مشاهده نسخه کامل
: مشوره برای کیس تا 950 تومن
alex_boobo
26-08-2011, 20:10
سلام خدمت بچه های خوب:11: p30world
دوستان قراره کیسم رو عوض کنم چون کارش از ارتقا گذشته.ایشالا تا همین چند روز آینده...بودجه ای هم که براش در نظر گرفتم 950 تومنه.
کاربردم به ترتیب: بازی-دیدن فیلم اچ دی-نرم افزارهای مهندسی(etabs..safe...matlab) -وب گردی-دانلود و .... خلاصه همه کاری باهاش انجام میدیم واینکه سیستم حدود 20 18-ساعت روشن هست.
خب با این اوصاف سیستمی میخام که از لحاظ کیفیت طوری باشه که مشکلی براش پیش نیاد..
روی مارک و برند خاصی هم تعصب ندارم...ATI - NVIDIA-INTEL-AMD..فرقی برام نمیکنه
تو این چند روز کلی به این سایت واون سایت خصوصن همین فروم پی سی سر زدم و تا حدودی به انتخاب هایی رسیدم ولی حجم ندانسته هام خیلی زیاد شده.
راستی قصد اورکلاک هم ندارم ..اخه تبحر خاصی ندارم:31:تو فکر کراس فایر یا SLI هم زیاد نیستم چون تا 2-3 سال دیگه دست بهش نمیزنم...تا اون موقع هم اگه ضعیف شد باز عوض میکنم..خوب با این تفاصیل به این قطعات رسیدم:
CPU: I5 2500
M.B:ASUS P8H67 or ASUS P8H67 MPRO
RAM:4GIG berandesho nemidonam chi begiram
VGA:SAPPHIRE 6870 or EVGA GTX 560 TI
HDD:SAMSUNG 1T.B f3
ODD:SONY 24X
POWER:GREEN 530AEU
کیس خودم دارم GREEN ORBIT پس 950 تومن همه چیز به جز کیس
حالا اگه نیاز به تغییر هست لطفا بگید...اگه با هم هماهنگ نیست و ...در رابطه با سی پی یو یه چیزی بگم که سی پی یو الانم HNTEL PENTUM D 540 هست که سرسام گرفتم از صدای فنش..انگار 50 تا سشوار با هم روشن کردی:31:
خواهشا مدل گرافیک و سی پی یو طوری باشه که کم صدا باشه ..اگه سایلنت بود که دیگه محشره:46:
..
البته نکته و سوال زیاد دارم که در ادامه ازتون میپرسم:46:
.
پیشاپیش از تمام دوستان تشکر میکنم... نه تنها با زدن دکمه تشکر:11:
سیستم خیلی خوبیه گرافیک 560TI انتخاب خوبی هست و از 6870 قویتر در حد 6950
باور مناسب انتخاب نکردید کمه 600 به بالا بقیه قطعات خوب هستند
high-end
26-08-2011, 20:29
سلام.سیستم خودتون با چند تغییر عالی میشه.
CPU:I5 2500=240
MB:ASUS P8H67=150
RAM:APACER 2*2GIG 1333=37
POWER:GREEN 635=110
VGA:SAPPHIRE HD 6950 2GIG=340
ODD:LITE ON=26
HDD:SAMSUNG 1T F3=65
ALL:968
alex_boobo
26-08-2011, 23:57
سلام.سیستم خودتون با چند تغییر عالی میشه.
CPU:I5 2500=240
MB:ASUS P8H67=150
RAM:APACER 2*2GIG 1333=37
POWER:GREEN 635=110
VGA:SAPPHIRE HD 6950 2GIG=340
ODD:LITE ON=26
HDD:SAMSUNG 1T F3=65
ALL:968
ممنون
قدرت این گرافیک با مدل 1 گیگش چقدر تفاوت پرفرمنس و قیمت داره؟؟!!!...اخه بعید میدونم اینجا بتونم پیدا کنم..
و دوم اینکه این گرافیک تو کیس گریین اربیت جا میشه؟؟؟
بین مدلهای رم کدوم بهتر و ارزونتر هستند..king max..kingston.corsair...adata.. یا همین apacer..؟؟؟
سیستم خیلی خوبیه گرافیک 560TI انتخاب خوبی هست و از 6870 قویتر در حد 6950
باور مناسب انتخاب نکردید کمه 600 به بالا بقیه قطعات خوب هستند
.ممنون
دوستان پاور 600 وات خیلی هاااا...یه فکری به حال پول برق ما هم بکنید:31:ماهی 60-70 پول برقه هاااااا:18::31:
راستی یه چیزی فراموش کردم بگم و اون اینکه گاهی اوقات Convert هم انجام میدم.. یه جا خوندم که سری h67 قابلیت quick sync دارن که تو تبدیل خیلی موثره..حالا سوال من اینه که باید حتما مادربرد خروجی گرافیک سی پی یو داشته باشه که بشه از این قابلیت استفاده کرد یا نه؟؟؟ربطی نداره؟؟!!!!
بین برند گرافیک برای جیفورس کدوم بهتر و ارزونتر هست؟اخه از جینوارد زیاد تعریفی نشنیدم.
از اینکه با صبر و حوصله جواب سوال های این دوست حقییر رو میدید بسیااااااااااااااااااااار متشکررررررررریم:11:
high-end
27-08-2011, 01:09
قدرت این گرافیک با مدل 1 گیگش چقدر تفاوت پرفرمنس و قیمت داره؟؟!!!...اخه بعید میدونم اینجا بتونم پیدا کنم..
خیلی فرقی باهم ندارن ولی مدل 2 گیگ 6950 آنلاک میشه و اگه خوش شانس باشید و 6950 آنلاک شو پیدا بکنید میتونید به 6970 تبدیلش کنید.اگه پیدا نکردید اینو بگیرید:
MSI N560 GTX TI TWIN FROZR II=340
و دوم اینکه این گرافیک تو کیس گریین اربیت جا میشه؟؟؟
بله.
بین مدلهای رم کدوم بهتر و ارزونتر هستند..king max..kingston.corsair...adata.. یا همین apacer..؟؟؟
A-DATA و CORSAIR برند های گرونی هستن و KING و PATRIOT و APACER و...تو یه رنج قیمتی هستن.همون APACER برای شما کافیه.
دوستان پاور 600 وات خیلی هاااا...یه فکری به حال پول برق ما هم بکنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ماهی 60-70 پول برقه هاااااا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای 6950 پاور 600 وات تازه لب مرز هم هست!!به هر حال باید نسبت به مصرف سیستم پاور تهیه بشه.
راستی یه چیزی فراموش کردم بگم و اون اینکه گاهی اوقات Convert هم انجام میدم.. یه جا خوندم که سری h67 قابلیت quick sync دارن که تو تبدیل خیلی موثره..حالا سوال من اینه که باید حتما مادربرد خروجی گرافیک سی پی یو داشته باشه که بشه از این قابلیت استفاده کرد یا نه؟؟؟ربطی نداره؟؟!!!!
دقیقا نمیدونم که این قابلیت برای کانورت هست یا نه ولی باید مادربرد H67 یا H61 یا Z68 خریداری بشه تا بشه از این قابلیت استفاده کرد.
بین برند گرافیک برای جیفورس کدوم بهتر و ارزونتر هست؟اخه از جینوارد زیاد تعریفی نشنیدم.
بهترین و تقریبا ارزونترین برند انویدیا EVGA هست ولی گینوارد هم برند شناخته شده ای هست و دست کمی از EVGA نداره.
ممنون
.ممنون
دوستان پاور 600 وات خیلی هاااا...یه فکری به حال پول برق ما هم بکنید:31:ماهی 60-70 پول برقه هاااااا:18::31:
از اینکه با صبر و حوصله جواب سوال های این دوست حقییر رو میدید بسیااااااااااااااااااااار متشکررررررررریم:11:
کمتر از 600 لب مرز میشه و اصلا خوب نیست کارت گرافیک 300 هست و....
بله گرافیک مجتمع اینتل در کانورت فیلم از تمام کارت گرافیک های الان سریعتره و بارها تست شده و بنچمارک هم داره و سری z68 بهتر عمل میکنه و از h67 قویتره و سری z68 هوشمند هست و برای کانورت فیلم از گرافیک مجتمع و بازی از گرافیک
برند کارت گرافیک زیاد اهمیتی نداره اگر نمیخواین با برند ایسوس msi بگیرید
hessam2006
27-08-2011, 04:15
من با z68 و i7 بازی میکنم توپ جواب میده:8:
کارتم ندارم :31:
alex_boobo
27-08-2011, 08:47
خیلی فرقی باهم ندارن ولی مدل 2 گیگ 6950 آنلاک میشه و اگه خوش شانس باشید و 6950 آنلاک شو پیدا بکنید میتونید به 6970 تبدیلش کنید.اگه پیدا نکردید اینو بگیرید:
MSI N560 GTX TI TWIN FROZR II=340
.
خوب این کارت به نظر کارت خوبی هست...کولینگ خوبی هم داره .ولی از کاراییش زیاد خبر ندارم...:41:
یه چیزی که خیلی مهمه صدای فن هست..اینا کم صدا هستند دیگه؟؟؟!!!
کمتر از 600 لب مرز میشه و اصلا خوب نیست کارت گرافیک 300 هست و....
بله گرافیک مجتمع اینتل در کانورت فیلم از تمام کارت گرافیک های الان سریعتره و بارها تست شده و بنچمارک هم داره و سری z68 بهتر عمل میکنه و از h67 قویتره و سری z68 هوشمند هست و برای کانورت فیلم از گرافیک مجتمع و بازی از گرافیک
د
خوب تا اینجا دوستان نظرشون رو پاور 600 وات تایید میشه..حالا بین برند پاورها کدوم بهتره؟؟...green یا thermaltek ؟؟یا هر چیزی که خودتون صلاح میدونید...متاسفانه یکی میگه این خوبه..اون ببده یا بر عکس:41:...فروشنده ها هم که دیگه نگوووو....:27:
jonerex جان منظورم این بود که این قابلیت باید حتما خود مادربرد خروجی گرافیک داشته باشه تا بتونه از این قابلیت استفاده کنه یا خیر؟مثلا همین p8h67 خروجی تصویر نداره و p8h67 m pro خروجی تصویر داره..نمیدونم تونستم مطلب رو براتون توضیح بدم یا خیر...
من با z68 و i7 بازی میکنم توپ جواب میده:8:
کارتم ندارم :31:
به به حسام خان
چند وقت پیش تاپیکتون رو دیده بودم..به سلامتی سیستم رو خریدید دیگه..مبارکه
جدی میگی؟!!؟؟!؟!!؟:18: یعنی با گرافیک خود سی پی یو راحت بازی هارو جواب میده برات؟؟!!؟؟!
alex_boobo
27-08-2011, 12:09
دوستان من امروز رفتم قیمت قطعات رو بگیرم که سی پی یو i5 2500 نبود ...2400 بود به قیمت 235 تومن...این 300 مگا هرتزی که اختلاف این دو سی پی یو هست خیلی تو قدرتشون چشمگیره؟؟؟؟!!!
گرافیک هم فقط sapphire hd 6870 بود به قیمت250 تومن و مدل Vapro-x به قیمت 280 تومن..
..560 و 6950 که اصلا نبود....البته سفارشی میارن یه 20-15 تومنی گرونتر میشه..
هارد هم فقط وسترن بلک به قیمت 120 بود..میگن سامسونگ خرابیش بالا بوده..نمیدونم تا چه حد درسته:41:
..
هارد segate چه مدلی خوب هست 1ترا بایتش؟؟؟
high-end
27-08-2011, 13:20
دوستان من امروز رفتم قیمت قطعات رو بگیرم که سی پی یو i5 2500 نبود ...2400 بود به قیمت 235 تومن...این 300 مگا هرتزی که اختلاف این دو سی پی یو هست خیلی تو قدرتشون چشمگیره؟؟؟؟!!!خیلی فرقی ندارن و 2400 هم خیلی خوبه.
گرافیک هم فقط sapphire hd 6870 بود به قیمت250 تومن و مدل Vapro-x به قیمت 280 تومن..
..560 و 6950 که اصلا نبود....البته سفارشی میارن یه 20-15 تومنی گرونتر میشه..به نظر من 15 -20 تومن بیشتر بدین ولی 6870 نخرین!نه اینکه کارت بدی باشه ولی در مقایسه با 560 و 6950 واقعا ارزش خرید نداره.
هارد هم فقط وسترن بلک به قیمت 120 بود..میگن سامسونگ خرابیش بالا بوده..نمیدونم تا چه حد درسته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سری f3 سامسونگ از یهترین های بازار هستن و فروشنده ها از این حرفا زیاد میزنن شما توجهی نکنین.وسترن هم حوبه ولی الکی گرونه.
هارد segate چه مدلی خوب هست 1ترا بایتش؟؟؟ من خودم 500 گیگشو دارم و خیلی راضیم.
alex_boobo
27-08-2011, 14:54
high end و jonerex خیلی مخلصیم..ممنون از اینکه وقت میذارین و جواب سوال هارو میدید:11:
خیلی خوب تا اینجا قضیه گرافیک معلوم شد...یا 6950 2گیگ سافایر یا gtx 560 ti evga
چند تا سوال هم هست با اجازه:
1-این سینک فن سی پی یو ضخامتش خیلی کمه 1 سانت...سی پی یو داغ نمیکنه؟؟؟میخوام صدای فنش زیاد نباشه..همونطور که قبلا که گفتم نمیخوام که صدای سشوار بده:19:...من خودم یه فن استوک دارم که نو هستش البته سوکت 775 هست اگه تو کم کردن دمای سی پی یو تاثیری داره اونو بگیرم بذارم...نظرتون چیه؟؟؟
2-هارد الان خودم مکستور 160 گیگ هست..نمیدونم ساتا 2 هست یا 1..ماله 5 سال پیشه...اگه اینو بذارم کنار هارد جدید..تو سرعت سیستم تاثیری نمیذاره؟؟
3-با این پاور 600 وات اگه احیانا بعدا بخوام یه کارت تی وی و یه کارت صدا..نه به صورت حرفه ای ،اضافه کنم..پاور مشکلی نداره؟؟(رو کیس 3تا فن هست 12*12 و 1500rpm
4-در رابطه با وات پاور همیشه 600 وات مصرف داره؟..یعنی به محض اینکه سیستم روشن بشه 600 وات قورت میده.؟!؟!؟.یا بسته به فشار کاری توان مصرف میکنه.!!!
5-تفاوت سری B-US با A-EU در پاور گرین چی هست...؟
اوه چقد حرف زدیم:31:
high end و jonerex خیلی مخلصیم..ممنون از اینکه وقت میذارین و جواب سوال هارو میدید:11:
خیلی خوب تا اینجا قضیه گرافیک معلوم شد...یا 6950 2گیگ سافایر یا gtx 560 ti evga
چند تا سوال هم هست با اجازه:
1-این سینک فن سی پی یو ضخامتش خیلی کمه 1 سانت...سی پی یو داغ نمیکنه؟؟؟میخوام صدای فنش زیاد نباشه..همونطور که قبلا که گفتم نمیخوام که صدای سشوار بده:19:...من خودم یه فن استوک دارم که نو هستش البته سوکت 775 هست اگه تو کم کردن دمای سی پی یو تاثیری داره اونو بگیرم بذارم...نظرتون چیه؟؟؟
2-هارد الان خودم مکستور 160 گیگ هست..نمیدونم ساتا 2 هست یا 1..ماله 5 سال پیشه...اگه اینو بذارم کنار هارد جدید..تو سرعت سیستم تاثیری نمیذاره؟؟
3-با این پاور 600 وات اگه احیانا بعدا بخوام یه کارت تی وی و یه کارت صدا..نه به صورت حرفه ای ،اضافه کنم..پاور مشکلی نداره؟؟(رو کیس 3تا فن هست 12*12 و 1500rpm
4-در رابطه با وات پاور همیشه 600 وات مصرف داره؟..یعنی به محض اینکه سیستم روشن بشه 600 وات قورت میده.؟!؟!؟.یا بسته به فشار کاری توان مصرف میکنه.!!!
5-تفاوت سری B-US با A-EU در پاور گرین چی هست...؟
اوه چقد حرف زدیم:31:
اگر قیمت بالاتر میگن خرید اینترنتی خودتون انجام بدید
1-نه اصلا صدا نداره قابل مقایسه با هم نیستند اون فن قبلی رو اگر عوض میکرید درست میشد
2-قطعات خرید اینترنی بکنید که قطعات همین باشه و بدید 10 تومان براتون اسمبل کنن به خودشون هارد رو بدین وصل کنن نه اگر برای ویندوز به کار نره برای آرشیو
3-4نه کم مصرف هستند نه مصرف بالا بایین میشه
اولی قویتره و برای SLI و....
hessam2006
28-08-2011, 23:18
به به حسام خان
چند وقت پیش تاپیکتون رو دیده بودم..به سلامتی سیستم رو خریدید دیگه..مبارکه
جدی میگی؟!!؟؟!؟!!؟ یعنی با گرافیک خود سی پی یو راحت بازی هارو جواب میده برات؟؟!!؟؟!
خیلی وقته گرفتم 1 ماهی میشه
یه مقدار اذیت میکنه دلیلشو نمی دونم یا اینکه من البته ببخشید خر کاری میکنم
تا حدودی اجرا میکنم مشکلی نداره خودم مدارا میکنم ولی اگر بخوای راحت باشی کارت میخواد
پول دستم بیاد میام برای مشاوره تکمیلی سیستم چون یه جاهایی ناقصه هنوز
خیلی وقته گرفتم 1 ماهی میشه
یه مقدار اذیت میکنه دلیلشو نمی دونم یا اینکه من البته ببخشید خر کاری میکنم
تا حدودی اجرا میکنم مشکلی نداره خودم مدارا میکنم ولی اگر بخوای راحت باشی کارت میخواد
پول دستم بیاد میام برای مشاوره تکمیلی سیستم چون یه جاهایی ناقصه هنوز
حسام جان مانیتورت یادم نیست؟ بازی هارو FULL HD بازی میکنی بازی های جدید و حرفه ای و تنظیمات بازی رو بالا میبری یا معمولی ؟
alex_boobo
29-08-2011, 11:03
حسام جان مانیتورت یادم نیست؟ بازی هارو FULL HD بازی میکنی بازی های جدید و حرفه ای و تنظیمات بازی رو بالا میبری یا معمولی ؟
حسام جان سوال من هم هست..ممنون اگه جواب بدی.
.
دوستان پاور 635 گرین تو بازار اصلا پیدا نکردم. میگن خود شرکت هم فعلا موجودی نداره..میخام 700 وات بگیرم...ایرادی که نداره؟؟ هرچند که قیمتش گرون شد..
تقریبا سیستم نهاییم این شد.
cpu: i5 2400
mb: asus p8h67
ram:apacer 4 g 1333
vga:560ti or 6950 2g
گرافیک حالا هرکدوم که ارزونتر بود میگیرم
power:700 wat green
hdd:samasung f3 1tra
odd:pioner 24x
مجموعا 970 تومان
دوستان اگه مشکلی نداره یه ok بدن..... که ایشالا بفرستیمش خونه بخت:31:
خیلی ممنون
high-end
29-08-2011, 13:58
دوستان پاور 635 گرین تو بازار اصلا پیدا نکردم. میگن خود شرکت هم فعلا موجودی نداره..میخام 700 وات بگیرم...ایرادی که نداره؟؟ هرچند که قیمتش گرون شد..
گرین یه مدل 785 وات داره که برای شما زیاده و خرج الکی هست.این مدل ها هم هست اگه پیدا بکنین:
memonex 700w=110
top power ez-700=105
thermaltake 600 tr2=110
گرافیک حالا هرکدوم که ارزونتر بود میگیرم
البته 6950 رفرنس از 560 رفرنس ارزش خرید بیشتری داره و من پیشنهاد میکنم که 6950 رو بردارید.
بقیه قطعات خوبه و مشکلی نداره.
alex_boobo
29-08-2011, 16:38
گرین یه مدل 785 وات داره که برای شما زیاده و خرج الکی هست.این مدل ها هم هست اگه پیدا بکنین:
memonex 700w=110
top power ez-700=105
thermaltake 600 tr2=110
.
آآ قربون دستت ...بسیار عالی..خب اول ترمالتک میگرددم اگه نبود بعد ممونکس..
البته 6950 رفرنس از 560 رفرنس ارزش خرید بیشتری داره و من پیشنهاد میکنم که 6950 رو بردارید.
بقیه قطعات خوبه و مشکلی نداره.
خودمم بیشتر از 6950 خوشم میاد :21: این تکنولوژی ati eyefinity technologyچیز باحالیه..:31:
:20:سلام به همه اساتید و دوستان
نمیخواستم یه تاپیک جدا باز کنم تا از شلوغی فروم جلوگیری کنم و هم اینکه سیستمی تا قیمت 1 میلیون میخواستم بگیرم گفتم تا موضوع رو همینجا مطرح کنم !
راستیتش من یه سیستمی تقریبا مثل سیستم دوستمون مد نظرم با این مشخصات :
hdd:Western 1Tb
Optical:Sony DVD Write
Case:Green x3
Power :????
Monitor : Asus ms202N(20") Or LG W2261v
راهنمایی که من از شما عزیزان میخوام تو چند مورده :
1-من به جای مادربورد Asus که تو نوشته های شما خوندم و تعریف کردین البته مدل p8p67 هم با cpu i52500k گفتین خوبه اگه بخوام گیگا استفاده کنم چی خوبه ؟کدوم مدلش با cpu i5 مچ میشه؟
من هدف اصلیم روی مادربورد و CPU و میخوام (مخصوصا مادربورد ) واقعا خوب در حد حرفه ای باشه
2-آقا واسه کارت گرافیک چیکار کنم؟:13:گیج شدم چندین وقته تو بازار قطعه نبودم اصلا نمیدونم این مدلا کدومش بهتره!اصلا این سفیر مال کجاست؟ میشه تا 200000 چه گرافیکی بگیرم؟
3-چه پاوری بگیرم؟اگه از برند گرین بگین ممنون میشم
4-کیس x3 گرین که منو بدجور گرفته ولم نمیکنه :D از نظر شما که تایید شدست؟
5-واسه اون مانیتورهایی هم که گفتم ممنون میشم راهنمایی کنید
6-قیمت روز این قطعاتو اگه محبت کنید بگین
در ضمن من با سیستم کار طراحی (فتوشاب تا حد تقریبا حرفه ای) و مایا ، ادیت فیلم ، آهنگسازی ، بازی (بازیهای روزو با تنضیمات بالا بتونم انجام بدم) و ... انجام میدم
ببخشید که طولانی شد ، امیدوارم مثل همیشه منو در خرید خوب و مطمئن راهنمایی کنید،یه دنیا ممنون :10:
:20:سلام به همه اساتید و دوستان
نمیخواستم یه تاپیک جدا باز کنم تا از شلوغی فروم جلوگیری کنم و هم اینکه سیستمی تا قیمت 1 میلیون میخواستم بگیرم گفتم تا موضوع رو همینجا مطرح کنم !
راستیتش من یه سیستمی تقریبا مثل سیستم دوستمون مد نظرم با این مشخصات :
hdd:Western 1Tb
Optical:Sony DVD Write
Case:Green x3
Power :????
Monitor : Asus ms202N(20") Or LG W2261v
راهنمایی که من از شما عزیزان میخوام تو چند مورده :
1-من به جای مادربورد Asus که تو نوشته های شما خوندم و تعریف کردین البته مدل p8p67 هم با cpu i52500k گفتین خوبه اگه بخوام گیگا استفاده کنم چی خوبه ؟کدوم مدلش با cpu i5 مچ میشه؟
من هدف اصلیم روی مادربورد و CPU و میخوام (مخصوصا مادربورد ) واقعا خوب در حد حرفه ای باشه
2-آقا واسه کارت گرافیک چیکار کنم؟:13:گیج شدم چندین وقته تو بازار قطعه نبودم اصلا نمیدونم این مدلا کدومش بهتره!اصلا این سفیر مال کجاست؟ میشه تا 200000 چه گرافیکی بگیرم؟
3-چه پاوری بگیرم؟اگه از برند گرین بگین ممنون میشم
4-کیس x3 گرین که منو بدجور گرفته ولم نمیکنه :D از نظر شما که تایید شدست؟
5-واسه اون مانیتورهایی هم که گفتم ممنون میشم راهنمایی کنید
6-قیمت روز این قطعاتو اگه محبت کنید بگین
در ضمن من با سیستم کار طراحی (فتوشاب تا حد تقریبا حرفه ای) و مایا ، ادیت فیلم ، آهنگسازی ، بازی (بازیهای روزو با تنضیمات بالا بتونم انجام بدم) و ... انجام میدم
ببخشید که طولانی شد ، امیدوارم مثل همیشه منو در خرید خوب و مطمئن راهنمایی کنید،یه دنیا ممنون :10:
دوست عزیز شما تایبک جدید یزنید چون با یکی دوتا بست نمیشه چون خواسته ها با بودجه زیاد جور در نمیاد
hessam2006
30-08-2011, 14:17
سلام
والا مانیتور من 19 سامسونگ سری Sync Master T1900p با کنتراست 50000:1 من بازی هارو روی 1680*1050 مانیتور میزارم اجرا میشه مشکلی نداره مثلا nedd for speed hpt اجرا میکنه فقط نکته اینجاست نقاط سفید بازی توی بعضی از قسمت ها به صورت خاش خاشی سفید و مشکلی در میاد مثل خط کشی جاده اونم همه جا نیست
بازی دیگه ای میخواین بدونید بگید من بریزم اجرا کنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.