مشاهده نسخه کامل
: رطوبت هوا و خرابی لپتاپ
سلام.
من در شمال زندگی میکنم. لپتاپم به خاطر رطوبت هوا ، اسپیکرهاش از کار افتاده و همینطور از درایو C ایراد میگیره ، نه میتونم فرمت کنمش ( در مراحل نصب ویندوز) نه میتونم repair کنم.
چه جوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟ از یکی پرسیدم گفت ببر شستشو بدن. کسی میدونه کجا اینکارو میکنن ؟ ( تهران )
لپتاپ رو بهمن ماه خریدم. Lenovo Y550 از شرکت سازگار.
mehrdad8086
08-09-2011, 10:45
سلام.
من در شمال زندگی میکنم. لپتاپم به خاطر رطوبت هوا ، اسپیکرهاش از کار افتاده و همینطور از درایو C ایراد میگیره ، نه میتونم فرمت کنمش ( در مراحل نصب ویندوز) نه میتونم repair کنم.
چه جوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟ از یکی پرسیدم گفت ببر شستشو بدن. کسی میدونه کجا اینکارو میکنن ؟ ( تهران )
دوست من مگه رطوبت هوا چند درصد بوده که یه همچین مشکلی ر ایجاد کنه؟
خصوصا" هارد که حالت وکیوم شده ای رو داره و غیر قابل نفوذ!!!!
این خرابی مشکوکه ضربه نخورده؟:13:سعی کن با نرم افزارهای مخصوص هاردش رو repair کنیhard manager:20:
hamid.7003
08-09-2011, 13:12
سلام.
اگه با هیچ چیزی فرمت نمیشه دیگه چچاره ای نیست باید تمام هاردت رو کامل فرمت کنی ببینی درست میشه یا نه!
چیو شستشو بدن؟ مگه لباسه؟؟؟؟؟؟؟ نه داداش هاردو نمیشه شستشو داد
mehrdad8086
10-09-2011, 14:51
اگه با هیچ چیزی فرمت نمیشه دیگه چچاره ای نیست باید تمام هاردت رو کامل فرمت کنی ببینی درست میشه یا نه!
چیو شستشو بدن؟ مگه لباسه؟؟؟؟؟؟؟ نه داداش هاردو نمیشه شستشو داد
تایید میشه low level format و سپس fdiskو فرمت .....نصب مجدد سیستم عامل
ممنون بچه ها. میرم کارایی که گفتید رو تست کنم.
من یه جورایی تونستم پارتیشن c رو فرمت کنم. و ویندوز رو هم نصب کردم. ولی سرعت دستگاه کلا خــــــــــــــیلی پایینه.
میشه بگید چه جوری میتونم low level format کنم ؟ یه برنامه پیدا کردم ولی اون از داخل ویندوز کار میکنه انگار.
mehrdad8086
15-09-2011, 09:59
دوست من ......نرم افزارهای خاص ولی نه دور از دسترسی برای ایتکار وجود داره....
HDD manager و یا maxtor Low level format و چندین نمونه دیگه که تو یلی از DVD های Tools پیدا میشه!!!!:40:
من با برنامه HDD regenerator یه بار چک کردم. و 953 تا بد سکتور پیدا کرد که recover هم کردش.
بعدش با low level format bootable خواستم فرمت کنم. میزنه no hard found :31: خیلی عجیبه....
لپتاپ رو خیلی با دقت نگه داشته شده. نمیدونم چرا اینجوری شده. همون رطوبته انگار....
بعد از اینکه نشد low level format کنم. از طریق ویندوز اکس پی (مراحل نصبش که قسمت فرمت داره) کل پارتیشن رو delete کردم و یک درایو ساختم. و ویندوز 7 رو روش نصب کردم. سرعت دستگاه به حالت اولش برگشته بود. کلی خوشحال شدم :31: ولی صبح که دوباره روشنش کردم کلا دیگه تو ویندوز نمیرفت و سرعتش هم دوباره اومده بود پایین. با hdd regenerator هم دوباره بک سکتور پیدا کرد.
عجیبه با برنامه خود هارد که از سایتش گرفتم هم نمیشه low level format کرد.با hdd tool هم نشناخت هاردو.
لپتاپ خیلی خوب نگه داشته شده. حتی خیلی جابه جا هم نشده. نمیدونم چرا اینجوریه. احتمالا به خاطر رطوبت باید باشه دیگه. چون خونه دقیقا بقل دریا ، تابستون هم که اوج رطوبت ، اسپیکر چپ لپتاپم هم از کار افتاده.
IBM lenovo خریدیم که دیر خراب بشه مثلا :31: هاردش برای شرکت western digital ....:13:
راستی این مشکلات شامل گارانتی میشه ؟!
mehrdad8086
17-09-2011, 09:59
بعد از اینکه نشد low level format کنم. از طریق ویندوز اکس پی (مراحل نصبش که قسمت فرمت داره) کل پارتیشن رو delete کردم و یک درایو ساختم. و ویندوز 7 رو روش نصب کردم. سرعت دستگاه به حالت اولش برگشته بود. کلی خوشحال شدم :31: ولی صبح که دوباره روشنش کردم کلا دیگه تو ویندوز نمیرفت و سرعتش هم دوباره اومده بود پایین. با hdd regenerator هم دوباره بک سکتور پیدا کرد.
عجیبه با برنامه خود هارد که از سایتش گرفتم هم نمیشه low level format کرد.با hdd tool هم نشناخت هاردو.
لپتاپ خیلی خوب نگه داشته شده. حتی خیلی جابه جا هم نشده. نمیدونم چرا اینجوریه. احتمالا به خاطر رطوبت باید باشه دیگه. چون خونه دقیقا بقل دریا ، تابستون هم که اوج رطوبت ، اسپیکر چپ لپتاپم هم از کار افتاده.
IBM lenovo خریدیم که دیر خراب بشه مثلا :31: هاردش برای شرکت western digital ....:13:
راستی این مشکلات شامل گارانتی میشه ؟!
دوست من برای low leve; format معولا" اینطوریه که نرم افزار مربوط به همون سازنده هارد و یا مشابهش رو بایستی استفاده کنی و هارد شناسائی بشه.
شما کنار دریا که هیچی رو کشتی هم که باشی هاردت ممکنه بر اثر تکان شدید و ضربه خراب بشه که از رطوبت نمی شه.
هارد تو محیطی کار می کنه (می تونم بگم بدون هوا)بدون کوچکترین غبار و اینکه رطوبت نفوذ کنه خیر.....
بد سکتور هم اگه سخت افزاری نباشه با low level حل میشه:27:
دوست من برای low leve; format معولا" اینطوریه که نرم افزار مربوط به همون سازنده هارد و یا مشابهش رو بایستی استفاده کنی و هارد شناسائی بشه.
گفتم که هاردم western هستش ، رفتم از سایتش برنامه شو گرفتم ، bootable هم بود. ولی میزدhard not found
شاید مشخصات دقیق هارد رو در نیاوردم. تو bios که اینجوری زده : wd wdc-234o3pa-245di93 ...آخه این چیه :31:
hamid.7003
18-09-2011, 10:13
یه سی دی بوت Hirens boot بگیر اون برنامه برای Low level اکثر هاردا از جمله western رو داره
دمت گرم ، عجب برنامه خفنی معرفی کردی.
الان گذاشتم low lvl format بشه .
علاوه بر hdd tool کلی چیزای کاربردی داره این Hiren !
بازم ممنون بابت معرفی
توسط اون مجموعه ، من با نرم افزار western digital هارد رو low lvl format کردم. 3 ساعت طول کشید.
بعدش رفتم تو کار نصب ویندوز ، ویندوز به راحتی نصب شد ، سرعت هم درست شده بود ، یه 3-4 ساعتی با ویندوز کار کردم همه چی خوبه خوب بود.
خاموش کردم و صبح که روشنش کردم دوباره سرعت افت شدیدی پیدا کرده بود ، تو ویندوز نمیرفت. و همون آش و همون کاسه قبلی !
خداییش چرا اینجوریه !؟ :41: آخه چرا وقتی خاموش میشه اینجوری میشه !؟ اصلا چرا اینجوری شده ، لپتاپ رو خیلی خوب نگه داشتیم. جابه جاییش خیلی کم بوده. تا به حال زمین نیافتاده ! خیلی عجیبه !!!!
hamid.7003
20-09-2011, 16:30
توسط اون مجموعه ، من با نرم افزار western digital هارد رو low lvl format کردم. 3 ساعت طول کشید.
بعدش رفتم تو کار نصب ویندوز ، ویندوز به راحتی نصب شد ، سرعت هم درست شده بود ، یه 3-4 ساعتی با ویندوز کار کردم همه چی خوبه خوب بود.
خاموش کردم و صبح که روشنش کردم دوباره سرعت افت شدیدی پیدا کرده بود ، تو ویندوز نمیرفت. و همون آش و همون کاسه قبلی !
خداییش چرا اینجوریه !؟ :41: آخه چرا وقتی خاموش میشه اینجوری میشه !؟ اصلا چرا اینجوری شده ، لپتاپ رو خیلی خوب نگه داشتیم. جابه جاییش خیلی کم بوده. تا به حال زمین نیافتاده ! خیلی عجیبه !!!!
خواهش میکنم قابل نداشت
به احتمال زیاد هاردت مشکل داره و اینجوریا درست نمیشه ولی بایوس لپ تاپت رو هم آپدیت کن ضرر نداره ببین چطور میشه
به احتمال زیاد هاردت مشکل داره و اینجوریا درست نمیشه ولی بایوس لپ تاپت رو هم آپدیت کن ضرر نداره ببین چطور میشه
فعلا دارم با hard regenerator بد سکتور یابی میکنم و repair ! تا الان از 956 تا بد سکتور رسیده به یکی. یه بار صفر شد. دفعه بعدش برای اطمینان زدم یه بار دیگه بره شد 2 تا . چرا اینجوریه هی کم و زیاد میشه ! :31: ؟ البته با اختلاف یکی دوتا... !
hamid.7003
22-09-2011, 18:44
فعلا دارم با hard regenerator بد سکتور یابی میکنم و repair ! تا الان از 956 تا بد سکتور رسیده به یکی. یه بار صفر شد. دفعه بعدش برای اطمینان زدم یه بار دیگه بره شد 2 تا . چرا اینجوریه هی کم و زیاد میشه ! :31: ؟ البته با اختلاف یکی دوتا... !
اینجوری که میگی به احتمال زیاد سیلندر یا هد هاردت مشکل داره که بد سکتور میندازه
شايد اسپيكر هات به خاطر رطوبت خراب بشه ولي هارد ايزوله هستش !
و اصلا هيچ چيزي توش نفوذ نميكنه !
خيالت راحت باشه !
دمت گرم ، عجب برنامه خفنی معرفی کردی.
الان گذاشتم low lvl format بشه .
علاوه بر hdd tool کلی چیزای کاربردی داره این Hiren !
بازم ممنون بابت معرفی
fhبا برنامه getway بد سکتور گیری کن.اگه جواب نداد با برنامه active boot پارتیشناشو دوباره بزن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.