ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : iPhone 4S | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون فور اس

صفحه ها : 1 [2] 3

invisgirl
17-11-2011, 22:42
اما از طرفیم اندروید نتونسته هنوز از یک گیگ رمی که داره استفاده کنه درسته؟ ولی ایفون تونسته
کلا کدوم بهتره کاش یکی یه مقایسه ی تخصصی کنه :10:

gachsaran.karmandi
17-11-2011, 23:04
دوستان قیمت جدید کسی داره؟؟؟
توو بازار تهران اهواز یا شیراز.
ممنون میشم بگید

Farshid72
18-11-2011, 13:11
ای بابا محمد جان سرویس کردی این فروم رو با این قیمت قیمت کردنت....بابا برو تو فروم قیمت اونجا زده....برو تو گوشی شاپ اونجام میفروشه قیمتاشم خوبه مناسبه

Farshid72
18-11-2011, 13:18
دوسته عزیز شاید کرانتراست تصویر گالکسی بهتر باشه ولی عزیزم اگه تو همون تصویر هم نگاه کنی به لبه برنامه ها تفاوتش رو حس میکنی...به نظر من اینی که شما میگی مربوط به بالا یا پایین بودن نور صفحه هستش نه چیز دیگه...درضمن یه نکته دیگه که باید یاداور بشم اینه که دوست عزیزمون به شکل کاملا اشتباهی عکس رو گرفته باید تک تک گوشی ها رو میگذاشت و دقیقا از بالا و بدون زاویه عکس مینداخت نه اینجوری چون سیستم LED نور به طور مستقیم پخش میشه نه زاویه دار به نظر من تو این عکس در حق 4s جفا شده تا حدی

A.IvI.I.N
18-11-2011, 15:10
مقایسه کیفیت صفحه نمایش 3gs , iphone 4 ,galaxy s در زوایای مختلف و همچنین در شرایط روشنایی مصنوعی ، روشنایی طبیعی ، تاریکی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Farshid72
18-11-2011, 20:45
ممنون دوسته عزیز بابت تصاویری که قرار دادی از نظر من عکس آخری میتونه پاسخگوی همه ی شک و شبهات باشه و اینکه سامشونگ فقط نور تصویرش بالاتره
به گوجه فرنگی
پنجره ساختمونای کنار کشتی
اگه دقت کنید تفوت تصویر رو میبینید و مفهوم RETINA رو درک میکنید

amirdave
19-11-2011, 00:26
بچه ها باطری این گوشی قابل تعویضه؟
آگه نیست با کار کردن زیاد تا چند سال میتوان به باطری این گوشی دل خوش کرد؟

Farshid72
19-11-2011, 11:26
عزیزم همینجوریشم میگن باتریش مشکل داره البته خود شرکت اونو ربط داره به امکان سخت افزاری سیری ولی این توجیه و کلا اپل در زمینه باتری پیشینه خوبی نداره

ninja3000sh
19-11-2011, 12:41
بچه ها باطری این گوشی قابل تعویضه؟
آگه نیست با کار کردن زیاد تا چند سال میتوان به باطری این گوشی دل خوش کرد؟
3 الی 4 سال در نظر داشته باش اگه بخواهیی هر روز شارژش کنی.
تقریبا با 1000 بار شارژ کردن باطری قابلیت خودش رو از دست میده.
با این پیشرفتی که تو زمینه الکترونیک و بخصوص گوشیها هستش مطمئن باش بیشتر از 2 سال نگه نمیداری گوشیت رو چه برسه که به فکر تعویض باطری باشی.
به هر حال باطری اگه خراب شد قابلیت تعویض داره و لزومی نداره بهش وسواس بشی.

عزیزم همینجوریشم میگن باتریش مشکل داره البته خود شرکت اونو ربط داره به امکان سخت افزاری سیری ولی این توجیه و کلا اپل در زمینه باتری پیشینه خوبی نداره
من که از باطریش راضیم.
بالاخره سخت افزارش قوی شده و مصرف کمی بالا طبیعیه.
کلا نسبت به آیفون4 کمی مصرفش بالاست.
عوضش سرعتش فوق العاده شده.:46:

amirdave
19-11-2011, 13:39
من گوشیمو نهایتش هر دو سال عوض میکنم
پس تو این 2 سال به مشکل باطری بر نمیخورم؟

ninja3000sh
19-11-2011, 13:47
من گوشیمو نهایتش هر دو سال عوض میکنم
پس تو این 2 سال به مشکل باطری بر نمیخورم؟

بله عزیز مشکلی نداره.

and-roid2
19-11-2011, 17:50
سلام دوستان
من تقریبا یه ماه دیگه میخوام یه گوشی بگیرم
بنظر شما گالکسی نکسوس بگیرم بهتره یا ایفون 4اس بگیرم؟؟
من خیلی وقته که با اندروید کار نکردم ایا مارکت بدون چیز پی ان هم کار میکنه؟
و ایا وضیعیت نرم افزار های اندروید بهتر شده یا نه؟
ممنون میشم کمکم کنید..

gachsaran.karmandi
20-11-2011, 01:22
بالاخره گفتم برام بیارن:26::1:
1370 گفتن برام میارن.سفیده 32 گیگش رو.
به نظرتون قیمته خوبی بهم دادنه:11:

Farshid72
20-11-2011, 12:28
دوسته عزیز در حال حاظر تنها چیزی که پیشنهاد میشه با توجه به بنچمارک ها 4s هستش..
محمد جان مبارک باشه....چرا آی پد نگرفتی ؟؟؟ بخاطر سیری ؟؟؟

gachsaran.karmandi
20-11-2011, 17:33
دوسته عزیز در حال حاظر تنها چیزی که پیشنهاد میشه با توجه به بنچمارک ها 4s هستش..
محمد جان مبارک باشه....چرا آی پد نگرفتی ؟؟؟ بخاطر سیری ؟؟؟

ممنون:11:
والا من چون زیاد مسابقه میرم و سفرم زیاده اینو گرفتم.ای پد چون بزرگه سخته اینور اونور بردنش و ادمو خیلی اذیت میکنه.
انگار همیشه یه کتاب توو دسته:27:.
حالا منتظریم بیاد.ببینیم میاد نمیاد .چون اینی که بهش گفتیم برامون بیاره یه خرده کند ذهنه:27:.
حالا اگه اومد خبر میکنم:10:

invisgirl
20-11-2011, 18:13
قیمت واقعیه 32 گیگش چقدره؟ فکر می کنم هنوزم قیمت کاذب داره و پایینتر میاد درسته؟

Pourya-pc
20-11-2011, 18:44
32 گیگ در آمریکا آنلاک فکتوری 679 دلار هست .

invisgirl
20-11-2011, 19:22
پس همون حدود یه تومن کافیه براش! فکر می کنین چقدر طول بکشه به یه قیمت ثابت برسه...

sms11
20-11-2011, 20:08
کسی از دوستان که این گوشی رو دارن تاحالا با سیری کار کردن؟
اگه کار کردید میشه یه کلیپ از این قابلیت گوشی بزارید تا ببینیم تو ایران چیکارا میکنه؟
مثلا آب و هوای ایران رو میگه یا نه؟

sogol6561
21-11-2011, 01:26
از دوستان کسی هست 64 گیگ خریده باشه؟
قیمتش چنده؟ راستی چند گیگ فضای خالی میده از 64 گیگ؟

ninja3000sh
21-11-2011, 12:51
کسی از دوستان که این گوشی رو دارن تاحالا با سیری کار کردن؟
اگه کار کردید میشه یه کلیپ از این قابلیت گوشی بزارید تا ببینیم تو ایران چیکارا میکنه؟
مثلا آب و هوای ایران رو میگه یا نه؟
عزیز ایران و غیر ایران نداره که کافیه شما زبانتان کمی خوب باشه و تمام. هر کاری بگی میکنه.

از دوستان کسی هست 64 گیگ خریده باشه؟
قیمتش چنده؟ راستی چند گیگ فضای خالی میده از 64 گیگ؟
من 64 گیگ رو 1.550 خریدم با گارانتی کامتل.(البته نمیخواستم با گارانتی بگیرم ولی بدون گارانتی 64 تموم شده بود و فقط 32 و 16 داشت) بنابراین مجبور شدم با گارانتی بخرم.
از 64 گیگ هم 57.4 گیگ فضای خالی در اختیار داری.

invisgirl
21-11-2011, 14:13
مقایسه گلکسی نکسوس و آیفون 4S در وبگردی و گرافیک

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پرچمدار تلفن های گوگلی وارد بازار شده و حالا نوبت چه چیزی است؟ مقایسه! جدید ترین تلفن های دو رقیب بزرگ اینجا هستند و وقت اش رسیده تا ببینم در کارهای اصلی یعنی وبگردی و پردازش گرافیکی چطور عمل می کنند. آیفون 4S با آخرین نسخه آی او اس و گلکسی نکسوس با جدید ترین نسخه اندروید.

نتایج این مقایسه جالب است، چرا که انگار هر کسی در کار شرکت مادری اش بهتر عمل می کند. تلفن گوگل در وبگردی و مرور صفحات وب قدرتمند تر است. در مقابل آیفون در پردازش گرافیکی و بازی ها بهتر عمل می کند.
در تست جاوا اسکریپت SunSpider گلکسی نکسوس با سرعت بسیار عالی 1879 عمل کرد که این عدد در مورد آیفون 4S معادل 2250 بود. (هر چه کمتر باشد بهتر است). نتایج تست Rightware را هم در مورد تلفن های هوشمند مشهور بازار در تصویر بالا می بینید. (این یکی هر چه بیشتر باشد بهتر است)

نتیجه این تست ها به ما می گوید که سرعت رندر شدن صفحات در گلکسی نکسوس نسبت به آیفون 4S بالاتر است. و این نشان میدهد که گوگل بهینه سازی های فوق العاده ای روی اندروید بستنی حصیری انجام داده و اگر آن را نصب کنید تغییرات چشمگیری روی سرعت باز شدن صفحات وب مشاهده می کنید.

اما زمانی که نوبت به جی پی یو می رسد آیفون 4S برگ برنده را در اختیار دارد. و البته همانطور که می بینید اپل همچنان آی پد 2 را قدرتمند تر نگه داشته است تا اینکه بگوید تبلت ها باید قوی تر بمانند. در مورد گرافیک، گلکسی نکسوس حتی از گلکسی S II هم در تست عقب مانده است.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sms11
21-11-2011, 21:58
عزیز ایران و غیر ایران نداره که کافیه شما زبانتان کمی خوب باشه و تمام. هر کاری بگی میکنه.

عزیز جان من با انگلیسی مشکلی ندارم .فقط میخواستم ببینم وقتی انجا مثلا در مورد آب و هوا ازش سوال میپرسی میتونه بازم جواب درست بده یا اینکه میگه نمیشه

SamGun
22-11-2011, 01:03

من 64 گیگ رو 1.550 خریدم با گارانتی کامتل.(البته نمیخواستم با گارانتی بگیرم ولی بدون گارانتی 64 تموم شده بود و فقط 32 و 16 داشت) بنابراین مجبور شدم با گارانتی بخرم.

تا اونجایی که من میدونم Siri فقط در USA قابل استفاده هست .

در ضمن در خوده گوشی تلفن همراه شما هیچ پردازشی بر روی صدا انجام نمیشه بلکه همگی در سرور های apple بارگذاری و پاسخ داده میشن.

دوستان یه قیمت کف بازار هم به ما بدن ممنون میشیم. موندیم از اینجا بخریم یا بگیم برامون بیارن.

SIMON137
22-11-2011, 01:43
تا اونجایی که من میدونم Siri فقط در USA قابل استفاده هست .

در ضمن در خوده گوشی تلفن همراه شما هیچ پردازشی بر روی صدا انجام نمیشه بلکه همگی در سرور های apple بارگذاری و پاسخ داده میشن.

دوستان یه قیمت کف بازار هم به ما بدن ممنون میشیم. موندیم از اینجا بخریم یا بگیم برامون بیارن.

البته اینکه صرفا در usa قابل استفاده است رو تکذیب می کنم !

invisgirl
22-11-2011, 19:31
مثه اینکه سیری روی نسخه ی کانادایی فقط نیست حتی سایتای فروش کانادا هم حرفی از سیری زده نشده

magi1991
22-11-2011, 21:58
مثه اینکه سیری روی نسخه ی کانادایی فقط نیست حتی سایتای فروش کانادا هم حرفی از سیری زده نشده

سیری روی همه ی 4S ها هست ! :5:

بحث کانادا و استرلیا واسه این بوود که این از این کشور ها سیری نمیتونس به سرورش وصل شه ! :13:

یعنی کلا ایفونی که از کانادا میجواس به سیری وصل شه نمیتوونس ! :18:

ولی توو iOS 5.0.1 رفع شد ! :27:

(میتوونسن یه چیز پی ان سرور آمریکا وصل شن بعد راحت استفاده کنن ! ) :27::21::8::5::31:

Farshid72
23-11-2011, 12:02
SIRI یه امکان سخت افزاریه نه نرم افزاری که یجا کار بده یه جا نده...
تو ایران باید با اینتر نت پر سرعت SIRI رو بکار بندازین و یه چیز دیگه که هست اینکه SIRI نمی تونه به GPS تو ایران وصل و راهنماییتون کنه برای آدرس ها چون سرعت اینترنت کمه و کمتر آدرس محل خاصی رو میشه رو GPS پیدا کردو کلا از این بایت باید بیخیالش شید ولی اینکه گاهی اوقات بشینید و باهاش حرف بزنید که به فلانی SMS بده یا اینکه سربه سرش بزاری و بهش برنامه کاریتو بگی که یادآوری کنه میتونه سر گرم کننده باشه

saman65
23-11-2011, 19:28

هستش عزیز.من از روز اول دارم استفاده میکنم

کی میگه که حرفی زده نشده؟

سیری روی همه ی 4S ها هست ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بحث کانادا و استرلیا واسه این بوود که این از این کشور ها سیری نمیتونس به سرورش وصل شه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی کلا ایفونی که از کانادا میجواس به سیری وصل شه نمیتوونس ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی توو iOS 5.0.1 رفع شد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(میتوونسن یه چیز پی ان سرور آمریکا وصل شن بعد راحت استفاده کنن ! ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من از اول ورژن 5 بودم هنوز هم هستم.ربطی به ورژن نداره.
تنها فرقی که هست اینه که آیفون های آمریکا به صورت پیش فرض سیری هاشون فعاله ولی آیفون های کانادا و فکر کنم انگلیس,باید اولین بار که گوشی رو روشن کردی خودت از تو Setting فعالش کنی.(تو 10 ثانیه!)

اینم چند تا عکس

عشقم سرهنگ فیفی :40:
کادوی دانشگاهمون واسه هالووین :دی

یه عکس از برف امروز

hajoo
26-11-2011, 21:34
بچه ها من میخوام آیفون 4s بگیرم.می خواستم بدونم اولا نسخه کدوم کشوری بهتره؟آمریکا یا ... .آیفون های قبلی که کشوری نبود.می رفتم مغازه می گفتم آیفون میخوام.نمی دونم این کشورش چه صیغه ایه؟

دوم اینکه در میشه راهنمایی کنید که آیفون تقلبی بهم نندازن؟آخه آیپدم رو که خریدم در ظبط صدا مشکل داشت.کیفیت دوربین جلو هم وحشتناک بود.

sogol6561
26-11-2011, 22:55

ممنون عزیز.
فقط اگه این آیفون فلش پلیر رو اجرا میکرد چی میشد.:40::40:برام فلش پلیر لازمه.:19: فکر کنم برام 32 گیگ خوب باشه چون 64 گیگ فعلا قیمتش بالاس.:19:

hajoo
27-11-2011, 00:19
بچه ها من میخوام آیفون 4s بگیرم.می خواستم بدونم اولا نسخه کدوم کشوری بهتره؟آمریکا یا ... .آیفون های قبلی که کشوری نبود.می رفتم مغازه می گفتم آیفون میخوام.نمی دونم این کشورش چه صیغه ایه؟

دوم اینکه در میشه راهنمایی کنید که آیفون تقلبی بهم نندازن؟آخه آیپدم رو که خریدم در ظبط صدا مشکل داشت.کیفیت دوربین جلو هم وحشتناک بود.

راستی سایز صفحه نسبت به iphione 4 تغییر کرده؟

yas_6969
27-11-2011, 10:38
راستی سایز صفحه نسبت به iphione 4 تغییر کرده؟

خیر تغییری نداره

hajoo
27-11-2011, 13:38

لطفا به این سوالا هم پاسخ بدین

Scud_MD2
27-11-2011, 13:48
ممنون عزیز.
فقط اگه این آیفون فلش پلیر رو اجرا میکرد چی میشد.:40::40:برام فلش پلیر لازمه.:19: فکر کنم برام 32 گیگ خوب باشه چون 64 گیگ فعلا قیمتش بالاس.:19:

دوست عزیز
فلش پلیر کلا چیز بیخودی واسه گوشی وهمچنین پره باگه
خود شرکت ادوبی هم اعلام کرد که دیگه میخواد از عرصه گوشی بره بیرون
اندروید و ویندوزفون هم دیگه نمیخوان از فلش پلیر استفاده کنند
آینده ازآن HTML5

ninja3000sh
28-11-2011, 22:15
ممنون عزیز.

دوست عزیز
فلش پلیر کلا چیز بیخودی واسه گوشی وهمچنین پره باگه
خود شرکت ادوبی هم اعلام کرد که دیگه میخواد از عرصه گوشی بره بیرون
اندروید و ویندوزفون هم دیگه نمیخوان از فلش پلیر استفاده کنند
آینده ازآن HTML5

تو آیفون هم میشه فلش پلیر رو داشت.
با بروزر photon browser تو سایتهایی که به فلش پلیر نیاز دارید میتونه کارتون رو راه بندازه.
قیمت این بروزر تو اپ استور 2.99 دلار هستش.
در کل منو تونسته تا حدودی راضی نگه داره.
اینم چند تا اسکرین شات:
مثلا تو این سایت برای دیدن فیلم وجود فلش پلیر لازمه:
که نوشته باید فلش پلیر رو دانلود کنید:

با زدن تیک شبیه شکل فلش دوربین فلش پلیر اجرا میشه:

اینم از فیلم:

موفق باشید.

gachsaran.karmandi
29-11-2011, 11:34
بازم سلام.
ببخشید چطوری میشه با برنامه آیتونز دونه دونه آهنگ یا ویدئو یا عکس ریخت رو گوشی؟؟؟
هرکاری میکنم همرو با هم میریزه.
و یه چیز دیگه : کسی میدونه چجوری میشه برنامه pc suite for iphone رو زبانشو انگلیسی کرد؟؟؟اخه زبانه اصلیش چینیه فک کنم:41:

Farshid72
29-11-2011, 12:10
بازم سلام.
ببخشید چطوری میشه با برنامه آیتونز دونه دونه آهنگ یا ویدئو یا عکس ریخت رو گوشی؟؟؟
هرکاری میکنم همرو با هم میریزه.
و یه چیز دیگه : کسی میدونه چجوری میشه برنامه pc suite for iphone رو زبانشو انگلیسی کرد؟؟؟اخه زبانه اصلیش چینیه فک کنم:41:
بهتره شما به تایپک های موجود در این رابطه مراجعه کنید و از اول شروع به خوندن کنید تا بتونید هرچه بهتر از این سیستم عامل استفاده و بهتر بتونید سوراخ سمبه هاشو بشناسید

gachsaran.karmandi
01-12-2011, 23:41
چجوری باید شماره های سیم کارت رو بیارم رو گوشی؟؟؟
توو تاپیکا گشتم اما چیزی پیدا نکردم.

invisgirl
02-12-2011, 10:56
منم به زودی می رم واسه خریدش فقط یکی بگه من چه طوری بفهمم انلاکه؟
موقع خرید مثه نوکیا کد خاصی می شه داد؟:31:
راجع به بلوتوث که نمیشه به گوشیای دیگه چیزی داد یا گرفت میشه با برنامه حل کرد؟

ksksks
02-12-2011, 11:31
اقا منم می خوام بخرمش:5: ولی در مورد جیلبرک نشدن نگرانم چون در اون صورت یه چیز بدرد نخور میشه:13::41:
دوما میگن با کد ae (امارات)نخر دلیل خاصی داره؟کسی از دوستان:10: در این مورد چیزی میدونه؟

---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------

منم به زودی می رم واسه خریدش فقط یکی بگه من چه طوری بفهمم انلاکه؟
موقع خرید مثه نوکیا کد خاصی می شه داد؟:31:
راجع به بلوتوث که نمیشه به گوشیای دیگه چیزی داد یا گرفت میشه با برنامه حل کرد؟
در مورد این هم یه نرم افزاری است ولی فهلا تا 4.3.3 سا پورت میکونه ولی دیروز سازندش تو تویتیر نوشت که :ما درحال سازگاری gremlin در iOS 5 هستیم ، اسم طرف هم cocoanuts هستش

---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------

بچه ها یه خبر خوش :
بیس باند آیفون 4S توسط گروه Dev-Team -- شد !

MuscleNerd اعلام کرد که بوت روم بیسباند آیفون ۴ اس بالاخره -- شده است !

او در تویی*تر خود می گوید :بوت رام بیسباند آیفون 4S هم اکنون رمز گشایی شد

منبع:

E.G_band
02-12-2011, 11:33
سلام: یه بنده خدایی از آمریکا می خواد برای من این گوشی رو بفرسته می خواستم ببینم ایران کار می کنه؟

راستی شماهایی که این گوشیو دارید مشکلی نداشته؟

invisgirl
02-12-2011, 11:41
چرا اینقدر جیلبرک کردنش مسئله شده
مگه نمیشه براش برنامه خرید فکر می کنم زیادم گرون نباشه درسته؟

ksksks
02-12-2011, 11:52
سلام: یه بنده خدایی از آمریکا می خواد برای من این گوشی رو بفرسته می خواستم ببینم ایران کار می کنه؟

راستی شماهایی که این گوشیو دارید مشکلی نداشته؟
داداش اگه انلاک بخره که حله اگه لاک بخره هم این طور که پیش میره شاید باز میگم شاید انلاک بشه و کار کنه ولی باز تو بگو انلاک بگیره

---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------

چرا اینقدر جیلبرک کردنش مسئله شده
مگه نمیشه براش برنامه خرید فکر می کنم زیادم گرون نباشه درسته؟
چرا میشه ولی من حساب کردم اون برنامه هایی رو که واجبن یه 75 دلاری میشه دوما جیلبریک که فقط برای این نیست که

invisgirl
02-12-2011, 11:58
برای چیه دیگه؟
مگه چند تا برنامه ضروری نیازه:13:

ksksks
02-12-2011, 12:34
برای چیه دیگه؟
مگه چند تا برنامه ضروری نیازه:13:
داداش اخه من یه گیمر نیمه حرفه اییم اگه توش کمتر از 20 تا گیم بریزم میمیرم:41:

.:PAR3A:.
02-12-2011, 12:55
شما که ایــــــن همه پول میخواین واسه 4S بدین ، یعنی نمیتونین 100 تومن دیگه واسه برنامه ها بزارین کنار؟؟؟ واسه ی خیلی از اپ ها هم میتونین یه کم صبر کنین یه مناسبتی پیش بیاد تخفیف بخورن اون موقع بخرین...

ksksks
02-12-2011, 13:11
شما که ایــــــن همه پول میخواین واسه 4S بدین ، یعنی نمیتونین 100 تومن دیگه واسه برنامه ها بزارین کنار؟؟؟ واسه ی خیلی از اپ ها هم میتونین یه کم صبر کنین یه مناسبتی پیش بیاد تخفیف بخورن اون موقع بخرین...
خب شما درست میگین:10: ولی من الان کل پولی که میتونم یدم 1.3 تومن واسه همینم اینقدر صبر کردم تا به این قیمت افت کنه :13:حالا اگه هر وقت بتونم اینو از کجا میشه خرید؟

mohammad_dj_kazin
02-12-2011, 13:51
سلام دوستام امیدوارم حالتون خوب باشه
من هفته ی پیش این گوشی رو خریدم
فقط چند تا سوال داشتم یکی اینکه آیفون من خیلی زود باتری خالی میکنه خیلی دووم بیاره یک روزه میخواستم ببینم علت چیه برای من اینطوریه یا کلا آیفون زود باتری خالی میکنه
سوال دیگه هم اینکه من گوشیم jailbreak نشده دادم بیرون برام یک سری برنامه و بازی ریخته ولی اون هایی رو که میخواستم توش نیست حالا میخواستم ببینم چجوری میتونم خودم اون برنامه هایی رو که میخوام از اپل استور به صورت قانونی بخرم؟؟ اپل آی دی ساختم اما مستر کارت یا کردیت کارت و... ندارم با itunes card نمیشه این کار رو کرد ؟؟
بعد یه سوال دیگه اینکه اگه بتونم برنامه ای مورد نیازم رو بخرم برنامه هایی که توی گوشیم هست پاک نمیشه؟؟!
آخه یه بار خواستم با کامپیوتر توی گوشی یه برنامه بریزم هر چی برنامه توی گوشی بود پرید !!
شرمنده زیاد سوال پرسیدم !!
آخه توی این زمینه مبتدی هستم و این مسئله ی باتری هم نگرانم کرده
ممنون میشم راهنمایی کنید
:11:

invisgirl
02-12-2011, 15:01
یه سوال فنی اینکه می گن اندروید نمیتونه از صددرصد سخت افزار ی که داره استفاده کنه راسته؟
ios می تونه؟

gachsaran.karmandi
02-12-2011, 18:55
---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------

بچه ها یه خبر خوش :
بیس باند آیفون 4S توسط گروه Dev-Team -- شد !

MuscleNerd اعلام کرد که بوت روم بیسباند آیفون ۴ اس بالاخره -- شده است !

او در تویی*تر خود می گوید :بوت رام بیسباند آیفون 4S هم اکنون رمز گشایی شد

منبع:

این چیزی که گفتین یعنی چی؟؟؟یه توضیحه کاملی بدی ممنونت میشم.بوت رومو از این حرفا که گفتین

invisgirl
02-12-2011, 19:46
۲ آیفون در دود و آتش

به نظر می رسد اپل و آیفون هایش دچار دردسر جدیدی شده اند. طی چند روز گذشته دو آیفون در دو نقطه از جهان داغ شده، دود کرده و تقریبا آتش گرفته اند! اولی در استرالیا در یک پرواز هواپیما در ۲۵ نوامبر رخ داده. آیفون به صورت ناگهانی مقادیر زیادی دود تولید کرده و به شدت داغ شده است. در جریان این واقعه که به خاطر رخ دادن در یک پرواز به صورت رسمی ثبت شده، به کسی آسیب نرسیده است. اما مشخص نیست که آیفون مدل 4 بوده یا 4S .

تا اینجا همه چیز یک اتفاق به نظر می رسید تا اینکه شب گذشته اتفاق مشابه ای برای یک آیفون 4 در برزیل افتاد. آیفون برای شارژ به برق متصل بوده تا اینکه صاحب اش آن را در حال دود کردن و جرقه زدن پیدا کرده است!
البته این تنها موردی نیست که این گونه اتفاق ها رخ می دهد. در سال ۲۰۰۹ هم تعداد کمی از کاربران مدل 3GS به خاطر مشکل باطری در مدل سفید رنگ با مشکل تغییر رنگ بدنه مواجه شدند و اپل همین چند هفته پیش هم برنامه ای برای جایگزینی آی پاد های نانو نسل اول به خاطر مشکل باطری اعلام کرده بود.
فعلا اپل در مورد این دو حادثه اظهار نظر نکرده است. باید ببینیم آتش گرفتن آیفون ها به همین دو مورد محدود می شود یا اینکه شاهد یک دردسر پر سر و صدا خواهیم بود

*Ali*
03-12-2011, 00:30
اینجور حرفا همیشه بوده و هست. جالبیش اینجاست که فقط در مورد آیفون، نه Galaxy Nexus نه Nokia N9 و نه هیچ گوشی دیگه ای. نه که همه اونها بی عیب هستند.
این خبر رو به غیر از دو تا سایت ایرانی هیچ جای معتبر دیگه پیداش نکردم.
نمی دونم چرا ولی ما حرف درست کردن و شایعه پراکنی رو خیلی دوست داریم. نه که همینجورش ملت خیلی آیفون پسند هستند این خبرو هم بخونن فکر می کنن مثلا اپل چیه یه شرکت عجیب غریب و جادوگره که گوشیاش هیچ وقت آنتن نمیده یا همش داره آتیش میگیره و میسوزه. همینه دیگه کاریش نمیشه کرد.

h!tman
03-12-2011, 00:33
البته علی جان این رو جی اس ام آرنا هم گفته

*Ali*
03-12-2011, 00:57
البته علی جان این رو جی اس ام آرنا هم گفته

درسته، GSMArena هیچ وقت دل خوشی نداشته از اپل و ازش بعید نیست.:27:
در کل منظورم این بود که بیشترین مانور رو ایرانیا دارن روش میدن. به فرض مثال شما عکس آیفون اولی رو کمی زوم کن توی لوگوی سیب قسمت گاز زده ش چهره استیوه. حالا با اینکه همین تنها دلیل بی پایه و اساس بودن این شایعه هست اصلا نمیخوام چیزی رو زیر سؤال ببرم چون این اخبار و عکسها هیچ کدوم عددی نیستن که بخوان اعتبار اپل رو زیر سؤال ببرن.
فقط می خواستم بقیه بدونن که چقدر رسانه ها و خبرگزاری ها میتونن راحت روی ذهن مردم کار کنند و اونا رو نسبت به چیزی خوشبین یا بدبین کنند و خواننده ها از این به بعد هر خبری رو با عقل کنار هم بذارن.

mohammad_dj_kazin
03-12-2011, 01:52
فقط چند تا سوال داشتم یکی اینکه آیفون من خیلی زود باتری خالی میکنه خیلی دووم بیاره یک روزه میخواستم ببینم علت چیه برای من اینطوریه یا کلا آیفون زود باتری خالی میکنه
سوال دیگه هم اینکه من گوشیم jailbreak نشده دادم بیرون برام یک سری برنامه و بازی ریخته ولی اون هایی رو که میخواستم توش نیست حالا میخواستم ببینم چجوری میتونم خودم اون برنامه هایی رو که میخوام از اپل استور به صورت قانونی بخرم؟؟ اپل آی دی ساختم اما مستر کارت یا کردیت کارت و... ندارم با itunes card نمیشه این کار رو کرد ؟؟
بعد یه سوال دیگه اینکه اگه بتونم برنامه ای مورد نیازم رو بخرم برنامه هایی که توی گوشیم هست پاک نمیشه؟؟!
آخه یه بار خواستم با کامپیوتر توی گوشی یه برنامه بریزم هر چی برنامه توی گوشی بود پرید !!
ممنون میشم راهنمایی کنید
یعنی واقعا کسی نبود بتونه یه راهنمایی به ما بده ؟! :13:

*Ali*
03-12-2011, 12:06
ممنون میشم راهنمایی کنید
مشکل عمر باتری iPhone 4S اصلا در حدی نیست که اینقدر محسوس باشه. شما یه بار گوشی رو چک کنید شاید نحوه استفاده شما باعث میشه باتری زود خالی بشه، GPS, WiFi مشکل از هرچیزی می تونه باشه.
وقتی گوشی رو دادید بیرون برنامه و بازی بریزن چطور JaiblBreak نشده؟ به فرض محال هم که فروشنده برنامه های قانونی براتون نصب کرده باشه باز هم شما نمی تونید دخل و تصرفی توی محتویات گوشی بکنید چون گوشی با اکانت همون طرف Authorize شده. شما اگه می خواید نرم افزار قانونی نصب کنید اول از همه یه اکانت iTunes می سازید، بعد یه Gift Card خریداری می کنید و نرم افزارها رو میگیرید و از نو نصب می کنید وگرنه نمیشه بدون به هم خوردن چیزی برنامه روش بریزید مگر اینکه دوباره به اکانت همون طرف وصل بشه.

nitro
03-12-2011, 12:37
قیمت 4s 16 چنده الان؟

داداشم یه دونه کادو گرفته میخوام بفروشم براش:5:

Eblis 2011
03-12-2011, 13:06
قیمت 4s 16 چنده الان؟

داداشم یه دونه کادو گرفته میخوام بفروشم براش:5:
چند میفروشی من خریدارم :46:

mohammad_dj_kazin
03-12-2011, 15:25
مشکل عمر باتری iPhone 4S اصلا در حدی نیست که اینقدر محسوس باشه. شما یه بار گوشی رو چک کنید شاید نحوه استفاده شما باعث میشه باتری زود خالی بشه، GPS, WiFi مشکل از هرچیزی می تونه باشه.
وقتی گوشی رو دادید بیرون برنامه و بازی بریزن چطور JaiblBreak نشده؟ به فرض محال هم که فروشنده برنامه های قانونی براتون نصب کرده باشه باز هم شما نمی تونید دخل و تصرفی توی محتویات گوشی بکنید چون گوشی با اکانت همون طرف Authorize شده. شما اگه می خواید نرم افزار قانونی نصب کنید اول از همه یه اکانت iTunes می سازید، بعد یه Gift Card خریداری می کنید و نرم افزارها رو میگیرید و از نو نصب می کنید وگرنه نمیشه بدون به هم خوردن چیزی برنامه روش بریزید مگر اینکه دوباره به اکانت همون طرف وصل بشه.
خوب الان من میخوام کاری کنم که برنامه های مورد نیازم رو از اپل استور خریداری کنم تمام این برنامه ها یی هم که دارم مهم نیست پاک بشه فقط میخوام اون برنامه هایی رو لازم دارم داشته باشم
چکار باید انجام بدم ؟؟؟
اپل آیدی ساختم ولی دیگه نمیدونم باید چکار کنم
الان وقتی میخوام با این اپل آیدی خودم یه برنامه free دانلود کنم ارور 1009 میده!
نمیونم یعنی چی
راه حل کار من چیه بالاخره
ممنون میشم راهنمایی کنید:10::11:

javadj1370
03-12-2011, 15:36
برای شرکت در قرعه کشی
iphone 4
به لینک زیر بروید

nitro
03-12-2011, 16:49
چند میفروشی من خریدارم :46:

شما یه پیشنهاد بده
کدوم شهری؟
پیغام خصوصی بده
الان میاد دستگیرمون میکنن . میگن خرید و فروش ممنوعه اینجا :27:

Eblis 2011
03-12-2011, 17:15
شما یه پیشنهاد بده
کدوم شهری؟
پیغام خصوصی بده
الان میاد دستگیرمون میکنن . میگن خرید و فروش ممنوعه اینجا :27:
شما بگو چند؟

n.a.b.a.t
03-12-2011, 17:20
دوستان جلبریک ایفون 4 ای چجوریه ؟ لینک بدید.

rezapci
03-12-2011, 17:37
قیمت قراردادیش 399 دلاره دیگه ؟! قیمت غیر قراردادیش (:دی) چنده؟

کی گوشی ریلیز میشه ؟

من إز اپل سايت ٩٢٦$ خريدم ٦٤ گيگ ابته

---
I am here:

nitro
03-12-2011, 17:45
دیجی کالا بدون گارانتی رو زده 1275 تومن

joe_satriani
03-12-2011, 20:37
دوستان جلبریک ایفون 4 ای چجوریه ؟ لینک بدید.

با سلام
دوست عزیز، برای چه ورژنی میخواید؟

موفق باشید.

*Ali*
03-12-2011, 22:37
خوب الان من میخوام کاری کنم که برنامه های مورد نیازم رو از اپل استور خریداری کنم تمام این برنامه ها یی هم که دارم مهم نیست پاک بشه فقط میخوام اون برنامه هایی رو لازم دارم داشته باشم
چکار باید انجام بدم ؟؟؟
اپل آیدی ساختم ولی دیگه نمیدونم باید چکار کنم
الان وقتی میخوام با این اپل آیدی خودم یه برنامه free دانلود کنم ارور 1009 میده!
نمیونم یعنی چی
راه حل کار من چیه بالاخره
ممنون میشم راهنمایی کنید:10::11:

Apple ID حتما باید مال آمریکا باشه چون فقط گیفت کارت آمریکایی اینجا پیدا میشه.
برای دانلود هم باید آی پی تون رو عوض کنید چون به َآی پی ایرانی اجازه دانلود نمیده.
این لینکایی که میذارم مطالعه کنید:

AryanLand
03-12-2011, 23:38
درسته، GSMArena هیچ وقت دل خوشی نداشته از اپل و ازش بعید نیست.:27:
در کل منظورم این بود که بیشترین مانور رو ایرانیا دارن روش میدن. به فرض مثال شما عکس آیفون اولی رو کمی زوم کن توی لوگوی سیب قسمت گاز زده ش چهره استیوه. حالا با اینکه همین تنها دلیل بی پایه و اساس بودن این شایعه هست اصلا نمیخوام چیزی رو زیر سؤال ببرم چون این اخبار و عکسها هیچ کدوم عددی نیستن که بخوان اعتبار اپل رو زیر سؤال ببرن.
فقط می خواستم بقیه بدونن که چقدر رسانه ها و خبرگزاری ها میتونن راحت روی ذهن مردم کار کنند و اونا رو نسبت به چیزی خوشبین یا بدبین کنند و خواننده ها از این به بعد هر خبری رو با عقل کنار هم بذارن.

سلام علی جان.

آقا خدا کنه که اینجوری که میگن نباشه وگرنه ما که 2 تاشو ضرر میکنیم.اما در مورد سایتها ، خیلی از سایتها این خبر رو زدن مثل یاهو، گیزمودو،engadget که لااقل گیزمودو و engadget توی بحث موبایل خیلی مطرح هستن.

MeHRAn_4S
03-12-2011, 23:57
جدیدترین آگهی ضد آیفون سامسونگ این بار در فیس‌بوک! + تصویر آگهی

گروه خبری GSM: هیچ کدام از ما روابط به ظاهر قهرآمیز بین سامسونگ و شرکت اپل که محصولاتشان تقریبا نیمی از دنیای دیجیتال را دربرگرفته دوست نداریم و همین چندی پیش بود که سامسونگ در تازه‌ترین اقدام به پخش یک آگهی ضد آیفون در تلویزیون مبادرت کرده بود.

به گزارش فارنت، حالا این شرکت که به نظر می‌رسد قصد ندارد از این مبارزات تبلیغاتی عجیب دست بردارد در صفحه فیس‌بوک خود تصویری منتشر کرده که آیفون را در کنار موبایل‌های قدیمی دهه ۸۰ موسوم به Old School قرار داده و تلفن همراه گلکسی اس دو خود را به عنوان از بین برنده مرزها و فراتر از آن! معرفی کرده است.

نکته جالب اینکه شرکت اپل هیچ گونه واکنش خاصی به این آگهی‌ها نشان نداده و حتی نمونه مشابه آنرا منتشر نکرده است.
.
.
.
.
میدونید من چی میگم این مثل دعوا میمونه که یکی زورش زیاده(آیفون)ویکی کتک خورده(سامسونگ)
اونی که کتک خورده مثل بچه ها فش میده در حالی که میدونه عددی نیست
نظر شما چیه؟

Stream
04-12-2011, 04:43
سلام علی جان.

آقا خدا کنه که اینجوری که میگن نباشه وگرنه ما که 2 تاشو ضرر میکنیم.اما در مورد سایتها ، خیلی از سایتها این خبر رو زدن مثل یاهو، گیزمودو،engadget که لااقل گیزمودو و engadget توی بحث موبایل خیلی مطرح هستن.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:11:

همه اینها یه خبر هستن که همه جا کپی شده، درسته 2 تا آیفون 4 آتیش گرفته (یکی هم قبلا گرفته بود)، از حدود 80 میلیونی که فروخته شده. هیچ محصولی بدون خرابی نیست. آیفون ها از نظر نرخ برگشتی بسیار بسیار پایین تر از بقیه هستن، حدود 2 درصد در مقابل 10 درصد. قرار نیست اگه یه آیفون حالا هر نقصی داشت منتظر اپیدمی باشیم.

invisgirl
04-12-2011, 19:03
جالبه ها این مغازه ها همشون ادعا می کنن دلار گرون شده و 32 گیگشو می دن 1450 تومن :18:
اما دی جی کالا زده 1310
یعنی خرید از اینترنت به صرفه تره! به نظرتون بخرم؟ یا بگردم همین جا پیدا کنم؟

+::::MehrdaD::::+
04-12-2011, 20:56
جدیدترین آگهی ضد آیفون سامسونگ این بار در فیس‌بوک! + تصویر آگهی

گروه خبری GSM: هیچ کدام از ما روابط به ظاهر قهرآمیز بین سامسونگ و شرکت اپل که محصولاتشان تقریبا نیمی از دنیای دیجیتال را دربرگرفته دوست نداریم و همین چندی پیش بود که سامسونگ در تازه‌ترین اقدام به پخش یک آگهی ضد آیفون در تلویزیون مبادرت کرده بود.

به گزارش فارنت، حالا این شرکت که به نظر می‌رسد قصد ندارد از این مبارزات تبلیغاتی عجیب دست بردارد در صفحه فیس‌بوک خود تصویری منتشر کرده که آیفون را در کنار موبایل‌های قدیمی دهه ۸۰ موسوم به Old School قرار داده و تلفن همراه گلکسی اس دو خود را به عنوان از بین برنده مرزها و فراتر از آن! معرفی کرده است.

نکته جالب اینکه شرکت اپل هیچ گونه واکنش خاصی به این آگهی‌ها نشان نداده و حتی نمونه مشابه آنرا منتشر نکرده است.
.
.
.
.
میدونید من چی میگم این مثل دعوا میمونه که یکی زورش زیاده(آیفون)ویکی کتک خورده(سامسونگ)
اونی که کتک خورده مثل بچه ها فش میده در حالی که میدونه عددی نیست
نظر شما چیه؟
من هم قبول دارم ولی اگه ماهم جای سامسونگ بودیم بیشتر از این از دستمون بر نمی اومد
ما که بدتر از اون عمل می کردیم

invisgirl
05-12-2011, 00:17
آيفون و گلكسي در آتش گرفتن هم با هم رقابت مي كنند!

13/09/1390

گروه خبری GSM: طي هفته گذشته آتش گرفتن دو گوشي آيفون نگراني ها در مورد ايمني گوشي هاي اپل را به طور چشمگيري افزايش داده است.

به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات، پس از آنكه جمعه هفته گذشته يك دستگاه گوشي آيفون 4 در پرواز خطوط هوايي استراليا خود به خود مشتعل شد، يك آيفون 4 ديگر در برزيل هنگام شارژ شدن دچار حادثه مشابهي شد و صاحبش را در خواب غافلگير كرد.

خوشبختانه در اين دو حادثه به هيچكس صدمه نديده است اما اين دو ماجرا از نقص احتمالي در آيفون 4 اپل حكايت دارد كه مي تواند با ايجاد آتش سوزي فاجعه اي به همراه داشته باشد.

پس از آتش گرفتن دو آيفون، در سومين حادثه طي چند روز گذشته يك گوشيSkyrocket Galaxy S II نيز در جيب صاحبش شروع به سوختن كرد تا اپل و آیفون در این رقابت تنها نباشند!

gachsaran.karmandi
06-12-2011, 16:25
جالبه ها این مغازه ها همشون ادعا می کنن دلار گرون شده و 32 گیگشو می دن 1450 تومن :18:
اما دی جی کالا زده 1310
یعنی خرید از اینترنت به صرفه تره! به نظرتون بخرم؟ یا بگردم همین جا پیدا کنم؟

1450 هم زیاده.من خودم کلا پام 1400 در اومد.از مغازه گرفتم.
می خواستم اینترنتی بگیرم اما گفتن بهم رکب میزنن.:31:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
قبل از اینکه گوشی بگیرم یه برنامه ای بود میگفتن میشه بدن انسان رو دید لخت.کسی میدونه اون برنامه اسمش چیه؟؟؟
یعنی اگه گیرم بیاد مردمو اسیر میکنم:27::27:

Farshid72
06-12-2011, 18:28
عزیزم این تکنولوژی این نیست شما میتونید دوربین گوشی رو تو خیابون باز بزارید و صفحه نام مغازه ها و محصولاتی که میفروشن رو نگاه کنید در مورد انسان ها هم در صورتی جایی مث ثبت احوال به اینترنت متصل باشه گوشی شما میتونه مشخصات اون شخص رو از اونجا دانلود وبرای شما به نمایش بزاره...
شما باید منتظر عینک هایی باشید که دارای این تکنولوژی هستند باشید...!!!!

Farshid72
06-12-2011, 18:34
نمیدونم چرا شما دوستان اینجوری برخورد میکنید!!!
یعنی واقعا کسی که 1400 میده به گوشی واقعا 100 تومن یا 50 تومن بیشتر یا کمتر اینقد تفاوت آفرینه ؟؟؟
البته اینجا ایرانه و قابل درک!!! ولی در مقابل اون مبلغ زیادی که دارید پرداخت میکنید فک نمی کنم مبلغ زیادی باشه...
در مورد سایت های اینترنتی هم بگم متاسفانه چون اطلاعات مردممون خیلی پایینه و قابلیت استفاده از اینترنت رو ندارن واسه همین بهش بدبین هستن ولی سایت هایی مث گوشی شاپ و سایت های مشابه که واقعا واسه همه اعتبارش مشخص شدس و استفاده از الفاظی چون رک زدن و گول مالیدن و کلک زدن فک نمی کنم در مورد این سایت ها معتبر باشه...چنانچه که میبینیم بعضی از این سایت ها حتی تا 24 ساعت در صورت ناراضی بودن محصولشونم پس میگیرن...
باشد که دیگه شاید همین رفتارهایی نباشیم و دوستانمونو بیش از پیش به سمت فناوری اطلاعات سوق بدیم

gachsaran.karmandi
06-12-2011, 18:45
عزیزم این تکنولوژی این نیست شما میتونید دوربین گوشی رو تو خیابون باز بزارید و صفحه نام مغازه ها و محصولاتی که میفروشن رو نگاه کنید در مورد انسان ها هم در صورتی جایی مث ثبت احوال به اینترنت متصل باشه گوشی شما میتونه مشخصات اون شخص رو از اونجا دانلود وبرای شما به نمایش بزاره...
شما باید منتظر عینک هایی باشید که دارای این تکنولوژی هستند باشید...!!!!

بابا منم گفتم که شندیم.می خواستم بدونم اصلا همچین چیزی هست یا نه!!!
اگه شما ناراحت شدی که ما حرفی زدیم ببخشید;)

gachsaran.karmandi
06-12-2011, 18:51
نمیدونم چرا شما دوستان اینجوری برخورد میکنید!!!
یعنی واقعا کسی که 1400 میده به گوشی واقعا 100 تومن یا 50 تومن بیشتر یا کمتر اینقد تفاوت آفرینه ؟؟؟
البته اینجا ایرانه و قابل درک!!! ولی در مقابل اون مبلغ زیادی که دارید پرداخت میکنید فک نمی کنم مبلغ زیادی باشه...
در مورد سایت های اینترنتی هم بگم متاسفانه چون اطلاعات مردممون خیلی پایینه و قابلیت استفاده از اینترنت رو ندارن واسه همین بهش بدبین هستن ولی سایت هایی مث گوشی شاپ و سایت های مشابه که واقعا واسه همه اعتبارش مشخص شدس و استفاده از الفاظی چون رک زدن و گول مالیدن و کلک زدن فک نمی کنم در مورد این سایت ها معتبر باشه...چنانچه که میبینیم بعضی از این سایت ها حتی تا 24 ساعت در صورت ناراضی بودن محصولشونم پس میگیرن...
باشد که دیگه شاید همین رفتارهایی نباشیم و دوستانمونو بیش از پیش به سمت فناوری اطلاعات سوق بدیم

من نظرمو بهش دادم گناه که نکردم.1هفتس پست داده کسی جوابشو نمیده.حالا که ما جواب دادیم طلبکارم شدیم!!!
مطمئن باش تفاوت افرینه چون کسایی هستن که 50 تومن خیلیه براشون با همین 50 تومن خیلی کارا میتونن بکنن واسه گوشیشون.
اره داداش اینجا ایرانه.نمیدونم چرا هروقت جایی بحث میشه که اختلاف سلیقه توش وجود داره میگن :اره دیگه خوب به هر حال اینجا ایرانه.
به خدا ما ایرانیها خیلی ولخرجتر از کشورهایه دیگه هستیم .نمیدونم با توجه به چه چیزی میگید این حرفارو!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
invisgirl جان دیگه بستگی به خودت داره که میخوای چکار کنی.من سی کردم کمکه کوچیکی بهت کرده باشم:11:

Farshid72
06-12-2011, 19:04
نه دوست عزیز آخه دیگه خیلی شدیدش کردین!!! آدمو لخت نشون بده ؟!!!!!!!
کاملا درست شنیدید ولی همچین سیستم هایی یا اینترنت با سرعت بالا و دائمی میخوان که فک نمکنم تو ایران موجون باشه...ویا اینکه دیتا بیس کاملی بهش داده بشه که باتوجه به فضای هنگفتی که اشغال خواهد کرد امکانش وجود نداره...
باتشکر

invisgirl
06-12-2011, 21:05
فرشید جان من اصن با حرفت موافق نیستم همین الانشم این گوشی توی ایران کلی قیمت کاذب داره چون تعدادش محدوده یا شاید تازه هم اومده تاثیر داره به هر حال ادم واسه ی چی باید 100 تومن 200 هزار تومن اضافه تر بده!! با همون 100هزار تومن اضافه تر من می تونم کارای دیگه واسش انجام بدم! (مثه خرید برنامه و ...) اونم تازه اگه قیمت واقعیش این بود ادم فکرشو نمی کرد دیگه نه کاذبش
من خودم توی اغذیه فروشی کار می کنم مردم سر 100 تومن 200 تومنی که می دن واسه خوردنشونه! کلی چونه می زنن! پول دراوردن توی ایران انقدر سخت شده که بخوای حساب کنی روی همون پولیم که کاذبه و اضافی می گیرن ازت
راجع به اینترنتیم من فقط اطلاعات خواستم خودم چندین بار خرید کردم اما مبلغای کم جنسای کوچیک... بعدم فزیکی بودن کالایی که همون لحظه پولشو می دیو میگیریش کلی کیف داره:31: اما اگه اینهمه تفاوت قیمت باشه از دی جی کالا می خرمش تازه با اون پولی که 1450 می خوان اینجا ازم بگیرن 50 تومن می ذارم روش 64 گیگشو می خرم!

06-12-2011, 23:15
چنین اپلیکیشنی ویدیو هاشو دیدم... چیز مسخره ایه ، یه بدن لخت رو میندازه روی عکس...

Farshid72
07-12-2011, 10:54
چیز مشخره ؟؟؟ شاید اون برنامه اون نباشه و یا اینکه شبه اون باشه...
سیستمی که شما اسمشو مسخره میزارید فک میکنم تحولی تو دنیای فناوری اطلاعات بوجود بیاره کما اینکه با ساخت عینک هاش یا اصلا همون گوشی موبایلش شماا بدون اینکه بخواین تا انتها یه خیابون برید و ببینید که آیا مغازه مورد نظرتون اونجا هست یا نه زاحت از ابتدای خیابون بفهمید
:31:البته میشه از یکی که تو اون خیابونه پرسید!!!!:31:
البته این یکی از کارایی هاشه

invisgirl
07-12-2011, 14:36
من اگه بخوام بخرم گوشیو ios 5 اخرین اپدیتش روشه یا باید بیام خودم اپ کنم؟ یا اینکه بدم اونا اینکارو واسم انجام بدن؟

07-12-2011, 15:26
چیز مشخره ؟؟؟ شاید اون برنامه اون نباشه و یا اینکه شبه اون باشه...
سیستمی که شما اسمشو مسخره میزارید فک میکنم تحولی تو دنیای فناوری اطلاعات بوجود بیاره کما اینکه با ساخت عینک هاش یا اصلا همون گوشی موبایلش شماا بدون اینکه بخواین تا انتها یه خیابون برید و ببینید که آیا مغازه مورد نظرتون اونجا هست یا نه زاحت از ابتدای خیابون بفهمید
:31:البته میشه از یکی که تو اون خیابونه پرسید!!!!:31:
البته این یکی از کارایی هاشه

یعنی واقعا شما فکر میکنین یه نرم افزار ساده میتونه لباس رو در نظر نگیره و بدن شخص رو نشون بده؟؟؟

joe_satriani
07-12-2011, 19:40
من اگه بخوام بخرم گوشیو ios 5 اخرین اپدیتش روشه یا باید بیام خودم اپ کنم؟ یا اینکه بدم اونا اینکارو واسم انجام بدن؟

با سلام
بستگی داره گوشی ای که دارید میگیرید چه ورژنی باشه.
اگه ورژنش پایین هم باشه بازم کاری نداره . خودتون میتونید آپدیتش کنید اگه اینترنت adsl داشته باشید.

موفق باشید.

invisgirl
07-12-2011, 20:06
اینجا قیمت سفیدو مشکیش هم فرق قائل می شن :13:
اینکه نسخه ی چه کشوری باشه مهم نیست؟ چرا همه میگن چینیه!

joe_satriani
07-12-2011, 20:16
اینجا قیمت سفیدو مشکیش هم فرق قائل می شن :13:
اینکه نسخه ی چه کشوری باشه مهم نیست؟ چرا همه میگن چینیه!

با سلام
آره سفید و قرمزش قیمتش فرق میکنه.
نه نسخه ی کدوم کشور زیاد فرقی نمیکنه.
چون دقیقا عین همون قطعات و یا دستگاههایی که گوشی رو اسمبل میکنن در همه جا یکی هست.
و اینکه میگن چینیه واسه اینه که تنها کشوری که راحت میتونن چیزی ازش بیارن همون چینه.
مثلا هیچ موقع نمیتونن از آمریکا کارتن کارتن گوشی بیارن.

موفق باشید.

invisgirl
07-12-2011, 20:51
جدا قرمز هم داره؟! من که هیچ جا ندیدم اخه حتی توی نت...
مرسی از راهنماییت

joe_satriani
07-12-2011, 22:09
جدا قرمز هم داره؟! من که هیچ جا ندیدم اخه حتی توی نت...
مرسی از راهنماییت

:31::31::31:

نه عزیزم.
ببخشید. اشتباه لپی بود :27:
منظورم سفید و مشکی بود :31:

موفق باشید.

invisgirl
08-12-2011, 13:50
اره بعدش خودم متوجه شدم که اشتباه لفظی بود:31:

Saeed Dz
08-12-2011, 14:04
دوستان به نظرتون آیفون از ویین(اروپا) خریداری کنم بهتره یا از تایلند؟
یا با هم فرق آنچنانی ندارن؟
میدونید که توو اروپا 20% ام باید مالیات داد
و آیا سفید و مشکیش با هم فرق دارن؟
سیری مرد یا زن رو یکم در موردش توضیح بدید
16GB با 32GB فرق دارن توو سیستماتشون؟

n.a.b.a.t
09-12-2011, 16:30
قیمت الان کسی نداره ؟

09-12-2011, 19:09
دوستان به نظرتون آیفون از ویین(اروپا) خریداری کنم بهتره یا از تایلند؟
یا با هم فرق آنچنانی ندارن؟
میدونید که توو اروپا 20% ام باید مالیات داد
و آیا سفید و مشکیش با هم فرق دارن؟
سیری مرد یا زن رو یکم در موردش توضیح بدید
16GB با 32GB فرق دارن توو سیستماتشون؟

فکر میکنم قیمت از تایلند مناسب تر باشه...
سفید و مشکی به جز رنگ فرقی ندارن ، هر کدوم از نظرتون زیبا تر بود بگیرین...
اگه اشتباه نکنم ورژن امریکا گوینده سیری خانوم هست ، بقیه جا ها آقا...
فرق بین این 2 تا هم استوریج ــی هست که در دسترس یوزر میزاره...

sms11
09-12-2011, 20:11
دوستان یکی داره آیفون 64 گیگش رو میفروشه 1460.میصرفه بگیرم؟
گوشی مال آمریکاس و پلاستیکش هم باز نشده

invisgirl
09-12-2011, 22:19
به نظره من نه اخه همین الانم گوشی بازار داره 1450 میده منم تو شیراز یکی دو نفرو با همین قیمت پیدا کردم اما باز کمتر منتظرم بشه

Saeed Dz
10-12-2011, 11:43
فکر میکنم قیمت از تایلند مناسب تر باشه...
سفید و مشکی به جز رنگ فرقی ندارن ، هر کدوم از نظرتون زیبا تر بود بگیرین...
اگه اشتباه نکنم ورژن امریکا گوینده سیری خانوم هست ، بقیه جا ها آقا...
فرق بین این 2 تا هم استوریج ــی هست که در دسترس یوزر میزاره...
بله ، گفتم که تایلند 20% مالیات اروپا رو نداره
منظورم این بود که اگه از تایلند خریداری بشه فرق با اروپا که نداره؟
مثلا بدتر یا بهتر نیس؟
درمورد سیری نمیشه خانومش کرد بعدا؟
چون کلیپای youtube رو که میدیم ، سیری آقا آنچنان کیفیتی نداره
یعنی به جز میزان حافه و فضا فرق دیگه ای ندارن؟

sms11
11-12-2011, 11:06
دوستان از نظر کیفیت ساخت آیفون هایی که از آمریکا ساخته میشه با اون هایی که از دوبی میاد چقدر با هم فرق داره؟
واقعا میارزه به خاطر اینکه از آمریکا بخریم پول بیشتری بدیم؟

11-12-2011, 18:10
بله ، گفتم که تایلند 20% مالیات اروپا رو نداره
منظورم این بود که اگه از تایلند خریداری بشه فرق با اروپا که نداره؟
مثلا بدتر یا بهتر نیس؟
درمورد سیری نمیشه خانومش کرد بعدا؟
چون کلیپای youtube رو که میدیم ، سیری آقا آنچنان کیفیتی نداره
یعنی به جز میزان حافه و فضا فرق دیگه ای ندارن؟
فکر نکنم توی کیفیت تفاوتی داشته باشن... این اصولا از تفکرات ایرانیه که هر چیزی رو اگه از جایی بگیری که اسمش خوشگل تر باشه بهتره :دی
در رابطه با سیری نمیدونم جواب رو...
در این رابطه هم جز حافظه و فضا هیچ تفاوتی ندارن...

دوستان از نظر کیفیت ساخت آیفون هایی که از آمریکا ساخته میشه با اون هایی که از دوبی میاد چقدر با هم فرق داره؟
واقعا میارزه به خاطر اینکه از آمریکا بخریم پول بیشتری بدیم؟

همه یکی هستن و هیچ فرقی ندارن...

invisgirl
11-12-2011, 19:59
من خیلی گیج شدم امروز زنگ زدم طرف می گه ایفون 4s 64 گیگ گرون شده 1600
بعد یه جای دیگه که بهم تا چندروزه پیش 1450 قیمت داد میگه 1300 با گارانتیم می شه 1350! به نظرتون بگیرم؟ از کجا بفهمم اصله یا انلاک فکتوریه؟ :19:

Saeed Dz
12-12-2011, 01:05
من خیلی گیج شدم امروز زنگ زدم طرف می گه ایفون 4s 64 گیگ گرون شده 1600
بعد یه جای دیگه که بهم تا چندروزه پیش 1450 قیمت داد میگه 1300 با گارانتیم می شه 1350! به نظرتون بگیرم؟ از کجا بفهمم اصله یا انلاک فکتوریه؟ :19:
همه ی گوشیا گرون شدن ، از بازار خبر دارم
به خاطر اینکه جلوی چندتا محموله قاچاق گرفته شده!!!
محصولات اپل گارانتی اینترنشنال دارن (به جز ایران البته) و نیازی به گارانتیه دیگه ای نیست و اینا فقط برای بیشتر پول گرفته
اصل بودنشو که اصله ، فقط مواضب باش محصول قاچاق و بی کیفیت با این قیمتا بهت نندازن
میدونی که توو ایران قیمت فروش محصولات اپل برخلاف کله دنیا که یکیه 3 برار قیمته معمولا
آنلاک بودنم راحت میشه فهمید
کافیه یه سیمکارت ایرانی بندازی داخل که اگه مشکلی نبود انلاکه

sinaxex
12-12-2011, 01:29
همه ی گوشیا گرون شدن ، از بازار خبر دارم
به خاطر اینکه جلوی چندتا محموله قاچاق گرفته شده!!!
محصولات اپل گارانتی اینترنشنال دارن (به جز ایران البته) و نیازی به گارانتیه دیگه ای نیست و اینا فقط برای بیشتر پول گرفته
اصل بودنشو که اصله ، فقط مواضب باش محصول قاچاق و بی کیفیت با این قیمتا بهت نندازن
میدونی که توو ایران قیمت فروش محصولات اپل برخلاف کله دنیا که یکیه 3 برار قیمته معمولا
آنلاک بودنم راحت میشه فهمید
کافیه یه سیمکارت ایرانی بندازی داخل که اگه مشکلی نبود انلاکه
کی گفته قیمت محصولات اپل تو ایران 3 برابر دیگر جاهای دنیا هست؟!
تا جایی که من محاسبه کردم تمام محصولات ایران تو این 2 ساله اخیر به غیر ماه اول اش همه و همه تقرایب معادل قیمت اون طرف هست

Saeed Dz
12-12-2011, 13:38
کی گفته قیمت محصولات اپل تو ایران 3 برابر دیگر جاهای دنیا هست؟!
تا جایی که من محاسبه کردم تمام محصولات ایران تو این 2 ساله اخیر به غیر ماه اول اش همه و همه تقرایب معادل قیمت اون طرف هست
نیازی به گفتن نیست
هرکس میتونه یه سر به بازار ایران بزنه و یه سرم به سایت apple.com
قیمت بازار ایران حداقل 2 برابر قیمت های جهانیه و البته بینه 2 تا 3 برابر متغیره(منظور از 3 برابر ، بیشتر از 2 برابره)
برای مثال Apple iPhone 4S 64GB unlock که توو بازار آمریکا 800$ هست توو بازار ایران 16000000 ریال هست!
این در حالیکه الان 3 هفته هست که این قیمت روند نزولی داشته
قیمت همین محصول در اتریش : 800 یورو
قیمت همین محصول در انگلیس : 700 یورو

gachsaran.karmandi
12-12-2011, 17:11
آقا یه چندتا برنامه خفن معرفی کنید که بریزیم روو گوشی کسی گفت 1400 دادی گوشی گوشیت چی داره برنامه و آرمه سیبو -- کنم توو صورتش:31:

sms11
12-12-2011, 17:21
دوستان سوال فوری دارم
اینکه میگن گوشی های4S آنلاک فکتوری کانادا فاقد سیری هستند درسته یا شایعه هست؟
همه گوشی های 4S سیری به صورت پیش فرض روشون نصبه؟

gachsaran.karmandi
12-12-2011, 17:37
اره نصبه!!!اصلیترین قابلیتش همینه:46:

~ReZa~
12-12-2011, 17:44
نیازی به گفتن نیست
قیمت بازار ایران حداقل 2 برابر قیمت های جهانیه و البته بینه 2 تا 3 برابر متغیره(منظور از 3 برابر ، بیشتر از 2 برابره)
برای مثال Apple iPhone 4S 64GB unlock که توو بازار آمریکا 800$ هست توو بازار ایران 16000000 ریال هست!

قیمت یورو میدونی چنده؟؟؟
قیمت یورو الان 1840 تومن هس که 800 در در 1840 ضرب کنی میشه 1472000 تومن.
تو انگلیس هم کمی پایینتر از قیمت بالا.
تو ایران هم الانش میتونی 4s رو 1450 تومن و 20 تومن پایینتر از قیمت اتریش خریداری کنی.
کلا با توجه به بالا رفتن نرخ ارز نباید انتظار داشته باشین قیمت آیفون اونم 64 گیگش بشه 1.100 تومن.
خود آیفون4 با حجم 32 گیگ الان قیمتش شده 1050 تومن.دیگه چه برسد به قیمت 4s.:13:

Farshid72
12-12-2011, 20:58
اره نصبه!!!اصلیترین قابلیتش همینه:46:
با سیریشم کار کردی ؟؟؟ خوب جوابتو میده ؟؟ بپرس ببین میتونه مسائ درسی مث ریاضیاتو اینارو هم حل کنه و اگه نمیتونه چه جوابی میده ؟؟
شبا بشین باهاش یخورده درو دل کن ببین مشاوره میده یا اینکه آدرس جایی رو معرفی میکنه البته تو ایران که آدرس جایی تو map ها نیستش

gggmail
12-12-2011, 21:00
دوستان سوال فوری دارم
اینکه میگن گوشی های4S آنلاک فکتوری کانادا فاقد سیری هستند درسته یا شایعه هست؟
همه گوشی های 4S سیری به صورت پیش فرض روشون نصبه؟
نخیر دوست من کاملا نادرسته
من خودم 4S پارت نامبر کانادا دارم و سیری هم داره

با سیریشم کار کردی ؟؟؟ خوب جوابتو میده ؟؟ بپرس ببین میتونه مسائ درسی مث ریاضیاتو اینارو هم حل کنه و اگه نمیتونه چه جوابی میده ؟؟
شبا بشین باهاش یخورده درو دل کن ببین مشاوره میده یا اینکه آدرس جایی رو معرفی میکنه البته تو ایران که آدرس جایی تو map ها نیستش __________________
اگر لهجه خوب باشه بله خوب جواب میده
آدرس و شماره اماکن مثل رستوران و هتل رو فکر کنم فقط برای ایالات متحده هست!یعنی مثلا میتونی بهش بگی یه رستوران توی کالیفرنیا برام پیدا کن

sinaxex
12-12-2011, 23:04
نیازی به گفتن نیست
'

دوست امون زودتر جواب اتون رو داد
چیزی که هست دوست من نسبت به 3 سال پیش که یادمه محصولات اپل میومد تا 6 ماه اصلا به خاطر قیمت نمیشد سمت اش رفت اما الان تقریبا معادل اونی هست که تو خارج ایران هست! نفرمایید قیمت امریکا چون حداقل الان ایفون قیمت اش تو ایران با اروپا یکی هست چون اکثرا با پارت نامبر اروپا هست در مورد لب تاپ و غیره اپل که پارت نامبر امریکا هست هم برید سمت اش اصلا با قیمت دلار ضرب و تساوی کنید عین این میونه که رفتید با ریال دارید تو امریکا خرید میکنید فقط چیزی که هست تکس اش رو نمیدید همین که خوب طبیعی هست شهروند امریکایی نیستند!

قیمت یورو میدونی چنده؟؟؟
قیمت یورو الان 1840 تومن هس که 800 در در 1840 ضرب کنی میشه 1472000 تومن.
تو انگلیس هم کمی پایینتر از قیمت بالا.
تو ایران هم الانش میتونی 4s رو 1450 تومن و 20 تومن پایینتر از قیمت اتریش خریداری کنی.
کلا با توجه به بالا رفتن نرخ ارز نباید انتظار داشته باشین قیمت آیفون اونم 64 گیگش بشه 1.100 تومن.
خود آیفون4 با حجم 32 گیگ الان قیمتش شده 1050 تومن.دیگه چه برسد به قیمت 4s.:13:

sms11
13-12-2011, 00:28
سلامدوستان
آقا میشه فوری برام چک کنید که پارت نامبر زیر آنلاک فکتوری کانادا هست یا نه
خیلی خیلی فوری میخوام بدونم
MD257 C/A
مرسی

sinaxex
13-12-2011, 02:34
سلامدوستان
آقا میشه فوری برام چک کنید که پارت نامبر زیر آنلاک فکتوری کانادا هست یا نه
خیلی خیلی فوری میخوام بدونم
MD257 C/A
مرسی
پارت نامبر فوق مربوطه میشه به ایفون 4 اس مشکی 64 گیگ انلاک فکتوری کانادا

kavian123
13-12-2011, 03:00
قیمت 4 با 4s تغریبا یکی شده:(
ناراحتم گوشیمو مفت دادم 4s گرفتم
واقعا چرا اینطوری شده؟
جاله که کمیابترین گوشی الان 4 معمولی با 16گیگ

sms11
14-12-2011, 11:54
دوستان بلاخره ما هم به جمع آیفون دار ها پیوستیم....

دوستان یه سوال دارم
من وقتی گوشی رو از جعبه اش بیرون آوردم و روشن کردم شارژش نصفه بود.بعد برای اینکه گوشی رو اکتیو کنم وصل کردم به کامپیوتر و دیدم که داره شارژ میکنه و گذاشتم شارژش 100% بشه.بعد از اینکه 100% شد از شارژ درآوردم.
یکی از دوستان به من گفت که گوشی رو برای بار اول بزارم 8 ساعت تو شارژ.حالا میخواستم بدونم که:
1- اولا نیازه که 8 ساعت تو شارژ بزارم؟
2- اگه نیازه که 8 ساعت تو شارژ باشه و با توجه به اینکه من برای بار اول 8 ساعت تو شارژ نزاشتم، الان میتونم اینکارو بکنم(یعنی 8 ساعت بزارم تو شارژ) یا اینکه کلا بیخیال شم و هر وقت که شارژ به نزدیکای صفر رسید به صورت معمولی شارژ کنم؟
من سر این باتری با گوشی قبلیم خیلی مشکل داشتم و دوست دارم آیفونم رو درست شارژ کنم که با خرابی باتری روبرو نشم
لطفا راهنمایی بفرمایید که الان من چیکار کنم

gggmail
14-12-2011, 14:01

دوستان یه سوال دارم
من وقتی گوشی رو از جعبه اش بیرون آوردم و روشن کردم شارژش نصفه بود.بعد برای اینکه گوشی رو اکتیو کنم وصل کردم به کامپیوتر و دیدم که داره شارژ میکنه و گذاشتم شارژش 100% بشه.بعد از اینکه 100% شد از شارژ درآوردم.
یکی از دوستان به من گفت که گوشی رو برای بار اول بزارم 8 ساعت تو شارژ.حالا میخواستم بدونم که:
2- اگه نیازه که 8 ساعت تو شارژ باشه و با توجه به اینکه من برای بار اول 8 ساعت تو شارژ نزاشتم، الان میتونم اینکارو بکنم(یعنی 8 ساعت بزارم تو شارژ) یا اینکه کلا بیخیال شم و هر وقت که شارژ به نزدیکای صفر رسید به صورت معمولی شارژ کنم؟
من سر این باتری با گوشی قبلیم خیلی مشکل داشتم و دوست دارم آیفونم رو درست شارژ کنم که با خرابی باتری روبرو نشم
مبارک باشه دوست من
آیفون به هیچ وجه نیاز به شارژ اولیه 8 ساعت ندارد وقتی گوشیتون رو از شارژ خارج کنید که علامت دوشاخ روی گوشی ظاهر میشه
این 8 ساعت شارژ برای گوشی های 5 سال پیشه

البته اینو بگم باتری 4S مکی ضعیفه و قراره در 5.1 حل بشه

Stream
14-12-2011, 15:21

دوستان یه سوال دارم

نه دوست عزیز هیچ نیازی به شارژ اولیه و ... نیست و هر طوری که دوست داشته باشید می تونید باتری رو شارژ کنید و هیچ محدودیتی وجود نداره. دقت کنید بهتره هر ماه یک بار باتری رو پر، کاملا خالی و دوباره پر کنید (Calibration) تا نشانگر شارژ باتری درصد دقیق رو بهتون نشون بده.

gachsaran.karmandi
14-12-2011, 19:03
دوباره سلام.
آقا چه جوری من با آیتونز رو گوشیم عکس بریزم؟؟؟
و یه چیزه دیگه.چه جوری آهنگ بریزم؟؟؟چون وقتی مثلا 100تا رو با هم میریزم فقط 10تاشون میاد توو آیتونزم:41:

sms11
14-12-2011, 23:49
نه دوست عزیز هیچ نیازی به شارژ اولیه و ... نیست و هر طوری که دوست داشته باشید می تونید باتری رو شارژ کنید و هیچ محدودیتی وجود نداره. دقت کنید بهتره هر ماه یک بار باتری رو پر، کاملا خالی و دوباره پر کنید (Calibration) تا نشانگر شارژ باتری درصد دقیق رو بهتون نشون بده.

دوست من
آخه من همیشه وقتی شارژ میکنم میزارم که کامل پر بشه دیگه.اینکه میگید کاملا یکبار بزارید کامل پر بشه رو نمیفهمم منظورتونو.آخه همه همیشه وقتی کامل پر میشه از شارژ میکشن دیگه
درضمن من شنیدم واسه باتری های لیتیومی(چه یونی چه پلیمری)ضرر داره واسش اینکه بزاری باتری انقدر خالی بشه که دستگاه رو خاموش کنه.من شنیدم نباید همچین کاری کرد و همیشه چند درصد مونده که کامل خالی بشه باید بزاریم تو شارژ.تروخدا در مورد این باتری یکم بیشتر توضیح بدید که دقیقا من چیکار کنم
لطفا راه حلی رو بگید که خودتون انجام دادید و نتیجه گرفتید
درضمن من حس میکنم که آیفونم زود باتری خالی کرده.الان حدود 24 ساعت با استفاده خیلی کم باتریش به 50 رسیده
==================
یه موضوع دیگه ایی که باهاش روبرو هستم بحث خرید بامپر یا کیس هست
من میخوام واسه گوشی یه کیس بخرم که ماکسیمم حفاظت رو بکنه.اگه ممکنه بگید چه مارکی از کیس و از کجا بگیرم که خوب باشه
لطفا هرچه زودتر بفرمایید

gggmail
15-12-2011, 06:52
درضمن من حس میکنم که آیفونم زود باتری خالی کرده.الان حدود 24 ساعت با استفاده خیلی کم باتریش به 50
رسیده
عرض کردم که 4S فعلا مشکل باتری داره برای من هم زود خالی میکنه
قراره توی ورژن 5.1 که حداکثر تا 10 روزه دیگه ریلیز میشه این مشکل کامل برطرف بشه! البته امیدوارم

یه موضوع دیگه ایی که باهاش روبرو هستم بحث خرید بامپر یا کیس هست
من میخوام واسه گوشی یه کیس بخرم که ماکسیمم حفاظت رو بکنه.اگه ممکنه بگید چه مارکی از کیس و از کجا بگیرم که خوب باشه
لطفا هرچه زودتر بفرمایید
براتون پیغام خصوصی فرستادم

Stream
15-12-2011, 07:07
دوست من
آخه من همیشه وقتی شارژ میکنم میزارم که کامل پر بشه دیگه.اینکه میگید کاملا یکبار بزارید کامل پر بشه رو نمیفهمم منظورتونو.آخه همه همیشه وقتی کامل پر میشه از شارژ میکشن دیگه
درضمن من شنیدم واسه باتری های لیتیومی(چه یونی چه پلیمری)ضرر داره واسش اینکه بزاری باتری انقدر خالی بشه که دستگاه رو خاموش کنه.من شنیدم نباید همچین کاری کرد و همیشه چند درصد مونده که کامل خالی بشه باید بزاریم تو شارژ.تروخدا در مورد این باتری یکم بیشتر توضیح بدید که دقیقا من چیکار کنم
لطفا راه حلی رو بگید که خودتون انجام دادید و نتیجه گرفتید

دوست گرامی خیلی واضح گفتم شما هر طوری که دوست دارید از باتری استفاده کنید و هیچ مشکلی پیش نمیاد و هیچ ارتباطی به طول عمر و مراقبت و ... هم نداره. وقتی شارژ پر میشه هم نیاز نیست از برق بکشید (بکشید هم هیچ اشکالی نداره، نکشید هم هیچی نمیشه).

بله باتری های لیتیومی اگه شارژشون به صفر درصد برسه احتمال آتش سوزی و انفجار و ... هم هست، برای همین در همه باتری های لیتیومی دنیا یک پردازنده کوچک هست که همیشه میزان شارژ باقیمونده رو تخمین می زنه و هیچ وقت اجازه نمیده باتری شما از 10 درصد کمتر بشه، یعنی زمانی که گوشی شما به خاطر باتری نداشتن خاموش میشه در حقیقت 10 درصد شارژ در باتری است و اصلا شما نیاز نیست نگران همچین چیزهایی باشید. راه حل اینه که شما هر طوری دوست دارید استفاده کنید و فرمول مطلقی وجود نداره. چیزی به اسم نحوه برخورد صحیح با باتری آیفون ها نداریم و هر نوع استفاده ای صحیحه.

درباره Calibration هم گفتم که هر ماه یک بار پشت سر هم باتری رو پر، خالی، پر کنید و تمام. این برای اینه که میزان شارژ باتری به درستی تخمین زده بشه و درصد صحیح رو بهتون نشون بده. من در پست قبلی اصلا حرفی از "کامل پر" نزدم، دوباره مطالعه کنید.

درضمن من حس میکنم که آیفونم زود باتری خالی کرده.الان حدود 24 ساعت با استفاده خیلی کم باتریش به 50 رسیده
کاملا طبیعیه و باتری همه اسمارت فون ها به همین شکله.

gggmail
15-12-2011, 10:31
کاملا طبیعیه و باتری همه اسمارت فون ها به همین شکله.
دوست عزیز اتفاقا این مورد اصلا طبیعی نیست و طبق گفته اپل پردازنده A5 مصرف باتری رو بهبود میبخشه
ولی در این گوشی نه تنها مصرف باتری کم نشده بلکه بیشتر هم شده و خیل زیادی هم به اپل شکایت کردند
و قراره که در 5.1 کاملا رفع بشه البته مثل اینکه در 5.1beta2 مشکل حل شده

invisgirl
15-12-2011, 13:35
اینکه از چه مغازه ای خرید کنیم مهمه؟ من فروشگاه اپل پیدا کردم که گرونتر از همه جا می گفت اما وقتی بهش گفتم چرا گرون میدی گفت مغازه ها شارژرو چیزای دیگشو ممکنه بردارن و تقلبی بذارن سر جاش!! راسته این قضیه؟!!

gggmail
15-12-2011, 16:55
اینکه از چه مغازه ای خرید کنیم مهمه؟ من فروشگاه اپل پیدا کردم که گرونتر از همه جا می گفت اما وقتی بهش گفتم چرا گرون میدی گفت مغازه ها شارژرو چیزای دیگشو ممکنه بردارن و تقلبی بذارن سر جاش!! راسته این قضیه؟!!

دوست عزیز شما از هر جایی میگری حواست پلمپ باشه برای من که کامل توی پلاستیک بود و هنوز باز هم نشده بود

invisgirl
15-12-2011, 21:27
نمی تونن بازش کننو بعد ببندنش؟ اون اقایی که توی فروشگاه اپل بود می گفت باز میکنن راحتم می شه دوباره ببندنش کاری نداره که!

Stream
15-12-2011, 23:10
دوست عزیز اتفاقا این مورد اصلا طبیعی نیست و طبق گفته اپل پردازنده A5 مصرف باتری رو بهبود میبخشه
ولی در این گوشی نه تنها مصرف باتری کم نشده بلکه بیشتر هم شده و خیل زیادی هم به اپل شکایت کردند
و قراره که در 5.1 کاملا رفع بشه البته مثل اینکه در 5.1beta2 مشکل حل شده

استفاده کم/متوسط از اسمارت فون و رسیدن به 50 درصد طی 24 ساعت کاملا طبیعیه دوست عزیز (اتفاقا یکم بالا هم هست، قاعدتا باید کمتر باشه!) ... تفاوت بین اکثر اسمارت فون ها (و شاکی های باتری 4S) و ... همه در نهایت درباره تفاوت 5-10 درصده نه تفاوت بی نظیر و خارق العاده.

gggmail
16-12-2011, 10:21
استفاده کم/متوسط از اسمارت فون و رسیدن به 50 درصد طی 24 ساعت کاملا طبیعیه دوست عزیز (اتفاقا یکم بالا هم هست، قاعدتا باید کمتر باشه!) ... تفاوت بین اکثر اسمارت فون ها (و شاکی های باتری 4S) و ... همه در نهایت درباره تفاوت 5-10 درصده نه تفاوت بی نظیر و خارق العاده.

من هم نگفتم تفاوت خارق العاده و 15 درصد هم کم نیست من از خودم حرف نمیزنم و اپل گفته است که باتری مشکل دارد و مشکل برطرف میشود
در ضمن من خودم 4S دارم باتریش واقعا از 4 ضعیفتره

این هم منبع:

Stream
16-12-2011, 15:24
من هم نگفتم تفاوت خارق العاده و 15 درصد هم کم نیست من از خودم حرف نمیزنم و اپل گفته است که باتری مشکل دارد و مشکل برطرف میشود
در ضمن من خودم 4S دارم باتریش واقعا از 4 ضعیفتره

این هم منبع:

در اون که شکی نیست... من عرض کردم این حدود مصرف باتری ایشون عادیه و جای نگرانی نیست.

invisgirl
19-12-2011, 20:54
در حال حاضر 64 خیلی کم شده تو بازار
اگه من 32 بردارم پرش کنم سنگین میشه؟ n96 خودم وقتی پرش می کردم دیگه به زور روشن می شد اصن ربط داره به اینکه حافظه بیشتر باشه کمتر گیر کنه؟

mohsenfhm
19-12-2011, 21:07
در حال حاضر 64 خیلی کم شده تو بازار
اگه من 32 بردارم پرش کنم سنگین میشه؟ n96 خودم وقتی پرش می کردم دیگه به زور روشن می شد اصن ربط داره به اینکه حافظه بیشتر باشه کمتر گیر کنه؟

نه خیر این طور نیست :46:

invisgirl
20-12-2011, 13:57
خریدم !
میشه چک کنین پارت نامبرشو برام:
MD245ZA/A

invisgirl
20-12-2011, 15:04
من هرچی گشتم پیدا نکردم :44: جیلبرک نمیشه ios 5 مگه نه؟

gachsaran.karmandi
20-12-2011, 21:48
نمیدونم چرا آنتنه گوشیم اینقدر ضعیف شده!!!
یکی یه راهنمایی اگه میتونه بکنه تا درستش کنم:41:

hamed_wise
20-12-2011, 21:59
درود بر بچه های گل کلوپ 4s
الآن قیمت این گوشی چنده؟؟؟ دقیقا!!!
مشکلاتی داره؟
ارزش خرید داره؟

hamed malekpour
20-12-2011, 22:06
یه سوال آیا این گوشی گرون nfcداره؟

gachsaran.karmandi
20-12-2011, 22:15
مشکلاتی داره؟
ارزش خرید داره؟
ارزش که داره به نظرم.:31:
مشکلم فقط تا حالا که از امروز شروع شده انتن دهیش ضعیف شده:45::45:
قیمت هم از وقتی که خریدم دیگه قیمته جدیدشو ندارم:31:

---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------

ان اف سی چیه؟؟؟
گارانتیه؟؟:31:

sms11
21-12-2011, 10:32
مشکلاتی داره؟
ارزش خرید داره؟
والا قیمت روز به روز عوض میشه.باید مون روزی که خواستی بگیری قیمتای حدودی رو بپرسی
این گوشی هیچ مشکلی نداره.والسلام
به نظرم تو خریدش شک نکن.اگه میتونی حتما بخر

دوست من فکر نمیکنم داشته اما گیرم که داشته باشه.مگه تو ایران جایی هست که این قابلیت رو پشتیبانی کنه؟
تو ایران هنوز این عابر بانک ها که ماله شونصد ساله پیش کشور های دگیس هم همچنان مشکل داره چی برسه به قابلیت های جدید
اگرم نداشته باشه واسه ماها هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه.چون مملکت ها اینقدر داغون هست که تو این گیرودار کسی به فکر راه اندازی NFC نیست

Farshid72
21-12-2011, 14:29
نمیدونم چرا آنتنه گوشیم اینقدر ضعیف شده!!!
یکی یه راهنمایی اگه میتونه بکنه تا درستش کنم:41:
آنتن دهیش که بهتر از گوشی های دیگس ولی محمد جان شما فک کنم باید ایرانسل گذاشته باشی روش نه ؟؟؟ یه مدته که ایرانسل ها مشکل پیدا کردن وگرنه با اون رنج فرکانسی که داره بعضی جاها گوشی های دیگه آنتن ندادن ولی 4s آنتن داده...اگه گوشیت خطهای آنتنش کم شده مهم نیس چون تو میتونی حداقل باهاش بزنگی ولی گوشی های دیگه که مثلا کاممل آنتن میدن همش connection error میده پس جای نگرانی نیستش

ravani_13
21-12-2011, 16:19
بعد از اتصال به ايتونز نميتونم عكس هاي camera roll رو بريزم روي سيستم خونم ، راه حل ؟؟

عكس ها رو هم كه ميخوام بريزم نميشه دسته دسته بكنم ؟؟؟؟؟

مرسي

gachsaran.karmandi
21-12-2011, 17:16
آنتن دهیش که بهتر از گوشی های دیگس ولی محمد جان شما فک کنم باید ایرانسل گذاشته باشی روش نه ؟؟؟ یه مدته که ایرانسل ها مشکل پیدا کردن وگرنه با اون رنج فرکانسی که داره بعضی جاها گوشی های دیگه آنتن ندادن ولی 4s آنتن داده...اگه گوشیت خطهای آنتنش کم شده مهم نیس چون تو میتونی حداقل باهاش بزنگی ولی گوشی های دیگه که مثلا کاممل آنتن میدن همش connection error میده پس جای نگرانی نیستش

دستت درد نکنه.آره ایرانسله.اما دقیقا یه ایرانسله دیگه رو اون یکی گوشیم گذاشتم.دقیقا پیشه هم گذاشتمشون.
اون یکی انتن میداد اما این خیلی کم.سیم کارتو در اوردم و دوباره گذاشتمش درست شد.:31:
یه چیزه دیگه من توو جعبه ی گوشیم یه سیم کارته at&t بود.اگه اسمشو درست گفته باشم.ولی سوزن برا باز کردن دره سیم کارت نداشت.این جریانش چیه؟؟

---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------

بعد از اتصال به ايتونز نميتونم عكس هاي camera roll رو بريزم روي سيستم خونم ، راه حل ؟؟

عكس ها رو هم كه ميخوام بريزم نميشه دسته دسته بكنم ؟؟؟؟؟

مرسي
منم دقیقا مشکله دومی رو دارم.اصلا نمیتونم عکس بریزم :41:

hamed_wise
21-12-2011, 21:14
راه حلی برای ارسال موزیک با بلوتوث داره؟
16 گیگ رو گفتن 1.200.000 .

ksksks
22-12-2011, 09:45
راه حلی برای ارسال موزیک با بلوتوث داره؟
16 گیگ رو گفتن 1.200.000 .
اگه جیلبرک بشه اره نرم افزاری هست که بتونه این کارو بکنه ولی فعلا باید منتظر pod2g بود برای کامل کردن جیلبرکش

invisgirl
23-12-2011, 12:43
من وقتی برای کسی روی شمارش عکس میذارم بهش زنگ میزنم یه عالمه ایکون میاد که دیگه عکسش بودو نبودنش مهم نیست! میشه این ایکونارو یه جوری برداشت؟
یه سواله دیگه هم راجع به باتری می گن باتری کامل خالی شد بعد بذاریم شارژ اما من که به لپ تاپ وصل می کنم شروع می کنه به شارژ کردن میشه اینو خاموشش کرد؟ ضرری نداره برای باتری که خالی نشده شارژ میشه باز

joe_satriani
23-12-2011, 15:15
من وقتی برای کسی روی شمارش عکس میذارم بهش زنگ میزنم یه عالمه ایکون میاد که دیگه عکسش بودو نبودنش مهم نیست! میشه این ایکونارو یه جوری برداشت؟
یه سواله دیگه هم راجع به باتری می گن باتری کامل خالی شد بعد بذاریم شارژ اما من که به لپ تاپ وصل می کنم شروع می کنه به شارژ کردن میشه اینو خاموشش کرد؟ ضرری نداره برای باتری که خالی نشده شارژ میشه باز

با سلام
اون عکس گذاشتن بیشتر در زمانی جلب توجه میکنه که گوشی داره زنگ میخوره و شما با دیدن تصویر بدونید چه کسی باهاتون تماس میگیره.
اما در مورد شارژ شدن گوشی مشکلی نیست که وصل میکنید و شارژ میکنه. چه کامل باشه چه نباشه.

موفق باشید.

dragon2410
25-12-2011, 00:47
عزیزان یک سوال که همچنان بهش پی نبردیم 4اس مایکرو سیم کارت میخوره؟ یا سیم معمولی؟

SIMON137
25-12-2011, 03:29
عزیزان یک سوال که همچنان بهش پی نبردیم 4اس مایکرو سیم کارت میخوره؟ یا سیم معمولی؟
4s میکرو سیم می خوره دوست عزیز ، همانند آیفون قبلی

ksksks
25-12-2011, 13:07
تبریز 1 هفته است که 4s سفید پیدا نمیشه:41:تهران اوضاع چطوره؟قیمتش تو علاعدین چنده الان؟

joe_satriani
25-12-2011, 20:26
تبریز 1 هفته است که 4s سفید پیدا نمیشه:41:تهران اوضاع چطوره؟قیمتش تو علاعدین چنده الان؟

با سلام
دوست عزیزم اینجا مراجعه کنید

آخرین قیمت آیفون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید.

invisgirl
25-12-2011, 22:44
من می خوام گیفت کارت ایتونز بخرم
به نظرتون اینجا معتبره!؟

gggmail
27-12-2011, 08:33
من می خوام گیفت کارت ایتونز بخرم
به نظرتون اینجا معتبره!؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fitunes-gift-card%2F)
دوست عزیز فقط سریع بخر
الان اکثر بازی های gameloft و EA تخفیف خورده و شده 99 سنت

invisgirl
27-12-2011, 12:58
خریدم
میشه معرفی کنی که چیا بخرم ؟

27-12-2011, 13:25
Infinity Blade 1 & 2
GTA 3 [Jaalebe :D]
Asphalt 6
Modern Combat 2 & 3
Where is My Water
AVPlayer

به نظر من اینا جز چیزایین که باید توی یه آی دیوایس باشه :دی

sms11
27-12-2011, 14:19
دوستان اگه ممکنه یه لیستی تهیه بشه از نرم افزار های فری و پولی که حتما لازمه در آیفون وجود داشته باشه.اینجوری کسانی هم که تازه کارن میدونن که از چه برنامه هایی واسه خرید شروع کنن

gggmail
27-12-2011, 15:12
دوستان اگه ممکنه یه لیستی تهیه بشه از نرم افزار های فری و پولی که حتما لازمه در آیفون وجود داشته باشه.اینجوری کسانی هم که تازه کارن میدونن که از چه برنامه هایی واسه خرید شروع کنن
دوست عزیز تنوع برنامه ها و بازی ها خیلی زیاده

---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------

خریدم
میشه معرفی کنی که چیا بخرم ؟
دوست عزیز برای خرید بازی شما توی آیتونز gameloft و EA رو سرچ کن
لیست تمام بازی ها رو برات میاره و الان اکثرا تخفیف خوردن

و برای برنامه این جوری نمیشه گفت شما باید بگی چه نوع برنامه میخوای نا من اسمش رو بهت بگم

invisgirl
27-12-2011, 15:25
الان یه سری چیزارو پیدا کردم
اما یه پلیر خوب می خوام به اضافه ی یه برنامه که بشه موقع فیلم گرفتن زوم کرد

gggmail
27-12-2011, 15:34
الان یه سری چیزارو پیدا کردم
اما یه پلیر خوب می خوام به اضافه ی یه برنامه که بشه موقع فیلم گرفتن زوم کرد
AVplayer بهترینشونه
camera zoom 3

gggmail
27-12-2011, 15:40
دوستان جیلبریک آنتدر هم برای A4 اومد

invisgirl
27-12-2011, 19:18
منظورم بیشتر موزیک پلیر بودا این فکر کنم بیشتر واسه فیلم دیدنو... باشه

gggmail
27-12-2011, 20:29
منظورم بیشتر موزیک پلیر بودا این فکر کنم بیشتر واسه فیلم دیدنو... باشه
اتفاقا برای موزیک هم بسیار قویه
من خودم برای گوش کردن موزیک از این استفاده میکنم

invisgirl
28-12-2011, 13:55
جفتشو خریدم مرسییی
فقط نمی دونم چطوری از avplayer استفاده کنم می شه لینک بدین؟ یا راهنماییم کنید

28-12-2011, 15:46
آیتونز رو باز کنید ، برید توی قسمت آیفونتون ، برید توی تب Apps ، پایین صفحه نرم افزار هایی هست که میشه بهشون دیتا داد و AVPlayer توش هست ، انتخابش کنید و دکمه Add پایین کادر روبروش رو بزنید و فایل هاتون رو انتخاب کنید... میریزه توی گوشی و با AVPlayer قابل دسترسی هستن...

invisgirl
29-12-2011, 11:40
حالا که گوشی من اکتیو شده می تونم سیم کارت دیگه ای روش بندازم؟! یا اونم نمی شناسه؟
یه سواله دیگه چطوری یه دانلودو از ایتونز پاک کنم؟ هر بار که پاک می کنم دوباره بر می گرده!!!

Farshid72
29-12-2011, 13:11
بله دیگه وقتی unlock factory باشه یعنی هر سیمکارتی میتونید روش بزارید!!!

zr1
31-12-2011, 00:36
از همه عزیزان عذر میخام.سوالمو نباید اینجا مطرح کنم ولی کسی تو تاپیک مبتدیان نیست کمکم کنه.ایفون جدید جعبش سلفون داره یا فقط جعبه داره.بدون اینکه جعبه رو باز کرد از کجا میشه فهمید که انلاکه؟ایا راهی هست بدون اینکه گوشی رو جبل کنم روش بشه برنامه ریخت و همینطوز بولوتوث؟ایفون رو دوست دارم ولی موندم چه روشی دردسر کمتر رو داره.ممنون میشم.بازم معذرت.

gggmail
31-12-2011, 09:32
از همه عزیزان عذر میخام.سوالمو نباید اینجا مطرح کنم ولی کسی تو تاپیک مبتدیان نیست کمکم کنه.ایفون جدید جعبش سلفون داره یا فقط جعبه داره.بدون اینکه جعبه رو باز کرد از کجا میشه فهمید که انلاکه؟ایا راهی هست بدون اینکه گوشی رو جبل کنم روش بشه برنامه ریخت و همینطوز بولوتوث؟ایفون رو دوست دارم ولی موندم چه روشی دردسر کمتر رو داره.ممنون میشم.بازم معذرت.
دوست عزیز برای من جعبش توی سلفون بود
گوشی شما باید یکی از این پارت نامبر ها باشه:
البته غیر از این ها هم هست که شما باید سریال رو اعلام کنید تا گفته بشه که لاک یا آنلاکه.

UK
MD235B/A - 16GB Black
MD242B/A - 32GB Black
MD258B/A - 64GB Black

MD239B/A - 16GB White
MD245B/A - 32GB White
MD261B/A - 64GB white

AU
MD234X/A - 16GB Black
MD241X/A - 32GB Black
MD257X/A - 64GB Black

MD237X/A - 16GB White
MD244X/A - 32GB White
MD260X/A - 64GB white

France
MD235F/A - 16GB Black
MD242F/A - 32GB Black
MD258F/A - 64GB Black

MD239F/A - 16GB White
MD245F/A - 32GB White
MD261F/A - 64GB white

Canada
MD234C/A - 16GB Black
MD241C/A - 32GB Black
MD257C/A - 64GB Black

MD237C/A - 16GB White
MD244C/A - 32GB White
MD260C/A - 64GB white

و این ها لاک هستند:

US
AT&T
MC918LL/A - 16GB Black
MC919LL/A - 32GB Black
MD269LL/A - 64GB Black

MC920LL/A - 16GB White
MC921LL/A - 32GB White
MD271LL/A - 64GB White

Sprint
MD377LL/A - 16GB Black
MD379LL/A - 32GB Black
MD381LL/A - 64GB Black

MD378LL/A - 16GB White
MD380LL/A - 32GB White
MD382LL/A - 64GB White

Verizon
MD276LL/A - 16GB Black
MD278LL/A - 32GB Black
MD280LL/A - 64GB Black

MD277LL/A - 16GB White
MD279LL/A - 32GB White
MD281LL/A - 64GB white

من هم قصد جیلبریک ندارم و گیفت گرفتم.شما هم باید برنامه ها رو بصورت قانونی با گیفت کارت بخرید
فقط برنامه بلوتوث رو نمیتونید بریزید چون از طریق سایدیاست.

zr1
31-12-2011, 09:48
ولی بولوتوث رو اگه بشه راه اندازی کرد خیلی عالی میشه.تو نت دیدم که برنامه هایی هست برای اینکه بدون جیل بشه نصب کرد!برام پیغام خصوصی بزن یا تو اواتارم پیغام بده.ممنون

gggmail
31-12-2011, 12:41
من میخوام 4s بگیرم پارت نامبر این کشور های که گذاشتی آیا فرق دارن که کدومش باشه ؟؟؟
پارت نامبر چیه اصلا ؟ مگه همشون ساخت چین نیستن ؟ اگه برای اون کشورا میزنن پس چرا میان تو ایران ؟؟؟
فرق آنلاک با لاک مگه تو این نیست که یکی سیم متفرقه میخوره ولی لاک فقط سیم کارپ اپراتور های at&t یا verzion ???
ممنون میشم همشو جواب بدید دوسته عزیز
فرقی نداره آنلاکه کدوم کشور باشه هیچ فرقی ندارن
همه گوشی در چین مونتاژ میشن با هر پارت نامبری
برای هر کشوری که باشه در همه جای دنیا جواب میده فقط باید آنلاک باشه

invisgirl
31-12-2011, 13:00
هیچ راهی نیست من فایلیو که نمیخوام دانلود کنم از لیست ایتونز پاک شه؟

gggmail
31-12-2011, 13:26
منظورتون رو متوجه نمیشم
واضحتر بگید

generaltj
31-12-2011, 16:31

هر بار که check download میشه آیتیونز اونایی که دانلود نکردین میزاره تو لیست متاسفانه...یا باید دانلود کنی همشو یا دیگه check download نزنی و فقط اونی که میخوای دانلود کنی

invisgirl
31-12-2011, 22:27
نرم افزاری برای فعال کردن دلیوری نیست که بشه خرید؟

joe_satriani
31-12-2011, 23:13
نرم افزاری برای فعال کردن دلیوری نیست که بشه خرید؟

با سلام
اگه جیلبریک نکرده باشید خیر.
اما اگه جیلبریک کرده اید یه سورس هست که میتونید ادد کنیدش و نصب کنید پکش رو.

موفق باشید.

Farshid72
01-01-2012, 19:13
سلام دوستان چند تا سوای داشتم :
1.UDID چیست ؟؟؟
2. یکی از بچه ها یه آیفون خریده که تو جعبش یه سیم کارته at&t بوده..یعنی گوشیش لاک بوده و باید با استفاده از اون گوشیشو فعال میکرده ؟؟؟ ولی الان سیم ایرانسل رو گوشیش هست!!!
لطفا در مورد هردوتا سوال توضیح دقیقی بدید
با تشکر

gggmail
01-01-2012, 19:48
سلام دوستان چند تا سوای داشتم :
1.UDID چیست ؟؟؟
2. یکی از بچه ها یه آیفون خریده که تو جعبش یه سیم کارته at&t بوده..یعنی گوشیش لاک بوده و باید با استفاده از اون گوشیشو فعال میکرده ؟؟؟ ولی الان سیم ایرانسل رو گوشیش هست!!!
لطفا در مورد هردوتا سوال توضیح دقیقی بدید
با تشکر
بعضی از آیفون ها لاک هستند برای اپراتورها در سراسر دنیا
و بعضی از اپراتورهای معروف at&t و verizon و...با دریافت پول از مشتریان گوشیشون رو که در اصل لاک شرکت آیفون است آنلاک میکنند. به همین خاطر سیم کارتهای ایرانسل و همراه اول روش جواب میده(البته تا وقتی جواب میده که اپراتور ها قراردادشون رو با اپل فسخ نکنند)

Farshid72
01-01-2012, 20:49
UDID Certificate رو توضیح ندادید

sms11
04-01-2012, 09:51
دوستان من کمی در مورد مصرف زیاد باتری این گوشی نگرانم.چون تقریبا هر روز باید شارژش کنم.طوری که هر وقت صبح میبرم بیرون و تقریبا استفاده خاصی هم نکنم بازم تا فردا صبحش دووم نمیاره باید شارژ بشه
من گوشیمو به آخرین آپدیت(5.0.1) هم آپدیت کردم اما بازم همونه که همونه.هیچ راهی نداره؟

gggmail
04-01-2012, 11:14
دوستان من کمی در مورد مصرف زیاد باتری این گوشی نگرانم.چون تقریبا هر روز باید شارژش کنم.طوری که هر وقت صبح میبرم بیرون و تقریبا استفاده خاصی هم نکنم بازم تا فردا صبحش دووم نمیاره باید شارژ بشه
من گوشیمو به آخرین آپدیت(5.0.1) هم آپدیت کردم اما بازم همونه که همونه.هیچ راهی نداره؟
بله فرمایش شما درسته
وقتی هم که شما میخواستی گوشی رو بخری من بهت گفتم
ولی احتمال داره تا چند روز آینده 5.1 بیاد و درست بشه:31:

Farshid72
04-01-2012, 12:28
بچه ها
در مورد سیستم عامل و همینطور برنامه ها و همینطور اینکه یه پزشک 5 برنامه برترش چی بوده و یا یه کشیش یا یه شخص معمولی 5 برنامه برترشون که تو منو ها بوده چی بوده و چرا اونارو دانلود یا خریداری کردند میتونید به وب سایت
وهمینطور برای جواب دادن به این سوالات که آیا
16 یا 32 یا 64 گیگ بخرید ؟؟
یا اینکه سیاه یا سفید بخرید میتونید به این سایت مراجعه کنید
سایت خیلی خوبیه و اخبار یزاشم خیلی عالیه توصیه میکنم یه سر بزنید حتما

ksksks
04-01-2012, 15:51
بچه ها یه خبر خوش
الان pod2g در تو***ر اش اعلام کرد که ipad2 va iphone4s جلیبرک شده و هفته ی بعد میده بیرون(گفته هنوز خیلی کا مونده که انجام بشه)و بعدشم میگه راحت می تونید به 5.0.1 اپدیت کنید

invisgirl
05-01-2012, 12:48
می دونم جاش اینجا نیست اما نمیدونم کجا بپرسم!
من دیشب یه گیفت کارت 50 دلاری 65000 تومن خریدم اکانتمم شارژ شد اما حالا یکی دیگه اومده پیغام گذاشته که این اکانتی که شما گرفتی محدودیت استفاده داره یعنی دو سه ماهه دیگه همش می پره ! disable for security result میشه
این موضوع راسته؟ یا خواسته بازار گرمی برای گیفت کارتای خودش کنه؟
وقتی از خوده فروشنده سوال کردم گفت اینطوری نیست

generaltj
05-01-2012, 13:37
من دیشب یه گیفت کارت 50 دلاری 65000 تومن خریدم اکانتمم شارژ شد اما حالا یکی دیگه اومده پیغام گذاشته که این اکانتی که شما گرفتی محدودیت استفاده داره یعنی دو سه ماهه دیگه همش می پره ! disable for security result میشه

دوست عزیز گیفت کارت ها معتبر 50 دلاری بالای 80 تومنه:31: .. من فکر کنم از این تقلبی ها خریدین و بعد از رسیدن به یه حجم خریدی (فک کنم 500 دلار) اکانتتون توسط اپل بن میشه:41:...قبل از خرید در باره ی سایتی که میخرید تحقیق کنید...با این اوضاع گرونی دلار گیفت کارت فروش های معروف 50 دلار رو محاله 65 تومن بدن.:31:

05-01-2012, 13:41
UDID Certificate رو توضیح ندادید

بابت تاخیر عذر میخوام...
تاجایی که من میدونم ، UDID یک کد دستگاهه که اپل توسط اون دستگاه رو شناسایی میکنه... یه کد منحصر به فرده که هر جنس یه کد خاص UDID داره...
واسه دیدنش هم وقتی دستگاه رو به آیتونز وصل کنید ، روی Serial Number کلیک کنید ، سریال نامبر به Identifier (UDID) تغییر میکنه و کد UDID رو نشون میده...

dragon2410
05-01-2012, 16:28
سلام
منم امروز خریدمش :31: 1450 16گیگ:41:
پارت نامبر : md235b/a
آنلاکه دیگه نه؟
اما یه مشکل بد :41:
چون سیم کاتر نداشم با قیچی ورداشتم دوتا سیم رو بریدم اما بازم به آیتونز وصل میکنم میگه no sim card و در کل اکتیو نمیشه
مشکل از چیه؟ من بد برش دادم؟ یا اشکال دیگه ای هست ؟

eAmin
05-01-2012, 17:17
سلام
منم امروز خریدمش :31: 1450 16گیگ:41:
پارت نامبر : md235b/a
آنلاکه دیگه نه؟
اما یه مشکل بد :41:
چون سیم کاتر نداشم با قیچی ورداشتم دوتا سیم رو بریدم اما بازم به آیتونز وصل میکنم میگه no sim card و در کل اکتیو نمیشه
مشکل از چیه؟ من بد برش دادم؟ یا اشکال دیگه ای هست ؟
یکی از آشنایان، 2-3 هفته پیش 64 گیگ آنلاک رو 1450 گرفت! شما چطور برای 16 گیگ اینهمه پول دادید؟ حداقل کمی صبر میکردید قیمت دلار تثبیت بشه بعد اقدام به خردید میکردید!

~ReZa~
05-01-2012, 17:27
قیمت گوشی شدیدا کشیده بالا.
64 گیگ که اصلا پیدا نمیشه.
من اون روز میخواستم یه دونه بخرم نتونستم مشکیش رو پیدا کنم.
32 و 16 گیگ هم با قیمتهای نجومی میگن.
احتمالش خیلی کمه دیگه ارزون بشه گوشی.
آیفون 4 معمولی 32 گیگ رو میدن 1.180 تومن.:18::18::18:

gggmail
05-01-2012, 17:47
دوست عزیز کی براتون پیغام گزاشته؟
اپل؟

dragon2410
05-01-2012, 18:39
یکی از آشنایان، 2-3 هفته پیش 64 گیگ آنلاک رو 1450 گرفت! شما چطور برای 16 گیگ اینهمه پول دادید؟ حداقل کمی صبر میکردید قیمت دلار تثبیت بشه بعد اقدام به خردید میکردید!

ترسیدم د.باری گرونتر شه :41:

حالا که دیگه گرفتم مشکل از چیه کمک کنید :31::41:

---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------

ترسیدم دوباره گرونتر شه :41:

حالا که دیگه گرفتم مشکل از چیه کمک کنید :31::41:

Farshid72
05-01-2012, 21:10
منم 64 میخوام میگن اصلا تو بازار نیست

invisgirl
05-01-2012, 22:44
دوست عزیز کی براتون پیغام گزاشته؟
اپل؟

منظورم همون توی انجمن ایفون بود
خوده طرفی که ازش خریدم پرسیدم میگه ارزونیش به خاطره اینه که اپل واسه کسایی که زیاد خرید می کنن (developer) اگه تعداده بالا خرید کنن تخفیف می ده
نمی دونم دیگه چی بشه خدا به خیر کنه!

Farshid72
06-01-2012, 10:04
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Totally glass capacitive screen on a polycarbonate lightweight body.
New design inspired by Steve Jobs, new core with A6 dual core processor, new camera 10 Mpx.
A classic reinvented. Again.
در مجموع شیشه ای روی صفحه نمایش خازنی بر روی پلی کربنات سبک وزن بدن.
طراحی جدید الهام گرفته شده توسط استیو جابز، هسته جدید را با پردازنده دو هسته، A6 جدید دوربین 10 Mpx.
کلاسیک باز آفرینی دوباره است.
iPhone 5 concept designs start up again ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 12%2F01%2F05%2Fgorgeous-steve-jobs-inspired-iphone-concept%2F)
Sorce :
بچه ها عکس دوم اون قسمت که پشت گوشی معلومه اونجا زیر اسم آیفون رو بخونید همون جا که باید بنویسه Degsined in California Assembled in China اونجا چی نوشته ؟؟؟؟ میتونه شایعه باشه از این سایتی که من متنو گرفتم ؟؟؟ ولی تو هیچ سایت دیگه که سورس همین سایتو دادن نوشته نشده
RUMOR یا همون شایعه ولی در مورد IPAD 5 نوشته شده RUMOR یا همون شایعه
پلی کربنیک این امکان رو به اپل میده که گوشی هایی با اندازه بزرگ تر و وزن کمتر بسازه!!!( این از خودم بودا آخه نیس رشتم نفته به این موضاعات شیمیش واردم):31:

invisgirl
06-01-2012, 12:20
کلن این ایفون کم شایعه پشتش نیست خیلی محافظه کاره نمی شه به این چیزا اعتماد کرد

من چه جوری mms بفرستم؟ عکس می ره برای طرف اما وقتی بازش می کنه هیچی نشونش نمی ده چرا؟؟
یه سواله دیگه ایفون 4 facetime نداره؟

SIMON137
06-01-2012, 12:59
کلن این ایفون کم شایعه پشتش نیست خیلی محافظه کاره نمی شه به این چیزا اعتماد کرد

من چه جوری mms بفرستم؟ عکس می ره برای طرف اما وقتی بازش می کنه هیچی نشونش نمی ده چرا؟؟
یه سواله دیگه ایفون 4 facetime نداره؟

MMS رو از مخابرات اکتیو کردید ؟

فیس تایم هم داره مثل هلو کار می کنه ، با آی دی اپلتون اکتیوش کنید در ستینگ :8:

zr1
06-01-2012, 13:15
از عزیزان سوال داشتم.این مسئله باتری ایفون درست نشده؟با این وضعیت چند روز کار میکنه؟

Farshid72
06-01-2012, 16:55
از عزیزان سوال داشتم.این مسئله باتری ایفون درست نشده؟با این وضعیت چند روز کار میکنه؟
فعلا بچه ها باتوجه به تجربشون میگن 1 روز کار میده ولی جیلبریک جدید که بیاد میگن ارتقاع پیدا میکنه ولی این ارتقاع قطعا 1 روز رو به 1 هفته تبدیل نمیکنه
عجب داستانی داریم ما با این باتری ها!!!
دوستان شما یه گوشی میخرید که هوش مصنوعی که یک امکان سخت افزاری هست هم داره از باتری استفاده میکنه علاوه بر اون صفحه نمایش و پردازنده و .... قطعا پردازش بالا مصرف باتری بالاتری هم خواهد داشت
پردازش که فقط دیتا نیست پردازش گرافیکی رو همه نادیده میگیرن فک نمیکنم چیز غیر عادی باشه یک روز کار کردنش!!! n900 هم وقتی gadget بزاری یه تم خشگل و خوش رنگ بزاری خوب میزان پردازش گرافیکی بالا میره قطعا یه روز بیشتر جواب نمیده...دیگه اپل و ios که جای خود دارد

zr1
06-01-2012, 17:59
ممنون فرشید جان ولی اگه بتونه 3روز باتری نگه داره واقعا عالی میشه.البته از ایفون توقع بالا میره چون صفحه نمایشش کوچکتر از رقیبایی مثل اچ تی سی و سامسونگه و پردازنده ی پایینی نسبت به این دو داره.البته نه اینکه ضعیفه.با این اوصاف ادم بین خرید 4s یا 4 میمونه.یا اینکه صبر کنه نسل بعدی بیاد بازار:13:.

invisgirl
06-01-2012, 20:11
MMS رو از مخابرات اکتیو کردید ؟

فیس تایم هم داره مثل هلو کار می کنه ، با آی دی اپلتون اکتیوش کنید در ستینگ :8:

اره mms فعاله برای طرفم می فرستم می ره اما هیچی نشونش نمی ده برای خودمم فقط حباب میوفته عکسو نشون نمی ده با گوشیه قبلیم تست می کنم راحت می ره

درمورده باتری هم اگه مدام با نت کار نکنیدو یه سری از سرویسا خاموش بشه 3 روز دوام میاره!

alihosenpour
07-01-2012, 09:04
سلام من تحقیق زیاد کردم ولی هنوز موفق به جلبریک نشدن ولی در سایت ها تتر ان اومده ولی بازم دروغ بود

dragon2410
07-01-2012, 15:00
عزیزان یه سوال: اینجا مخابرات مشکل پید کرده و اگه مودم رو اتوماتیک بذاری به اینترنت وصل نمیشه و حالا محبورم مودم رو روی bridge بذارم و با کانکشن وصل شم:41:
با این اوصاف راهی هست که بتونم باهاش با آِفون به اینترنتم وصل شم؟ یعنی یه جایی که بشه کانکشن pppoe رو روی آیفون به وجود آورد؟

redman
07-01-2012, 15:01
ممنون خیلی جالب بود

gachsaran.karmandi
07-01-2012, 16:38
فعلا بچه ها باتوجه به تجربشون میگن 1 روز کار میده ولی جیلبریک جدید که بیاد میگن ارتقاع پیدا میکنه ولی این ارتقاع قطعا 1 روز رو به 1 هفته تبدیل نمیکنه
عجب داستانی داریم ما با این باتری ها!!!
دوستان شما یه گوشی میخرید که هوش مصنوعی که یک امکان سخت افزاری هست هم داره از باتری استفاده میکنه علاوه بر اون صفحه نمایش و پردازنده و .... قطعا پردازش بالا مصرف باتری بالاتری هم خواهد داشت
پردازش که فقط دیتا نیست پردازش گرافیکی رو همه نادیده میگیرن فک نمیکنم چیز غیر عادی باشه یک روز کار کردنش!!! n900 هم وقتی gadget بزاری یه تم خشگل و خوش رنگ بزاری خوب میزان پردازش گرافیکی بالا میره قطعا یه روز بیشتر جواب نمیده...دیگه اپل و ios که جای خود دارد

ماله من راحت دو روزه نیم کار میکنه!!!زیاد هم باهاش کار میکنم!!!نورش هم گذاشتم توو مایه هایه 80درصد.
نمیدونم چکار میکنید که میگید یه روز فقط میشه ازش استفاده کرد:31:

Farshid72
07-01-2012, 17:40
ماله من راحت دو روزه نیم کار میکنه!!!زیاد هم باهاش کار میکنم!!!نورش هم گذاشتم توو مایه هایه 80درصد.
نمیدونم چکار میکنید که میگید یه روز فقط میشه ازش استفاده کرد:31:
high performance

zr1
07-01-2012, 19:37
جسارت به عزیزان نشه ها.تو کمترین و بیشترین حالت چقدر دووم میاره؟.من به شخص از یک چهارم یکم نورشو بالا میزارم.اینو از روی ایپادم گفتم.اگه دو روزو نیم دووم بیاره اونم با نور 80 درصد که محشره!چه برسه به اینکه کمتر از نصف باشه تا سه روز هم میرسه.من از همه عذر میخام که سوالامو اینجا میپرسم چون قراره اینده یه ایفون بگیرم واسه اینه از review های شما کمک میگیرم.این برنامه ی سیری برای زبان پارسی جواب میده؟یعنی میشه پارسی حرف بزنیم گوشی متوجه بشه؟یا فقط انگلیسی میفهمه؟

Farshid72
07-01-2012, 20:16
میتونی بفرستیش کلاس زبان:31:
نه فقط انگلیسی تازه اگرم درست حرف نزنی نمیفهمه!!!
مجبورت میکنه انگلیسیتو خوب کنی:31:

Farshid72
07-01-2012, 20:31
With the monstrous new Apple A5 SoC, and demanding new features like location-based Reminders and voice-crunching Siri, battery life should be a legitimate concern. Apple impressively claims very little change from the iPhone 4, though standby time seems to have taken a very large hit (down 33%).

3G talk time: 8 hours
2G talk time: 14 hours
Web browsing: 6 hours
Video watching: 10 hours
Audio listening: 40 hours

mr6768
08-01-2012, 11:00
هنوز jailbreak آیفون 4s نیومده ؟
اصلا امیدی هست که بیاد ؟

zr1
08-01-2012, 11:14
ممنون فرشید جان خیلی زییا جوابمو دادی حال کردم:15:.امیدم به اپل بیشتر شد:26:!البته اگه ایندفه شکل ضاهریش یکم عوض بشه حتما میخرم.قسمت جلوی ایفون به نظر من یکم قدیمی شده:23:.من رنگ سفیدشو دوس دارم اما اون دکمه ی home با بدنه بکدست نیست انگار با بدنه سفید یکی نیست.اگه یکم شبیه توی اون عکسی که گذاشتی بشه بهتر میشه.بعد یه مدت برم جیل بریک رو یاد بگیرم تا اون موقع که نسل بعدی رو بگیرم.بازم ممنون فرشید جان

ksksks
08-01-2012, 12:05
اصلا امیدی هست که بیاد ؟
الان 2 تیم معروف و 3 هکره ماهر متحد شدند که جیلبریک کنند
البته یکی از این هکر ها موفق به جیلبریک شده بود ولی متاسفانه این جیل نیاز به دیویلوپر اکانت داشتو او از عرضه ی این جیل منصرف شد

AMIN8282
09-01-2012, 17:21
قیمتهای جدید::41::41:
64 گیگ:1.750 الی 1.800 تومن که خیلی کم پیدا میشه.:41::41:
32 گیگ:1.500 الی 1.580 تومن.
قیمت گوشی شدیدا کشیده بالا.

namx
09-01-2012, 18:09
سلام به همه دوستان

من دیروز از المان برام یه ایفون 4s 64 gig رسیده

برنامه هاشم خریدم حدود 500$ پول برنامه هاش شد

حالا فقط مشکلم با vpn هست کسی میتونه کمک کنه ؟؟

hajoo
09-01-2012, 19:49
سلام به همه دوستان

من دیروز از المان برام یه ایفون 4s 64 gig رسیده

برنامه هاشم خریدم حدود 500$ پول برنامه هاش شد

حالا فقط مشکلم با vpn هست کسی میتونه کمک کنه ؟؟

مثل اینکه آلمانیا هم در صرف فعل "انداختن" چیزی از ایرانیا کم ندارن:d
همونطور که میدونید سرعت چیز پی ان ذر ایران بسیار پایین اومده و عملا نمیشه appهایی که یه کم حجم دارن رو دانلود کرد.ولی من یه راه حل خوب پیدا کردم.
برنامه رو که خریدم(با چیز پی ان) میزارم ۱ درصد دانلود بشه بعد vpn رو قطع میکنم.و با سرعت بالا دانلود میشه.این کار بیشتر مواقع جواب میده.حتی گاهی در مرحله waiting که هنوز دانلود نشده کار میده.
فقط یک نکته.این برنامه هایی که برات ریختن با اکانت خودت بوده یا نه؟چون اگه با اکانت خودت نباشه نمیتونی با اکانت خودت app بریزی.

hajoo
09-01-2012, 19:50
اصلا امیدی هست که بیاد ؟

فعلا غیر ممکن به نظر میاد.

namx
09-01-2012, 20:23
دوستم یه اکانت خریده 500$ رو هم اون داده بعدش ایدیشو تو ICOUD زد تو گوشیم اینطوری کل برنامه های اون برام فرستاده شد و برام یه اکانت ساخت الان اکانت دارم تو اکانت اون هم 60$ مونده
حالا گذشته از این حرفا ای چیزی که میگی چیه ؟؟

ksksks
10-01-2012, 00:36
فعلا غیر ممکن به نظر میاد.
دوست عزیز به هیچ وجه طوری که شما گفتید نیست لطفا پست منو در اون صفحه بخونید و از دادن اطلاعات غلط خودداری کنید
با تشکر

gachsaran.karmandi
10-01-2012, 00:50
آقا من گوشیمو بردن برام تهران برنامه ریختن روش!!!
الان گوشی رو اوردنه.الان میخوام گوشی رو به کامپیوترم متصل کنم.برنامه آیتونز هم نصبه و اپل ای دی هم دارم.
میخواستم بپرسم چطوری گوشی رو طوری وصل کنم که اطلاعاته توو گوشیم پاک نشه و بتونم بهش برنامه و موسیقی و ... هم اضاف کنم بدون اینکه واسه برنامه ها و ... گوشیم اتفاقی نیوفته و پاک نشن.
ممنون میشم جواب بدید خیلی برام مهمه.

SIMON137
10-01-2012, 01:19
آقا من گوشیمو بردن برام تهران برنامه ریختن روش!!!
الان گوشی رو اوردنه.الان میخوام گوشی رو به کامپیوترم متصل کنم.برنامه آیتونز هم نصبه و اپل ای دی هم دارم.
میخواستم بپرسم چطوری گوشی رو طوری وصل کنم که اطلاعاته توو گوشیم پاک نشه و بتونم بهش برنامه و موسیقی و ... هم اضاف کنم بدون اینکه واسه برنامه ها و ... گوشیم اتفاقی نیوفته و پاک نشن.
ممنون میشم جواب بدید خیلی برام مهمه.
عزیز مسألتون

چجوری دقیقا برنامه ریخت روی گوشی شما ؟ بعد چه مقدار پول گرفت ؟

دوستم یه اکانت خریده 500$ رو هم اون داده بعدش ایدیشو تو ICOUD زد تو گوشیم اینطوری کل برنامه های اون برام فرستاده شد و برام یه اکانت ساخت الان اکانت دارم تو اکانت اون هم 60$ مونده
حالا گذشته از این حرفا ای چیزی که میگی چیه ؟؟

یعنی شما وصل شدی به آی کلود دوستت بعد اپ هارو نصب کردی ؟

gachsaran.karmandi
10-01-2012, 02:30
والله نمیدونم چطوری ریخته!!!
100 تومن شده هزینش!!!البته دوسال گارانتی کرده که اگه برنامه ها پاک شدن دوباره برام بریزه یا اگه خوشم نیومد برام عوضشون کنه.نمیدونم دیگه خوب گرفته ازم یا نه.
الان مشکلم همینه که بالا گفتم.

namx
10-01-2012, 14:01
اره وصل شدم به ایکلود برنامه هارو دانلود کردم

gachsaran.karmandi
12-01-2012, 23:15
آقا من چجوری میتونم کاری کنم که آهنگامو به صورت فولدر فولدر به گوشیم بریزم؟؟؟به آیتونز هم وصلم.

E.G_band
13-01-2012, 00:10
قیمت آنلاک شدش به دلار چنده؟منظورم اینه که تو جهان چند می فروشن؟

shadow of fear
13-01-2012, 13:10
سلام دوستان
آقا به نظر شما قیمتها کی میاد پایین؟ می خوام یه 32 بگیرم. کی اقدام کنم؟؟؟ بعد اینکه علائدین رو تایید میکنید؟ از سایتهای فروش آنلاین بگیرم؟ بهترین جای خرید کجاست.؟

invisgirl
14-01-2012, 22:47
چطوری می تونم اهنگایی که توی avplayer سیو کردمو توی خود موزیک پلیر گوشی هم ببینم و مجبور نباشم دوباره همه رو اونجا هم کپی کنم!

PersiAndroid
16-01-2012, 23:43
تو سنگاپور آيفون 4s بدون دوربين هم واسه فروش گذاشتن! واسه نظامياشونه :31:

The military in Singapore have a rule against its personnel owning smartphones with a camera. In fact, servicemen with smartphones must show a certificate that their device has been modified by one of the local carriers to prevent photographs from being taken. But to make things easier, Singapore's M1 has started offering a cameraless version of the Apple iPhone 4S.

Just to be sure, this is not an officially sanctioned Apple modification and the carrier is simply opening up the device and stripping out the camera. For that, the price is raised to a premium level and the warranty is voided. While some manufacturers offer versions of their phones without a camera (BlackBerry, especially), until Apple offers a version of its devices without a shooter, this is the only way that Singapore military members get to enjoy the iPhone 4S. And for the carriers, it is enough of a lucrative market to make it worth their while.

source: MacRumors ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F2012%2F01%2F13%2Fsingapore-carriers-to-offer-camera-less-iphone-4s-models%2F)

PersiAndroid
18-01-2012, 12:17
Survey finds 42% of UK iPhone owners continue using their phones even if they have broken displays

There’s nothing like buying a brand spanking new iPhone for the first time, as you gaze upon the magnificent aura surrounding the smartphone – it’s as they say, magical! On the other end of the spectrum, others know what it’s like to have those feelings tarnished, like when you accidentally drop the phone and crack its display. So what do you do then? Well, some people can afford to get it fixed, or even replaced, but for some other people, they apparently live with it.

According to a survey conducted on 1,112 UK iPhone users by the site MyVoucherCodes.co.uk, it appears as though there are a lot of UK iPhone owners who don’t mind using their once snazzy looking iPhones – even if they’re broken in some way. As we said, not everyone can afford to get the smartphone back into tip-top shape, and for them, they can simply overlook the fact that it’s broken in some manner.

Interestingly, the survey find that 42% of UK iPhone users continue to use their iPhone even with though it has a broken display of some kind. Even more surprising is the fact that over half of them damaged their iPhone screen at some point in time. Here’s the lowdown on the survey:

<LI itxtHarvested="0" itxtNodeId="233">57% had broken their iPhone screen at some point in time <LI itxtHarvested="0" itxtNodeId="232">27% of those had broken the screen within the first month <LI itxtHarvested="0" itxtNodeId="231">50%+ broke their iPhone within the first three months <LI itxtHarvested="0" itxtNodeId="230">51% said their iPhone worked fine even with the broken screen <LI itxtHarvested="0" itxtNodeId="229">42% continue to use their iPhone even with the broken screen <LI itxtHarvested="0" itxtNodeId="228">32% didn’t want to claim insurance for the damage
41% said they did nothing to protect their iPhone like buying a case or screen protector

Well, it’s not that uncommon to find someone on the street sporting and even using a cracked iPhone of some sort. As they say, if it works, then it works – so no need to do anything else to it. Still, you might want to think about putting the phone against your face while talking on the phone.

via PCAdvisor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) & Berry Review ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

*Ali*
18-01-2012, 15:15
میشه گفت این خبر بیشتر جنبۀ سیاسی داره و خوراک اخبار تلویزیون ملی هست. :31:
اون خبر اولیه هم که آیفونه جلوش دوربین داره، چطور دوربین جلو مشکلی درست نمیکنه؟ :31:

dragon2410
19-01-2012, 00:37
دوستان یه سوال من وقتی *130*3*6# رو میزنم واسه تنظیمات gprs این ارور رو میده چیکا کنم؟
the setting for your particular phone could not be found in our database, please consult your handset manual and MTN irancell for phone configuration

چه کنم باید برم دستی cellular data network رو بدم بهش؟ چجوری؟

ksksks
20-01-2012, 21:31
جیلبریک 4s منتشر شد:39::8::5:فعلابرای mac لینک داده شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Fdl%2Fabsinthe-mac-0.1.2-1.zip)
البته حواتون باشه pod2g گفته این نسخهی بتا هست و حتما قبل از نصب بکاپ گرفته شود

ksksks
20-01-2012, 21:45
آیفون ۴اس با موفقیت تست شده و جیلبریک شد..

AMIN8282
21-01-2012, 12:34
قیمت 64 گیگ این گوشی تو بازار تهران که خیلی خیلی کم پیدا میشه شده 1.950 تومن.:41::41::41::41:

mohammad_dj_kazin
22-01-2012, 18:40
سلام دوستان
من توی تنظیمات گوشی بودم
داشتم چک میکردم چه چیزایی داره
یه بخشی داشت که یک منو میومد گوشه پایین سمت راست که به شکل یه دایره سفید بود خیلی کارا رو میشد از این بخش انجام داد
نمیدونم توی این منو چیو انتخاب کردم حالا سه تا دایره ی آبی اومده روی صفحه هیچ کاری هم با گوشی نمیشه کرد!
فقط هر بار روی دایره ی سفید میزنم اون سه تا دایره ی آبی پر رنگ میشه بعد از چند ثانیه کمرنگ میشه
حتا وقتی گوشی داره زنگ میخوره هم نمیشه جواب داد کلا تاچ گوشی غیر فعال شده !
این عکس صفحه ی گوشی

ممنون میشم راهنمایی کنید.

Stream
22-01-2012, 19:02
سلام دوستان
من توی تنظیمات گوشی بودم
داشتم چک میکردم چه چیزایی داره
یه بخشی داشت که یک منو میومد گوشه پایین سمت راست که به شکل یه دایره سفید بود خیلی کارا رو میشد از این بخش انجام داد
نمیدونم توی این منو چیو انتخاب کردم حالا سه تا دایره ی آبی اومده روی صفحه هیچ کاری هم با گوشی نمیشه کرد!
فقط هر بار روی دایره ی سفید میزنم اون سه تا دایره ی آبی پر رنگ میشه بعد از چند ثانیه کمرنگ میشه
حتا وقتی گوشی داره زنگ میخوره هم نمیشه جواب داد کلا تاچ گوشی غیر فعال شده !
این عکس صفحه ی گوشی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون میشم راهنمایی کنید.

شما روی همون دکمه سفیده لمس کنید و در منویی که باز میشه Home رو بزنید، بعدش به اینجا برید و AssistiveTouch رو غیر فعال کنید:

Settings > General > Accessibility > AssistiveTouch

mohammad_dj_kazin
22-01-2012, 19:47
شما روی همون دکمه سفیده لمس کنید و در منویی که باز میشه Home رو بزنید، بعدش به اینجا برید و AssistiveTouch رو غیر فعال کنید:

Settings > General > Accessibility > AssistiveTouch
وقتی اون دکمه ی سفید رو میزنم فقط اون دایره های آبی کمرنگ پررنگ میشه و بعد از چند ثانیه باز کمرنگ میشه !
یعنی هیچ کاری نمیشه کرد

Stream
22-01-2012, 20:11
وقتی اون دکمه ی سفید رو میزنم فقط اون دایره های آبی کمرنگ پررنگ میشه و بعد از چند ثانیه باز کمرنگ میشه !
یعنی هیچ کاری نمیشه کرد
عجیبه چون وقتی سفید رو بزنید باید منو دوباره باز بشه.. من الان 20 بار تست کردم! شما یکبار ریست کنید (هوم+پاور رو نگه دارید) ببینید چی میشه.

---

یکم شوخی با Siri :دی

mohammad_dj_kazin
22-01-2012, 20:17
مرسی
ریست کردم درست شد !

dr_data_13
24-01-2012, 01:07
یه سوال
وقتی جیلبریک میشه گوشی چه امکاناتیشو دیگه نمیشه استفاده کرد؟
مثلا دیگه نمیشه آپدیتش کرد؟
نمیشه جیلبریکو برداریم هر وقت خواستیم بعد دوباره انجام بدیم؟کلا بهتره جیلبریک بشه یا نه؟

Farshid72
24-01-2012, 22:07
یکم شوخی با Siri :دی

بپرس نظرت راجب دین چیه ؟؟؟؟
بپرس قصد ازدواج نداری ؟
بگو شخصی زنی گرفته با 1000 سکه مهریه که هر سکه از قرار 1 میلیون تومان و هر دلار از قرار 2000 تومان میباشد شخص اگر بخواهد زنش را طلاق دهد چند دلار باید بپردازد ؟؟؟:31::31::31::31::10:
متن های طولانی رو هم میفهمه یا باید کوتاه باشه ؟(مثل این بالایی )

Stream
24-01-2012, 23:29
بپرس نظرت راجب دین چیه ؟؟؟؟
بپرس قصد ازدواج نداری ؟
بگو شخصی زنی گرفته با 1000 سکه مهریه که هر سکه از قرار 1 میلیون تومان و هر دلار از قرار 2000 تومان میباشد شخص اگر بخواهد زنش را طلاق دهد چند سکه باید بپردازد ؟؟؟:31::31::31::31::10:
متن های طولانی رو هم میفهمه یا باید کوتاه باشه ؟(مثل این بالایی )

بله می فهمه اگه معنی داشته باشن. شما این رو به خود استیو جابز هم بگی نمی فهمه چه برسه به سیری بیچاره :31:

این هم چند تا دیگه، همیشه سوالات اعتقادی درباره دین و خدا و ... رو جواب سربالا میده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dr_data_13
25-01-2012, 00:52
یه سوال
وقتی جیلبریک میشه گوشی چه امکاناتیشو دیگه نمیشه استفاده کرد؟
مثلا دیگه نمیشه آپدیتش کرد؟
نمیشه جیلبریکو برداریم هر وقت خواستیم بعد دوباره انجام بدیم؟کلا بهتره جیلبریک بشه یا نه؟
اساتید اگر جواب بدن لطف میکنن

*Ali*
25-01-2012, 12:14
بله می فهمه اگه معنی داشته باشن. شما این رو به خود استیو جابز هم بگی نمی فهمه چه برسه به سیری بیچاره :31:

این هم چند تا دیگه، همیشه سوالات اعتقادی درباره دین و خدا و ... رو جواب سربالا میده:

به نظر میاد واسه اینجور سؤالا برنامه ریزی خاصی روش صورت نگرفته باشه. چون این جوابایی که داده به راحتی میشه واسه چندین نوع سؤال دیگه هم استفاده کرد. شاید تو نسخه فول (و شاید همراه با آیپد!) واسه این کارا بهتر عمل کنه.

Stream
25-01-2012, 13:08
به نظر میاد واسه اینجور سؤالا برنامه ریزی خاصی روش صورت نگرفته باشه. چون این جوابایی که داده به راحتی میشه واسه چندین نوع سؤال دیگه هم استفاده کرد. شاید تو نسخه فول (و شاید همراه با آیپد!) واسه این کارا بهتر عمل کنه.

من هم اول اینطور فکر می کردم، ولی وقتی برای چیزی هیچ برنامه ای صورت نگرفته باشه میگه "I don't understand" یا چیز مشابهه، هیچ وقت برای چیزی که نمی فهمه جواب سر بالا نمی ده (این هم یه گزینه دیگه از احترام اپل به مشتری!)، و برای سوالی که واقعا متوجه بشه و نخواد پاسخ بده جواب سر بالا می ده. این سیری خیلی آدم تر از این حرف هاست که دربارش اینطور فکر کنیم :دی مثلا این چند نمونه که براش برنامه ریزی نشده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Farshid72
25-01-2012, 19:38
من هم اول اینطور فکر می کردم، ولی وقتی برای چیزی هیچ برنامه ای صورت نگرفته باشه میگه "I don't understand" یا چیز مشابهه، هیچ وقت برای چیزی که نمی فهمه جواب سر بالا نمی ده (این هم یه گزینه دیگه از احترام اپل به مشتری!)، و برای سوالی که واقعا متوجه بشه و نخواد پاسخ بده جواب سر بالا می ده. این سیری خیلی آدم تر از این حرف هاست که دربارش اینطور فکر کنیم :دی

انتگرالم میگیره ؟؟؟:31:
ماه م تو ایران یکیشو داریم به اسم نیوشا البته ماله بانکه

sms11
25-01-2012, 23:04
انتگرالم میگیره ؟؟؟:31:
ماه م تو ایران یکیشو داریم به اسم نیوشا البته ماله بانکه

آره چرا کنه؟
تازه تو نسخه بعدیش قراره ثابت کنه که نظریه انیشتن هم غلطه و نظریه سیری رو که جدیدتره مطرح کنه
فعلا که آیفون ها شدن مثه پیکان.همونطوری که پیکان صدی 10-20 لیتر میسوزونه اینم تو مصرف شارژ عین همون پیکانه

25-01-2012, 23:45
تست ها که خلاف اینو نشون میدن ، باطری آیفون با وجود این همه حرفی که پشت سرشه همچنان نتایج خوبی داده...
همونطور که میبینید به جز در تاک تایم که عملکرد خوبی نداشته ، تو بقیه موارد از حریف هاش مثل S2 قوی تر بوده...

PersiAndroid
26-01-2012, 01:28
بچه هاي آيفوني سلام يه سري خبر كه بد نيست يه نگاه بندازين:

Apple iPhone sales surpass human reproduction in the fourth quarter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Apple shares open at new 52 week high ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Research Firm says Apple doubled its U.S. smartphone market share in Q4, topped Android ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
With Steve Jobs' wife in the audience, Obama urges us to find the next one, asks all offshore accounts home ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
App Store developers have received $4 billion from Apple ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Now revealed: Apple's secret testing room for packaging designs ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Apple is now the biggest chip buyer in the world, beating Samsung ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Steve Jobs reportedly talked with Lytro about employing its post-shot focusing camera tech in the iPhone ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Steve Jobs' desire for scratch-resistant glass is why the Apple iPhone is not Made in America ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

PersiAndroid
29-01-2012, 20:28
مقايسه ي سيستم عامل اندرويد و iOS
ويرايش سنگ رو آبي :پي

يكي از بهترين مقايسه هاي موجوده
ويديو رو تو لينك ببينين :

iOS vs. Android: Skipping Stone Edition ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

*Ali*
29-01-2012, 23:58
بچه هاي آيفوني سلام يه سري خبر كه بد نيست يه نگاه بندازين:
بابت لينك ها ممنون ولي بهتره فقط خبرهاي مرتبط با اين تاپيك رو اينجا بذاريد، اگه با عكس و توضيحات فارسي هم باشه چه بهتر چون فرصت بحث و گفتگو بيشتر فراهم ميشه. :20:

webcopernic
30-01-2012, 08:10
دوستان بلاخره IPHONE 4s از نظر مصرف باتری چطور است؟

SamGun
30-01-2012, 20:19
پارسا مصرف باطری iPhone در Talk Mode رو شبکه 2G هست یا 3G !؟

PersiAndroid
30-01-2012, 20:46
اينا همه رو 3G هست

---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------

Here’s the face behind Siri’s voice ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اينم SiRi :21:

ويديو رو ببينين ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Pourya-pc
30-01-2012, 21:23
دوستان بلاخره IPHONE 4s از نظر مصرف باتری چطور است؟
دوست عزيز من آيفون ٤ اس دارم،در سخت ترين شرايط يعنى واى فاى،پخش موزيك و جستجو در اينترنت و نور رتينا تا آخر ٧:١٥ دقيقه جواب داده.اين فوق العادست،همين.
البته جلبريك نكردم.برنامه ها رو ميخرم.

Kurosh
02-02-2012, 00:43
دوستان یه سؤال ...

می‌خواستم ببینم اگه این گوشی رو از خارج کشور بخرم و بیارم ایران، مشکل پیدا میشه براش ؟!
منظورم رجیستر و این حرفاست ...

joe_satriani
02-02-2012, 20:12
دوستان یه سؤال ...

می‌خواستم ببینم اگه این گوشی رو از خارج کشور بخرم و بیارم ایران، مشکل پیدا میشه براش ؟!
منظورم رجیستر و این حرفاست ...

با سلام
نه دوسته من. فقط دقت داشته باشید که گوشی ای که خریداری میکنید مدل آنلاک باشه.

موفق باشید.