و اینکه برای بلند مدت مثلا برای 6 ماه چه سهمی رو پیشنهاد می کنید؟؟؟

با سپاس....

کگاز یکی از اون سهام هایی هست که باید بلند مدت بهش نگاه کنی

سهمی بنیادی

بیشتر طراح های توسعه اش برا سال 93 هست

تقریبا مقاومت مناسبی نزدیکی های 570 داره میتونه کف قیمت باشه

پی ای زیر 5

نقدشوندگی مناسبی هم داره

اگر یکم حقوقی ازش حمایت کنه سهم مناسبی هست

بقیه سهام هایی که نام بردید رو فعلا نظر خاصی بهشون ندارم

پ.ن:توصیه ای به خرید ندارم سهم های مناسب تری هم پیدا میشه

E.G_band
16-03-2014, 08:22
خیلی ممنون.....

دید من هم برای کگاز بلند مدت هستش ولی یه مشکلی که وجود داره گرونی حامل های انرژی توی سال آینده هست که نمی دونم چقدر می خواد روی یه سری سهم ها مخصوصا همین کگاز اثر بزاره.

کاربر شماره ی یک
16-03-2014, 13:23
در جلسه امروز مجمع هلدینگ پتروشیمی غدیر مدیران این مجموعه بورسی از رشد سودآوری آن به دلیل خرید سهام پتروشیمی پارس خبر دادند.

به گزارش بورس نیوز، این خبر در حالی در مجمع "وغدیر" عنوان شده که شرکت در نظر دارد برنامه افزایش سرمایه 100 درصدی را نیز طی سال 93 اجرایی کند.

در پی آن شنیده ها حاکی است که شرکت هلدینگ نفت و گاز پارسیان نیز طی روز جاری 40 درصد از سهام پتروشیمی پارس را با قیمت 5200 میلیارد تومان خریداری کرده است.
به گزارش بورس نیوز، نکته قابل توجه این است که معامله مذکور در حالی انجام شده که "پارسان" هیچ هزینه مالی برای آن متحمل نشده و مبلغ این معامله را خود از محل سود تقسیمی پتروشیمی زاگرس و فروش بخشی از سهام زیرمجموعه ها و نیز مطالبات تأمین کرده است.
در پایان گفتنی است تحقق این معامله تعدیل مثبت سودآوری را برای "پارسان" و نیز "وغدیر" در پی خواهد داشت و به نظر می رسد افزایش اقبال سرمایه گذاران به سهام هلدینگ نفت و گاز پارسیان و در نتیجه تشکیل صف خریداران ناشی از انجام این معامله بوده باشد.