PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلیه مباحث NX720

صفحه ها : [1] 2

tap10
26-09-2011, 13:23
دوستان لطفا تمام مباحث nx 720 رو اینجا قرار بدید

---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------

دوستان من NX720 رو از قسمت استرالیا سایت سونی اپدیت کردم چند گزینه به TV اضافه شد. در قسمت منو USB چند تا عکس با کیفیت بسیار بالا اومده که کنارش یک نقشه مکان نما گوگل اومده وقتی TV به نت وصل باشه مکان عکس نشون میده. و یک گزینه دیگه اینه که تمام کارهای TV به صورت بسیار زیبایی در پایین صحفه نمایش داده میشه . (البته با فعال سازی در منو) واما در قسمت ابزارهای شبکه یک گزینه اومده که الان واسه اینکه تو محل کارم هستم نمیتونم به اسمش دسترسی داشته باشم. ولی واسه ارتباط با لب تاب یا گوشیهایی که وایرلس دارن باید باشه. چون وقتی فعالش میکنم. لب تاب فورا TV رو شناسایی میکنه (در قسمت وایرلس لب تاب) اما وقتی میخوام TV رو بهش معرفی (کانکت بکنم) پسورد میخواد دقیقا مثل ارتباط با مودم وایرلس. حالا میخوام بدونم پسورد یا کلمه عبور TV رو از کجا باید فهمید چی هست؟؟؟برنامه REMOTE KEYBOARD رو هم دانلود کردم اما ظاهرا تا اول به Tv کانکت نشم این برنامه در قسمت سرچ چیزی پیدا نمیکنه. مشکل همون نداشتن پسورده دوستان کسی میتونه کمک کنه؟؟؟

tap10
26-09-2011, 16:51
واسه ارتباط با اسکایپ حتما باید وبکم باشه؟ چون من بدون وبکم بهم یک ارور میده؟اگر کسی بخواد فقط چت کنه چی؟شاید اینم یکی از اجبارهای سونی واسه استفاده از لوازم جانبیش باشه.چون منطق میگه باید بدون وبکم هم بشه کار کرد چون امکان چت هم هست به گفته سایت سونی. دوستان راهنمایی کنن.واسم خیلی مهمه.

msd1347
29-09-2011, 22:57
دوستان من یه tv nx 46 720 سونی را خریداری کردم(بدون گارانتی) و ابصورت موفقیت آمیز در دو نوبت بصورت اتومات و از طریق adsl آن را آبدیت نمودم ولی متاسفانه در هنگامیکه گزینه 3d را فعال میکنم در قسمت اول فقط گزینه های خاموش و 3d شبیه سازی شده نمایان میشود و دو حالت دیگه (تصویر در کانر تصویر و یا تصویر زیر تصویر خبری نیست) لطفا راهنمایی کنید چه کنم.آیا خود این مدل اینجوریه یا جای دیگه هستند.شنیدم که باید گزینه 3d چهار حالت داشته باشه.

tap10
30-09-2011, 08:14
دوستان من یه tv nx 46 720 سونی را خریداری کردم(بدون گارانتی) و ابصورت موفقیت آمیز در دو نوبت بصورت اتومات و از طریق adsl آن را آبدیت نمودم ولی متاسفانه در هنگامیکه گزینه 3d را فعال میکنم در قسمت اول فقط گزینه های خاموش و 3d شبیه سازی شده نمایان میشود و دو حالت دیگه (تصویر در کنارتصویر و یا تصویر زیر تصویر خبری نیست) لطفا راهنمایی کنید چه کنم.آیا خود این مدل اینجوریه یا جای دیگه هستند.شنیدم که باید گزینه 3d چهار حالت داشته باشه.
درستش همینه وقتی تصویر 3بعدی پخش کنی اون 2گزینه دیگه هم فعال میشه (تصویردر کنارتصویر و یا تصویر زیر تصویر) وقتی تصویر 3بعدی پخش بشه برای چند ثانیه گوشه تصویر میزنه سیگنال 3بعدی دریافت شد.چند تا سوال 1-چند خریدی tv رو 2-بعد از ابدیت در قسمت usb چند تا عکس با کیفیت میاد واسه شما هم اومد؟ یک گزینه هم واسه ارتباط با لب تاب و ایفون میاد در منو شبکه ببین واسه شما اومده اگر اومده اسمش رو بنویس چون من دسترسی به tv ندارم الان.

msd1347
30-09-2011, 13:12
دوست خوبم من دیروز یه ----- فول اچدی k9k9 رو به tv وصل کردم وبه کانالهای 3d رسیدم یکی از کاناهای sky 3d فوتبال رو بصورت سه بعدی و 2تصویر در کنار هم پخش میکرد ولی زمانیکه حالت سه بعدی تلویزیون را فعال کردم بازم به بصورت 2تصویره پخش میکرد واین درحالیه که دیروز با tv برادرم که sony ex 46 720 هست در هنگام فعال کردن حالت سه بعدی بروی 2تصویر کنار هم را زدم و تصاویر به حالت تک تصویره و سه بعدی شد.
درضمن من از اهواز و حدود 2 ماه یک ماه پیش و به قیمت 2280000 تومن خریداری کردم.
5 عکس با کیفیت
در قسمت شبکه فقط گزینه های زیر هست:تنظیم شبکه-lanبیسیم داخلی-محتویات اینترنت را -برپایی شبکه داخلی

tap10
30-09-2011, 19:03
اگر جهت نیل رو داری کانالی به نام 3d هست روی اون تست کن ببین جواب میگیری؟ ضمنا حتما باید از کابل hd استفاده کنی. من 3بعدی رو با همین مدل دارم میبینم واقعا دنیای جالبیه.اگر دستگاه بلوری یا ps2 هم داری میتونی فیلم 3بعدی ببینی.

tap10
30-09-2011, 21:13
راستی در منو یک گزینه به این نامwifi-direct بعد از ابدیت میاد واسه اتصال لب تاب و گوشی ایفون به tv اما بعد از سرچ در لب تاب وپیدا کردن نام tv در منوی وایرلس لب تاب زمانی که خواستم مچ کنم لب تاب رو ازم پسورد تی وی رو خواست اما نفهمیدم باید چه کدی رو بزنم. شما یک تستی بزن ببین جریانش چیه.

msd1347
02-10-2011, 23:11
با سلام.
فکر کنم تنها کار اشتباهی که انجام دادم اینه که از کابل اچ دی ام آی استفاده نکردم و از کابلهای معمولی جهت ارتباط ----- با tv استفاده نمودم.بنظر شما وقتی که بروی کانال 3d که بصورت دو تصویر کنار هم هستند برویم خود tv بصورت اتومات اونها رو تبدیل به 3d میکنه؟در ضمن من لب تاب ندارم که بتونم تست کنم.با عرض پوزش

tap10
03-10-2011, 06:38
خیر tvتصاویر 2بعدی رو اتوماتیک 3بعدی نمیکنه. باید از دکمه 3dکنترل بزاری روی 3بعدی شبیه سازی شده البته کاملا چیز بیخودیه چون اصلا تصویر رو 3بعدی نمیکنه.ضمنا توجه داشته باشید. که ----- k9k9 دو مدل داریم مدل sd که اصلا اچ دی نیستن و مدلی که روش نوشته فول اچ دی.

msd1347
04-10-2011, 21:41
دوست خوبم k9k9 فول است. منظورم این بود که هنگام دیدن شبکه 3d با ----- یادشده , و با tv خودم (nx720 46)که تصاویر بصورت کنار هم و به حالت سه بعدی از شبکه مذکور داشت پخش میکرد من دکمه 3d تلویزیون را فعال کردم ولی 2 تصویر کنار هم به یک تصویر سه بعدی تبدیل نشد (اتصال ----- به tvبا استفاده از کابل معمولی سه رنگ بود) .این در حالیست که در منزل برادرم وقتی tv رآ از طریق کابل hdmiبه ----- وصل بود بروی همان شبکه اسکای (دوتصویر در کنار هم) رفتم و حالت 3d را روی 2 تصویر کنار هم فعال نمودم که سریعا بصورت سه بعدی پخش شد.حالا سوالم اینه که آیا دلیل پخش نکردن سه بعدی از کابل معمولی من بوده و یا بخاطر نبود گزینه 2تصویر کنار هم در حالت سه بعدی tv

---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------

دوست خوبم اگه میشه میتونم بات تماس بگیرم

shamika
04-10-2011, 21:55
دوست عزیز msd1347 شما از تلویزیون NX720 تون راضی هستین ؟
سه بعدی ، رنگ ، کیفیت پخش و ... تو این تلویزیون چطوره ؟

tap10
05-10-2011, 15:39
در خریدش شک نکن

---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------

دوست خوبم k9k9 فول است. منظورم این بود که هنگام دیدن شبکه 3d با ----- یادشده , و با tv خودم (nx720 46)که تصاویر بصورت کنار هم و به حالت سه بعدی از شبکه مذکور داشت پخش میکرد من دکمه 3d تلویزیون را فعال کردم ولی 2 تصویر کنار هم به یک تصویر سه بعدی تبدیل نشد (اتصال ----- به tvبا استفاده از کابل معمولی سه رنگ بود) .این در حالیست که در منزل برادرم وقتی tv رآ از طریق کابل hdmiبه ----- وصل بود بروی همان شبکه اسکای (دوتصویر در کنار هم) رفتم و حالت 3d را روی 2 تصویر کنار هم فعال نمودم که سریعا بصورت سه بعدی پخش شد.حالا سوالم اینه که آیا دلیل پخش نکردن سه بعدی از کابل معمولی من بوده و یا بخاطر نبود گزینه 2تصویر کنار هم در حالت سه بعدی tv

---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------

دوست خوبم اگه میشه میتونم بات تماس بگیرم
فقط بخاطر کابل بوده شما یک کابل اچ دی بگیر مشکلت حل میشه.

msd1347
07-10-2011, 01:35
والا shamika ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز چی بگم.حقیقت با توجه به اینکه فعلا رسیورم آی کلاس معمولیه و با کابل معمولی به تلویزیون وصل شده باید بگم کیفیتش آنچنان که تعریف میکنن زیاد خوب نیست .حتی یکی دوبار طبق تنظیماتی که از بعضی جاها برای این tvها پیدا کردم گزینه ها رو تنظیم نمودم ولی چنگی به دل نمی زد و مجبور شدم اون رو به حالت اولیه برگردونم.سه بعدی هم هنوز موفق نشدم باش تماشا کنم.قراره یه ----- فول اچ دی بخرم خردیدم حتما اطلاعاتم رو مکتوب میکنم.
با تشکر از راهنمایی دوست خوبم راستی به نظر شما tap10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چه رسیوری بخرم که این امکانات رو داشته باشه و زیاد هم گران نباشه.(فول اچ دی و کانالهای 3بعدی رو پخش کنه)

tap10
07-10-2011, 02:37
والا shamika ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز چی بگم.حقیقت با توجه به اینکه فعلا رسیورم آی کلاس معمولیه و با کابل معمولی به تلویزیون وصل شده باید بگم کیفیتش آنچنان که تعریف میکنن زیاد خوب نیست .حتی یکی دوبار طبق تنظیماتی که از بعضی جاها برای این tvها پیدا کردم گزینه ها رو تنظیم نمودم ولی چنگی به دل نمی زد و مجبور شدم اون رو به حالت اولیه برگردونم.سه بعدی هم هنوز موفق نشدم باش تماشا کنم.قراره یه ----- فول اچ دی بخرم خردیدم حتما اطلاعاتم رو مکتوب میکنم.
با تشکر از راهنمایی دوست خوبم راستی به نظر شما tap10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چه رسیوری بخرم که این امکانات رو داشته باشه و زیاد هم گران نباشه.(فول اچ دی و کانالهای 3بعدی رو پخش کنه)
----- ای کلاس مدلk9k9 فول اچ دی.(البته اشتباه نشه مدل k9k9 معمولی هم هست.)

---------- Post added at 04:37 AM ---------- Previous post was at 04:33 AM ----------

ضمنا شما میتونی با خرید یک دستگاه بلوری سونی فیلمهای بلوری و 3بعدی ببینی بعد نظرت راجع به کیفیت عوض میشه

msd1347
08-10-2011, 01:26
دوست عزیز دستگاه بلوری تو مایه های 400 هزارتومن به بالا ست تازه فیلمهاش هم خیلی گران هستند رایتیشون شنیدم در حدود 30هزارتومن به بالاست .درتوان مانیست چون هرروز فیلم جدیدی میاد و نمیارزه برای هرفیلم این مبلغ رو پرداخت کنیم .درضمن دوست خوبم اگه مقادیر صحیح مطلوبترین تصویر رو برای این تلویزیون داری بمون بگو ظاهرا برای هر tvفرق میکنه.با سپاس

mr_rayan
08-10-2011, 02:29
دوست عزیز دستگاه بلوری تو مایه های 400 هزارتومن به بالا ست تازه فیلمهاش هم خیلی گران هستند رایتیشون شنیدم در حدود 30هزارتومن به بالاست .درتوان مانیست چون هرروز فیلم جدیدی میاد و نمیارزه برای هرفیلم این مبلغ رو پرداخت کنیم .درضمن دوست خوبم اگه مقادیر صحیح مطلوبترین تصویر رو برای این تلویزیون داری بمون بگو ظاهرا برای هر tvفرق میکنه.با سپاس

دوست عزیز جسارتا طرز فکرتون در مورد خرید بلوری پلیر اشتباست.
شما بلوری پلیر بخر فیلم بلوری کپی هم تا دلت بخواد گیر میاد.فیلم بلوری 50 گیگ رو 10 تومن میتونی بخری و 25 گیگ رو 5 تومن.اینکه دیگه گرون نیست.
شما این همه پول تلویزیون ندادی که باهاش بشینی تصاویر وضوح پایین ببینی.
خیلی ها توان خرید بلوری پلیر ندارند که بجاش می تونن HD پلیر بخرند با قیمت خیلی خیلی کمتر و فیلم های بلوری رو روی هارد خریداری کنند که از دیسکش هم ارزونتره.هارد 1 ترابایت پر می کنند 10 هزار تومن.
بهتره از تمام توان تلویزیونتون استفاده کنید و اونوقت لذت ببرید.

shamika
08-10-2011, 10:00
دوست عزیز جسارتا طرز فکرتون در مورد خرید بلوری پلیر اشتباست.
شما بلوری پلیر بخر فیلم بلوری کپی هم تا دلت بخواد گیر میاد.فیلم بلوری 50 گیگ رو 10 تومن میتونی بخری و 25 گیگ رو 5 تومن.اینکه دیگه گرون نیست.
شما این همه پول تلویزیون ندادی که باهاش بشینی تصاویر وضوح پایین ببینی.
خیلی ها توان خرید بلوری پلیر ندارند که بجاش می تونن HD پلیر بخرند با قیمت خیلی خیلی کمتر و فیلم های بلوری رو روی هارد خریداری کنند که از دیسکش هم ارزونتره.هارد 1 ترابایت پر می کنند 10 هزار تومن.
بهتره از تمام توان تلویزیونتون استفاده کنید و اونوقت لذت ببرید.

دوست عزیز mr_rayan اگه جایی رو سراغ داری که با قیمت هایی که بالا گفتی فیلم بفروشه آدرسش رو برام پ.خ. کن . آخرین قیمتی که من دارم کپی بلوری 50 گیگ 18 تومن ، کپی بلوری 25 گیگ ، 8 اومن و یک هارد 1 ترابایت ایمیج بلوری هم 60000 تومن !
اگه جایی با این قیمت ها باشه من 100 تومن 100 تومن ازش خرید میکنم .

msd1347
08-10-2011, 22:38
با تشکر از mr_rayan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لطفا آدرس یاد شده رو به ما هم بده ممنونت میشم.من حساب کردم اگه یه ----- full hd خریداری کنم و بتونم آکانت هم بخرم هم میتونم کانالهای hd رو باز کنم و هم کانالهای 3d درسته کانلهای 3d درهاتبرد کمه ولی در آینده تعدادشون بیشتر هم میشه.

tap10
09-10-2011, 00:20
منم موافقم ادم باید از تمام امکانات tv لذت ببره واقعا اکثر مردم led میخرن و فقط کانالهای sd و کیفیت پایین میبینن. جدا که تصاویر 3 بعدی و بلوری دنیایی داره واسه خودش.

msd1347
09-10-2011, 00:49
سلام دوستان من تازه با ----- خودم k9k9 که سرچ کردم یه کانال 3d در عربست 26 درجه پیدا کردم که بصورت فری داره تبلیغات پخش میکنه و اسمش HD1 و فرکانسش 11785 27500 v می باشه

tajdaran
09-10-2011, 14:26
سلام بچه ها من تونستم فیلمامو از روی لبتابم بی سیم روی تی وی ببینم ولی من برای کارای طراحیم می خوام وقتی مثلا اتوکد رو کار می کنم روی تی وی ببینم .آیا بیسیم می شه؟ الان با کابل hdmi وصلشون می کنم ضمنا لبتابمم سونی هستش ممنون می شم راهنماییم کنین.

tap10
09-10-2011, 22:42
سلام بچه ها من تونستم فیلمامو از روی لبتابم بی سیم روی تی وی ببینم ولی من برای کارای طراحیم می خوام وقتی مثلا اتوکد رو کار می کنم روی تی وی ببینم .آیا بیسیم می شه؟ الان با کابل hdmi وصلشون می کنم ضمنا لبتابمم سونی هستش ممنون می شم راهنماییم کنین.
ميشه بگي چطور لب تاب رو با tv ست كردي من وقتي با لب تاب سرچ ميكنم tv رو در قسمت وايرلس پيدا ميكنم اما وقتي ميخوام كانكت بشم بهش ازم پسورد ميخواد نميدونم چي بايد بزنم شما چطور وصل شدي.البته اون برنامه كه مخصوص ارتباط tv با لب تاب و ps2 هست هم دانلود كردم اما اول ظاهرا بايد به لب تاب كانكت بشم كه پسورد ميخواد. شما يك توضيح مفصل بده ببينم چطور وصل شدي.ممنون ميشم.

tajdaran
10-10-2011, 00:28
ميشه بگي چطور لب تاب رو با tv ست كردي من وقتي با لب تاب سرچ ميكنم tv رو در قسمت وايرلس پيدا ميكنم اما وقتي ميخوام كانكت بشم بهش ازم پسورد ميخواد نميدونم چي بايد بزنم شما چطور وصل شدي.البته اون برنامه كه مخصوص ارتباط tv با لب تاب و ps2 هست هم دانلود كردم اما اول ظاهرا بايد به لب تاب كانكت بشم كه پسورد ميخواد. شما يك توضيح مفصل بده ببينم چطور وصل شدي.ممنون ميشم.
البته دوستان این مراحلو کامل توضیح دادن که با یه سرچ می تونین پیدا کنین .اما شما وقتی به مرحله پسورد رسیدی مراحل زیرو دنبال کن
برنامه های کاربردی -wi- fi direct - آپشن- دستی- سایر روشها -کلید wpa
کد بالا را وارد کنید و تمام .وقتی روی عکس یا فیلم یا موزیکی که در تی وی شما قابل پخش باشه راست کلیک کنی گزینه play to می آید که وارد که بشی اسم تی وی داخلشه که با انتخاب آن بدون نیاز به برنامه خاصی از طریق پلیر خود ویندوز فایلتون روی تی وی اجرا می شه .امیدوارم مفید بوده باشه بازم اگه سئوالی بود در خدمتم.(البته واسه ویندوز7 بودش)

tap10
10-10-2011, 00:48
البته دوستان این مراحلو کامل توضیح دادن که با یه سرچ می تونین پیدا کنین .اما شما وقتی به مرحله پسورد رسیدی مراحل زیرو دنبال کن
کد بالا را وارد کنید و تمام .وقتی روی عکس یا فیلم یا موزیکی که در تی وی شما قابل پخش باشه راست کلیک کنی گزینه play to می آید که وارد که بشی اسم تی وی داخلشه که با انتخاب آن بدون نیاز به برنامه خاصی از طریق پلیر خود ویندوز فایلتون روی تی وی اجرا می شه .امیدوارم مفید بوده باشه بازم اگه سئوالی بود در خدمتم.(البته واسه ویندوز7 بودش)
خیلی لطف کردن ممنون. tv شما هم nx720 هست؟ من این گزینهwi- fi direct - رو بعد از بروز رسانی واسم اومد شما چطور؟ضمنا چند تا عکس با کیفیت و یک منوی تبلیغاتی از برنامهای tv مرتب میاد پایین صحفه نمیدونم چطور کنسل میشه؟

smoedrib
10-10-2011, 02:06
سلام

فرق KDL-40NX720 و KLV-40NX720 در چی هست ؟

آیا مدل KLV که در ایران یافت میشه قابلیت نصب پایه آلمینیومی رو نداره ؟

تو بانه KLV-40NX720 موجوده و پایه آلومینیومی نداره تو جعبش آیا اگه پایه رو جدا بخرم این امکان رو داره که بهش وصل بشه ؟

مدل KDL-40NX720 تو سایتش پایه آلومینیومی همون که دوتا اسپیکرم توش هست رو داره

tap10
10-10-2011, 02:40
سلام

فرق KDL-40NX720 و KLV-40NX720 در چی هست ؟

آیا مدل KLV که در ایران یافت میشه قابلیت نصب پایه آلمینیومی رو نداره ؟

تو بانه KLV-40NX720 موجوده و پایه آلومینیومی نداره تو جعبش آیا اگه پایه رو جدا بخرم این امکان رو داره که بهش وصل بشه ؟

مدل KDL-40NX720 تو سایتش پایه آلومینیومی همون که دوتا اسپیکرم توش هست رو داره
تو تمام سایتهای سونی مدل KDL-40NX720نوشته شده. و اسمی از KLV-40NX720نیست غیر از مدلهایی مثل KLV-40NX520 · KLV-32NX520شاید شما اشتباه کردید. این مدل در تمام دنیا بدون پایه عرضه میشه و پایه جز لوازم جانبی هست. وهنگام سفارش پایه حتما باید بگید واسه nx720 , و اینچ رو ذکر کنید مثلا برای مدل 40-nx720 این پایه است su-b401s

tap10
10-10-2011, 02:47
البته اگر وبکمش هم بتونی گیر بیاری که دیگه عالیه. یک نگاهی به اینجا بنداز
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

smoedrib
10-10-2011, 17:20
تو تمام سایتهای سونی مدل KDL-40NX720نوشته شده. و اسمی از KLV-40NX720نیست غیر از مدلهایی مثل KLV-40NX520 · KLV-32NX520شاید شما اشتباه کردید. این مدل در تمام دنیا بدون پایه عرضه میشه و پایه جز لوازم جانبی هست. وهنگام سفارش پایه حتما باید بگید واسه nx720 , و اینچ رو ذکر کنید مثلا برای مدل 40-nx720 این پایه است su-b401s
من با بانه که صحبت کردم گفتند مدل klv هست و پایه نداره
ازشون پرسیدم یعنی روش نصب نمیشه گفتند نمیدونیم
پس تمام nx720 ها امکان نصب این پایه رو دارند
مرسی :20:

tajdaran
10-10-2011, 23:18
خیلی لطف کردن ممنون. tv شما هم nx720 هست؟ من این گزینهwi- fi direct - رو بعد از بروز رسانی واسم اومد شما چطور؟ضمنا چند تا عکس با کیفیت و یک منوی تبلیغاتی از برنامهای tv مرتب میاد پایین صحفه نمیدونم چطور کنسل میشه؟
خواهش می کنم .بله nx 720 40 هستش گزینه wi-fi direct هم بعد از آپدیت اومد.ولی منوی تبلیغاتی ندارم .ورژن دستگاه شما چیه؟

tap10
10-10-2011, 23:42
ورژن tv من اینه Version PKG3.407GAA

tap10
11-10-2011, 00:52
شما وبکمش رو نداری اقای tajdaran؟

tajdaran
11-10-2011, 01:26
مال منم همینه!

---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------

نه متاسفانه

tap10
11-10-2011, 01:36
دوستانی که تهران هستند کسی تونسته وبکم رو از نمایندگیهای تهران تهیه کنه؟

---------- Post added at 03:36 AM ---------- Previous post was at 03:34 AM ----------

مال منم همینه!

---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------

نه متاسفانه
منظورم از منوی تبلیغاتی تمام کارهایی رو که خود tv انجام میده رو به حالت تیزر کوچک یا نوار کوچکی پایین تصویر نشون میده

hovo
12-10-2011, 06:03
سلام بر همه دوستداران سونی
مشکل گرفتن اکانت برای ریجیستر دایویکس حل شد
تاپیک آموزش ریجیستر کردن divxدر Hdtv

GOLESTAN2010
12-10-2011, 16:24
دوستانی که تهران هستند کسی تونسته وبکم رو از نمایندگیهای تهران تهیه کنه؟

---------- Post added at 03:36 AM ---------- Previous post was at 03:34 AM ----------

منظورم از منوی تبلیغاتی تمام کارهایی رو که خود tv انجام میده رو به حالت تیزر کوچک یا نوار کوچکی پایین تصویر نشون میده

دوست عزیز .....من هم برای خرید پایه الومینیومی وهم برای وبکم به 4 نمایندگی مراجعه کردم اولا میگویند چون بانه ای هست شامل خدمات نمیشود !!!!دوم شرکت تا یک ماه دیگر مدل 60و40 اینچ را وارد میکند که درحال حاضر کاتالوگ های ان را بین نمایندگی های خود توزیع کرده و فکر میکنم تا امدنش باید صبر کرد..... در ضمن پایه در یک فروشگاه پیدا کردم به قیمت 350 هزار

tap10
12-10-2011, 22:10
دوست عزیز .....من هم برای خرید پایه الومینیومی وهم برای وبکم به 4 نمایندگی مراجعه کردم اولا میگویند چون بانه ای هست شامل خدمات نمیشود !!!!دوم شرکت تا یک ماه دیگر مدل 60و40 اینچ را وارد میکند که درحال حاضر کاتالوگ های ان را بین نمایندگی های خود توزیع کرده و فکر میکنم تا امدنش باید صبر کرد..... در ضمن پایه در یک فروشگاه پیدا کردم به قیمت 350 هزار
غلط زیادی کردن اگر از نمایندگی هم بگیری صد سال واست پایه جور نمیکنن.فقط حرف مفت میزنن. تو بانه 7 ماهه nx 720 اوردن تازه نمایندگی میگه بهمون مجوز وارداتش رو دادن. یک عمر خودشون رو .... دادن تا بگن جنس بانه چینیه.ایرانیه. فلانه. بیسانه. دیدن مردم گول حرفهاشون رو نمیخورن. حالا حرف از ندادن خدمات میزنن. انگار اگر tv واسش مشکل پیش بیاد مثل اروپا واست تعویضش میکنن. دوست عزیز به حریف این نمایندگیها گوش نده .ضمنا من چند بار پایه گیرم اومد اما مال nx710 قیمتشم 100 تومن بود تو جوانرود . شما قیمتهای بازرگانی ایران رو نشنیده بگیر اینها یک عمر دارن جنایت میکنن در حق مردم. ضمنا دوست عزیز دقت کن دقیقا پایه مخصوص مدل tvخودت بگیری که در سایت سونی قسمت لوازم جانبی میتونی مدل tv خودت رو انتخاب کنی تا ببینی چه مدلی بهش میخوره.

tap10
16-10-2011, 02:19
اینقدر باید از این نمایندگیهای سونی خرید نکرد تا یک روز بفهمند که مردم شعور انتخاب رو خوب دارن. شرکت بازرگانی ایران بد جنایتی در حق مردم میکنه.

GOLESTAN2010
16-10-2011, 14:44
دوست عزیز ...من تلویزیون را به اینترنت وصل کردم .در حالت دستی تمام گزینه ها را وارد کردم ودر نهایت نت ورک اکسس جواب رد می دهد در حالت اتوماتیک لوکالاکسس هم جواب رد میدهد اگر ممکنه کمکم کن.....راستی با سایت سقز شاپ تماس گرفتم خوشبختانه هم وب داره....هم پایه الومینیومی را !!! من براش شرایط خرید توی تهران زدم منتظر جوابشم خدا کنه حرفش حرف باشه قربانت

tap10
17-10-2011, 00:07
دوست عزیز ...من تلویزیون را به اینترنت وصل کردم .در حالت دستی تمام گزینه ها را وارد کردم ودر نهایت نت ورک اکسس جواب رد می دهد در حالت اتوماتیک لوکالاکسس هم جواب رد میدهد اگر ممکنه کمکم کن.....راستی با سایت سقز شاپ تماس گرفتم خوشبختانه هم وب داره....هم پایه الومینیومی را !!! من براش شرایط خرید توی تهران زدم منتظر جوابشم خدا کنه حرفش حرف باشه قربانت
عزیز از چه طریق به نت متصل میشی adsl یا نانو استیشن داری؟ بگو تا راهنمایی کنم

shamika
17-10-2011, 07:04

شما مطمئنی ؟ من چند روز پیش که با آقای رستمی صحبت کردم گفتن که فقط پایه آلومینیومی برای مدل های 46NX710 , 46HX925 , 55HX925 دارن و هنوز پایه آلومینیومی NX720 براشون نیومده !

tap10
17-10-2011, 09:51
شما مطمئنی ؟ من چند روز پیش که با آقای رستمی صحبت کردم گفتن که فقط پایه آلومینیومی برای مدل های 46NX710 , 46HX925 , 55HX925 دارن و هنوز پایه آلومینیومی NX720 براشون نیومده !
کاملا درسته پایه الومینیومی فقط واسه همین مدلهاست. شاید فروشنده اشتباه بهشون گفته.:41:

shamika
17-10-2011, 10:43
تنظیمات تصویر برای Sony Bravia KDL-46NX720 :

Home menu>Settings>Picture & Display

--Picture Adjustments menu--
Setting Memory: [any]
Picture Mode: Custom
Backlight: 1
Picture: Max
Brightness: 50
Color: 50
Hue: 0
Color Temperature: Warm 2
Sharpness: 15
Noise Reduction: Off
MPEG Noise Reduction: Off
Dot noise reduction: Off
Motionflow: Off
CineMotion: Off

-Advanced Settings submenu-
Black Corrector: Off
Adv. Contrast Enhancer: Off
Gamma: 0
LED Dynamic Control: Standard
Auto Light Limiter: Off
Clear White: Off
Live Color: Off
White Balance: [see below]
Detail Enhancer: Off
Edge Enhancer: Off
Skin Naturalizer: Off [grayed out]
i/p Conversion Preference: Quality [grayed out]

-White Balance submenu-
R-Gain: -2
G-Gain: -1
B-Gain: -3
R-Bias: 0
G-Bias: 0
B-Bias: 0

--Screen menu--
Setting Memory: [any]
Wide Mode: Full
Auto Wide: Off
4:3 Default: Off [grayed out]
Auto Display Area: Off
Display Area: Full Pixel
Screen Position: [grayed out]
Vertical Size: 0 [grayed out]

--Pro Picture Setup menu--
[all settings default/Auto]

--Home Menu>Settings>Preferences--

--Scene Select menu--
General

--Eco menu--
Power Saving: Off
Light Sensor: Off

GOLESTAN2010
17-10-2011, 15:15
عزیز از چه طریق به نت متصل میشی adsl یا نانو استیشن داری؟ بگو تا راهنمایی کنم

دوست عزیز من از طریق adsl.... سرعتش هم 512 از شرکت اسیا تک گرفتم .....با شرکت تماس گرفتم گفت ما تجربه این تلویزیون ها را نداریم ولی تا این حد کمک کرد که مودم را در حالت pppoeقرار دادم بعد برای کانکت شدن نیازی به کلیک کردن ان نیست یعنی در کامپیوتر خودم اتوماتیک وصل میشه ...زمانی که سیم لن را به tv میزنم و مراحل تنظیم اتوماتیک را انتخاب میکنم local acsses وnetwork acsses جواب faildمی دهد ....وقتی حالت دستی را انتخاب میکنم وکد های ای پی ادرس .........به صورت دستی وارد میکنم ..هم تائید یه سیم را میدهد هم تائیدیه لوکال اکسس را ..فقط نت ورک اکسس را نمی شناسد از بچه پرسیدم نکنه مودم روتر نداره ؟؟؟؟ ولی گفتند این مدل روتر داره!!!!!! در ضمن من پلی استیشن 3 دارم و الان به صورت ان لاین با همین مودم وصل میشوم ومشکلی نداره وراحت بازی میکنم....من ببخش وقتت را می گیرم

tap10
17-10-2011, 15:22
شما از ------ استفاده نکنید. اگر کانکشن رو توی مودم معرفی کردی نباید مشکلی داشته باشی تنظیمات رو به صورت اتومات انجام بدی باید اوکی بگیری. حتما از ------ استفاده نکن. مودم رو روی حالت pppoe قرار بده.

GOLESTAN2010
17-10-2011, 15:37

دوست عزیز البته شما ها از من وارد ترین ....اگه اشتباه نکنم مدل پایه معرفی شده برای nx720 سایز 46 ....
SU--B461S می باشد که در مدل های HX 925,HX820 هم ازاین شماره پایه استفاده می شود .....
وبکم CMU---BR100 که در سه مدل مشترکند .
پایه NX710 به این خاطر نمی خوره !!! که ابعاد زیرین تلویزیون از مدل 720 پهن تر واگر 720 را داخل استند قرار بدهی لغ می زند و پیچ های نگهدارنده نسبت به 720 بلند تر است

GOLESTAN2010
17-10-2011, 15:44
شما از ------ استفاده نکنید. اگر کانکشن رو توی مودم معرفی کردی نباید مشکلی داشته باشی تنظیمات رو به صورت اتومات انجام بدی باید اوکی بگیری. حتما از ------ استفاده نکن. مودم رو روی حالت pppoe قرار بده.

اتفاقا بچه های اسیا تک هم همین را گفتن .....منم از ------ استفاده نکردم

A.N.A.P
17-10-2011, 15:52
دوستان ما سایز 46 این مدل رو داریم ولی گوشه سمت راستش بین اون طلق محافظ براق با خود دستگاه یه قسمتیش فاصله افتاده .یعنی از بقل که نگاه میکنی اون قسمت نور LED دیده میشه .هر چقدر هم با دست میبندمش دوباره بعد از چند دقیقه باز میشه ! میشه بگید چکار کنم ؟

tap10
17-10-2011, 15:55
دوستان ما سایز 46 این مدل رو داریم ولی گوشه سمت راستش بین اون طلق محافظ براق با خود دستگاه یه قسمتیش فاصله افتاده .یعنی از بقل که نگاه میکنی اون قسمت نور LED دیده میشه .هر چقدر هم با دست میبندمش دوباره بعد از چند دقیقه باز میشه ! میشه بگید چکار کنم ؟
شاید پیچش باز شده میتونی پیچهای اون قسمت رو باز و دوباره ببندی.

A.N.A.P
17-10-2011, 17:10
شاید پیچش باز شده میتونی پیچهای اون قسمت رو باز و دوباره ببندی.
ببخشید فک کنم منظورم رو درست متوجه نکردم . ببینید قسمت جلو LED یه پنل داره حدود یه میلیمتر همون گوریلا
گلس ! یه قسمتیش باز شده وقتی از بغل میبینی نور یخی معلوم میشه !

tap10
17-10-2011, 17:25
ببخشید فک کنم منظورم رو درست متوجه نکردم . ببینید قسمت جلو LED یه پنل داره حدود یه میلیمتر همون گوریلا
گلس ! یه قسمتیش باز شده وقتی از بغل میبینی نور یخی معلوم میشه ! ازش عکس بگیر من متوجه نشدم کدوم قسمتش رو میگی. چرا زمان خرید دقت نکردید.

tap10
22-10-2011, 23:12
دوستان کسی از نمایندگیهای شهرتون وبکم گیر نیوردید.

mmrmmr
25-10-2011, 12:39
دوستان سلام. Startup Tone با اینکه فعاله ولی روشن که میکنم صدا نمیده. کسی میدونه چرا؟ ممنون

alijigari
26-10-2011, 22:54
دوستان nx 710 جدیدتر هست یا nx 720 -ممنون میشم بهم بگین

tap10
27-10-2011, 00:20
اقا من کاملا گیج شدم هر کاری میکنم نتونستم tv رو به لب تاب وصل کنم.وقتی روی گزینه wi-fi direct میرم روی لب تاب نام tv میاد وقتی میخوام بهش کانکت بشم ازم کد میخواد روی اپشن --- دستی---سایر روشها--- حالا باید جلوی حرف کلید wpa اون اعداد و حروفی که میاد به عنوان پسورد توی لب تاب وارد کنم؟ لطفا یکم شمرده و ساده تر بگید ممنون میشم.

majidpromix
27-10-2011, 10:59
دوستان آیا راهی برای پخش زیرنویس از طریق USB وجود نداره؟

Farshid72
28-10-2011, 11:05
میتونید از قسمت منو زیر نویس رو فعال کنید ولی در حالت کلی خود فیلم باید زیر نویس رو پخش کنه حالا چه usb چه بدون usb و به شکل دیسکی

barcelona_92
28-10-2011, 15:25
با سلام برای اینکه بتونیم تصاویر 3d رو بر روی nx720ببینیم حتما باید بلوری تی وی باشه و کابل hdmiاستفاده کرد یا با کامپیوتر و پورت پی سی این تلویزیون میشه این تصاویر رو دید؟من یک فیلم 3dداشتم ولی هر کاری کردم از تو کام نتونستم 3d تصویر رو روی صفحه تلویزیونم ببینم ایا پلیر مخصوص لازم داره روی پی سی برای نشون دادن تصاویر 3d؟
lمرسی

tap10
28-10-2011, 17:52
بله باید حتما دستگاه پخش بلوری داشته باشی.

lurenzo
28-10-2011, 19:25
با سلام برای اینکه بتونیم تصاویر 3d رو بر روی nx720ببینیم حتما باید بلوری تی وی باشه و کابل hdmiاستفاده کرد یا با کامپیوتر و پورت پی سی این تلویزیون میشه این تصاویر رو دید؟من یک فیلم 3dداشتم ولی هر کاری کردم از تو کام نتونستم 3d تصویر رو روی صفحه تلویزیونم ببینم ایا پلیر مخصوص لازم داره روی پی سی برای نشون دادن تصاویر 3d؟
lمرسی

الزاماً نیازی به بلوری و بلوری پلیر برای دیدن فیلم سه بعدی روی تی وی نیست!
شما میتونی این فیلم های 3D که با فرمت MKV توی اینترنت هست رو دانلود کنی یا بخری.
پی سی رو با کابل HDMI (با کابل پی سی یا همون RGB نمیشه رزولوشن 1080p رو انتقال داد) به تی وی وصل کن.
فایل رو با پلیر (من از KM Player استفاده میکنم) اجرا کن و با انتخاب حالت مناسب پخش 3D با ریموت تی وی ، فیلم رو سه بعدی خواهی دید!

msd1347
29-10-2011, 00:03
دوستان من یه ----- k9k9 xvid full گرفتم وقتی یو اس بی رو به ----- وصل میکنم و میخوام فیلم را به همراه زیر نویس تماشا کنم متاسفانه زیر نویس رو بصورت عجق وجق نشون میده میگویید چه کنم

---------- Post added at 02:03 AM ---------- Previous post was at 02:03 AM ----------

یادم رفت بگم که tv sony nx 720 دارم

barcelona_92
29-10-2011, 02:13
چطوری میتونم پی سی رو با کابل hdmiبه تی وی وصل کنم؟
ایا باید کارت گرافیک با خروجی hdmiداشته باشم یا راه دیگری هم هست؟
متشکرم

hovo
29-10-2011, 08:05
متشکرم
سه تا ره داری
1-dlna لینک سوم امضا من
2- خروجی تصویر و صدابا اچ دی ام آی (شما رو ی خروجی کارت گرافیک هم باید حتما داشته باشی(پشت کیس روی کارت گرافیک)
3 خروجی تصویر vga با کابل صدای aux

lurenzo
29-10-2011, 19:19
دوستان من یه ----- k9k9 xvid full گرفتم وقتی یو اس بی رو به ----- وصل میکنم و میخوام فیلم را به همراه زیر نویس تماشا کنم متاسفانه زیر نویس رو بصورت عجق وجق نشون میده میگویید چه کنم

---------- Post added at 02:03 AM ---------- Previous post was at 02:03 AM ----------

یادم رفت بگم که tv sony nx 720 دارم

شما USB رو به رسی ور وصل میکنی بنابراین رسی ور شما توانایی نمایش زیرنویس فارسی رو نداره و ارتباطی به تی وی نداره!

lurenzo
29-10-2011, 19:28
متشکرم

همونطور که hovo جان در بند 2 توضیحاتشون فرمودن، کارت گرافیک کامپیوتر شما باید خروجی HDMI داشته باشه!(اکثر کارت های جدید دارن!)

mofo
30-10-2011, 14:54
درود
دوستان برای امتحان تصویر nx720 من کارهای زیر رو انجام دادم اما نمیدونم چه مشکلی داره
با کابل HDMI تصویر رو انتقال دادم و با WD HD PLAYER یه مستند 3D رو پخش کردم.اورجینال نبود از همین دانلودی ها.بعد تنظیمات 3D LED رو روشن کردم.هم Side BY Sideرو امتحان کردم هم زیر-رو تصویر بهم میریزه یعنی Side by Side میشه اما عینک رو روشن میکنم و میزنم هیچ تغییری نمی بینم!!
حالا چکار باید کرد؟نظیمات تخصصی داره؟آخه توی قسمت 3D سه تا گزینه بیشتر نداره. یکی نوع 3D یکی عمق یکی هم مربوط به عینک میشد.تنظیم دیگه ای من ندیدم.حالا موندم با این چکار باید بکنم
ممنون میشم یه راهنمایی بکنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر

hovo
30-10-2011, 21:20
شما دی وی دی پلیر 11 رو امتحان کن
یه حالت 3 دی داره اون رو فعال کن
ورژن کابلت چنده؟

mofo
31-10-2011, 09:17
ورژن کابل که 1.3 هست.کامپیوتر بهش وصل نکردم.WD HD Player یه دستگاه هست برای پخش انواع فرمت ها
اما هر کاری کردم نتونستم با عینک 3d ببینم

tap10
31-10-2011, 09:34
ورژن کابل که 1.3 هست.کامپیوتر بهش وصل نکردم.WD HD Player یه دستگاه هست برای پخش انواع فرمت ها
اما هر کاری کردم نتونستم با عینک 3d ببینم

WD HD Player این دستگاه قابلیت پخش 3d رو نداره شما باید یا بلوری داشته باشی یا کنسول بازی x box

A.N.A.P
31-10-2011, 13:36
WD HD Player این دستگاه قابلیت پخش 3d رو نداره شما باید یا بلوری داشته باشی یا کنسول بازی x box

خیر Xbox فعلا قابلیت پخش 3D رو نداره . PS3 شاید منظورتونه !

hovo
01-11-2011, 10:20
مشکل از کابل هم هست
حتما 1.4 به بالا نیاز داره
از آت پوت کارت گرافیک هم میتونی استفاده کنی نرم افزار هم برای پلی دی وی دی پلیر11

majidpromix
01-11-2011, 15:56
من با همین گیرنده دیجیتال x-vision تصویر سه بعدی رو پخش میکنم اونم با HDMI 1.3 هیچ مشکلی هم نداره. HDMI 1.4 فقط واسه فیلم های سه بعدی بلوری اورجینال نیاز میشه! ولی واسه تصاویر سه بعدی دانلودی با حجم زیر 10gig همین 1.3 کفایت می کنه.
اینکه گفتین WD Media Player سه بعدی رو پخش نمی کنه خیلی عجیبه، آخه منم میخواستم این دستگاه رو بخرم . مطمئنی فیلمت مشکلی نداره؟ از طریق usb خود تلویزیون امتحان کردی؟
اگه فیلمت فرمتش mkv هست با نرم افزار PS3muxer تو کمتر از 1 دقیقه میتونی اونو به m2ts تبدیل کنی تا به راحتی از طریق خود تلویزیون قابل پخش باشه!

A.N.A.P
01-11-2011, 17:11
دوستان NX-720 فرمت mkv رو پخش نمیکنه ؟ آخه یه فیلم 3D گرفتم فرمتش mkv هست چه جوری باید پخشش کنم ؟

hayat
02-11-2011, 04:06
درود
دوستان برای امتحان تصویر nx720 من کارهای زیر رو انجام دادم اما نمیدونم چه مشکلی داره
با کابل HDMI تصویر رو انتقال دادم و با WD HD PLAYER یه مستند 3D رو پخش کردم.اورجینال نبود از همین دانلودی ها.بعد تنظیمات 3D LED رو روشن کردم.هم Side BY Sideرو امتحان کردم هم زیر-رو تصویر بهم میریزه یعنی Side by Side میشه اما عینک رو روشن میکنم و میزنم هیچ تغییری نمی بینم!!
حالا چکار باید کرد؟نظیمات تخصصی داره؟آخه توی قسمت 3D سه تا گزینه بیشتر نداره. یکی نوع 3D یکی عمق یکی هم مربوط به عینک میشد.تنظیم دیگه ای من ندیدم.حالا موندم با این چکار باید بکنم
ممنون میشم یه راهنمایی بکنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
وقتي تلويزيون تصوير سه بعدي به عنوان مثال پهلو به پهلو رو تشخيص بده دو تصوير با هم ديگه ادغام ميكنه
بطوريكه اگه با چشمتون نگاه كنيد تصويري تك سايد مشاهده ميكنيد كه مقداري نويز دار و در هم ريخته است اما بعد از اين تغيير مي تونيد بوسيله عينكتون سه بعدي مشاهدش كنيد

بله منظورش همون ps3 هست.

mofo
02-11-2011, 12:41
من با همین گیرنده دیجیتال x-vision تصویر سه بعدی رو پخش میکنم اونم با HDMI 1.3 هیچ مشکلی هم نداره. HDMI 1.4 فقط واسه فیلم های سه بعدی بلوری اورجینال نیاز میشه! ولی واسه تصاویر سه بعدی دانلودی با حجم زیر 10gig همین 1.3 کفایت می کنه.
اینکه گفتین WD Media Player سه بعدی رو پخش نمی کنه خیلی عجیبه، آخه منم میخواستم این دستگاه رو بخرم . مطمئنی فیلمت مشکلی نداره؟ از طریق usb خود تلویزیون امتحان کردی؟
اگه فیلمت فرمتش mkv هست با نرم افزار PS3muxer تو کمتر از 1 دقیقه میتونی اونو به m2ts تبدیل کنی تا به راحتی از طریق خود تلویزیون قابل پخش باشه!
نه دوست عزیز من نگفتم WD Player سه بعدی پخش نمیکنه دوستان گفتن.من یه مستند گرفتم با حجم 600 مگ که سه بعدی هست با فرمت MKV.وقتی با WD پخش کردم به نظر خودم که سه بعدی داشت نشون میداد(قرمز و آبی کنار هر جسم بود)اما سه بعدی LED رو روشن کردم تصویر یه جورایی بهم ریخت و وقتی عینک رو زدم هیچ تغییری ندیدم.حالا نمیدونم مشکل چی هست؟شاید از فیلم باشه
با تشکر

hayat
02-11-2011, 23:08
نه دوست عزیز من نگفتم WD Player سه بعدی پخش نمیکنه دوستان گفتن.من یه مستند گرفتم با حجم 600 مگ که سه بعدی هست با فرمت MKV.وقتی با WD پخش کردم به نظر خودم که سه بعدی داشت نشون میداد(قرمز و آبی کنار هر جسم بود)اما سه بعدی LED رو روشن کردم تصویر یه جورایی بهم ریخت و وقتی عینک رو زدم هیچ تغییری ندیدم.حالا نمیدونم مشکل چی هست؟شاید از فیلم باشه
با تشکر
دوست عزيز اين فيلمي كه مي گيد سه بعدي قديمي (آناگليف ) بوده و سايد باي سايد نبوده كه تلويزيون بتونه اون رو پردازش كنه....

amin_g_p
03-11-2011, 20:37
xbox هم قابلیت 3d داره بعضی ازبازی هایی که می دانم و دیدم : COD:BO و TopSpin 4 و حتی دمو سونیک جدید

msd1347
05-11-2011, 00:43
سلام بچه ها ,من هرچی تنظیمات تصویری tv رو شبیه اون اعدادی که در صفحات قبل نوشته شده تنظیم میکنم نمیتونم یه تصویر شفاف و خیلی با کیفیت در کانالها تماشا کنم لطفا اگه دوستی به تنظیمات یاد شده رسیده که خودش راضی باشه برام بگذاره.

hovo
05-11-2011, 13:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترفند دور زدن مشکل زیر نویس فارسی وپخش فیلم با کیفیت FULLHD در HDTV سونی با پورت USB

barcelona_92
06-11-2011, 04:54
با سلام
ایا تی وی nx720 گیرنده دیجیتال رو روی خودش داره؟(چون گزینه اون تو تلویزیون هست پس حتما داره)این سوال رو برای اطمینان پرسیدم برای فعال کردن و یا استفاده از اون باید چیکار کنم تنظیمات خاصی داره ایا کشور خاصی رو در منوی دستگاه باید انتخاب کنم تا فعال شه؟
ممنون میشم دوستانی که تست کردند جواب بدن

Farshid72
07-11-2011, 11:27
استرالیا و برای فعال سازی اون تایپک مجزایی وجود داره اونو پیدا کنید

barcelona_92
08-11-2011, 15:31
میشه لطفا یکی تایپیک مذبور رو لینکشو بذاره متشکرم

hovo
08-11-2011, 17:17
میشه لطفا یکی تایپیک مذبور رو لینکشو بذاره متشکرم
سلام
وقتتون خوش
اگه دوست داری در مورد تی وی خودت بدونی خوب یه سری چیزایی مشترک با ex520 داره ولی خوب باز هم اون دو بعدی است و این پنل شما 3 بعدی
به هر حال تی وی اینتر نال دیجیتالش در هر دو یکی است فقط باید مدل خودت رو انتخاب کنی و فایلش رو بگیری و تی وی رو ابدیت کنی
این تاپیک رو بخون این آخرین صفحه اش است از اول بخون اونجا ما همه چی رو در موردش حرف زدیم

tap10
11-11-2011, 18:18
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوستان کسی این وبکم رو که مخصوص ارتباط اسکایپ است سراغ نداره؟

A.N.A.P
11-11-2011, 21:40
xbox هم قابلیت 3d داره بعضی ازبازی هایی که می دانم و دیدم : COD:BO و TopSpin 4 و حتی دمو سونیک جدید

عزیز بازی باید خودش قابلیت 3D رو داشته باشه . الان شما نمیتونی یه فیلم 3D رو توXbox پخش کنی ولی تو PS3 میتونی .قابلیت 3D تو آپدیت های بعدی دشبرد قراره اضافه بشه . از بازی هایی که خودم 3D بازی کردم : GeoW3 , Crysis 2 .

zxcvbnm12
11-11-2011, 22:20
با سلام
دوستان چندتا سوال ازاین مدل دارم
1.تو جدول مفایسه بین مدلهای اینچ پایین و بالای خودش
یکی dynamic edge led ذکر شده و یه بار edge led ذکر شده این تفاوت یعنی چی؟

2. و دوستان این سوال برام خیلی مهمه مدل ex720 تو تصویر 3 بعدی یکم شبه میزنه ایا nx720 مخصوصا تو سایز40 اینچ مشکل ندارد

3. چه تفاوت مهمی بین اnx720 با hx925 میباشد راستش ex720 داشتم راضی نبودم میخام
ان ایکسشو بخرم اگه شما دوسنان ان ایکس را تایید میکنید من دیگه خرج زیادی نکنم و اچ ایکس نخرم فقط بخاطر هرتز بالای که دارد

4. ایا پشت ای ایکس 720 مالزی -- شده یا مثل ان ایکس مونتاژ ایران میباشد
دوستان اگه سینمای خانگی نداشته باشیم ایا خروجی صدا دارد؟

دوستان اخرین قیمت این مدل nx720 تو سایز 40 چقدره ؟ بتاریخ 11/11/2011
تشکر ویژه

tap10
11-11-2011, 23:11
1- عالی 2-هیچ مشکلی نداره 3-هرتز بالاتری داره hx925 ..و 4-مالزی - بله صداش خوبه اخرین قیمت در گناوه 1620000 ضمنا 720 وبکم رو واسه اسکایپ نداره اما 925 داره.

tap10
11-11-2011, 23:24
1- عالی 2-هیچ مشکلی نداره 3-هرتز بالاتری داره hx925 ..و 4-مالزی - بله صداش خوبه اخرین قیمت در گناوه 1620000 ضمنا 720 وبکم رو واسه اسکایپ نداره اما 925 داره.

tap10
11-11-2011, 23:41

tap10
11-11-2011, 23:47

tap10
12-11-2011, 00:06

ma_nima
12-11-2011, 13:13
سلام به همه عزيزان...:11:
من يه فيلم 3D رو ريختم روي فلش و به تلويزيون وصلش كردم....همين 46NX720 ....ولي تصاوير با عينك برعكس نشون داده ميشه...كسي ميدونه علتش چيه؟:18:
يا اينكه اصلاً ميشه از فلش فيلم سه بعدي تماشا كرد....البته فرمت فيلم از mkv به mpeg4 تغيير دادم...ممنون

ma_nima
12-11-2011, 13:17
سلام عزيز....منم يه پايه ميخوام....قيمتشم كه نوشتي خوبه...اگه B461 باشه.....امكانش هست آدرس يا شماره تلفن اون فروشگاه رو برام بفرستي.....ممنون ميشم....

ma_nima
12-11-2011, 13:29
سلام...به همه بچه هاي عزيز...
من يه پايه واسه 46NX720 مي خوام...مدلش...B461..اگه كسي سراغ داره تو رو خدا كمكم كنه ...خيلي وقته دنبالشم.....قيمتشم زياد مهم نيست...فقط باشه....يا حق

tap10
12-11-2011, 23:17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...به همه بچه هاي عزيز...
من يه پايه واسه 46NX720 مي خوام...مدلش...B461..اگه كسي سراغ داره تو رو خدا كمكم كنه ...خيلي وقته دنبالشم.....قيمتشم زياد مهم نيست...فقط باشه....يا حق
عزیز همه دربدر پایه و وبکم هستیم. البته من جوانرود که بودم از کسی که tv رو خریدم گفت هرازگاهی که تو بار tv دچار اسیب مانند شکستگی و غیره میشه ما پایش رو میفروشیم. بمن گفت هفته گذشته یکی فروختم 70 تومن.

zxcvbnm12
13-11-2011, 18:46
با سلام وسپاسگزار ازدوستان بابت پاسخگوی

دوستان میخام بدونم تو سایز 40 nx720 که عملکرد daynamic edge led حذف میباشد و فقط از عملکرد edge led بهره میبرد مشکلی تو کیفیت 40 ایجاد نمیکند
و مهترین سوال من
دوستان
ایا تو سایز 40 ان ایکس پایه استند موجود میباشد و عینک 3 بعدی چندتا گذاشته میشود و از فیلم بلوری خبری هست و دوستان تمام این مدلها ساخت مالزی میباشد یا مونتاژ ایران هست
با تشکر

tap10
13-11-2011, 21:22
با سلام وسپاسگزار ازدوستان بابت پاسخگوی

دوستان میخام بدونم تو سایز 40 nx720 که عملکرد daynamic edge led حذف میباشد و فقط از عملکرد edge led بهره میبرد مشکلی تو کیفیت 40 ایجاد نمیکند
و مهترین سوال من
دوستان
ایا تو سایز 40 ان ایکس پایه استند موجود میباشد و عینک 3 بعدی چندتا گذاشته میشود و از فیلم بلوری خبری هست و دوستان تمام این مدلها ساخت مالزی میباشد یا مونتاژ ایران هست
با تشکر
در نمایندگیهای رسمی چون سفارش ایران هستن پایه موجوده من در 2نمایندگی خیابان سعدی مشهد این مدل رو با پایه دیدم. اما در بانه و گناوه بدون پایه. قیمت بانه هم 1620000و در نمایندگی رسمی 2450000 بود.

shamika
14-11-2011, 12:06

من قرار بود سفارش بدم برام از بندر 40NX720 بیارند ، ولی این مسئله رو که دیدم و صحتش رو بررسی کردم دست نگه داشتم .
اگر اینطور باشه 40NX720 باید مشکلات سری EX720 رو داشته باشه و این اصلاً موضوع جالبی نیست .
دوستان اگه کسی در این زمینه تجربه یا تخصصی داره در این مورد توضیح بده .

zxcvbnm12
14-11-2011, 13:15
من قرار بود سفارش بدم برام از بندر 40NX720 بیارند ، ولی این مسئله رو که دیدم و صحتش رو بررسی کردم دست نگه داشتم .
اگر اینطور باشه 40NX720 باید مشکلات سری EX720 رو داشته باشه و این اصلاً موضوع جالبی نیست .
دوستان اگه کسی در این زمینه تجربه یا تخصصی داره در این مورد توضیح بده .

با سلام

بابت چی دست نگه داشتید؟

shamika
14-11-2011, 13:28
با سلام

بابت چی دست نگه داشتید؟

دوست عزیز 40NX720 همانطور که فرمودین Edge LED هستش در حالیکه بقیه مدل های آن Dynamic Edge LED می باشند .
از این رو حدس میزنم که 40NX720 باید مشکلاتی که سری EX720 در زمینه تصویر و سه بعدی دارن رو داشته باشه .

tap10
14-11-2011, 19:09
دوست عزیز 40NX720 همانطور که فرمودین Edge LED هستش در حالیکه بقیه مدل های آن Dynamic Edge LED می باشند .
از این رو حدس میزنم که 40NX720 باید مشکلاتی که سری EX720 در زمینه تصویر و سه بعدی دارن رو داشته باشه .
NX720در ضمینه تصویر 3 بعدی بسیار بسیار عالیه من که دارم و واقعا راضی کننده است اما تجربه EX720 رو ندارم.

shamika
14-11-2011, 19:21
NX720در ضمینه تصویر 3 بعدی بسیار بسیار عالیه من که دارم و واقعا راضی کننده است اما تجربه EX720 رو ندارم.

دوست عزیز شما چه سایزی دارین ؟ من هم در کیفیت NX720 شکی ندارم ولی سایز 40 آن به علت Edge LED بودن حدس میزنم بیشتر شبیه EX720 باشه .
شما 40NX720 رو از نزدیک مورد بررسی قرار دادین ؟

tap10
14-11-2011, 19:48
من NX720 سایز 40 دارم.

zxcvbnm12
14-11-2011, 20:15

متشکر اگه میشه یه عکس از دستگاهی که دارید بزارید نه عکس سایتها بعد یه عکس از مشحصات ان که برچسب سفید خورده ببینم که ایا ساخت مالزی نوشته
سری ای ایکس کمی تو تصویر 3 بعدی شبه میزد
اون قضیه داینامیک که تو سایز 40 یکی از دوستان اینطور میگه

عملکرد سری nx در تصاویر سه بعدی بهتره و deep color بهتری داره .قدرت اسپیکرها هم بیشتره و باس قوی تری ایجاد میکنه.بقیش بر میگرده به مشاهدات و مقایسه حضوری خود شما .حتما قبل از خرید به چند فروشگاه سر بزنید و ببینید تفاوت ها ارزش هزینه کردن بیشترر داره یا نه !dynamic edge led یا مشابه inteligent peak led معمولا در سایزهای بزرگتر استفاده میشه.

mehrdadmec
14-11-2011, 23:42
سلام.ببخشید متوجه نشدم مگه میشه سایز 40 این تلوزیون edge led باشه و سایز 46 اون dynamic edge led?
من تو سایت خود سونی دیدم نوشته dynamic dge led!

shamika
15-11-2011, 01:09
سلام.ببخشید متوجه نشدم مگه میشه سایز 40 این تلوزیون edge led باشه و سایز 46 اون dynamic edge led?
من تو سایت خود سونی دیدم نوشته dynamic dge led!

بله که میشه مهرداد جان (هم اسم منی) اینم مدرکش از سایت سونی آسیا و مالزی . هر سایت دیگه هم که بری همینو نوشته !

A.N.A.P
15-11-2011, 20:23
دوستان واسه سایز 46 پایه آلومینیومی هست ؟ قیمت ؟

mehrdadmec
15-11-2011, 23:54
[QUOTE=shamika;6630073]بله که میشه مهرداد جان (هم اسم منی) اینم مدرکش از سایت سونی آسیا و مالزی . هر سایت دیگه هم که بری همینو نوشته !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/Q
آقا ممنون.واقعا نمیدونستم.سایز 46 هست تو ایران؟ چقدر قیمتش بالاتره؟ کیفیت تصویر کدوم سایز بیشتره؟

tap10
16-11-2011, 02:16
دوستان واسه سایز 46 پایه آلومینیومی هست ؟ قیمت ؟
از نمایندگی رسمی بگیری داره اما توبانه بدون پایه است.

ges1382
22-11-2011, 23:43
سلام
آقا من یه 46nx720 از پیرانشهر(نزدیکی های بانه) گرفتم 2150000. کیفیتشم خیلی خوبه. راضیم فقط یه فیلم 3d کم حجم که بتونم چکش کنم پیدا نکردم. یکی دو تا فیلم با پسوند mkv و avi دانلود کردم از این سایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی تلویزیون باز نکرد. من دستگاه پخش ندارم. کسی لینکی واسه دانلود یه فیلم سه بعدی کم حجم سراغ داره که تی وی پخشش کنه؟؟؟
یه سواله دیگه : من چند تا مستند با کیفیت hd دارم که فرمتشون avi هست ولی تی وی بازشون نمیکنه؟ به نظرتون دلیلش چیه؟ زبان دستگاهم فارسیه.

ma_nima
23-11-2011, 08:00
سلام...
اين پايه رو كه نوشتي 350 تومن ...كجاست؟؟؟؟
امكانش هست آدرس يا شماره تلفنشو بدي..؟؟ممنون

barcelona_92
23-11-2011, 15:40
بچه ها سلام ورژن جدید نرم افزاری برای NX720 ارائه شده
sony_tvupdate_2011_3704_gaa_auth.zip
به تاریخ 23 نوامبر 2011
لینک دانلود خدمت دوستان عزیز

تست کنند دوستان و نتیجه رو اعلام کنند که چه قابلیتهایی به TV اضافه شده
خدا کنه فرمت MKV و زیرنویس رو ساپورت کنه بالاخره با یکی از همین آپدیتها

mofo
24-11-2011, 11:25
درود
دوستان بهترین(استاندارد) تنظیمات تصویر در NX720 چی هست؟
من یه فایل 3D پهلو به پهلو گرفتم.3D رو فعال کردم تصویر یکی شد با نویز و در هم ریختگی اما وقتی عینک رو زدم هیچ تغییری ندیدم و چشام داشت درد میگرفت.چکار باید کد؟
وقتی تنظیمات تصویر دستگاه WD Player رو میزارم روی 1080P تصویر پشت سر هم میره میاد!(سیاه میشه دویاره تصویر میاد) اما وقتی روی 1080i میزارم هیچ مشکلی نیست.مشکل چی میتونه باشه؟
با تشکر

GOLESTAN2010
24-11-2011, 13:08
دوستان کسی ادرسی برای تهیه پایه الومینیومی سایز 46 نداره ؟چشم انتظاریم .....

underworld
26-11-2011, 06:08
سلام
یه سوال داشتم
وقتی یه فیلم سه بعدی رو یا از طریق فلش مموری یا لب تاپ اجرا میکنم تصویرش همون اول تاره و با عینک هم درست نمیشه
توی تنظیمات 3D تلویزیون که میرم گزینه 3D خاموشه .. . سه تا گزینه تاره که یکیش زیر و رو هست و یکی دیگه Side by side که هرکدوم رو انتخاب میکنم تصاویر از هم خیلی فاصله میگیرن و تار میشن و خیلی بد میشه و فقط حات شبیه سازی سه بعدیش بهتره که خودش تصویر رو یکمی تار میکنه که این کار باعث میشه همون تصویر اولیه که از اول تار بود تارتر هم بشه!
میخواستم بپرسم که باید چیکار کنم تا درست بشه؟...چون خود فایل اصلی که بازش میکنم تار هستش و با روشن کردن عینک هم درست نمیشه

shamika
26-11-2011, 09:17
سلام
یه سوال داشتم
وقتی یه فیلم سه بعدی رو یا از طریق فلش مموری یا لب تاپ اجرا میکنم تصویرش همون اول تاره و با عینک هم درست نمیشه
توی تنظیمات 3D تلویزیون که میرم گزینه 3D خاموشه .. . سه تا گزینه تاره که یکیش زیر و رو هست و یکی دیگه Side by side که هرکدوم رو انتخاب میکنم تصاویر از هم خیلی فاصله میگیرن و تار میشن و خیلی بد میشه و فقط حات شبیه سازی سه بعدیش بهتره که خودش تصویر رو یکمی تار میکنه که این کار باعث میشه همون تصویر اولیه که از اول تار بود تارتر هم بشه!
میخواستم بپرسم که باید چیکار کنم تا درست بشه؟...چون خود فایل اصلی که بازش میکنم تار هستش و با روشن کردن عینک هم درست نمیشه

به احتمال خیلی قوی مشکل از فیلم شماست . تنها فیلم استاندارد برای تلویزیون 3D بلوری 3D می باشد که با استفاده از کدک و فرمت خاصی برای هر صحنه دو تصاویر 1920*1080 ارائه میدهد و دارای عمیق ترین عمق و بالاترین کیفیت می باشد . بقیه فیلم ها که با فرمت های مختلف و حجم های کمتر بر روی اینترنت وجود دارند به هیچ عنوان استاندارد نمی باشند .
در صورت امکان یک عکس از فیلمتون رو بذارین تا نظر دقیق بهتون بدم .

A.N.A.P
26-11-2011, 20:48
من آپدیت کردم با Wi-Fi فعلا هیچ تغییری نمیبینم .

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

lurenzo
26-11-2011, 21:51
سلام
یه سوال داشتم

احیاناً فیلم شما سه بعدی آناگلیف نیست؟ تصویر سایه آبی یا قرمز نداره؟
فیلم سه بعدی اصلی رو با هر پلیری توی پی سی اجرا کنی ، دو تا تصویر در کنار هم هست و تا عملی روش انجام ندی، تار نمیشه!

barcelona_92
27-11-2011, 03:12
من آپدیت کردم با Wi-Fi فعلا هیچ تغییری نمیبینم .

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

من خودم امروز موفق شدم ورژن نرم افزاری nx720 رو تست کنم نتیجه فوق العاده بود کیفیت تصاویر باور کنید بی اغراق بی نهایت عالی شده ای کاش میتونستم عکسی برای اثبات ادعای خودم قرار بدم
حتما حتما این ورژن رو اعمال کنید بر روی تی وی خودتون و نتیجه رو اعلام کنید

ma_nima
30-11-2011, 10:27
دوستان کسی ادرسی برای تهیه پایه الومینیومی سایز 46 نداره ؟چشم انتظاریم .....
سلام...
اگه ميتوني حدود 350.000 تومان هزينه كني...من يكي سراغ دارم.....

lurenzo
01-12-2011, 00:17
سلام...
اگه ميتوني حدود 350.000 تومان هزينه كني...من يكي سراغ دارم.....باهام تماس بگير 09121414234 آذري

بابا دمتون گرم. چه خبره؟:18: مگه سر گردنست؟:41:
از بانه میشه ماکزیمم 150 تومن تهیه کرد!

GOLESTAN2010
01-12-2011, 14:51
دوستان اخرین وِرژن دستگاه را اپ دیت کردیم ولی هیچ تغییری مشاهده نشد ؟؟برای مثال ورژن قبلی وای فا را نصب کرد یا دمو روی صفحه گذاشت .... دوستان بگردید ببینید چه قابلیت هایی اضافه شده با تشکر

---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------

دوست عزیز زحمت میکشی یه پایه به این قیمت ردیف کنی ممنون میشوم .فقط مدلش به تلویزیون 46بخوره

ma_nima
03-12-2011, 07:59
دوستان اخرین وِرژن دستگاه را اپ دیت کردیم ولی هیچ تغییری مشاهده نشد ؟؟برای مثال ورژن قبلی وای فا را نصب کرد یا دمو روی صفحه گذاشت .... دوستان بگردید ببینید چه قابلیت هایی اضافه شده با تشکر

---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------

دوست عزیز زحمت میکشی یه پایه به این قیمت ردیف کنی ممنون میشوم .فقط مدلش به تلویزیون 46بخوره
سلام....تو باورت ميشه....محاله.....
---------- Post added at 07:59 AM ---------- Previous post was at 07:56 AM ----------

خريدي مباركت باشه.....البته اگه تونستي پيداش كني...:5:احتمالاً خبر نداري اين پايه چيه؟جهت اطلاع....داراي 4 عدد بلندگو به همراه ساب....با كابل HDMI وصل ميشه به TV....واسه خودش يه سينما خانگيه ها....يه آداپتور هم واسه تغذيه داره...

حيف نتونستم عكسشو برات بذارم....
راستي...واسه خود منم يكي رديف كن...البته تا 200 تومنم خوبه ها...50 تومنم به نفع خودت...

ma_nima
03-12-2011, 14:52
به هر حال هر كي پايه براي 46NX720 (مشابه پايه 46HX925) بخواد من يكي سراغ دارم....احتمالا از دبي آوردن..ميگفت حدود 300 دلار خريده...معرفي ميكنم به فروشنده اش خودش باهاش چونه بزنه....تو صفحه قبل هم شماره دادم...يا علي

lurenzo
03-12-2011, 21:00
خريدي مباركت باشه.....البته اگه تونستي پيداش كني...:5:احتمالاً خبر نداري اين پايه چيه؟جهت اطلاع....داراي 4 عدد بلندگو به همراه ساب....با كابل HDMI وصل ميشه به TV....واسه خودش يه سينما خانگيه ها....يه آداپتور هم واسه تغذيه داره...

حيف نتونستم عكسشو برات بذارم....
راستي...واسه خود منم يكي رديف كن...البته تا 200 تومنم خوبه ها...50 تومنم به نفع خودت...

واقعاً ممنونم که گفتی این پایه چیه.اصلاً نمیدونستم.:31:
اینم بگم دو زار کیفیت صدا نداره (ارزش نداره بابت خریدش پول داد) و بلندی صدای اسپیکرهای خود تی وی بیشتره!
خواهشاً به هر کسی میخوای جنس بفروشی توی پیام خصوصی اینکارو انجام بده. اینجا که تایپیک خرید و فروش نیست!

ghafas man
03-12-2011, 21:27
سلام
لطفا دوستان معایب کلی nx720 رو بگن میخوام اگه شد بخرم در ضمن آیا برتری خاصی نسبت به hx800 ،گذشته از سال تولیدشون داره؟

najva-nx720
03-12-2011, 22:16

سلام دوست عزیز این شماره منه لطفا اگه میشه با من تماس بگیر یا آدرس جایی که استند واسه nx720 پیدا کردیو برام ایمیل کن روانی شدم از بس دنبالش گشتم .خواهش میکنم.اینم ایمیلم:ek_vidia@yahoo.com

ma_nima
04-12-2011, 07:55
اینم بگم دو زار کیفیت صدا نداره (ارزش نداره بابت خریدش پول داد) و بلندی صدای اسپیکرهای خود تی وی بیشتره!
خواهشاً به هر کسی میخوای جنس بفروشی توی پیام خصوصی اینکارو انجام بده. اینجا که تایپیک خرید و فروش نیست!
دمت گرم با اين هوش و زكاوتت...:46:
من نه جنسي دارم بفروشم و نه .....فقط از يكي شنيدم كه يه همچين جنسي وجود داره و كجاست...اصلاً ربطي هم بهم نداره...تو صفحه هاي تاپيك كه بگردي ميبين خيلي ها پايه خواستن...منم خواستم حداقل به يكيشون كمك كنم...فقط همين...دادا:31:
زياد خودشو ناراحت نكن:10:

ma_nima
04-12-2011, 08:04
سلام
لطفا دوستان معایب کلی nx720 رو بگن میخوام اگه شد بخرم در ضمن آیا برتری خاصی نسبت به hx800 ،گذشته از سال تولیدشون داره؟
...تو سايت SONY بهتر ميتوني فرقشونو ببيني...تو آدرس زير يه مقايسه برات گذاشتم...نگاهش كن....يا حق[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

GOLESTAN2010
04-12-2011, 17:02

دوست عزیز من راضی نیستم بین شما جروبحث بشه ومطمئن هستم هر دو شما نیت خیر داریدومیخواهید به دوستانتان به هر صورت کمک کنید ومن از هر دوی شما تشکر میکنم ولی اگر این پایه را سراغ داری حتما اطلاع رسانی کن چون توی سایزای دیگه بچه ها دربه در دنبالش میگردند.....به خود من در تهران 120 سایز 40و170سایز 46 پیشنهاد شده ولی nx710هستش یکی از بچه از بندر عباس میل زده ومیخواهد پایه تلویزیون خودش را به قیمت 300 تومان بفروشه .حالا دارم پرسو جو می کنم در هر صورت ازشما سپاسگذارم

ghafas man
04-12-2011, 18:53
ببخشید hx800 سنسور تشخیص حضور فرد تو مشخصاتش نیست در صورتی که تو تاپیک ها گفتن داره میشه کسی توضیح بده،در ضمن kdl با klv این tv خیلی از نظر امکانات با هم متفاوته؟

lurenzo
04-12-2011, 20:11
دوست عزیز من راضی نیستم بین شما جروبحث بشه ومطمئن هستم هر دو شما نیت خیر داریدومیخواهید به دوستانتان به هر صورت کمک کنید ومن از هر دوی شما تشکر میکنم ولی اگر این پایه را سراغ داری حتما اطلاع رسانی کن چون توی سایزای دیگه بچه ها دربه در دنبالش میگردند.....به خود من در تهران 120 سایز 40و170سایز 46 پیشنهاد شده ولی nx710هستش یکی از بچه از بندر عباس میل زده ومیخواهد پایه تلویزیون خودش را به قیمت 300 تومان بفروشه .حالا دارم پرسو جو می کنم در هر صورت ازشما سپاسگذارم

بحثی نداریم دوست عزیز.:46:
اگر این پایه کمیاب شده باشه بحثش جداست ولی اگر موجود باشه تابستون که قیمت تی وی ها 300 400 تومن توی بانه گرونتر بودن، سایز 55 این پایه رو من 140 تومن سراغ داشتم.
واقعاً اگر از دکورش خوشتون میاد بگیرید وگرنه از نظر سخت افزاری ارزش 100 تومن هم نداره!

msd1347
04-12-2011, 23:09
سلام دوستان برای آبدیت tv sony nx 46 3d از طریق usb چگونه باید انجام بدیم.بنده فایل آبدیت جدید روی usb ریختم ولی آلان برای آبدیت تلویزون نمیدونم باید چه کنم

msd1347
04-12-2011, 23:29
راستی دوستان یادم رفت بپرسم کسی تنظیمات دقیق صدا و تصویر سونی تری دی nx46 رو نداره بم بگه/تنظیماتی که در ابتدای صفحات اومده رو طبق دستور انجام دادم ولی تصویر جالبی بدست نیومد خودم که بعضی رو تغییر دادم بهتر از آن تنظیمات بود لطفا کسی که از تنظیماتش راضیه انها رو برام بنویسه ممنون میشم

msd1347
05-12-2011, 14:08
سلام دوستان من نرم افزارsony_tvupdate_2011_3704_gaa_auth.zip
رو تلویزیون خودم ریختم نه فایلهای mkv رو پخش میکنه و نه مشکل زیرنویس فارسی حل شده است.فقط یکم کیفیت پخش تصویر بهتر شده است

lurenzo
05-12-2011, 14:58
رو تلویزیون خودم ریختم نه فایلهای mkv رو پخش میکنه و نه مشکل زیرنویس فارسی حل شده است.فقط یکم کیفیت پخش تصویر بهتر شده است

من که بشخصه فکر میکنم این دو مشکل هیچوقت با آپدیت فریمویر تی وی حل نخواهند شد. چون کاری نداره، همون اول که تی وی های سال 2011 رو داد بیرون هم میتونست ساپورت mkv و زیرنویس فارسی رو بهش اضافه کنه ولی نمیخواد!

ghafas man
05-12-2011, 21:57
سلام
لطفا معایب nx720 رو دوستان بگن البته بصورت کلی

tap10
09-12-2011, 20:45
سلام
لطفا معایب nx720 رو دوستان بگن البته بصورت کلی
نداشتن پایه الومینیومی. مشکل زیر نویس فارسی

arash_a59
09-12-2011, 21:36
دوستان من تصمیم گرفتم با توجه به بودجم و تحقیق زیادی که کردم ( حالا نمیدون تحقیقم درسته یا غلط) NX720 بخرم
بودجم حدودا 2200-2300 هست(NX720 رو بی گارانتی میخوام بخرم) نظرم روی 3 بعدی نبود تا اینکه دیدم تلوزیون خوب توی بازار در حال حاضر اونچه که من میخوام قابلیت سه بعدیم باید داشته باشه تا چیزهای دیگه هم همراش باشه!
کلا معیارام اینها بودند:
سایز حتما میخوام 46 به بالا
هرتز تلوزیون 100 به بالا باشه واسه گیم میخوام
کیفیتش واقعا خوب باشه در حال حاضر یه LCD 40 اینچ سامسونگ دارم و کیفیت تصویرش از خیلی از edge LED های بازار بهتره نمیخوام بگیرم و بعد پشیمون شم
دیزاینشم واقعا زیبا باشه
با همه این مسائل به NX720 رسیدم
دوستان اگه این تلوزیون مشکلاتی داره لطف کنند بگن
یا اینکه با این بودجه تلوزیون بهتری میشه خرید؟
دیگه اینکه دوستان من سه بعدی ex720 رو تست کردم و حالم بهم خورد :2: آیا سه بعدی این هم اینجوریه؟

lurenzo
10-12-2011, 00:10
دیگه اینکه دوستان من سه بعدی ex720 رو تست کردم و حالم بهم خورد :2: آیا سه بعدی این هم اینجوریه؟

ببخشید من فقط این قسمت از صحبتت رو جواب میدم.
من که HX925 دارم از کیفیت سه بعدیش کاملاً راضیم ولی چیزی که هست اینه که بیشتر ده بیست دقیقه نمیتونم نگاه کنم و چشمام خسته میشن! از قابلیت سه بعدی به عنوان یه آیتم سرگرم کننده باید یاد کرد و برای استفاده در مدت های طولانی فکر نمیکنم جوابگو باشه!

arash_a59
10-12-2011, 01:07
ببخشید من فقط این قسمت از صحبتت رو جواب میدم.
من که HX925 دارم از کیفیت سه بعدیش کاملاً راضیم ولی چیزی که هست اینه که بیشتر ده بیست دقیقه نمیتونم نگاه کنم و چشمام خسته میشن! از قابلیت سه بعدی به عنوان یه آیتم سرگرم کننده باید یاد کرد و برای استفاده در مدت های طولانی فکر نمیکنم جوابگو باشه!
ممنون از پاسختون اگه HX925 اینجوری باشه دیگه NX720 تعطیله:41:
دوسنان یه مدل دو بعدی بسیار عالی کسی میدونه پیشنهاد بده؟!

lurenzo
10-12-2011, 07:00
نظرم روی 3 بعدی نبود تا اینکه دیدم تلوزیون خوب توی بازار در حال حاضر اونچه که من میخوام قابلیت سه بعدیم باید داشته باشه تا چیزهای دیگه هم همراش باشه!

ممنون از پاسختون اگه HX925 اینجوری باشه دیگه NX720 تعطیله:41:
دوسنان یه مدل دو بعدی بسیار عالی کسی میدونه پیشنهاد بده؟!

دوست عزیز، خودتون دلیل مناسبی برای خرید تی وی سه بعدی آوردید. واقعیت هم همین هست!

ma_nima
10-12-2011, 13:57
ببخشید hx800 سنسور تشخیص حضور فرد تو مشخصاتش نیست در صورتی که تو تاپیک ها گفتن داره میشه کسی توضیح بده،در ضمن kdl با klv این tv خیلی از نظر امکانات با هم متفاوته؟
سلام..
فقط KDL بگير كه گيرنده ديجيتال داره....

hayat
11-12-2011, 23:34
بهترین تنظیم و کالیبره کردن تصاویر SD برای تلویزیون سونی

tap10
17-12-2011, 00:47
کسی از دوستان وبکم این مدل رو گیر نیورد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

GOLESTAN2010
24-12-2011, 13:52
کسی از دوستان وبکم این مدل رو گیر نیورد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما ادرسي از فروش اينترنتي در خارج از كشور داريد

ma_nima
24-12-2011, 14:43
سلام به همه دوستان...يه تجربه خيلي مهم...:5:
براي ديدن فيلم سه بعدي از طريق USB مي تونيد طبق مراحل زير عمل كنيد...:20:
1.فيلم سه بعدي Side-by-side پيدا كنيد..با هر پسوندي كه باشه.
2. فيلم را به فرمت MPEG-4 يا (MP4) تبديل كنيد.
3. USB را به تلويزيون وصل كنيد...در قسمت 3D نحوه تبديل Side-by-side را انتخاب كنيد..
4. با عينك از فيلم لذت ببريد................:46::13:

tap10
25-12-2011, 00:10
شما ادرسي از فروش اينترنتي در خارج از كشور داريد
اینم ادرس فروشگاه اینترنتی خارج از کشور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ma_nima
25-12-2011, 13:52
اینم ادرس فروشگاه اینترنتی خارج از کشور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ony-CMU-BR100-Camera-Microphone-Skype%2Fdp%2FB004UR4AGY)
از اين سايت كه با پول ايران يا كارت ايراني نميشه خريد كرد...احتمالاً يه گرين كارت يا .... لازم باشه:41:

GOLESTAN2010
25-12-2011, 22:49
از اين سايت كه با پول ايران يا كارت ايراني نميشه خريد كرد...احتمالاً يه گرين كارت يا .... لازم باشه:41:

من با اقای طهوری در سایت ایران دلیور صحبت کردم ایشان نزدیک ترین مسیر را پیشنهاد کرد البته این شرکت به صورت ان لاین برای شما خرید میکند وصحت سقم فروشنده را گردن نمیگیرد وکالا را از مسیر پست ایران پیگیری میکند وان را بدست شما می رساند . اطلاعات بیشتر را از توی سایت ملاحظه کنید

rezabaner
28-12-2011, 02:17
سلام من یک nx720 سونی 40 اینچ خریدم با پایه و دو عینک رایگان 2.5 میخوام بدونم تفاوت کیفیت این با 46 چجوره ؟کسی تست کرده من راضیم تلوزیون شیکیه و سوال دیگم اینکه پنل ex720 برای شارپ هست یعنی ژاپنی هست برای nx720 چطور؟ میخوام فریمور تلوزیون اپدیت کنم , کسی تا به حالا به مشکل بر نخورده ؟یه بلوری هم میخوام بخرم bdp-s480 خوبه؟wifi نداره !دانگل پیدا میشه(مودم wifi سونی)؟ مدل bdp-s780 تو ایران پیدا میشه؟ تو سایت سونی میگه نباید فریموری که دانلود میکنید حجمش از یه عددی کمتر باشه ولی من چند بار idm دانلود کردم اونم بدون مشکل ولی حجمش اون عدده نیست مشکل نداره؟

bardiam
01-01-2012, 02:25
سلام من یک nx720 سونی 40 اینچ خریدم با پایه و دو عینک رایگان 2.5 میخوام بدونم تفاوت کیفیت این با 46 چجوره ؟کسی تست کرده من راضیم تلوزیون شیکیه و سوال دیگم اینکه پنل ex720 برای شارپ هست یعنی ژاپنی هست برای nx720 چطور؟ میخوام فریمور تلوزیون اپدیت کنم , کسی تا به حالا به مشکل بر نخورده ؟یه بلوری هم میخوام بخرم bdp-s480 خوبه؟wifi نداره !دانگل پیدا میشه(مودم wifi سونی)؟ مدل bdp-s780 تو ایران پیدا میشه؟ تو سایت سونی میگه نباید فریموری که دانلود میکنید حجمش از یه عددی کمتر باشه ولی من چند بار idm دانلود کردم اونم بدون مشکل ولی حجمش اون عدده نیست مشکل نداره؟

کیفیتشون یکیه ! کلا پنل های سونی یا مال خودشه یا شارپ !!! قدیما با سامسونگ هم همکاری داشت البته. ولی مونتاژ خود تلویزیون جدیدا دیگه ژاپن نیست.مالزیه ! بعضیهاشم تایوان میزنه. ترجیحا با خود تلویزیون آپدیت کن ولی من بار آخر ، دانلود کردم با idm بعد ریختم فلش ، مشکلی پیش نیومد ، خیلی سریع آپدیت شد.معمولا حجم فایل بعد از extract نزدیک اون عددیه که تو سایت نوشته !!! خود تلویزیون هم قبلش فایل رو از فلش ریخت تو حافظه داخلیش بعد آپدیت کرد.bdp-s480 هم فکر کنم ایران باشه ولی چه اصراری به وای فای داری ؟ خود تلویزیون که وصل میشه ، اونقدرا هم مهم نیس واسش.ولی هست تو بازار. اگه این مدل تو سایت فارسی سونی نبود سایت خاورمیانه سونی برو ! اینا سایت رو دیر آپدیت می کنن !

bardiam
01-01-2012, 02:39

حتی شک دارم کیفیت تغییری کرده باشه !!! مگه توضیحات هر آپدیت رو تو سایتش نگاه نمیکنین ؟؟ یبار آپدیت واسه پشتیبانی فرمت Hd بود تو یوتیوب چند تای دیگه هم بهبود مرورگر وب و پایداری سیستم شبکش بود.هیج جا ننوشته بود بهبود کیفیت تصویر یا اضافه شدن فرمت های جدید ویدیویی !

---------- Post added at 02:39 AM ---------- Previous post was at 02:35 AM ----------

بحثی نداریم دوست عزیز.:46:
اگر این پایه کمیاب شده باشه بحثش جداست ولی اگر موجود باشه تابستون که قیمت تی وی ها 300 400 تومن توی بانه گرونتر بودن، سایز 55 این پایه رو من 140 تومن سراغ داشتم.
واقعاً اگر از دکورش خوشتون میاد بگیرید وگرنه از نظر سخت افزاری ارزش 100 تومن هم نداره!

من 3 ماه پیش این تلویزیون رو گرفتم ! 40 اینچ همراه با پایه آلومنیومی ! پایه آلومنیومی اشانتیون 40 اینچ بود ، بقیشون نداشتن ! ولی خب مجانی دادنش.فقط زورشون اومد توضیح بدن که یه پایه معمولی نیست (موقع خرید راجع به پایش تحقیق نکرده بودم) و با hdmi وصل میشه به تلویزیون ! یه ماه بدشم زنگ زدن خونمون از شرکت بازرگانی که چقدر رضایت داریم از تلویزیون سونی و خدماتشون.کلا خیلی خوب بود !

rezabaner
01-01-2012, 16:16
کیفیتشون یکیه ! کلا پنل های سونی یا مال خودشه یا شارپ !!! قدیما با سامسونگ هم همکاری داشت البته. ولی مونتاژ خود تلویزیون جدیدا دیگه ژاپن نیست.مالزیه ! بعضیهاشم تایوان میزنه. ترجیحا با خود تلویزیون آپدیت کن ولی من بار آخر ، دانلود کردم با idm بعد ریختم فلش ، مشکلی پیش نیومد ، خیلی سریع آپدیت شد.معمولا حجم فایل بعد از extract نزدیک اون عددیه که تو سایت نوشته !!! خود تلویزیون هم قبلش فایل رو از فلش ریخت تو حافظه داخلیش بعد آپدیت کرد.bdp-s480 هم فکر کنم ایران باشه ولی چه اصراری به وای فای داری ؟ خود تلویزیون که وصل میشه ، اونقدرا هم مهم نیس واسش.ولی هست تو بازار. اگه این مدل تو سایت فارسی سونی نبود سایت خاورمیانه سونی برو ! اینا سایت رو دیر آپدیت می کنن !
thanks
اپدیت کردم مشکلی پیش نیومد( گوشی سامسونگ داشتم اپدیت کردم دوربینش سوخت برا همین ترسیدم ولی سونی کجا سامسونگ کجا .سونی تو کیفیت یه سر و گردن از بیشتر برندا بالاتره) و لی باز نتونست مشکل تلوزیون اینترنتی حل کنه مثل اینکه هیلتر کردنش کسی راه حلی نداره؟؟؟ مودمی هست که بشه v . p . n داخلش تنظیم کرد؟یا تلوزیون به اینترنت وی پی موبایل وصل کرد؟

خواستم بلوری ال جی یا سامسونگ بگیرم ولی اونا خروجی hdmi 1.3 هست و تو فیلم سه بعدی full hd کم میارند برا همین bdp-s480 میگیرم

bardiam
02-01-2012, 01:53
thanks
اپدیت کردم مشکلی پیش نیومد( گوشی سامسونگ داشتم اپدیت کردم دوربینش سوخت برا همین ترسیدم ولی سونی کجا سامسونگ کجا .سونی تو کیفیت یه سر و گردن از بیشتر برندا بالاتره) و لی باز نتونست مشکل تلوزیون اینترنتی حل کنه مثل اینکه هیلتر کردنش کسی راه حلی نداره؟؟؟ مودمی هست که بشه v . p . n داخلش تنظیم کرد؟یا تلوزیون به اینترنت وی پی موبایل وصل کرد؟

خواستم بلوری ال جی یا سامسونگ بگیرم ولی اونا خروجی hdmi 1.3 هست و تو فیلم سه بعدی full hd کم میارند برا همین bdp-s480 میگیرم

خواهش می کنم :11:
سونی تو آپدیت با تجربست.کلی دیوایس داشته قبل از تلویزیون های اینترنتیش ، میدونه چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد موقع آپدیت !
احتمالا خود سونی ایران رو بسته ! منم هنوز نتونستم از این قابلیت استفاده کنم.تنها راه استفاده از روتر هایه که قابلیت وی *** ان دارن !!! مودم وایرلس اکثرا این قابلیت رو ندارن ، باید یه روتر وایرلس جداگونه گرفت ، با لن وصل کرد به مودم اصلی که تلویزیون از طریق روتر بره تو نت. هیچ وقت بلوری پلیر شرکت های دیگه رو نخر !!! سازگاری محصول هر شرکتی با محصولات خودش بیشتره.درسته سونی تو پخش فرمت های مختلف ضعف داره (البته این کارش از عمده ، مثل شرکت اپل) ولی راحت تر میشه تنظیمش کرد.تلویزیون هم راحت شناساییش میکنه ! مثلا خود سونی وقتی که فیلم 3d بزاری تو پلیر میتونه بره تو حالت 3d واسه بقیه شرکت هارو نمیدونم میتونه شناسایی کنه یا نه !

msd1347
05-01-2012, 09:37
سلام كسي تنظيمات دقيق تصوير سري nx46 رو نداره (720)
درضمن من رو برنامه هاي تبديل فيلمها از mkv به فرمتي كه قابل پخش با tv sony باشه خيلي كار كردم.طبق گفته هاي يكي از دوستان كه اظهار ميداشت كه ابتدابايد با نرم افزار Total Video Converter 3.71 آن را با زير نويس كانورت كنيم و سپس با ps3muxer به m2ts تبديل نماييم. با توتال ويدئو خيلي طول ميكشه من خيلي از نرم افزارها رو امتحان كردم كه بشه به همراه زير نويس آن را تبديل كنم يا بيشتر طول ميكشيد و يا زيرنويس رواضافه نميكرد. دوستان هم بگردن اگه بشه نرم افزاري پيدا كنيم كه در كوتاه ترين زمان زيرنويس رو به فرمت mkv اضافه كنه عالي ميشه .

Hatek
05-01-2012, 14:48
سلام این اپدیت تلویزیون قضیش چیه؟ اصلا به چه دردی میخوره؟:23:
اگه خوبه بگید چطوری میتونم تلویزیونمو اپدیت کنم؟؟؟؟؟
از طریق اینترنت باید اپدیت کنم یا ببرم نمایندگی؟
مدلشم nx720 هست
یه توضیح کامل بدین ممنون میشم:20:

rasis30
06-01-2012, 18:27
بچه ها اپدیت جدید برای 720 امده اپدیت کنید ببینید چه امکاناتی اضافه شده
دیشب دیدم پیام اپدیت اومد رو تصویر زدیم اپدیت شد ولی من امکان خاصی ندیدم :46:

GOLESTAN2010
07-01-2012, 11:17
ورژن 3.08را مي فرماييد

Hatek
07-01-2012, 13:14
سلام میشه بگید چجوری باید تلویزیونو اپدیت کنم؟؟؟؟؟

Hatek
09-01-2012, 14:35
خب دوست عزیز اگه پلیر نداری کامپیوترو وصل کن به تلویزیون فیلمو نگاه کن و حالشو ببر بالاخره کامپیوتر که این فرمت هارو پخش میکنه:20:
البته اگه فقط یه فیلمه چون دردسر داره هر روز بخوای کامپیوترو بزنی به تلویزیون:41:

tap10
18-01-2012, 15:22
نیازی به کامپیوتر وصل کردن نداری اگر مودم داری میتونی لپ تاب رو با تی شبکه کنی و عکس.موزیک . و فیلمهات رو روی تی وی ببینی.

GOLESTAN2010
19-01-2012, 15:50
دوستان طی تماسی که با فروشنده های بانه داشتم !خوشبختانه سری های جدید nx720 با پایه عرضه میشودوپایه جداگانه در سایز 46بین 300تا350 ارسال میکنند............. ولی قیمت ها فوران کرده سایز 46 شده3/100

bardiam
19-01-2012, 19:53
تو اینجا نوشته که این ورژنش فقط قابلیت شبکه و اینترنتش بهتر شده.ورژن قبلی رو یادمه ساپورت Youtube HD رو اضافه کرده بود.

1400
20-01-2012, 22:50
دوستانی که nx720 دارند لطفا چند تا عکس از تی وی و کیفیت آن بذارید و بگید کیفیت سبکه های دیجیتال آن چطوره؟ تیونر داخلی آن به خوبی گیرنده های بیرونی هست؟ 46 و 40 آن چنده ؟ مزایا و معایب آن را بطور کامل بنویسید قبلا ممنونم.

warez
24-01-2012, 07:37
سلام
مشکل این nx 720 کم نیست اما به راحتی از دیزاین پنلش هم نمیشه گذشت
ا -اسم کانالها به صورت اتوماتیک نمیاد یعنی فقط با عدد میاد مثلا (نمایش 8 نمینویسه نمایش)
2- برخی از فرمتهای معمولی عکس رو هم پخش نمیکنه
3-تله تکس روی شبکه سه دیجیتال رو نمیاره(تو کرج)
حالا یه سوال
سرویس کد این مدل چیه من که هرچی سرچ کردم چیزی دسگیرم نشد؟

matin-gsm
28-01-2012, 16:24
سلام کلان بین این nx720 و samsung d6960 و samsung d6920 چه مدلی خوبه

bardiam
28-01-2012, 18:16
سلام کلان بین این nx720 و samsung d6960 و samsung d6920 چه مدلی خوبه
من کلا کیفیت کارای کره ای رو قبول ندارم !!! فقط سونی ! البته این پرسش رو باید توی تاپیک مربوطه بپرسین ، اینجا فقط بحث مربوط به مدل NX720 هستش ، اگه سوالی داشته باشین راجع به این مدل ، ما در خدمتیم !

mansour_trb
28-01-2012, 22:16
مشکل این nx 720 کم نیست اما به راحتی از دیزاین پنلش هم نمیشه گذشت
ا -اسم کانالها به صورت اتوماتیک نمیاد یعنی فقط با عدد میاد مثلا (نمایش 8 نمینویسه نمایش)
2- برخی از فرمتهای معمولی عکس رو هم پخش نمیکنه
3-تله تکس روی شبکه سه دیجیتال رو نمیاره(تو کرج)
مشکلات بالا با تبدیل کشور به سنگاپور وانتخاب زبان به انگلیسی قابل حل است.

bardiam
29-01-2012, 11:10
دوستان ، فیرمور 3.904 (PKG3.904GAA) واسه تلویزیون های سری NX720 اومد ! میتونین آپدیت کنین ! البته بازم تغیراتش مربوط به پایداری اینترنته !!!

Improvements over earlier version:

Improve performance and stability of Internet features

اینم لینکش :

هنوز آپدیت نکردم به این ورژن ولی امیدوارم که web browser اش سریع تر و قوی تر شده باشه !

warez
31-01-2012, 12:00
مشکلات بالا با تبدیل کشور به سنگاپور وانتخاب زبان به انگلیسی قابل حل است.
درودبه شما
مشکل تله تکست و اسم شبکه حل شد ضمن اینکه گزینه راهنما به منوی
انالوگ و دیجیتال هم افزوده شد

اما ________________

مشکل پخش برخی از عکسها بافرمت مثلا gpj رو باید چه بکنیم

hovo
31-01-2012, 13:33
مشکل پخش برخی از عکسها بافرمت مثلا gpj رو باید چه بکنیم

عکست رو توی پینت باز کن ویندوز 7
یه سیو از jpg ازش بگیر مشکلت حل میشه خودم داشتم عکسی که تی وی نشون نمیداده با همین کار ساده بدون تغییر و ... کار خاصی مشکل حل شده چراش رو وچی میشه رو نمیدونم برو بچ گرافیست باید جواب بدن
اگه نشد و نشد
با فتوشاب بازش کن
روش دبل کلیک کن لایش باز بشه
بعد رایت کلیک کن فلت لایر بزن سیو از کن با همون پسوندjpg خلاص 100٪ حله تجربه شخصی میگه
اگه نشد احتمالا شما فرمت یواس بیت fat32 نیست

matin-gsm
31-01-2012, 18:34
سلام دوستان از این ال ای دی رازی هستین کلان از همه چی اشکالی من تو اینتر نت از این محصول ندیدم شما چطور برم بخرم پشیمون نمیشم قیمت چند باشه خوبه با 2 تا پایه

hovo
03-02-2012, 09:14
سلام دوستان از این ال ای دی رازی هستین کلان از همه چی اشکالی من تو اینتر نت از این محصول ندیدم شما چطور برم بخرم پشیمون نمیشم قیمت چند باشه خوبه با 2 تا پایه
توی سونی شک نکن
مدل خوبی هم انتخاب کردی
کلا سری n سری خوبی هستند
ضمنا شما وای فای (وایرلس )داخلی هم خواهید داشت

FA6161
03-02-2012, 10:27
من بین nx720 و le8300x موندم البته 40 اینچ می خوام بادلیل راهنمایی کنید ممنون

hovo
03-02-2012, 13:40
یک کلام ختم کلام
عمر یه تیوی مهم ترین چیزه
سونی بیشترین عمر تیوی رو داره چه lcd چه led
سونی کارش تصویره
الجی داشت مانیتور میزد یادش افتاد تلویزیون هم میتونه بزنه
از قدیم یادت میاد crt های سونی رو گرافیست ها بر میداشتن 600 هزار تومن البته هنوز هم 22 اینچ هاش دورور بر 470 تومنه crt
این محکم ترین دلیله واسه انتخاب برند
هرچند حیفه سونی رو با ال جی مقایسه کنی به نظر من حد اقلش باید با کواترن شارپ مقایسش کنید

FA6161
03-02-2012, 14:24
یک کلام ختم کلام
عمر یه تیوی مهم ترین چیزه
سونی بیشترین عمر تیوی رو داره چه lcd چه led
سونی کارش تصویره
الجی داشت مانیتور میزد یادش افتاد تلویزیون هم میتونه بزنه
از قدیم یادت میاد crt های سونی رو گرافیست ها بر میداشتن 600 هزار تومن البته هنوز هم 22 اینچ هاش دورور بر 470 تومنه crt
این محکم ترین دلیله واسه انتخاب برند
هرچند حیفه سونی رو با ال جی مقایسه کنی به نظر من حد اقلش باید با کواترن شارپ مقایسش کنید
ممنون اما le8300x شارپه واسه همین دو دلم

hovo
03-02-2012, 15:35
ممنون اما le8300x شارپه واسه همین دو دلم

شارپ از نظر من پنل قابل احترامیه اما شخصا سونی پسندم
رراستی یادت باشه سونی برای پخش از روی فلش محدودیت fat 32 و 4 گیگ داره و فقط mkv تا سی رو از روی فلش نشون میده
یعنی 720 و 1080 p رو نشون نمیده از روی فلش
ضمنا زیر نویس فارسی رو هم تا حالا ساپورت نمیکنه

اما سونیه
شارپ هم موتور عالی داره که الان 4 سال متوالی موتور تصویرش موتر تصویر اول دنیاست
والا تصمیم با خودته
معلوم نیست عمر مفید شارپ چفدر باشه ولی همه به سونی مطمئنن
10 ساله دیگه همین مشکی رو نشون میده ولی شارپ چیه 10 سال پیش پنل تیوی میزد؟

matin-gsm
08-02-2012, 02:06
فقط سونی اونم nx 720 من با هر زحمتی بود پیدا کردم و خریدم هر کی دیده میگه منم میخوام ولی خیلی کم یاب شده

GOLESTAN2010
08-02-2012, 15:46
فقط سونی اونم nx 720 من با هر زحمتی بود پیدا کردم و خریدم هر کی دیده میگه منم میخوام ولی خیلی کم یاب شده

دوست عزيز ....وقتي lw98000 ال جي سايز 47 بشه 3900 اونوقت سوني nx720 j تو همين سايز 3170 معلومه كمياب مي شه؟؟؟

warez
17-02-2012, 22:44
بالاخره موفق شدم پایه این مدل رو با قیمت مناسب پیدا کنم (البته برا 710 بود خورودم بهش) دقیقا شبیه همونه با همون شمایل و امکانات

تازه از نظر استایل شده سونی
واقعا این پایه کیفیت صدا رو خیلی عالی میکنه

tap10
17-02-2012, 23:54
بالاخره موفق شدم پایه این مدل رو با قیمت مناسب پیدا کنم (البته برا 710 بود خورودم بهش) دقیقا شبیه همونه با همون شمایل و امکانات

تازه از نظر استایل شده سونی
واقعا این پایه کیفیت صدا رو خیلی عالی میکنه چند خریدی از کجا؟

warez
19-02-2012, 18:06
از یکی از شهرای غربی
100 تومن البته

tap10
25-02-2012, 17:05
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اخرین بروز رسانی برای مدل nx720

tap10
25-02-2012, 17:10
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fswdl%2Fond%2F2011%2Fas%2Fmain%2FF18414700_PS041 372%2Fsony_tvupdate_2011_3904_gaa_auth.zip)

mofo
28-03-2012, 13:20
درود
دوستان آموزش آپگرید از طریق USB رو میخواستم بدونم چه جوری هست؟من فایل زیپ شده رو که در پست بالا هست رو دانلود کردم.از این جا به بعدش چکار باید بکنم؟
با تشکر

barcelona_92
28-03-2012, 15:55
بعد فایل رو اکستراکت کن این پوشه رو داخل یو اس بی بریز
sony_dtv0FA10A01A0A1_00000201
بعد برو برای اپگرید در ضمن اخرین ورژن برایnx720
به تاریخ 25 مارچ تو سایت رسمی قرار گرفته
sony_tvupdate_2011_4002_gaa_auth
میتونید از این سایت با توجه به مدل خودتون دانلودش کنید

ali2821
29-03-2012, 18:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من 40nx720 دارم كه براي سرچ كانال ورزش با منوي فارسي دوباره جستجو كردم كه كانالهاي يك تا شش بيدا نشد كه براي رفع مشكل راه اندازي اتومات كردم با انگليسي و انتخاب كشور سنگابور كه مشكل حل شد ولي فقط كانال شش نبود آن هم جستجوي دستي كردم درست شد ولي مشكلي جديدي بيش آمد و كلا منوي فارسي به هم ريخته و جدا جدا و چب چين شده حتي با راه اندازي اتومات دوباره و انتخاب فارسي درست نشد لطفا راهنمايي فرماييد براي رفع مشكل چكار بايد كرد

ali2821
29-03-2012, 18:49
من 40nx720 دارم كه براي سرچ كانال ورزش با منوي فارسي دوباره جستجو كردم كه كانالهاي يك تا شش بيدا نشد كه براي رفع مشكل راه اندازي اتومات كردم با انگليسي و انتخاب كشور سنگابور كه مشكل حل شد ولي فقط كانال شش نبود آن هم جستجوي دستي كردم درست شد ولي مشكلي جديدي بيش آمد و كلا منوي فارسي به هم ريخته و جدا جدا و چب چين شده حتي با راه اندازي اتومات دوباره و انتخاب فارسي درست نشد لطفا راهنمايي فرماييد براي رفع مشكل چكار بايد كرد

warez
29-03-2012, 23:01
من 40nx720 دارم كه براي سرچ كانال ورزش با منوي فارسي دوباره جستجو كردم كه كانالهاي يك تا شش بيدا نشد كه براي رفع مشكل راه اندازي اتومات كردم با انگليسي و انتخاب كشور سنگابور كه مشكل حل شد ولي فقط كانال شش نبود آن هم جستجوي دستي كردم درست شد ولي مشكلي جديدي بيش آمد و كلا منوي فارسي به هم ريخته و جدا جدا و چب چين شده حتي با راه اندازي اتومات دوباره و انتخاب فارسي درست نشد لطفا راهنمايي فرماييد براي رفع مشكل چكار بايد كرد

متاسفانه در این مدل مشکلی که وجود داره اینه که
1-در زبان فارسی فاقد اسم کانالهاست یعنی از iribخبری نیست و معلوم نیس رو کدوم کانالی
2- با انتخاب سنگاپور ساعت تی وی 4 ساعت جابجا میشه
3-وای جی پی کانال هم جدا جدا نمایش داده میشه و در زبان فارسی هم که کلا
همه چی تعطیله
راستی منظورتون ازشبکه ورزش همون سه هستش یا اون شبکه ای که هنوز در حد حرفه؟

barcelona_92
30-03-2012, 04:35
من یک تی وی nx720 دارم کانالهای دیجیتال رو که سرچ میکنم همه کانال هارو میاره با کیفیت عالی
ولی کانال 6 همین شبکه خبر رو میگم اسم کانال رو مثل بقیه میاره ولی وقتی میزنی رو این کانال میزنه no video تصویرش رو نشون نمیده بقیه هیچ مشکلی ندارن
زبان منو رو انگلیسی گذاشتم هم استرالیا هم سنگاپور هیچکدوم 6 رو نشون نمیده
ممنون میشم در این زمینه منو راهنمایی کنید.
جستجوی دستی برای این کانال چطور هستش؟من موندم چطور اسم کانال رو میاره ولی تصویرش رو نشون نمیده موندم مشکل از کجاست ایا امکان داره از تنظیم نبودن دقیق انتن هوایی باشه در اینصورت پس چرا بقیه کانالهارو دارم و فقط 6 میزنهno video
ایا کسی تا به حال به این مشکل برخورد کرده؟
متشکرم

---------- Post added at 05:35 AM ---------- Previous post was at 05:32 AM ----------

دوست عزیز ممنون میشم در مورد سرچ دستی کانال 6 یکم بنده رو راهنمایی کنی مشکلم رو در یک پست جدا توضیح دادم در مورد مشکل شما هم در مورد بهم ریختگی زبان فارسی تی وی یک بار تلویزیون خودتون رو از پریز برق جدا کنید و مجدد سیستم رو راه اندازی کنید مشکلتون حل میشه.

ali2821
30-03-2012, 09:42
منظور كانال ورزش جديد كه آزمايشي پخش ميشه . اما در مورد سرچ دستي بجاي اتومات كانال يابي دستي را ميزني و گزينه كانال را روي فركانس قرار ميدي و در قسمت فركانس 602000 را وارد ميكني بعد از كانال يابي شبكه خبر از سمت چپ انتخاب ميكني و با علامت جهت راست در كادر سمت راست بجاي كانال شش كه قبلا داشتي وارد ميكني مشكلت حل مي شود

---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------

دوستاني كه در مورد تنظيم ساعت كه با انتخاب كشور سنگاپور جلو ميره اطلاعات دارند راهنمايي فرمايند.

ali2821
30-03-2012, 10:11
آخرين آپديت ورژن 4.002

warez
30-03-2012, 21:09
متاسفانه ساعت در حالت انتخاب سنگاپور که کاملترین حالت هم هست
یعنی اسم کانال هم میاد و هم شبکه خبر ساعت 4 ساعت عقب تره و امکان تنظیم نیست
البته جدا بودن حروف پارسی سر جای خودشه.

hovo
31-03-2012, 06:01
البته جدا بودن حوف پارسی سر جای خودشه.
نقل قول

تی وی رو خاموش کنید
از برق بکشید
دوباره روشن کنید
مشکل جدا بودن حروف حل میشه
توی اصفهان خصوصیت گاید حذف شده وگر نه خودم تست میکردم جواب قطعی رو میگفتم

---------- Post added at 06:01 AM ---------- Previous post was at 06:00 AM ----------

منظور كانال ورزش جديد كه آزمايشي پخش ميشه . اما در مورد سرچ دستي بجاي اتومات كانال يابي دستي را ميزني و گزينه كانال را روي فركانس قرار ميدي و در قسمت فركانس 602000 را وارد ميكني بعد از كانال يابي شبكه خبر از سمت چپ انتخاب ميكني و با علامت جهت راست در كادر سمت راست بجاي كانال شش كه قبلا داشتي وارد ميكني مشكلت حل مي شود

---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------

دوستاني كه در مورد تنظيم ساعت كه با انتخاب كشور سنگاپور جلو ميره اطلاعات دارند راهنمايي فرمايند.
کانال ورزش فقط داره تهران آزمایشی پخش میشه یا اصفهان هم هست
حالش رو ندارم سرچ بزنم دوباره بشینم همشون رو مرتب کنم

ali2821
02-04-2012, 07:54
کانال ورزش فعلا فقط آزمایشی برای تهران پخش میشه . در ضمن من برای تنظیم منوی فارسی که به ریخته بود و جدا جدا نشان میداد با تنظیمات کارخانه درست کردم

---------- Post added at 08:50 AM ---------- Previous post was at 08:49 AM ----------

کانال ورزش با فرکانش 578 پخش میشه

---------- Post added at 08:54 AM ---------- Previous post was at 08:50 AM ----------

البته جدا بودن حروف پارسی سر جای خودشه.

ساعت تلویزیون من 8 ساعت جلو می باشد

warez
06-04-2012, 20:54
کانال ورزش فعلا فقط آزمایشی برای تهران پخش میشه . در ضمن من برای تنظیم منوی فارسی که به ریخته بود و جدا جدا نشان میداد با تنظیمات کارخانه درست کردم

---------- Post added at 08:50 AM ---------- Previous post was at 08:49 AM ----------

کانال ورزش با فرکانش 578 پخش میشه

---------- Post added at 08:54 AM ---------- Previous post was at 08:50 AM ----------

ساعت تلویزیون من 8 ساعت جلو می باشد

بهم ریختگی منو با جداجدا بودن epgکانال فرق داره ها

فکر میکنم ابن مشکل روی این مدل هست

اون دوستمونم که میگه خاموش روشن کنی حروف درست میشه منظورش منو بود نه epgکانال

راستی بقیه دوستان هم این مشکا را روی کانالی مثل ifilme دارن یا نه؟ منظور همون راهنمای کانال یا epg هستش

ali2821
08-04-2012, 23:10
دوستان لطفا در خصوص چگونگی وصل شدن گوشی با وای فای به تلویزیون توضیح بدهند . من تا حالا موفق به این کار نشده ام
با سایر روشها انتخاب می کنم که یک کد هشت رقمی همراه با عدد و حروف میده ولی در مرحله بعدی جهت وارد کردن کد فقط عدد میتوان وارد کرد

mofo
29-04-2012, 08:04
بعد فایل رو اکستراکت کن این پوشه رو داخل یو اس بی بریز
sony_dtv0FA10A01A0A1_00000201
بعد برو برای اپگرید در ضمن اخرین ورژن برایnx720
به تاریخ 25 مارچ تو سایت رسمی قرار گرفته
sony_tvupdate_2011_4002_gaa_auth
میتونید از این سایت با توجه به مدل خودتون دانلودش کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من فايل رو اكستراكت كردم.اما توي قسمت آپگريد جايي نداره كه بگم از USB فايل رو دريافت كن!! خودش اتوماتيك كانكت ميزنه به اينترنت.اما چون اينترنت ندارم Faild ميزنه.چكار بايد كرد؟
با تشكر

lurenzo
29-04-2012, 20:03
من فايل رو اكستراكت كردم.اما توي قسمت آپگريد جايي نداره كه بگم از USB فايل رو دريافت كن!! خودش اتوماتيك كانكت ميزنه به اينترنت.اما چون اينترنت ندارم Faild ميزنه.چكار بايد كرد؟
با تشكر

شما اگر فولدر اکسترکت شده رو با همون نام خودش بریزید روی USB و بزنید به تی وی ، خودس اتومات شروع میکنه به آپدیت.
توجه کنید که فرمت USB حتما FAT32 باشه!

msd1347
03-05-2012, 21:29
دوستان كسي ور‍ژن جديد 4.002 رو تست كرده است آيا مشكل زيرنويس فارسي و پخش فايلهاي mkv در اين پچ حل شده يا نه باتشكر

hovo
04-05-2012, 20:03
دوستان كسي ور‍ژن جديد 4.002 رو تست كرده است آيا مشكل زيرنويس فارسي و پخش فايلهاي mkv در اين پچ حل شده يا نه باتشكر

تست شده
داخل توضیحات خود سایت سونی هم هیچ اشاره ای به اضافه شدن امکانات جدید نشده
نه زیر نویس فارسی
نه mkv full hd
هیچ کدوم اضافه نشدن

bardiam
05-05-2012, 21:15

اگه از طریق کامپیوتر اقدام به دریافت فایل آپدیت کنید ، توضیحات مربوط به هر آپدیت رو خواهید دید.در جواب شما باید بگم که این آپدیت هم مثل 3 یا 4 آپدیت قبلی فقط واسه بهبود قابلیت اینترنتی این دستگاه بوده و نه چیز دیگه !!!

warez
13-05-2012, 08:02
بله متاسفانه تمام این آپدیت ها تا این لحظه به بهبود ارتباط با اینترنت مربوط میشه

و هنوز فکری به حال ما ایرانیها در خصوص تنظیم ساعت و راهنمای فارسی کانال که جداجدا و معکوس هست نکرده

در صورتیکه بازار بسیار محبوبی برای سونی کورپوریشن تو ایران هست

aminamz
14-05-2012, 14:32
سلام

لطفا راهنمايي كنيد

يه مدل از ال اي دي ميخوام سايز 46 كه فول اچ دي باشه(Intelligent Peak LED Backlight) نه ادج ال اي دي.يه مدل پيشنهاد كنيد.مثلا nx720 خوبه اما ادج هست و يه جورايي دلم لرزيدو نگرفتم.راهنمايي كنيد

خيلي تفاوت دارن؟ممنون

parham511
14-05-2012, 14:54
سلام

لطفا راهنمايي كنيد

يه مدل از ال اي دي ميخوام سايز 46 كه فول اچ دي باشه(Intelligent Peak LED Backlight) نه ادج ال اي دي.يه مدل پيشنهاد كنيد.مثلا nx720 خوبه اما ادج هست و يه جورايي دلم لرزيدو نگرفتم.راهنمايي كنيد

خيلي تفاوت دارن؟ممنون

هرکدوم یه خوبیو بدی دارن.

حساام
16-05-2012, 09:15
اپدیت جدیدش اومده لطفا بررسی کنید وتغییرات رو اعلام کنید با تشکر
ورژن4.005

MJHamed
16-05-2012, 11:31
سلام دوستان
من هم این مدل رو دارم و من هم این مشکلات رو حس کردم.
تا مشکلمون رو براشون نفرستیم از کجا بفهمن تا رفعش کنن.
از لینک های زیر میتونید مشکلتون رو مطرح کنید.
من فرستادم شما هم بفرستید انشااله که جواب بده.

mim.navabi
17-05-2012, 15:33
عزیزانی که سری nx720 رو خریدید، راضی هستید؟
مشکلات احتمالی هم داره؟
من از دوستان همین بخش راهنمایی گرفتم، این سری رو معرفی کردند، و حالا می خوام 40nx720 رو بگیرم، خواستم نظر شماها رو هم به عنوان مصرف کننده بدونم.
و یک سوال دیگه، تو خود سایت سونی، یک داک هم هست که تلویزیون روی اون قرار گرفته. آیا این داک هم موقع خرید در باکس موجوده یا باید جدا تهیه کنم؟

GOLESTAN2010
18-05-2012, 15:24
عزیزانی که سری nx720 رو خریدید، راضی هستید؟
مشکلات احتمالی هم داره؟
من از دوستان همین بخش راهنمایی گرفتم، این سری رو معرفی کردند، و حالا می خوام 40nx720 رو بگیرم، خواستم نظر شماها رو هم به عنوان مصرف کننده بدونم.
و یک سوال دیگه، تو خود سایت سونی، یک داک هم هست که تلویزیون روی اون قرار گرفته. آیا این داک هم موقع خرید در باکس موجوده یا باید جدا تهیه کنم؟

تو خریدش معطل نکن اگه میتونی 46 بخر.....بهتره..موفق باشی

mim.navabi
18-05-2012, 15:33
تو خریدش معطل نکن اگه میتونی 46 بخر.....بهتره..موفق باشی

ممنون
این داک که tv داخلش قرار میگیره هم، همراه Tv هست یا جدا باید بخریم؟

tap10
18-05-2012, 22:01
ممنون
این داک که tv داخلش قرار میگیره هم، همراه Tv هست یا جدا باید بخریم؟
اگر از نمایندگی بگیری همراش هست.

حساام
22-05-2012, 13:22
چی شد خبری نشد؟اخرین تغییرات

warez
23-05-2012, 00:48
1. منظور شما فکر کنم استند آلومینیومی اگه از نمایندگی بگیرین داره
2. متاسانه ایرانکو گرون کرده 40 رو بهتون 3.500.000 میدن
3. از بانه بخری نداره اما میتونی همونجا استند رو گیر بیاری
4. از نظر ساپورت فارسی خیلی مشکل داره
5. استایل معرکه ای داره یک tvاشرافیه به نظر من

GOLESTAN2010
23-05-2012, 21:59
دوستان کسی با وایر لس ....که دراپدیت های قبلی امده بود ...کار کرده؟ اگه ممکنه توضیح بدید.تشکر

mim.navabi
25-05-2012, 12:40
1. منظور شما فکر کنم استند آلومینیومی اگه از نمایندگی بگیرین داره
2. متاسانه ایرانکو گرون کرده 40 رو بهتون 3.500.000 میدن
3. از بانه بخری نداره اما میتونی همونجا استند رو گیر بیاری
4. از نظر ساپورت فارسی خیلی مشکل داره
5. استایل معرکه ای داره یک tvاشرافیه به نظر من

ممنون از پاسخگوییت.
مطمئنی 3.5 ؟؟؟؟ یکی از اقوام شب عید تو گرونی46 رو 2700 یا 2800 گرفت!

aminamz
27-05-2012, 17:29
من واسم 46 دادم اوردن از نوسود پاوه 46 اينچ 2200 البته اشناست
خدايي اختلاف قيمت ها وحشتناكه :41::13:

warez
27-05-2012, 19:25
ممنون از پاسخگوییت.
مطمئنی 3.5 ؟؟؟؟ یکی از اقوام شب عید تو گرونی46 رو 2700 یا 2800 گرفت!

البته خدا کنه من اشتباه کرده باشم یا شایدم قیمت 46 باشه اما اون قیمت 40 بود تو نمایندگی ایران کو

بگذریم بهتره بجای قیمت بیشتر مباحث فنی و علمی از این تی وی را به هم share کنیم

bardiam
29-05-2012, 17:46
چی شد خبری نشد؟اخرین تغییرات
چیو بررسی کنیم ؟؟ اگه برین سایت سونی ، توضیحاتش نوشته :
Sony has designed the BRAVIA® Televisions software update process to be customer friendly. This software update version 4.005GAA provides the following benefits

Improvements over earlier version:

Improve performance and stability of Internet features *

اگه کسی دنبال MKV ، Divx HD و بقیه فرمت های صوتی تصویریه ، نره طرف سونی !!! اینجا هم مثل انتخاب بین سامسونگ و اپله !!! من که از سونی راضیم !

اینم لینک آپدیت و توضیحات مربوط به اون :

bardiam
29-05-2012, 17:52
سونی مشکلاتی تو واردات محصولاتش داشت که باعث کمبود شدید موجودی و افزایش قیمت محصولات با گارانتی رسمیش شده بود ، الان تقریبا مشکل حل شده و قیمت ها کم کم پایین میاد .

bardiam
29-05-2012, 18:02
من از قابلیت 3D این تلویزیون به شدت راضیم . اصلا احساس سردرد و خستگی ایجاد نمیکنه ولی خب این به مود خودتون ربط داره و همینطور هرکی با اون یکی فرق داره ، نمیشه گفت الزاما معجزه ی سونیه ! ولی به شخصه هم از عمق تصویرش راضیم ، هم از سرعت بازسازی تصویرش که تو 3D کم نمیاره ، من حتی بازیه 3D هم روش تست کردم که رضایت بخش بود (نمیتونم بگم عالی ، چون بازی های PC هنوز خوب واسه 3D تنظیم نشدن و اکثرا نصف و نیمه سه بعدی میشن !!! قابلیت پخش از روی فلش مموری هم واسه کلیپ های HD و Full HD که از یوتیوب گرفتم و فرمتشون MP4 بود ، کاملا عالیه !!! ولی محدودیتی که روی فرمت ها داره ، هنوزم دست و پا گیر محسوب میشه ، طوری که گاهی وقتا فراموش می کنم که میتونه MP4 به صورت Full HD پخش کنه :)

m2r164
04-06-2012, 09:23
سلام
خیلی فوری
دوست من یک تلویزیون 40ex720 داره از دیروز 2 خط آبی عمودی ویکی افقی نازک روی صفحش افتاده. آیا خود به خود درست میشه یا اینکه پنل خراب شده. اگه کسی میتونه کمک کنه سریعتر خبر کنه ممنون میشم

thinker-mos
04-06-2012, 14:13
من واسم 46 دادم اوردن از نوسود پاوه 46 اينچ 2200 البته اشناست
خدايي اختلاف قيمت ها وحشتناكه :41::13:

ببخشید هنوزم با این قیمت 46nx720 داره ? چیزی هم باهاش بود مثله عینک یا استندش؟

aminamz
05-06-2012, 16:52
ببخشید هنوزم با این قیمت 46nx720 داره ? چیزی هم باهاش بود مثله عینک یا استندش؟

من دست به دست دادم رفت.دوتا عينك داشت.استند رو نميدونم.ميپرسم بهت ميگم.متاسفانه ارزش پول عراق از ايران هم داره ميزنه بالا يه زده واسه همينم ديگه با پول ايران نميفروشن و دلار ميخواد كه با دلار اينجا دوباره قيمت ها فاجعه ميشه.اينم بگم گارانتي نداره اصلا اما من شخصا اگه 2تومن پولمم سوخت بشه پول به گارانتي ايران نميدم.چون ديدم چقدر فيلم در ميارن

barcelona_92
07-06-2012, 03:14
بچه ها یک سوال شاید خنده دار باشه
من یک تی وی nx720
46 اینچ شهریور 90 از بانه خریدم خیلی برام تعجب بر انگیز هست مثلا 46 هستش ولی
نمیدونم چرا به نظر من کوچیک هستش ایا راهی داره مطمئن شم این 46 اینچ هستش تو سایتش زده 117 سانتیمتر 46 اینچ
102 سانتیمتر هم 40 اینچ این اندازه ها مربوط به کدوم قسمت تی وی هستش؟
والا من از بالای تی وی قسمت طول رو اندازه میزنم 102 سانتیمتر هستش یعنی تلویزیون من 40 هستش؟
یکی از دوستانم میگفت باید قطر تی وی رو اندازه بزنی بشه 117 حالا کدوم هست بالاخره؟

m2r164
07-06-2012, 07:31
همیشه قطر رو در تلویزیون ها اندازه می زنن با یک متر اندازه بزن متر فلزی که اینچ هم داره یا هر اینج رو ضرب در 2.54 سانتیمتر کن

erfan.madani
11-06-2012, 18:31
سلام . میخواستم بدونم تو قسمت گجت ها میشه غیر ز تویتر و فیس ب..ک چیزه دیگه ای نصب کرد . مثل ل ای دی های سامسونگ ک اب وهواو کلی گجت داره

تلوزیونم update هست

barcelona_92
03-07-2012, 23:16
بچه ها تی وی nx720 گزینه تصویر در تصویر داره؟؟؟؟
چطوری باید ازش استفاده کنم من که هر کاری میکنم نمیشه
رو شبکه های دیجیتال میشه دو تصویر همزمان رو دید؟

tap10
21-07-2012, 00:44
بچه ها تی وی nx720 گزینه تصویر در تصویر داره؟؟؟؟
چطوری باید ازش استفاده کنم من که هر کاری میکنم نمیشه
رو شبکه های دیجیتال میشه دو تصویر همزمان رو دید؟

بله روی کنترل عکس یک تی وی هست که به دو قسمت تقسیم شده دقیقا بالای دکمه sync menu

tap10
21-07-2012, 00:49
سلام . میخواستم بدونم تو قسمت گجت ها میشه غیر ز تویتر و فیس ب..ک چیزه دیگه ای نصب کرد . مثل ل ای دی های سامسونگ ک اب وهواو کلی گجت داره

تلوزیونم update هست خیر چون در تلوزیونهای سونی منبع تعریف شده گجتها از سایت فیس بوک وتیوتر هست و این دوسایت در ایران فیلتر هستن نمیشه اما اگر در تنظیمات اتصال به اینترنت از ای پی استفاده کنید به این گجتها دسترسی پیدا میکنی

akbarzv
21-07-2012, 17:41
سلام کدمخفی این تلویزیون چیه؟

barcelona_92
25-07-2012, 02:14
معذرت میخوام نحوه دقیق استفاده از تصویر در تصویر رو روی nx720 توضیح میدید؟ ایا بر روی کانالهای دیجیتال ایران میشه دو تصویر رو همزمان دید>؟

MJHamed
25-07-2012, 10:45
معذرت میخوام نحوه دقیق استفاده از تصویر در تصویر رو روی nx720 توضیح میدید؟ ایا بر روی کانالهای دیجیتال ایران میشه دو تصویر رو همزمان دید>؟
سلام
این چیزی که شما میگید امکان پذیر نیست.
دو تصویره وقتی کار میکنه که دو تا سورس مختلف داشته باشید. مثلاً TV و Home theater

A.N.A.P
13-08-2012, 10:54
سلام. میخواستم بپرسم از این تلویزیون میشه به عنوان مانیتور استفاده کرد ؟ یعنی بهش کیس وصل کنیم ؟

rasis30
14-08-2012, 14:14
سلام. میخواستم بپرسم از این تلویزیون میشه به عنوان مانیتور استفاده کرد ؟ یعنی بهش کیس وصل کنیم ؟
اره عزیز همه نوع ورودی خروجی داره

A.N.A.P
17-08-2012, 16:15
اره عزیز همه نوع ورودی خروجی داره

ممنون . توضیح میدی چه جوری ؟

A.N.A.P
02-09-2012, 20:01
دوستان ، من با گیرنده دیجیتال خود تلویزیون شبکه ها رو بدون مشکل میارم ولی هیچ کدوم از این شبکه ها تله تکست ندارن ! مشکل از چیه ؟

MJHamed
02-09-2012, 20:26
سلام
متاسفانه تو این مدل در حال حاظر نمیشه که هم منو فارسی داشت هم سرچ اتوماتیک دیجیتال و تلتکست و EPG
ولی اگه موقع تنظیم کشور رو روی سنگاپور بزاری همه امکانات بدون مشکل کار میکنه ولی منو فارسی دیگه نداری.

A.N.A.P
03-09-2012, 00:08
ممنون . چه جوری باید بذارم رو سنگاپور ؟

ویرایش :
سنگاپور رو انتخاب کردم ، تله تکست اومد ولی EPG نیومد . گفتم شاید به خاطر ساعت باشه که 8 ساعت جلوتره ولی وقتی میخوام درستش کنم میگه این ساعت با ساعت سرویس دیجیتال هماهنگ شده و نمیشه تغییر داد !

MJHamed
03-09-2012, 12:24
راجع به اون اختلاف ساعت فکر میکنم مشکل از فرستنده دیجیتال باشه ولی با اینکه اختلاف داره ولی EPG رو درست میاره شاید بعد از یه مدت لود میشه
البته اینم بگم که حروف فارسی در EPG به صورت جدا جدا و برعکس هستند.
امیدوارم تو آپدیت های بعدی درست بشه

rasis30
04-09-2012, 11:55
ممنون . توضیح میدی چه جوری ؟
شرمنده الان متوجه ارسالتون شدم
اقایی که شما باشید اگه کارت گرافیکتون خروجی HDMI داره که مستقیم وصل میکنید به pc اگه VGA داره هم مشکلی نیست ورودی VGA داره تی وی بعد پی سی رو روشن میکنید و با زدن دکمه سورس ورودی درست رو انتخاب میکنید در نهایت با توجه به نوع ویندوزی که استفاده میکنید رزولوشن تصویر رو در بهترین حالت قرار میدهید به همین راحتی
در ضمن میتونید با استفاده از موس و کیبورد وایرلس از راه دور از تی وی به عنوان مانیتور استفاده کنید

mofo
08-09-2012, 13:45
درود
دوستان بهترین عینک 3D برای 40 اینچ NX720 چه مدلی هست؟از کجا میتونم تهیه کنم؟(تهران)حدود قیمت هم بدین ممنون میشم
اگه ممکنه لینک آخرین آپدیت LED رو هم بدین
با تشکر

warez
10-09-2012, 17:57
درود
دوستان بهترین عینک 3D برای 40 اینچ NX720 چه مدلی هست؟از کجا میتونم تهیه کنم؟(تهران)حدود قیمت هم بدین ممنون میشم
اگه ممکنه لینک آخرین آپدیت LED رو هم بدین
با تشکر

دوست من سلام
چند صفحه به عقب برگردید لینک آپدیت هستش که بیشترش مربوط به اینترنته
قیمت عینک هم تو بازار 50 تومن و 70 تومن هم میدن موجوده البته کلا به انصاف طرف بستگی داره.

warez
05-10-2012, 19:08
با تشکر از دوستمون گلابی

برای یکپارچه کردن مطالب این مدل عین مطلب ارسالی دوستمون رو اینجا میگذارم

برای بازکردن Service Menu تلویزیون های سونی باید از روش زیر عمل کنید(برای همه تلویزیون های سونی این روش جواب میده)
1-تلویزیون رو خاموش کنید
2-با ریموت کنترل دستگاه دکمه های زیر رو بزنید:
I+5+VolUP+power
تلویزیون روشن میشه و سرویس منو بالا میاد
اطلاعاتی از قبیل میزان کار کرد ، دما ،نسخه نرم افزار و...قابل دسترسه

MJHamed
06-10-2012, 13:54
منظور از i همون دکمه Info هست
تلویزیون رو با دکمه پاور خاموش کنید بعد به ترتیب دکمه ها رو پشت سر هم فشار بدید اول i بعد 5 بعد vol+ بعد پاور
سرویس منو ظاهر میشه ولی بنظر خیلی پیشرفته هست
من که جرئت نکردم چیزی رو تغییر بدم

pm1
13-12-2012, 13:08
با سلام . آقا ما از بانه یه 40NX720 گرفتیم ولی آوردیم وصل کنیم فهمیدیم که پایه استیل بهش نمیخوره ! ظاهرآ ماله Nx710 هستش !!! یخورده لق میزنه :n03: حالا بنظر شما چیکار کنیم؟!! اصلآ میشه کاری کرد که همین فیکس بشه روش ؟؟؟ جایی هست عوض کنند اینو ؟؟ خود فروشنده میگه بیارین اینجا من وصل کنم !! میگه بهش میخوره ! آخه کم راهی که نیست تا بانه !!

tap10
14-12-2012, 13:28
روی پایه مدلش رو زده بگید تا بهتون بگم به nx720 میخره یا نه. اگر این مدل باشه بهش میخورهSU-B401S

click.laptop
14-12-2012, 17:13
آقا ما یه استند واسه 720 میخوایم
کسی داره ؟
قیمت حدودا چنده ؟

davood_37
27-12-2012, 11:02
دوستان اگه کسی پایه 46hx925 داره نو دست دوم ترو تمیز خریدارم

davood_37
27-12-2012, 11:14
سلام............ اگه میشه تلفن ایرانکو داری .... استند آلومینیومی میخواستم برای سونی 46 hx925

msd1347
28-12-2012, 18:59
دوستان من با 2 تا برنامه تونستم فیلمهای mkv رو اول زیرنویس فارسی رو در آن فیلم بگذارم و سپس به فرمت m2ts تبدیل کنم.و این تبدیل برای مثلا یک فیلم 700 میگی حدود 10 دقیفه طول کشید.تنها مشکل این که باید گزینه زیرنویس به همراه فیلم رو در تلویزیون فعال کنم.لطفا اگه کسی روش اون رو بلده بگه.من فراموش کرده ام.