PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشـــــکل در هارد اکسترنال ADATA SH93

dr.hanzaleh
24-08-2011, 11:17
سلام
یه مدتیه هاردم(SH93 ضدضربه و آب) مشکلی پیدا کرده!!

اوایل وقتی هاردو به لپتاپ وصل میکردم بعد یه مدتی یه دفعه مثل اینکه از سیستم جداش کرده باشی محو میشد !!! بعد هم چندبار صدای قطع و وصل شدن به USB میومد که انگار دارم هی وصل میکنم و جداش میکنم !!!من هم واسه اینکه مشکل پیش نیاد از USB جداش میکردم !!

چند وقت بعدش که دوباره به سیستم وصل کردم دیدم تمام اطلاعات بهم ریخته و دیگه قابل استفاده نیست!(تعداد فولدرها کم شده بود و اسمشون هم با یه سری حروف و علامت بی معنی عوض شده بود)بعد اون جریان یه checkdisk زدم خدا رو شکر بر طرف شد!

دوباره چند وقت بعدش که داشتم تو فولدرها میگشتم دیدم اطلاعات یه فولدر باز اونجوری شده ! اینبار که checkdisk زدم بجا اینکه برطرف بشه اون فولدر با حدود 20g حجم تبدیل شده بود به یه فایل unknown با حجم چند کیلو بایت !!!!

1)اینکه هی قطع و وصل میشه میتونه به برق USB لپتاپم ربط داشته باشه ؟؟؟ چون قبلا سابقه سوزوندن 2 تا کولدیسک رو داشته !!! از کجا میشه ازین قضیه مطلع شد ؟؟؟

2)راهی هست که اطلاعات اون فولدر برگرده ؟؟؟؟ یا اینکه کلا پاک شد ؟؟؟!!!

dr.hanzaleh
25-08-2011, 17:16
یعنی سوالم اینقدر سخت بود !!!!

vahid_crab708
28-08-2011, 18:55
بله عزیز سخت بود

ArashMiniStar
28-08-2011, 19:03
عجب لپ تاپی.شما چطوری جریت کردی؟ ماشالا.:31:احسنت.احسنت.

---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------

شاید بردش سوخته باشه.گارانتی ببری شاید شاید یکی نو بدن بهت.:27::31:

hamzehsaeb
02-12-2011, 21:32
سلام منم دقیقا همین مشکل رو با هارد اکسترنال خودم پیدا کردم
مدل هاردم هم دقیقا مشابه شماست ADATA superior SH93 500 GB
الان دیگه حتی باز نمیشه و میگه باید فرمت بشه
شما چکار کردی؟ درست شد؟
:41:

alexiz
04-05-2012, 10:21
سلام من هم این هارد adata sh93 رو 1 یال پیش خریدم و بعد از 3 ماه اشکال پیدا کرد و میگفت باید فرمت بشه و من قید اطلاعات توشو زدم این اتفاق 2 ماه بعد تکرار شد و واقعا اعصاب منو خورد کرد از اون به بعد هارد و مثل چشام نگهداری می کردم ولی باز هم خراب شد تا بردمش گارانتی و تعویض شد . دیگه خیالم راحت بود که اوکی شده ولی 2 روز پیش من باز هم با اون مشکل مواجه شدم و 8 ساعت تمام تو سایتهای مختلف گشتم تا فهمیدم ایراد از هارده و اکثر هارد های ای دیتا یه همچین مشکلی رو دارند به جز چند مدل حالا باز هم باید هارد تعویض بشه و اینبار احتمالا با احتساب ما به التفاوت یه مدل دیگه می گیرم.

ali2424
04-05-2012, 14:43
سلام من هم این هارد adata sh93 رو 1 یال پیش خریدم و بعد از 3 ماه اشکال پیدا کرد و میگفت باید فرمت بشه و من قید اطلاعات توشو زدم این اتفاق 2 ماه بعد تکرار شد و واقعا اعصاب منو خورد کرد از اون به بعد هارد و مثل چشام نگهداری می کردم ولی باز هم خراب شد تا بردمش گارانتی و تعویض شد . دیگه خیالم راحت بود که اوکی شده ولی 2 روز پیش من باز هم با اون مشکل مواجه شدم و 8 ساعت تمام تو سایتهای مختلف گشتم تا فهمیدم ایراد از هارده و اکثر هارد های ای دیتا یه همچین مشکلی رو دارند به جز چند مدل حالا باز هم باید هارد تعویض بشه و اینبار احتمالا با احتساب ما به التفاوت یه مدل دیگه می گیرم.
منم از محصولات ای دیتا زیاد راضی نیستم یک فلش داشتم که سرعت کپیش 1 مگ بود واقعا اعصاب ادم رو خورد میکرد

vivabarca
16-05-2012, 23:35
منم ADATA SH93 760 گیگی دارم ، تا الان چند بار شده که حجم زیادی از فایل هام رو غیب کرده ! نمی دونم علتش سخت افزاریه یا نرم افزاری . البته به نظر پورت usb ـیش یه کم کوچکتر از حد استاندارده ! چون وقتی به ورودی usb وصلش می کنم خوب جاگیر نمیشه و قطع و وصل میشه ، برای همین یه مدت هست که به پورت ساتا میزنمش تا محکم تر جاگیر بشه و همه فایل هام رو هم هیدن کردم و با این کارها دیگه مشکل از دست رفتن اطلاعات رو نداشتم . ولی الان 100 گیگ از فضای هارد بدون هیچ دلیلی پر هست ! یعنی من 500 گیگ فایل روش دارم و باید حجم آزادش 190 گیگ باشه ولی 90 گیگ هست !!! کسی میدونه چرا ؟

afshin b
17-05-2012, 14:38
منم ADATA SH93 760 گیگی دارم ، تا الان چند بار شده که حجم زیادی از فایل هام رو غیب کرده ! نمی دونم علتش سخت افزاریه یا نرم افزاری . البته به نظر پورت usb ـیش یه کم کوچکتر از حد استاندارده ! چون وقتی به ورودی usb وصلش می کنم خوب جاگیر نمیشه و قطع و وصل میشه ، برای همین یه مدت هست که به پورت ساتا میزنمش تا محکم تر جاگیر بشه و همه فایل هام رو هم هیدن کردم و با این کارها دیگه مشکل از دست رفتن اطلاعات رو نداشتم . ولی الان 100 گیگ از فضای هارد بدون هیچ دلیلی پر هست ! یعنی من 500 گیگ فایل روش دارم و باید حجم آزادش 190 گیگ باشه ولی 90 گیگ هست !!! کسی میدونه چرا ؟
داخل سطل آشغال چیزی ندارین؟ ممکنه فایل داخل سطل آشغال هاردتون باشه.

vivabarca
17-05-2012, 15:56
داخل سطل آشغال چیزی ندارین؟ ممکنه فایل داخل سطل آشغال هاردتون باشه.
خود هارد مگه سطل آشغال جداگانه داره ؟ چطوری باید پیداش کرد ؟ چون من چیزی نمیبینم .