ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروس نیوفولدر

somayeh85
01-09-2011, 01:51
این ویروس اجازه نصب آنتی ویروس رانمیده حتی در حالت سیف مد لطف میکنید راهنماییم کنید

Dr Hannibal
01-09-2011, 08:51
₪◙₪◙₪ مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید) ₪◙₪◙₪ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

احتیاج به مشورت بیشتر دارم:

دوستان عزیزی که احتیاج به مشورت بیشتر دارند در بخش اورژانس سیستم های آلوده با رعایت موارد زیر تاپیک جدید ایجاد کنند:

1_ تمام موارد (ضروری) پست آغاز مراحل پاک سازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را انجام داده باشید. و لاگ ها و نتایج را در اختیار ما قرار دهید.

2_ توضیح کامل از ایرادات ، نوع ویندوز و اقداماتی که تا بحال انجام دادید و هر نکته ای که به نظر شما کمک میکنه تا تصمیم دقیق تری گرفته بشه را توضیح دهدید.

3_ تمام کارهایی که تا الان کرده اید رو توضیح بدید ، نوع آنتی ویروس های استفاده و.... تا راهنمایی تکراری نشود.

3_ (مهم) برای ایجاد تاپیک علاوه بر نتایج و ریپورت های اسکن موارد ضروری بالا باید log فایل rkill و DDS که در پایین پیوست شده است را قرار دهید. بدون این لاگ ها نظر دادن برای پاک سازی امکان پذیر نیست.

فايل هاي ضميمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dds.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (591.4 کيلو بايت, مشاهده : 50)

farshid_vb
11-09-2011, 08:14
برای پاک کردن تروجانها و فعال سازی فودلدر آپشن و نمایش فایلهای مخفی و خلاصی از شر آتوران ها و افزایش سرعت لود سیستم و پاکسازی سیستم از تمامی تروجانها و نه ویروسها
درضمن برنامه یک قسمت برای پیدا کردن کرمها داره که میتونین یک فایل کرم ( مثل NewFolder.exe ) را بهش بدین و کل درایو را براتون میگرده و اونو پیدا و به یک پوشه انتقال میده تا اشتباهی روش کلیک نکنین و دوباره سیستم آلوده نشه

میتونین از برنامه کوچک و کم حجم من استفاده کنید ولی لطفا نظر فراموش نشه تا بتونم برنامه را کامل تر کنم
آدرسش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون میشم نظر بدین
و مشکلات برنامه را هم بگین تا کامل کنم
نظرات شما باعث دلگرمی من هستش
وگرنه برنامه را میرزیم سطل زبانه
:31:

reza4024
14-09-2011, 12:24
نرم افزار newfolder killer رو نصب و اسکن کن بعد هم ویندوزت رو عوض کن

jax2
15-09-2011, 22:32