مشاهده نسخه کامل
: مشكل sx30
با سلام خدمت دوستان من ديروز يه دوربين Sx30 خريدم عكساش خوبه ولي يه مشكلي هست كه توي اتاق نور بنفش از لامپ يا پنجره ديده ميشه مخصوصا" توي فيلمبرداري كاملا" رنگ بنفش مشخصه.
آيا اين اشكال تو تمام Sx30ها هست يا واسه من مشكل داره يا تنظيمات خاصي داره كه من نميدونم؟
mohsen.na
31-08-2011, 14:43
با سلام خدمت دوستان من ديروز يه دوربين Sx30 خريدم عكساش خوبه ولي يه مشكلي هست كه توي اتاق نور بنفش از لامپ يا پنجره ديده ميشه مخصوصا" توي فيلمبرداري كاملا" رنگ بنفش مشخصه.
آيا اين اشكال تو تمام Sx30ها هست يا واسه من مشكل داره يا تنظيمات خاصي داره كه من نميدونم؟
سلام دوست عزیز ، این مشکل بیشتر به خاطر سنسورشه که ccd هستش همه دوربین هایی که سنسور CCD دارن این مشکل رو دارن . در کل دوربین SX30 دوربین خیلی خوبیه ولی ای کاش NIKON P500 می گرفتی هم سنسور CMOS داره هم فیلمبرداری FULL HD هم صفحه نمایش بهتری داره .
خوب sx30 کمی توی عکسهاش نویز بفنش داره، که اونم با زوم کردن کامپیوتری (دیجیتال) روی عکس ها مشخص میشه (البته باید زیاد زوم کنی)
ولی من خودم به شخصه، توی این مدتی که SX30 داشتم همچین چیزی رو به هیچ وجه توی فیلم برداری ندیدم و احتمال میدم زوم دیجیتال واسه شما فعاله و وقتی زیاد زوم میکنی به این مشکل بر میخوری...
اگر اینطوره به عنوان یه عکاس بهت پیشنهاد میکنم از زوم دیجیتال استفاده نکنی و از تنظیمات گوشی اون رو غیز فعال کنی... زوم دیجیتال توی عکاسی کیفیت عکسهات رو هم پایین میاره...
بهترین کار اینه که با حداکثر زوم اپتیکال عکس بگیری و بعد با کامپیوتر اگر خواستی بخش خاصی از تصویر رو برش بدی، اینطوری ریسکش هم کمتره و امکان اصلاح خطا در کادربندی رو هم داری ! :31:
farhad moradi
31-08-2011, 17:56
سلام دوست عزیز
آره این مشکل همونطور که دوست عزیزمون گفت مربوط به سنسور ccd هستش. متاسفانه ما اینا رو به بچه ها میگیم ولی چون فکر میکنن ما داریم از مارک خاصی طرفداری میکنیم قبول ندارن و فقط ه اسم مارک میرن . این دوربین خیلی خوبیه ولی در مقابل دوربینی مثل p500 کم میاره . من هردوشونو با هم تست کردم . p500 خیلی بهتره .
مقایسه بین p500 و sx30
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسي از شما البته منم بين SX30 و P500 مردد بودم ولي توي يه سايت عكساشونو مقايسه كردم كنان خيلي بهتر بود مخصوصا" توي ايزو بالا.اما من قبلا" از دوربين sx120 استفاده كردم چنين مشكلي نداشته!
خوب sx30 کمی توی عکسهاش نویز بفنش داره، که اونم با زوم کردن کامپیوتری (دیجیتال) روی عکس ها مشخص میشه (البته باید زیاد زوم کنی)
ولی من خودم به شخصه، توی این مدتی که SX30 داشتم همچین چیزی رو به هیچ وجه توی فیلم برداری ندیدم و احتمال میدم زوم دیجیتال واسه شما فعاله و وقتی زیاد زوم میکنی به این مشکل بر میخوری...
اگر اینطوره به عنوان یه عکاس بهت پیشنهاد میکنم از زوم دیجیتال استفاده نکنی و از تنظیمات گوشی اون رو غیز فعال کنی... زوم دیجیتال توی عکاسی کیفیت عکسهات رو هم پایین میاره...
بهترین کار اینه که با حداکثر زوم اپتیکال عکس بگیری و بعد با کامپیوتر اگر خواستی بخش خاصی از تصویر رو برش بدی، اینطوری ریسکش هم کمتره و امکان اصلاح خطا در کادربندی رو هم داری ! :31:
من اصلا" از زوم استفاده نكردم داخل اتاق زماني كه از پنجره نور بتابه وبا دوربين زير پنجره رو نگاه كني نور بنفش ميبيني يا وقتي لامپ روشنه زير لامپ نور بنفش وجود داره!
---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------
سلام دوست عزیز ، این مشکل بیشتر به خاطر سنسورشه که ccd هستش همه دوربین هایی که سنسور CCD دارن این مشکل رو دارن . در کل دوربین SX30 دوربین خیلی خوبیه ولی ای کاش NIKON P500 می گرفتی هم سنسور CMOS داره هم فیلمبرداری FULL HD هم صفحه نمایش بهتری داره .
مرسي از شما البته منم بين SX30 و P500 مردد بودم ولي توي يه سايت عكساشونو مقايسه كردم كنان خيلي بهتر بود مخصوصا" توي ايزو بالا.اما من قبلا" از دوربين sx120 استفاده كردم چنين مشكلي نداشته!
farhad moradi
01-09-2011, 11:55
از نظر من با دیدن عکسای گرفته شده تو اینترنت نمیشه دوربینا رو مقایسه کرد به چند دلیل
1- عکسا در شرایط مساوی گرفته نشدن
2- تنظیمات ممکنه یکی نباشن
3- عکاس خود شما نبودید
4- سوژه یکی نبوده
pooria-ir
09-09-2011, 12:03
من اصلا" از زوم استفاده نكردم داخل اتاق زماني كه از پنجره نور بتابه وبا دوربين زير پنجره رو نگاه كني نور بنفش ميبيني يا وقتي لامپ روشنه زير لامپ نور بنفش وجود داره![COLOR="Silver"]
این مشکل رو منم توی Sx210 دیدم،وقتی که تو اتاق تاریک هستین و دوربین رو به طرف پنجره ای میگییرن که سمت آفتابه،تویزهای بنفش و برخی مواقع خط های بنفش تو LCD دیده میشن
البته تا حالا تو خروجی دوربین مشکلی رو ندیدم
ghanjaction
14-09-2011, 18:07
سلام
دوستان حق با هر دوي شماست اگر كسي براش فيلم برداري مهم تر از عكاسي باشه بايد p500 بگيره اما تو سري هاي is و نيم حرفه اي sx30 با زوم فوق العاده 35X و امكاناتي از قبيل سلف تايمر قابل تنظيم،ال سي دي متحرك ، درپوش فلاش و ... فعلا حرف اول رو مي زنه.
تو يو تيوب فيلم مقايسه حرفه اي اين دوتا دوربين پيدا ميشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.