مشاهده نسخه کامل
: کمک در بک آپ گیری از ویندوز 7 و نصب آن بر روی پارتیشنی بزرگتر
من بر روی درایو c لپ تاپم ویندوز 7 آپدیت با آنتی ویروس آپدیت دارم،اما درایو c پنجاه گیگی من که ویندوز در آن نصب است در حال اتمام است . وقصد دارم 50 گیگ دیگر به درایو c اضافه کنم،البته بدون نصب ویندوز جدید .یعنی از طریق بک آپ گیری از درایو c موجودم و پس از افزایش ظرفیت آن مجدداً بک آپ را نصب کنم.
اما سوال من این است که ایا امکان بک اپ گیری از یک درایو 50 گیگی و سپس نصب آن در درایو 100 گیگی وجود دارد؟با چه نرم افزاری؟
jafarian
03-09-2011, 00:23
شماابتدا باید به وسیله یک برنامه پارتیشن بندی مثل MiniTool Partition Wizard ابتدا به درایو C خودتون فضا اضاف کنید بعدش به وسیله برنامه ایمیج ازویندوز خودتون ایمیج تهیه کنید :20:
ولی اکثر برنامه های معروف پارتیشن بندی درایوهای هاردم را نمی شناختند یا قادر به افزایش حجم نبودند، البته ویندوزم 7 و 64 بیتی است.البته نرم افزاری که شما معرفی نمودید را امتحان نکردم.
من بر روی درایو c لپ تاپم ویندوز 7 آپدیت با آنتی ویروس آپدیت دارم،اما درایو c پنجاه گیگی من که ویندوز در آن نصب است در حال اتمام است . وقصد دارم 50 گیگ دیگر به درایو c اضافه کنم،البته بدون نصب ویندوز جدید .یعنی از طریق بک آپ گیری از درایو c موجودم و پس از افزایش ظرفیت آن مجدداً بک آپ را نصب کنم.
اما سوال من این است که ایا امکان بک اپ گیری از یک درایو 50 گیگی و سپس نصب آن در درایو 100 گیگی وجود دارد؟با چه نرم افزاری؟
شما چند تا درایو دارید ؟ و هاردتون چقدر ظرفیت داره ؟
چه نرم افزارهایی رو نصب کردید؟
50 گیگ بهترین مقدار واسه درایو ویندوز 7 هست ، خودم هم واسه ویندوزهام 50 گیگ رو اختصاص دادم با یک عالمه
نرم افزار ، مجموعا" شده 14 گیگ ، پس چرا واسه شما اینقدر پر شده ، کمی مشکوکه .
شما چند تا درایو دارید ؟ و هاردتون چقدر ظرفیت داره ؟
چه نرم افزارهایی رو نصب کردید؟
50 گیگ بهترین مقدار واسه درایو ویندوز 7 هست ، خودم هم واسه ویندوزهام 50 گیگ رو اختصاص دادم با یک عالمه
نرم افزار ، مجموعا" شده 14 گیگ ، پس چرا واسه شما اینقدر پر شده ، کمی مشکوکه .
من 6 درایو دارم و هاردم هم 500 گیگ است.کلی هم نرم افزار گرافیکی و انیمیشن ساز سنگین نصب کرده ام.در هر صورت می خوام 50 گیگ دیگه به درایو c اضافه کنم. که ویندوز فعلی و نرم افزارهای نصبی آن را هم داشته باشم.یعنی مجبور به نصب ویندوز جدید نشوم.
شما بهتره قبل از پارتيشن بندي و بكآپ گيري اول از همه ، از وجود فايلهاي اضافي خاطر جمع بشيد . دوستاني بودن كه
درايو ويندوزشون تا 30 گيگ فايل اضافي داشته . معمولا" اين فايلهاي اضافي و غير قابل كاربرد توي پوشه Temp جا خوش
ميكنند و باعث افزايش درايو ويندوز ميشه .
اگه بخوايد پارتيشن بندي كنيد ، و با توجه به اينكه گفتيد لپتاپ داريد و حجم درايو ويندوزتون هم خيلي زياده ، ممكنه 2 يا 3 ساعت
يا حتي بيشتر طول بكشه ، كه اين مدت باعث فشار اومدن به لپتاپ شما ميشه . ( براي هاردهاي صفر و خالي از اطلاعات
پارتيشن بندي بسيار سريع انجام ميشه )
نرم افزار زير رو دانلود كنيد ، حجم زيادي نداره ، حدودا" 1.8 مگ، رايگانه ، يه بار بزاريد اسكن كنه ببينيد در پايين پنجره اسكن ، سمت راست
چقدر رو نشون ميده ؟
System Ninja 2.1.0.0
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.