ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دو محدودیت Metro UI پیش روی برنامه نویسان ایرانی

libertad
22-09-2011, 18:20
ویندوز 8 چند روز پیش طی مراسمی رسمی از سوی مایکروسافت به جهانیان معرفی شد که مهمترین وی‍ژگی جدید آن رابط کاربری جدید و متفاوت آن بنام مترو می باشد. هرچند که در کنار رابط کاربری کلاسیک ویندوز یعنی صفحه دسکتاپ دکمه استارت و ... ارائه شده است. کاربرد رابط کاربری مترو در تبلتها و کامپیوترهایی که دارای صفحه نمایش قابل لمس هستند، می باشد. آنچه که از مراسم پیش نمایش ویندوز 8 می شد استنباط کرد اینست که مایکروسافت برنامه ای بسیار مفصل برای این رابط کاربری جدید یعنی مترو دارد.

انتشار خبر ارائه نسخه پبش نمایش ویندوز 8 و مترو برای همه خبر خوبی بود اما برنامه نویسان و کاربران در ایران کمی با نگرانی به استقبال آن می روند. این نگرانی ناشی از محدودیتهایی است که برنامه نویسان ایرانی را برای ارائه برنامه های خود در بازار جهانی و کاربران ایرانی را در استفاده از برخی برنامه های مترو، احاطه کرده است.

ادامه...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

عــــلی
23-09-2011, 18:59
سلام.
لطفاً فقط کپی و پیس نکنید.
منبع اصلی کجاست؟
یک سایت ایرانی و نامعتبر نمیتونه اینقدر صریح در مورد هر مساله ای نظر بده.
من که چیزی دستگیرم نشد!

_H2_
23-09-2011, 22:35
سلام
وجود فروشگاه مجازی معتبر و بزرگی برای عرضه محصولات از نظر من امری عقلانی و مناسب و خبری خوب است.

=====

صاحبان کامپیوترهای مجهز به مترو نیز تنها را قانونی استفاده و نصب برنامه ها را رجوع به این فروشگاه و دانلود آنها از آنجا می یابند
ولی از مطلب فارسی فوق چنین برمی آید که نصب و کارکردن برنامه فقط با این سایت ممکن است!!!
به بیان دیگر کسی نمیتواند فایل Exe به دیگری با CD و DVD و FlashDisk و... بدهد!!!
یعنی اگر یک شرکت تبلیغاتی هم بخواهد در جایی CD تبلیغاتی و هدیه و... حاوی برنامه ای بدهد، نمیتواند!!!
تمام شرکت های برنامه نویسی دنیا که الآن حجم بالایی از فروششان از طریق DVD های قانونی شان است، دیگر عرضه برنامه روی DVD نخواهند داشت!!!

اینکه مایکروسافت بخواهد کل شرکت های دنیا (گرافیکی و اداری و بازی سازی و مهندسی و پزشکی و... و...) و جمعیت بسیار وسیع برنامه نویسان انفرادی را مجبور کند که همه از طریق یک سایت کار خود را عرضه کنند، خیلی مسخره است

=====

ضمن اینکه صرف نوشته انگلیسی هم نمیتواند یک منبع معتر باشد!
اغلب افراد یک متنی گیر آورده و دست و پاشکسته ترجمه میکنند و با توهمات ذهنی خود به نتایجی میرسند.

خود من چندسال قبل در یک سایت خارجی مطلبی برای VB میخواندم که مقایسه ای کرده بود و طرف نوشته بود در برنامه نویسی VB نمیتوان کدها را به چند خط شکست!
در حالیکه از زمان DOS هر بیسوادی در Basic میدانید که با یک فاصله و آندرلاین میتوان ادامه کدها را در خط دوم نوشت!

خلاصه آنکه یک منبع نامعتبر + یک ترجمه بد + تخصص ناکافی میشود یک نتیجه مسخره.

=====

البته در مورد مطلب فوق در این سایت فارسی باید بگویم که مطالب مشابه (یعنی Copy و paste نبوده) این را در چند سایت دیگر فارسی خواندم که گفته اند مایکروسافت میخواهد چنین کند ولی تا حالا در منابع معتبر انگلیسی چیزی ندیده ام و نمیدانم منابع این سایتهای فارسی کجا بوده ضمن اینکه انجام این کار برای بازار بسیار گسترده و باز PC ها همانطورکه گفتم خیلی غیر عقلانی و تخیلی است.

Mehran NZ
10-12-2011, 02:28
البته در مورد مطلب فوق در این سایت فارسی باید بگویم که مطالب مشابه (یعنی Copy و paste نبوده) این را در چند سایت دیگر فارسی خواندم که گفته اند مایکروسافت میخواهد چنین کند ولی تا حالا در منابع معتبر انگلیسی چیزی ندیده ام و نمیدانم منابع این سایتهای فارسی کجا بوده ضمن اینکه انجام این کار برای بازار بسیار گسترده و باز PC ها همانطورکه گفتم خیلی غیر عقلانی و تخیلی است.
این مسئله به هیچ وجه تخیلی نیست همین الان اپل همین سیاست رو داره اما اندروید سیاست باز رو در پیش گرفته!
ویندوز هم با توجه به مارکتی کردن بازار خود و از طرف دیگه بسته بودن اکوسیستمش به احتمال خیلی زیاد به این سمت خواهد رفت!
این هم دو تا لینک البته کاملا رسمی نشده ولی من 90% می تونم بگم که همین طور خواهد بود! برنامه نویسان میهنی هم اگه می خوان قانونی کار کنن می تونن به سمت اندروید بیان البته بدلیل تحریم در خود مارکت گوگل بصورت قانونی نمی تونید کار کنید ولی یکی دو تا بازار که نداره کاملا باز و آزاد هست و حتی مارکت های ایرانی وجود داره که می شه از اونها استفاده کرد!

این هم اضافه کنم که برای استفاده از برنامه هایی که از مارکت نیستن البته اینطور هم نیست غیر ممکن باشه نصبشون ولی دستگاه باید جیلبریک باشه که خیلیها ترجیح میدن اینکار رو نکنن! کلا ویندوز از حال و هوای دسکتاپ رفته بسمت موبایل دیگه کاریش هم نمی شه کرد !
من فقط دوست دارم که گوگل هر چه زودتر اندروید رو بده برای دسکتاپ همونطور که مایکرو داره میره سمت موبایل که این دو تا غول به معنی واقعی کلمه توی این دو تا جبهه بزنن به تیپ هم که متاسفانه فعلا که خبری نیست و گوگل چسبیده به کرومش :19:
فعلا