ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جايگذيني ويندوز ويستا به جاي ويندوز 7

AFSORDEH
18-09-2011, 19:54
سلام به همگي :11::11::11:

در دو سه باري كه ويندوز 7 رو نصب كردم با مشكلي نظير اين مواجه ميشدم. و البته اينم اضافه كنم كه ويندوزهايي كه من نصب مي كردم از دو دي وي دي مختلف بودن كه يكي از اونها هم اتفاقا ورژن جديد ويندوز 7 بود.

سلام به همگي :20:

اين سوال رو قبلا در تاپيك """ بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها """ عنوان كرده بودم كه پستم حذف شد.

هر نرم افزاري بر روي ويندوز 7 نصب مي كنم بعد از چند روز و يا با شروع مجدد ويندوز، در اجرا اون نرم افزار با مشكل مواجه مي شوم و چنين چيزي ظاهر مي شود:

(ويندوز 7 سرويس پك 1 هست و 32 بيتي)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و بدون شك ويندوزي كه چنين مشكلي داشته باشه، از هر نوعي كه باشه و هر چقدر هم كه پيشرفته باشه نمي تونه ويندوز قابل قبول واقع بشه.

قصد دارم يك ويندوز ويستا جايگذين اين ويندوز 7 لعنتي! بكنم.

مي خواستم از دوستاني كه مدتي از ويندوز ويستا استفاده كردن بپرسم آيا مشكلي نظير ايني كه من در ويندوز 7 با اون مواجهم شدم، داشتن يا خير؟

و سوال دومم اينكه (با توجه به اينكه نصب ويندوز 7 تغييري در خط فرمان ويندوزها و... اعمال مي كند) براي نصب ويندوز ويستا، اگه درايو مورد نظر رو همون درايوي كه ويندوز 7 در اون هست رو انتخاب كنيم. آيا مشكل خاصي بوجود مياد يا خير؟! آيا مشكلي براي ويندوز XP كه در كنار ويندوز 7 نصب بوده ايجاد مي كنه يا خير؟

موفق باشيد...ممنون :11:

عــــلی
24-09-2011, 17:56
سلام دوست عزیز مشکلات نرم افزاری هیچ ارتباطی با سیستم عامل ندارند:20:.
من jetaudio رو به راحتی روی سیستمم نصب میکنم و اجرا میشه.
بهتره ورژن نرم افزار رو تغییر بدید یا روی فایل اجرایی برنامه راست کلیک و گزینه Properties بزنید سپس compatibility رو تغییر بدید.
ان شاءالله که درست بشه..
وقتی مدیا پلر هست چرا از نرم افزارهای دیگه استفاده میکنید؟!
موفق و سربلند باشید.

AFSORDEH
25-09-2011, 08:19
سلام دوست عزیز مشکلات نرم افزاری هیچ ارتباطی با سیستم عامل ندارند:20:.
من jetaudio رو به راحتی روی سیستمم نصب میکنم و اجرا میشه.
بهتره ورژن نرم افزار رو تغییر بدید یا روی فایل اجرایی برنامه راست کلیک و گزینه Properties بزنید سپس compatibility رو تغییر بدید.
ان شاءالله که درست بشه..
وقتی مدیا پلر هست چرا از نرم افزارهای دیگه استفاده میکنید؟!
موفق و سربلند باشید.

من معمولا نرم افزارهام به روز و آپدیت شده هستن :20:

خب حالا برای پخش از مدیا پلیر استفاده کنم...
برای مرورگر اینترنت هم فقط از اینترنت اکسپلورر استفاده کنم؟
برای دانلود هم بی خیال دانلود منیجرها، و از خود دانلودگر اکسپلورر استفاده کنم؟
نرم افزارهای باز کردن فایل های فشرده هم که هیچ!
نرم افزارهای پی دی اف، و این جور چیزا هم باید از خیرش بگذریم
سایر نوع نرم افزارها هم کلا بیخیال.....

؟.............! :38:

به هر حال ممنون از شما دوست عزیز :11:

عــــلی
25-09-2011, 10:09
خب حالا برای پخش از مدیا پلیر استفاده کنم...
برای مرورگر اینترنت هم فقط از اینترنت اکسپلورر استفاده کنم؟
برای دانلود هم بی خیال دانلود منیجرها، و از خود دانلودگر اکسپلورر استفاده کنم؟
نرم افزارهای باز کردن فایل های فشرده هم که هیچ!
نرم افزارهای پی دی اف، و این جور چیزا هم باید از خیرش بگذریم
سایر نوع نرم افزارها هم کلا بیخیال.....
سلام.
یعنی هیچکدوم از اینا بالا نمیاد؟:18:
ویندوزو عوض کن لطفاً:18:
من یه ویندوز 7 نصب میکنم تا وقتی که نخوام عوضش کنم همینطور برام کار میکنه.و تا حالا هیچ مشکلی برای اجرای هیچ نرم افزاری در اون نداشتم.
همه ی اینایی که نام بردی رو نصب کرده و رو سیستمم استفاده میکنم بدون هیچ مشکلی.
ورژن جدید 7 رو بگیر یا اونو آپدیت کن...تو ورژن sp1 سون بسیاری از مشکلات برطرف شده.
موفق باشید:11:.

AFSORDEH
25-09-2011, 16:10
ممنون از شما..... :11:

نه همونطوري كه قبلا در پست اول عرض كرده بودم هيچ كدوم از اينها قابل اجرا نيستند.... اگرم نصبشون كنم به محض ورود دوباره به محيط ويندوز دوباره همونطور شدن.

من ورژن جديد 7 رو روي سيستمم نصب كردم ولي ....... :13: .... بالاخره يه كاريش بايد بكنم

عــــلی
25-09-2011, 17:28
من ورژن جديد 7 رو روي سيستمم نصب كردم ولي ....... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... بالاخره يه كاريش بايد بكنم
ویندوز 7 دو هزار تا ورژن داره متاسفانه هرکی هم گرفته گفته جدیده...
شما دو راه دارید یا سیستم عاملتون رو آپدیت کنید.یا دوباره نصبش کنید.

AFSORDEH
25-09-2011, 20:45
والا اين ويندوز كه من گرفتم روش نوشته شده.... :9:

Windows 7 Service Pack 1
(نسخه نهايي سرويس پك 1)

خودم احتمال اين رو ميدم كه ويندوز 7 (يا شايدم ويستا) با سيستمم همخواني چنداني ندارد.

يك سوال: شما روي ويندوز 7 تون از آنتي ويروس استفاده مي كنيد؟

عــــلی
25-09-2011, 22:37
بله...Eset smart security
من تا حالا هیچ مشکلی با این سیستم عامل نداشتم تازه خیلی بهتر از xp و ویستا و سیستم عامل های دیگه هم هست.
واقعاً عالیه و ازش راضی ام.

AFSORDEH
26-09-2011, 09:16
آپديت؟! مگه شما ويندوزتو آپديت مي كني؟ :31:

C0OPeR
26-09-2011, 09:23
سلام
دوست عزيز همه براي فرار از مشكلات نرم افزاري ميرن سمت ويندوز 7 (بخاطر سازگاري بالايي كه داره) حالا شما ميخواي برگردي سمت ويستا با اون همه مشكلاتي كه داره ؟!

عــــلی
26-09-2011, 11:36
سلام.

آپديت؟! مگه شما ويندوزتو آپديت مي كني؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من همیشه سیستم عاملم آپدیته...به صراحت میتونم بگم الان که مایکروسافت داره آخرین نسخشو مینویسه من نه تنها ویندوزمو آپدیت کردم بلکه نرم افزار های تحت اون از جمله ویژوال استادیو و دات نت 4 و... هم آپدیت میکنم.
نزدیک 1 گیگ فقط آپدیت کردم اگه ویندوزمو عوض کنم یه روز وقت میخواد تا آپدیتش کنم مثل قبل چون آخرین نسخشو ندارم:20:.

AFSORDEH
26-09-2011, 13:54
سلام
دوست عزيز همه براي فرار از مشكلات نرم افزاري ميرن سمت ويندوز 7 (بخاطر سازگاري بالايي كه داره) حالا شما ميخواي برگردي سمت ويستا با اون همه مشكلاتي كه داره ؟!

سلام بر شما... :11:

من از بين 7 و ويستا، ويندوز 7 رو روي سيستمم نصب كردم چون از همه جا شنيده بودم كه 7 بهتر هست... ولي متاسفانه با اين ويندوز مشكلات نرم افزاري پيدا كردم. :2:

من ويندوز ويستا رو تا بحال يك بار نصب كردم ولي نه روي سيستم خودم. يعني هنوز با ويستا كار نكردم و آشنايي ندارم.... ولي مي دونم با نصب يه سري نرم افزارها مشكل داره.

ميشه شما يه كم در مورد اين مشكلات ويندوز ويستا كه گفتين، يه كم توضيح بدين؟ ممنون :11:

AFSORDEH
26-09-2011, 14:00
سلام.

من همیشه سیستم عاملم آپدیته...به صراحت میتونم بگم الان که مایکروسافت داره آخرین نسخشو مینویسه من نه تنها ویندوزمو آپدیت کردم بلکه نرم افزار های تحت اون از جمله ویژوال استادیو و دات نت 4 و... هم آپدیت میکنم.
نزدیک 1 گیگ فقط آپدیت کردم اگه ویندوزمو عوض کنم یه روز وقت میخواد تا آپدیتش کنم مثل قبل چون آخرین نسخشو ندارم:20:.

:40:

يعني هيچ مشكلي با آپديت كردن ندارين؟! :18:

من كه شنيده بودم اگه اين ويندوزها رو آپديت كنيد امكان اينكه ويندوز از كار بيفته زياد هست! و آپديت ويندوز رو هم همون اول توي نصب ( همونطوري كه در آموزش هاي نصب پيشنهاد ميشد) غير فعال مي كردم.

من اين ويندوز 7 كه نصب كردم روش نوشته شده بود بدون نياز به كرك و فعال سازي! و البته از همون اول كرك شده و اكتيو شده بود. هي چند داخل خود دي وي ديش يك فعال ساز وجود داشت به همراه آموزش اون!

:11:

عــــلی
26-09-2011, 16:20
:40:

يعني هيچ مشكلي با آپديت كردن ندارين؟! :18:

من كه شنيده بودم اگه اين ويندوزها رو آپديت كنيد امكان اينكه ويندوز از كار بيفته زياد هست! و آپديت ويندوز رو هم همون اول توي نصب ( همونطوري كه در آموزش هاي نصب پيشنهاد ميشد) غير فعال مي كردم.

من اين ويندوز 7 كه نصب كردم روش نوشته شده بود بدون نياز به كرك و فعال سازي! و البته از همون اول كرك شده و اكتيو شده بود. هي چند داخل خود دي وي ديش يك فعال ساز وجود داشت به همراه آموزش اون!

:11:

نه خیلی راحت و آسون آپدیت میشه.
چیزی که ایرانی جماعت توش دست بزنه همین میشه دیگه:31:...
یه ویندوز 7 اصل و خوشگل از خود مایکروسافت بگیر...
کرکشم دانلود کن....حله.

AFSORDEH
26-09-2011, 17:26
بگيرم؟! از خود مایکروسافت !؟!

منظورتون اينه كه دانلودش كنم؟

خب اگه كركشم دانلوديه پس نقش ايرانيا توش چيه؟ :31:

عــــلی
26-09-2011, 18:33
اینی که شما گرفتی بدون نیاز به کرک و آپدیت نمیشه توش دستکاری شده....ولی کرک فقط کرکش میکنه کاری با جاهای دیگش نداره:31:.

AFSORDEH
26-09-2011, 20:52
عجب! :5:

البته كرك درون خود دي وي ديش هست... به همراه آموزشش ولي روي جلد ديسك نوشته شده بود : بدون نياز به فعال سازي.

نگفتي ويندوز رو دانلود كردي و نصب كرديش درسته؟ كركي كه ازش استفاده مي كنيم و ويندوز رو فعال ميكنيم ار هر نوعي كه باشه همين كه ويندوز رو فعال كنه ميشه باهاش آپديت كرد يا كرك ها براي آپديت كردن هم فرق مي كنن؟!

اگه ويندوز رو دانلود كردي كركش رو از كجا گرفتي عزيز؟

عــــلی
27-09-2011, 05:04
سلام.

نگفتي ويندوز رو دانلود كردي و نصب كرديش درسته؟
من ویندوز خودمو از دوستام گرفتم مال یه چند ماه پیشه....ولی سالمه و نسخه اصله و کرک هم همراش نیست...
باید کرکشو از جای دیگه میگرفتم که از دوستم گرفتم و نصبش کردم و الان راحت آپدیت میکنم.

كركي كه ازش استفاده مي كنيم و ويندوز رو فعال ميكنيم ار هر نوعي كه باشه همين كه ويندوز رو فعال كنه ميشه باهاش آپديت كرد يا كرك ها براي آپديت كردن هم فرق مي كنن؟!
کرک ها فرق میکنن ولی نرم افزار های مایکروسافت معمولاً زیاد سخت گیری نمیکنن شما با ارسال یه سریال پخش شده هم میتونی کل نرم افزار های مایکروسافت رو آپدیت کنی...اصلاً هم برای کسی محدودیت نذاشته....

AFSORDEH
27-09-2011, 07:28
OK :20:

ممنون از شما

موفق باشیبد :11: