PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مخفی شدن عکس‌ها در اثر ویروس

becolony
15-09-2011, 17:13
من کلی عکس روی سیستمم داشتم که دادم بیرون درست شد ولی فایل عکسها به صورت هیدن مانده بود و وقتی کلیک راست می کردم کلید هیدن غیرفعال بود و دوباره ویندوز را عوض کردم در folder option ،
show hidden را فعال کردم الان حتی فایلهای هیدن شده نیستند خیلی کلافه شدم ، نمی دونم چه ویروسی هست و چه کار باید بکنم،سیستم عامل ویندوز XP با سرویس پک 2 را دارم
لطفآ راهنمایی کنید

Dr Hannibal
15-09-2011, 18:06
فایل زیر که پیست شده رو اجرا کنید ، صبر کنید تا کارش تموم بشه.

becolony
16-09-2011, 10:47
با سلام
ولی هیچ اتفاقی نیافتاد و انگاری تمام فایلهایم نیست

msm43njn
29-09-2011, 16:18
شما اولا مطمئن شید که سیستمی که عکسها رو روی اون می‌خاید نگاه کنید ویروسی نیست. بعد my computer رو باز کنید. از منوی tools گزینه folder option رو بزنید. اگه در my computer منویی نیست با کلید Alt منو را ظاهر کنید. در پنجره folder option سربرگ view عبارت show hidden file and folder را فعال کنید. سپس تیک hide protected operating system file را بردارید. حالا برید به محلی که فایلهای مخفی شده شما در اون هست. اگر فایلها رو می‌بینید که در حالت مخفی هستند کلید ویندوز و R رو بزنید تا منوی run بیاد. توش بنویسید cmd و تایید کنید. خط فرمان ویندوز رو می‌بینید. حالا با دستورات پیمایش خط فرمان برید به محل فایلهای مخفی. از دستور زیر استفاده کنید:
attrib filename -h -s
شما به جای filename اسم فایل یا پوشه مخفی شده رو بنویسید. توجه کنید که لازم نیست اسم فایل رو کامل تایپ کنید. یک یا دو یا سه حرف اولش رو بنویسید و کلید Tab رو بزنید تا اسمش کامل بشه. بعد Enter کنید. فایل مخفی شما درست میشه.
اگه نمی‌خاید با خط فرمان کار کنید برنامه Total Commander در این زمینه کمکتون میکنه. با حستجو در گوگل پیداش می‌کنید. بعد از نصب و اجرای Total commander کافیست به منوی perference/display رفته و عبارت show hidden/system file رو فعال کنید. بعد میتونید در برنامه فایلهای مخفی رو مشاهده کنید. برای تغییر خصوصیات اونها رو انتخاب کنید و از منوی file گزینه change attributes رو بزنید. در پنجره باز شده گزینه‌های hidden و system رو غیرفعال کنید. تمام.