مشاهده نسخه کامل
: AMD or Intel
hsn.arami
31-08-2011, 22:35
سلام خسته نباشید
من تا دیروز میخاستم مادر برد msi و cpu اینتل بگیرم اما یه گشتی که تو اینترت زدم دیدم اگه AMDبردارم هم هزینه هام میاد پایین هم امکاناتم میره بالا تر
قطعاتم هم اینا بود:
M.B: msi H67 MA-E45
cpu:intel G620
که رو هم نزدیکه230 واسم در میاد
آیا میشه با این پول توی AMD انتخاب بهتری داشت(مادربورد MSi یا asus با همین امکانات H67MA-E45)
کاربریمم بازی در سطح کم و نرم افزار های مثل cadدر سطح متوسط و سرعت اجرای نرم افزارها هم واسم مهمه.و کدوم مدل با گرافیک ان برد کیفیت بهتری ارائه میدهد
ممنون میشم کمکم کنید
omidbooter
01-09-2011, 02:12
سلام در مورد سی پی یو باید بگم که با این قیمت اینتل که میخواید بگیرید amd بسیار ضعیفتر گیرتون میاد که اصلا ارزش نداره
سی پی یو همین خوبه با این که 2 هسته داره اما از خیلی از 4 هسته ای های amd قویتره و یا در یک حد هستن.
برای اجرا نرم افزار ها با سرعت خوب و کلا سرعت خوب هارد ssd بگیرید که خیلی خوبه.
PC_Expert
01-09-2011, 08:05
سلام
دوست عزیز شما تناسب خوبی بین مادربرد و پردازنده انتخابیتون برقرار نکردید و قیمت مادربرد مد نظرتون 2 برابر قیمت پردازنده هست...
در اینکه الان پلتفرم 1155اینتل بهتر از amd عمل میکنه تردیدی نیست، گرافیک آنبردش هم قویتره، به نظر من شما Core i3 2100 + ASRock H61M-S تهیه کنید منطقی تر خواهد بود، اگر از برند های دیگه میخواهید هم کمی بودجه رو افزایش بدید.
hsn.arami
01-09-2011, 09:11
سلام
دوست عزیز شما تناسب خوبی بین مادربرد و پردازنده انتخابیتون برقرار نکردید و قیمت مادربرد مد نظرتون 2 برابر قیمت پردازنده هست...
در اینکه الان پلتفرم 1155اینتل بهتر از amd عمل میکنه تردیدی نیست، گرافیک آنبردش هم قویتره، به نظر من شما Core i3 2100 + ASRock H61M-S تهیه کنید منطقی تر خواهد بود، اگر از برند های دیگه میخواهید هم کمی بودجه رو افزایش بدید.
حق با شماست ولی ایده من اینه که یک مادربورد عالی بگیرم که امکان ارتقاء داشته باشه ولی چون الان بودجه کافی واسه خرید cpuندارم پایین ترین نوع cpu رو میخرم که در آینده میتونم رو چنین مادر بوردی cpu خیلی قوی تری بزارم
راستش در موردAsrock هم حرفو حدیث زیاده و نمیخام رو خریدم ریسک کنم
omidbooter
01-09-2011, 14:35
سلام
در مورد مادربرد دوستان همه راضی بودن از مارک ازراک اما اسرار دارید مارک دیگه بگیرید پس asus بگیرید یا msi
منم باهاتون موافقم چون بودجه کمه همون سی پی یو خوبه قدرتشم خوبه بعدا بودجه بیشتر بود یه 2500 بندازین حالشو ببرین
high-end
01-09-2011, 17:31
حق با شماست ولی ایده من اینه که یک مادربورد عالی بگیرم که امکان ارتقاء داشته باشه ولی چون الان بودجه کافی واسه خرید cpuندارم پایین ترین نوع cpu رو میخرم که در آینده میتونم رو چنین مادر بوردی cpu خیلی قوی تری بزارماگه برای شما قابلیت ارتقا و آینده نگری مهمه بهتره پردازنده AMD و مادربرد +AM3 بخرین تا بعدا پردازنده به بولدوزر ارتقا داده بشه.
راستش در موردAsrock هم حرفو حدیث زیاده و نمیخام رو خریدم ریسک کنم زیاد به این حرفا توجه نکنین.مین های ازراک هم از نظر قیمت عالی هستن هم از نظر کیفیت و امکانات.
PC_Expert
01-09-2011, 22:10
حق با شماست ولی ایده من اینه که یک مادربورد عالی بگیرم که امکان ارتقاء داشته باشه
از لحاظ امکان ارتقا که هر دو سوکت 1155 هستند و تفاوت چندانی ندارند (جز در اسلات های رم در ویژگیهای ظاهری تفاوتی ندارند)
راستش در موردAsrock هم حرفو حدیث زیاده و نمیخام رو خریدم ریسک کنم
امان از دست این بازاریها ... :41: خرید ASRock ریسک نیست، منطقی است...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.