ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش رد شدن از دیوار در افترافکت

amingholami2011
26-08-2011, 16:25
سلام دوستان
نمی دونم کسی به این آموزش نیاز داره یا نه
ولی من براتون گذاشتم
امیدوارم که به کارتون بیاد
4 پارت هست با لینک مستقیم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

:11:

behzaddj000
27-08-2011, 19:57
طرفی که داره آموزش می ده معلومه خیلی وارده،تکنیک هایی هم که توش استفاده کرده جالبه ولی قسمتی از آموزش که درباره ی رد شدن از دیواره خیلی ضعیفه،نتیجه نهایی کارشم اصلا تعریفی نداره.

31363
28-08-2011, 15:33
تو این آموزش از پرده سبز استفاده شده . میشه بدون پرده سبز این کارو انجام داد؟
مثلا صحنه هایی که تو فیلم پنج کیلومتر تا بهشت دیده میشه که بازیگر از در و دیوار رد میشه همه با پرده سبز انجام شده یا روش دیگه ایی هم هست

behzaddj000
28-08-2011, 20:17
مثلا صحنه هایی که تو فیلم پنج کیلومتر تا بهشت دیده میشه که بازیگر از در و دیوار رد میشه همه با پرده سبز انجام شده یا روش دیگه ایی هم هست

شدنش که میشه ولی بیشتر کار میبره.باید به صورت دستی(حالا با هر روشی)بازیگرو از بک گراندش جدا کنی.

meysam 3d
30-08-2011, 09:07
هیچ نیازی نیست که بازیگر رو از بک گراندش جدا کنی
برای صحنه هایی که از رو به رو هست اول چند ثانیه فیلم از صحنه بدون بازیگر میگیری و بعد با بازیگر و یه گاربیت مت هم به لایه دوم اضافه میکنی
برای نما هایی هم که از کناره فیلمتو میگیری و یه دیوار فرضی اضافه میکنی. OK؟

31363
30-08-2011, 09:45
آقا فهمیدم داستان چیه . دیوار فرضی ایده بسیار جالبی بود . من دنبال همین نکته بودم

behzaddj000
30-08-2011, 11:36
هیچ نیازی نیست که بازیگر رو از بک گراندش جدا کنی
برای صحنه هایی که از رو به رو هست اول چند ثانیه فیلم از صحنه بدون بازیگر میگیری و بعد با بازیگر و یه گاربیت مت هم به لایه دوم اضافه میکنی
برای نما هایی هم که از کناره فیلمتو میگیری و یه دیوار فرضی اضافه میکنی. OK؟

انجام این افکت بدون جدا کردن بازیگر از بک گراند(برای صحنه رد شدن از دیوار) امکان پذیر نیست.

31363
30-08-2011, 11:41
انجام این افکت بدون جدا کردن بازیگر از بک گراند(برای صحنه رد شدن از دیوار) امکان پذیر نیست.

این کار امکان پذیره شما میتونید یه دیوار فرضی جلوی بازیگر قرار بدید و اون قسمتی که بازیگر قرار وارد دیوار بشه رو با ماسک از بدن بازیگر جدا کنی . من خودم انجام دادم . ولی اگه پره کروماکی باشه خیلی راحتر و طبیعیتر میشه اینو قبول دارم . ولی اونم بعضی جاها بکار آدم میاد

behzaddj000
30-08-2011, 15:28
این کار امکان پذیره شما میتونید یه دیوار فرضی جلوی بازیگر قرار بدید و اون قسمتی که بازیگر قرار وارد دیوار بشه رو با ماسک از بدن بازیگر جدا کنی . من خودم انجام دادم . ولی اگه پره کروماکی باشه خیلی راحتر و طبیعیتر میشه اینو قبول دارم . ولی اونم بعضی جاها بکار آدم میاد

اگه بازیگر با دوربین زاویه تقربی 90 درجه داشته باشه(یعنی به صورت نیمرخ باشه)،در اونصورت میشه بدون جدا کردن بازیگر از بک گراند اینکارو کرد،ولی در غیر اینصورت این کار عملی نیست.وگر نه چه دلیلی داشت که تو این آموزش طرف زحمت استفاده از پرده سبزو بخودش بده.

31363
30-08-2011, 15:57
گه بازیگر با دوربین زاویه تقربی 90 درجه داشته باشه(یعنی به صورت نیمرخ باشه)،در اونصورت میشه بدون جدا کردن بازیگر از بک گراند اینکارو کرد،ولی در غیر اینصورت این کار عملی نیست.وگر نه چه دلیلی داشت که تو این آموزش طرف زحمت استفاده از پرده سبزو بخودش بده.
اگه دوربین ثابت بشه و هیچ حرکتی نداشته باشه میشه بدون پرده اینکارو انجام داد جهت دوربین هم اصلا مهم نیست . به اینصورت که اول چند ثانیه از بک گراند بدون بازیگر فیلم میگیرم . دوباره با همون بگراند اینبار با بازیگر فیلم میگیریم . حالا اون چند ثانیه ایی که قرار بازیگر از دیوار رد بشه رو با استفاده از ماسک جدا میکنیم . من میگم اینکارو انجام دادم شما هی اصرار میکنید که نمیشه . اگه دوربین حرکت کنه این کار تقریبا نشدنیه و کار نشد نداره میشه با زحمت بیشتر اینم امکان پذیره

meysam 3d
30-08-2011, 16:28
دیوار فرضی ایده بسیار جالبی بود . من دنبال همین نکته بودم
چه کنیم، ما اینیم دیگه :27:
اگه دوربین حرکت کنه که اصلا نمیشه از کروماکی استفاده کرد.مگه اینکه بک گراند 3D باشه

behzaddj000
30-08-2011, 16:56
ااون چند ثانیه ایی که قرار بازیگر از دیوار رد بشه رو با استفاده از ماسک جدا میکنیم .

منم همینو میگم دیگه...

logical_82
01-09-2011, 10:57
حالا جدا از بحث , دستت درد نکنه رفیق , آموزش هرچی بیشتر آدم ببینه بازم کمه چون نکاتی توش گفته می شه که حتماً یه جایی لازم می شه

saeednnn
02-08-2014, 15:30
چه چوری دانلود کنم