ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل پارتیشن بندی نوت بوک HP Pavilion DV6-6050

ali68124
31-08-2011, 00:11
سلام خ سته نباشید من نوت بوک HP Pavilion DV6-6050 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دارم 1 درایو دارم 500 گیگ که رویش ویندوز 7 ازجینال نصب است و 1 درایور مال پارتیشن ریکاوری حالا یک نرم افزار می خوام که پارتیشن بندی کنم ولی چه جوری اگر میشه راهنمای نصب بدید

siap89
31-08-2011, 20:44
میتونی هم از داخل خود ویندوز اینکار رو انجام بدی :

C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Administrative Tools\Computer Management.lnk

تو پنجره ای که باز میشه از کنار سمت چپ device manager رو انتخاب کن:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و هم از برنامه هایی مثل easeus که کارشون پارتیشن بندی هستش (partition manager)

اگه برات فرقی نمیکنه به درایو اخریت کاری نداشته باش یا بگیر پاکش کن (درایو ریکاوری رو میگم)
(البته قبلش بهتره از کل سیستمت یه ریکاوری روی dvd بگیری)
بعدش از درایو c حجم بگیر و هر چه قدر دوست داری درایو جدید درست کن .

hamid.7003
01-09-2011, 19:34
بهترین نرم افزار برای لپ تاپ Acronis البته تحت ویندوز نه بوتیبل

mammad_asir
01-09-2011, 22:12
سلام
چند سوالی در زمینه لپ تاپ سونی از داشتم و البته از چندین نفر هم پرسیدم ولی احساس کردم همشون یک چیزی رو شنیدن و دارن تحویل میدن

من لپ تاپ سوني مدل ca15fg گرفتم الان لپ تاپ فقط يک درايو داره و توش ويندوز سون است؟ شنيدم خود سوني نرمافزاري براي بک آپ داره لطفا روش آن را بيان کنيد (البته بعضی ها نرم افزار acronis را معرفی کردند ) و اينکه چطور بايد پارتيشن بندي کنم ؟الان فقط يک درايو دارم (شنيدم خود ویندوز سون چنين قابليتي داره ولی تا 3 درایو را میتوان با اون انجام داد و من میخوام تا 6 تا داشته باشم)اول بايد کدوم کار را بکنم (پارتیشن بندی یا بک آپ)آيا اگر روزي ويندوز بالا نيامد هم ميتوان از اين بک آپ استفاده کرد (میخوام بوت تیبل باشه)و در مورد آنتي ويروس الان روش مکافي نصبه(نمیدونم نسخه آزمایشی است یا نه؟) بايد چيکارش کنم همين باشه يا ؟ ميخوام طوري پارتيشن بندي و بک آپ گرفته بشه که هم بوت تيبل باشه هم اينکه مثلا اگر روزی نیاز به ریستور ویندوز داشتم دیگه پارتیشن بندی به حالت اول برنگرده و فقط همون درایو ویندوز تغییر کنه ؟
آنتي ويروس ايويرا چطوره؟ و اينکه با لپ تابي که تازه خريدم بايد چه کارهايي رو انجام بدم اگه از اول بگوييد ممنون ميشون؟ لطفا روش هاي پارتيشن و بک آپ و اينکه اول کدام را انجام دهم را بگوييد؟ متشکر از وقتي که صرف ميکنيد.
در کل من میخواهم حدود 6 درایو به همراه بک آپ از ویندوز سون اورجینال داشته باشم و این ویندوز بوت تیبل باشه و هر وقت که ویندوز را ریستور کردم اطلاعات بقیه درایو های من از بین نرود؟
از وقتی که میگذارید متشکرم

fulldownloadcity
27-10-2011, 00:51
ميشه راهنمايي كنيد چه كار بايد بكنم