مشاهده نسخه کامل
: Acer Aspire 5755G به بازار آمد...
amir_rb190
13-09-2011, 15:07
با سلام
دو مدل از لپ تاپ های Acer Aspire 5755G در بازار ایران بفروش می رسند :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
CPUIntel Core i7 2630QM@2.0GHz (Turbo Boost 2.9GHz), 6MB L3 Cache
CPUIntel Core i7 2630QM@2.0GHz (Turbo Boost 2.9GHz), 6MB L3 CacheMemoryDDRIII 8GB 1333MHz (Dual Channel)Hard Disk Capacity1TB SATA 5400RPMOptical DriveDual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW)GraphicNvidia GeForce GT 540M 2GB
Intel HD GraphicsDisplay15.6" (1366 x 768) LED-Backlight LCDCommunicationBroadcom 802.11n Wireless Network Adapter
Broadcom NetLink 1000 Ethernet
Camera
BluetoothSecurityKensington LockPorts1 x USB 3.0 port
2 x USB 2.0 ports
VGA Output
RJ45
HDMI
Multi Card Reader
Headphone
MicOthersKeyboard: Arabic,Num-PadWeight2.6 Kg Battery6Cell 48Wh (Up to 4 hours)ColorBrown - TexturedOperating SystemLinux Linpus
CPUIntel Core i7 2630QM@2.0GHz (Turbo Boost 2.9GHz), 6MB L3 CacheMemoryDDRIII 8GB 1333MHz (Dual Channel)Hard Disk Capacity1TB SATA 5400RPMOptical DriveDual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW)GraphicNvidia GeForce GT 540M 2GB
Intel HD GraphicsDisplay15.6" (1366 x 768) LED-Backlight LCDCommunicationBroadcom 802.11n Wireless Network Adapter
Broadcom NetLink 1000 Ethernet
Camera
BluetoothSecurityKensington LockPorts1 x USB 3.0 port
2 x USB 2.0 ports
VGA Output
RJ45
HDMI
Multi Card Reader
Headphone
MicOthersKeyboard: Arabic,Num-PadWeight2.6 Kg Battery6Cell 48Wh (Up to 4 hours)ColorBrown - TexturedOperating SystemLinux Linpus
Core i7 2630QM@2.0(2.9)GHz,6MB
DDR3 8GB 1333MHz+1TB SATA
Nvidia GeForce GT 540M 2GB
Price: 1,339,000T - 90/06/22
Core i5 2410M@2.3(2.9)GHz,3MB
DDR3 6GB 1333MHz+750GB SATA
Nvidia GeForce GT 540M 2GB
Price : 969,000T - 90/06/22
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانفیگ های ارائه شده توسط سایت Acer :
امیدوارم با ورود این لپ تاپ قدرتمند به بازار ایران ، دوستان عزیز ، مشتاقان خرید Acer Aspire 5755G را از نظرات خود بی بهره نگذارند .
amir_rb190
13-09-2011, 15:46
با جستجو در سایت YouTube ، توانستم دو کلیپ تصویری دانلود کنم که دیدنشان خالی از لطف نیست :
من دو هفتس خریدم
کانفیگ i5 ram 6 vga:gt540m 2gb و هارد 750 گیگ 940 تومن به نظرتون خوب خریدم؟
از لحاظ ظاهری خیلی خوب شده
از لحاظ ظاهری خیلی خوب شده
یک usb3 داره که با هارد اکسترنال وسترن دیجیتال یک ترابایت تست شد
سرعتش کپی در هارد 40 مگ برثانیه
گرما بسیار کمتر از دل 5110 i3 بود البته در بازی های سنگین به شدت داغ میکرد که من نمیدونم طبیعی هست یا نه چون دست رو میسوزنه
کیفیت صدا خوبه
کلا برای کار من عالیه
از چه نرم افزاری برای دما گیری استفاده کنم
Dj_aghamajid
14-09-2011, 12:01
این لپتاپ با 4 کانفیگ اومده به بازار:
corei7 - ram 8- hard 1TB=1200
Corei5 - ram 6- hard 750GB=950
core i5 - ram 4- hard 750GB =900
core i5 - ram 4- hard 500GB=860
با گارانتی سازگار
من هم دومی رو چند روزه گرفتم! فعلا ازش راضیم!
کیفیت صداش خوبه و قوی هم هست فقط یکم باسش ضعیفه که الته تو لپتاپ ها اکثرا همینجوریه! کیفیت خروجی هدفونش هم خوبه و بسیار قویه!
کیفیت مانیتور هم خوبه! البته با مدل های دیگه مقایسه نکردم ولی کلا خوبه! عمر باتری هم خوبه! بطور عادی وکارهای سبک بین 3.5 تا 5 ساعت شارژ نگه میداره! صر وصدای خاصی هم در حالت عادی نداره! ولی تو بازی بدون کول پد گرما تولید میکنه و طبیعی هم هست! قدرت اجرای بازیها هم خوبه!
وایرلس و بلوتوس رو میتونین بطور جدا گانه خاموش و روشن کنین! کار با اونها هم راحت و بی دردسره!
بدنه لپتاپ هم بنظر مستحکمه! زیبا هم هست ! قاب بیرونیش هم براق هست و اثر انگشت روش میمونه! و قاب داخلی اینطور نیست!
اینا تا اینجا....
کسی سوالی داره بپرسه شاید بتونم کمکی بکنم!
سلام
دوستان مبارکتون باشه ، از کجا خریدید ؟ از خود سازگار هم میشه خریدش ؟
Dj_aghamajid
14-09-2011, 19:17
من از نمایندگی سازگار تو رشت خریدم 940 تومن! که ظاهرا الان یه 40-50 تومنی گرونتر شده!
من از نمایندگی سازگار تو رشت خریدم 940 تومن! که ظاهرا الان یه 40-50 تومنی گرونتر شده!
من قصد خرید این لپ تاپ و دارم ، ظاهرش اینطوری که تو عکس دیدم خیلی قشنگه و بدل میشینه .
چند رنگ داره ؟ با صفحه کلیدش راحت هستید ؟ مشکلی نداره ؟
اینی که گفتید اثر انگشت روی بدنه میمونه ، خیلی تو چشمه یا اینکه با سایه روشن کردن لپ تاپ بچشم میاد ؟
ممنون
Dj_aghamajid
14-09-2011, 20:47
آره خیلی خوشگله! شبیه سری F سونی هست!
رنگ بندی داره ولی بیشتر مشکی پیدا میکنی!
رنگ های دیگه سرمه ای- کرم - صورتی و فکر کنم سبز چمنی هم هست! برای دخترها صورتیش خیلی مناسبه! و بجز اون من فقط از مشکی خوشم اومد!
کیبردش هم راحته! فقط اگه فارسی نداشت قشنگ تر میشد! ولی بازم مشکلی نداره و بسیار راحته! خیلی هم روون و کم صدا هست!
نه اثر انگشت اونوقدرا تابلو نیست! مثل بقیه لپتاپ های براق دیگه! یکم بهتر از 5110 از Dell!
Dj_aghamajid
14-09-2011, 20:55
اینم عکس هایی که قبلا از سایت های چینی جمع کرده بودم:
Mr.Mazmamfi
14-09-2011, 22:23
از چه نرم افزاری برای دما گیری استفاده کنم
سلام
با برنامه های مختلفی میتونی دما رو اندازه گیری کنی ولی من خودم معمولا از این دوتا برنامه استفاده میکنم .
1 - اورست
2 - HWMonitorPro
برنامه دوم کم حجم تره و میزان فرسودگی باتری رو هم میگه .
اگه بتونی دما های مختلف در حالت های معمولی و بازی رو بگی ممنونت میشم.
shayan3001
15-09-2011, 09:10
این لپ تاپ تکنولوژی OPTIMUS نداره؟ چون من برچسبی یا چیزی که بگه OPTIMUS هست روی لپ تاپ ندیدم. بقیه مدل های ACER که OPTIMUS دارند از کجا مشخصص میشه؟
----------------------
الان دارم دقت می کنم عکس های صفحه اول برچسب OPTIMUS داره ولی من همچین برچسبی رو روی لپ تاپ ها نمی بینم.
amir_rb190
15-09-2011, 10:26
این لپ تاپ تکنولوژی OPTIMUS نداره؟ چون من برچسبی یا چیزی که بگه OPTIMUS هست روی لپ تاپ ندیدم. بقیه مدل های ACER که OPTIMUS دارند از کجا مشخصص میشه؟
با سلام
دوست عزیز در انتهای پست اول به کانفیگ های ارائه شده توسط شرکت Acer اشاره کردم ، در قسمت Graphics مشخص شده است :
amir_rb190
15-09-2011, 11:09
دوستانی که این لپ تاپ را خریداری کردید ، توانستید در سایت ایسر محصول خود را رجیستر کنند ؟
amir_rb190
15-09-2011, 11:15
در انتهای اولین پست کانفیگ های ارائه شده توسط سایت Acer را قرار داده ام :
Dj_aghamajid
15-09-2011, 12:48
سلام
با برنامه های مختلفی میتونی دما رو اندازه گیری کنی ولی من خودم معمولا از این دوتا برنامه استفاده میکنم .
1 - اورست
2 - HWMonitorPro
برنامه دوم کم حجم تره و میزان فرسودگی باتری رو هم میگه .
اگه بتونی دما های مختلف در حالت های معمولی و بازی رو بگی ممنونت میشم.
دمای هسته ها در حالت عادی بین 38 تا 44
دمای هارد 28 تا 32
دمای هسته ها در بازی call of Duty modern warfare2 در رزولوشن حداکثر و جزئیات بالا بین 60 تا 68
در ضمن بازی کاملا روون اجرا میشه!
شارژ باتری در بازیها حداکثر 1 ساعت هست! که این هم در مورد بقیه لپتاپ ها صادقه!
بازی جدید ندارم مثلا کرایسیس2 و مترو که بازیهای سنگینی هستن! اگه میخواین تست کنین با اینا بهتره! و احتمالا دمای بیشتری احساس خواهید کرد!
sportalireza93
15-09-2011, 14:24
سلام دوستان.این لپ تاپ برای بازی کردن خوب هست یا نه بازی های با گرافیک بالا منظورمه
shayan3001
15-09-2011, 14:31
دمای هسته ها در حالت عادی بین 38 تا 44
دمای هارد 28 تا 32
دمای هسته ها در بازی call of Duty modern warfare2 در رزولوشن حداکثر و جزئیات بالا بین 60 تا 68
در ضمن بازی کاملا روون اجرا میشه!
شارژ باتری در بازیها حداکثر 1 ساعت هست! که این هم در مورد بقیه لپتاپ ها صادقه!
بازی جدید ندارم مثلا کرایسیس2 و مترو که بازیهای سنگینی هستن! اگه میخواین تست کنین با اینا بهتره! و احتمالا دمای بیشتری احساس خواهید کرد!
لپ تاپ شما بر چسب geforce optimus داره؟
shayan3001
15-09-2011, 14:50
در انتهای اولین پست کانفیگ های ارائه شده توسط سایت Acer را قرار داده ام :
اون کانفیگی که شما گذاشتی با مال من فرق می کنه. در ضمن عکس هایی هم که شما گذاشتی برچسب اپتیموس روشون هست اما مال من نه.کانفیگ هم این هست i5 ram 4 hard 500
shayan3001
15-09-2011, 15:01
یک قابلیت مهم در 5755 هم استفاده از تکنولوژی widi هست که این امکان رو میده که فیلم های روی لپ تاپ خودتون رو بدون نیاز به کابل روی تلویزیون های بزرگتر ببینید. من توی درایور ها widi رو دیدم اما نتونستم امتحانش کنم.
Dj_aghamajid
15-09-2011, 15:49
لپ تاپ شما بر چسب geforce optimus داره؟
نه برای هیچکدوم نداره! اما مهم برچسب نیست! شما مطمئن باشید GT540 حتما خاصیت اپتیموس توش داره و نیازی به برچسب نیست! عکس های سایت های خارجی هم هست! این لپتاپ ها بسفارش خاورمیانه هستند بهمین خاطر ممکنه از این مسائل توش ببینیم! ولی اصلا نگران نباشید!
یک قابلیت مهم در 5755 هم استفاده از تکنولوژی widi هست که این امکان رو میده که فیلم های روی لپ تاپ خودتون رو بدون نیاز به کابل روی تلویزیون های بزرگتر ببینید. من توی درایور ها widi رو دیدم اما نتونستم امتحانش کنم.
اینو نشنیدم! یکم توضیح بدید بدنیست! شاید بدردمون بخوره!
در مورد مناسب بودن این لپتاپ برای بازی باید بگم خوبه! اما اگه انتظارت از بازیها بالا باشه باید دنبال corei7 , گرافیک قویتر باش! ولی برای بازیهای متوسط و خوب مشکلی نیست! اما بازیهای فوق سنگین نه!
amir_rb190
15-09-2011, 16:17
اینو نشنیدم! یکم توضیح بدید بدنیست! شاید بدردمون بخوره!
WiDi : روشی برای اتصال لپ تاپ به تلویزیون
WiDi یک تکنولوژی متداول در لپ تاپ های میان قیمت و سطح بالا است . مخصوصا لپ تاپ هایی که روی قابلیت های مولتی مدیا و سرگرمی های خانگی تاکید زیادی دارند. اگر این قابلیت در نوت بوک شما وجود دارد ، می توانید از گیرنده های WiDi که باقیمت حدودا ۱۰۰ دلار ارائه می شوند استفاده کنید. این گیرنده ها را به تلویزیون HD خود متصل کنید و از این سیستم لذت ببرید.
این روش برای پخش فیلم و وبگردی روی HDTV بسیار عالی کار می کند. اما از آن جایی که WiDi هنوز به اندازه کافی سریع نیست؛ این روش برای بازی های اکشن و سریع، زیاد به کار نمی آید.
مزیت: بدون وصل کردن هیچ وسیله ای به نوت بوک، از صدا و تصویر بی سیم بهره مند می شید ، از خروجی صدای دالبی ۵٫۱ کاناله بهره مند می شوید.
ضعف: عدم تعبیه WiDi در تمام لپ تاپ ها به عنوان یک قابلیت استاندارد ، تاخیر زیاد در بازی های اکشن و سریع ، نیاز به WiDi 2 برای پشتیبانی از صدای دالبی ۵٫۱
Mr.Mazmamfi
15-09-2011, 16:54
سلام
باید تلوزیونتون هم قابلیت Widi رو داشته باشه.
Dj_aghamajid
15-09-2011, 17:09
برای بازی کردن باید بدنبال کول پد هم باشید ! مدل N8 Ultra DeepCool مورد مناسبیه! نمیدونم بالاخره به بازار اومده یا نه! اگه اون نیومده N8 DeepCool مناسبه! قیمتش هم حدود 28 تا 32 تومنه!
دوستان اگه يك توضيح مختصر در باره NVIDIA Optimus Technology بديد ممنون ميشم .
Dj_aghamajid
15-09-2011, 18:19
OPTIMUS نسل سوم کارتهای گرافیک Nvidia بهره وری در لپ تاپ ها را بالا می برد.
بزرگترین مشکل بر سر راه استفاده از پردازندههای گرافیکی قدرتمند در لپتاپها، مصرف بسیار بالای انرژی در این پردازندهها است. این مصرف انرژی روی طول شارژ باتری لپتاپ تاثیر مستقیم میگذارد. معمولا انتخاب به این صورت بوده که کاربر باید بین کارآیی بالای گرافیکی (با یک پردازنده گرافیکی مجزا وقدرتمند) و طول عمر باتری بیشتر(با پردازنده گرافیکی مجتمع درون چیپست یا سی پی یو) یکی را انتخاب کند. برای مخلوط کردن این دو مزیت، کاربر یک انتخاب دیگرهم دارد و آن خرید لپتاپ با گرافیک قابل تغییر (Switchable Graphics) است. حتما لپتاپهایی را دیدهاید که دارای دو پردازنده گرافیکی، یک مجتمع و دیگری مجزا است. پردازنده گرافیکی مجتمع درون چیپست و البته اخیرا درون سی پی یو قرار میگیرد و قدرت پردازش سه بعدی زیادی ندارد.
قدرت پردازنده گرافیکی مجتمع برای کاربردهای عادی که به پردازش سه بعدی سنگینی نیاز ندارند جوابگو است ضمن اینکه انرژی بسیار کمتری نسبت به پردازنده گرافیکی مجزا(Dedicated Graphics) مصرف میکند. در عوض پردازندههای گرافیکی مجزا معمولا، قدرت پردازشی و همچنین مصرف انرژی بالاتری دارند. در لپ تاپهایی که گرافیک قابل تغییر دارند سیستم عامل برحسب نیازهای پردازشی بین گرافیک مجزا و گرافیک مجتمع سوییچ میکند تا اولا قدرت پردازش گرافیکی در هر لحظه، متناسب با نیاز نرمافزارها بوده و ثانیا مصرف انرژی تا حد امکان پایین نگه داشته شود. انویدیا در نمایشگاه CES امسال، نسل سوم گرافیک قابل تغییر با نام Optimus را به کاربران معرفی کرد. این تکنولوژی امکانات جدید و برتری قابل ملاحظهای نسبت به نسلهای قبلی دارد. منبع این مطلب از سایت
منبع: P30source.com
خب بریم سر وقت اینکه چطوری بین کارتهای گرافیک لپ تاپمون سوییچ کنیم.
برای اینکار شما کافیه هر دو کارت گرفیکتون رو نصب کنید برای اینکار کافیه اول کارت گرافیک Intel رو نصب کنید و سپس به سایت Nvidia مراجعه کرده و جدیدترین آپدیت کارت گرافیک مربوطه رو بگیرید. خب حالا که هر دو رو نصب کردید روی صفحه دستکتاپ اگه کلیک راست کنید باید منوی شما بصورت عکس زیر در بیاد و دو تا کارت گرافیک براتون شناسایی بشه:
خب حالا ما قصد داریم برنامه ها یا بازیهایی رو که نیاز به کارت قوی تری دارن رو با گرافیک قوی تر یعنی Nvidia اجرا کنیم. برای اینکار قبل از هر چیز کافیه که شما مثل عکس زیر عمل کنید:
با توجه به عکس بالا شما باید به کنترل پنل کارت گرافیکتون Nvidia برید و مطابق شکل بالا از منوی سمت چپ روی گزینه Manage 3D settings کلیک کنید و سپس از صفحه باز شده سمت راست از سر برگ مشخص شده یعنی Global Settings گزینه High-Performance NVIDIA processor رو انتخاب کنید و گزینه Apply رو بفشارید تا تنضیمات ذخیره بشن. ما در این کار به انویدیا تفهیم کردیم که از نهایت ظرفیت استفاده کنه یا نه یا اینکه خودش انتخاب کنه!
خب حالا اجرای بازیها و نرم افزارهایی که نیاز به کارت گرافیک قوی دارن:
به عکس زیر توجه کنید:
با توجه به عکس اگه دقت کرده باشید من میخوام بازی Pes 2011 رو که نیاز به گرافیک بالاتری داره با قویترین گرافیک موجود لپتاپم اجرا کنم و برای اینکار با کلیک راست کردن روی آیکون بازیم گزینه Run with Graphics processor و سپس گزینه (High-Performance NVIDIA processor (default رو انتخاب کردم و وقتی بازی اجرا بشه با گرافیک قوی تر اجرا خواهد شد و نهایت استفاده رو از کارت گرافیک قوی تر بردیم.
:: حالا برای اینکه از شر گزینه بالا هم خلاص بشیم و خود سیستم تشخیص بده که ما کدوم بازی رو با کارت Nvidia همیشه میخوایم اجرا کنیم کافیه که مانند مرحله اول به کنترل پنل کارت گرافیکمون بریم و از منوی سمت چپ روی گزینه Manage 3D settings کلیک کنید و سپس از صفحه باز شده سمت راست از سر برگ مشخص شده Program Settings رو انتخاب کنیم و از زیر منوی باز شده روی گزینه Add کلیک کنید و هر برنامه ای رو که میخواید همیشه با کارت گرافیک Nvidia اجرا بشه رو Add کنید. اینطوری با هر بار کلیک کردن روی آیکون بازیتون براحتی انویدیا میفهمه که باید با کارت گرافیک قوی خودش بازی رو براتون اجرا کنه. مطابق شکل زیر:
amir_rb190
16-09-2011, 11:24
دوستان عزیز لطفا در رابطه با رجیستر کردن این لپ تاپ و ویندوز اورجینال آن توضیح بدهید ، با تشکر .
OPTIMUS نسل سوم کارتهای گرافیک Nvidia بهره وری در لپ تاپ ها را بالا می برد.
بزرگترین مشکل بر سر راه استفاده از پردازندههای گرافیکی قدرتمند در لپتاپها، مصرف بسیار بالای انرژی در این پردازندهها است. این مصرف انرژی روی طول شارژ باتری لپتاپ تاثیر مستقیم میگذارد. معمولا انتخاب به این صورت بوده که کاربر باید بین کارآیی بالای گرافیکی (با یک پردازنده گرافیکی مجزا وقدرتمند) و طول عمر باتری بیشتر(با پردازنده گرافیکی مجتمع درون چیپست یا سی پی یو) یکی را انتخاب کند. برای مخلوط کردن این دو مزیت، کاربر یک انتخاب دیگرهم دارد و آن خرید لپتاپ با گرافیک قابل تغییر (Switchable Graphics) است. حتما لپتاپهایی را دیدهاید که دارای دو پردازنده گرافیکی، یک مجتمع و دیگری مجزا است. پردازنده گرافیکی مجتمع درون چیپست و البته اخیرا درون سی پی یو قرار میگیرد و قدرت پردازش سه بعدی زیادی ندارد.
قدرت پردازنده گرافیکی مجتمع برای کاربردهای عادی که به پردازش سه بعدی سنگینی نیاز ندارند جوابگو است ضمن اینکه انرژی بسیار کمتری نسبت به پردازنده گرافیکی مجزا(Dedicated Graphics) مصرف میکند. در عوض پردازندههای گرافیکی مجزا معمولا، قدرت پردازشی و همچنین مصرف انرژی بالاتری دارند. در لپ تاپهایی که گرافیک قابل تغییر دارند سیستم عامل برحسب نیازهای پردازشی بین گرافیک مجزا و گرافیک مجتمع سوییچ میکند تا اولا قدرت پردازش گرافیکی در هر لحظه، متناسب با نیاز نرمافزارها بوده و ثانیا مصرف انرژی تا حد امکان پایین نگه داشته شود. انویدیا در نمایشگاه CES امسال، نسل سوم گرافیک قابل تغییر با نام Optimus را به کاربران معرفی کرد. این تکنولوژی امکانات جدید و برتری قابل ملاحظهای نسبت به نسلهای قبلی دارد. منبع این مطلب از سایت
منبع: P30source.com
خب بریم سر وقت اینکه چطوری بین کارتهای گرافیک لپ تاپمون سوییچ کنیم.
برای اینکار شما کافیه هر دو کارت گرفیکتون رو نصب کنید برای اینکار کافیه اول کارت گرافیک Intel رو نصب کنید و سپس به سایت Nvidia مراجعه کرده و جدیدترین آپدیت کارت گرافیک مربوطه رو بگیرید. خب حالا که هر دو رو نصب کردید روی صفحه دستکتاپ اگه کلیک راست کنید باید منوی شما بصورت عکس زیر در بیاد و دو تا کارت گرافیک براتون شناسایی بشه:
خب حالا ما قصد داریم برنامه ها یا بازیهایی رو که نیاز به کارت قوی تری دارن رو با گرافیک قوی تر یعنی Nvidia اجرا کنیم. برای اینکار قبل از هر چیز کافیه که شما مثل عکس زیر عمل کنید:
با توجه به عکس بالا شما باید به کنترل پنل کارت گرافیکتون Nvidia برید و مطابق شکل بالا از منوی سمت چپ روی گزینه Manage 3D settings کلیک کنید و سپس از صفحه باز شده سمت راست از سر برگ مشخص شده یعنی Global Settings گزینه High-Performance NVIDIA processor رو انتخاب کنید و گزینه Apply رو بفشارید تا تنضیمات ذخیره بشن. ما در این کار به انویدیا تفهیم کردیم که از نهایت ظرفیت استفاده کنه یا نه یا اینکه خودش انتخاب کنه!
خب حالا اجرای بازیها و نرم افزارهایی که نیاز به کارت گرافیک قوی دارن:
به عکس زیر توجه کنید:
با توجه به عکس اگه دقت کرده باشید من میخوام بازی Pes 2011 رو که نیاز به گرافیک بالاتری داره با قویترین گرافیک موجود لپتاپم اجرا کنم و برای اینکار با کلیک راست کردن روی آیکون بازیم گزینه Run with Graphics processor و سپس گزینه (High-Performance NVIDIA processor (default رو انتخاب کردم و وقتی بازی اجرا بشه با گرافیک قوی تر اجرا خواهد شد و نهایت استفاده رو از کارت گرافیک قوی تر بردیم.
:: حالا برای اینکه از شر گزینه بالا هم خلاص بشیم و خود سیستم تشخیص بده که ما کدوم بازی رو با کارت Nvidia همیشه میخوایم اجرا کنیم کافیه که مانند مرحله اول به کنترل پنل کارت گرافیکمون بریم و از منوی سمت چپ روی گزینه Manage 3D settings کلیک کنید و سپس از صفحه باز شده سمت راست از سر برگ مشخص شده Program Settings رو انتخاب کنیم و از زیر منوی باز شده روی گزینه Add کلیک کنید و هر برنامه ای رو که میخواید همیشه با کارت گرافیک Nvidia اجرا بشه رو Add کنید. اینطوری با هر بار کلیک کردن روی آیکون بازیتون براحتی انویدیا میفهمه که باید با کارت گرافیک قوی خودش بازی رو براتون اجرا کنه. مطابق شکل زیر:
سلام دستت درد نكنه آموزش خوبي بود ولي من يه مشكل دارم نزديك به يه هفتس رو اعصابمه
اول اينكه
من وقتي راست كليك ميكنم اجرا با كارت گرافيك قوي يا ضعيف نداره
اينم بگم كه از درايور موجود در دي وي دي خودش استفاده كردم فكر كنم ورژنس 268 بود ممكنه از درايورش باشه؟
دوم اينكه من نيد فور اسپيد 2010 رو نصبيدم حالا اگه برم توتنظيمات گرافيكش و بازي رو بخام به ليست اضافه كنم سه تا فايل exe تو پوشه نصب بازي بود(lancher و config) همرو add كردم به ليست چون يه بار كه exe اصلي رو add كرده بودم جواب نداده بود خوب حالا كه ميرم تو بازي راحت كارشو ميكنه ولي اگه سيستم رو ريست كنم بازم با گرافيك اينتل اجرا ميكنه كه اعصابم راه ميره دوباره ميرم ليستشو دستكاري ميكنم بعضي موقعها راه ميفته بعضي مواقع نه
رو چندتا بازي هم تست كردم همينطوري بود دوبار هم ويندوز عوض كردم
آيا بايد براي هر بازي يكبار كارت تعريف بشه يا هميشهبعد از restart؟
سوم اينكه من km player رو به عنوان پلير اصليم استفاده ميكنم ولي با پخش فيلم هاي فول اچ دي مشكل دارم من يه فيلم ارباب حلقه ها دارم حجمش 15 گيگ هست وقتي با اين پلير نگاه ميكنم هر چند ثانيه گير ميكنه
چه تنظيماتي براش پيشنهاد ميكنيد (من حتي با حالت cpu 1ghz كه در منو تنظيماتش هست امتحان نكردم جالب نبود)
چهارم اينكه من اولين لپتاپمو خريدم و تا حالا لپتاپ نداشتم نميدونم حرارتش خوبه يا نه چند بار در حالات مختلف تست حرارت گرفتم
در هنگام كار با آفيس و اتو كد 42 تا45 درجه
در حالت فيلم هاي پرحجم و نرم افزار سنگين 50 درجه
در بازي nfs و neus ex بين 70 تا 72 درجه البته ده دقيقه در بازي تست شده بيشتر نه
حالا به نظرتون اين دما براي لپتاپ مضر هست ؟؟
با تشكر فروان از دوستان پي سي وردي كه هميشه هواي ما آماتورها رو دارن
سلام دوستان دقايقي پيش لپ تاپمو توي سايت ايسر register كردم نوشته گارانتي هم داره
من لپتاپو با گارانتي سازگار خريدم منظورش كه اين نبوده درسته؟
Dj_aghamajid
16-09-2011, 20:22
سلام دوست من!
در مورد منویی که با راست کلیک میاد باید بگم: اول باید درایور گرافیک آنبرد یا همون HD3000 رو نصب کنی و بعدش درایور GT540
البته من هنوز خودم این کار رو نکردم ولی تو نت اینارو شنیدم!
قانونا باید خود سیستم به موقع بین کارت ها سوییچ کنه! و نباید همش دستی این کار رو کرد!
من هنوز با گیم های مختلف تست نکردم! فقط Call of Duty Modern wareFare 2 که اون هم بدون هیچ مشکلی کار میکرد واصلا تنظیم خاصی برای تشخیص کارت گرافیک براش نکردم!
در مورد فیلم Full HD باید بگم احتمالا مشکل از خود KM Player هست! شما نسخه جدیدش رو نصب کن! واسه من نسخه 3 هست! بعد روی تصویرش راست کلیک کن و مثل تصویر زیر عمل کن ! باید درست شه!
دمای سیستمت هم کاملا طبیعیه! سعی کن همیشه لپتاپ رو خنک نگه داری! مثلا جوری بزاریش که هوا بتونه از زیرش جریان پیدا کنه و از بقلش خارج شه! باتری هم حتما باید خنک نگه داشته بشه! اگه برای زمان طولانی از سیستم استفاده میکنی، یا کار سنگین ازش میکشی یه کول پد یا همون پایه خنک کننده لپتاپ واسش بگیر! اما برای زمانی که کار سنگین از سیستم نمیکشی سعی کن کول پد رو روشن نکنی چون بمرور زمان گرد و خاک رو میکشه به سمت لپتاپ!
من هنوز وقت نکردم لپتاپم رو رجیستر کنم!
در ضمن لپتاپ ها ویندوز ارجینال نداره ها! خودمون نصب کردیم!
موفق باشید!
Dj_aghamajid
17-09-2011, 23:42
یه چیزه دیگه:
طبق همون آموزش بالا : شما برو ببینین انواع نرم افزارها و گیم هات رو با چه گرافیکی میشناسه! مثلا اتوکد رو با Nvidia میشناسه که لزومی نداره وبا عث بالا رفتن دمای سیستم و مصرف باتری بیشتر میشه! برو ببین هر کدومش اشتباه هست اصلاح کن! هر کدوم که تو لیستش نیست بهش اضافه کن! بعد Apply و OK
بعد از ریستارت هم هیچ تنظیماتی بهم نمیخوره!
جالبه شارژ باتری این لپتاپ با کار با اکسل تا حدود 6 ساعت دوام میاره! البته با نور بک گراند کم و همه وسایل اضافی خاموش!
دمای قطعات رو بعد از 3 ساعت کار دوباره اندازه گرفتم:
سی پی یو بین 43 تا 49
هارد 36 و 37
سلام دوست من!
در مورد منویی که با راست کلیک میاد باید بگم: اول باید درایور گرافیک آنبرد یا همون HD3000 رو نصب کنی و بعدش درایور GT540
البته من هنوز خودم این کار رو نکردم ولی تو نت اینارو شنیدم!
قانونا باید خود سیستم به موقع بین کارت ها سوییچ کنه! و نباید همش دستی این کار رو کرد!
من هنوز با گیم های مختلف تست نکردم! فقط Call of Duty Modern wareFare 2 که اون هم بدون هیچ مشکلی کار میکرد واصلا تنظیم خاصی برای تشخیص کارت گرافیک براش نکردم!
در مورد فیلم Full HD باید بگم احتمالا مشکل از خود KM Player هست! شما نسخه جدیدش رو نصب کن! واسه من نسخه 3 هست! بعد روی تصویرش راست کلیک کن و مثل تصویر زیر عمل کن ! باید درست شه!
دمای سیستمت هم کاملا طبیعیه! سعی کن همیشه لپتاپ رو خنک نگه داری! مثلا جوری بزاریش که هوا بتونه از زیرش جریان پیدا کنه و از بقلش خارج شه! باتری هم حتما باید خنک نگه داشته بشه! اگه برای زمان طولانی از سیستم استفاده میکنی، یا کار سنگین ازش میکشی یه کول پد یا همون پایه خنک کننده لپتاپ واسش بگیر! اما برای زمانی که کار سنگین از سیستم نمیکشی سعی کن کول پد رو روشن نکنی چون بمرور زمان گرد و خاک رو میکشه به سمت لپتاپ!
من هنوز وقت نکردم لپتاپم رو رجیستر کنم!
در ضمن لپتاپ ها ویندوز ارجینال نداره ها! خودمون نصب کردیم!
موفق باشید!
سلام عزیز درست شد
یه مشکل دیگه دارم این مولتی تاچ چطور فعال میشه ؟
دو تا درایور تو دی وی دیش بود کدوم مال مولتی تاچه؟
Dj_aghamajid
18-09-2011, 11:44
خب پس حالشو ببر!
مولتی تاچ رو تا حالا امتحان نکردم! چون موس بی سیم دارم و با اون کار میکنم! کلا تاچ پد رو غیر فعال کردم!
راستی مشکلت با گیم ها حل نشد؟
سلام
كيفيت بلندگوها چطوره ؟ استريو هستند ديگه ؟ درسته ؟
صفحه كليد روشن ميشه ؟ مثلا" جايي هستيم كه نورش كمه ، براي بهتر ديدن
صفحه كليد ، دكمه اي براي خاموش و روشن كردنش وجود داره ؟ ممنون
Dj_aghamajid
18-09-2011, 21:12
کیفیت بلند گوها خوبه! البته بهترین نیست! ولی استریو و دالبی هست!
کیبرد روشن نمیشه! معمولی هست! به عکس ها دقت کنید!
کیفیت بلند گوها خوبه! البته بهترین نیست! ولی استریو و دالبی هست!
کیبرد روشن نمیشه! معمولی هست! به عکس ها دقت کنید!
ممنون دوست عزيز از راهنماييتون
من خيلي با لپتابها آشنايي ندارم ، بخاطر همين از ظاهر كيبردها خيلي سر در نميارم .
اگه يك نمونه از لپتاپهايي كه اين خصيصه رو دارند معرفي كنيد يا عكسي اگه از كيبردشون
دم دست داريد ، قرار بديد ممنون ميشم .
حالا اين روشن شدن صفحه كليد كاربردي داره ؟ مثلا" واسه شما تا حالا در اين مورد مشكلي پيش نيومد ه كه مثلا"
نور كم باشه و ... ؟
peaceful1
19-09-2011, 09:02
من خودم به شخصه این رو به 5750 ترجیه میدم خدا رو شکر ایسر دست از سر این طرحی که حداقل 5-6 سالی استفاده میکرده برداشته(خط های فرو رفته ریز)
خیلی از مدلهای ایسر مونو بود این استریو شده.
به دید من 5750 شدیدا مشکل دفع گرما داشت ولی این مشکل رو در 5755 نمیبینم.
کیبرد لپ تاپ هم معمولی شده قبلی ها که تو عموم مدلها دنبال میشد زیر کیبرد خالی بود که هم تمیز کردن سخت بود و کمی صدای کیبرد بیشتر از حالت عادی بود.
از دید من هزینه برای رم بیشتر از 4 گیگابایت غیر منطقی هست چون باس لپ تاپ های تو این نسل روی 1333 هست و همیشه یه تناسبی باید بین میزان حجم رم و زمان تاخیر و باس باشه از دید من بیشتر از 4 گیگ هزینه زائد هست .
توجه داشته باشید همیشه به دنبال dpi صفحه نمایش باشید نه Full HD بودن صفحه نمایش.اگه میزان پیکسل صفحه نمایش از حدی بیشتر باشد به کارت گرافیکی بیشتر از حد معقول فشار می آید در صورتی که چشم شما به سختی قدرت تشخیص تفاوت رو خواهد داشت. به دید من این میزان پیکسل به تناسب اینچ صفحه میزان معقولی هست و بیشتر از این غیر منطقی هست.
نهایتا با دو کافیگ این لپ تاپ هر کدوم چند روز کار کردم بسیار توجه ام رو جلب کرد ولی خب متاسفانه قیمتش خیلی بالا رفته روز اول کانفیگ رم 4 گیگ- هارد 750 گیگ رو میشد 860 تومن خرید الان زیر 920 تومن نمیشه پیدا کرد.
خب پس حالشو ببر!
مولتی تاچ رو تا حالا امتحان نکردم! چون موس بی سیم دارم و با اون کار میکنم! کلا تاچ پد رو غیر فعال کردم!
راستی مشکلت با گیم ها حل نشد؟
آره گیم ها حل شد یه ویندوز عوض کردم درست شد
ولی این km دوباره کند شده
از jet audio جدید استفاده میکنم خیلی بهتره
Dj_aghamajid
19-09-2011, 21:06
من خيلي با لپتابها آشنايي ندارم ، بخاطر همين از ظاهر كيبردها خيلي سر در نميارم .
اگه يك نمونه از لپتاپهايي كه اين خصيصه رو دارند معرفي كنيد يا عكسي اگه از كيبردشون
حالا اين روشن شدن صفحه كليد كاربردي داره ؟ مثلا" واسه شما تا حالا در اين مورد مشكلي پيش نيومد ه كه مثلا"
نور كم باشه و ... ؟
خواهش میکنم!
اینا رو ببینین:
اینا لپتاپ های لوکس هستن! ولی اگه شما میخوای تو تاریکی کار کنی یدونه لامپ LED از نوع USB بگیر!
بدون نور هم هیچ مشکلی نیست!
Dj_aghamajid
19-09-2011, 21:51
من خودم به شخصه این رو به 5750 ترجیه میدم خدا رو شکر ایسر دست از سر این طرحی که حداقل 5-6 سالی استفاده میکرده برداشته(خط های فرو رفته ریز)
کیبرد لپ تاپ هم معمولی شده قبلی ها که تو عموم مدلها دنبال میشد زیر کیبرد خالی بود که هم تمیز کردن سخت بود و کمی صدای کیبرد بیشتر از حالت عادی بود.
از دید من هزینه برای رم بیشتر از 4 گیگابایت غیر منطقی هست چون باس لپ تاپ های تو این نسل روی 1333 هست و همیشه یه تناسبی باید بین میزان حجم رم و زمان تاخیر و باس باشه از دید من بیشتر از 4 گیگ هزینه زائد هست .
توجه داشته باشید همیشه به دنبال dpi صفحه نمایش باشید نه Full HD بودن صفحه نمایش.اگه میزان پیکسل صفحه نمایش از حدی بیشتر باشد به کارت گرافیکی بیشتر از حد معقول فشار می آید در صورتی که چشم شما به سختی قدرت تشخیص تفاوت رو خواهد داشت. به دید من این میزان پیکسل به تناسب اینچ صفحه میزان معقولی هست و بیشتر از این غیر منطقی هست.
نهایتا با دو کافیگ این لپ تاپ هر کدوم چند روز کار کردم بسیار توجه ام رو جلب کرد ولی خب متاسفانه قیمتش خیلی بالا رفته روز اول کانفیگ رم 4 گیگ- هارد 750 گیگ رو میشد 860 تومن خرید الان زیر 920 تومن نمیشه پیدا کرد.
کیبردش خیلی بهتر شده!
رم 4 گیگ این لپتاپ ها بصورت سینگل هست ولی 6 و 8 بصورت دووال ! حالت Dual channel باعث افزایش پهنای باند رم و بهین ترتیب افزایش پرفرمنس سیستم حداقل 20% میشه! پس مهمه که دووال باشه! البته سری 5750 مدلهایی بودند که 2 تا2 گیگ داشتند که همون دووال میشد! مثلا واسه من یدونه 4 و یدونه 2 گیگ با هم کار میکنند!
قیمت ها هم بخاطر دلار رفتن بالا! لامصب دلار شده 1300 تومن!
راستی وقتی دارید اون 6 و 8 بالا رو که میخونید ! حرکات موضون یادتون نره!
peaceful1
20-09-2011, 00:41
^^^^
عزیز یه سوال این مدل خاص ماژول ها دقیقا یکی نیست مشکل پیش نمیاد؟
Dj_aghamajid
21-09-2011, 00:10
نه چه مشکلی؟!!
باس و تایمینگشون یکیه! تازه اگه یک فرق هم داشت زیاد مهم نبود! مهم اینه که فقط اون 2 تا با هم ست بشن که میشن!
tanha.2011
21-09-2011, 19:45
دوستان درحال حاضر قیمتش چنده؟
hootas23
22-09-2011, 11:17
سلام
تاپیک خوبیه ممنون.
خواستم این سوالم رو در بخش مشاوره بزارم ولی نخواستم الکی تاپیک باز کنم.
سعی میکنم کوتاه بپرسم:(میخواستم بیشتر بنویسم چی میشد؟:31:)
قصد خرید لپ تاپ تواین رنج قیمت رو دارم انتخاب اولم5110 دل بود که پشیمون شدم،وقتی دیدم کسی راضی نیست.
من دانشجو گرافیکم و شغلم هم همینه(کارتبلیغاتی میکنم) و عمده کارم طراحی و انجام کارهای گرافیکیه(سنگین)
از نظر تئوری و مشخصات این سیستم جواب من رو میده اما باهاش کارنکردم تا دقیق خودم لمس کنم
به نظر شما خرید این مدل به درد من میخوره ؟
مواردی که برای من مهم هستند:
کیفیت صفحه نمایش
پردازش گرافیکی مناسب
دوام و طول عمر قطعات
-----------
میشه گفت تا حدود 70درصد کارم کارگرافیکیه و باقی وب گردی و اینها...
ممنون میشم برای خرید کمکم کنید یه ماهی میشه دنبال یه چیز خوبم اما سراغ هرچی میرم میترسم بگیرم.
Dj_aghamajid
22-09-2011, 21:29
البته من تو مشاوره لپتاپ خیلی وارد نیستم! اما بنظر من از نظر قدرت گرافیکی وپردازشی مورد خوبیه! از نظر صفحه نمایش بد نیست اما خب در مقایسه با ایسوس و وایو یکم کیفیتش پایینتره! کیفیت قطعات هم تا جایی که من میدونم خوبه! یعنی ایسر از نظر خرابی آمار مناسبی داره! از نظر دفع گرما هم خوب عمل میکنه! باتری هم بد نیست! از ایسوس هم گزینه های خوبی پیدا میکنی! سلیقه ای هم هست!
موفق باشید!
hootas23
22-09-2011, 22:08
سپاسگذارم.:40:
چند مدل ایسوز رو مدنظر دارم که از دوستان ایسوس باز در تاپیک مربوطه سوال کردم.:10:
چند ماهی میشه میخوام یه لپ تاپ جدید بگیرم خسته شدم از انتخاب امیدوارم تو هفته آینده بتونم این کارو تموم کنم.
هرکی از دوستام و همکارام ایسر دارن راضی هستند و بین اونها با چندمدلی کار کردم به نظرم خوب بوده
mahdi_5785
22-09-2011, 22:25
سلام لطفا دوستانی که Core i7 با رم 8 و Core i5 با رم 6 رو خریدن آخرین قیمت بازار رو اطلاع بدن با تشکر از همه
Dj_aghamajid
23-09-2011, 00:25
Core i5 با رم 6 بین 970 تا 1010 تومن!
Core i7 با رم 8 حدود 1340
خیلی بالا رفته! تو بازار هم کمیاب هست!
Dj_aghamajid
25-09-2011, 00:02
دوستان بعد از خرید کول پد N8 دما ها کمی تغییر کرد! سی پی یو بعد از 3 ساعت کار سبک بین 38 تا 43 که قبلا بیت 43 تا 49 بود!که میشه 5 تا 6 درجه کاهش!
دمای هارد 32 که قبلا تا 37 میرفت! این هم 5 درجه کاهش پیدا کرده!
Dj_aghamajid
25-09-2011, 14:31
دوستانی که این لپتاپ رو تهیه کردن: لطفا با این نرم افزار تست بگیرن تا ببینیم فرسودگی باتری شما چقدره؟
واسه من اول 6% بود و 4 روز بعدش شد 7% و الان یعنی حدود 20 روز از زمان خرید به 8% رسیده! دارم نگران میشم!
به عددی که مقابل Wear Level هست دقت کنید!
mahdiw710
25-09-2011, 18:55
منم تقریبا یه ماهی میشه 4755دارم!
یک هفته بعد از خرید برنامه battery bar رو نصب کردم. فرسودگی باطری 5.5درصد بود!
الان 6.6درصد شده و تقریبا با هر بار شارژ باطری این مقدار 0.1درصد اضافه میشه!
تقریبا میشه گفت باطری 1000بار بیشتر شارژ نمیشه:31:
به سازگار هم زنگ زدم. هر بار یه چیز میگن!:19:
شاید حضوری برم اگه مسیرم شد!
hootas23
25-09-2011, 20:20
به نظر من اینها حساسیت های بی مورده....اعصاب خودتون رو با مانیتور کردن باطری داغون نکنید
به باطری لپ تاپ به چشم یه ماده مصرفی نگاه کنید که در چند سال آینده عوضش میکنید.
حالا كه صحبت باتري شد ، قيمت يك باتري خوب حدودا" چنده ؟
Dj_aghamajid
26-09-2011, 14:22
یه سوال: شارژر لپتاپ شما اینه؟ نباید روش ایسر درج شده باشه؟
mahdiw710
26-09-2011, 22:11
فکرکنم حدوده 60 تومن!
به نقل از سازگار
mahdiw710
26-09-2011, 22:16
یه سوال: شارژر لپتاپ شما اینه؟ نباید روش ایسر درج شده باشه؟
برای منم تقریبا مشابه همینه(4755)
ولی برچسبش روش فرق داره و LITON خورده و هیچ اثری از نام ایسر موجود نیست روش!
Dj_aghamajid
26-09-2011, 22:43
LiteOn بنظر درست میاد! چون با ایسر همکاری میکنه! اما واسه من چی؟
یا فروشنده عوضش کرده و یا اینکه سازگار اینکار رو کرده!
mahdiw710
26-09-2011, 23:11
LiteOn بنظر درست میاد! چون با ایسر همکاری میکنه! اما واسه من چی؟
یا فروشنده عوضش کرده و یا اینکه سازگار اینکار رو کرده!
پلمپ بوده کارتنش؟؟
peaceful1
27-09-2011, 09:41
@ Dj_aghamajid
شما N8 رو به USB خود لپ تاپ میزنی؟
Dj_aghamajid
27-09-2011, 11:33
پلمپ بوده کارتنش؟؟
بله! پلمپ بود! اما چون 2 تا خریدیم و غروب بود! فروشنده گفت: فردا صبح بیاید تحویل بگیرید! چون روش ویندوز و نرم افزار نصب نبود! زیاد حواسم به شارژر نبود! تازه متوجه شدم! کلا الانم هیچ مشکلی با این شارژر ندارم! و بنظر استاندارد میاد! نویز نداره و اصلا داغ نمیشه!
@ Dj_aghamajid
شما N8 رو به USB خود لپ تاپ میزنی؟
بله! به یدونه از پرت های usb وصل میکنم! N8 یه ورودی usb داره که برای تامین برق مورد نیازشه! و 3 تا خروجی هم داره، که میتونی از اونها استفاده کنی!
یه راه دیگه هم هست: میتونید از آداپترهای Usb استفاده کنید که برق لازم برای کول پد رو تامین میکنه! 2000 تومن هم قیمتشه!
peaceful1
27-09-2011, 11:50
منظورم این هست که شایل مشکل باطری ناشی از اتصال به پرت کامپیورتر هست.
من خودم هیچ وقت به خود کامپیوتر وصل نمیکنم حتی اگه به برق مستقیم باشه.
Dj_aghamajid
27-09-2011, 12:04
نه! ربطی نداره!
استاد شما چرا این حرف رو میزنی؟!!
1 ماه قبل یدونه Asus N43 (دقیقا اسم کاملش یاد نمیاد) واسه دوستم گرفتم! واسه اون هم یدونه N8 گرفتم! دوستم تو این 1 ماه همیشه از کول پد استفاده کرده وهمینطور از فلش و ...! اما Wear Level باتریش 1% هست! احتمالا کیفیت باتری ایسوس از ایسر بهتره!
Farshid9920062006
27-09-2011, 13:45
سلام دوستان من بین کانفیگ i5 بارم 6 گیگ این مدل و hp pavilion dv6 6050 se موندم
مدل hp گرافیک خیلی بهتری داره اما رمش 4 هست و همینطور باس اون هم 1066
اما ایسر باسش 1333 هست
پردازندشون هم که یکی هست
به نظرتون باس رم کمتر اونقدر تقاوت سرعت ایجاد میکنه؟
کیفیت کدوم بهتره؟
Dj_aghamajid
27-09-2011, 14:31
کانفیگ جدید 5755G:
core i3 2310
ram: 4GB
hard: 500GB
vga: GT540 2GB
قیمت فوقالعاده: 820 تومان
قیمت به ترتیب کانفیگ های قبلی:
1347000 تا 1379000
999000 تا 1019000
969000
929000
قیمت ها همه رفتن بالا! مثلا 5750 corei7 شده 1219000 که قبلا 108000 بود! همه چی داره میره بالا!
mahdiw710
28-09-2011, 02:30
بله! پلمپ بود! اما چون 2 تا خریدیم و غروب بود! فروشنده گفت: فردا صبح بیاید تحویل بگیرید! چون روش ویندوز و نرم افزار نصب نبود! زیاد حواسم به شارژر نبود! تازه متوجه شدم! کلا الانم هیچ مشکلی با این شارژر ندارم! و بنظر استاندارد میاد! نویز نداره و اصلا داغ نمیشه!
ولی در عوضش شارژر من موقع شارژ باطری خیلی داغ میشه!:31: طبیعیه؟
با سلام به دوستان
فکرکنم باتریهاتون مشکل داره از من بعد از دو هفته از 0.6 فراتر نرفته روز اولی که نرم افزار دما رو نصبیدم هم همین بود
Dj_aghamajid
29-09-2011, 00:35
با سلام به دوستان
فکرکنم باتریهاتون مشکل داره از من بعد از دو هفته از 0.6 فراتر نرفته روز اولی که نرم افزار دما رو نصبیدم هم همین بود
سلام!
شما بگو شارژر شما چیه؟ روش acer - LiteOn -Chicony,... نوشته؟
احتمالا شما اصلا از باتری لپتاپ استفاده نکردید! و همش از برق استفاده کردید! من الان 4 روزه که از برق استفاده میکنم واصلا مقدار فرسودگی زیاد نشده و 7.3 هست!
Mr.Mazmamfi
30-09-2011, 00:06
سلام به دوستاران برند فوق العاده ایسر (چون خودم دارم فوق العادس وگرنه . . . :31: )
چون بحث باتری شد گفتم برای بالا بردن اطلاعاتتون بد نیست لینک زیر رو هم یه نگاهی بندازید :
تعویض سلولهای باتری لپ تاپ :
صفحات اول تعویض LCD و هارد و . . . مدل 5742 ایسر رو هم گذاشتم .
موفق باشید .
اگه اون توصیه ها رو اگه اینجا مطرح کنی، بد نیست! ما هم استفاده میکنیم!
هر مطلب جنبی هم در مورد لپتاپ و ترفند های آن اگه داشتی خوشحال میشم تو پروفایلم اعلام کنی!
تو اینرنت پره رفیق مهمترینش اینه که شدیدا توصیه میشود هنگام بازی باتری را خارج کنید چون کار سنگین گرما تولید میکند و گرما دشمن باتری هست
بقیه اش از چند سایت کپی میکنم
در صورتی که شما نیز لپ تاپ دارید احتمالأ تاکنون شرایطی را تجربه کرده اید که امکان اتصال لپ تاپ به برق را نداشته و اجبارأ از باتری لپ تاپ خود استفاده کرده اید. بسته به نوع لپ تاپ ها در صورت داشتن شارژ کامل ، لپ تاپ شما در حدود 2 ساعت و نیم با باتری کار خواهد کرد. اما نکاتی بسیار ساده هستند که با رعایت آنها به شکل قابل توجهی کارایی باتری لپ تاپ شما افزایش پیدا خواهد کرد و در لحظات بحرانی به کمک شما میایند. در این ترفند قصد داریم به معرفی 16 نکته برای حداکثر استفاده از باتری لپ تاپ بپردازیم که کارکرد باتری شما را از 2 ساعت به 4 ساعت کاملأ تضمین میکند. 1- به طور مرتب Defrag کنید - هر چه هارد دیسک شما سریعتر عمل کند فعالیت کمتری میکند و در نتیجه میزان بهره برداری اش از انرژی باتری شما کاهش می یابد یکی از راه های مناسب برای بهبود عملکرد هارد دیسک Defrag کردن آن در زمان های متوالی و منظم است، پس در اینکار کوتاهی نکنید.
2- نور LCD را کاهش دهید - امروزه 99 درصد لپ تاپهایی که در بازار عرضه می شوند این قابلیت را دارند که نور LCD یا نمایشگر آنها را تنظیم کنید بهتر است زمانی که از باتری استفاده می کنید روشنائی LCD خود را روی کمترین حد ممکن قرار دهید، برخی از مدلها قابلیت کاهش میزان فعالیت CPU و بهره برداری اش از منبع تغذیه به شکل بهینه را دارا هستند اینگونه قابلیتهای جانبی لپ تاپ تان را در حین استفاده از باتری فراموش نکنید.
3- برنامه هایی که به صورت پنهانی و در پس زمینه اجرا می شوند را متوقف کنید - اگر آنتی ویروسی دارید که به صورت اتوماتیک شروع به اسکن کردن هاردتان می کند یا ابزاری مثل Google Desktop روی سیستم شما نصب است که به صورت دائم در حال ایندکس کردن فایلها و بررسی هاردتان است و... آنها را از کار بیاندازید. همه ی این موارد باعث فعالیت بیشتر CPU و کاهش کارایی باتری می شوند. همه ی ابزارهایی که اینگونه عملکردی دارند را در زمانی که از باتری استفاده می کنید غیر فعال نمائید.
4- سخت افزارهای اضافی را جدا کنید - ماوس های USB برخی از انواع Cool Disk ها و... را فراموش نکنید چون اینها نیز به منبع تغذیه نیاز دارند و از باتری شما استفاده خواهند کرد.
5- حافظه ی رم بیشتری به لپ تاپ خود اضافه کنید - هر چه حافظه ی Ram شما بیشتر باشد پروسه هایی که در حافظه ی مجازی یا Virtual Memory سیستم تان بارگذاری می شود کمتر خواهد بود، از آنجایی که حافظه مجازی و پروسه های موجود در آن هارد دیسک را درگیر می کنند باعث استفاده ی بیشتری از باتری شما می شوند در حالی که داشتن رم بیشتر اصلا سبب استفاده ی انرژی بیشتر نخواهد شد. از طرفی وقتی بخواهید برنامه هایی سنگین که نیاز به حجم بالایی از Virtual Memory دارند اجرا کنید داشتن مقدار بیشتری از حافظه رم می تواند به شما کمک بزرگی برساند و میزان مصرف انرژی را کاهش دهد.
6- هارد دیسک بر CD یا DVD درایو ارجحیت دارد- هر چقدر که هارد دیسک منبع تغذیه شما را ببلعد به پای CD یا DVD درایوها نمی رسد، ضمن اینکه وجود یک CD در داخل درایو حتی اگر در حال استفاده نباشد نیز می تواند هر از گاهی مزید بر علت گردد، اگر واقعا احتیاج دارید از یک CD یا DVD در زمانی که در حالت باتری قرار دارید استفاده کنید بهترین راه حل تهیه یک image از آن و اجرای image مذکور توسط نرم افزارهای درایو مجازی است.
7- پین های باتری خود را تمیز نگه دارید - بد نیست هر از گاهی پین های باتری خود را تمیز کنید (ترفندستان) این امر سبب نقل و انتقال بهتر و کامل تر جریان بین باتری و لپ تاپ میگردد و کارایی بهتر و بیشتر مجموعه می گردد.
8- از باتری خود مراقبت کنید - مراقبت از باتری نیز شرط مهمی است اگر از باتری زیاد استفاده نمی کنید فراموش ننمائید هر دفعه که باتری را شارژ میکنید این شارژ را بایستی هر دو یا سه هفته یکبار مورد استفاده قرار دهید در غیر اینصورت خیلی سریعتر از چیزی که فکرش را بکنید باتری دچار اشکال می شود. از طرفی شارژ یک باتری Li-on (لیتیومی) نباید هرگز به صورت کامل خالی شود و خالی شدن کامل شارژ باتری فقط در مورد مدلهای قدیمی توصیه می شود.
9- سیستم را Hibernate کنید نه Standby - قرار دادن لپ تاپ در وضعیت Standby در فاصله های زمانی که به آن نیازی نیست آنهم در حین استفاده از باتری می تواند سبب کاهش مصرف انرژی شود و از طرفی وقتی به آن نیاز شد بلافاصله کارتان را از سر بگیرید اما وضعیت Hibernate تقریبا سیستم را خاموش نگه می دارد و در زمان نیاز به آن به همان سرعت حالت Standby فعالش میکند.
10- به کاهش دمای لپ تاپ کمک کنید - هر چه دمای لپ تاپ شما کاهش یابد عملکرد بهتری خواهد داشت و هر چه عملکردش سریعتر و بهتر باشد کارایی باتری اش بیشتر خواهد شد، لذا همواره شبکه های ورودی و خروجی هوای لپ تاپ تان را تمیز کنید و لپ تاپ را در وضعیتی قرار دهید که هوا به شکل مناسبی در آن جریان پیدا کند.
11- Power Options ویندوز را تنظیم کنید - به Power Options در کنترل پنل ویندوز بروید و آن را به شکلی که مناسب می دانید تنظیم کنید اگر Power Schemes را در این قسمت روی Max battery قرار دهید به صورت اتوماتیک تنظیماتی برگزیده می شوند که می توانند سبب حداکثر کارایی باتری شوند.
12- کارهای اضافی و همزمان را حذف کنید - اگر در وضعیت باتری زمانی که مشغول تایپ یک نامه هستید تصمیم گرفتید MP3 گوش کنید بهتر است از MP3 player خود استفاده کنید تا لپ تاپتان دلیلش هم که واضح است.
13- لپ تاپ مناسب خود را بخرید - اگر واقعا کسی هستید که طول عمر باتری برایتان حیاتی است بهتر است برای مدلهایی هزینه کنید که باتری شان کارایی بیشتر و قوی تر دارند مسلما برای اینگونه مدلها و این نوع باتری ها بایستی هزینه های اضافی را تقبل کنید.
14- شارژ و دی شارژ باتری - اکثر باتری های لپ تاپ های امروزی از نوع Li-on هستند و نیازی به اینکار ندارند ولی اگر از مدلهای خیلی قدیمی استفاده می کند دی شارژ کامل باتری و شارژ مجددش هر 15 روز توصیه می شود.
15- قابلیت Auto save را خاموش کنید - در حین کار با ابزارهایی مثل Word مایکروسافت و... قابلیت ذخیره اتوماتیک یا auto save را غیرفعال کنید این قابلیت سبب می شود هارد دیسک شما به صورت دائم درگیر باشد. اگر نگران این هستید که باتری تمام شود و هر آنچه انجام داده اید ذخیره نشده از بین بروند می توانید در همان قسمت Power options تنظیمات را به گونه یی تعریف کنید که در حین تمام شدن باتری سیستم Hibernate شده و اطلاعات شما دفعه ی بعدی که به جریان الکتریسته دسترسی داشتید مجددا در دسترستان باشد.
16- کاهش فعالیت کارت گرافیک - پائین آوردن رزلوشن صفحه نمایش و غیر فعال کردن اسکرین سیورهای تجملی و ... می توانند سبب فعالیت کمتر کارت گرافیکی و در نتیجه افزایش کارایی باتری لپ تاپ گردند.
منبع
ویا
رفند ويندوز xp
باتری های لپ تاپ مثل انسان ها هستند که ناگهانی یا به تدریج از دنیا می روند ، و باز هم مثل انسان ها از قانون مور پیروی نمی کنند چرا که نمی توانید انتظار داشته باشید که سال آینده این باتری ها مثلاً ۲ برابر باتری های امروز شارژ نگه دارند.
هرچند دیر یا زود عمر باتری های لپ تاپ ها در اثر استفاده مداوم به پایان می رسد اما با یک سری مراقبت های ویژه می توان این زمان را افزایش داد و همچنین در فواصل بین شارژ ها استفاده بیشتری از شارژ آنها داشت.
در این مقاله به بررسی بعضی از این مراقبت ها می پردازیم :
باتری را کاملاً خالی نکنید
برخلاف تصوری که از نسل قبلی باتری ها باقی مانده است ، خالی شدن کامل باتری های لیتیومی که در لپ تاپ ها ( و همچنین تلفن های همراه ) امروزی استفاده می شوند باعث ضعیف شدن آنها می گردد .
اما خبر خوب اینجاست که اگر لپ تاپ شما جدید باشد ( مراد از جدید اینجا استفاده از ویندوز ویستا یا ۷ است. البته اگر از ویستا استفاده می کنید به خودتان رحم کرده و همین امروز به ۷ مهاجرت کنید ! ) اگر بخواهید هم نمی توانید باتری آن را کاملا خالی کنید چراکه ویندوز های ویستا و ۷ دارای یک تنظیم اختصاصی برای این موضوع هستند که با تایپ Power در منوی استارت ،انتخاب Power Option و سپس کلیک بر روی هرکدام از Change Plan Settings ها ، بازکردن گزینه Battery Option و در نهایت باز کردن گزینه Critical battery level قابل دسترسی است .
این گزینه تعیین می کند که زمان خاموش کردن خودکار دستگاه بر اساس چقدر از شارژ باقی مانده باتری باشد که گزینه منطقی و پیش فرض آن ۵ درصد است .
متاسفانه ویندوز اکس پی دارای همچین گزینه ای نیست . هرچند که در بعضی لپ تاپ ها ممکن است ابزار خاصی از شرکت سازنده برای این منظور روی سیستم نصب شده باشد .
-
باتری را خنک نگه دارید
گرما یکی از دشمنان اصلی باتری و سایر قطعات لپ تاپ هاست . بنابرین همواره دقت کنید که در هنگام کار کلیه خروجی های هوای لپ تاپ باز باشد . همچنین از کار با این دستگاه ها روی فرش یا بالشت پرهیز کنید .
نکته دیگر اینکه هر چند وقت یکبار باتری را از لپ تاپ جدا کرده و نقاط اتصال آن را تمیز کنید . گرد و خاک بین این نقاط مثل یک مقاومت عمل کرده و باعث گرمای بیشتر می شوند .
-
به باتری استراحت دهید
اگر لپ تاپ شما به ندرت از برق جدا می شود سعی کنید باتری را از آن جدا کنید . هرچند در لپ تاپ های جدید بعد از شارژ کامل ، باتری از مدار خارج می شود اما همچنان گرما باعث کم شدن عمر آن خواهد شد . نکته مهم دیگر اینکه دقت کنید در هنگام جدا کردن باتری شارژ آن کامل باشد چرا که این باتری ها حتی اگر به دستگاه متصل هم نباشند بتدریج شارژ از دست می دهند و همانطور که گفته شد خالی شدن کامل باتری به ضرر آن است.
نکته مهم ۱ : هیچ وقت باتری را در حالی که دستگاه روشن است جدا یا حتی متصل نکنید . اینکار باعث صدمه به قسمت های الکتریکی آن و در بعضی مواقع هنگ سیستم می شود .
توجه مهم ۲ : یکی از باور های عوام این است که بهترین محل برای نگه داری باتری ای که استفاده نمی شود فریزر است ! هرچند خنک نگه داشتن باتری خوب است اما رطوبت یکی از دشمنان بی رحم قطعات الکترونیکی است . بجای فریزر همان دمای اتاق و یک محل خشک مناسب است.
نکته مهم ۳ : یکی دیگر از شباهت های باتری با انسان این است که باتری هم جنبه استراحت زیاد را نداشته و در اثر کار نکردن تنبل می شود . بنابرین هر چند وقت یکبار باتری را به دستگاه متصل کرده و کمی آن را شارژ کنید و اگر قصد استفاده مجدد از آن را دارید برای دفعه اول آن را بطور کامل شارژ کنید .
-
احیای باتری های معیوب
هرچند نمی توان یک باتری کهنه را مجبور کرد که شارژ بیشتری نگه دارد ، اما در صورتی که شارژ باتری شما بطور غیر منطقی سریع خالی می شود یا اینکه سیستم عامل مقدار باقی مانده شارژ را نمی تواند درست نشان دهد ، روش زیر می تواند تا حدودی این مشکل را بر طرف کند :
قدم اول این است که شارژ باتری را بطور کامل خالی کنیم ( این یکبار اشکالی ندارد ! ) اما همانطور که گفته شد ویندوز های ویستا و ۷ بطور پیش فرض این اجازه را به ما نمی دهند . از طرف دیگر تغییر تنظیم های پیش فرض این موضوع چندان جالب نیست . چون هم قابل اعتماد نیستند ( شاید شارژ باتری را کامل خالی نکنند ) و دیگر اینکه ممکن است فراموش کنیم که دوباره آن ها را تنظیم کنیم .
راه حل بهتر این است که لپ تاپ را از برق خارج کنید و صبر کنید تا ویندوز آن را بطور خودکار خاموش کند . سپس آن را مجدداً روشن کرده و وارد setup دستگاه شوید ( کلید ورود به setup برای دستگاه مختلف متفاوت است . معمولاً در هنگام روشن کردن لپ تاپ این کلید با پیغامی نشان داده می شود )
بعد از اینکه وارد setup شدید آنقدر صبر کنید تا دستگاه مجدداً خاموش شود . برای اطمینان این کار را چند بار تکرار کنید تا اینکه دستگاه بطور کلی روشن نشود . بعد از اینکار لپ تاپ را به برق وصل کرده و در حالی که خاموش است صبر کنید تا باتری بطور کامل شارژ شود . با کمی شانس مشکلات گفته شده بر طرف خواهند شد .
-
چگونه عمر باتری را در هنگام استفاده بالا ببریم
نکات فوق برای بالا بردن عمر کلی باتری مناسب بودند . اما روش های ساده ای هم وجود دارند که می توانند زمان کار با لپ تاپ را در فواصل بین شارژ افزایش دهند . این روش ها بخصوص در هنگامی که دسترسی به برق وجود ندارد بسیار مناسبند :
۱- نور صفحه را کاهش دهید
نور مانیتور قاتل اصلی شارژ لپ تاپ است.
-
۲- امکانات بلا استفاده را خاموش کنید
-
خاموش کردن بلوتوث و وای فای ، عدم استفاده از موس خارجی و خاموش کردن صدای لپ تاپ در صورت عدم استفاده از آنها به شدت در افزایش توان باتری موثر است .
-
۳- از باز کردن برنامه های مختلف پرهیز کنید
تا آنجا که می توانید برنامه های کمتری را باز نگه دارید . پردازش همزمان احتیاج به انرژی بسیار زیادی دارد .
-
۴-از کارهای سنگین پرهیز کنید
ویرایش عکس های خانوادگی یا تماشای سریال جومونگ ! را به زمانی که به برق دسترسی دارید موکول کنید .موسیقی را هم با موبایلتان می توانید گوش دهید ( البته اگر شارژ دارد ! )
-
۵- فرق بین Sleep و Hibernate را بدانید
به جرأت می توانم بگویم که ۸۰ درصد کسانی که میشناسم بطور کلی نمی داندند که Hibernate اصلاً یعنی چه !
در هنگام خاموش کردن سیستم شما ۳ گزینه دارید :
۱- Shutdown : که سیستم را بطور کلی خاموش می کند .
۲- Sleep : که قسمت هایی مثل مانیتور ، درایو های نوری و تا حدودی هارد دستگاه را خاموش نگه می دارد ، اما در سیستم همچنان برق جریان دارد و آمده به کار است و با فشردن یک کلید به سرعت به حالت اول روشن می شود .
۳- Hibernate : وقتی شما سیستم را Hibernate می کنید سیستم عامل از تمام برنامه ها و فایل های جاری و وضعیت کلی سیستم ( که در رم در جریان است ) یک تصویر تهیه کرده و آن را در هارد دستگاه ذخیره و سیستم را بطور کامل خاموش می کند . با روشن کردن مجدد سیستم این تصویر به سرعت دوباره در رم قرار گرفته و سیستم با سرعت زیادی دقیقاً مثل زمان قبل از خاموش شدن آماده به کار می شود .
به این ترتیب اینطور می توان نتیجه گرفت که اگر می خواهید برای چند دقیقه از پای دستگاه بلند شوید بهتر است آن را در حالت Sleep بگذارید ، اما اگر این زمان بیشتر از مثلاً نیم ساعت است بهتر است آن را Hibernate کنید.
نکته مهم دیگر اینکه تصور نکنید با توجه به اینکه در حالت Sleep سیستم همچنان برق مصرف می کند پس بهتر اسj همیشه آن را Hibernate کنیم . سیستمی که hibernate شده است در هنگام روشن شدن استفاده زیادی از هارد می کند که نتیجه آن تلف شدن مقدار زیادی شارژ است .
-
۶- رم دستگاه را افزایش دهید
هر چقدر رم دستگاه بیشتر باشد نیاز دسترسی به هارد کمتر می شود که نتیجه آن کمتر مصرف شدن باتری است . بطور کلی هارد یکی از نامرد ترین قطعات لپ تاپ ها در مصرف برق است بنابرین کارهایی مثل کپی فایل هم در هنگام عدم دسترسی به برق توصیه نمی شود
منبع
نگهداری باتری لپتاپ[/URL]
یکی از مشخصه های مهم لپتاپ که هنگام خرید باید به آن دقت کرد، مدت کارکرد باتری آن می باشد
تنوع زیادی در بازه مدت کارکرد باتری وجود دارد، اکثر لپتاپهای معمولی حدود سه ساعت کار میکنند و بعضی از آنها تا چهارده ساعتالبته این موضوع بر اساس کارکرد لپتاپ می تواند بسیار متغیر باشد
از آنجایی که خودم با مسئله ی شارژ باتری و نحوه استفاده بهینه از آن درگیر بوده ام، و اکثر اوقات با کمبود شارژ مواجه می شوم، تصمیم گرفتم در این زمینه مطلبی بنویسم
شاید شما هم مثل من از افراد به ظاهر متخصص زیادی در مورد پرسیده باشید
و احتمالا آنها جوابهایی مثل موارد زیر داده باشند
باتری را کامل شارژ کن و تا آخر مصرف کن و دوباره شارژ کن
آداپتور باتری همیشه به برق و در حال شارژ شدن باشد، هیچ مشکلی نیست
باتری را از لپتاپ جدا کن و در مواقع ضروری استفاده کن
و ...
خب و حالا به سراغ بهترین راه حلها می رویم
و چه کسی بهتر از [کمپانی اپل (یکی از بهترین سازنده های لپتاپ) میتواند در ابن مورد راهنمایی کند؟
قبل از هر کاری بهتر است کمی با اتری لپتاپ آشنا شویم
تقریبا تمام باتری های لپتاپ، امروزه از نوع هستند، که عملکرد خیلی بهتری نسبت به باتری ها قدیمی نیکل-کادمیومی دارند. (چندین ساله که من باتری نیکلی ندیده ام و عملا از دنیای لپتاپ ها و موبایلها حذف شده)
باتری های نیکلی، برای اینکه بتوانند ظرفیت خود را حفظ کنند، بایستی در هر بار استفاده، کامل شارژ و سپس کامل مصرف شوند
باتری های لیتیومی برخلاف باتری های نیکلی، برای حفظ ظرفیت خود، نیاز به شارژ شدن کامل و خالی شدن کامل ندارند و این تفکر از گذشته نشئت می گیرد
باتری های لیتیومی به سرعت می توانند تا 80% ظرفیت خود، شارژ شوند، پس از آن برای 20% باقیمانده زمان طولاتی تری نیاز است
نکته ی قابل توجه در مورد باتری ها این است که هر باتری عمر مفیدی دارد، (عمر بعضی 500 سیکل یا دوره است)
تعریف دوره شارژ Charge Cycle: مصرف 100% از نیروی باتری
فرقی نمیکند که یکجا مصرف کنید، یا به صورت مجزا (به عنوان مثال، 50% را امروز مصرف میکند، دستگاه را کامل شارژ میکنید و فردا 50% دیگر، که در این دو روز یک دوره از عمر باتری کاسته می شود)
با گذشتن از هر دوره شارژ، مقدار ناچیزی از ظرفیت باتری کاسته می شود (در دوران عمر مفید باتری، این کاهش ظرفیت تا 80% ظرفیت باتری نو، ادامه می یابد)
و معمولا بعد از گذشت 500 دوره شارژ، عمر باتری خاتمه یافته و ظرفیت شارژ آن خیلی ناچیز خواهد شد
همان طور که متوجه شدید، موثرترین راه نگهداری از باتری، به حداقل رساندن دوره های شارژ آن است، حال چگونه؟
مرحله اول
باید تا جای ممکن، میزان مصرف باتری را کاهش داد تا دوره های شارژ به حداقل برسند
با انجام کارهایی از قبیل موارد زیر می توانید مصرف را پایین بیاورید:
خاموش کردن شبکه بیسیم (Wi-Fi) و همچنین بلوتوث (Bluetooth) در مواقع عدم استفاده
پرهیز از بالا بردن نور صفحه (این موضوع به محیط بستگی داره، طوری تنظیم کنید تا چشمها خسته نشوند)
بستن برنامه های اضافی و غیر کاربردی که در سیستم در حال اجرا هستند
قطع کردن و بیرون کشیدن لوازم جانبی و Flash Memory ها در صورت عدم استفاده
خارج کردن CD از صورت عدم استفاده
و عوامل دیگری که میدانید در حال هدر دادن باتری شما هستند
اکثر لپتاپ ها قسمتی به عنوان Power Option (در MacBook ها تحت عنوان Energy Saver control panel) یا چیزی شبیه آن دارند که معمولا با کلیک بر روی نماد باتری، پدیدار می شوتد
و در آنها مجموعه ا ی از وضعیت های کارکردی دستگاه از طرف سازنده، آماده شده اند، که با توجه به نیاز خود می توانید گزینه مناسب را پیدا کنید، توجه داشته باشید که با افزایش عملکرد، میزان نگهداری شارژ کمتر خواهد شد و برعکس.
این Trade off شخصی است و خود کاربر باید تصمیم بگیرد کفه ی ترازو به سمت عملکرد یا زمان شارژ، سنگینی کند
مرحله دوم
به طور خلاصه، این مرحله، مراقبت صحیح از باتری است
برای باتری بهتر است تا گهگاه الکترون ها در آن در جریان باشند،
اگر به صورت معمولی از لپتاپ استفاده می کنید، این روال طی می شود
ولی ممکن است جزء آن دسته از افرادی باشید که لپتاپشان دائم به برق متصل است، در این صورت اگر لپتاپ شما با پر شدن باتری، شارژ شدن را متوقف می کند، لازم نیست نگران چیزی باشید
فقط هر ماه یکبار بایستی شارژ را کامل مصرف کرده و دوباره شارژ کنید ( و یا می توانید باتری را کالیبره کنید، در ادامه نحوه کالیبره کردن را نوشته ام)
اگر قصد دارید برای مدت بیش از شش ماه از لپتاپ استفاده نکنید، باتری را با شارژ 50% از لپتاپ جدا کرده و نگهداری کنید
اگر باتری برای مدت طولانی با شارژ پر بماند، مقدار قابل توجهی از ظرفیتش را از دست خواهد داد
(جواب یک چرا، قبلها برای من سوال بود که چرا باتری موبایلها و لپتاپهای نو فول شارژ نیست)
مورد دیگر، درباره دمای نگهداری باتری است
به منظور استفاده بهینه از باتری، در زمان کار دمای آن نباید از 35 درجه تجاوز کند و نباید به کمتر از 10 تقلیل یابد
(و دمای توصیه شده برای باتری در هنگام عدم استفاده، بین 25- تا 45 درجه سانتیگراد است)
دمای ایده آل، دمای اتاق یا همان 22 درجه سانتیگراد است.
پس از این دو مرحله، توجه شما را به موارد زیر جلب می کنم:
کالیبره کردن باتری (سنجیدن باتری)
در داخل باتریها، ریزپردازنده ای وجود دارد که میزان توانایی شارژ دستگاه را تخمین می زند، هر از چند گاهی، برای استفاده موثر و تخمین دقیق ظرفیت، لازم است باتری کالیبره شود
این کار بهتر است در بار اول و هر چند ماه یکبار صورت گیرد (اگر از جمله افرادی هستید که دائما لپتاپشان به برق است، بهتر است هر ماه این کار را تکرار کنید)
1- آداپتور برق را متصل کنید و باتری را 100% شارژ کنید
2- حالا به باتری پر شده، 2 ساعت استراحت دهید (یا می توانید از لپتاپ همراه با آداپتور استفاده کنید)
3- آداپتور را از لپتاپ جدا کنید و از باتری استفاده کنید تا شارژ آن به حداقل برسد و اخطار شارژ نمایان گردد
4- در این مرحله، کارهای خود را ذخیره کرده و به کار با لپتاپ ادامه دهید، تا زمانی که شارژ بسیار کم شده و لپتاپ به صورت اتوماتیک به خواب می رود
5- لپتاپ را خاموش کنید یا اجازه بدهید در خواب باقی بماند، در این مرحله باید حداقل 5 ساعت یا بیشتر صبر کنید
6- آداپتور را وصل کنید و لپتاپ را کاملا شارژ کنید
(آموزشی که به آن اشاره شد، برگرفته شده از قسمت پشتیبانی کمپانی اپل برای مک بوک بود، این موارد برای هر نوع باتری متفاوت است، ولی درصد تشابه بالایی دارد، اگر لپتاپ شما، مک بوک نیست، برای اطمینان، قبل از انجام این کار، می توانید در وب برای مدل مربوط به خودتان
در لپتاپ های وایو کمپانی سونی، برنامه ای تحت عنوان Battery Care Function از پیش نصب کرده است
و ادعا کرده که با پایین نگه داشتن مقدار شارژ، می توان از تنزل باتری جلوگیری کرد
برای اجرای آن، ابتدا VAIO Control Center را از Control Panel پیدا کنید و داخل شوید، سپس در سربرگ Categories، فایل Power Management را باز کنید، Battery Care Function نمایان می گردد
(با توجه به مدلهای مختلف لپتاپ و نسخه های مختلف نرم افزار، ممکن است این نحوه دسترسی برای برخی مدلها صادق نباشد)
همان که در تصویر مشاهده می کنید، با فعال کردن Battery Care Function، باتری تا 80% گنجایش خود، شارژ می گردد و پس از آن شارژ متوقف می گردد، و اگر بعد از آن آداپتور متصل باقی بماند، لپتاپ با نیروی آداپتور کار خواهد کرد، بدون آنکه کاری به باتری داشته باشد، دقیقا مشابه حالتی که باتری از لپتاپ جدا شده باشد (سونی توصیه کرده، بعد از فعال سازی این مورد، هنگام استفاده از آداپتور، درصد شارژ بیش از 80% نباشد، این موضوع ممکن است در بار استفاده ی اول از این قابلیت پیش بیاید)
Super Battery Care Function هم مشابه گزینه ی بالاست با این تفاوت که، باتری تا 50% گنجایش، شارژ می شود
(قابل توجه کسانی که به توصیه ی برخی متخصص نما، باتری خود را از اپتاپ جدا کرده اند)
منبع
Dj_aghamajid
30-09-2011, 22:46
ممنون دوست عزیز!
من تقریبا همه اینها رو رعایت میکنم! ولی ....
شما چند تا از این توصیه ها رو که بکار بستین و جواب داده رو بگین! من در موقع کار با برق مشکلی ندارم! اما در مورد کار با باتری مشکل دارم! شما در این زمینه چه ترفندی میزنید؟
ممنون دوست عزیز!
من تقریبا همه اینها رو رعایت میکنم! ولی ....
شما چند تا از این توصیه ها رو که بکار بستین و جواب داده رو بگین! من در موقع کار با برق مشکلی ندارم! اما در مورد کار با باتری مشکل دارم! شما در این زمینه چه ترفندی میزنید؟
سلام
یه توصیه ای که من خیلی دوست داشتم رو اینجا میگم
اولا باتری رو هیچ وقت داغ نکنید بنابراین در هنگام کارهای سنگین از برق استفاده و باتری را خارج کنید (لپ تاپو خاموش باتری را خارج و با استفاده از برق به کار خود ادامه دهید)
البته باید ریسک قطع شدن برق رو هم در نظر بگیرید خوشبختانه توی محله ما تو زاهدان سالی یکی دو دفعه بیشتر قطعی برق نداریم
دوم استفاده هایی که باعث خالی شدن سریع باتری میشود رو هم سعی کنید با برق انجام بدید مثل خروجی های یو اس بی و کابل hdmi
سوم و مهمترینش و جداب ترینش:
از سی پی یو به اندازه مصرفتون کار بکشید
مثلا اگه اکسل کار میکنید یا حتی در بازی های سنگین هم میتونید این کارو انجام بدید این کار باعث کاهش دمای لپ تاپ نیز میشود که یک عزیزی تئی همین انجمن زحمتشو کشیده بود که با اجازش منم بهتون میگم:
بر روی آیکون باتری در کنار ساعت کلیک کنید و گزینه power balance رو انتخاب کنید (این قسمت در کنترل پنل نیز در دست رس می باشد)
حال باید گزینه more power option رو انتخاب کنید
گزینه change plan setting رو انتخاب کنید
حال گزینه change advanced power setting رو انتخاب کنید
در قسمت processor power manegment سه گزینه وجود دارد که
مقدار min رو 5 درصد
سیستم کولینگ رو روی اکتیو بگذارید تا لپتاپتون در کارهای سنگین خنک بمونه
و مقدار max را برای کارهای سبک 15 یا 20 قرار دهید برای کارهای نیمه سنگین 30
و کرهای خیلی سنگین 45 یا 50 قرار دهید به اینصورت هیچگاه سی پیو شما از تمام توانش استفاده نمیکنه گرما کاهش پیدا میکنه
باتری افزایش
وهیچ خطری برای شما نداره
برای nfs hot prusuit2010 مقدار 35 درصد کافیست
برای بازی space marine مقدار 50 درصد
مقادیر برای core i5 میباشد
jabarsink2000
03-10-2011, 23:30
با سلام به دوستان عزیز اگر کسی دستگاه خودش را در سایت اصلی ایسر چک کرده است لطفا روش ان ولینک سایت را اعلام کند.
با تشکر.
هادی
jabarsink2000
04-10-2011, 20:11
با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز.
دیروز یک مدل 5755G با کانفیگ :I5/6G/750/5402G
به صورت اکبند تحویل گرفتم(2 جعبه با پلمپ ایسر )با گارانتی سازگار
فقط اکنون چک کردم 6 گیگ رم دارد که از 2 مدل رم با مارک متفاوت استفاده شده است.
یک مدل رم با مارک kingstonبا سایز 2 گیگ یک عدد رم با مارک hyundaiبا سایز 4 گیگ.
هارد هم که وسترن است(WDC WD7500BPVT-22HXZ) مدت کارکد ان را هم چک کردم 0 بود.
دوستانی که دارند چک کنند ایا مدل های رم های انها هم متفاوت است؟
با تشکر.
هادی
با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز.
دیروز یک مدل 5755G با کانفیگ :I5/6G/750/5402G
به صورت اکبند تحویل گرفتم(2 جعبه با پلمپ ایسر )با گارانتی سازگار
فقط اکنون چک کردم 6 گیگ رم دارد که از 2 مدل رم با مارک متفاوت استفاده شده است.
یک مدل رم با مارک kingstonبا سایز 2 گیگ یک عدد رم با مارک hyundaiبا سایز 4 گیگ.
هارد هم که وسترن است(WDC WD7500BPVT-22HXZ) مدت کارکد ان را هم چک کردم 0 بود.
دوستانی که دارند چک کنند ایا مدل های رم های انها هم متفاوت است؟
با تشکر.
هادی
مبارك باشه . چند گرفتيد ؟ مدت كاركردو چطوري چك كرديد ؟
jabarsink2000
04-10-2011, 23:02
مبارك باشه . چند گرفتيد ؟ مدت كاركردو چطوري چك كرديد ؟
همکاری 930 دیشب خریدم با cpu-z هارد هم hd tune pro.
با تشکر.
هادی
alinaghd
05-10-2011, 11:17
قیمت این حدودا چنده ؟
jabarsink2000
05-10-2011, 13:22
این هم برای دوستان عزیز:
Dj_aghamajid
05-10-2011, 15:09
آره رم ها متفاوته! من قبلا متوجه شده بودم! اینم جزئیاتش!
jabarsink2000
05-10-2011, 15:21
مدل هارد دستگاه شما چیست؟
Dj_aghamajid
05-10-2011, 22:22
هیتاچی!:46:
Dj_aghamajid
05-10-2011, 22:52
من الان لپتاپم رو رجیستر کردم!
amin_pwa
06-10-2011, 00:29
من چند روز دیگه می خوام برم ایسر مدل 4755 بگیرم . کسی از دوستان از قیمتش خبر داره ؟واسه اینکه سرم کلاه نره باید به چه نکاتی دقت کنم ؟ مثلا جعبش . وسایل همراش .در ضمن کیفیتش خوب هست موقع رایت یا خوندن dvd مشکل دار نمیشه ؟ یا usb3 واقعا هست ؟
shayan3001
06-10-2011, 00:32
رجیستر کردن برای چی هست؟
Dj_aghamajid
06-10-2011, 09:23
من چند روز دیگه می خوام برم ایسر مدل 4755 بگیرم . کسی از دوستان از قیمتش خبر داره ؟واسه اینکه سرم کلاه نره باید به چه نکاتی دقت کنم ؟ مثلا جعبش . وسایل همراش .در ضمن کیفیتش خوب هست موقع رایت یا خوندن dvd مشکل دار نمیشه ؟ یا usb3 واقعا هست ؟
شما فقط با گارانتی سازگار و از نمایندگی سازگار بگیر!
همه چی رو کامل و سالم بهت تحویل میدن! من فقط 1 بار باهاش رایت کردم، بی نقص هم بود! 10 تا DVD هم روش استفاده کردم که مشکلی تو خوندن نداشت! USB3.0 من امتحان نکردم! اما یکی از دوستان همین تاپیک امتحان کرد وگفت درست کار میکنه!
قیمت هم باید حدود 900 باشه! دقیق نمیدونم!
amin_pwa
06-10-2011, 09:32
شما فقط با گارانتی سازگار و از نمایندگی سازگار بگیر!همه چی رو کامل و سالم بهت تحویل میدن! من فقط 1 بار باهاش رایت کردم، بی نقص هم بود! 10 تا DVD هم روش استفاده کردم که مشکلی تو خوندن نداشت! USB3.0 من امتحان نکردم! اما یکی از دوستان همین تاپیک امتحان کرد وگفت درست کار میکنه!قیمت هم باید حدود 900 باشه! دقیق نمیدونم! بسیار متشکر . حرارتش چه طوریه ! زیاد داغ نمی کنه ؟قیمتش حدود چنده ؟
Dj_aghamajid
06-10-2011, 14:41
بسیار متشکر . حرارتش چه طوریه ! زیاد داغ نمی کنه ؟قیمتش حدود چنده ؟
من 5755 دارم! تو همین تاپیک همه جور اطلاعاتی وجود داره! مثل دما! یه نگاهی به صفحات قبلی بکنید!
قیمت 4755 هم که تو پست قبلی گفتم: حدود 900 تومن!
تاپیک 4755 هم وجود داره! من قبلا توش شرکت کرده بودم! یه سرچی بکنید شاید آمار دقیقتری توش پیدا کنید!
برای بازی کردن باید بدنبال کول پد هم باشید ! مدل N8 Ultra DeepCool مورد مناسبیه! نمیدونم بالاخره به بازار اومده یا نه! اگه اون نیومده N8 DeepCool مناسبه! قیمتش هم حدود 28 تا 32 تومنه!
البته من خودم یه کول پد پلاستیکی با یک فن گرفتم که تاثیری رو خنکی اصلا نداره و فقط به عنوان زیر لپتاپی برای بلند شدن ارتفاعش استفاده میکنم.
شمام بهتره حتما این رو در نظر داشته باشید :
ThermaPak
بر خلاف انتظار اصلا فن نداره اما باعث خنک شدن میشه. جستجوش کنید
نور كم باشه و ... ؟
اگر دوست میدارید، apple هم این قابلیت رو داره، مثلا macbook air اش، اما اگر نه با همون یه لامپ led حل میشه.
من که اون خط های ریز رو دوست میدارم !
کیبردش خیلی بهتر شده!
این قضیه کیبورد چیه ؟ میشه یه عکس ازنمای نزدیک از کیبورد جدید بذارید ببینم؟
ممنون
Dj_aghamajid
06-10-2011, 21:32
شما بی زحمت دوباره صفحات قبل رو بخونید! حواب همه سوالات هست!
شما بی زحمت دوباره صفحات قبل رو بخونید! حواب همه سوالات هست!
بله دیدم کیبوردش رو .
jabarsink2000
07-10-2011, 17:34
تا امروز شک داشتم که سازگار قطعات نوت بوک ها را تغییر میدهد.
امروز شکم بر طرف شد.
با سرچی که کردم دیدم قطعات این نوت بوک ها درست است.
برای مثال فکرمیکردیم این شارژر برای ایسر نیست بفرمایید این لینک شارژری که در پک 5755gاست در این سایت اعلام شده این مدل شارژر اورجینال این مدل است:
italia88
09-10-2011, 00:46
در حال حاضر 5755 با گارانتی سازگار چند در میاد؟
با کانفیگ : i7 , 8gig ram , hard 1 tera , vga 2gig 540 gforce , usb3
mahdi_5785
09-10-2011, 19:35
من می خوام این مدل رو بخرم به نظر شما با قیمت 1200 پیدا می شه؟ صبر بکنم پایین تر می یاد ؟
ایسر 5750 رو یه سال بعد از 5742 ریلیز کرد اما 5755 رو شیش ماه بعد از 5750. من مرداد 5750 خریدم اگه می دونستم یه ماه صبر می کردم این مدلشو می گرفتم. حداقلش از نظر ظاهری خیلی قشنگ تر شده.
jabarsink2000
10-10-2011, 18:10
قیمت امروز:
13,390,000
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------
قیمت امروز با گارانتی سازگار:
Aspire 5755G-Core i7-8GB-1TB:13,390,000
Aspire 5755G-Core i5-6GB-750GB:9,990,000
Aspire 5755G-Core i5-4GB-500GB:9,100,000
با تشکر.
هادی
mahdi_5785
14-10-2011, 13:22
من 5شنبه قیمت کردم تا 1.240.000 هم پیدا می شد احتمالا ارزونتر هم میشه به پاساژ ایران و پارسیان سر بزنید.
Dj_aghamajid
14-10-2011, 14:01
قیمت ها یکم پایین اومده!
مثلا: Aspire 5755G-Core i5-6GB-750GB شده 960 تا 980 تومن!
peaceful1
14-10-2011, 14:34
من هم دیروز صبح یه 4GB/500GB/i5 خریدم 870
Dj_aghamajid
14-10-2011, 14:36
مبارک داداش!:31:
peaceful1
14-10-2011, 14:47
مبارک داداش!:31:
قربونت برای خودم نبود برای یکی از دوستان بود دیگه حداقل تو این یه ماهه 10 تا لپ تاپ شد.
بیشترش هم همین مدل 5755 گرفتم.
-----------------------------
راستی شما تو این تاپیک انگار بحث Deepcool N8 Ultra کرده بودین بچه ها از مجتمع پایتخت به مبلغ 35 تومن تهیه کرده بودند.
دوستانی که لپ تاپ رو دارند اگه امکانش بود و با آپدیت بایوس یا درایوری ورژن جدید برخورد کردند اطلاع رسانی کنند بقیه دوستان استفاده کنند. و اگه تونستند نظرشون رو درباره بهتر یا بدتر شدن تغییرات بگند.
Dj_aghamajid
14-10-2011, 14:54
Ultra?
اومده؟
من که Deepcool N8 Black گرفتم!
بایوس رو من فعلا دست نمیزنم!
اما درایور جدید گرافیک اومد و من نصب کردم، بد نیست نصب کنین!
من که Deepcool N8 Black گرفتم!
اما درایور جدید گرافیک اومد و من نصب کردم، بد نیست نصب کنین!
سلام
این deep cool تاثیری هم داره مخصوصا توی بازیهای سنگین
درایور جدیدو از کجا دانلود کردی؟؟از من که سایت nvidia نمیره چک کنمش
سلام دوستان گرامی،
با تشکر از همه دوستان با نظراتی که داده بودن. تعداد پست ها زیاد بود نمیشد همه رو تشکر زد. اما فرصت کردم برای همه میزنم :دی )
راستش من کلا تو کار PC بودمو زیاد از نحوا نگهداری لپتاپ ها اطلاعی ندارم. چند سوال داشتم:
من مدل 5755 G رو انتخاب کردم برای خرید. کانفیگ Ci5 / Ram: 4g / HDD: 500g .
1. کول پد واقعا تاثیری داره؟ از نظر شما اساتید توصیه میشه که بخرمش؟ قیمتاش چجوریاس؟
2. موقع کار معمولی وقتی به برق دسترسی دارم، توصیه میشه که با برق کار کنم دیگه؟ موقع کار با برق، باتری رو جدا کنم؟
3. رجیستر کردن چه فایده ای داره؟ توصیه میشه؟
4. مدت گارانتی ها معمولا چجوری؟ یه توضیحی درباره گارانتی این لپتاپا بدین ممنون میشم.
با تشکر پیشاپیش.
farzad.potter
16-10-2011, 11:50
بچه ها، من می خوام این لپ تاپو بخرم. اما مشکیش اصلا پیدا نمیشه! یعنی سازگار فقط مدل های Core i7 و با رم 8 گیگی که خودش میزاره میده!
فقط آبیش هست. به نظرتون می ارزه آبیشو بگیرم؟ جلف نیست؟!!
بچه ها، من می خوام این لپ تاپو بخرم. اما مشکیش اصلا پیدا نمیشه! یعنی سازگار فقط مدل های Core i7 و با رم 8 گیگی که خودش میزاره میده!
مشکی یه رنگ کلاسیکه، آبی کمی تو مایه های اسپورت...حتما خودتون از نزدیک دیدید، اگر میتونید باهاش کنار بیاید آبی هم قشنگیه خاص خودشو داره.
سلام دوستان گرامی،
با تشکر از همه دوستان با نظراتی که داده بودن. تعداد پست ها زیاد بود نمیشد همه رو تشکر زد. اما فرصت کردم برای همه میزنم :دی )
راستش من کلا تو کار PC بودمو زیاد از نحوا نگهداری لپتاپ ها اطلاعی ندارم. چند سوال داشتم:
1. کول پد واقعا تاثیری داره؟ از نظر شما اساتید توصیه میشه که بخرمش؟ قیمتاش چجوریاس؟
2. موقع کار معمولی وقتی به برق دسترسی دارم، توصیه میشه که با برق کار کنم دیگه؟ موقع کار با برق، باتری رو جدا کنم؟
4. مدت گارانتی ها معمولا چجوری؟ یه توضیحی درباره گارانتی این لپتاپا بدین ممنون میشم.
با تشکر پیشاپیش.
الوووووو؟ کسی نیست...؟
bibak2009
17-10-2011, 20:09
سلام يه سوال مهم اين كارت گرافيكش چجوره؟بازي هارو خوب اجرا ميكنه؟فيلم هاي hd رو چطور؟
در مقايسه با leveno g570 بهتره يا بدتر؟نسبت به HP ProBook 4530s Core چطور؟
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
سلام
دوستان عزیزی که این لبتاپ رو خریدن ، درایورهای مورد نیاز لپ تاپ توی جعبه اش هست یا اینکه باید دانلود کنیم ؟
ممنون
farzad.potter
19-10-2011, 17:46
به کمک مطالب این تاپیک بالاخره 5755 مشکی رو با Core i7 رم 8گیگ گرفتم.
3 روزی میشه. خیلی هم خوب جواب داده تو این 3 روز. ممنون از همتون.
peaceful1
19-10-2011, 18:08
سلام
دوستان عزیزی که این لبتاپ رو خریدن ، درایورهای مورد نیاز لپ تاپ توی جعبه اش هست یا اینکه باید دانلود کنیم ؟
ممنون
تو جعبه اش هست ولی اگه بخوای میتونی ورزن جدید تر اون رو از سایت بریزی البته فکر نکنم تو این مدت کم خیلی فرقی کرده باشه.
سلام دوستان گرامی،
4. مدت گارانتی ها معمولا چجوری؟ یه توضیحی درباره گارانتی این لپ تاپا بدین ممنون میشم.
با تشکر پیشاپیش.
1) تاثیر داره ولی نه خیلی اگه لپ تاپی که خوب طراحی شده به شکلی که نه خیلی داغ کنه و حتی اگه داغ کنه به خوبی گرما رو دفع کنه تهیه کنی خیلی بهتر هست تا کول پد بگیری چون بر عکس کامپیوتر خونگی نمیشه لپ تاپ رو موضعی خنک کرد.
2) بهتر نکنی چون اگه برق قطع بشه لپ تاپ ممکنه آسیب جدی ببینه.
3) منظور شما رو متوجه نمیشم.
4) خوب شرکت به شرکت فرق میکنه بهتر به جای زمان گارانتی به اعتبار شرکت توجه کنید که حداقل اگه تضمبن دست و پا شکسته ایی میده واقعا به تعهدش وفا کنه.
شما یه کاری کن لیست همه نمایندگی ها رو از سایت بردار شروع کن به همه زنگ بزن حتما تو بازار موجوده این طوری رنگ مورد علاقه خودت رو به راحتی پیدا خواهی کرد.
سلام يه سوال مهم اين كارت گرافيكش چجوره؟بازي هارو خوب اجرا ميكنه؟فيلم هاي hd رو چطور؟
در مقايسه با leveno g570 بهتره يا بدتر؟نسبت به HP ProBook 4530s Core چطور؟
سخت افزار این لپ تاپ بسیار قوی هست ولی اینی که بتونه بازدهی بالایی تو بازیهای سنگین از خودش نشون بده مشخصا نمیتونه چون برای این کار طراحی نشه و احتمالا از شدت گرما ممکنه بعضی از بازی ها دچار پرش و کندی بشند.
ولی به قیمتش خیلی لپ تاپ خوب و قوی هست.
متاسفانه درباره این دو مدل چیز زیادی نمیدونم پس بهتره نظر ندم.
mahdi_5785
21-10-2011, 13:12
به کمک مطالب این تاپیک بالاخره 5755 مشکی رو با Core i7 رم 8گیگ گرفتم.
3 روزی میشه. خیلی هم خوب جواب داده تو این 3 روز. ممنون از همتون.
چند خريدي ؟ از كجا ؟
farzad.potter
21-10-2011, 22:18
چند خريدي ؟ از كجا ؟
من از نمایندگی سازگار تو شهرمون خریدم-بابل. برای من 1320 افتاد.
+ مثل اینکه این مدل با رم 8گیگی که من گرفتم، کانفیگ اصله! آخه دیدم یکی از سایت های خارجی با همین کانفیگ رو تست کرده.
برچسب اصل Acer هم باز نشده بود!
تنها نکته اذیت کنندش، این کیبورد عربیشه که خیلی رو اعصابه!!
من از نمایندگی سازگار تو شهرمون خریدم-بابل. برای من 1320 افتاد.
+ مثل اینکه این مدل با رم 8گیگی که من گرفتم، کانفیگ اصله! آخه دیدم یکی از سایت های خارجی با همین کانفیگ رو تست کرده.
برچسب اصل Acer هم باز نشده بود!
تنها نکته اذیت کنندش، این کیبورد عربیشه که خیلی رو اعصابه!!
دوست عزیز من شنیدم سازگار پلمب میاره و با گارانتی اصلی ایسر میخره
با گارنتی خودش میفروشه به ما
bibak2009
23-10-2011, 21:01
سلام با خيلي ببخشيد ولي تاپيكي براي اين لپ تاپ پيدا نكردم كسي در موردش چيزي ميدونه؟
Acer Aspire 4830TG
سلام
واسه اين مدل ، صفحه كليد فارسي انگليس هم وجود داره ؟ مثلا" موقع خريد بايد بگيم ،، اوني رو بيار كه كيبرد فارسي داره ،، يا اينكه
اين مدل اصلا" كيبرد فارسي نداره .
ممنون
peaceful1
24-10-2011, 22:03
سلام با خيلي ببخشيد ولي تاپيكي براي اين لپ تاپ پيدا نكردم كسي در موردش چيزي ميدونه؟
Acer Aspire 4830TG
تقریبا میتونم با اطمینان بگم همچین چیزی ایران نیست ولی لپ تاپ هایی با کانفیگ بالا رو میشه از برندهایی مثلAsus و لنوو و خیلی برندهای دیگه تو بازار پیدا کرد.
سلام
واسه اين مدل ، صفحه كليد فارسي انگليس هم وجود داره ؟ مثلا" موقع خريد بايد بگيم ،، اوني رو بيار كه كيبرد فارسي داره ،، يا اينكه
اين مدل اصلا" كيبرد فارسي نداره .
ممنون
اینها یا صفحه کلیدشون عربی/انگلیسی هست یا انگلیس خالی اگه برای شما فارسی مهم هست باید تو مدل های ایسوس خرید کنید.
bibak2009
25-10-2011, 00:00
تو بابل :فروش لپ تاپ عارف چنين لپ تاپي بود به رنگ آبي قيمتشم 975 تومن
فقط ميخوام بدونم نسبت به 5755 بهتره يا نه؟
peaceful1
25-10-2011, 11:08
میتونید میزان رم/ مدل پردازشگر/ مدل گرافیک و میزان رم اختصاص یافته برای گرافیک / و میزان هارد رو بپرسید و بگید چقدر هست؟
راستی با چه ضمانتی هست؟ نو هست یا استفاده شده هست؟
Dj_aghamajid
29-10-2011, 19:49
سلام
این deep cool تاثیری هم داره مخصوصا توی بازیهای سنگین
درایور جدیدو از کجا دانلود کردی؟؟از من که سایت nvidia نمیره چک کنمش
نزدیک یک ماه نبودم!
اول باید با فیل شکن بری تو سایت Nvidia , قسمت دانلود درایورهای کارت گرافیک و گزینه مربوط به GT540M رو پیدا کنی و همچنین در قسمت مربوطه سیستم عاملتون رو هم انتخاب کنید تا لینک دانلود رو به شما بده! اگهVPN داری که همون رو دانلود کن، اگه نه باید از روی اسم فایلی که میخوای دانلود کنی یک کپی بگیری و در گوگل سرچ کنی تا همون فایل رو در سایت غیر فیلت ر پیدا کنی و از اونجا راحن دانلودکن.
در مورد کول پد هم باید بگم برای مواقعی که سیستم بیش از 2 ساعت روشنه و یا برای کارهای نیمه سنگین و سنگین حتما توصیه میشه! برای جلوگیری از گرم شدن باتری هم موثره! همانطور که میدونید باتری لپتاپ اگه گرم بشه باطل میشه.
در حالت عادی راحت دمای قطعات رو، در حد دمای اولیه موقع روشن شدن نگه میداره که بسیارخوبه!
jabarsink2000
02-11-2011, 12:05
ورژن جدید بایوس 5755G:
مزایا:
1. Adds Chicony camera ID. 2. Fixes CMOS screen sometimes have extra underline. 3. Adds nVidia N13MGE3 and N13PGL2 VGA. 4. Updates Microcode v0000001B for 206A7. 5. Adds dGPU AMD Seymour XTX & Thames XT.
سلام به دوستان عزیز
من یه یک دو ماهه که میخوام یه لپ تاپ بگیرم به نظرتون بین اینها کدوم یکی بهتره
acer aspire 5755g
vaio s135fx
dell inspiron 5110
hp probook 4530 s
asus 53sv
خواهشا رتبه بندی هاشو به ترتیب بگین
اگه تا 1تومن چیز لپ تاپ بهتری هست هم بگید
نیاز من : اینترنت - فیلم دیدن و موسیقی گوش دادن - بازی بکنم فوقش pes2012 و ...
الان وقت خوبی برای خریدن لپ تاپ هست یا نه ؟
Dj_aghamajid
03-11-2011, 22:02
سلام به دوستان عزیز
من یه یک دو ماهه که میخوام یه لپ تاپ بگیرم به نظرتون بین اینها کدوم یکی بهتره
acer aspire 5755g
vaio s135fx
dell inspiron 5110
hp probook 4530 s
asus 53sv
خواهشا رتبه بندی هاشو به ترتیب بگین
اگه تا 1تومن چیز لپ تاپ بهتری هست هم بگید
نیاز من : اینترنت - فیلم دیدن و موسیقی گوش دادن - بازی بکنم فوقش pes2012 و ...
الان وقت خوبی برای خریدن لپ تاپ هست یا نه ؟
دوست عزیز، این تاپیک برای مشاوره خرید لپتاپ نیست و بهتره سوالتون رو بخش مخصوص خودش بپرسید، اینجوری سریعتر به نتیجه میرسید.
در مورد 5755 سوالی بود ما در خدمتیم.
لپ تاپ دوستم 5755 هست و نمیدونم چه بلایی سرش آورده که وقتی روشنش میکنی توی همون داس این پیغام رو میده :bootmgr is missing و بعد پایینش میگه که که با کلید های ترکیبی ریست کنید و باز هم همین داستان.... به نظرتون مشکل سخت افزاریه یا نرم؟؟
دی وی دی ویندوز رو هم بوت نمیکنه و روی همین پیغام گیر میکنه....پیشاپیش ممنون از کمکتون
jabarsink2000
15-11-2011, 18:16
اپدیت جدید بایوس acer 5755g با قابلیت:[Updates AMD dGPU Thames XT VBIOS-es]
با تشکر.
هادی
hamidspeaker
19-11-2011, 17:43
پایتخت واسه 5738 g خریدم 58000 تومان
وستان لطف کنن بازی های سنگینی که روی این مدل تست کردن (روی چه جزیانتی مثلا low ,.... ) رو اعلام کنن مخصوصا cpu i5 ram 4 gig
ممنون
سلام دوستان
می خواستم بدونم برای 5755 غیر از گارانتی سازگار چه گارانتی قابل اعتماد هست؟
سلام
دیشب می خواسم 5755 رو بگیرم با این کانفیگ
رم 6 ...هارد750 ...گرافیک 2 ... سی پی یو 5 ... یک سال گارانتی سازگار
بعد جالبه دوتاقیمت بهم دادن یه جا 960 تومن یه جا یک میلیون و هفتاد ... یعنی اون زیاد میگه یا اون یکی مشکلی داره؟ کسی قیمت دستش هست؟
peaceful1
27-11-2011, 17:52
سلام
دیشب می خواسم 5755 رو بگیرم با این کانفیگ
رم 6 ...هارد750 ...گرافیک 2 ... سی پی یو 5 ... یک سال گارانتی سازگار
بعد جالبه دوتاقیمت بهم دادن یه جا 960 تومن یه جا یک میلیون و هفتاد ... یعنی اون زیاد میگه یا اون یکی مشکلی داره؟ کسی قیمت دستش هست؟
نه لزوما همچین معنی نداره الان بازار بسیار مطلاتم شده شاید یکی خرید همکاری کرده یا موجودی از قبل داشته اگه آکبند بود ضمانت اصلی بخر انقدر هم شکاک نباش.
ممنون ...خب این حد قیمت شک هم داره دیگه !
البته بازم سوال کردم گویا اون یکی اشتباه گفته بود ...اون با رم 4 و هارد 500 میگفت 950 تومن ...کانفیگش رو اشتباه داده بود
فقط می خواستم بدونم اینکه گرافیک 2 داره با رم 4 ... آیا میشه از تمام ظرفیت گرافیک استفاده کرد یا بهتره همون رم 6 رو بگیرم؟
rouzbeh_ziafati
28-11-2011, 08:39
من 5755 رو با این کانفیگ و با گارانتی فیوچر دیروز از همدان خریدم 960 تومن
i5 hdd 640 vga 540 windows home basic ram 6 gb
جالب اینجاست چندجا سر زدم 5750 بود با کانفیگی کمتر از این و گرون تر از این ! فکر کردم فروشنده اولی اشتباه قیمت داده
برگشتم پرسیدم گفت ما خریدم قبل بوده الان 100 تومن گرون تر شده
راستی این shrink کردن پارتشین درایو c ، فقط می گذاشت که 290 گیگش رو ازش جدا کرد ! چرا اینطوریه؟
دوستان الان کانفیگ آخری مدل 5755 تو بازار پیدا میشه؟؟؟اگه پیدا بشه چه قیمت هست؟
بعد یک سوال دیگه این گرافیک gt 540 که داره ddr3 هست یا ddr5?
من 5755 i5 4gb 500gb 540m و خریدم 875 با گارانتی سازگار هم از نظر پرفرمنس و هم کیفیت اسکرین واقعا عالیه ( مقایسه با ایسوی سری n و پرو بوک hp ) و ظاهرش هم عالیه جالب اینکه باطریش made in japan بود :5:
peaceful1
01-12-2011, 17:44
من 5755 i5 4gb 500gb 540m و خریدم 875 با گارانتی سازگار هم از نظر پرفرمنس و هم کیفیت اسکرین واقعا عالیه ( مقایسه با ایسوی سری n و پرو بوک hp ) و ظاهرش هم عالیه جالب اینکه باطریش made in japan بود :5:
مبارک باشه انتخاب خوبی کردین ایشالا براتون خوب کار کنه.
تا باشه کدوم سری N رو شما بگی نسبت به N55sf و N77sf محسوس پایین تره.
ولی خب قشنگ دو برابر اختلاف قیمت دارند.
کسی نمی دونه میشه مدل core i7 این لپ تاپ رو پیدا کرد یا نه؟؟؟اگه باشه چه قیمتی هست؟؟؟بعد گرافیک ddr3 هست یا ddr5?
farzad.potter
02-12-2011, 10:24
کسی نمی دونه میشه مدل core i7 این لپ تاپ رو پیدا کرد یا نه؟؟؟اگه باشه چه قیمتی هست؟؟؟بعد گرافیک ddr3 هست یا ddr5?
راستش من خودم یه 2 ماهی میشه خریدم. نقریبا همکاری 1320. دوستم هم همین لپ تاپ رو 2-3 هفته پیش 1370 گرفت.
بمنظور کانفیگ Core i7 و رم 8 هست.
البته این چند وقتی خیلی قیمت ها رفته بالا و فروشنده ها (غیر از نمایندگی رسمی) قیمت قطعی نمیدن. یعنی باید به بیانه بزاری تا واست بیارن.
این آخرین قیمتیه که من دارم. ولی الان باید حول و حوش 1370-1450 باشه.
+ GeForce 540m DDR 3 هست
دوستان حالا که دیگه این مدل سخت پیدا میشه به نظرتون 7745 acer چطور هست برای خرید؟؟؟به جز صفحه نمایش بزرگ به نظرتون گرافیکش که فکر کنم 5850 هست در مقایسه با گرافیک gt540 کدوم قوی تر هست؟؟؟؟چون من بیشتر برای کارهای گرافیکی می خواستم بخرم....
مبارک باشه انتخاب خوبی کردین ایشالا براتون خوب کار کنه.
تا باشه کدوم سری N رو شما بگی نسبت به N55sf و N77sf محسوس پایین تره.
ولی خب قشنگ دو برابر اختلاف قیمت دارند.
ممنون دوست عزیز تصمیم دارم یکی دیگه هم بخرم اگه گیرم بیاد :5:
سری n ایسوس i7 البته من تست کردم ادابپورش فقط 500 گرم بود !! ولی i5 هم داره که قیمتش بیخودی بالاست
ضمنا دوستان i7 این مدل 1370 نمیارزه چون تفاوت کانفیگشون نهایت 250-300 تومنه
دیشب یه 5755 گرفتم با گارانتی یک ساله فیوچر
کسی می دونه این گارانتی چقدر معتبره؟ در حد سازگار هستش؟
سلام
الان یه مدل 5750 هست با این کانفیگ
i7 / 4 / 500/540 1gig
ارزش داره 1 میلیون 90 خرج بدم بابتش؟یا کانفیگ مینیمم 5755 رو بگیرم؟
Dj_aghamajid
11-12-2011, 17:38
سلام
الان یه مدل 5750 هست با این کانفیگ
i7 / 4 / 500/540 1gig
ارزش داره 1 میلیون 90 خرج بدم بابتش؟یا کانفیگ مینیمم 5755 رو بگیرم؟
اگه نیاز به corei7 داری. بله.
اما اکثرا corei5 براشون کافیه.
من پیشنهاد میکنم 5755 بگیری. چون هم قشنگ تره و هم گرافیکش 2 گیگ هست.
کلا مشکلاتش نسبت به 5750 کمتر هست.
Dj_aghamajid
11-12-2011, 19:33
وستان لطف کنن بازی های سنگینی که روی این مدل تست کردن (روی چه جزیانتی مثلا low ,.... ) رو اعلام کنن مخصوصا cpu i5 ram 4 gig
ممنون
من با call of Duty MW3 تست کردم. روی حالت High و همه چی بالا تست کردم. بستگی به فضاش داره از 15 تا 50 فریم میده. میانگین بالای 30. که بنظر من مناسب هست تو این بازی.
ِبازی Dirt3 هم روی تنظیمات متوسط بین 29 تا 50 و میانگین هم 40 فریم که عالیه.
بازی Driver SanFransisco هم روی تنظیمات بالا. بین 20 تا 40 فریم میده. میانگین 27 فریم.
بازی RAGE که خیلی هم حجیم هست و 25 گیگ هارد نیاز داره. با تنظیمات ثابت، چون کم و زیاد نمیشه و بدون AA بین 39 تا 63 که میانگینش 59 هست و فوقالعادس.
کانفیگ لپتاپ من: corei5-6GB -750GB هست. درایور گرافیک هم 280.26 هست والان چند تا درایور جدیدتر هم اومده که باعث نتیجه بهتر در تعداد فریم خواهد شد.
ATA FARZADI
16-12-2011, 09:10
قیمت i7 این لپ تاپ الان چنده؟؟؟؟
هاردش یک ترا هست؟>
امروز acer 5755 corei5 رو خریدم!
از پاساژ پارسیان تهران
با گارانتی سازگار 975 هزار تومان !
دوستان گرانتی سازگار چند ساله است ؟
چون فروشنده گفت 1 سال (!) خود لپ تاپ 6 ماه هم باتری !
مگه گارانتی سازگار 2 ساله نیست !!!
گارانتی من از دیروز یعنی 2011/12/15 شروع میشه تا 2012/12/29
و این یعنی دو هفته بیشتر از یکسال گارانتی داره ، برای چی اینجوریه ؟
گارانتی سازگار هم هست
حالا خوب خریدم؟
به نظر من که کیفیت ساختش از hp 4530 بالاتره
از نظر زیبایی هم به نظر من فقط پشت hp یه کم قشنگ تر باشه ، ولی پشت ایسر هم زیباست .
ان شاء الله اگه شد یه چند تا عکس ازش میزارم
rmcf is online now گزارش تخلف ويرايش/حذف پيغام Reply With Quote
younes_ysf
17-12-2011, 10:02
سلام
الان کدوم کانفیگش حدود 900 تا 950 قیمت داره؟استان فارس هستم(شاید کسی شیرازی باشه که از قیمت شیراز خبر داشته باشه)
با قیمت 900 تا 950 اچ پی 4530 بهتره یا این؟
arashpr9
18-12-2011, 01:40
ببخشید یه سوال
این مدل بطور متوسط باید چند ساعت شارژ نگه داره ؟
Cpu:Core i5 -2430 - 2.4ghz
Ram : 4g
vga : 2g 540gtx
hhd:500
mohsenfhm
18-12-2011, 09:11
ببخشید یه سوال
این مدل بطور متوسط باید چند ساعت شارژ نگه داره ؟
Cpu:Core i5 -2430 - 2.4ghz
Ram : 4g
vga : 2g 540gtx
hhd:500
بستگی به کاربرد داره ! معمولا تا 4 ساعت جواب میده
arashpr9
18-12-2011, 16:56
بستگی به کاربرد داره ! معمولا تا 4 ساعت جواب میده
مال من 3 ساعت رو Powe saver
کار خاصی هم تو 3 ساعت باهاش نکردم یه فیلم یه ساعتی و بقیش با Word تایپ کردم
به نظرت عادیه ؟
سلام
الان کدوم کانفیگش حدود 900 تا 950 قیمت داره؟استان فارس هستم(شاید کسی شیرازی باشه که از قیمت شیراز خبر داشته باشه)
با قیمت 900 تا 950 اچ پی 4530 بهتره یا این؟
5755 با رم 6 و گرافیک 1 رو می تونی زیر 950 هم گیر بیاری ...یعنی من دوهفته پیش 930 گرفتم
توی پی سی سنتر ...هر چند خیلی ها هم قیمت 960 میدادن
younes_ysf
18-12-2011, 22:18
5755 با رم 6 و گرافیک 1 رو می تونی زیر 950 هم گیر بیاری ...یعنی من دوهفته پیش 930 گرفتم
توی پی سی سنتر ...هر چند خیلی ها هم قیمت 960 میدادن
معذرت پی سی سنتر کجاست؟:31:
اگه شیرازی که باید بدونی:31:
پاساژ پارس ... کنار پاساژ ملاصدرا ...بیا سر ملاصدرا از هر کی بپرسی بهت میگه
sami6262
20-12-2011, 17:16
دوستان این مل 5755 چطوره؟
ارزش خریدنش رو داره؟
مزایا و کعایبش چیه؟
younes_ysf
20-12-2011, 21:41
اگه شیرازی که باید بدونی:31:
پاساژ پارس ... کنار پاساژ ملاصدرا ...بیا سر ملاصدرا از هر کی بپرسی بهت میگه
خود شیراز نیستم شهرستانی هستم
امروز رفتم قیمت ها عجییییب فرق میکنه
تا صد تومن تفاوت قیمت هم دیدم
هم قیمت hp 4530 رو پرسیدم و هم این مدل ایسر رو. دو تا مغازه کنار هم 100 تومن اختلاف قیمت اچ پی بود یکی میداد 940 یکی دیگه 1030!!!!
رفتم فافا پاساژ مسعود ارزونتر از همه جا میداد 925
اون ایسر رو هم از 960 قیمت بهم دادن تا تقریبا 1100
E.G_band
21-12-2011, 00:06
آقا کانفینگ جدید از این لپ تاپ با این مشخصات نداریم؟ cpu i7 ram6 750g و...
قیمتاشم لطفا بگید .
واینکه کلا لپ تاپ خوبی هست؟
younes_ysf
21-12-2011, 00:20
آقا کانفینگ جدید از این لپ تاپ با این مشخصات نداریم؟ cpu i7 ram6 750g و...
قیمتاشم لطفا بگید .
واینکه کلا لپ تاپ خوبی هست؟
من یه همچین کانفیگی رو دیدم توی سایت fafait.ir توی لیست قیمتاش. چند روز پیش 1300 بود
i7- 1tb hard- 8gb ram-
کیفیتش رو نمیدونم خیلی ها دارن ازش تعریف میکنن
sami6262
22-12-2011, 17:29
آقا یکی رو دیدم که 5755 داشت core i7 با هارد 1ترا
میگفت خیلی کنده و ازش راضی نبود
این مدلش همینطوره؟ core i5 چطوره خوبه؟
alexjojo
24-12-2011, 21:13
1-باتری 5755g رو چه جوری می کنن موندم توش به خدا
2-راستی این برنامه خیلی باحالا خودش درایورای کامبیوتر رو چک می کنه و میگه کودوم رو آبدیدت یا نصب کنی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] er.com%2Ffiles%2Fdriveridentifier_setup.exe)
3- راستی دکمه (پ) تو این لب تاب کجاست؟
4- حداکثر دمای i5-2430 2.4ghz این مدل چقدر ؟ وقتی من بازی سنگین L.a noire رو 20 دقیقه بازی می کنم دمای سی پی یو 65 درجه هست؟
5- مانیتور شو چه طوری نور شو تنظیم کرد؟
1-باتری 5755g رو چه جوری می کنن موندم توش به خدا
2-راستی این برنامه خیلی باحالا خودش درایورای کامبیوتر رو چک می کنه و میگه کودوم رو آبدیدت یا نصب کنی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] er.com%2Ffiles%2Fdriveridentifier_setup.exe)
3- راستی دکمه (پ) تو این لب تاب کجاست؟
4- حداکثر دمای i5-2430 2.4ghz این مدل چقدر ؟ وقتی من بازی سنگین L.a noire رو 20 دقیقه بازی می کنم دمای سی پی یو 65 درجه هست؟
5- مانیتور شو چه طوری نور شو تنظیم کرد؟
یه کمی باهاش ور می رفتی کشفشون می کردی:31:
1. یه زائده نارنجی رنگ پشت دستگاه هست که کافیه با یه جسم نوک تیز به طرف داخل فشارش بدی و بکشی به سمت به سمت راست ...اونوقت باتری آزاد میشه
3. دکمه پ هم دقیقا بالای دکمه اینتر هستش !
4 .دمای 65 که عالیه ... یعنی باور کردنی نیس توی بازی اینقد دماش پایین باشه !
5. از توی کنترل پنل برو قسمت display بعدش برو قسمت adjust brightness نورش رو کم یا زیاد کن ...راه راحتترش هم اینه که کلید Fn رو بگیری و با کلید های جهت دار کم و زیادش کنی
Dj_aghamajid
25-12-2011, 18:30
درود
بنظر من این لپتاپ چندتا مورد داره که اگه نداشت عالی میشد :
1- بی کیفیت بودن باتری. یعنی عمر مفید پایینی داره و زود از ظرفیت اولیش کاسته میشه. البته کلا زمان شارژدهی خوبی داره. ولی اگه بخوایم با مدلهای دیگر برندها مقایسه کنیم، خیلی زود فرسوده میشه. اما نکته ای که مهمه اینه که: قیمت باتری یدک همین لپتاپ حدود 50 - 60 تومنه و گرون نیست. پس در صورت لزوم باز هم میصرفه یدونه باتری دیگه هم داشته باشیم، بطوری که اولی رو برای کار با برق یا... استفاده کنیم و اون یکی بصورت زاپاس بمونه و خیالمون بابت یک باتری با ظرفیت بالا راحت باشه.
2- بالا رفتن دمای هارد تا 40 درجه که موقع گیم باعث احساس گرما در قسمت میانی و پایینی لپتاپ میشه. البته من با کولپد به این دما میرسم، بدون اون امتحان نکردم. واسه من دما از 40 درجه بیشتر نمیشه، حتی اگه 3 ساعت بازی کنم. دمای حالتهای دیگه رو قبلا در ابتدای تاپیک نوشته بودم.
3- کیبرد عربی، که همش آدم تو زدن کلیدها اشتباه میکنه. اگه فقط انگلیس بود عالی میشد.
البته مزایای بسیار خوبی داره که میشه همه اینها رو چشم پوشی کرد.
اره دمای هارد بالای 40 نمیره ولی سی پی یو تا 90 هم موقع بازی میره بالا (باتلفیلد3)...برا شما هم همینطوره؟
من هم با کول پد هم بدون کول پد امتحان کردم ..تقریبا هیچ فرقی نداشتن !
Dj_aghamajid
26-12-2011, 13:47
بله الان تست کردم بعد از 40 دقیقه بازی BF3 دمای هسته ها حداکثر 85 و 89 شدن.
مشکلی نیست.
farzad.potter
26-12-2011, 22:46
دوستان من کانفیگ Core i7 این لپ تاپ رو دارم. موقع بازی یا باز کردن یه سری سایت های فلش، یه صدای خش خش خیلی خفیفی از تو درچه هوای CPU میاد بیرون!
البته راحت شنیده میشه! خواستم ببینم مال بقیه هم همینجوره یا باید بدم نمایندگی؟
+ یکی از دوستان گفته این صدای یه بخشی از گرافیکه. و طبیعیه.
Dj_aghamajid
26-12-2011, 23:04
دوستان من کانفیگ Core i7 این لپ تاپ رو دارم. موقع بازی یا باز کردن یه سری سایت های فلش، یه صدای خش خش خیلی خفیفی از تو درچه هوای CPU میاد بیرون!
البته راحت شنیده میشه! خواستم ببینم مال بقیه هم همینجوره یا باید بدم نمایندگی؟
+ یکی از دوستان گفته این صدای یه بخشی از گرافیکه. و طبیعیه.
درود
والا من که بیش از 3 ماهه دارم این لپتاپو ، نشنیدم تا حالا.
البته واسه من Core i5 هست.
M i L @ D
31-12-2011, 20:41
دوستان میخوام Acer 5755 Core i7 رو با قیمت 1600 واسه خواهرم بگیرم... ارزشش رو داره ؟!
و لطفا میشه مشخصات دقیق این مدل رو بذارید... تا جایی که یادمه گرافیک 2 گیگابایت بود و هارد 1ترابایت و رم 8 !
و اینکه سی دی ویندوز همراهش نیست؟ چون صاحب مغازه گفت خودم ویندوز میذارم فقط سی دی درایورها همراشه !
farzad.potter
02-01-2012, 09:31
دوستان میخوام Acer 5755 Core i7 رو با قیمت 1600 واسه خواهرم بگیرم... ارزشش رو داره ؟!
و لطفا میشه مشخصات دقیق این مدل رو بذارید... تا جایی که یادمه گرافیک 2 گیگابایت بود و هارد 1ترابایت و رم 8 !
و اینکه سی دی ویندوز همراهش نیست؟ چون صاحب مغازه گفت خودم ویندوز میذارم فقط سی دی درایورها همراشه !
نمی دونم 1600 ارزشش رو داره یا نه، ولی این قیمت ها همش به خاطره گرون شدن دلاره. حالا باید ببینید استفادتون چیه.
البته باید در نظر بگیرید که این لپ تاپ یکی از بالاترین کانفیگ های بازار رو داره.
مشخصات: این لپ تاپ (5755) با CPU Core i7 دوتا کانفیگ مختلف داره.
1. Ram 6GB و هارد 750GB (که فکر می کنم خیلی کم شده!)
2. Ram 8 GB و هارد 1TB
گرافیک هر دوتا شون هم 540 2GB هست.
و اینکه خیلی وقته که همراه با کامپیوتر CD ویندوز نمیدن. تو بهترین حالت از قبل رو سیستمتون Windows 7 Home Premium نصبه.
روی این لپ تاپ هم هیچ ویندوزی از قبل نصب نشده. اما درایورهاش همراشه.
با این بودجه بهتره لپتا پی بخری که گرافیکش حداقل 550 یا 555 باشه.
majid1371312
03-01-2012, 16:47
دوستان من قصد خرید این مدل رو دارم
cup i7
ram 8
hdd 1tb
دیجیکالا میگه 1.330.000 با گارانتی سازگار، نظرتون چیه؟ من شهرستانم، میخواستم بدونم قیمت این کانفیگ تو تهران چنده؟
البته بین این مدل و n53 asus گیر کردم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
دوستان من قصد خرید این مدل رو دارم
cup i7
ram 8
hdd 1tb
دیجیکالا میگه 1.330.000 با گارانتی سازگار، نظرتون چیه؟ من شهرستانم، میخواستم بدونم قیمت این کانفیگ تو تهران چنده؟
البته بین این مدل و n53 asus گیر کردم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
مسلما ایسوس بهتره البته اگه الان گیر بیاد...
Mr.Mazmamfi
03-01-2012, 22:36
اصلا ارزش خرید نداره .
majid1371312
04-01-2012, 18:08
مسلما ایسوس بهتره البته اگه الان گیر بیاد...
الان قیمتش چنده این ایسر تو تهران با این کانفیگ؟
Dj_aghamajid
04-01-2012, 18:47
بهتره یه چند روزی صبر کنی تا بازار راه بیفته.
اینه قیمت ها الکی هست. نه کسی میخره و نه میفروشه. پس عجله نکنید. قیمت واقعی اون کافیگی که گفتین بین 1250 تا 1350 هست.
سلام
من هم مدتی قبل این لپ تاپ را خریدم.
لینک دانلود درایور کارت گرافیک در سایت خود acer موجود است ولی بحرحال این هم لینک دانلود آخرین نسخه درایور x64 از خود nVidia:
گفتم خودم که دانلود کردم، لینکش را اینجا هم بگذارم، شاید کمک کوچکی باشد و هم بدلیل انکه تمام صفحات این تاپیک را خواندم تشکری هم از دوستان باشد.
جمیعاً موفق باشید.
majid1371312
06-01-2012, 13:53
بهتره یه چند روزی صبر کنی تا بازار راه بیفته.
اینه قیمت ها الکی هست. نه کسی میخره و نه میفروشه. پس عجله نکنید. قیمت واقعی اون کافیگی که گفتین بین 1250 تا 1350 هست.
ممنون دوست عزیز
ولی میترسم دوباره دلار بره بالا:13:
گرونتر نشه!!!:41:
سلام
من مشکلی با بلوتوث دارم ...
با معلومات شخصی خودم و دوستان مسلط دیگر فرجی حاصل نشد.
در محیط ویندوز همه چیز عادی و صحیح است ولی در نهایت در زمان Add Device هیچ دستگاهی پیدا نمیشود.
با نصب چند باره Win7,8 مجدد تلاش کردم که ثمری نداشت.
با جمیع شرایط تصمیم گرفتم فردا ببرم گارانتی.
گرچه همه راه های ممکن انجام داده ام و بعید مشکل نرم افزاری باشد.
ولی بحرحال اگر دوستانی که با این مدل کار کرده اند، پیشنهادی دارند، خوشحال میشوم، نظرشان را مطالعه کنم.
موفق باشید.
Dj_aghamajid
08-01-2012, 00:08
روی آیکون open setting مربوط به بلوتوس رفته و تیک رو بزنید.
سلام
روی آیکون open setting مربوط به بلوتوس رفته و تیک رو بزنید.
ضمن تشکر از کمک شما, با این تنظیمات و گزینه های مربوطه آشنا هستم.
گزینه مذکور مربوط به توانایی دیده شدن لپ تاپ در سایر تجهیزات میشود در حالیکه مشکل در این بخش ها نبوده و محدود به عدم دیده شدن خود رایانه نبود, بلکه خود رایانه هم هیچ تجهیزات دیگری از جمله ماوس مایکروسافت یا ویندوز موبایل و... را نمیدید, ضمن اینکه همه چیز در تمام بخش های نرم افزاری ویندوز عادی و صحیح بود...!
=====
خوشبختانه دیشب مشکل حل شد و نیازی به رفتن پیش نیامد.
صرفا در جهت آرشیو و کمک احتمالی به سایر دوستان عرض میکنم...
- بایوس را آپدیت کردم که دو ورژن بالاتر آن در سایت موجود بود.
- مجدد فرمت کردم و نسخه پیش نمایش Win8 را نصب کردم.
- در نهایت از درایور BT2.1 موجود در خود DVD همراه لپ تاپ استفاده کردم.
(پیش از این از درایو دانلود شده سایت Acer استفاده میکردم که بدون مشکل هم نصب و شناسایی میشد)
در پایان بلوتوث به خوبی راه افتاد, بدلیل آنکه ویندوز را قبلا چند بار نصب مجدد کرده بودم, میتوان گفت به آن مربوط نمیشد.
من دقیق نمیدانم ولی یا بروزرسانی بایوس و یا استفاده از درایور DVD همراه خود لپ تاپ مشکل را برطرف کرد.
=====
ضمنا دوستان میتوانند آخرین ورژن 8.15.10.2509 درایور کارت گرافیک Intel لپ تاپ را که مستقیم از سایت Intel دانلود کردم را از زیر دانلود کنند:
مجدد تشکر میکنم و شب خوش.
majid1371312
15-01-2012, 20:07
امروز این لپ تاپ رو سفارش دادم
cpu i5
ram4
hdd 500
vga 2gb nvidia gt540
از لاهیجان خریدم 1.160
هنوز به دستم نرسیده
نظرتون چیه؟
سلام دوستان عزیز
جدیدا یه لپ تاپه Acer 5755G گرفتم چندتا سوال داشتم در این مورد، ممنون میشم راهنماییم بکنید:
1.آیا دربه لپ تاپ که صفحه نمایش روشه آیا با گذشت زمان و بازوبسته شدن شل نشه؟
2.تو خونه که داریم از لپ تاپ استفاده میکنیم به نظرتون برا اینکه عمر زود کیفیت خودشو از دست نده بهتره شارژر مدام به لپ تاپ وصل باشه یا اینکه شارژ کامل که شد درش بیارم و بزارم باز دی شارژ بشه و باز شارژ کنم (مثل گوشی ها) یا اینکه کلا باتری رو دربیارم و با شارژر کار کنم؟ (واسه این روش اخر میترسم یهویی برق که بره به سخت افزار ضرری برسه، اینطوره؟)
3.ویندوز7 که نصب کردم روش خواستم ازش بکاپ بگیرم برنامه Acronis جواب نداد، یعنی هاردمو نشناخت چیکار کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
مرسی
امروز این لپ تاپ رو سفارش دادم
cpu i5
ram4
hdd 500
vga 2gb nvidia gt540
از لاهیجان خریدم 1.160
هنوز به دستم نرسیده
نظرتون چیه؟
قیمت ها بالا رفته بخاطر دلار .. من یک ماه پیش قصد خرید داشتم همین رو قیمت 990 تومن بهم میدادن بر نداشتم
ولی کلا 5755 لپ تاپ خوبیه ...من که تا حالا مشکل خاصی باهاش نداشتم
سلام دوستان عزیز
جدیدا یه لپ تاپه Acer 5755G گرفتم چندتا سوال داشتم در این مورد، ممنون میشم راهنماییم بکنید:
1.آیا دربه لپ تاپ که صفحه نمایش روشه آیا با گذشت زمان و بازوبسته شدن شل نشه؟
2.تو خونه که داریم از لپ تاپ استفاده میکنیم به نظرتون برا اینکه عمر زود کیفیت خودشو از دست نده بهتره شارژر مدام به لپ تاپ وصل باشه یا اینکه شارژ کامل که شد درش بیارم و بزارم باز دی شارژ بشه و باز شارژ کنم (مثل گوشی ها) یا اینکه کلا باتری رو دربیارم و با شارژر کار کنم؟ (واسه این روش اخر میترسم یهویی برق که بره به سخت افزار ضرری برسه، اینطوره؟)
3.ویندوز7 که نصب کردم روش خواستم ازش بکاپ بگیرم برنامه Acronis جواب نداد، یعنی هاردمو نشناخت چیکار کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
مرسی
1.فک نکن همچین مشکلی واسش پیش بیاد در ضمن چیکارش میشه کرد؟! شما استفاده کن خیالت راحت باشه
2. اصلا مثه گوشی باهاش کار نکن که به شش ماه نکشیده کلا باتریت داغون میشه!
اگه میخوای باتری روش باشه بزار به برق شهر هم متصل باشه
ولی من خودم باتری رو روی 90 درصد شارژش میکنم و بعد جداش میکنم تا یه هفته با برق کار میکنم ... بعد از یک هفته یکبار ازش استفاده میکنم بدون برق تا شارژش به اخر برسه ...باز شارژ میکنم و جداش میکنم به همین ترتیب
اینجوری خیلی کمتر فرسوده میشه
3. من خودم ویندوز اورجینال داشت همون بار اول خودش مدام اخطار بکاپ گرفتن میداد که راحت گرفتم
نرم افزار بازم هست امتحان کن
اگرم خواستی بوسیله خود ویندوز بکاپ بگیری این مراحل رو برو
ابتدا به کنترل پنل بروید Control panel و سپس روی گزینه ی System and securityکلیک کنید و در پنجره ی باز شده بر روی Backup and Restore کلیک کنید.
حالا گزینه ی Set up backup را انتخاب کنید، بعد از چند لحظه یک پنجره ی جدید باز میشه.
در این پنجره باید نام درایوی را که می خواهید فایل بک آپ در آن ذخیره شود را انتخاب کنید. اگر قصد دارید فایل را بر روی CD و یا DVD رایت بزنید باید درایو DVD را انتخاب کنید و با زدن دکمه next به مراحل بعدی می روید و در آخر بر روی save setting and run back up کلیک می کنید و تمام
Farshid72
21-01-2012, 19:07
1.
2. اصلا مثه گوشی باهاش کار نکن که به شش ماه نکشیده کلا باتریت داغون میشه!
اگه میخوای باتری روش باشه بزار به برق شهر هم متصل باشه
ولی من خودم باتری رو روی 90 درصد شارژش میکنم و بعد جداش میکنم تا یه هفته با برق کار میکنم ... بعد از یک هفته یکبار ازش استفاده میکنم بدون برق تا شارژش به اخر برسه ...باز شارژ میکنم و جداش میکنم به همین ترتیب
اینجوری خیلی کمتر فرسوده میشه
3
نه نیازی نیست به این حساسیت عمل کنید
دوسته عزیز شما میتونید تنظیمات باتری رو جوری قرار بدید که لپ تاپ شما بعد از سارژ مثلا 80% دیگه شارژ نشه و برق یه راست وارد سیستم بشه که در این صورت مشکلی برای باتری پیش نخواهد آمد
در مورد اینکه باتری رو هم در بیارید باید بگمکه اگه خیلی اونجا برق میره خب این کارو نکنید ولی اگه برق کم کیره میتونید باتری رو 40% شارز کنید و باتری رو از روی سیستم وردارید و یه راست با برق کار کنید
سلام با تشکر از آخرین پست Farshid که کاملا باهاشون موافق هستم ( خواستم ازش تشکر کنم دکمه تشکر پیدا نکردم :31:)
دوستان من امروز Acer 5755G corei5 /4/500 خریدم به نظرم لپ تاپ خوبیه ولی قیمت ها خیلی داره بالا میره گفتم زود تر بگیرم تا بالا تر نرفته . امروز که این تاپیک میفرستم دولار 2000 رسید سکه تمام یک میلیون :18:
پس کسانی که قصد خرید دارن فرصت از دست ندن همین مدل هم 150 تا 200 تومن گرون شده البته من همکاری با قیمت مناسب و گارانتی سازگار گرفتم
راستی اینم بگم که کل پست های شما رو خوندم و خیلی استفاده کردم مرسی از همه اگه تشکر کردن هم یاد بگیرم به همه کسانی که در این تاپیک پست های مفید زدن تشکر میکنم :11:
سلام دوباره دوستان
1-وقتی لپ تاپ به باتری هست و میخام شارژر بهش وصل کنم یک صدای بوق خیلی بلندی از اسپیکرش در میاد میخواستم بدونم واسه شما هم اینجوریه ؟؟؟؟ به نظرتون این طبیعی ؟ :blink:
2-سوال بعدی اینکه وقتی با باتری هستم هر بار که لپ تاپ روشن میکنم وایرلس اون خود به خود روشن میشه اما موقع که مستقیم به برق وصلم نه !! آیا تنظیمات خاصی داره ؟ من که تو تنظیمات وایرلس همچین گزینه واسه این مورد ندیدم :23:
ممنون میشم جوابمو بدین :11:
یک چیز جالب این لپتاپ کنار وبکم سمت راست میکروفن داره اما تو دفترچه چیزی نوشته نبود !:31:
peaceful1
24-01-2012, 19:04
یک چیز جالب این لپتاپ کنار وبکم سمت راست میکروفن داره اما تو دفترچه چیزی نوشته نبود !:31:
من هم چند ماه پیش متوجه شدم آخه ایسر هایی که دیده بودم معمولا میکروفن نداشتن گاهی مشکل ساز میشد.
اینم تنظیمات باتری برای طولانی تر شدن زمان کار با باتری :46:
sami6262
25-01-2012, 18:54
دوستان سوال مبتدیانه ای است...
یه 5755 نو گرفتم چطور میتونم روش ویندوز نصب کنم؟؟؟!!!
دی وی دی رو میزارم و ری استارت میکنم اما صفحه نصب ویندوز نمیاد
باید چکار کنم تا بیاد
ممنون
larantas
25-01-2012, 19:25
دوستان سوال مبتدیانه ای است...
یه 5755 نو گرفتم چطور میتونم روش ویندوز نصب کنم؟؟؟!!!
دی وی دی رو میزارم و ری استارت میکنم اما صفحه نصب ویندوز نمیاد
باید چکار کنم تا بیاد
ممنون
خوب first boot رو روی dvd rom قرار بده و دوباره ریستارت کن.
Farshid72
25-01-2012, 19:48
یا توی تنظیمات بایوس تنظیم کنید یا اینکه کلید F8 رو فشار بدید و درایو دیسک خوان رو انتخاب کنید
sami6262
25-01-2012, 20:15
ممنون مشکل حل شد حالا موقع نصب ارور زیر رو میده
با دوتا دی وی دی امتحان کردم و همین ارور رو داد
larantas
25-01-2012, 20:42
ایرادش در مورد نبود فایل های لازمه. فکر می کنم شاید دی وی دی ویندوزت خش داشته باشه یا خوب رایت نشده باشه.. یکی دیگه رو امتحان کن.
Farshid72
25-01-2012, 21:20
ممنون مشکل حل شد حالا موقع نصب ارور زیر رو میده
با دوتا دی وی دی امتحان کردم و همین ارور رو داد
دوسته عزیز این Error وقتی رخ میده که :
1.فایل ها به خوبی و کامل رایت نشده باشن
2.بعضی فایل ها مشکل داشته باشن
3.دیسک دچار مشکل باشه
سلام عزیز
سی دی ویندوزت مشکل داره یعنی خوب رایت نشده
بعضی اوقات در رایت با سرعت بالا ممکنه بعضی از فابل ها رایت نشدن یا به عبارت دیگه LOST FILE بشن:13:
سلام دوباره دوستان
1-وقتی لپ تاپ به باتری هست و میخام شارژر بهش وصل کنم یک صدای بوق خیلی بلندی از اسپیکرش در میاد میخواستم بدونم واسه شما هم اینجوریه ؟؟؟؟ به نظرتون این طبیعی ؟ :blink:
2-سوال بعدی اینکه وقتی با باتری هستم هر بار که لپ تاپ روشن میکنم وایرلس اون خود به خود روشن میشه اما موقع که مستقیم به برق وصلم نه !! آیا تنظیمات خاصی داره ؟ من که تو تنظیمات وایرلس همچین گزینه واسه این مورد ندیدم :23:
ممنون میشم جوابمو بدین :11:
دوستان منتظر جواب پر مهر شما هستم
larantas
26-01-2012, 00:00
1دوستان کسی نیست جواب منو بده دستگاه شما هم موقع کار با باتری وقتی روشن میکنین وایرلس خودبه خود روشن میشه ؟
2موقع اتصال شارژر وقتی دستگاه روشنه صدای بوق بلند از اسپیکر در میاد ؟؟
همه اینها بر میگرده به تنظیماتی که توی خود ویندوز هست دیگه.چون هیچ کدوم از اینها به طور طبیعی نیست. باید ببینی کجای تنظیماتت دستکاری شده.
سلام
2موقع اتصال شارژر وقتی دستگاه روشنه صدای بوق بلند از اسپیکر در میاد ؟؟
برای من هم برخی مواقع با نصب شارژر همچین صدایی میدهد ولی اصولا گمان نکنم مطلب مهم و جای نگرانی باشد.
=====
در ضمن, تنظیمات متفاوت برای زمان کارکرد برق و باتری را میتوانید در Power Options و حالت change advanced power settings پیدا کنید.
از جمله گزینه هایی برای روشنایی و USB ها و هارد و کارت گرافیک و زمان ها و وایرلس و... میتوانید نگاهی بیاندازید, شاید مشکلتان مرتفع شود.
sami6262
26-01-2012, 14:24
خوب بالاخره موفق شدم ویندوز نصب کنم
اما الان تسکبار بصورت کلاسیک نشون میده و هر تمی که انتخاب میکنم هیچ فرقی نمیکنه و کلاسیک میمونه
باید چکار کرد
ایا ممکنه ویندوز درست نصب نشده باشه؟
2- بلوتوث رو چطور باید فعال کرد؟
sami6262
26-01-2012, 17:40
درایورها رو نصب کردم و درست شد!
ولی نمیدونم بلوتوث رو چطور فعال کنم؟
Farshid72
26-01-2012, 18:13
درایور بلوتوث رو هم نصب کردید اگه نصب کردید باید تو control panel گزینه بلوتوث اضافه بشه
اسم مدل بلوتوث زیر لپتاپ کنار باتری نوشته شده همون مدل نصب کن !
یا میتونی از طریق آپدیت داخل device manager هم این کارو بکنی !
jupiterx
27-01-2012, 15:02
سلام
با توجه به کاهش شدید قیمت دلار الان با کانفیگ زیر قیمتش چنده؟؟(مشهد)
I5
4GB
VGA 2G
ایا کانفیگی هم هست که روش اورجینال ویندوز داشته باشه؟؟اختلاف قیمتش با اونی که سیستم عامل نداره چقدره؟؟
باتشکر
saeedscorpion
27-01-2012, 15:16
کاهش شدید؟ اینجوری که شما میگی انگار دلار شده 800 تومان ...
sami6262
27-01-2012, 15:33
ممنون از همه دوستان بابت راهنمایی
وب کم رو چطور باید فعال کرد. ؟ در کنترل پنل چیزی پیدا نکردم.
ممنون از همه دوستان بابت راهنمایی
وب کم رو چطور باید فعال کرد. ؟ در کنترل پنل چیزی پیدا نکردم.
Acer Crystal Eyewebcam
sami6262
28-01-2012, 16:44
Acer Crystal Eyewebcam
آقا این که گفتی چی هست و کجا؟
من پیدا نکردم...
sami6262
28-01-2012, 17:19
Acer Crystal Eyewebcam نصب کزدم ولی موقع اجرا پیغام میده پیدا نمیکنه
در device manager نشون میده ولی کار نمیکنه
Farshid72
28-01-2012, 17:34
دوسته عزیز شما باید درایور وب کم خودتونو از سایت سازنده لپتاپ دانلود کنید و اونو آپدیت کنید بعد با برنامه مورد نظر از اون استفاده کنید
sami6262
28-01-2012, 18:54
در device manager وبکم رو نشون میده که یعنی درایور نصبه
ولی با این برنامه وبکم باز نمیشه و پیغام پیدا نکردن وبکم رو میده
jupiterx
29-01-2012, 00:12
سلام
I5
4GB
VGA 2G
ایا کانفیگی هم هست که روش اورجینال ویندوز داشته باشه؟؟اختلاف قیمتش با اونی که سیستم عامل نداره چقدره؟؟
باتشکر
????????????????
Farshid72
29-01-2012, 09:56
سلام
I5
4GB
VGA 2G
باتشکر
فک نمیکنم اختلاف قیمتش در حدی باشه که به چشم بیاد ولی بهر حال بازم میتونه مفید باشه ویندوز نداشتنش براتون
فک میکنم این کانفیگ رو اگه بخواید از Acer خریداری کنید با کاهش دلار به 1200 چیزی زیر 1100 یا شاید کمتر در بیاد
ولو اینکه همین الان هم همین کانفیگ ها با قیمتی زیر 1 میلیون هم موجوده البه با گرافیک ضعیف تر
Acer Crystal Eyewebcam نصب کزدم ولی موقع اجرا پیغام میده پیدا نمیکنه
در device manager نشون میده ولی کار نمیکنه
سلام بجاش ميتوني از برنامه manycam يا webcammax استفاده كني اينم لينكش برنامش ساده نياز به توضيح نداره
دوستان امروز يك بازي براي تست گرافيك لپتاپ گرفتم CERYSS 2
من زياد كيم باز نيستم فروشنده ميگفت اين بازي واسه تست گرافيك خوبه
اگه دوستان اطلاعات دارن ممنون ميشم بشنوم اگه بازي بهتري هم سراغ دارين كه گرافيك بالا تري داره بگين :5:
Soroush-S
29-01-2012, 17:11
دوستان امروز يك بازي براي تست گرافيك لپتاپ گرفتم CERYSS 2
من زياد كيم باز نيستم فروشنده ميگفت اين بازي واسه تست گرافيك خوبه
اگه دوستان اطلاعات دارن ممنون ميشم بشنوم اگه بازي بهتري هم سراغ دارين كه گرافيك بالا تري داره بگين :5:
اره داداش گرافیکش توپه . گرافیک 1 گیگ دل 5110 به همراه 8 گیگ رم منو به چالش کشید:27:
majid1371312
29-01-2012, 21:04
آقا حرف نداره:5:
بازی need for speed : run رو با بهترین کیفیت بازی کردم خدایی حال کردم:21:
همیشه تو کف یه گرفیک درست حسابی بودم:41:
:40:acer5755:40:
دوست عزیز برای وبکم برنامه youcam رو استفاده کن که حرف نداره
توی درایورهای خودش برنامه وبکم رو نداره
E.G_band
29-01-2012, 21:07
دوستان آخرین قیمنی که دارید چنده؟
sami6262
30-01-2012, 14:17
ممنون مشکل وبکم با برنامه camera cyberlink که در خود سایت acer بود حل شد
دوستان یه سوال دیگه : چه کول پدی استفاده کنم؟ یه چیز جمع و جور که در کیف راحت جا بشه و کارایی خوبی هم داشته باشه؟
majid1371312
30-01-2012, 18:54
ممنون مشکل وبکم با برنامه camera cyberlink که در خود سایت acer بود حل شد
دوستان یه سوال دیگه : چه کول پدی استفاده کنم؟ یه چیز جمع و جور که در کیف راحت جا بشه و کارایی خوبی هم داشته باشه؟
آره منم بخرم
کسی جنسو مدل و قیمت خوب میشناسه اعلام کنه:10:
منم دنبال یک کول پد خوب هستم فکر کنم مهمترین چیز اینکه از جنس فلز باشه دو فن با یک فن بودنشم مهم است :6:
راستی من میخوام کول پد مستقیم به برق بزنم دنبال یک تبدیل یو اس پی به برق 220V هستم کسی سراغ نداره از کجا
میشه تهیه کرد ؟؟ یا با چه اسمی تو بازار میشه همچین چیزیو پیدا کرد ؟؟؟ :rolleye:
سلام
راستی من میخوام کول پد مستقیم به برق بزنم دنبال یک تبدیل یو اس پی به برق 220V هستم کسی سراغ نداره از کجا میشه تهیه کرد ؟؟ یا با چه اسمی تو بازار میشه همچین چیزیو پیدا کرد ؟؟؟
برای روشن کردن کول پد (که ولتاژ تثبیت شده نمیخواهید) کافی است یک آداپتور معمولی 6 ولتی تهیه کنید و فیش سر آن را با فیش USB عوض کنید!
(فیش خام USB را میتوانید از حوالی تهران-جمهوری تهیه کنید و یا یک سیم رابط USB تهیه و یک سر آن را قطع کنید و...)
چیز خیلی کوچک و جمع و جور و تمیزی حاصل میشود.
ترجیحاً فیش سر کول پد را عوض نکنید تا هماهنگ با آداپتورتان شود، بدلیل آنکه بتوانید همچنان در موقوع لزوم اگر خواستید از برق لپ تاپ هم برای روشن کردنش استفاده کنید.
(((
اخطار:
این کار برای استفاده در کول پد و فن و چراغ و... مانعی ندارد.
ولی انجام ان به همین سادگی تعویض فیش، برای دستگاه های الکترونیکی مثل هارداکسترنال قابل انجام نیست و ممکن است که مدار حساس الکترونیکی آنها صدمه بزند.
برای این تجهیزات باید از مدارات و IC های مجتمع رگولاتور مثل 7805 یا 4805 و LM317 و LM350 و... استفاده کرد.
)))
=====
اگر بخواهید به لپ تاپ وسیله زیادتری وصل کنید (اسکنر، پرینتر، هارد، چراغ، کارت TV و...) در نهایت مجبور به خرید هاب USB میشوید.
در نتیجه اگر میخواهید چنین کنید، پیشنهاد میکنم یک هاب USB آداپتوردار تهیه کنید تا منافع دیگری هم داشته باشد.
میدانید که تعداد پورت USB لپ تاپ ها کم است، با یک هاب USB میتوانید یک پورت USB لپ تاپ تان را به 4 یا بیشتر، پورت نگاشت کنید.
نوع آداپتور دار،برای تامین جریان USB های جدید از برق مستقیم شهری استفاده میکند.
گمانم مارک DLink آن به راحتی در بازار موجود باشد.
=====
موفق باشید.
سلام دوستان
یکی از آشناهای ما چند روزیه یه 5755 خریده با این کانفیگ :
i5 - 4Gddr3 -500G-Gt540 2G
هاردش رو پارتیشن بندی کرده و ویندوز آلتیمیت 64 بیت هم ریخته
ویندوز کاملا آپدیت شده - درایور آخر گرافیک هم دانلود و نصب کرده
بایوس هم به ورژن جدید و آخر 1.17 آپدیت شده
مشکلی که داره اینه که وقتی که لپ تاپ رو روشن میکنه , وقتی که اون 4 تا لوگوی ویندوز که بصورت رنگی هست و میان و تشکیل میشن , بعدش یه 7 تا 10 ثانیه میره تو صفحه سیاه و بعدش صفحه Welcome ویندوز نمایش داده میشه یعنی کمتر از 7 ثانیه نمیشه و بعضی مواقع تا 14-15 ثانیه هم طول میکشه موندن تو صفحه سیاه
این بنده خدا میگه شاید لپ تاپ مشکلی داره که اینطوری میشه
دقیقا بعد از این قسمت عکس :
در ضمن ویندوز 64 بیت هم نصب کرده اما تو خود ویندوز اندازه رم رو 3.85 نشون میده
اگر دوستان لطف کنند یه امتحان بکنن دقیقا وقتی که بعد از اون چهارتا رنگی که میان و بغل همدیگه تشکیل میشه بعدش ببینن که اصلا تو صفحه سیاه میره یا خیر ؟ اگر میره چند ثانیه طول میکشه تا ازش بیاد بیرون و بره تو صفحه (آبی) Welcome ویندوز
خیلی ممنون میشم دو سه تا از دوستان این قضیه رو چک کنن و این بنده خدا رو از شک دربیارن که اگر خدای نکرده لپ تاپ مشکلی داره ببره گارانتی
:11::11:
arashpr9
09-02-2012, 16:55
سلام دوستان
مشکلی که داره اینه که وقتی که لپ تاپ رو روشن میکنه , وقتی که اون 4 تا لوگوی ویندوز که بصورت رنگی هست و میان و تشکیل میشن , بعدش یه 7 تا 10 ثانیه میره تو صفحه سیاه و بعدش صفحه Welcome ویندوز نمایش داده میشه یعنی کمتر از 7 ثانیه نمیشه و بعضی مواقع تا 14-15 ثانیه هم طول میکشه موندن تو صفحه سیاه
اگر دوستان لطف کنند یه امتحان بکنن دقیقا وقتی که بعد از اون چهارتا رنگی که میان و بغل همدیگه تشکیل میشه بعدش ببینن که اصلا تو صفحه سیاه میره یا خیر ؟ اگر میره چند ثانیه طول میکشه تا ازش بیاد بیرون و بره تو صفحه (آبی) Welcome ویندوز
خیلی ممنون میشم دو سه تا از دوستان این قضیه رو چک کنن و این بنده خدا رو از شک دربیارن که اگر خدای نکرده لپ تاپ مشکلی داره ببره گارانتی
واسه من که این مشکل پیش نیومده کانفیگم عین کانفیگ شماست . شما یه ویندوز دیگه نصب کن شاید مشکل از ویندوز باشه
واسه من که این مشکل پیش نیومده کانفیگم عین کانفیگ شماست . شما یه ویندوز دیگه نصب کن شاید مشکل از ویندوز باشه
دوست عزیز ویندوزهای دیگه هم امتحان کرده حتی پروفشنال و هوم ادیشن نسخه 32 و 64 بیت اما اونا هم همونطوری هستند
راستی تو ویندوز رم دستگاه شما رو هم 3.85 نشون میده یا 4 گیگ ؟
ممنون
Eblis 2011
09-02-2012, 17:53
Acer Aspire 5755G-B این قیمتش چنده ؟ تاریخ امروز ؟
Core i7
رم 8 GB
هارد 1000 GB
گرافیک GeForce GT 540M GPU
arashpr9
10-02-2012, 16:14
سلام دوستان
من یه Acer 5755 G Core i5 دارم خواستم بپرسم که پورت ساتا داره؟ هرچی دورش رو نگا میکنم نداره گفتم شاید داخل لپتاپ باشه
خیلی واسم مهمه
Eblis 2011
10-02-2012, 19:16
Core i7
رم 8 GB
هارد 1000 GB
کسی به ما help نمیرسونه
Saeid.Online
10-02-2012, 21:53
سلام دوستان
دوستان عزیز برای من هم دقیقا همین مشکل رو داره . خواهشا راهنمایی کنید.
فرقش اینکه وقتی دستگاه روشن هست و ریست میکنیم ویندوز نرمال بالا میاد ولی وقتی دستگاه رو روشن میکنیم همین وقفه که برای دوست عزیزمون پیش میاد برای من هم پیش میاد.
آیا مشکل سخت افزاری هست ؟ یا نرم افزاری ؟
سلام دوستان
سلام تنظيمات بايوس به حالت اوليه كارخانه بر گردون ( Defaults )
به وسيله پروگرم تست سخت افزار لپتاپ تست كن تا مطمئن بشي مشكل از رم هست يا نه
اگه جواب نگرفتي به نمايندگي مراجعه كن گارانتي واسه همچين مواقع هست
---------- Post added at 04:08 AM ---------- Previous post was at 04:04 AM ----------
Core i7
رم 8 GB
هارد 1000 GB
اينجا فروشگاه لپتاپ نيست دوست من قيمت دقيق بايد از بازار يا شركت هاي وارد كننده بگيري مثل شركت سازگار
Saeid.Online
13-02-2012, 22:51
دوستان عزیز برای من هم دقیقا همین مشکل رو داره . خواهشا راهنمایی کنید.
فرقش اینکه وقتی دستگاه روشن هست و ریست میکنیم ویندوز نرمال بالا میاد ولی وقتی دستگاه رو روشن میکنیم همین وقفه که برای دوست عزیزمون پیش میاد برای من هم پیش میاد.
آیا مشکل سخت افزاری هست ؟ یا نرم افزاری ؟
دوستان عزیز کسی جواب ما رو نمیده.
الان صفحه ای که آبی رنگ هست و نوشته wellcome حدود 20 ثانیه در حالت لود باقی میماند. بعد وارد ویندوز میشه.
سلام دوستان
موقع بازی با لپتاپ دمای اون خیلی بالا میره که منو خیلی نگران کرده 90c
آیا این طبیعی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mohammadi_4u
19-02-2012, 03:29
کسی جواب نمیده ؟؟؟
سلام
مشکلی نداره عزیز من همین الان دارم کال آف 8 رو بازی میکنم یا همون mw3 دما 80 هست
فقط برو تو پاور پلن و درصد مصرف سی پی یو رو 15 یا 25 قرار بده تو هردو حالت تا دمای 90 شما به 60 برسه:11:
مرسي دوست عزير
آيا كول پد مناسب اين مدل لپتاپ هست ؟
اگه هست مشخصاتش چيه و چه قيمتيه ؟
با سلام خدمت تمام دوستان من میخوام این لپ تاپ رو بخرم فقط شنیدم LCD خوبی نداره اگه میشه چند تا عکس از کیفیت LCD تون بذارید ببینم کیفیتش چطوره ممنون.
سلام
مشکلی نداره عزیز من همین الان دارم کال آف 8 رو بازی میکنم یا همون mw3 دما 80 هست
فقط برو تو پاور پلن و درصد مصرف سی پی یو رو 15 یا 25 قرار بده تو هردو حالت تا دمای 90 شما به 60 برسه:11:
مرسی عزیز به خدا نجاتم دادی داشتم دیونه میشدم خیلی دماش بالا میرفت یک بار تا 90 درجه هنگام بازی بوی داغ شدنشو احساس کردم حتی قسمت چپ کیبورد هم داغ میشد اما الان روی 15 % گذاشتم دما از 65 درجه بیشتر نمیره بازی رو هم خوب میکشه :42:
میگم نکونه لپ آسیب دیده باشه وای من خیلی حساسم همش میترسم نکنه به خاطر دمای بالا لپ آسیب دیده باشه یا مثلا لحیماش آب شده باشه نمیدونم خیلی استرس دارم لطفا بگین چیکار کنم آیا میشه لپ باز کنم و داخلشو بررسی کنم تا خیالم راحت بشه ؟؟؟؟؟؟؟:45:
The 15.6 inch glare-type screen has an LED backlight and a resolution of 1366x768 pixels. The low pixel density is particularly noticed in multitasking. Two opened windows already cause serious space problems. The user is forced to rearrange and scroll frequently. On the other hand, gamers will be pleased about the moderate resource requirements - the graphics card isn't loaded too heavily
Good image quality is hoped for in vain. As in many other multimedia devices, Acer only installs a budget screen (AU Optronics B156XW02 V6). The brightness of approx. 217 cd/m2 is good, but the black value of 1.36 cd/m2 won't likely knock anyone's socks off. User who watch a nighttime movie or play a game in the dark will soon be annoyed about the grayish reproduction of dark elements. It can't be called a crisp black; the rate would have to be below 0.4 cd/m2 for that
The contrast is accordingly low: 160:1 are scanty even for a low-cost device. In comparison: Higher quality screens range between 500 and 1000:1 (see e. g. the Asus N75SF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] net%2FReview-Asus-N75SF-Notebook.65119.0.html)). The colors are absolutely disappointing. They look pallid and weak. As can be seen on the following pictures, the screen is remote from covering the sRGB spectrum. However, the end user can ignore this. Videos and games don't come into their own without an external monitor
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Although the glare surface hides the moderate image quality, we would have appreciated a matt screen. Reason: Depending on the location and light conditions, intense reflections are created. The reflective surface is especially annoying outdoors. The displayed content can hardly be recognized on sunny days - bad for the eyes
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Acer Aspire 5755G-2678G1TMtks in outdoor use
As expected, the viewing angles are fairly narrow. No matter if from left, right, above or below - deviations quickly lead to brightness changes. The notebook isn't suitable as a TV for several people
Viewing angles: Acer Aspire 5755G-2678G1TMtks
sami6262
24-02-2012, 13:28
من sp1 ویندوز 7 رو رو لپتاپ ایسر 5755 نصب کردم
اما حالا وایرلسم قطع شده و هر کار میکنم نمیتونم درایور رو نصب کنم
چکار کنم؟
Mr.Mazmamfi
24-02-2012, 13:43
من sp1 ویندوز 7 رو رو لپتاپ ایسر 5755 نصب کردم
اما حالا وایرلسم قطع شده و هر کار میکنم نمیتونم درایور رو نصب کنم
چکار کنم؟
سلام
Lunch Manager رو نصب کردی ؟
وقتی روشن میکنیش تو Device Manager علامت تعجب میاره ؟
یه بار دیگه Unistall کن و دوباره نصب کن ، هنگام نصب وایرلستو روشن کن .
اگر با هیچ کدوم از این کار ها درست نشد ، از لینک زیر درایورشو دانلود کن :
موفق باشید .
sami6262
24-02-2012, 14:50
بعد از نصب sp1 دیگه چراغ وایرلس روشن نمیشه و در سیس تری مینویسه که درایور نصب نیست
وقتی ئرایور نصب میکنم ارور میده و نصب نمیشه
لانچ منیجر هم نصب هست
بعد از نصب sp1 دیگه چراغ وایرلس روشن نمیشه و در سیس تری مینویسه که درایور نصب نیست
وقتی ئرایور نصب میکنم ارور میده و نصب نمیشه
لانچ منیجر هم نصب هست
سلام
یا درایور وایرلس اشتباه نصب میکنی
یا ویندوزت اشکال داره :27:
sami6262
25-02-2012, 15:27
سلام
یا درایور وایرلس اشتباه نصب میکنی
یا ویندوزت اشکال داره :27:
درایور که مطمئنم درست نصب میکنم
ممکنه sp1 مشکل داره
به هر حال سیستم ری استر کردم و درست شد و بیخیال سرویس پک شدم!!
Amir-Rainman
27-02-2012, 19:56
کیبورد 5755 زبان فارسی نداره ؟؟؟
راهی وجود داره که بشه حروف فارسی هم به کیبوردش اضافه کرد؟؟؟!!!
کیبورد 5755 زبان فارسی نداره ؟؟؟
راهی وجود داره که بشه حروف فارسی هم به کیبوردش اضافه کرد؟؟؟!!!
سلام میتونی فونت فارسی بخری بچسبونی تنه دکمه هاش :27:
دوستان وقتی پرفورمنس رو میزارم رو گرافیک انویدیا تو بازی و بعضی کلیپ های اینترنتی این تکست دقیقا یادم نیست واسم میاد. خیلی رو مخه:41:
optimus demonstration nvida not for sale ....
مشکل چیه ؟
مرسی
سلام دوستان
منم Acer 5755g رو با کنفیگ i7 , GT630, 2GB ,8GB ram,1TB گرفتم قیمت نپرسید که واقعا گرون گرفتم فقط چندتا مشکل و سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
یکی اینکه من روز اولی که گرفتم فرسودگی باتری 8% بود فرداش شد 10% بعد همون روز بعد حدودا 4 ساعت دوباره روشن کردم دیدم با کمال تعجب شده 12% فرداش هم صبح دیدم شده 16% حالا نمیدونم چیکار کنم
مشکل دومم هم دماست روزای اول (2 یا 3 روز اول) موقع روشن کردن دما از حدود 38 شروع میشد با کار عادی هم دما 45 بالاتر نمی رفت اما بعد یه هفته وضعیت خیلی بعد شده البته فکر کنم بعد نصب بازی angry birds rio(گیم اصلا بازی نمی کنم فقط همین طوری نصبیدم) این جوری شد که حالا موقع روشن کردن دما 45 و با خواندن e-book از رو دی وی دی دما تا 90 بالا میره حتی با اینکه رفتم تو تراس هم امتحان کردم ( دمای حدود 2 درجه) بازم دما از 84 پایین نمیاد خواهشن راهنمایی کنید و اینکه موقع خوندن دی وی دی درایور خوده ایسر دی وی دی روم شما هم صدا میده ؟ شماره سریالم هم تو سایت سازگار تو بررسی
گارانتی میزنم میگه یافت نشد!!!؟
با تشکر از مطالب مفیدتون
یادم رفت بپرسم کسی خبر داره اون گارانتی 6 ماه که واسه باتری هست چه جوریه با این وضع من باید به فکر یه باتری باشم این براق بودن ال سی دی هم که آدمو کلافه میکنه هر کاری میکنی مثل آینه خودتو باید توش ببینی اگه فیلم همه نگاه کنی فکر میکنم نقش اول خود ادم میشه
فعلا بای
-------------------------
دوستان وقتی پرفورمنس رو میزارم رو گرافیک انویدیا تو بازی و بعضی کلیپ های اینترنتی این تکست دقیقا یادم نیست واسم میاد. خیلی رو مخه:41:
optimus demonstration nvida not for sale ....
مشکل چیه ؟
مرسی
سلام دوست عزیز
اول چک کن ببین درایور گرافیک درست نصب کردی ( یعنی مخصوص این ورژن از کارت nvidia باشه )
دوم اینکه تنظیمات قسمت گرافیک باید درست کنی تا برنامه که میخوای روی کدوم گرافیک بالا بیاد
برای راهنمای بیشتر میتونی از لینک زیر کمک بگیری :46:
سلام دوستان
منم Acer 5755g رو با کنفیگ i7 , GT630, 2GB ,8GB ram,1TB گرفتم قیمت نپرسید که واقعا گرون گرفتم فقط چندتا مشکل و سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
یکی اینکه من روز اولی که گرفتم فرسودگی باتری 8% بود فرداش شد 10% بعد همون روز بعد حدودا 4 ساعت دوباره روشن کردم دیدم با کمال تعجب شده 12% فرداش هم صبح دیدم شده 16% حالا نمیدونم چیکار کنم
مشکل دومم هم دماست روزای اول (2 یا 3 روز اول) موقع روشن کردن دما از حدود 38 شروع میشد با کار عادی هم دما 45 بالاتر نمی رفت اما بعد یه هفته وضعیت خیلی بعد شده البته فکر کنم بعد نصب بازی angry birds rio(گیم اصلا بازی نمی کنم فقط همین طوری نصبیدم) این جوری شد که حالا موقع روشن کردن دما 45 و با خواندن e-book از رو دی وی دی دما تا 90 بالا میره حتی با اینکه رفتم تو تراس هم امتحان کردم ( دمای حدود 2 درجه) بازم دما از 84 پایین نمیاد خواهشن راهنمایی کنید و اینکه موقع خوندن دی وی دی درایور خوده ایسر دی وی دی روم شما هم صدا میده ؟ شماره سریالم هم تو سایت سازگار تو بررسی
گارانتی میزنم میگه یافت نشد!!!؟
با تشکر از مطالب مفیدتون
یادم رفت بپرسم کسی خبر داره اون گارانتی 6 ماه که واسه باتری هست چه جوریه با این وضع من باید به فکر یه باتری باشم این براق بودن ال سی دی هم که آدمو کلافه میکنه هر کاری میکنی مثل آینه خودتو باید توش ببینی اگه فیلم همه نگاه کنی فکر میکنم نقش اول خود ادم میشه
فعلا بای
سلام
اگه صفحه قبلی میخوندی جوابتو در مورد دما میگرفتی :jealous:
در مورد باتری هم زیاد نگران نباش چون برنامه CPUID HWMonitorPro زیاد دقیق نیست من خودم چند بار تست کردم هر دفعه یک چیز گفت فقط سعی کن نکات طولانی تر شدن باتری رعایت کنی که اونم تو پست های قبلی بود برات لینک مستقیم میزارم :31:
دوستان با این روش دیکه نه مصرف باتری بالا میره و اینکه خیلی کار آمد :31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.