مشاهده نسخه کامل
: مسابقه عجیب برنامه پارک ملت:مجیدی خوش اخلاقتر است یا کریمی؟
yashgin128
18-09-2011, 23:29
سلام به دوستان
همین الان برنامه پارک ملت شبکه اول نظرشنجی بسیار عجیبی برای مخاطبان خود قرار داده بدین شرح:
"کدامیک خوش اخلاقترند؟ 1.علی کریمی 2.فرهاد مجیدی "
اول فکر کردم شاید من اشتباه میکنم اما در کمال تعجب دیدم نه اون چیزی که من میبینم کاملا درست است.
ایا واقعا طرح چنین سوالاتی میتواند به ورزش و جامعه ما کمک کند؟
برای من واقعا عجیب بود این سوال ایا انتخاب بین مجیدی یا کریمی اون هم از لحاظ اخلاقی چه حاصلی برای ما خواهد داشت؟
از برنامه ای که اون هم در رسانه ملی پخش میشود و احتمالا میلیون ها بیننده دارد ،انتظار خیلی بیشتر از این ها میرود.
سوال من از دست اندرکاران این برنامه این است چه نتیجه ای از این سوال خواهند برد؟
من استقلالی فرهاد مجیدی رو میپرستم مثل خیلی های دیگه اما شخصی مثل اقای کریمی احترام بسیار ویژه ای بین من و دیگر استقلالی ها دارد و مطمئن هستم همین امر در میان دوستان پرسپولیسی صدق میکند.حتی زمان هایی که اقای کریمی تو بازی احساس مصدومیت میکند من کاملا واسه ادامه کار کریمی حساسیت به خرج میدم ودعا میکنم که هر لحظه ایشون بلند بشه و به بازی خود ادامه بده واحتمالا همین عمر در مورد دوستان پرسپولیسی صدق میکند.
من که کاملا از این سوال شوکه شدم و مطمئنا هیچوقت در چنین نظر سنجی ها شرکت نخواهم کرد.
چون چنین سوالاتی جز ایجاد یه جو منفی و جدا کردن میان این دو شخص ،حاصلی نخواهد داشت.
خواهشا دوستان نظرات خودشون رو در مورد این مسئله بیان کنند .
از دوستان مدیر این انجمن هم خواهش دارم که اجازه بدن این تاپیک بصورت مجزا به روال خود ادامه بده .
farshad_pes9
19-09-2011, 08:45
به نظر من تعجبی نداره!
چرا نداره چون این هم یه سوالی بود عین اینکه شما استقلالی هستید یا پرسپولیسی تا اس ام اس های میلیونی گرفته بشه.
من به شخصه به عنوان یه استقلالی عاشق فرهادم,چه از نظر فنی چه از نظر اخلاقی, اما برای علی کریمی احترام زیادی قائلم و این احترام بازی به بازی بیشتر میشه چون اون قضیه درخت پر بارتر و سر به زیر تر براش صدق میکنه,هر چی میگذره با شخصیت تر از قبل میشه,از نظر فنی هم که جای بحث نداره,به خاطر همین بنده توی این نظر سنجی شرکت نکردم و هرگز هم در همچین نظر سنجیهایی شرکت نخواهم کرد.
اره منم دیدم واقعا اینا فقط واسه مخابرات سود میارن!!!!
حالا مهمه که کدوم خوش اخلاق تره؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!
nafe-bandar
19-09-2011, 10:55
متاسفانه نتونستم ببینم برنامش رو!
برنده همین مسابقه کی شد؟
و اینکه چه فیلم هایی نشون دادند؟
جایی میشه دانلود کرد؟؟
CATALONIA
19-09-2011, 11:02
خب اینو باید از زناشون پرسید .. ما از کجا بدونیم ؟ :31:
farshidshd
19-09-2011, 11:46
متاسفانه نتونستم ببینم برنامش رو!
برنده همین مسابقه کی شد؟
و اینکه چه فیلم هایی نشون دادند؟
جایی میشه دانلود کرد؟؟
در دوساعت برنامه ، حدود 600 هزار نفر شرکت کردند ، و آقای مجیدی با 55 درصد، اول و آقای کریمی با 45 درصد رای دوم شد ،برام جالب بود که اولین نظر سنجی ای بود که استقلال بیشتر از پرسپولیس رای میاره ، و فکر میکنم یکی از دلایلش باخت پرسپولیس بود ، یکی دیگه از دلایلش ، همانطور که جناب enrico128 و جناب farshad_pes9 فرمودند ، غیر منطقی بودن سوال برنامه بود که خیلی ها نخواستن شرکت کنن
Ramin khuzestan
19-09-2011, 13:04
عقل که نباشد
جان در عذاب است
اینم از مسابقه هاشون:18:
به نظرم اصلا سوال درستی نیست!؟
الان از نظر این مسابقه معیار خوش اخلاقی اصلا چیه!
همه ما میدونیم که این دو نفر از نظر شخصیتی ادمای مثبتی هستن!اما کی بهتره؟نمیشه متر کردو گفت!
در کل به نظرم به دلایلی که دوستان گفتن سوال ذکر شده ارزش بحث نداره!
D o l f i n
19-09-2011, 13:52
منم به خاطر غیر منطقی بودن سوال شرکت نکردم این دو جز معدود بازیکنهایی هستند که هم استقلالی و هم پرسپولیسی ها ازشون خوششون میاد
yashgin128
19-09-2011, 15:19
جالبه برای اینکه که مخاطبان بتونن تشخیص بدن(:18:) که کی خوش اخلاقتره(:18:)صحنه هایی رو از دربی نشون دادند.
در دوساعت برنامه ، حدود 600 هزار نفر شرکت کردند ، و آقای مجیدی با 55 درصد، اول و آقای کریمی با 45 درصد رای دوم شد ،برام جالب بود که اولین نظر سنجی ای بود که استقلال بیشتر از پرسپولیس رای میاره ، و فکر میکنم یکی از دلایلش باخت پرسپولیس بود ، یکی دیگه از دلایلش ، همانطور که جناب enrico128 و جناب farshad_pes9 فرمودند ، غیر منطقی بودن سوال برنامه بود که خیلی ها نخواستن شرکت کنن
دوست عزیز farshidshd البته میدونم منظوری نداشتی ولی این قسمتی که پررنگ کردم دلیل بر رای بیشتر فرهاد مجیدی هست؟یعنی چون سوال غیر منطقی بود استقلالی ها بیشتر شرکت کردند؟یا حتی باخت پرسپولیس باعث شده که فرهاد رای بیشتری داشته باشه؟
در کل میگم این نظرسنجی کاملا بی اساس و نتیجه اون هم هیچ وقت نمیتونه ملاک باشه حالا چه فرهاد خان رای بیشتری داشته باشه چه علی کریمی.
MOHAMMAD2010
19-09-2011, 17:50
این شهیدی فر ( مجریش ) زیاد کارای عجیب میکنه جدی نگیرین !
Nasser_ZRE
19-09-2011, 20:40
علی کریمی غیر از بازیکنای پرسپولیسه از بازیکنای قدیمی و با غیرته.بازیکنای قدیمی پرسپولیس با الان مقایسه کنید بینید چی بود قدیما حالا چی هستن؟؟انصاریان .رهبری فر . عابدزاده و....الان یه سری بچه قرطی اومدن پرسپولیس.نظر منم اینه سوالی پرسیدن که یکم لنگ میزنه.
گرافيكار
19-09-2011, 22:52
علی کریمی غیر از بازیکنای پرسپولیسه از بازیکنای قدیمی و با غیرته.بازیکنای قدیمی پرسپولیس با الان مقایسه کنید بینید چی بود قدیما حالا چی هستن؟؟انصاریان .رهبری فر . عابدزاده و....الان یه سری بچه قرطی اومدن پرسپولیس.نظر منم اینه سوالی پرسیدن که یکم لنگ میزنه.
عذر میخوام اما فکر نمیکنید دیگه دارید بی انصافی میکنید
بچه قرطی؟
بعد فقط پرسپولیس از این بازیکنا داره نظرتون در مورد بازیکنای فعلی استقلال چیه؟
بازیکنای فعلی پرسپولیس هرچی هستن فعلا دارن برای این تیم بازی میکنن و فکر میکنم قضاوت در مورد اونا بر عهده طرفدارای این تیم باشه
علی کریمی غیر از بازیکنای پرسپولیس و جدای از اونا نیست کریمی هم جزء بازیکنای پرسپولیسه و اونم به عنوان کاپیتان فعلا جزء کساییه که وظیفه دارن این تیم رو از بحران خارج کنن
yashgin128
20-09-2011, 01:34
عذر میخوام اما فکر نمیکنید دیگه دارید بی انصافی میکنید
بچه قرطی؟
بعد فقط پرسپولیس از این بازیکنا داره نظرتون در مورد بازیکنای فعلی استقلال چیه؟
بازیکنای فعلی پرسپولیس هرچی هستن فعلا دارن برای این تیم بازی میکنن و فکر میکنم قضاوت در مورد اونا بر عهده طرفدارای این تیم باشه
علی کریمی غیر از بازیکنای پرسپولیس و جدای از اونا نیست کریمی هم جزء بازیکنای پرسپولیسه و اونم به عنوان کاپیتان فعلا جزء کساییه که وظیفه دارن این تیم رو از بحران خارج کنن
دوست عزیز خواهشا جو تاپیک رو خراب نکنید.ایشون شاید یه کم زیاده روی کرده باشه ولی چیزی که مشخصه حرف هایی رو که زده ناشی از وجود واقعیتی تلخه و اینجا نه تاپیک پرسپولیسه و نه تاپیک استقلال پس هر کس میتونه با توجه به بحث تاپیک نظر خودشو بده فرقی هم نمیکنه که درباره چه تیمی باشه .
علی کریمی درسته که بازیکن قرمزهاست ولی متعلق به کل ایرانه و همه ایشون رو دوست دارن.
اینکه پرسپولیس تو بحرانه جاش تو این تاپیک نیست ولی بحث ما سر کریمی و فرهاد و بحث های اخلاقیه.
مطمئنا این دوست عزیزمون حرفهاشو از سر دلسوزی زده پس خواهشا دوستان رو متهم به هدف دار حرف زدن نکنید.
خوشبختانه تو این چند وقت دوستان مخصوصا استقلالی این انجمن کاملا پست های کنترل شده زدن و همیشه بر مسائل پرسپولیس حساسیت به خرج دادن و حتی دیدید بعد از برد هم با منطق حرف زدن و نه با احساس حتی بعضی وقت ها خوشحالی خودشون رو بخاطر دوستان پرسپولیسی مخفی کردن.که همه این ها نشون میده اخلاق داره خودشو بیشتر نشون میده بر خلاف سوالی که در پارک ملت پرسیده میشه و مخاطب رو وادار به انتخاب یه نفر میکنه.
اما اینکه گفتین در مورد بازیکنان استقلال بزارید من بگم اره این حرف درباره هر تیمی از جمله استقلال میتونه صدق کنه ولی چون استقلال امسال مهره هاش دستچین شده کمتر درموردش از این مدل حرف ها زده میشه برخلاف اون سالی که استقلال 13 هم شد و همین حرف ها بیشتر زده میشد...
--------------
علی کریمی تو دربی زمانی که فرهاد رو زمین افتاده بود از راه دور خودشو رسوند و به فرهاد دلداری داد یا همین الان تو نود منتظری درباره خطا همش واژه "علی اقا "رو با احترام ادا میکنه و یا وقتی علی کریمی بعد از بازی دربی میگه دوست داشتم فرهاد گل بزنه نشون از بزرگی و با اخلاقی این بازیکنه.
فرهاد مجیدی با وجود اینکه خیلی هم با کاظمیان رابطه انچنانی نداره ولی در زمانی که کاظمیان از فوتبال دور شده بهش زنگ میزنه و بهش کلی انگیزه میده همین بازیکن تو یه بازی هت تریک میکنه.
و یا تو بازی با فولاد تو اون موقعیت صددر صد که خیلی راحت میتونه گل سومشو بزنه ولی برای اینکه به میلاد روحیه بده بهش پاس میده.
میبینید هر دو بازیکنان با اخلاقی هستند. درباره ویژگیهای فنی هم که دیگه لازم نیست حرفی زده بشه ولی تو یه برنامه میان خیلی راحت با طرح یه سوال که شما حتما باید فقط یه نفر رو انتخاب کنید کاری میکنن که خواسته یا ناخواسته بین این دو حداقل از طرف طرفدارانشون جدایی بیفته .و مطمئن باشید اگه هر دوی این اسطوره ها بخوان اظهار نظر کنن احتمالا اتفاق خوبی نخواهد افتاد.
به نظر من این برنامه بی اخلاقی ترین حرکت ممکن رو انجام داد اون هم زمانی که نزدیکی و دوستی فرهاد و کریمی خیلی میتونه به این فوتبال زخم خورده کمک کنه.
به هر حال با وجود اینکه من فرهاد رو از همون زمانی که تازه به استقلال اومده بود و 18 سالش بود تا همین اواخر که برگشت به خونه خودش و در زمان قلعه نوعی هم نمایش خوبی نداشت باز من با هرکه از فرهاد بد میگفت بحثم میشده این چند سال اخیر هم که دیگه بهترین بازیکن لیگ بوده ،با همه این اوصاف اصلا نظرسنجی رو قبول ندارم و به طبع اون نتیجه به دست اومده کاملا فاقد اعتبار است چون جنس سوال کاملا فاقد اعتبار است.
Golbarg01
20-09-2011, 02:36
سوال چرت و توهین امیزی بوده.
یک حرکت حساب نشده ی دیگه از صدا و سیما.
hojjatinho
20-09-2011, 02:49
من این برنامه رو ندیدم ...
ولی به نظرم طرح چنین سوالاتی فقط و فقط برای درامد و سو استفاده از احساسات مردم هست..
مثل همین سوال " شما طرفدار کدام تیم هستید؟" که برای بار n ام توی دربی پرسیده می شد!
ولی متاسفانه مردم ما بیش از حد احساسی هستند ...:41:
Amir M.ohAma.D
20-09-2011, 11:37
امير ابادي حرف خوبي زد.گفت:با دو تا خط شركت ميكنيم يكي به مجيدي راي ميديم يكي به كريمي.
اون صحنه كه رو فرهاد يه خطايه بد كردند علي كريمي از دور اومد وضعيته فرهادو پرسيدو دستشو گرفت بلندش كرد خيلي قشنگ بود خيلي حال كردم
گرافيكار
20-09-2011, 12:55
دوست عزیز خواهشا جو تاپیک رو خراب نکنید.ایشون شاید یه کم زیاده روی کرده باشه ولی چیزی که مشخصه حرف هایی رو که زده ناشی از وجود واقعیتی تلخه
جالبه که به راحتی توی این تاپیک توهین شده به بازیکنای پرسپولیس بعد من رو به ، به هم زدن جو تاپیک متهم میکنید؟
من نوری رو به عنوان بازیکن پرسپولیس واقعا و صادقانه دوست دارم و معتقدم بچه محجوبیه حتی اگر پنالتی رو خراب کنه و معتقدم خیلی از پرسپولیسیها همین حس رو به نوری دارن بعد این دوستمون بهش میگه بچه قرطی شما هم پشت بندش میگین کمی زیاده روی کرده
من زارع کاظمیان شیری عسگر غلامرضا رضایی فوتبالیستای با اخلاقی میدونم و به نظرم اصلا به بچه قرطی شباهتی ندارن کاری به بیرون از زمینشون ندارم معیار قضاوت ما زمین فوتباله
در مورد این تاپیک هم با احترام فکر میکنم دقیقا مثل همون سوال در اون برنامه این تاپیک هم بیهوده و بی معنیه
و دقیقا داره به یه کار پوچ دامن میزنه هر چند من اگر توهین نمیشد نمیومدم توی این تاپیک و خوشبختانه تا اینجا خیلی از دوستان هم وارد نشدن
چون اساسا جواب مشخصه و حرفی برای دادن نظر باقی نمیمونه
من برای فوتبال خوزستان به خودم اجازه ندادم بدون اجازه مدیریت تاپیک بزنم بعد اینجا همینجوری در مورد هر خبری یا حاشیه ای تاپیک احداث میشه
الان هم ادامه کار این تاپیک دست من نیست و مربوط به دوستان ناظره اما توصیه میکنم توش به هیچ کسی و هیچ تیمی توهین نکنید البته شما به توهین جدیدا میگید زیاده روی خب پس لطفا زیاده روی نکنید
farshidshd
20-09-2011, 14:15
دوست عزیز farshidshd البته میدونم منظوری نداشتی ولی این قسمتی که پررنگ کردم دلیل بر رای بیشتر فرهاد مجیدی هست؟یعنی چون سوال غیر منطقی بود استقلالی ها بیشتر شرکت کردند؟یا حتی باخت پرسپولیس باعث شده که فرهاد رای بیشتری داشته باشه؟
در کل میگم این نظرسنجی کاملا بی اساس و نتیجه اون هم هیچ وقت نمیتونه ملاک باشه حالا چه فرهاد خان رای بیشتری داشته باشه چه علی کریمی.
منظورم این نبود که چون سوال منطقی نبود ، استقلالی ها بیشتر شرکت کردن ، نه اصلا
منظورم این بود که چون سوال غیر منطقی بود ، خیلی ها نخواستن شرکت کنن ، چه بسا اگه شرکت میکردن اولا بیشتر از 600 هزار نفر آمارشون میشد ثانیا ، پرسپولیس مثل قبل ( بدون در نظر گرفتن سوال و فقط از روی احساس ) مسلما بیشتر رای میاورد...
چون استقلال دربی رو برده بود و استقلالی های عزیز خوشحال بودن بنابراین رای دادن و من نوعی که از باخت تیمم عصبانی بودم یا رای ندادم یا به آقای مجیدی رای دادم ( با توجه به اینکه این دو بازیکن از نظر اخلاق هیچ دست کمی از هم ندارن و بر ای هردوشون احترام قائلم )...
.
reza.msk
21-09-2011, 08:06
سلام دوستان
من هم مثل بقیه همین نظر رو دارم که این سوالات فقط برای بالا بردن کاذب اعتبار برنامه ها استفاده میشه ونتیجه هم فقط سود آوری برای مخابرات هستش.
vahid_kochak
21-09-2011, 16:36
خب اینو باید از زناشون پرسید .. ما از کجا بدونیم ؟ :31:
نه باید این سوالو ازماماناشون بپرسین.جلو زناشون که مهربونو خوش اخلاقن:40:
yashgin128
21-09-2011, 18:59
جالبه که به راحتی توی این تاپیک توهین شده به بازیکنای پرسپولیس بعد من رو به ، به هم زدن جو تاپیک متهم میکنید؟
شما خیلی راحت میتونستید تو پروفایل به ایشون اون نکته رو بگید نه اینجا ،اصلا موضوع بحث ما چیز دیگه ای بود که متاسفانه شما با پست ها تون تاپیک رو به بیراهه کشوندید.
من نوری رو به عنوان بازیکن پرسپولیس واقعا و صادقانه دوست دارم و معتقدم بچه محجوبیه حتی اگر پنالتی رو خراب کنه و معتقدم خیلی از پرسپولیسیها همین حس رو به نوری دارن بعد این دوستمون بهش میگه بچه قرطی شما هم پشت بندش میگین کمی زیاده روی کرده
من زارع کاظمیان شیری عسگر غلامرضا رضایی فوتبالیستای با اخلاقی میدونم و به نظرم اصلا به بچه قرطی شباهتی ندارن کاری به بیرون از زمینشون ندارم معیار قضاوت ما زمین فوتباله
ببینید بازهم که شما اینجا رو با تاپیک پرسپولیس اشتباه گرفتید .بازم میگم اینجا بحث سر خوب بودن یا نبودن بازیکنان یه تیم نیست حالا چه اون بازیکن استقلالی باشه یا پرسپولیس یا تراکتور یا سپاهان.
فقط یه نکته رو متذکرمیشم بعضی از همین بازیکنان که شما داری دفاع ازشون میکنی همون هایی هستند که علی کریمی تو رختکن بعد از بازی با استقلال اون حرف ها رو بهشون زد.
در ضمن حتی اگه بحث سر اخلاق بازیکنان هم باشه اخلاق بازیکنان هم تو بازی و هم بیرون از بازی معیاره و نه فقط داخل زمین.
در مورد این تاپیک هم با احترام فکر میکنم دقیقا مثل همون سوال در اون برنامه این تاپیک هم بیهوده و بی معنیه
و دقیقا داره به یه کار پوچ دامن میزنه هر چند من اگر توهین نمیشد نمیومدم توی این تاپیک و خوشبختانه تا اینجا خیلی از دوستان هم وارد نشدن
چون اساسا جواب مشخصه و حرفی برای دادن نظر باقی نمیمونه
من برای فوتبال خوزستان به خودم اجازه ندادم بدون اجازه مدیریت تاپیک بزنم بعد اینجا همینجوری در مورد هر خبری یا حاشیه ای تاپیک احداث میشه
الان هم ادامه کار این تاپیک دست من نیست و مربوط به دوستان ناظره اما توصیه میکنم توش به هیچ کسی و هیچ تیمی توهین نکنید البته شما به توهین جدیدا میگید زیاده روی خب پس لطفا زیاده روی نکنید
میشه یه بار درباره این حرف هایی که زدین فکر کنین؟
جالبه یه سوال کاملا غیر منطقی و بیهوده درباره ورزش اون هم از برنامه ای نه ورزشی پرسیده میشه و تو کل نت این تاپیک اولین تاپیکی بود که به این مسئله اعتراض کرد این نشون میده که حداقل سطح فرهنگی انجمن ورزشی پی سی ورلد بالاست و دید کاربران فقط مباحث فنی نیست که این یه مزیته ولی شما به راحتی میگید که "این تاپبک بیهوده و بی معنیه"؟:18: اینکه کسانی که اینجا پست دادن و این کار رو رد کردند ایا به این کار پوچ دامن میزنه یا اینکه چشمانمون رو ببندیم تا هر کاری که خواستن انجام بدن؟عجیبه.
در ضمن به عنوان کلام اخر تاپیک زدن در این انجمن به شدت محدوده که اون هم به دلیل تازه تاسیس بودن این انجمنه(ورزشی)ولی به هیچ وجه قرار نیست کاربران از زدن تاپیک محروم باشن.
اینکه شما برای فوتبال خوزستان به خودتون اجازه ندادید دیگه به خودتون و مدیریت برمیگرده ولی ارتباطی با این بحث نداره .در ضمن من تو پست اولم از مدیریت اجازه گرفتم.متاسفانه چون شما با این تاپیک رابطه خوبی نتواستید برقرار کنید دارید این تاپیک رو به بیراهه میبرید و ادامه کار این تاپیک هم بر عهده مدیرانه البته اگه شما بزارید.
این اخرین پست من در این مورده. خواهشا موارد رو رعایت کنید و اگه حرفی باقی مونده تو پروفایل بهترین گزینه هست.
نه باید این سوالو ازماماناشون بپرسین.جلو زناشون که مهربونو خوش اخلاقن:40:
دوست عزیز ما داریم در مورد یه بحث غیر اخلاقی و غیر منطقی بحث میکنیم ولی شما یه پست میدید که برخلاف روند تاپیکه البته مدیران حتما عیبی در این پست ندیدن که تایید کردن بر خلاف پست های فراوانی که بعد از دربی تو تاپیک استقلال تایید نشد.
خواهشا پست رو یه کم اصلاح کنید هر چند میدونم منظوری نداشتین .:10:
موفق باشی
Nasser_ZRE
21-09-2011, 21:47
بعد از پیروزی در دربی ۷۱ فرهاد اخلاق را هم از کریمی برد!
فرهاد مجیدی از سوی شرکتکنندگان در سوال برنامه پارک ملت خوشاخلاقتر از علی کریمی اعلام شد. سوال برنامه پارک ملت اختصاص داشت به اینکه از میان علی کریمی و فرهاد مجیدی کدام یک خوش اخلاقتر هستند که شرکتکنندگان در سوال این برنامه مجیدی را خوشاخلاقتر انتخاب کردند. نیم بیشتری از شرکتکنندگان در این سوال پیامکی مجیدی را از لحاظ اخلاقی برتر از کریمی دانستند. البته با توجه به سابقهای که کریمی در فوتبال ایران از خود بجا گذاشته چندان هم دور از ذهن نبود که از سوی شرکتکنندگان به عنوان بازیکن خوشاخلاقتر انتخاب بشود. تاکنون به یاد نداریم که فرهاد مجیدی پیراهن تیمش را به زمین کوبیده باشد، با داور درگیری فیزیکی پیدا کرده باشد یا رفتاری از این دست از کاپیتان استقلال سر زده باشد. مجیدی اگرچه گاهی وقتها در جریان بازی به داور اعتراض میکند و چندین بار هم کارت زرد گرفته اما هیچوقت حرکاتش آنقدر حاد نبوده که از او به عنوان بازیکنی بداخلاق یاد بشود. البته علی کریمی هم این اواخر بسیار آرام شده و نشان میدهد که در قیاس با گذشته خویشتنداری بیشتری از خود به خرج میدهد.
bordobakht
اقای گرافیکار شما هرچی عشقت کشید گفتی ولی ما سکوت کردیم. .والا اگه ما بودیم پستمون پاک میشد به خاطر با حاشیه بردن وایجاد تنش در تاپیک.شما داری تایپیک رو به حاشیه میبری شاید دوست داشتی خودت این تایپیک رو بزنی تا ستارهات بیشتر بشه شاید مدیرت کنن.
خواهشن ادامه نده که دیگه جواب نمیدم. قصد توهین هم ندارم.
nazanin-kk
22-09-2011, 01:17
هیشکی هم تو برنامه نظر درستشو نگفت:31:
joseph.n
24-09-2011, 19:54
اینا بلد نیستن سوال طرح کنن چرا نظرسنجی می ذارن ؟ :31:
وین رونی
26-09-2011, 20:19
اخلاق را هم امروز در بازی استقلال و سایپا دیدیم
ایشون می تونست توپ را بیرون نزنه اما حالا که تصمیم گرفتی بیرون بزنی دیگه چرا با این وضعیت؟درگیریش را با دفاع سایپا هم دیدم
کلاً همیشه باید اوضاع بر وفق مراد باشه و داور هم همیشه باید به سود سوت بزنه!!!
Amir M.ohAma.D
26-09-2011, 22:53
ایشون می تونست توپ را بیرون نزنه اما حالا که تصمیم گرفتی بیرون بزنی دیگه چرا با این وضعیت؟درگیریش را با دفاع سایپا هم دیدم
چه ربطي داره؟درسته كار مجيدي صحيح نبود در اين بحثي نيست
اما اون توپي كه به مجيدي رسيد همون توپي بود كه خود بازيكنايه سايپا بيرون نزدند بعدش به استقلاليا اعتراض ميكردند كه چرا شما نميزنيد بيرون.اعتراض فرهاد هم براي همين مساله بود كه وقتي خودتون نزدين بيرون چرا به ما ميگين كه بزنيم بيرون؟
اين هم ديديد كه وقتي بعد از اون صحنه بازيكن استقلال رو زمين افتاد سايپا به بازي ادامه داد؟
نميدونم منظورتون از بيان كردنه اين موضوع چي بود.....تو اون فشار بازي هر بازيكني ممكنه از كوره در بره حالا اونم با اون بازيه سايپا كه ما هوادارا از داورو سبك بازيه سايپا و رفتار بازيكناشون خونمون به جوش اومده بود بازيكنايه داخل زمين كه جايه خود دارند.....همونطور كه ديشب علي كريمي سر بازيكنا به شدت دادو بيداد ميكرد و تو يه صحنه هم يه تكل بد رويه پايه يكي از بازيكنايه فجر زد و حتي عذر خواهي هم نكرد اين موضوع تاثير فشار بازي و هواداراست نه بي اخلاقيه فرهاد يا علي كريمي
hojjatinho
27-09-2011, 03:11
مثل اینه تحت تاثیر حرفهای سرهنگ قرار گرفتید :31:
گزارشگر اشتباه کرد ... عصبانیت مجیدی از این بود که چرا بازیکن خودشون توپ رو بیرون نمی زنه!
اوضاع هم که خدا رو شکر بر وفق مراد هست .. البته داوری نه .. داوری امروز کمی به ضرر اس اس بود
( هر چند که گل مجیدی افساید بود ولی دو تا پنالتی رو محسن قهرمانی ازشون گذشت.)
وین رونی
27-09-2011, 08:49
می دونم مجیدی برای چی ناراحت بود اما حرفم اینه که حالا که توپو زدی بیرون دیگه چرا اینجوری؟
قبول کنید کاپیتانتون کمی در بازی عصبی هست.اعتراضاتش به داور و کمک داور زیاده البته خوبیش اینه که تا به حال فک داور رو پایین نیاورده(متوجه شدید منظورمو که؟)
Amir M.ohAma.D
27-09-2011, 12:32
اينو براي اين اينجا ميذارم كه به همين سادگي فرهادو زير سوال نبريد.فرهاد بزرگتر از اين حرفاست
فرهاد مجیدی اگر گل می زد...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل - فرهاد مجیدی که روز گذشته در مراسم ترحیم میلاد خبازی ، هوادار باشگاه استقلال که بعد از دربی 71 بر اثر سانحه تصادف درگذشت ، شرکت کرده بود می خواست با گلزنی در مسابقه با سایپا تصویر زیر پیراهنش را این گونه به یاد میلاد نشان دهد .
اتفاقی که رخ نداد تا در انتهای مسابقه این گونه کاپیتان آبی ها نشان دهد که به یاد هوادار استقلالی بوده است .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mrk.1001
28-09-2011, 11:03
نظرهایی ک دوستان دادن عالی بود
ولی من از برنامه پارک ملت انتظار طرح همچین سوالی رو نداشتم در هر صورت واقعا متاسفم برای برنامه پارک ملت با طرح چنین سوالی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.