ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : X3 Green

Yashar_satyr
26-09-2011, 09:42
سلام - می خوام یه x3 بگیرم آیا cooler master tx3 جا میشه یا باید فن 20 سانت رو جا بجا کرد؟ و اینکه فن 20 سانت کاور کیس فیلتر ضد غبار داره؟ چون 4 تا فن 12 سانتش که داره ولی توی عکس 20 سانت مشخص نیست.

Pejvak61
26-09-2011, 10:35
من خودم همين كيس رو دارم و يه فن Zalman Performa 10X براي CPU خريدم ولي مجبور شدم فن 20 سانتي روي در كيس رو در بيارم تا درش بسته بشه و به نظرم براي فن مورد نظر شما هم همين اتفاق بيفته ولي فكر نكنم با حذف فن 20 سانتي مشكل خاصي براتون پيش بياد.

Hamed DC
28-09-2011, 15:31
البته این مشکل رو با بستن فنهایی با اندازه مناسب میشه مرتفع کرد!

happyfeat
28-09-2011, 20:40
سلام - می خوام یه x3 بگیرم آیا cooler master tx3 جا میشه یا باید فن 20 سانت رو جا بجا کرد؟ و اینکه فن 20 سانت کاور کیس فیلتر ضد غبار داره؟ چون 4 تا فن 12 سانتش که داره ولی توی عکس 20 سانت مشخص نیست.

دوست عزیز شما اگه قصد دارید کولر رو سیستم سوار کنید باید فن 20 رو باز کنید و به اندازه 2 سانت پایین تر نصبش کنید مثلا با چسب دو رو و ... که به راحتی می تونید با این روش هم کولر داشته باشید رو سیستم هم فن 20 رو
کیس من هم ایکس 3 هستش و کولر زالمن پرفرما

من خودم همين كيس رو دارم و يه فن Zalman Performa 10X براي CPU خريدم ولي مجبور شدم فن 20 سانتي روي در كيس رو در بيارم تا درش بسته بشه و به نظرم براي فن مورد نظر شما هم همين اتفاق بيفته ولي فكر نكنم با حذف فن 20 سانتي مشكل خاصي براتون پيش بياد.
شما می تونید به روش بالا فن 20 رو سیستم نصب داشته باشید دوست من:10:

Hamed DC
28-09-2011, 22:35
یاشار جان روش happyfeat رو امتحان کردی حتما نتیجه رو اعلام کن.
ممنونم.

Yashar_satyr
29-09-2011, 07:29
چند روز دیگه کیس رو میگیرم - حتما نتیجه رو میگم

Hamed DC
29-09-2011, 08:58
منتظرم.....

Pejvak61
29-09-2011, 09:32
دوست عزیز شما اگه قصد دارید کولر رو سیستم سوار کنید باید فن 20 رو باز کنید و به اندازه 2 سانت پایین تر نصبش کنید مثلا با چسب دو رو و ... که به راحتی می تونید با این روش هم کولر داشته باشید رو سیستم هم فن 20 رو
کیس من هم ایکس 3 هستش و کولر زالمن پرفرما

شما می تونید به روش بالا فن 20 رو سیستم نصب داشته باشید دوست من:10:

اگر اين كارو بكنم بايد قبلش پايه هاي پيچ رو بشكونم تا بشه از اون چسب دو رو استفاده كرد. اينطور نيست؟

Hamed DC
29-09-2011, 10:59
اگر اين كارو بكنم بايد قبلش پايه هاي پيچ رو بشكونم تا بشه از اون چسب دو رو استفاده كرد. اينطور نيست؟
اگه اینطور باشه که اصلا خوب نیست:41:

Yashar_satyr
29-09-2011, 13:44
دوست عزیز happyfeat امروز رفتم بازار x3 رو از نزدیک آنالیز کردم دیدم ارزش خرید نداره - اول اینکه فن 20 سانت رو نمی شه جا به جا کرد چون با پیچ به پایه وصله! من در تعجب ام که شما چطور 20 سانتی رو جا به جا کردید. اگه امکانش هست یه عکس از فن 20 + محیط داخل کیس بزارین خواهشن - بعدش اینکه همه جاش فیلتر ضد غبار داره ولی یه دریچه هست در کاور فن 20 سانتی که فیلتر نداره و فکر کنم خوده 20سانتی هم فیلتر نداشته باشه!!
منتظر نظرات دوستان هستم

Hamed DC
29-09-2011, 16:25
دوست عزیز happyfeat امروز رفتم بازار x3 رو از نزدیک آنالیز کردم دیدم ارزش خرید نداره - اول اینکه فن 20 سانت رو نمی شه جا به جا کرد چون با پیچ به پایه وصله! من در تعجب ام که شما چطور 20 سانتی رو جا به جا کردید. اگه امکانش هست یه عکس از فن 20 + محیط داخل کیس بزارین خواهشن - بعدش اینکه همه جاش فیلتر ضد غبار داره ولی یه دریچه هست در کاور فن 20 سانتی که فیلتر نداره و فکر کنم خوده 20سانتی هم فیلتر نداشته باشه!!
منتظر نظرات دوستان هستم
منم با شما کاملا موافقم.
اون ضد غبارها رو هم خود شرکت نزاشته.
منم کیس خریدم و سه تا از منافذش غبار گیر نداشت.

happyfeat
29-09-2011, 21:21
نه عزیز نیازی به شکستن پایه ها نیست
لبه پایین بغل فن رو به اون 2 پایه تکیه بدین و لبه های بالا رو هم با 2 تکه کوچیک چسب 2 رو به انداره 2 سانت بچسبونید بعد انجام دادن این کار وقتی در کیس رو کی بندید فن کاملا فیت با سینک کولر بدون کوچکترین فشاری بسته میشه و می تونید استفاده کنید

Yashar_satyr
29-09-2011, 22:19
در مورد فیلتر ضد غبار کاور فن 20 سانتی که هیچ کجای کاور نداره و راحت غبار میاد داخل - نظرتون چیه؟

شما حتما یه شات از کاور کیس + خوده کیس بگیرید و بزارید تا همه ببینند

با تشکر

mInI_ClockEr
30-09-2011, 12:03
دوست گرامی شما که میخوای 85 تومن پول کیس بدی خوب یه 10 تومن بزار روش برو ARMOR A60 ترمالتیک رو بگیر که دیگه اینقدر دردسر نداشته باشی USB3 هم داره هیچ مشکلی هم نداره قیمتش هم 97 تومن هست و مطمئن باش که ضرر نمیکنی
از ما که گفتن بود

Hamed DC
30-09-2011, 12:20
دوست گرامی شما که میخوای 85 تومن پول کیس بدی خوب یه 10 تومن بزار روش برو ARMOR A60 ترمالتیک رو بگیر که دیگه اینقدر دردسر نداشته باشی USB3 هم داره هیچ مشکلی هم نداره قیمتش هم 97 تومن هست و مطمئن باش که ضرر نمیکنی
از ما که گفتن بود
نظر معقولیه.
عمق خوبی هم داره.
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mInI_ClockEr
30-09-2011, 15:03
نظر معقولیه.
عمق خوبی هم داره.
اینم عکسش:
نمیدونم چی شده که همه چیزها مون که مربوط به کیس و پاور میشه به گرین ختم میشه
خداییش این کیس رو ببینید و برید X3 هم ببیند اونوقت میفهمید که گرین هیچ حرفی نداره برای گفتن البته تو این رنج قیمت منظورم هست (طرفداران گرین)

Hamed DC
30-09-2011, 15:36
البته بستگی به سلیقه طرف خریدار هم داره ها:46:

Yashar_satyr
15-10-2011, 16:26
دوستان عزیز - x3 رو گرفتم - آقای happyfeat و دیگر دوستانی که کیس x3 دارن و فن 20 سانت رو + کولرشون یه جوری جا به جا کردن - این یه عکس از بغل کیس هستش - لطفا روی این عکس علامت گزاری کنید که چطوری فن رو بزارم تا کولر جا بشه؟
تشکر از شما

happyfeat
15-10-2011, 19:39
دوستان عزیز - x3 رو گرفتم - آقای happyfeat و دیگر دوستانی که کیس x3 دارن و فن 20 سانت رو + کولرشون یه جوری جا به جا کردن - این یه عکس از بغل کیس هستش - لطفا روی این عکس علامت گزاری کنید که چطوری فن رو بزارم تا کولر جا بشه؟
تشکر از شما

سلام
دوست عزیز مثل عکسی من در زیر قرار دادم ابتدا پیچ های فن 20 رو باز کنید و فن رو به اندازه چند سانت پایین بیارین به طوری که پایه های فن روی جای 2 پیچ های پایین تکیه بده و پهلو بالای فن رو با 2 تکه چسب 2 رو بچسبونید و در رو جا بزنید که در این صورت فن کاملا فیکس کولر جا میره و اصلا تو کیس تکون نمیخوره و جای تکون خوردن هم نداره :10:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این هم نمای کولر روی کیس

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Yashar_satyr
15-10-2011, 20:14
ممنون از دوست عزیزمون happyfeat - فردا صبح سیستم رو می بندم - تا ببینم چی میشه

Yashar_satyr
15-10-2011, 20:58
یه سوال دیگه - 2 تا فنی که میشه به کنترولر وصل کرد - برق 4 پین هر فن رو به پاور بزنم یا از کنترولر خودش میگیره؟ چون کنترولر یک دونه بیشتر 4 پین نمی گیره که فن ها ضعیف می چرخن

happyfeat
16-10-2011, 08:56
یه سوال دیگه - 2 تا فنی که میشه به کنترولر وصل کرد - برق 4 پین هر فن رو به پاور بزنم یا از کنترولر خودش میگیره؟ چون کنترولر یک دونه بیشتر 4 پین نمی گیره که فن ها ضعیف می چرخن
به کنترلر بزنید کافی هست و برق 3 پینی که از کنترلر میگیره برای هر دو فن کافی هست و می تونید دور فن ها رو تغییر بدید

Yashar_satyr
16-10-2011, 10:51
به کنترلر زدم - یه کم ضعیف هستش یا خودش اینجوریه؟
در ضمن نتونستم کاور بغل قسمت پشت رو ببندم - اون سیم 24 پین اذیت می کنه - میشه یه شات از کاور بزاین - در ضمن کولر هم بدون دستکاری جا شد!

Hamed DC
16-10-2011, 16:18
happyfeatسلام
اگر برات ممکنه مراحل کار رو برام P.Mکن.
همون مراحل جا دادن یه کولر برجی داخل X3رو.
ممنون داداش گلم.

happyfeat
16-10-2011, 17:37
به کنترلر زدم - یه کم ضعیف هستش یا خودش اینجوریه؟
در ضمن نتونستم کاور بغل قسمت پشت رو ببندم - اون سیم 24 پین اذیت می کنه - میشه یه شات از کاور بزاین - در ضمن کولر هم بدون دستکاری جا شد!

وقتی به کنترلر می زنید می تویند دور فن رو تنظیم کنید توسط پنل بالای کیس و اگه دور رو بالا ببرید رو ماکزیموم دور میچرخه فنها
منظورتونو از کاور بغل قست پشت نفهمیدم دقیقا کجاست ؟؟!! اگه منظورتون در سمت راست هستش باید کابل ها را منظم جمع کنید تا بغل کیس انباشته نشه و بتونید راحت و منظم در رو ببندید
در مورد کولر چه کولری نصب کردید رو سیستم ؟! یعنی فن 20 رو اصلا جا به جا نکردید

happyfeatسلام
اگر برات ممکنه مراحل کار رو برام P.Mکن.
همون مراحل جا دادن یه کولر برجی داخل X3رو.
ممنون داداش گلم.
سلام دوست من
مراحل نصبش که راحته و کار سختی نیست
برای این کولری که من بستم رو سیستم کاملا مراحل کارش رو تو دفترچه کولر کامل توضیح داده اول باید یع قطعه فلزی طبق راهنمایی تو دفترچه و با توجه به سوکت سیستم ببندید بعدش کولر رو به پایه ای که پشت برد هستش پیچ می کنید و تمام :10:
برای جا دادن کولر هم بسته به ارتفاع داره . اگه فن 20 مانع بسته شدن در بشه می تونید فن رو باز کنید و طبق پست صفحه قبل که گفتم یه کمی فن رو پایین تر ببندید با شگردی که گفتم :10::11:
بازم سوالی بود در خدمتم

Yashar_satyr
16-10-2011, 21:06
این قسمت کاور رو میگم - البته به این حالت شات نیست - درست کردم حالا همش جا شد

کولر من cooler master tx3 هستش

الان کامل سیستم رو بستم - فقط مونده یه فن 12 سانت برای قسمت کناره پاور بگیرم - برای ورودی هوا

2 تا فنی که در سقف هست یکش که یه کم ضخامتش نازکه و یکی هم که ضخیمه - این ضخیمه دورش زیاد بالا نیست - شاید به خاطر اینکه پره هاش بزرگه - ماله شما هم همینطوره؟؟