مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در مورد خرید لپ تاپ 17 اینچی با امکانات حرفه ای
hamed_rouzbahani
30-08-2011, 18:40
سلام خدمت دوستان عزیز...
دوستان عزیز مشخصاتی که برای خرید لپ تاپ مد نظرم هست این گزینه ها هستند :
صفحه نمایش 17 اینچی با کیفیت(Full HD (1080P
داشتن ویندوز اوریجینال
پردازنده Corei7
رم 6 یا 8 گیگ
گرافیک GeForce یا کارت گرافیکی که کیفیت بالایی برای انجام کارهای نسبتا سنگین داشته باشه
هارد 750 گیگ یا 1 ترابایت
توانایی خواندن Blu-Ray
جدا بودن بخش اعداد
و نهایاتاً اگر امکانات جانبی دیگه ای هم داشته باشه که چه بهتر...
در این موارد بسیار ممنون میشم من رو راهنمایی کنید و بهترین گزینه رو پیشنهاد کنید...
دوستان توی سایت DELL این مدل رو دیدم( Dell XPS 17 - L702x) که نسبتا با مشخصاتی که من لازم دارم همخونی داره ، البته نمیدونم هنوز وارد بازار ایران شده یا خیر و اینکه قیمتش چقدر هست !
در این مورد هم ممنون میشم که راهنمایی بفرمایید و نظرتون رو بگید...
Xilevens
30-08-2011, 19:47
دوست عزیز وارد ایران نشده این مدل
شما بودجتونو میشه بفرمایید
mehdi666lp
31-08-2011, 07:56
Dell XPS L702 وارد نمیشه چون سنگین هستش.....میتونی رو MSI GT780 فکر کنی یا Asus G73SW هر دو مدل 17 اینچ هستند.....مدل MSI GT780 هنوز نیومده چند وقت دیگه وارد میشه بهمین زودیا.......اما مدل ASUS G73SW موجود هستش....
hamed_rouzbahani
01-09-2011, 17:45
جناب mehdi666lp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز ممنون از راهنمایی شما...
جناب zilevens ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز، والا من بیشتر کیفیت هایی که عرض کردن مد نظرم هست که با توجه به اونها ، پول پرداخت کنم...
کار من مهندسی و همینطور موسیقی هست...که البته بخش موسیقی احتیاج به سخت افزار ها و نرم افزار های متفاوتی داره که فعلاً اونها مد نظرم نیست...
این اقلامی که در پست قبلی گفتم ، چنانچه به هر لحاظی خیلی سنگین هستن و داشتن اونها خیلی ضروری نیست و اگر با گزینه های سبکتر یا نزدیکتر به موارد بالا تقریباً امکان انجام همون کارها هست ، میشه روی لپ تاپ های مدل های پایین تر هم فکر کرد...
البته بودجه ای رو که مد نظر دارم حدودی میتونم بگم نهایتاً تا 2 میلیون ، اگر که کمتر باشه تا حدود 1.5 میلیون یا کمتر از این ، خب چه بهتر...
بیشتر میخوام این لپ تاپ برام خوب کار کنه و چند سالی بتونم باهاش کار کنم و جوابگوی نیازهام باشه...
باز هم از راهنمایی شما دوستان عزیز ممنونم
Xilevens
01-09-2011, 19:52
جنابmehdi666lp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیزممنونازراهنماییشما...
جنابzilevens ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز،والامنبیشترکیفیتهایی کهعرضکردنمدنظرمهستکهباتوج هبهاونها،پولپرداختکنم...
کارمنمهندسیوهمینطورموسیقی هست...کهالبتهبخشموسیقیاحتی جبهسختافزارهاونرمافزارها متفاوتیدارهکهفعلاًاونهام نظرمنیست...
ایناقلامیکهدرپستقبلیگفتم، چنانچهبههرلحاظیخیلیسنگینه ستنوداشتناونهاخیلیضرورینی ستواگرباگزینههایسبکتریانز دیکتربهمواردبالاتقریباًام کانانجامهمونکارهاهست،میشه رویلپتاپهایمدلهایپایینتره مفکرکرد...
البتهبودجهایروکهمدنظردارم حدودیمیتونمبگمنهایتاًتا 2 میلیون،اگرکهکمترباشهتاحدو د 1.5 میلیونیاکمترازاین،خبچهبهت ر...
بیشترمیخواماینلپتاپبرامخو بکارکنهوچندسالیبتونمباهاش کارکنموجوابگوینیازهامباشه ...
بازهمازراهنماییشمادوستانع زیزممنونم
شرمنده دوست عزیز نتونستم خط وسطی رو بخونم
hamed_rouzbahani
01-09-2011, 20:29
عذر خواهی میکنم ، نمیدونم چرا فونت به این شکل اجرا شده بود!!!
جناب mehdi666lp عزیز ممنون از راهنمایی شما...
جناب zilevens عزیز ، والا من بیشتر کیفیت هایی که عرض کردم مدنظرم هست که با توجه به اونها ، پول پرداخت کنم...
کار من مهندسی و همینطور موسیقی هست... که البته بخش موسیقی احتیاج به سخت افزارها و نرم افزارهای متفاوتی داره که فعلاً اونها مدنظرم نیست...
این اقلامی که در پست قبلی گفتم ، چنانچه به هر لحاظی خیلی سنگین هستن و داشتن اونها خیلی ضروری نیست و اگر با گزینه های سبکتر یا نزدیکتر به موارد بالا تقریباً امکان انجام همون کارها هست ، میشه روی لپ تاپ های مدلهای پایینتر هم فکر کرد...
البته بودجه ای رو که مدنظر دارم حدودی میتونم بگم نهایتاً تا 2 میلیون ، اگرکه کمتر باشه تا حدود 1.5 میلیون یا کمتر از این ، خب چه بهتر...
بیشتر میخوام این لپ تاپ برام خوب کار کنه و چند سالی بتونم باهاش کار کنم و جوابگوی نیازهام باشه...
mehdi666lp
02-09-2011, 08:56
میتونی HP DV7 - 6099ee هم انتخاب کنی......اما Full HD نیستش.....اینم 17 اینچ هست.....یه سرچ کنی کانفیگش رو کامل در میاری
Xilevens
02-09-2011, 12:08
عذر خواهی میکنم ، نمیدونم چرا فونت به این شکل اجرا شده بود!!!
جناب mehdi666lp عزیز ممنون از راهنمایی شما...
جناب zilevens عزیز ، والا من بیشتر کیفیت هایی که عرض کردم مدنظرم هست که با توجه به اونها ، پول پرداخت کنم...
کار من مهندسی و همینطور موسیقی هست... که البته بخش موسیقی احتیاج به سخت افزارها و نرم افزارهای متفاوتی داره که فعلاً اونها مدنظرم نیست...
این اقلامی که در پست قبلی گفتم ، چنانچه به هر لحاظی خیلی سنگین هستن و داشتن اونها خیلی ضروری نیست و اگر با گزینه های سبکتر یا نزدیکتر به موارد بالا تقریباً امکان انجام همون کارها هست ، میشه روی لپ تاپ های مدلهای پایینتر هم فکر کرد...
البته بودجه ای رو که مدنظر دارم حدودی میتونم بگم نهایتاً تا 2 میلیون ، اگرکه کمتر باشه تا حدود 1.5 میلیون یا کمتر از این ، خب چه بهتر...
دوست عزیز تنها مدلی که من به نظرم مناسب هست تا حدودی asus G73 هست که تو ایران موجوده تمام مواردی رو که خواستید داره ولی مانیتورش +HD هست
یه کم وزنش زیاده حدودا 4 کیلو و قیافشم هم چون سری گیم هست یه خورده فانتزی هست ولی از نظر ظاهری خیلی بهتر از MSI ها هست و کیفیت و طراحی بهتری هم داره
اسوس N73 هم داره که نمیدونم گیر میاد یا نه ولی اونم خیلی خوبه از قیمتش هم اطلاعی ندارم
در حد مدل دلی که خودتون گفتید از سونی هم میتونید انتخاب کنید ولی مانیتورهاشون 16.4 هست و قیمتشون نسبت به کانفیگشون نمیارزه
اچ پی مدل envy 17 رو داره چند مدل هست که 2 میلیونی هم داره و FHD هست اما کارت گرافیک 5850 ATI رو داره که زیاد قوی نیست
اگه دوست داشتید باید مدلهای دیگشو هم ببینم
کلا بیشتر میشه رو همینا نظر داد
hamed_rouzbahani
02-09-2011, 19:15
دوستان من بیشتر روی برندهای Dell و Asus فکر می کنم ، ممنون میشم از بین این دو برند ، مدلی رو به من پیشنهاد کنین که با معیار هایی که عرض کردم بیشتر همخونی داشته باشه و از لحاظ کیفیتی سطح بالا باشه...
بازم ممنون
hamed_rouzbahani
02-09-2011, 19:17
و اگر امکانش هست در صورتی که قیمت دستتون هست ، قیمت مدل های پیشنهادی رو هم بگین ...ممنون
mehdi666lp
15-09-2011, 14:05
و اگر امکانش هست در صورتی که قیمت دستتون هست ، قیمت مدل های پیشنهادی رو هم بگین ...ممنون.
.
.
.
هنوز موفق نشدی مدلی بخری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
Asus مدل 17 خوب داره اما Full HD نیست.....برند دیگه نمیخوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.