PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل دیس کانکت شدن پس از دو دقیقه اتصال

alasht
25-08-2011, 15:52
با سلام خدمت دوستان
من یه مشکل دارم که امیدورام بتونید راهنماییم کنید این مشکلم حل بشه :41:
من قبلا از دو شرکت شاتل و پارس انلاین اشتراک adsl داشتم اما به دلیل خدمات ضعیف و پشتیبانی بدشون به مخابرات رو اوردم
بعد از پرداخت هزینه و 2 روز علافی به دلیل اشتباه در رانژه کردن خطم امروز اینترنتم وصل شده اما یه مشکل بزرگ دارم که نمیدونم مشکل از من هست یا مخابرات که احتمالا مشکل از من هست
مشکل من اینه که بعد از اینکه به اینترنت متصل شدم بعد از 2 یا نهایتا 5 دقیقه مودمم خود به خود ریست میشه !!!
مودم من سالم بود نمیدونم چرا اینطور شده
می خواستم مطمئن بشم مشکل از مودم هست یا نه
تنها حدسی که میتونم بزنم اینه که مشکل از اداپتورم باشه
چون من آداپتور مودمم سیمش اتصالی پیدا کرد و خراب شد و الان از اداپتور گوشی خونمون استفاده میکنم
میخواستم ببینم مشکل از اداپتوره که بعد 2 دقیقه خود به خود ریست میشه یا کلا مودم مشکل داره ؟
آبا احتمالش هست این اداپتور مودمم رو خراب کرده باشه ؟
مودم من D-link 2500u هست
یه چیز دیگه رو هم فراموش کردم بگم اینه که مودم من 5 تا چراغ داره (power,status,lan,dsl,internet)
همه ی چراغها روشن میشه اما چراغ اخری یعنی internet روشن نمیشه در صورتی که به اینترنت متصل میشم
ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن
با تشکر

hamed69it
25-08-2011, 17:54
اینکه مودمت ریست میشه شاید مشکل از آداپتورت باشه بهتره از آداپتور مخصوص مودم استفاده کنی
اما در مورد اینکه چراغ اینترنت خاموشه ولی صفحات رو باز میکنه باید بگم که داری از اینترنت کش شده استفاده می کنی!!!!!!!!!!!:18::18:

از مخابرات اصفهان گرفتی؟

alasht
26-08-2011, 08:32
اینکه مودمت ریست میشه شاید مشکل از آداپتورت باشه بهتره از آداپتور مخصوص مودم استفاده کنی
اما در مورد اینکه چراغ اینترنت خاموشه ولی صفحات رو باز میکنه باید بگم که داری از اینترنت کش شده استفاده می کنی!!!!!!!!!!!:18::18:

از مخابرات اصفهان گرفتی؟

سلام
ممنون از پاسختون
من رفتم یه اداپتور مخصوص مودم خودم رو خریدم هر دو مشکل حل شد !!!!
فکر نمیکردم یه اداپتور اینقدر تاثیر داشته باشه
من مخابرات استان مازندران استفاده میکنم

الان مشکل اتصال به اینترنتم حل شده و هیچ مشکلی ندارم
فقط یه مشکل هست میخواستم بدونم دوستانی که از مخابرات اینترنت گرفتن همین مشکل رو دارن یا نه

من برای اینکه سرعت دانلودم رو تست کنم رفتم از سایت موزیلا فایرفاکس 6 رو دانلود کردم
چون سرورای قدرتمندی دارن و برای تست سرعت دانلود مطمئن تره و با استفاده از نرم افزار IDM
مشکل اینه که سرعت دانلود خیلی نوسان داره
یعنی بین 20 تا 100 یکسره بالا و پایین میره و حتی چند ثانیه هم ثابت نمیشه
میخواستم ببینم این مشکل به خاطر چی هست ؟
اینم مشخصات سرعت اینترنت منه

Line Rate - Upstream (Kbps):124
Line Rate - Downstream (Kbps):510

با تشکر