مشاهده نسخه کامل
: Acer Aspire 5755G به بازار آمد...
Amir-Rainman
28-02-2012, 13:22
سلام میتونی فونت فارسی بخری بچسبونی تنه دکمه هاش :27:
الآن شوخی کردی دیگه ؟؟؟؟
راهی هست به غیر از اینی که گفتی؟:31:
الآن شوخی کردی دیگه ؟؟؟؟
راهی هست به غیر از اینی که گفتی؟:31:
نه عزیر شوخی نکردم میتونی بری بازار و بگی بر چسب فونت فارسی برای کیبورد میخوام مدل های مختلف و رنگ های مختلف ( مشکی . قرمز . آبی و سفید) وجود داره
غیر از این یک سری پلاستیک های شفاش وجود داره که شکل دکمه ی کیبورد هست روش فونت فارسی داره و روی کیبورد اصلی قرار میگیره که بیشتر برای کثیف نشدن کیبورد استفاده میشه بهش میگن کاور صفحه کلید [ keybord cover ] البته بیشتر برای کیبورد های صنعتی استفاده میشه نه لپتاپ :20:
تشکر یادتون نره :11:
سلام
اگه صفحه قبلی میخوندی جوابتو در مورد دما میگرفتی :jealous:
در مورد باتری هم زیاد نگران نباش چون برنامه CPUID HWMonitorPro زیاد دقیق نیست من خودم چند بار تست کردم هر دفعه یک چیز گفت فقط سعی کن نکات طولانی تر شدن باتری رعایت کنی که اونم تو پست های قبلی بود برات لینک مستقیم میزارم :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ممنون بابت راهنماییت ولی متاسفانه اون فرسودگی باتری درسته من با نرم افزار battery bar هم تست کردم دقیق تر (14.7) نشون داد که با توجه به میزان کل ضرفیت و ظرفیت در دسترس محاسبه میشه در مورد گارانتی باتری هم راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم دما رو هم با کم کردن میزان استفاده از سی پی یو کم کردم (15 درصد )
با تشکر
برای اندازه گیری دقیق اول باتری کالیبره کن (Battery calibration) بعد تست بگیر تا نتیجه دقیق تری بگیری :20:
Amir-Rainman
06-03-2012, 20:24
با درود و سلام ..
اینکه میگن فن های این دستگاه، صدای نسبتا زیادی داره ، درسته؟؟ در یه جای ساکت ( مثل کتابخونه) صداش معلومه؟
پس زمینه مشکی رنگ، واسه قسمت زیر کیبورد وجود داره؟
این دستگاه به غیر از کانفینگ چه تفاوتی با 5750 داره؟ آخه به نظر صفحه کلیدای 5750 بهتر به نظر میاد! و اینکه 5750 صداش تویه یه محیط ساکت ( مثل کتابخونه) اصلا شنیده نمیشه!
Amir-Rainman
08-03-2012, 13:02
با درود و سلام ..
اینکه میگن فن های این دستگاه، صدای نسبتا زیادی داره ، درسته؟؟ در یه جای ساکت ( مثل کتابخونه) صداش معلومه؟
این دستگاه به غیر از کانفینگ چه تفاوتی با 5750 داره؟ آخه به نظر صفحه کلیدای 5750 بهتر به نظر میاد! و اینکه 5750 صداش تویه یه محیط ساکت ( مثل کتابخونه) اصلا شنیده نمیشه!
هیچکی 5755 نداره ؟؟؟!!
سلام
ميخواستم از كسايي كه اين لپ تاپو دارن بپرسم به نظرشون ارزش داره كه خريدش؟ با كانفيگ ( i7 يا i5 )
مشكلات اعصاب خردكن نداره ؟
قيمتش الان چنده با كانفيگهاي مختلف؟
چون واقعا به يه لپ تاپ خوب احتياج دارم كه حداقل 4 و 5 سالي نيازهامو برطرف كنه .( كارم نرم افزهاي سه بعدي و نرم افزارهاي محاسباتي عمران و خيلي كم هم بازي ميكنم). خواهشا بدون تعصب جواب بديد
esisuzuki
09-03-2012, 16:03
سلام من این مدل رو با کانفیگ core i5 ram6 2gb630gt خریدم 1300 بتل 3 رو روی الترا تونستم بیارم ولی در حد میلی ثانیه لگ داره . ولی دمای cpu و gpu به شدت بالا میره . دما تا چه حدی نباید بیشتر بشه تو این مدل ؟ به نظر شما بتل 3 رو روی الترا بازی کنم یا بیارم رو کیفیت ÷ایین تر . شما چه جوری با این نوع ل÷تا÷ بازی میکنید ؟ . منظورم اینه که از کول÷د استفاده یا روش خاصی داره بازی با ل÷تا÷ . ممنون.
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------
با درود و سلام ..
سلا من به تازگی این نوع ل÷ تا÷ رو خریدم صدای فن نسبتا ارومی داره . فقط موقعی که خیلی داغ میکنه سرعت دور فن زیاد میشه
esisuzuki
09-03-2012, 16:24
630gt از 555 gt بالا تره ؟
630gt از 555 gt بالا تره ؟
630 رو از کجا آوردید ؟
nvidia که جدیدترین چیپش 580 هست.
esisuzuki
09-03-2012, 16:48
به خدا همینه رو مشخصات جعبه و توی وین 7 هم این نشون میده این هم مشخصات دقیقش . واسه خود من هم تعجبه .
nvidia geforce gt 630m with 2gb deicated vram
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
واسه شما هم بتل 3 رو الترا اجرا میشه یعنی لگ انچنانی نداره ؟
esisuzuki عزیز، لپ تاپت رو هر وقت یه تست درست و حسابی کردی، ما رو هم در جریان بزار تا ببینیم این لپ تاپ چند مرده حلاجه! :31:
مرسی :40::11:
esisuzuki
09-03-2012, 17:26
esisuzuki عزیز، لپ تاپت رو هر وقت یه تست درست و حسابی کردی، ما رو هم در جریان بزار تا ببینیم این لپ تاپ چند مرده حلاجه! :31:
مرسی :40::11:
با چه برنامه ای باید تست بزارم ؟
esisuzuki
09-03-2012, 18:48
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشخصات کارت گرافیک 630m gt
با چه برنامه ای باید تست بزارم ؟
برنامه رو نمیدونم! ولی منظور من این بود، هر وقت 5-6 ساعتی باهاش کار کردی، بعد 5-6 ساعت چه حالی داره! چقدر داغ کرده؟ صدای فنش چطوره؟ یا موقع تایپ، کیبوردش خوب کار میکنه؟ لپ تاپ صدا های اضافه داره یا نه؟ مقدار سرعت Wifi چقدره؟ میزان صدا؟ کال آف دیوتی رو با بهترین کیفیت راحت اجرا میکنه یا نه؟ از این جور چیزا!!:18: :31:
دمت گرم:31::31::40::11::46:
به خدا همینه رو مشخصات جعبه و توی وین 7 هم این نشون میده این هم مشخصات دقیقش . واسه خود من هم تعجبه .
nvidia geforce gt 630m with 2gb deicated vram
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
واسه شما هم بتل 3 رو الترا اجرا میشه یعنی لگ انچنانی نداره ؟
درسته من حواسم نبود.
آخه این سری 600 کلا فقط یه تغییر نام تبلیغاتی و بازاریابی هست.
وگرنه این gt630m شما دقیقا عملکردش مشابه gt540m هست !
امان از دست این سازنده ها...
Amir-Rainman
11-03-2012, 10:45
با سلام .
دوستانی که این لپ تاپ رو دارن و باهاش کار کردن یه لطفی کنن، به این سوالات ما پاسخ بدن، حداقل خیالمون جمع بشه
صدای فن تویه دور کم چطوره؟ تویه دور زیاد صداش چطوره؟
صدای فن دستگاه خیلی برام مهمه ( کلا صدای دستگاه برام مهمه - که صدای اضافه نداشته باشه)
مرسی:40:
aliasadi8
12-03-2012, 01:48
با سلام .
دوستانی که این لپ تاپ رو دارن و باهاش کار کردن یه لطفی کنن، به این سوالات ما پاسخ بدن، حداقل خیالمون جمع بشه
صدای فن تویه دور کم چطوره؟ تویه دور زیاد صداش چطوره؟
صدای فن دستگاه خیلی برام مهمه ( کلا صدای دستگاه برام مهمه - که صدای اضافه نداشته باشه)
مرسی:40:
سلام دوست عزیز
من مدل 5755g با کانفیگ ci7 , gt540 2g , hard 1000gb , ram 8 gb مشکی رنگ رو به قیمت 1450000 حدود یک ماه پیش تهیه کردم که البته الان قیمتش حدود 1550 یا 1600 هست.
تفاوتش با 5750g در موارد زیر هست:
1- سی پی یو 5755g مدل 2670QM 2.2 GHZ هست و 200 مگاهرتز قویتره و پردازش بالاتر ولی 5750g 2630QM 2.0GHz هست و حداکر قدرت کلایک هم 3.1 هست در حالی که 5750جی 2.9 گیگاهرتز هست.
2- شبکه وایرلسش کمی قویتره
صدای فن که من تا الان چیزی ازش صدا نشنیدم بسیار کم صداست.
3- در اجرای بازی ها با قدرت عمل میکنه فقط خیلی داغ میشه مخصوصا در اجرای بازی های سنگین
معمولا حدود 20 درجه دمای سی پی یو بالاتر میره
کیبورد خوش دست مخصوصا فاصله بین دکمه ها مناسب و مانع اشتباه در تایپهای سریع میشه.
صداش هم در حدو و انتظار از لپ ناب خوبه و دالبی هست.
سرعت بوت سیستم عامل سون با در نظر گرفتن نصب بسیاری از نرم افزار های مهندسی و سنگین حدود 80-90 ثانیه هست از لحضه زدن دکمه پاور تا بوت کامل سیستم.
در مورد کول پد هم باید بگم که نقش اون فقط ایجاد تهویه و جریاه هوا در زیر لپ تاب هست و حداکثر حدود 5 درجه دما رو کاهش میده و مانع افزایش دما بواسطه متراکم شدن هوای گرم در زیر لپ تاب میشه. البته کول پد های حدود 150 هزار تومنی هست که اونها خیلی قویتر هستن و حتما دما رو کمتر هم میارن ولی برای استفاده عدی خیلی داغ نمیشه و فقط قسمت تاچ پد بعد از حدود 1 ساعت دماش کمی بالا میره.
بطور کلی من ازش بسیار راضی هستم
mehrdadm_1989
12-03-2012, 17:14
سلام به همگی
دوستان من قصد دارم کانفیگ i7 رو تهیه کنم یه سوال داشتم مدل دقیق سی پی یو 2670 هستش یا 2630؟؟؟چون هر سایتی یه چیزی زده.تو خوده سایته ایسر هم که این مدل اصلا نیستش
هاردش 1 تراس؟؟؟
mehrdadm_1989
12-03-2012, 20:14
یه جوونمرد پیدا نمیشه به ما یه کمکی بده؟؟
esisuzuki
12-03-2012, 20:46
پست بالا كه نوشته سي پيوش بايد 2670 باشه
mehrdadm_1989
12-03-2012, 20:55
پست بالا كه نوشته سي پيوش بايد 2670 باشه
تو صفحه اول همین تایپیک نوشته 2630 ولی خیلی از سایتها زدن 2670
جریان چیه؟؟؟:13:
Mr.Mazmamfi
13-03-2012, 14:30
سلام به همگی
دوستان من قصد دارم کانفیگ i7 رو تهیه کنم یه سوال داشتم مدل دقیق سی پی یو 2670 هستش یا 2630؟؟؟چون هر سایتی یه چیزی زده.تو خوده سایته ایسر هم که این مدل اصلا نیستش
هاردش 1 تراس؟؟؟
سلام
سریه جدیده این مدل با CPU ی 2670 وارد بازار شده .
و با گرافیک GT 630 هست .
مشخصات دقیقشو میتونید تو سایت سازگار مشاهده کنید .
در ضمن یه ترابایت هم داره .
Dj_aghamajid
13-03-2012, 14:55
دوستانی که درباره این لپتاپ سوال دارن به من پیام خصوصی یا پروفایل بزنن، چون یادم میره به این تاپیک هم سر بزنم!
اگه بخوام کلی بهتون بگم، این لپتاپ خیلی خوب در اومده. خنک و کم صدا و خوشگل . دمای اون تو بازی فقط بالا میره که اونم اصلا مهم نیست من باهاش ساعتها بازی کردم و دما تا یه حدی بیشتر نمیره و نگرانش نباشین که این دما ایمن هست.
4755G , 4752G و سریهای جدید ایسر کلا خوب در اومدن.
واسه مهندسهای عمران و مکانیک و... هم خوب جواب میده.:31:
esisuzuki
13-03-2012, 18:28
دوستانی که درباره این لپتاپ سوال دارن به من پیام خصوصی یا پروفایل بزنن، چون یادم میره به این تاپیک هم سر بزنم!
اگه بخوام کلی بهتون بگم، این لپتاپ خیلی خوب در اومده. خنک و کم صدا و خوشگل . دمای اون تو بازی فقط بالا میره که اونم اصلا مهم نیست من باهاش ساعتها بازی کردم و دما تا یه حدی بیشتر نمیره و نگرانش نباشین که این دما ایمن هست.
4755G , 4752G و سریهای جدید ایسر کلا خوب در اومدن.
واسه مهندسهای عمران و مکانیک و... هم خوب جواب میده.:31:
ميانگين چقدر در روز با اين لپ تاپ ميشه بازي كرد ؟. دماي سي پي يو و جي پيو تا چند درجه عاديه ؟
Dj_aghamajid
13-03-2012, 22:32
من باهاش 6-7 ساعت هم در 2-3 نوبت بازی کردم. ببین دمای قطعات بستگی به سنگینی بازی و مدت زمان بازی متغیر هست. مثلا تو بلتفید3 بنظر داغ میشه. دمای سی پی یو هم در حدود 80 درجه میرسه. البته ازون بیشتر نمیشه. شما از صدای فن لپتاپ هم میتونین متوجه بشین که به لپتاپ داره فشار زیادی میاد یا نه!
اگه فشار رو 100% باشه سریع فن ها روشن میشن و سعی میکنن سیستم رو سریع خنک کنن، اما اگه به هر دلیلی سیستم رو 100% قفل کرد و خنک کننده ها قادر به کاهش دما نشدن، سیستم خودبخود میتونه خاموش بشه.این مورد در حالت عادی معمولا پیش نمیاد، یه موقعی که سیستم ویروسی بشه و باهاش چند تا کار همزمان هم انجام بدیم و تهویه لپتاپ هم خوب نباشه، ممکنه اینجور ی بشه.
شما اگه میخواین با این لپتاپ زیاد بازی کنین، سعی کنین 1.5 ساعت بازی کنین و 15 دقیقه به سیستم استراحت بدین تا یکم خنک بشه خودتون هم یه دوری میزنید براتون خوبه. بعدش دوباره میتونین بازی کنید با همین روش.
mehrdadm_1989
15-03-2012, 16:05
دوستان صدای فنش چجوریه؟؟در حالت عادی تو محیط بی صدا چیزی شنیده میشه؟؟وقتی بازی میکنی چجوریه؟
یه سوال دیگه..تو یه سایت نوشته بود دکمه تاچ پدش خیلی سفته.درسته؟؟
و آخرین سوال...تاچ پدش اسکرول داره؟؟؟
esisuzuki
15-03-2012, 16:27
واسه من كه فن هاش موقعي كه باهاش كارهاي معمولي انجام ميدم . روشن نميشه . فقط موقعي كه دما تا يه حدي بالا بره فن هاش شروع ميكنه به چرخيدن . صداش خيلي كمه . اگه منظورتون مثل گوشي 5800 هست بايد بگم كه اصلا اينجوري نيست . خيلي نرم و روون . مثل تاچ حرارتي توي گوشي ميمونه .
mehrdadm_1989
15-03-2012, 17:01
اسکرول که صد در صد داره دیگه؟؟؟؟
یه سوال دیگه سی پی یو 2630 هستش یا 2670؟؟
esisuzuki
15-03-2012, 19:23
اسکرول که صد در صد داره دیگه؟؟؟؟
یه سوال دیگه سی پی یو 2630 هستش یا 2670؟؟
اسكرول نمودنم داره يا نداره ولي كنارش يه خط دو فلشه داره . عكس هاش رو برو تو نتبوك چك ببين داره يا نداره . مدل هاي جديد 2670qm هست تو سايت سازگار همه مشخصاتش هست .
moin.hadiyan
27-03-2012, 00:34
سلام دوستان
بر اساس مقالات سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و برخی دیگر از سایتهای مشابه در مورد این دو مدل ، اینجوری دستگیرم شد که :
1 - مانیتور 5750 از 5755 بهتره!!! ( از نظر رنگ و حتی کنتراست)
2 - صفحه کلیدها باجی بهم نمیدن، ولی صفحه کلید 5755 محبوب تر شده
3 - با در نظر گرفتن آخرین ورژن بایوس ارائه شده برای 5750 ، از نظر دفع حرارتی برابری میکنند یا حتی 5750 بهتر عمل میکنه ( البته با بایوس ورژن جدید )
4 - 5755 طراحی بهتری داره ولی از نظر استحکام و لولاها در یک سطح اند
5 - مشخصه که رم گرافیک 5755 دو برابر 5750 ست
پس من اگر بخوام ایسر بخرم ( که خودش سوالی هست برام )، 5750 میگیرم تو این بحبوحه ی قیمت با در نظر گرفتن 1/750 برای 5755 و 1/450 برای 5750 ( corei7 منظورمه)!
پ. ن: اگر چه خیلی مربوط به این تاپیک نیست، ولی تو یک فروم خارجی ، عزیز اومده بود 5750 رو باز کرده بود چسب سیلیکون رو CPU , GPU رو عوض کرده بود و لپ تاپ 10 درجه خنک تر شده بود !!! یعنی کیفیت کار شده پایین بوده ! خلاصه اگر گارانتی لپ تاپتون تموم شده یک روز به سلامتی رو 5755 هم امتحان کنید!
سلام دوستان
بر اساس مقالات سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و برخی دیگر از سایتهای مشابه در مورد این دو مدل ، اینجوری دستگیرم شد که :
1 - مانیتور 5750 از 5755 بهتره!!! ( از نظر رنگ و حتی کنتراست)
2 - صفحه کلیدها باجی بهم نمیدن، ولی صفحه کلید 5755 محبوب تر شده
3 - با در نظر گرفتن آخرین ورژن بایوس ارائه شده برای 5750 ، از نظر دفع حرارتی برابری میکنند یا حتی 5750 بهتر عمل میکنه ( البته با بایوس ورژن جدید )
4 - 5755 طراحی بهتری داره ولی از نظر استحکام و لولاها در یک سطح اند
5 - مشخصه که رم گرافیک 5755 دو برابر 5750 ست
پس من اگر بخوام ایسر بخرم ( که خودش سوالی هست برام )، 5750 میگیرم تو این بحبوحه ی قیمت با در نظر گرفتن 1/750 برای 5755 و 1/450 برای 5750 ( corei7 منظورمه)!
پ. ن: اگر چه خیلی مربوط به این تاپیک نیست، ولی تو یک فروم خارجی ، عزیز اومده بود 5750 رو باز کرده بود چسب سیلیکون رو CPU , GPU رو عوض کرده بود و لپ تاپ 10 درجه خنک تر شده بود !!! یعنی کیفیت کار شده پایین بوده ! خلاصه اگر گارانتی لپ تاپتون تموم شده یک روز به سلامتی رو 5755 هم امتحان کنید!
جالبه
حالا لینک اون فاروم رو هم بدید ببینیم ممنون میشم. ببینم از چه چسب سیلیکونی استفاده کرده.
moin.hadiyan
27-03-2012, 15:32
جالبه
حالا لینک اون فاروم رو هم بدید ببینیم ممنون میشم. ببینم از چه چسب سیلیکونی استفاده کرده.
این لینک فرومی هست که بنده خدا عنوان کرده که با آخرین آپدیت وضع حرارت بهتر شده
واین لینک فرومی هست که عکس های باز کردن لپ تاپش رو گذاشته ( فیلقر شده )
حالا نظر دوستان رو در مورد مقایسه بین 5750 و 5755 بدونیم خوبه!
اگر بتونید با HWMonitor مثلا هنگام بازی کردن (در حد مثلا نیم یا یک ساعت) دماها رو ثبت کنید و اینجا بذارید خیلی خوب میشه از نظر مقایسه.
این مال 5742 هست. میتونید ببینید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر log های 5755 هستم.
moin.hadiyan
28-03-2012, 20:59
اگر بتونید با HWMonitor مثلا هنگام بازی کردن (در حد مثلا نیم یا یک ساعت) دماها رو ثبت کنید و اینجا بذارید خیلی خوب میشه از نظر مقایسه.
این مال 5742 هست. میتونید ببینید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر log های 5755 هستم.
من هیچ کدوم از این دو مدل رو ندارم، صرفا در مسیر تحقیق برای خرید یک لپ تاپ Corei7 این فروم ها رو دیدم و گفتم بد نیست مطرح بشه!
اما امیدوارم یک آدم خوب پیدا بشه و این کار رو بکنه!
من هیچ کدوم از این دو مدل رو ندارم، صرفا در مسیر تحقیق برای خرید یک لپ تاپ Corei7 این فروم ها رو دیدم و گفتم بد نیست مطرح بشه!
اما امیدوارم یک آدم خوب پیدا بشه و این کار رو بکنه!
پس ایشالا هر وقت خریدید این تست رو انجام بدید و بذارید ما هم ببینیم.
درباره یک باور غلط
شارژ ابتدایی 12 ساعته باطری! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Ffa%2Fnews%2F5364%2F%25D8%25B4%25D8%25A7%25D8%25B 1%25DA%2598-%25D8%25A7%25D8%25A8%25D8%25AA%25D8%25AF%25D8%25A7 %25DB%258C%25DB%258C-12-%25D8%25B3%25D8%25A7%25D8%25B9%25D8%25AA%25D9%2587-%25D8%25A8%25D8%25A7%25D8%25B7%25D8%25B1%25DB%258C )
یک سنتی نادرست در بین مردم ما شایع است و آن اینکه نه یاد می گیرم و نه به روز می شویم. مدتی پیش برای خرید یک دستگاه اپل آیپد به بازار مراجعه کرده بودم و با یک تصور غلط مواجه شدم که مرا بر آن داشت در این مورد توضیحاتی بدهم.
موقع خرید این تبلت پیشرفته که همه فناوریهای روز در آن خلاصه شده است فروشنده تاکید کرد که حتما” 12 ساعت شارژ اولیه را رعایت کنید! باور کنید داشتم شاخ و دم در می آوردم. شما هم اگر ادامه مطلب را بخوانید متوجه می شوید چقدر افکارمان به دلیل به روز نبودن کهنه شده است.
در دنیای باطریها چندین فناوری وجود داشته که هر یک جای خود را به تکنولوژیهای جدید داده اند و منسوخ شده اند. مهمترین نسلهایی که در دنیای وسایل الکترونیکی شایع بوده اند به این شرح است.
الف- باطریهای نیکل کادمیوم
اینها در واقع اولین نسل تجاری باطریهای با تولید انبوه در ابزارهایی مانند موبایل و نوت بوک بودند. علامت مشخصه آنها این است که روی باطری Ni-Cd و یا خود کلمه نیکل-کادمیوم قید شده است. در دفترچه مشخصات هم عینا” نوع و توان باطری قید میشود. این نوع باطریها اکنون منسوخ شده اند.
در واقع این باطریها بودند که اولا” شارژ ابتدایی 12 ساعته نیاز داشتند و ثانیا” هر بار باید تا انتها تخلیه می شدند تا شارژ مجدد موجب از بین رفتن سلولها نشود.
تقریبا” 5 سالی میشود که دیگر این نوع باطریها به دلایل مختلفی کنار رفته اند و در محصولات جدید به هیچ وجه کاربردی ندارند.
ب- باطریهای یون لیتیومی
اینها نسل دوم تجاری باطریها در دستگاه های الکترونیکی بودند. علامت مشخصه آنها کلمه Li-On روی بدنه باطری و دفترچه مشخصات محصول است. این باطریها کماکان در موبایل و نوت بوک کاربرد دارند اما آنها هم با نسل جدیدتر در حال تعویض هستند.کارکرد صحیح این باطریها موجب شده که نیازی به شارژ ابتدایی 12 ساعته ندارند و همچنین کاملا” برعکس باطریهای نسل قبلی به هیچ وجه نباید تا سر حد تخلیه شدن کار کنند. باید در حد 10 درصد شارژ باقیمانده مجدد شارژ شوند و سپس تا 100 درصد مجددا” شارژ گردند.
ج- باطریهای لیتیوم پلیمری
اینها نسل روز باطریها هستند که علاوه بر محدودیتهای کمتری که دارند ایمنتر و سبکتر هستند. علامت مشخصه آنها کلمه Li-Po یا Li-on-Po است. در دفترچه مشخصات محصول هم عینا” نوع باطری با عبارت لیتیوم پلیمری یا کاملتر آن یون لیتیوم پلیمر قید میگردد.
این نوع باطریها نه تنها شارژ ابتدایی 12 ساعته نیاز ندارند بلکه هیچ محدودیتی در کاربرد هم ندارند. مهمترین علامت مشخصه اینکه دستگاه شما دارای این نوع باطری است آن است که در زمان اتصال به کامپیوتر با پورت USB شارژ شود.
چون این باطریها نیازی نیست هر بار تا 100 درصد شارژ شوند سازندگان امکان شارژ با USB را در آنها قرار داده اند تا عمر باطری بهتری داشته باشند.
خوب در حال حاضر هر دستگاه الکترونیکی که بخرید به احتمال 99.9 درصد فاقد باطری نوع اول است که باطری نیکل کادمیومی بود. پس عملا” شارژ 12 ساعته کاملا” منسوخ و یک سنت پارینه سنگی است که کماکان در دهان افراد در حال گردش
منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تشكر يادتون نره :11:
سلام
ميخواستم بدونم كيفيت صفحه نمايشش چطوره ؟ زاويه ديد مناسبي داره؟
دماي دستگاه موقع اجراي نرم افزارهاي سنگين خيي زياد ميشه يا طبيعيه؟
در كل از اين مدل رضايت داريد؟
سلام
ميخواستم بدونم كيفيت صفحه نمايشش چطوره ؟ زاويه ديد مناسبي داره؟
دماي دستگاه موقع اجراي نرم افزارهاي سنگين خيي زياد ميشه يا طبيعيه؟
در كل از اين مدل رضايت داريد؟
سلام
تنها جوابي كه با اين مدل سوال پرسيدن شما ميتونم بدم اينكه با اين قيمت براي استفاده و كار سبك مناسب اگه بخواي همين مشخصات از برند ديگه بگيري خيلي تفاوت قيمت زياد خواهد بود !
دوستان عزيز اگر ميبينيد بعضي اوقات به سوال هاي شما جواب داده نميشه بخاطر اينكه سوال شما جنبه علمي نداره دوستان لطفا سوال هاي خودتون بطور مشخص تر و دقيق تر و علمي بپرسيد لطفا سوال هاي عامه پسند نپرسيد !
Antisoosk
26-04-2012, 19:20
سلام
کسایی که تهران هستن و قیمت اخیر این مدل رو میدونن اگه به ما هم بگن ممنون میشیم!
مخصوصا کانفیگی که بین 1.300 تا 1.500 ه!
باتشکر!
aliasadi8
22-05-2012, 17:24
Core i7 - 2.3GHZ - 3MB
6GB - DDR3
750GB
nVIDIA - GT 540M - 2048MB - N/A
این مشخصات رو میتونی با حدود قیمت 1500 تهران بخرید.
از سایت زیر هم میتونی قیمت رو به روز داشته باشی
سلام
کابل FLAT این لپ تاپ رو از کجا میشه پیدا کرد؟ (کابلی که صفحه نمایش رو به دستگاه وصل میکنه). سریع احتیاج به کمک دارم. با تشکر. Acer Aspire 5755G
سلام، دوستای عزیزم من مدل Acer 5755G با کانفیگ:
core i5 , 4GB DDR3 , 750GB HDD
و ازش با برنامه Acronis true image از ویندوزش بکاپ برداشته بودم، ولی متاسفانه موقعی که خواستم ریستور کنم برنامه کار نکرد، میخواستم از تجربه دوستان استفاده کنم که از چه برنامه واسه بکاپ میتونم استفاده بکنم، مرسی.
aliasadi8
29-05-2012, 20:24
سلام، دوستای عزیزم من مدل Acer 5755G با کانفیگ:
core i5 , 4GB DDR3 , 750GB HDD
و ازش با برنامه Acronis true image از ویندوزش بکاپ برداشته بودم، ولی متاسفانه موقعی که خواستم ریستور کنم برنامه کار نکرد، میخواستم از تجربه دوستان استفاده کنم که از چه برنامه واسه بکاپ میتونم استفاده بکنم، مرسی.
سلام
برنامه norton ghost for dos برنامه خوبی برای گرفتن بک آپ هست.
هم سریع و کم حجم
ولی فقط باید از طریق داس یا سی دی بوت اون رو اجرا کنی
البته اگر از ویندوز سون استفاده میکنید ریستور ویندوز سون خوبه
سلام دوستان درمورد دمای این5755 میشه بگید کمه یا زیاد واگه زیاد بشه ضرری واسه لپ تاپ داره یا نه؟
سلام دوستان
دکمه سی دی رام لپتاپم کار نمیکنه یعنی هر چی دکمه فشار میدم سی دی رام باز نمکنه اما وقتی روی درایو سی دی راست کلیک میکنم و Eject میزنم بیرون میاد !!!!
دوستان لطفا راهنمایی کنین مشکل نرم افزاریه یا سخت افزار ؟؟ چیکار باید بکنم ؟؟؟
سلام دوستان درمورد دمای این5755 میشه بگید کمه یا زیاد واگه زیاد بشه ضرری واسه لپ تاپ داره یا نه؟
کسی نیست جواب بده؟:42:
aliasadi8
12-06-2012, 22:03
دما سی پی یو در حالت استفاده عادی بین 50-55 درجه سانتی گراد هست
ودر طول بازی بین 68 تا 80 درجه بسته به سنگینی و نوع بازی متغییره
در حالت عادی شما هیچ صدای حتی فن لپ تاب رو نمیشنوید و مناسب جهت استفاده در کتابخانه یا محیط های ارام می باشد و سیستم هم داغ نمیکنه
ولی در حالت اجرای بازی فن صداش بیشتر میشه ولی ازار دهنده نیست ولی دمای صفحه کیبورد بالا میره مخصوصا سمت چپ جای که سی پی زیرشه
برای حل این قضییه میشه درصد استفاده از سی پی رو در اجرای بازی ها تا 50 درصد پایین اورد که دما حدود 20 درجه کاهش پیدا میکنه
کلا با هر لپ تابی نباید بیش از یک ساعت و نیم بازی انجام داد و با وقفه 15 یا 20 دقیقه و استراحت به سیستم می توان دوباره بازی کرد.
کلانظرتون در مورد5755 چیه واسه کارای فنی ومهندسی وبازی مناسبه حداقل دو سال برام کار میکنه لطفا راهنمایی کنید:37:
aliasadi8
13-06-2012, 08:24
کلانظرتون در مورد5755 چیه واسه کارای فنی ومهندسی وبازی مناسبه حداقل دو سال برام کار میکنه لطفا راهنمایی کنید:37:
بستگی به پولی داره که میخواهی هزینه کنی میتونه نوع و مدل لپ تاب متغیر باشه
قطعا acer 5755g بهترین لپ تاب نیست ولی بنظر من بهترین لپ تاب از نظر کانفیگ بالا و هم قیمت هست
مشابه کانیگ های این لپ تاب رو با تفاوت قیمت حدود 300-400 تومان بالاتر میتونید در بازار ببینید.
بعلت قیمت مناسبش فروشش خیلی زیاده و من همین کانفیگی که در عکس پس قبلی که در مورد دمای سیستم بود گذاشتم رو بسختی پیدا کردم ولی با قیمت مناسب
بهمن ماه 1390 1460 تومان خریدم که با این کافیگ مدل های hp , dell , sony از 1700 به بالا شروع میشدند البته تازه با رم کمتر و گرافیک 1024
درصد گزارش خرابی این مدل هم خیلی پایینه
حتی یک بار از ارتفاع 1 متری از دستم افتاد ولی فقط سی دی رامش در اومد که اونم خودم دوباره درست کردم
کلا مدل مقاومی در شرایط بد اب و هوای
ولی یکی از معایبش جذب گرد و غبار و لکه هست که این رو هم میتونید با قرار دادن کاور روی کیبورد مانع از کثیفی اون بشید
ولی acer 5755g کانفیگ های cori5 , cori7 تا دوسال آینده جوابگوت هست
سلام دوستان بازی جدید maxpayne3رو کسی رو ایسر5755با کانفیگ i5-ram4-vga630تست کرده ببینیم چطوریه از پسش برمیاد یا نه:3:
سلام
چطور ميشه وارد بايوس 5755 شد ؟
---------------
ویرایش جدید :
پیدا کردم ، کلید F2 .
سلام دوستان بازی جدید maxpayne3رو کسی رو ایسر5755با کانفیگ i5-ram4-vga630تست کرده ببینیم چطوریه از پسش برمیاد یا نه:3:
دوستان لطفا تست کنن
مجددا" سلام
من روی لپتابم ویندوز 7 نصب کردم ، اومدم از CD داخل جعبه ، درایورها رو نصب کنم که با تعداد زیادی از درایورها مواجه شدم .
مثلا" برای درایور بلوتوث 7 مورد وجود داره ، برای گرافیک 4 تا و برای وایرلس هم تعداد زیادی هست .
دوستانی که درایورهای 5755 رو نصب کردند ، اگه یه راهنمایی کوچک کنند ممنون میشم . من باید همه درایورها
یعنی هرچی که داخل CD هست رو نصب کنم یا اینکه تعداد مشخصی رو نصب کنم ؟
ممنون
aliasadi8
19-06-2012, 11:42
مجددا" سلام
من روی لپتابم ویندوز 7 نصب کردم ، اومدم از CD داخل جعبه ، درایورها رو نصب کنم که با تعداد زیادی از درایورها مواجه شدم .
مثلا" برای درایور بلوتوث 7 مورد وجود داره ، برای گرافیک 4 تا و برای وایرلس هم تعداد زیادی هست .
دوستانی که درایورهای 5755 رو نصب کردند ، اگه یه راهنمایی کوچک کنند ممنون میشم . من باید همه درایورها
یعنی هرچی که داخل CD هست رو نصب کنم یا اینکه تعداد مشخصی رو نصب کنم ؟
ممنون
برای شبکه وایرلس: Atheros AR5B97 Wireless Network Adapter
شبکه lan یک درایور داره که مشخصه
وایمکس ها رو نباید نصب کنی چون نداره
درایور های گرافیک رو باید همه رو نصب کنی
بلوتوث Atheros ورژن 7.4.0.96
سایر درایور ها لازم و ضروری نصبشون
بهتره بعد از نصب ویندوز tuneup رو نصب کنی و برنامه های غیر ضروری در لاگین ویندوز رو غیر فعال کنی
دوستان لطفا تست کنن
عجب توجهی دارین دوستان یه تست خواستیم دیگه مگه چقدر سخته:31:
aliasadi8
19-06-2012, 16:46
عجب توجهی دارین دوستان یه تست خواستیم دیگه مگه چقدر سخته:31:
دوست عزیز من نصب نکردم و سی دی شم ندارم که نصب کنم و به شما اطلاع بدم
ولی سایت زیر:
میتونه کمکت کنه
در این سایت بطور کاملا حرفه ای بررسی شده
در این لینک قدرت کارت های گرافیک رو برای هر بازی بررسی کرده
هرچند من بازی بتلفیلد رو فکر میکردم با توجه به اطلاعاتی که داده برای گرافیک من gt540 در تنظیمات عالی جواب نده که من همه رو عالی زدم و بدن هیچگونه مشکلی بازی کردم
ولی راهنمایی خوبی میتونه باشه
کلا برای افزایش اطلاعت باید بدونی سی پی یو cori5 & cori7 خیلی قوی هستند و جواب موتور بازی ها رو میدند
بطور کلی کارت گرافیک برای بازی ها خیلی مهمه که موردی که شما گفتید gt 630m میتونه قطعا جواب بده
البته اگر خیلی کنجکاوی میتونی یک سرچ در یوتیوب بزنی و اونجا ببینی افرادی که قبلا بازی رو نصب کردن و فیلم از بازی گرفتند
برای شبکه وایرلس: Atheros AR5B97 Wireless Network Adapter
شبکه lan یک درایور داره که مشخصه
وایمکس ها رو نباید نصب کنی چون نداره
درایور های گرافیک رو باید همه رو نصب کنی
بلوتوث Atheros ورژن 7.4.0.96
سایر درایور ها لازم و ضروری نصبشون
بهتره بعد از نصب ویندوز tuneup رو نصب کنی و برنامه های غیر ضروری در لاگین ویندوز رو غیر فعال کنی
خيلي ممنون از راهنمايي شما ، ببخشيد دير پست دادم . يكي از دوستان قبلا" گفته بودند كه دوتا ليبل به ته لپتاپ چسبيده
كه مشخص ميكنه بلوتوث و وايرلس از چه نوعي هستند . هردو مورد از نوع Broadcom بودن و همين نوع درايور رو نصب كردم .
البته اشتباها" درايورهاي اضافي رو هم نصب كردم كه بعدا" حذفشون كردم .
بهرحال ممنون ، برنامه هاي غير ضروري رو هم غير فعال ميكنم .( اگه بتونم تشخيص بدم )
samadsam
22-06-2012, 15:08
سلام دوستان عزیز الان قیمت این لپ تاپ چقدره؟
برای برنامه نویسی مناسبه؟
سلام ...دو تا سوال داشتم
یکی اینکه قیمت این لپ تاپ (ACER 5755G) الان چقدره و نسبت به رقباش مقرون به صرفه هست یا خیر ؟
دوم از دوستانی که این لپ تاپو دارن یه نظر میخوام ، کیفیت صفحه نمایشش چطوره ؟؟؟ برام خیلی مهمه ، نمایشش نسبت به " LENOVO Z570 " یا " HP 4530 i5 " بهتره ؟؟؟؟
اگه کیفیت صفحش بهتر از اونها باشه ، بی شک بهترین انتخابه .
ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام ...دو تا سوال داشتم
یکی اینکه قیمت این لپ تاپ (ACER 5755G) الان چقدره و نسبت به رقباش مقرون به صرفه هست یا خیر ؟
دوم از دوستانی که این لپ تاپو دارن یه نظر میخوام ، کیفیت صفحه نمایشش چطوره ؟؟؟ برام خیلی مهمه ، نمایشش نسبت به " LENOVO Z570 " یا " HP 4530 i5 " بهتره ؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
خواهشمندم یکی جواب مارا بدهد ......!
aliasadi8
24-06-2012, 16:18
سلام ...دو تا سوال داشتم
ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام
1- قیمت با توجه به کانفیگ های مختلف متفاوت هست
اگر منظورتون cor i5 هست قیمتش حدود 1100 الی 1250 با توجه به شرکت ارائه دهنده و گارانتی و ... متغیره
2- سطح مانیتور 4530 مات که میشه در نور خورشید هم استفاده کرد ولی 5755جی دارای سطح براقه که هنگام استفاده در نور افتاب بعلت رفلکس نور دید کم میشه
برای مقایسه بهتر و دقیق تر این دو لپ تاپ (منظورم hp & acer5755g) به لینک زیر مراجعه کن:
---
نظر شخصی:
من خودم کانفیگ cor i7 ram 8gb vga 2048mb hdd 1000gb رو دارم که 1460 در اسفند 90خریدم. همان زمان لپ تاپ ایسوس و دل با این مشخصات و حتی با هارد کمتر حدود1700 الی 1800 قیمتشون بود.
نسبت به لپ تاپ های از مدل های مختلف با این کانفیگ مشابه تقریبا 300 تومان ارزانتره منظورم مدل های xps dell , asus n43sl , ...
اچ پی نسبت به گارانتی معتبر نداشتن و داغ کردن سیستم از دوستانم مواردی رو شنیدم
هرچند من اچ پی مدل 6190 رو رقیب این میدونم
نه 4530 یا حتی دل 5110
تا الان هیچ نرم افزار و بازی و ... نریختم که کم بیاره
بزرگترین مزیتش کارت گرافیک 2048 مگابایت که داره
برای قیمت روزش هم می توانی به لینک زیر مراجعه کنی:
سایت digikala ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا دیجی کالا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم میتونه راهنمای خوبی برای انتخابت باشه
سلام
چطور ميشه از داخل ويندوز 7 قابليت سندي بريج رو غير فعال و يا فعال كرد ؟ ( واسه 5755G )
ممكنه اين قابليت باعث كند شدن CPU بشه ؟
ممنون
kant1388
25-06-2012, 02:05
سلام دوستان من ویندوزم رو عوض کردم و یه سون 64 بیت نصب کردم ولی دوتا از سخت افزارش نصب نمی شه نمی دونم چی هست.
تو دیوایس منیجر اسمشون اینه:
Base System Device
دوتا هستند. با کدوم درایور می شه نصبشون کرد اصلا چی هستند؟
با سپاس
Mr.Mazmamfi
25-06-2012, 09:16
سلام
چطور ميشه از داخل ويندوز 7 قابليت سندي بريج رو غير فعال و يا فعال كرد ؟ ( واسه 5755G )
ممنون
سلام
یعنی چی ؟ سندی بریج معماری هست که تو CPU ها استفاده شده ، اونهارو نمیشه غیر فعال کرد !!!
این CPU ها سرعتشون بالاتر هست .
موفق باشید.
Mr.Mazmamfi
25-06-2012, 09:17
سلام دوستان من ویندوزم رو عوض کردم و یه سون 64 بیت نصب کردم ولی دوتا از سخت افزارش نصب نمی شه نمی دونم چی هست.
تو دیوایس منیجر اسمشون اینه:
Base System Device
دوتا هستند. با کدوم درایور می شه نصبشون کرد اصلا چی هستند؟
با سپاس
سلام رفیق
شما درایور "رم ریدر " رو نصب کن ، درست میشه .
موفق باشید .
aliasadi8
25-06-2012, 12:59
سلام
ممنون
قابلیت سندی بریج باعث افزایش استفاده از باتری و استفاده بهینه از سی پی یو هست.
در حقیقت زمانی که سی پی یو نیاز به پرداش بالا نداره نیاز به استفاده از حداکثر قدرت نیست زیرا باتری زود شارژش خالی میشه ولی با این قابلیت زمانی که به حداکثر قدرت نیازه با detect کردن به قدرت پردازش مورد نظر میرسه.
البته میشه بطور دستی قدرت استفاده از لپ تاپ رو بصورت درصدی کاهش داد
برای این منظور به ادرس زیر رفته در ویندوز سون:
Control Panel\All Control Panel Items\Power Options\Edit Plan Settings
و روی گزینه changr advance power setting را زده و از صفحه باز شده گزینه processor power managment را زده و گزینه maximum process state رو زده و درصد دلخواه رو میزنی
کاربردها:
اگر سیستم شما خیلی بالاست و موقع استفاده در هنگام بازی داغ میکنه بعلت افزایش دمای سی پی یو میتونی با کاهش درصد ماکزیمم باعث عدم افزایش دما بشی( بین 35-45 درصد) که باعث کاهش دما حدود 15-20 درجه سانتی گراد میشه
من بتلفیلد 3 و بازی های جدید رو با سی پی یو 35 درصد هم با تنظیمات بالا بازی کردم
پس نیاز نیست حداکثر قدرت سی پی یو همیشه مورد استفاده قرار بگیره
البته زمانی که در بیرون هستید و بریا افزایش طول استفاده از باتری و زمان استفاده میتوان درصد را کم کرد و زمان زیادی با لپ تاپ کار کرد.
موفق باشید
kant1388
25-06-2012, 13:02
سلام مستر جان
انگار یه مشکلی داره، نصب نمی شه.
در نهایت این پیغام رو می ده:
سلام
یعنی چی ؟ سندی بریج معماری هست که تو CPU ها استفاده شده ، اونهارو نمیشه غیر فعال کرد !!!
این CPU ها سرعتشون بالاتر هست .
موفق باشید.
قابلیت سندی بریج باعث افزایش استفاده از باتری و استفاده بهینه از سی پی یو هست.
در حقیقت زمانی که سی پی یو نیاز به پرداش بالا نداره نیاز به استفاده از حداکثر قدرت نیست زیرا باتری زود شارژش خالی میشه ولی با این قابلیت زمانی که به حداکثر قدرت نیازه با detect کردن به قدرت پردازش مورد نظر میرسه.
البته میشه بطور دستی قدرت استفاده از لپ تاپ رو بصورت درصدی کاهش داد
برای این منظور به ادرس زیر رفته در ویندوز سون:
Control Panel\All Control Panel Items\Power Options\Edit Plan Settings
و روی گزینه changr advance power setting را زده و از صفحه باز شده گزینه processor power managment را زده و گزینه maximum process state رو زده و درصد دلخواه رو میزنی
کاربردها:
اگر سیستم شما خیلی بالاست و موقع استفاده در هنگام بازی داغ میکنه بعلت افزایش دمای سی پی یو میتونی با کاهش درصد ماکزیمم باعث عدم افزایش دما بشی( بین 35-45 درصد) که باعث کاهش دما حدود 15-20 درجه سانتی گراد میشه
من بتلفیلد 3 و بازی های جدید رو با سی پی یو 35 درصد هم با تنظیمات بالا بازی کردم
پس نیاز نیست حداکثر قدرت سی پی یو همیشه مورد استفاده قرار بگیره
البته زمانی که در بیرون هستید و بریا افزایش طول استفاده از باتری و زمان استفاده میتوان درصد را کم کرد و زمان زیادی با لپ تاپ کار کرد.
موفق باشید
ممنون از راهنمايي شما دوستان عزيز
تو قسمت processor power managment دوتا گزينه ديگه هم هست ، يكي minimum processor state و ديگري System Cooling Policy ، بنظر شما
اين دو مورد رو هم بايد تنظيم كنم ؟ مرسي
aliasadi8
25-06-2012, 19:12
از اسمشون مشخصه
اولی حداقل و مینیمم استفاده از سی پی رو نشون میده که میتونید ببرید بالا که البته نیاز نیست از سی پی یوتون کار بکشید برای هر کاری جزئی
و دومی سیستم خنک کننده رو نشون میده
در گزینه تنظیمات سیستم خنک کننده سی پی یو بطور پیش فرض در هنگام اتصال به برق، فن روشن است ولی درحالت استفاده از باتری خاموش که خودتون با توجه به نیازتون میتونید تغییر بدهید.
kant1388
27-06-2012, 00:40
سلام مستر جان
مستر کجایی؟
سلام کسی لینک باز کردن و تعمیر این لپ تاپ داره ؟؟؟
سلام ...دو تا سوال داشتم
ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام برای اطلاعات بیشتر در مورد نمایشگر پست قبلی بخون لینکشو برات میزارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mr.Mazmamfi
30-06-2012, 16:40
ممنون از راهنمايي شما دوستان عزيز
تو قسمت processor power managment دوتا گزينه ديگه هم هست ، يكي minimum processor state و ديگري System Cooling Policy ، بنظر شما
اين دو مورد رو هم بايد تنظيم كنم ؟ مرسي
سلام
توضیحات کامل رو تو این تاپیک دوست عزیزمون دادن :
موفق باشید.
Mr.Mazmamfi
30-06-2012, 16:47
سلام مستر جان
شرمنده دیر جواب دادم .
عزیزم عکس خرابه .
این تاپیک هارو ببین :
و
شما یه بار درایورشو از سایت سازنده دانلود کن ، و موقع نصب اگر برات مقدوره یه رم داخل کارت ریدر باشه .
موفق باشید.
Mr.Mazmamfi
30-06-2012, 16:53
سلام کسی لینک باز کردن و تعمیر این لپ تاپ داره ؟؟؟
سلام
اگر اختصاصی برای همین مدل رو بخوایی باید تو یوتیوب پیدا کنی .
ولی این لپ تاپ شباهت خیلی زیادی به 5742 داره .
ریویو 5755 :
ریویو 5742 :
باز کردن LCD و هارد و رم و ... دقیقا شبیه هم هست .
پس این تاپیک رو بهت پیشنهاد میکنم :
فیلم های با حجم بالا رو بگیر .
موفق باشید.
سلام دوستان
من اين لپ تاپو تازه گرفتم.
با توجه به تجربه استفاده دوستاني كه مدت بيشتري باهاش كار كردن لطفاً راهنمايي بفرماييد كه آيا درايور يا نرم افزار بخصوصي نياز هست براي نصب كه كارايي سيستم بهتر باشه؟
ممنون.
سلام
اگر اختصاصی برای همین مدل رو بخوایی باید تو یوتیوب پیدا کنی .
ولی این لپ تاپ شباهت خیلی زیادی به 5742 داره .
ریویو 5755 :
ریویو 5742 :
باز کردن LCD و هارد و رم و ... دقیقا شبیه هم هست .
پس این تاپیک رو بهت پیشنهاد میکنم :
فیلم های با حجم بالا رو بگیر .
موفق باشید.
مرسی دانلود کردم خیلی مفید بود :11:
سلام دوستان
من اين لپ تاپو تازه گرفتم.
با توجه به تجربه استفاده دوستاني كه مدت بيشتري باهاش كار كردن لطفاً راهنمايي بفرماييد كه آيا درايور يا نرم افزار بخصوصي نياز هست براي نصب كه كارايي سيستم بهتر باشه؟
ممنون.
سلام عزیز نکات مربوط به دما و درصد سی پی یو رعایت کن تا عمر لپ تاپ بیشتر بشه :46:
hossein_sa_stu
07-07-2012, 10:40
من لپ تاپ 5755g گرفتم . مشکل من اینه که گاهی اوقات "خیلی کم" مثلا ماهی یه بار خود به خود ریستارت می شه. هنوز از گارانتی لپ تاپم مونده. می خواستم ببینم ببرم درستش کنن. یا اینکه این یه چیز عادیه و مسئله ای ایجاد نمی کنه؟ لطفا راهنماییم کنین.
Mr.Mazmamfi
08-07-2012, 00:08
من لپ تاپ 5755g گرفتم . مشکل من اینه که گاهی اوقات "خیلی کم" مثلا ماهی یه بار خود به خود ریستارت می شه. هنوز از گارانتی لپ تاپم مونده. می خواستم ببینم ببرم درستش کنن. یا اینکه این یه چیز عادیه و مسئله ای ایجاد نمی کنه؟ لطفا راهنماییم کنین.
سلام
رفیق عادی به نظر نمیرسه .
بهتره تو فروم سازگار مطرح کنی و دقیق بگی که چه مواقعی ریست میشه و اگر صلاح بدونن میگن بفرستید گارانتی .
موفق باشید.
mohsen_gh1991
08-07-2012, 12:37
سلام
من یه v3 گرفتم اما فروشنده روش نرم افزار وبکم نصب نکرده. میخواستم بدونم نرم افزار خاصی میخواد یا هر نرم افزار مربوط به وبکمو میشه روش نصب کرد؟ کدوم نرم افزارو پیشنهاد میدین؟
mohsen_gh1991
08-07-2012, 19:43
دوستان این rating که برای سی پی یو میزنه مال چیه؟
samadsam
10-07-2012, 10:49
قیمت فعلی این لپ تاپ چقدره؟
mohsen_gh1991
10-07-2012, 15:21
سلام
سیستم من از لحظه فشردن دکمه پاور تا بالا اومدن سیستم تقریبا 35 تا 50 ثانیه طول میکشه . به نظرتون کافیه این سرعت؟ چون هنوز خیلی چیزی تو هاردش نریختم نرم افزاراش فقط یه بازیه و نرم افزارای مخصوص خودش که از قبل داشت البته با انتی ویروس اویرا؟ به نظرتون سرعت بوت شدنش چطوره؟
سلام
سیستم من از لحظه فشردن دکمه پاور تا بالا اومدن سیستم تقریبا 35 تا 50 ثانیه طول میکشه . به نظرتون کافیه این سرعت؟ چون هنوز خیلی چیزی تو هاردش نریختم نرم افزاراش فقط یه بازیه و نرم افزارای مخصوص خودش که از قبل داشت البته با انتی ویروس اویرا؟ به نظرتون سرعت بوت شدنش چطوره؟
سلام
مشکلی نداره ولی اگه میخوای سریعتر بالا تر بیاد با برنامه CCleaner فایل اضافه پاک کن و برنامه Fast Boot نصب کن همچنین میتونی در صد سی پی یو بالا ببری :8:
سلام
دوستان Update کردن بایاس تا چه حد ضروریه و در صورت انجام این کار چه تغییراتی در کامپیوتر بوجود میاد؟
ممنون.
سلام
دوستان Update کردن بایاس تا چه حد ضروریه و در صورت انجام این کار چه تغییراتی در کامپیوتر بوجود میاد؟
ممنون.
بایوس یا سامانهٔ ورودی/خروجیِ پایه به مجموعهای از رویهها یا برنامههای ذخیره شده در تراشه حافظه فقط خواندنی یا «رام» ROM در رایانههای شخصی سازگار با آیبیام گفته میشود. این برنامهها همه عملکردهای ورودی-خروجی را اداره میکنند. وجود این برنامهها در رایانه موجب میشود که برنامههای کاربردی به طور مستقیم برای کنترل سخت افزار، برنامه نداشته باشند و از سرویسهای رایانه استفاده کنند. بایوس یک رایانه، نخستین کُدی است که هنگام روشن کردن آن اجرا میشود و وظیفه ابتدایی آن بارگذاری و آغاز کردن سیستم عامل است. وقتی رایانه روشن میشود، نخستین کار بایوس، تشخیص قطعات سیستم مانندکارت گرافیکی، صفحه کلید و موشواره، دیسک سخت، دیسکگردانهای نوری و سایر سخت افزارهاست. بایوس سپس نرمافزاری را که در دیسک سخت و یا لوح فشرده برای بالاآمدن یا بوت شدن ذخیره شده، تشخیص داده و آنرا اجرا میکند.
همه مادربردها شامل یک چیپ مخصوص هستند که بر روی آن نرمافزاری قرار دارد که BIOS یا ROM BIOS نامیده میشود. این چیپ ROM شامل برنامههای راهاندازی و گردانندههایی است که در هنگام راهاندازی سیستم مورد نیاز است و یک واسطه به سخت افزار پایه سیستم است.
اغلب به CMOS RAM حافظه پاک نشدنی NVRAM(Non-Volatile) نیز میگویند چون با یک میلیونیوم آمپر فعال میشود و تا هنگامی که باطری لیتیوم فعال باشد دادهها باقی میمانند.
BIOS مجموعهای از برنامههایی است که در یک یا چند چیپ ذخیره شدهاست، که در طول راهاندازی سیستم این مجموعه برنامهها قبل از هر برنامهای حتی سیستم عامل بار گذاری میشوند.
BIOS در اکثر سیستمهای PC شامل چهار تابع است:
1- POST(Power Self On Test):این برنامه پردازنده، حافظه، چیپستها، وفق دهنده ویدئویی، دیسک کنترلر، گردانندههای دیسکی، صفحه کلید و... را تست میکند.
2- Blos Setup: برنامهای است که در طول اجرای برنامه POST با فشار دادن کلید خاصی فعال میشود و به شما اجازه میدهد مادربرد را پیکربندی کنید و تنظیم پارامترهایی همانند ساعت و تاریخ و پسورد و... را انجام دهید. در سیستمهای ۲۸۶ و ۳۸۶ برنامه Setup در ROM آنها وجود ندارد و لازم است که شما سیستم را توسط دیسک مخصوص Setup راه اندازی نمائید.
3-Boot Strap (بارگذار کننده یا لودر): سیستم را برای پیدا کردن سیستم Boot جستجو میکند.
4-BIOS: که مجموعهای از گردانندههایی است که واسط بین سختافزار و نرمافزار است.
BIOSدر حقیقت نرمافزار را به سختافزار متصل مینماید. قسمتی از بایوس بر روی چیپ ROM و قسمت دیگر بر روی چیپ کارتهای وفق دهنده قرار دارد که FIRE WARE (میانه افزار) نامیده میشود.
دوست عزیز با توجه به مطالب بالا اگر در مواردی که با رنگ قرمز مشخص کردم مشکل داری باید بایوس بروز ( up date ) بکنین تا مشکلتون حل بشه امید وارم جواب سوالتون داده باشم :6:
aliasadi8
16-07-2012, 23:33
سلام
من یه v3 گرفتم اما فروشنده روش نرم افزار وبکم نصب نکرده. میخواستم بدونم نرم افزار خاصی میخواد یا هر نرم افزار مربوط به وبکمو میشه روش نصب کرد؟ کدوم نرم افزارو پیشنهاد میدین؟
سلام
ازینجا میتونی دانلودش کنی
خودشم آپدیت داره میتونی ورژن جدید هم اومد بزنی بگیری اتوماتیک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4753415094976316&Step1=Notebook&Step2=Aspire&Step3=Aspire%20S5-391&OS=721&LC=de&BC=Acer&SC=EMEA_8
سلام
برای درایوی که ویندوز 7 روشه اختصاص چند گیگ از هارد مناسبه؟
aliasadi8
17-07-2012, 23:25
سلام
سلام
بهتره با توجه به نیازت و کارت ( استفاده از انواع نرم افزار ها ) بین 50 تا 100 گیگابایت در نظر بگیری
هارد ویندوز من با نصب نرم افزار های مورد نیاز و اپدیت ها و بدون نصب بازی در این هارد حدود 44 گیگابایت استفاده شده.
aliasadi8
17-07-2012, 23:29
قیمت فعلی این لپ تاپ چقدره؟
Core i7 - 2.0GHZ - 6MB
8GB - DDR3
1000GB
nVIDIA - GT 540M - 2048MB - N/A
LED - 15.6
DVD+RW
CHINA
2.6Kg
DOS
حداکثر 158,000,000 ت
حداقل 15,450,000 ت
برای تاریخ : 1391/04/27
سلام
سلام دوست عزیز سعی نکن حجم درایو ویندوز کم کنی و به درایو های دیگه اضافه کنی چون سرعت کامپیوتر و ویندوز پایین میاره !!!
در ضمن هیچ وقت به تعداد زیاد درایو درست نکن چون به مرور زمان باعث آسیب دیدن به هارد و بوجود آمدن بد سکتور ( BAD SECTOR ) در هارد میشه!!
تشکر یادتون نره
peyman_mi
20-07-2012, 08:34
سلام این لب تاب با تو کارت گرافیک هست gt540 و gt630 کدوم قوی تره ؟
بعد میتونه همه بازیها رو روی high رون اجرا کنه ؟
aliasadi8
20-07-2012, 20:07
سلام این لب تاب با تو کارت گرافیک هست gt540 و gt630 کدوم قوی تره ؟
بعد میتونه همه بازیها رو روی high رون اجرا کنه ؟
سلام
gt540 m gt630 تقریبا نزدیک به هم هستند و تفاوت زیادی ندارند
این مطلب رو بطور دقیق و علمی میتونی در سایت زیر مشاهده کنی:
بله بازی ها رو میتونی رو بهترین کیفیت اجرا کنی فقط مهمترین مسله افزایش دمای سی پی یو که ترجیحا بهتر در این حالت زیاد فشار به سیستم نیاری و در فواصل زمانی استراحت بدی و یا درصد سی پی یو رو تا 50 بیاری پایین
موفق باشی
سلام
دوستان مشخصات هارد من اینه:
WDC WD5000 BPVT - 22HXZT3
این مال کدوم شرکت میشه؟
وسترن دیجیتال آیا؟
Mr.Mazmamfi
21-07-2012, 12:21
سلام
دوستان مشخصات هارد من اینه:
WDC WD5000 BPVT - 22HXZT3
این مال کدوم شرکت میشه؟
وسترن دیجیتال آیا؟
سلام
بله .
Soroush-S
21-07-2012, 14:59
فرق 5750 با 5755 تو چیه؟
فرق 5750 با 5755 تو چیه؟
ظاهراً تو صفحه کلید.
Mr.Mazmamfi
22-07-2012, 15:07
فرق 5750 با 5755 تو چیه؟
فرق های ظاهریه زیادی داره .
ریویوهاشون رو ببینید فکر کنم متوجه بشید :
5755 :
و 5750 :
5750 بدنه ی ضد خش داره ولی 5755 بدنه ی صاف داره و کیبوردش از کیبورد های سونی الگوبرداری شده و تایپ کردن باهاش راحت تر شده و آشغال و گرد و خاک هم بین کلید ها نفوذ نمیکنه و . . ..
موفق باشید.
mohsen_gh1991
06-08-2012, 12:48
دوستان تو یه بازی مث اساسینز کرید 4 دمای سی پی یو رو یه مقداری میچرخه تقریبا ؟ با 50 درصد قدرت سی پی یو ؟ سی پی یو ci5
دوستان مدل 5755 ویندوز 8 رو ساپورت میکنه از نظر سخت افزاری و نرم افزاری ؟؟
با هر کانفیگش بله. حتی کانفیگ i3
neopersia
10-10-2012, 16:12
سلام دوستان
برنامه ای برای کنترل سرعت فن این مدل هست؟
الان چند روزه دمای cpu در حدود 55 تا 60 متغیره. قبلاً در حدود 40 تا 45 بود. به نظرتون دلیل خاصی میتونه داشته باشه؟
از دوستان کسی رو این مدل ویندوز 8 نصب کرده و تست کرده؟
من از سایت ایسر تمام درایورهای مخصوص ویندوز 8 رو دانلود کردم و نسخه ی Windows 8 pro x64 رو از سافت 98 هم دانلود کردم و کرک کرده و آپدیتش کردم.
ولی بعضا هی هنگ میکرد بطوری که مجبور شدم برگردم به ویندوز 7.
ممنون میشم اگه از دوستان اطلاعاتی دارن راهنمایی بکنن، مرسی.
سلام
به دلیل کارم (برنامه نویسی) از همان اول که این مدل را خریدم، ویندوز 8 نسخه های آزمایشی را نصب کردم تا حالا ...
آخرین درایورهای کارت گرافیکی Intel و nVidia و آخرین بروزرسانی های ویندوز را نصب کنید.
ویندوز 8 در حال حاضر بالای 500 مگ فایل بروزرسانی دارد.
خوشبختانه این دو فایل را هنوز از روی سرور شخصی پاک نکردم و جدید هم هستند:
درایور nVidia این لپ تاپ (که به علت تحریم نمیتوان مستقیم از سایت دانلود کرد)
ویندوز 8 پک AIO16 (مدت محدود)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8 32-bit & 64-bit AIO16.iso
موفق باشید.
سلام
به دلیل کارم (برنامه نویسی) از همان اول که این مدل را خریدم، ویندوز 8 نسخه های آزمایشی را نصب کردم تا حالا ...
آخرین درایورهای کارت گرافیکی Intel و nVidia و آخرین بروزرسانی های ویندوز را نصب کنید.
ویندوز 8 در حال حاضر بالای 500 مگ فایل بروزرسانی دارد.
خوشبختانه این دو فایل را هنوز از روی سرور شخصی پاک نکردم و جدید هم هستند:
درایور nVidia این لپ تاپ (که به علت تحریم نمیتوان مستقیم از سایت دانلود کرد)
ویندوز 8 پک AIO16 (مدت محدود)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8 32-bit & 64-bit AIO16.iso
موفق باشید.
دوست عزیز ممنونم که وقت گذاشتید و راهنمایی کردید. این ورژن از ویندوز که گذاشتید آخرین ورژن ارائه شده از ویندوز8 هست؟ من اینرو ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ویندوز رو دارم، بنظرتون آیا تفاوتی دارن؟
من ویندوز8ی روکه از اون لینک دانلود کرده بودم کامـــــــــلا آپدیت کردم و حتی اون درایور کارت گرافیکی روهم دانلود کردم و نصب کرده بودم ولی باز هنگ میکرد :(
شما از چه کرکی برای اکتیو کردن ویندوزتون استفاده کردید؟ و آیا اصلا با هنگ مواجه نشدید؟؟
سلام
نسخه های مستقیمی که در سایت مایکروسافت (برای مشترکین MSDN) قابل دانلود هستند همه تک نسخه هستند، یعنی هر ISO مخصوص نصب یک نسخه بخصوص ویندوز...
اگر فرض کنیم نسخه ProX64 شما چنین باشد میتوانید از روی کد هش صحت فایل خود و دانلود و... را بررسی کنید.
هش کدهای چهار نسخه اصلی Win8:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر هم برنامه ای دوم دست برای چک کردن هش نداشتید، میتوانید از برنامه کوچک زیر استفاده کنید.
(خود برنامه نیاز به نصب ندارد و در Win8 که راحت کار میکند در نسخه های قبلی ویندوز نیاز به نصب بودن Framework4 یا Framework4.5 در رایانه دارد که لینک دانلودش در بسته موجود است)
کافی است فایل ISO تان را رویش درگ کنید...
در صورت صحت هش ISO تان با اعداد فوق، میتوانید 100% به صحت فایل تان حساب کنید و بدون شک مشکل شما ربطی به ISO تان ندارد.
این ورژن از ویندوز که گذاشتید آخرین ورژن ارائه شده از ویندوز8 هست؟
بله
کلاً آخرین نسخه ویندوز 8 به بیلد 9200 معروف است (v6.2.9200)
تفاوت این ISO آن است که زمان نصب اجازه انتخاب یکی از 16 ورژن مختلف Win8 را میدهد ... N X64 X86 WMC و...
فقط دقت کنید که نسخه انگلستان است، پس حتما اول نصب کیبورد و زبان را به US تغییر دهید تا دکمه هایتان جابجا نشود (البته بعداً هم میتوانید اصلاحش کنید)
آیا اصلا با هنگ مواجه نشدید؟
خیر
تنها مشکلی که داشتم (از نسخه آزمایشی تا نهایی) و البته روی PC هم برخوردم و دیروز یکی از دوستانم هم با آن مواجه شد، هنگ کردن File Copy ویندوز در کپی فایل های بزرگ در برخی مواقع است ...
درایور کارت گرافیک اینتل این لپ تاپ:
شما از چه کرکی برای اکتیو کردن ویندوزتون استفاده کردید؟
به علت نصب کردن ProWMC (غیر VL) مکرراً مشکلاتی با اکتیو کردن داشتم، چون اکثر کرک های ارائه شده برای عمل روی نسخه های VL است.
اگر نیازی به WMC ندارید میتوانید نسخه VL را نصب کنید، آنگاه احتمالاً باید کرک های متنوع KMS Activation برایتان عمل کند.
ولی من خودم از PD Activator استفاده کردم و خوب بود و الآن هم لپ تاپ و PC را یکی با Permanent Activator و دیگری را با Offline Activator فعال کردم و در هر دو مورد برخی مواقع چیزی روی صفحه مبنی بر اکتیو نبودن ویندوز می آید ولی می رود و مشکلی ایجاد نمیکند.
در کل کرک کامل و بی نقصی وجود ندارد ولی مشکل را حل میکند.
البته شخصاً چند تا از برنامه هایی که استفاده میکنم را قانونی خریدم و بسیاری دیگر را با نمونه های مشابه رایگان تعویض کردم.
خودم و دوستان خیلی وسوسه شدیم ویندوز 8 را هم قانونی تهیه کنیم، قیمتش نسبت به نسخه های قبلی بسیار خوب است، در حال حاضر خرید لایسنز Pro با دانلود ISO (بدون تحویل DVD که اتفاقاً برای ما هم بهتر است) حدود 40$ است که واقعاً مبلغی منصفانه به نظر میرسد (البته شامل WMC نمیشود)
البته مشکل شما میتواند به دلیل نصب نرم افزار ناسازگاری هم باشد، کرک یا برنامه هایی که در زمان نصب هندلرهای نمایش پیش نمایش تصویر فایل را هم نصب میکنند و...
در نصب برنامه ها دقت کنید و برنامه های معتبر و آخرین نسخه ها را نصب کنید.
- تمام برنامه ها را از Startup حذف کنید. (یا با خود ویندوز و رجیستری یا با کمک برنامه های جانبی)
- اگر میتوانید Outbound Firewall ویندوز را فعال کنید ...
- Visual Effects های غیر ضرروی را خاموش کنید.
و...
در بسیاری از موارد برنامه های رایگان حجم کمتر و فشار کمتری به سیستم تحمیل میکنند و کمتر مثل اختاپوس روی همه جای ویندوز چمبره میکنند.
حتی بر روی دسکتاپ هم که راست کلیک میکنید میبینید برنامه ای منوی اضافه کرده و...
کم مانده لگوی شروع ویندوز را هم عوض کنند...
همه اینها هندلرهای مختلفی هستند که رجیستر میشوند و قبل راست کلیک و دیدن پوشه ها و... و... کدهایی را اجرا میکنند.
خودم شخصاً چند سال قبل هروقت وارد پوشه ای میشدم Win7 هنگ میکرد و... در نهایت متوجه شدم بدلیل یکی از برنامه هایی است که نصب کردم که سعی میکند تصویر کوچکی از فایل ویدئویی را نشان دهد و نمیتواند و...
ربطی به بحش جاری ندارد، ولی چون صحبت Win8 شد حیفم آمد بیان نکنم...
برای کدک های WMP هم میتوانید از کدک رایگان و معروف Shark007 استفاده کنید که بعد از XP,Vista.Win7 نسخه مناسب Win8 را هم عرضه کرد.
اول نسخه x86 و سپس نسخه x64 را نصب کنید و بعد همه فرمت های صوتی و ویدئویی را به WMP بدهید تا باز کند
موفق باشید.
salam be tamam doostan khobam
man acer aspire 5755G daram.azash kheyli raziama vali
man hamishe ba bluetooth moshkel daram ye khat dar mion kar mikon
chi karesh konam
mamnoon misham komakam konid
vaghti mikham narm afzaresho nasb konam in khata ro mide
سلام
در خصوص نصب بلوتوث دو نکته وجود دارد، مطلب اول انکه در Win8 که به ظاهر نیازی به این نصب وجود دارد و بلوتوث به خوبی کار میکند.
نکته دوم هم آنکه کلید FN روی کیبورد یک سری فرامین سخت افزاری را روی مادربرد پشتیبانی میکند (که تا حدودی خارج از کنترل سیستم عامل و سیستم های نرم افزاری است)...
این دکمه با تلفیق دکمه های دیگر میتواند مانیتور را خاموش/روشن، ماوس لمسی را خامو/روشن و... صدا را کم و زیاد کند ووایرلس و بلوتوث را هم روشن و خاموش کند.
تلفیق دکمه FN+F3 یک دکمه سه حالته را تشکیل میدهند که با هر بار زدن بین این سه حالت تغییر وضعیت میدهد.
این سه حالت شامل
1-خاموش بودن کل سیستم های بیسیم شامل وایرلس و بلوتوث
2-روشن بودن وایرلس
3-روشن بودن وایرلس و بلوتوث است.
البته پس از فشار دکمه کمی باید منتظر بمانید تا تغییر وضعیت رخ دهد ...
اگر وضعیت بلوتوث در حالت خاموش باشد، مانند ان است که اصلاً دستگاه شما فاقد بلوتوث است و سیستم عامل و نرم افزارها به هیچ وجه نمیتوانند بلوتوث را روی رایانه شما یافته و به آن وصل شوند...
من خیلی با این دستگاه در Win7 کار نکردم و با پیام خطای شما آشنا نیستم ولی بطور قطع اگر بلوتوث شما بطور سخت افزاری خاموش باشد همچین متن خطا یا پیام مشابه ای دریافت خواهید کرد.
پس از نصب اولیه درایور (یا خودکار یا دستی) هربارکه سیستم را روشن کنید با یک نگاه ساده به taskbar میتوانید از وضعیت وایرلس و بلوتوث آگاه شوید و در صورت لزوم آن ها را خاموش یا روشن کنید.
موفق باشید.
سلام دوستان
برنامه ای برای کنترل سرعت فن این مدل هست؟
الان چند روزه دمای cpu در حدود 55 تا 60 متغیره. قبلاً در حدود 40 تا 45 بود. به نظرتون دلیل خاصی میتونه داشته باشه؟
درود دوست عزیز درصد کار کرد سی پی یو کاهش بده سیستم خنک کننده رو هم فعال کن امید وارم حل بشه
من از سایت ایسر تمام درایورهای مخصوص ویندوز 8 رو دانلود کردم و نسخه ی Windows 8 pro x64 رو از سافت 98 هم دانلود کردم و کرک کرده و آپدیتش کردم.
ولی بعضا هی هنگ میکرد بطوری که مجبور شدم برگردم به ویندوز 7.
ممنون میشم اگه از دوستان اطلاعاتی دارن راهنمایی بکنن، مرسی.
درود مشکل در ویندوز شماست دوست عزیز بیشتر ویندوز های در سایت های فارسی دست کاری شده هستن سعی کنین از سایت رسمی خوده ماکروسافت دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :n09:لینک شرکت ماکروسافت
salam be tamam doostan khobam
man acer aspire 5755G daram.azash kheyli raziama vali
man hamishe ba bluetooth moshkel daram ye khat dar mion kar mikon
chi karesh konam
mamnoon misham komakam konid
درود دوست عزیز
بیشتر افراد درایور بلوتوث اشتباه نصب میکنن توجه داشته باشید مدل های مختلف ایسر بلوتوث های متفاوتی دارن برای همین داخل سی دی ایسر ورژن های مختلف درایور قرار داره برای انتخاب نام درست درایور باید به زیر لبتاپ مراجعه کنید
در زیر لپتاپ نام تمام سخت افزار های استفاده شده در آن نوشه شده است شما میتونین با توجه به نام انها درایور مورد نظر نصب کنید.
xerxes again
28-12-2012, 00:38
دوستانی که این لپ تاپو دارن یه سوال.
این لامصب چطوری بوت میشه؟
منظورم این لینوکس پیش فرضش هست.
حتی ویندوزم نمیشه ریخت روش لامصبو.
پادشاه اسمان
28-12-2012, 02:19
سلام
چرا موقعی که داره شارژ می شه دماش به نزدیک 90 می رسه؟ بعد شارژ هم خیلی زود تموم می شه.
چرا موقعی که داره یه cd را می خونه بد جوری صدا می خوره؟از اول این مشکل را داشت.
xerxes again
31-12-2012, 13:44
آقا کسی هست که رو این لپ تاپ ویندوز نصب کرده باشه؟
اگه هست به ما بگه چطوری این کارو بکنیم.
یکی بهم گفت خیلی سخته و تقریباً غیر ممکنه.
xerxes again
31-12-2012, 14:43
دوستانی که میخوان این لپ تاپو بخرن خدمتشون بگم که این آشغال رو نمیشه روش ویندوز ریخت و پارتیشن سیستم روش نداره. پس بیخود پول پای این آشغال ندین. منم الان فقط میتونم بندازمش دور.
سلام
حتی ویندوزم نمیشه ریخت روش لامصبو
آقا کسی هست که رو این لپ تاپ ویندوز نصب کرده باشه؟
اگه هست به ما بگه چطوری این کارو بکنیم.
یکی بهم گفت خیلی سخته و تقریباً غیر ممکنه.
حال شما خوبه برادر؟!
بنظر کمی عصبی می آیید :n16:
بالام جان (به قول این برادران ترک زبان) اول یک نفس عمیق برای آغاز این عملیات "خیلی سخت و تقریباً غیر ممکن" بکشید و سپس CD یا USB سیستم عامل جدید را وصل کنید و یک F2 یا F12 ناقابل زمان بوت بزنید و با تغییر موقت یا دائم اولویت بوت، سیستم عامل جدید را نصب کنید.
موفق باشید.
دوستانی که این لپ تاپو دارن یه سوال.
منظورم این لینوکس پیش فرضش هست.
حتی ویندوزم نمیشه ریخت روش لامصبو.
درود دوست عزیز
تا اونجای که من میدونم روی لپتاپ های ایسر ویندوز اورجنال نصب نیست .... البته این چیز مهمی نیست تو کشور ما ویندوز های اورجنال اصلا کاربرد نداره چون تمام برنامه های که ما استفاده میکنیم کرک شده هستن .....
در هر صورت شما قبل از نصب سیستم عامل بهتر بایوس به روز یا آپتودیت کنید چون ورژن های جدید درایور های بعضی قطعات مانند کارت گرافیک با بایوس جدید ارایه شده هماهنگ بیشتری دارند که میتونین از سایت شرکت ایسر دانلود کنید که لینک اون براتون پایین میزارم و بعد از ان یک سیستم عامل مثل ویندوز یا چیز دیگه روش نصب کنید در ضمن توصیه میکنم اگر تا حالا این کار نکردین این کار بسپرین به نمایندگی که ازش خریداری کردین اونا خودشون همه کار براتون انجام میدن :n16:
لینک دانلود آخرین ورژن درایور ها و بایوس این مدل از سایت اصلی ایسر
سلام
چرا موقعی که داره شارژ می شه دماش به نزدیک 90 می رسه؟ بعد شارژ هم خیلی زود تموم می شه.
چرا موقعی که داره یه cd را می خونه بد جوری صدا می خوره؟از اول این مشکل را داشت.
درود
شارژ کردن ربطی به دما لپ تاپ نداره برای پایین اوردن دما هم در صفحات قبل توضیح داده شده در ضمن میتونین باطری با نرم افزار مخصوص تست باطری آزمایش کنین و از سلامت اون اطمینان حاصل کنین که چند صفحه قبل تر توضیح داده شده
درمورد سی دی رام هم بهتره ببرین جایی که خریدین براتون تست کنه میتونین باطری هم وانجا براتون بازدید کنن در کل لپتاپ های ایسر سی دی رام ضعیفی دارن تعداد موارد برگشتی برای خرابی سی دی رام بالا بوده
xerxes again
02-01-2013, 19:11
سلام
حال شما خوبه برادر؟!
بنظر کمی عصبی می آیید :n16:
بالام جان (به قول این برادران ترک زبان) اول یک نفس عمیق برای آغاز این عملیات "خیلی سخت و تقریباً غیر ممکن" بکشید و سپس CD یا USB سیستم عامل جدید را وصل کنید و یک F2 یا F12 ناقابل زمان بوت بزنید و با تغییر موقت یا دائم اولویت بوت، سیستم عامل جدید را نصب کنید.
موفق باشید.
سلام.
بالام جان یه نگاه به این تاپیک بندازی می بینی که اونقدرم اوسگل نیستم. این لپ تاپ یه هفته اس که منو مشغول خودش کرده. اولویت بوت اولین کاری بود که انجام دادم.
با دی وی دی به هیچ وجه بوت نمیشه.
xerxes again
02-01-2013, 20:28
تکراری... حذف شود
درود دوستان
چند وقته درصد کارکرد سی پی یو خود به خود عوض میشه یعنی وقتی میزارمش روی 15 در صد بعد از روشن خاموش شدن خود به خود 100 درصد میشه :n13:
این مشکل بعد از نصب برنامه battery care بوجود اومد برنامه پاک کردم اما درست نشد ! :n15:
لطفا کمک کنید . . .
درود دوستان
چند وقته درصد کارکرد سی پی یو خود به خود عوض میشه یعنی وقتی میزارمش روی 15 در صد بعد از روشن خاموش شدن خود به خود 100 درصد میشه :n13:
این مشکل بعد از نصب برنامه battery care بوجود اومد برنامه پاک کردم اما درست نشد ! :n15:
لطفا کمک کنید . . .
ها ای که گفتی ینی چه ؟
درصد کارکرد سی پی یو رو کجا میشه تنظیم کرد اصلا مگر آیا ؟
کسی نیست جواب ما رو بده ؟
mohanna_m
03-05-2013, 23:45
سلام دوستان
من الان حدودا 4-5 ماهی میشه که نوت بوک ایسر 5755 گرفتم .
تا همین چند روز پیش خوب کار میکرد تا که یه usb زدم بهش که ویروسی بود با اینکه ویروس کشی هم کردم ولی الان
سرعت بالا اومدن ویندوز خیلی کند شده .
اسکن هم کردم ولی سیستم ویروس هم نداره . به نظر شما امکان داره مشکل از کجا باشه؟
لطفا راهنماییم کنین.
با تشکر
سلام دوستان
تا همین چند روز پیش خوب کار میکرد تا که یه usb زدم بهش که ویروسی بود با اینکه ویروس کشی هم کردم ولی الان
لطفا راهنماییم کنین.
با تشکر
اولین پیشنهاد
اگر وین 7 دارید، وین 8 نصب کنید و از همون ابتدا هم یک انتی ویروس خوب مثل AVG نصب و اپدیت کنید. سرعت وین 8 نسبت به 7 به طور محسوسی بیشتر هست.
پیشنهاد آخر: استفاده از برنامه soluto برای دیدن اینکه چه برنامه هایی بیشترین تاخیر رو در بالا امدن ویندوز ایجاد میکنند و حذف یا به تاخیر انداختن اونها
سلام دوستان
چرا کسی تاپیک V3 رو نمیزنه تا سوالا و مشکلامونو بپرسیم ؟
با اینکه ابن همه طرفدار و خریدار داره
یعنی هیچ کی مشکلی باهاش نداره
سلام دوستان
چرا کسی تاپیک V3 رو نمیزنه تا سوالا و مشکلامونو بپرسیم ؟
با اینکه ابن همه طرفدار و خریدار داره
یعنی هیچ کی مشکلی باهاش نداره
خودتون یک همتی بکنید، ضرری نداره !
سلام دوستان
لطفا راهنماییم کنین.
با تشکر
سلام کسی جواب سوال ما رو نداد خودم درست کردم اما سوال شما
دیر بالا اومدن ویندوز علت زیاده داره شما سوال خیلی کلی پرسیدی !
از اونجایی که شما کامپیوترت آلوده شده بود به نظرم نتونستی همه شاخه های بد افزار از هر نوعش ( virus , worm , trojans , adware , logical bomb و ... ) پاک کنی !
بهتون پیشنهاد میکنم ویندوزتون عوض کنین یک ویندوز 7 64بیت نصب کنید:n26:
سلام
چرا موقعی که داره یه cd را می خونه بد جوری صدا می خوره؟از اول این مشکل را داشت.د وست عزیز منم لب تاپ aspire دارم اما موقع شارژ داغ نمیکنه سی دی هم به این خاطر صدا میده که کامل جا نیفتاده یا سی دی تاب داره اگر سی دی سالم باشه کافیه مطمئن شی که هر سه تا خار جا بیفته دیگه صدا نمیده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.