مشاهده نسخه کامل
: لپتاپ از دبی بخرم یا مالزی؟؟؟
aria_electric_fars
08-09-2011, 19:33
سلام دوستان
من می خوام یه لپتاپ بخرم ولی نمی دونم از کجا بخرم که ارزون و اصلی و خوب باشه؟؟؟
دبی یا مالزی؟؟؟!!!
مسئله این است !!!
هم دبی می خوام برم هم مالزی از کجا بگیرم بهتره؟؟؟ فقط سریعتر و دقیق و درست بهم بگید که باید دو روز دیگه برم
با تشکر
Rahpooyan
08-09-2011, 20:01
اگه بتونی از همین ایران خودمون بگیری بهتره ! واسه اینکه فردا بدونی یقه کسی رو بگیری ؟
اگر از دبی یا مالزی بگیری فردا به مشکل برخوردی می خوای چکار کنی ؟
aria_electric_fars
09-09-2011, 11:33
سلام دوست عزیز
ببینید خیالتون راحت باشه همین عرب ها از فروشندگان ایرانی بهتر هستن
من خودم از دبی لپتاپ خریده بودم و هیچ مشکلی پیش نیومد واسش ولی از ایران واسه یک نفر دیگه خریدم باورت نمی شه شاید 2 ماه نشده فن لپتاپ شروع کرد به صدا دادن و قر قر کردن و باطری داغون شد و کلا بهم ریخت
از لحاظ کیفیت خیالتون راحت که دبی بهتر هست و از لحاظ قیمت هم با ایران حداقل 100 تومن اختلاف داره
من سوالم اینه که دبی بهتره یا مالزی؟؟؟!!!
با تشکر
vatan2009
09-09-2011, 13:08
مسلما مالزی بهتره
MostafaMohammadi
09-09-2011, 21:55
سلام دوست عزیز
من خودم از دبی لپتاپ خریده بودم و هیچ مشکلی پیش نیومد واسش ولی از ایران واسه یک نفر دیگه خریدم باورت نمی شه شاید 2 ماه نشده فن لپتاپ شروع کرد به صدا دادن و قر قر کردن و باطری داغون شد و کلا بهم ریخت
از لحاظ کیفیت خیالتون راحت که دبی بهتر هست و از لحاظ قیمت هم با ایران حداقل 100 تومن اختلاف داره
با تشکر
من هم مثل vatan2009 و فکر می کنم از لحاظ قیمت مالزی بهتره باشه ولی خرید کردن تو دبی خیلی راحت تره، مخصوصا وسایل الکترونیکی. قبول داری؟
xx1051xx
10-09-2011, 11:58
میشه اونجا کالا های اصلی پیدا کرد ...یعنی MADE IN CHINA دیگه نبینیم ؟:18:
T E R M I N A T O R
10-09-2011, 18:42
میشه اونجا کالا های اصلی پیدا کرد ...یعنی MADE IN CHINA دیگه نبینیم ؟:18:
دوست خوبم گذشت روزگاری که لپ تاپ ها همش تو کشور اصلی تولید میشد. الان همه لپ تاپ ها را چین میزنه و اصل هستند (تحت لیسانس شرکت مادر). حتی اپلی که تو آمریکا فروش میره و حتی سونی که تحت عنوان آمریکایی به بازار میاد. فقط لپ تاپ های دو شرکت سامسونگ و فوجیتسو تو کشور مادر تولید میشن.
farhad moradi
10-09-2011, 19:19
سلام دوست عزیز
با تشکر
دوست عزیز این دلیل نمیشه . وسیله الکترونیکی دیگه اینجوریه . میشه گفت شانسیه. ولی قبول دارم تو ایران زیاد دستکاری میکنن و دلیل اینکه میگیم گارانتی اصلی بگیرید اینه
golshahi
10-09-2011, 22:57
Alienware MX11 توی مالزی 1 میلیون و 200 هزار تومانه اما دبی 400 هزار تومن گرونتره.. اینا واسه 2 ماه پیشه..
بقیه مدل ها رو خبر ندارم.. چرا نمیری توی سایت اصلی ؟ مثلا دل Location رو بذار مالزی قیمت به رینگیت بهت میده.. هر رینگیت هم حدود 300 تومنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.