مشاهده نسخه کامل
: HTC sensation یا Motorola Atrix
سلام دوستان
بین Atrix و Sensation کدوم رو پیشنهاد می کنید
دوربین و صفحه نمایشsensation بهتره اما پردازنده ی Atrix قوی تره.
ممنون میشم راهنمایی کنید
sAeEd_kHaAn
23-08-2011, 15:57
سلام دوستان
بین Atrix و Sensation کدوم رو پیشنهاد می کنید
دوربین و صفحه نمایشsensation بهتره اما پردازنده ی Atrix قوی تره.
ممنون میشم راهنمایی کنید
والا چی بگم از امضام مشحصه فقط ساپورت رو در نظر بگیر که تو همین مدت کم چند تا رام واسه سنسیشن اومده و چند تا اپ از طرف خود htc اونوقت تصمیم گیری واست راحت تره
mInI_ClockEr
23-08-2011, 16:49
عمراً به پای آتریکس برسه این سنشن آشغال
وای فای که مشکل داره صفحه نمایش که مشکل داره و 100 تا مشکل دیگه نمی دونم چرا اصلاً این گوشی رو داده بیرون
حتما میخواسته بگه ما هم میتونیم 2 هسته ایی بزنیم به گور باباش خندیده اگه خوب بود 1 ماه نشده 200 تومن نمی اومد پایین در صورتی که آتریکس همچنان با 800 تومن داره می فروشه تو ایران
پس نمیدونم به چه دردی میخوره من روز اول خریدم فردا صبح ش با کلی ضرر فروختم خیلی آشغال هست
همون آتریکس بهتره دوست گرامی الان هم که گوگل موتورولا رو خریده مطمئن باش پشتیبانی خوبی هم میکنه
.:PAR3A:.
23-08-2011, 17:00
دوست عزیز ، من خودم موتو اتریکس رو همین امروز گرفتم... چند وقت پیش هم یکی از آشنا ها سنسیشن گرفته بود و من برای نصب اپ یک روز گوشی دستم بود...
باور کنید اتریکس خیلی سر تره...
رم اتریکس بالاتره... سی پی یو اتریکس 100% سنسیشن رو غورت میده (چیپ و معماری سنسیشن خیلی قدیمیه) + تگرا 2 هست و ساپورت نرم افزار و بازی های غول از طرف انویدیا رو داره... صفحه نمایشش هم بهتره... شما بنچمارک های این دو تا رو مقایسه کن... اتریکس کجا و سنسیشن کجا...
همونطور که دوستمون گفت الان که گوگل موتو موبیلیتی رو خریده ، وضع آپدیت واسه ی موتو اتریکس خیلی بهتر خواهد بود...
بنده با جفت گوشی ها کار کردم و نظرم 100% روی اتریکسه... این نکته رو هم بگم که دوربین سنسیشن قوی تره و اینکه سنسیشن ارزون تره... من به یکی از آشنا ها گفتم که اتریکس دستی آنلاک شده واسم بیاره (540تومن) ، که اون هم واسم فکتوری انلاکشو گیر آورده اما 700 تومن (البته خیالم از هر لحاظ از لحاظ مخابراتیش راحته)... خلاصه من اتریکس رو پیشنهاد میدم...
sAeEd_kHaAn
23-08-2011, 18:03
عمراً به پای آتریکس برسه این سنشن آشغال
وای فای که مشکل داره صفحه نمایش که مشکل داره و 100 تا مشکل دیگه نمی دونم چرا اصلاً این گوشی رو داده بیرون
حتما میخواسته بگه ما هم میتونیم 2 هسته ایی بزنیم به گور باباش خندیده اگه خوب بود 1 ماه نشده 200 تومن نمی اومد پایین در صورتی که آتریکس همچنان با 800 تومن داره می فروشه تو ایران
پس نمیدونم به چه دردی میخوره من روز اول خریدم فردا صبح ش با کلی ضرر فروختم خیلی آشغال هست
همون آتریکس بهتره دوست گرامی الان هم که گوگل موتورولا رو خریده مطمئن باش پشتیبانی خوبی هم میکنه
شما تو 1 روز کلا این همه مشکل داشتی ؟
gs2 هم 900 بود الان 700 تومنه اینم شد دلیل ؟
میتونم بپرسم گوشی قبلیت چی بوده و الان چی داری که به این میگی اشغال ؟
دوست عزیز ، من خودم موتو اتریکس رو همین امروز گرفتم... چند وقت پیش هم یکی از آشنا ها سنسیشن گرفته بود و من برای نصب اپ یک روز گوشی دستم بود...
باور کنید اتریکس خیلی سر تره...
رم اتریکس بالاتره... سی پی یو اتریکس 100% سنسیشن رو غورت میده (چیپ و معماری سنسیشن خیلی قدیمیه) + تگرا 2 هست و ساپورت نرم افزار و بازی های غول از طرف انویدیا رو داره... صفحه نمایشش هم بهتره... شما بنچمارک های این دو تا رو مقایسه کن... اتریکس کجا و سنسیشن کجا...
همونطور که دوستمون گفت الان که گوگل موتو موبیلیتی رو خریده ، وضع آپدیت واسه ی موتو اتریکس خیلی بهتر خواهد بود...
بنده با جفت گوشی ها کار کردم و نظرم 100% روی اتریکسه... این نکته رو هم بگم که دوربین سنسیشن قوی تره و اینکه سنسیشن ارزون تره... من به یکی از آشنا ها گفتم که اتریکس دستی آنلاک شده واسم بیاره (540تومن) ، که اون هم واسم فکتوری انلاکشو گیر آورده اما 700 تومن (البته خیالم از هر لحاظ از لحاظ مخابراتیش راحته)... خلاصه من اتریکس رو پیشنهاد میدم...
مبارک باشه بالاخره یکیرو خریدی ا
23-08-2011, 19:13
GS2 اولا که اومده بود (کیس یو 900 سفارش داده بود : دی) ، تهران دیدم طرف میداد 1700 : )) کاهش قیمت دلیل منطقی ای نیست...
اما من خودم 100% اتریکس رو پیشنهاد میکنم...
شک نکن Atrix بهتره.. همینطور که دوستان گفتند از لحاظ مشخصات که یک سر و گردن بالاتر هست..
و همینطور.. کلاسی که Atrix بهت میده اصلا Sensation نمیده :دی
sogol6561
23-08-2011, 23:09
آقا هر کی گوشی آتریکس رو با قیمت 800 یا اصلا 600 تومن خریده فردا ببره بازار اگه ازش 350 تومن خریدن اونوقت حرف منو درک میکنه.:31:وقتی که موتورولا تو ایران نمایندگی نداره خریدش بنظرتون کار عاقلانه ای هست؟؟؟وقتی مغازه دار نمیدونه سی پی یوش چند هسته ای و رمش نمیدونم 1 گیگ هست و قیمت خودش رو برای جنس دست دوم میزاره آیا خرید این گوشی ارزش داره؟؟
در عوض htc sensation حداقل 2 تا گارانتی کننده داره (یاس و کامتل) و جنس قاچاقش هم تو مغازه های ایران پره و لوازم جانبیش هم که ماشاالله الان از آیفون هم بیشتر شده.فردا خواستی بدی یه گوشی دیگه هم برداری خدایی پول خوبی بهت میدن.:5:
آخرین ورژن آندروئید رو داره سنسیشن هم آفیشال و هم دهها رام کاستوم جینجربرد بر پایه(2.3.4) ولی آتریکس چی؟؟؟
هنوز واسه نسخه آنلاک فکتوری آتریکس 2.3 ریلیز نشده.فقط واسه نسخه at&t اومده.
بهترین کوکرهای xda دارن واسه گوشیهای htc رام میدن ولی واسه آتریکس چی .تعداد کاستوم رام همه میدونن واسه سنسیشن از آتریکس بیشتره.:5:
ال سی دی شفاف و بهتر و بزرگتر سنسیشن صد البته بهتر از ال سی دی پیکسل پیکسلی آتریکسه.
دوربین و کیفیت فیلمبرداری سنسیشن صد البته بهتر از فیلمبرداری hd آتریکسه.سنسیشن از اول فول اچ دی 30 فریم با کیفیت صدای استریو ضبط میکنه ولی آتریکس چی؟؟(حالا آتریکس تازه میخواد تو آپدیتهای بعدی فول اچ دی بشه)
اینترفیس سنس اچ تی سی اصلا قابل قیاس با موتوبلور نیست بهترین اینترفیس رو داره اچ تی سی.بخصوص سنس3 جذابتر شده.مطمئن باش کسانی که موتوبلور استفاده میکنن زرت و زرت لانچر نصب میکنن تا محیطش کمی فرق کنه ولی شما با سنس 3 دیگه نیاز به لانچر نداری.:31:
در مورد این بنچمارکها بگم خدایی همشون چرت و پرتی بیش نیستن.:27::27:
تو کدام برنامه سنسیشن کم میاره؟؟؟کدام بازی هستش که رو سنسیشن نصب نشه؟؟؟
اون بنچمارکها الان همه میدونن سر مردم شیره مالیدنه.:27::27:
شما مطمئن باش تا 3 سال هر برنا مه ای خواستی میتونی رو گوشی نصب کنی هنوز گوشیهای آندروئید با تک هسته معرفی میشن این که دو هسته ای هست دیگه جای خود دارد.
به نظر من از بین این دو سنسیشن بهتره.
23-08-2011, 23:21
ال سی دی شفاف و بهتر و بزرگتر سنسیشن صد البته بهتر از ال سی دی پیکسل پیکسلی آتریکسه.
مشکل حل شده : دی اون توی اولین رامه...
دوربین و کیفیت فیلمبرداری سنسیشن صد البته بهتر از فیلمبرداری hd آتریکسه.سنسیشن از اول فول اچ دی 30 فریم با کیفیت صدای استریو ضبط میکنه ولی آتریکس چی؟؟(حالا آتریکس تازه میخواد تو آپدیتهای بعدی فول اچ دی بشه)
من الان فول اچ دی میگیرم...
من 600 مگ رم خالی دارم و شما سنس بازا 100 مگ...
تمامی باز های THD...
شما مطمئن باش تا 3 سال هر برنا مه ای خواستی میتونی رو گوشی نصب کنی هنوز گوشیهای آندروئید با تک هسته معرفی میشن این که دو هسته ای هست دیگه جای خود دارد.
معرفی میشن ، ولی وقتی سال دیگه 4 هسته ای میاد رو دور اینا باید برن منفجر بشن...
23-08-2011, 23:22
تمامی باز های THD...
P I R A N H A
23-08-2011, 23:23
بهترین اینترفیس رو داره اچ تی سی
منبع حرفتون لطفا؟
sogol6561
23-08-2011, 23:50
تمامی باز های THD...
شما ساعت 12.21 دقیقه هنوز مشکلاتتون رو تو فروم --------- مطرح کردین و اینجا هم ساعت 12.22 دقیقه به پست من جواب دادی یعنی تو عرض 1 دقیقه هر مشکلی داشتی حل شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:27::27::27::27:
خودت به پست خودت که تو اون فروم گذاشتی بدک نیست یه نگاهی بندازی::27::27::27:
البته من پست تو رو اینجا کپی میکنم تا زحمت نشه بری اونجا:
سلام... دوست عزیز آیا کاستوم های Atrix 4G روی نسخه ی فکتوری آنلاک جواب میدن؟؟؟ نریزم یه وخ گوشیم فنا شه :-اس اس
توی کاستوم ها پیکسلی بودن صفحه رفع شده؟؟؟ فیلمبرداری 1080 اضافه شده؟؟؟
تو چطور گفتی من الان 1080p دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟در حالی که اونجا گفتی فیلمبرداری 1080 آیا اضافه شده؟؟:27::27::27:احتمالا منظورت این بوده که گوشیم فیلمهای 1080P رو باز میکنه نه اینکه فیلمبرداری 1080 داشته باشی.:27::27::27:
گفتیم صفحش پیکسل پیکسلی گفتی مشکل حل شده اونم با اولین رام!!!!!1:18::18:ولی اونجا پرسیدی آیا با کاستوم رام این مشکل حل میشه.:21::21::21::21:
ما خودمون رنگیم عزیز.:5:
منبع حرفتون لطفا؟
یوزرها.بدک نیس به فرومها یه نیمچه نگاهی بندازی ببینی sense چقدر طرفدار داره.
24-08-2011, 01:19
دوست عزیز ، با رام فرویو هم میشه 1080 داشت و خیلی چیز عجیبی نیست... رام جینجربرد هم در حالت پیشفرض 1080 داره... بنده خودم این کارو نکردم (توی پست قبلی فقط میخواستم برسونم که میشه این کارو راحت انجام داد... ایشاالله فردا میکنم : دی) ، اما چنین کاری توی فرویو هم میشه...
گفتیم صفحش پیکسل پیکسلی گفتی مشکل حل شده اونم با اولین رام!!!!!1ولی اونجا پرسیدی آیا با کاستوم رام این مشکل حل میشه.
اول پست رو خوب بخونید بعد دعوا : دی من گفتم که اون مشکل توی اولین رامه و با آپدیت به جینجربرد حل میشه... که متاسفانه موتو واسه ی فکتوری آنلاک ها هنوز جینجربرد رو نداده...
یوزرها.بدک نیس به فرومها یه نیمچه نگاهی بندازی ببینی sense چقدر طرفدار داره.
سنس انصافا اینترفیس قشنگی داره... اما رم رو خیلی اشغال میکنه... توی استفاده های روزمره و عادی مشکلی نیست ولی شاید واسه ی یک پاور یوزر مشکل ساز بشه... همونطور که گفتم اتریکس باز ها 600 تا رم خالی دارن و سنسیشن باز ها 150تا...
تمامی باز های THD...
یعنی الان برنامه ها و بازی هایی هست که سن سیشن نتونه ساپورت کنه؟ اگر این جوری باشه که تا چند وقت دیگه توی اجرای برنامه ها واقعن کم میاره!!!
این که گوشی میگن داغ میکنه چی؟ بعضی ها میگن که اپدیت که کردن مشکلش بر طرف شده( گرم شدن گوشی) درسته؟ مشکل اش توی دریافت سیگنال ها چی ؟ اونم ممکنه که با اپدیت جدید رفع بشه یا اینکه همیشگی هستش؟
یعنی الان برنامه ها و بازی هایی هست که سن سیشن نتونه ساپورت کنه؟ اگر این جوری باشه که تا چند وقت دیگه توی اجرای برنامه ها واقعن کم میاره!!!
این که گوشی میگن داغ میکنه چی؟ بعضی ها میگن که اپدیت که کردن مشکلش بر طرف شده( گرم شدن گوشی) درسته؟ مشکل اش توی دریافت سیگنال ها چی ؟ اونم ممکنه که با اپدیت جدید رفع بشه یا اینکه همیشگی هستش؟
نه دوست عزیز.. از لحاظ ضعف سخت افزار نیست که نمیتونه ساپورت کنه.. از لحاظ شرکت بازی ساز هست که بازی رو برای Nvidia زده.. که اون هم با برنامه ChainFire 3D میشه اجراش کرد
24-08-2011, 12:10
همون طور که دوستمون گفت ، به هرحال سنسیشن از قوی ترین های بازار هست و همه ی برنامه ها رو سخت افزارش قورت میده... یک سری بازی هستن که فقط روی گوشی های Tegra2 کار میکنن ، که اونم با Chainfire 3D کار میکنن... البته ممکنه یک سری باگ داشته باشه...
سنسیشن زیاد مشکلی از لحاظ داغ کردن نداره... یه مقدار هست که اونم طبیعیه...
واسه ی ایراد دریافت سیگنال ها اونطوری که بچه هایی که گوشی رو دارن گفتن ، آنتن GSM نمیپره و یه تیکه ی گوشی (دقیق نمیدونم فکر کنم طرفای دوربین بود) رو اگه بگیرین وای فای قطع میشه... زیاد مشکل حادی نیست چون اونطوری که صاحبای گوشی گفتن در حالت عادی گوشی رو طوری دستتون نمیگیرین که اون تیکه پوشونده بشه...
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------
همون طور که دوستمون گفت ، به هرحال سنسیشن از قوی ترین های بازار هست و همه ی برنامه ها رو سخت افزارش قورت میده... یک سری بازی هستن که فقط روی گوشی های Tegra2 کار میکنن ، که اونم با Chainfire 3D کار میکنن... البته ممکنه یک سری باگ داشته باشه...
سنسیشن زیاد مشکلی از لحاظ داغ کردن نداره... یه مقدار هست که اونم طبیعیه...
واسه ی ایراد دریافت سیگنال ها اونطوری که بچه هایی که گوشی رو دارن گفتن ، آنتن GSM نمیپره و یه تیکه ی گوشی (دقیق نمیدونم فکر کنم طرفای دوربین بود) رو اگه بگیرین وای فای قطع میشه... زیاد مشکل حادی نیست چون اونطوری که صاحبای گوشی گفتن در حالت عادی گوشی رو طوری دستتون نمیگیرین که اون تیکه پوشونده بشه...
sAeEd_kHaAn
24-08-2011, 12:33
سری های جدید سنسیشن هیچ مشکلی ندارن منم مرتب همه سایت هارو میچرخم نه gsm نه wifi نه داغی هیچی با این قدرت هر برنامه و بازی که تا 2 سال اینده بیاد راحت اجرا میکنه تازه اگه به 2.3.4 اپ بشه که قدرتش فوق العاده بیشتر میشه ( کاری به بقیه گوشی ها ندارم )
نصیحت برادرانه : به بنچمارک ها زیاد توجه نکنین حتی به ریویو ها و مقایسه سایت های خارجی تو بعضبی موارد هممون قبول داریم که جانب داری میکنن از کسایی مشاوره بخاین که گوشی رو دارن
سری های جدید سنسیشن هیچ مشکلی ندارن
ممنون دوست من از راهنمایی هات. اما این سری های جدید که می گی توی ایران هم اومدن؟ و گارانتی های توی ایران ساپورتش می کنند؟ از کجا میشه فهمید که سری جدید سن سیشن هستش؟
hasanmotori
24-08-2011, 14:20
شما چرا قویترین گوشی جهان رو برنمیداری ؟
گلکسی اس 2 از همه نظر اینارو سوسک میکنه و مشکلاتشم با آپدیت حل شده نه مثل این دوتا که هنوز مشکل دارن
خرید آتریکس و سنسیشن تا وقتی گلکسی 2 هست اشتباهه محضه
شما چرا قویترین گوشی جهان رو برنمیداری ؟
گلکسی اس 2 از همه نظر اینارو سوسک میکنه و مشکلاتشم با آپدیت حل شده نه مثل این دوتا که هنوز مشکل دارن
خرید آتریکس و سنسیشن تا وقتی گلکسی 2 هست اشتباهه محضه
اون که واقعن راست میگی. خیلی گوشی شاهکاری هستش.
اما مشکل اینجاست که یه هفته پیش برادرم رفتش گلکسی گرفت. گفتم که گوشی هامون مثل هم نباشه و یه گوشی خوب دیگه بگیرم. برای همین هم موندم که کدوم یکی از این ها رو بگیرم. تا قبلش به جز گلکسی اصلن به چیز دیگه ایی فکر نمی کردم. اما داداشم زرنگی کرد.
anathema-m
25-08-2011, 12:24
من هم کاملا نظرم روی آتریکس هست.
من خودم در شرف خریدنش هستم.
سنسیشن که خیلی داغونه.
با آتریکس فقط gs2 می تونه رقابت کنه که تازه اونم حتما کم میاره.
just Atrix
hasanmotori
25-08-2011, 13:42
سنسیشن که خیلی داغونه.
just Atrix
میشه دلیل اینکه اس2 کم میاره رو بگی ما هم بدونیم!
اس 2 در برابر اتریکس کم نمیاره اصلا... و اینکه تو ایران قیمتشون تفاوت چندانی نداره... پس اس 2 گزینه خوبیه...
sAeEd_kHaAn
25-08-2011, 16:03
سنسیشن که خیلی داغونه.
just Atrix
چون در شرف خرید یه چیز هستی دلیل نمیشه بقیه چیزا اشغال باشن عزیز همین اشغال خیلی از اونی که در شرف خریدشی سرتره
خوب اينكه كاملا معلومه اتريكس بهتر از سنسيشن هست .
از هر لحاظ اتريكس بهتره غير از دوربين عكاسي .
خوب اينكه كاملا معلومه اتريكس بهتر از سنسيشن هست .
از هر لحاظ اتريكس بهتره غير از دوربين عكاسي .
چون در شرف خرید یه چیز هستی دلیل نمیشه بقیه چیزا اشغال باشن عزیز همین اشغال خیلی از اونی که در شرف خریدشی سرتره
من واقعن گیج شدم:18::18:
من خودم تصمیم داشتم که سن سیشن بگیرم به خاطر آپدیت هاش که مرتب داره میاد و نمایندگی که تو ایران داره و به خاطر مشکل پیکسلی که آتریکس داره. اما الان دوباره دو دل شدم که چه کار کنم. قبول دارم که آتریکس پردازنده قوی تره داره اما تا اونجا که من فهمیدم مال سن سیشن هم در حد قابل قبولی هستش. درسته؟
میشه دوستانی که میگن آتریکس بهتره بگن از چه نظر بهتره.
من خودم تصمیم داشتم که سن سیشن بگیرم به خاطر آپدیت هاش که مرتب داره میاد و نمایندگی که تو ایران داره و به خاطر مشکل پیکسلی که آتریکس داره. اما الان دوباره دو دل شدم که چه کار کنم. قبول دارم که آتریکس پردازنده قوی تره داره اما تا اونجا که من فهمیدم مال سن سیشن هم در حد قابل قبولی هستش. درسته؟
ببين دوست عزيز از لحاظ سخت افزاري كه مشخصه اتريكس خيلي بهتر هست. از لحاظ كيفيت ال دي هم اتريكس بهتره. و مشكل پيكسلي نشون دادن در حالت زوم كردن در برخي تصاوير كه qhdنيستن مشخصه كه البته با ا پديت اين مشكل هم حل ميشه .
مساله بعد كيفيت صوتي هست كه در اتريكس عاليه .
از لحاظ كيفيت ساخت موتورولا رو دست نداره . وهميشه بهترين بوده .
از لحاظ رام هم الان بالاترين رام ٢.٣.٤ هست كه حتي واسه ديفاي هم اين رامها موجوده اتريكس كه بماند .
با توجه به اينكه google موتورولا رو خريده اين پشتيباني ها بيشتر هم ميشه .
تكنولوزي تشخيص اثرانگشت در اتريكس يك ايده عالي و جالب هست .
باطري اتريكس در ٢ هسته اي ها بهترين هست .٢٠٠٠ ميلي امپر . واين واسه ٢ هسته اي ها خيلي مهمه .
مشكلات داغ كردن اصلا در اتريكس وجود نداره بدليل تركيب خوب سخت افزاري .
hasanmotori
26-08-2011, 11:43
ببین دوست عزیز شاید من تعصبی رو سامسونگ داشته باشم که ندارم ولی دیگه موتورولا و htc برام فرقی ندارن نظری که بین این دوتا میدم هیچ تعصبی توش نیست
نظر من رو سنسیشنه دلیل اصلی هم اینه که یه مدت پیش یکی از دوستام که مایلستون خرید و فلتش خراب شد و هرجای شیراز و گشت گیرش نیومد به یه مغازه که کارش قطعات بود سپرد براش از چین بیاره بازم کارش راه نیفتاد تا اینکه یکیرو اینجا پیدا کرد که اونم مایلستونش تبدیل به یه تیکه آجر شده بود و گوشیشو خرید و فلتشو انداخت رو مال خودش
پس یعنی اگه موترولا بگیری خراب بشه باید بندازیش دور ... همین آتریکس یکی از دوستان فلشش کرده هارد بریک شده! حالا اگه htc باشه میبری نمایندگی برات درست میکنن
مشکل دیگه موتورولا ساپورت ضعیفه ... برای xt720 که یه گوشی هم دوره با گلکسی بود با تاخیر زیاد 2.2 داد و هنوزم خبری از 2.3 نیست ولی گلکسی خیلی سریع به 2.3 آپدیت شد ... htc هم همیشه ساپورت خوبی داشته
مشکل بعدی همه موتورولاها دوربین ضعیف حتا xt720 که فلش زنون داره و مثلاً کمرا فونه دوربینش خیلی ضعیفه
یه بدی دیگش مشتری نداشتنه به سختی میتونی موتورولا رو رد کنی ولی در مورد htc اینطور نیست
مشکلات دیگه ای هم مثله 4 5 بار ریست شدن در روز داره ... پیکسل پیکسل شدن صفحه و....
تازه الان 5 نفر خریدن همشون مشکل دارن
ولی به نظرم یه اس2 دیگه بگیر خودتو راحت کن :31:
sogol6561
26-08-2011, 12:23
من نمیدونم برندی که تو ایران نمایندگی و خدمات پس از فروش نداره چرا بعضی ها تعریفش میکنن!!!
آقا این موتورولا همه قبول داریم برند خوبیه و بهترین کیفیت رو داره ولی ما حساب کنین تو ایران زندگی میکنیم و فردا اگه گوشی خراب شد نتونستیم لوازم یدکیشو پیدا کنیم چی میشه؟؟؟؟
لااقل فکر فردا رو بکنین که گوشی رو خواستین بدین و یه دونه جدیدترشو بخرین.یه پول درست و حسابی به گوشیتون بدن.این موتورولا تو ایران جا نیفتاده و جنس دست دومش اصلا بازار نداره تو اینجا پس خریدش به هیچ وجه فایده نداره.
مساله بعد كيفيت صوتي هست كه در اتريكس عاليه . دوست عزیز کیفیت صوتی سنسیشن هم عالیه.من خودم از کیفیت صداش خیلی راضیم اگه حرف منو قبول ندارین لااقل به ریویو سایت gsmarena یه نگاهی بندازین که گفته کیفیت صدای عالی داره سنسیشن.
از لحاظ رام هم الان بالاترين رام ٢.٣.٤ هست كه حتي واسه ديفاي هم اين رامها موجوده اتريكس كه بماند .مهم رام آفیشال هست که باشه الان واسه آتریکس آنلاک فکتوری رام آفیشال 2.2.2 فعلا اومده.
باطري اتريكس در ٢ هسته اي ها بهترين هست .٢٠٠٠ ميلي امپر . واين واسه ٢ هسته اي ها خيلي مهمه کلا os آندروئید با باطری مشکل داره و با استفاده زیاد من خودم تو ریویوهای آتریکس هم خوندم گوشی باید هر روز شارژ بشه.
سنسیشن اگه خوب به مشخصاتش نگاه کنین تو اکثر زمینه ها از آتریکس بهتره:
1:فیلمبرداری فول اچ دی در برابر اچ دی آتریکس که حتی با آپدیت به رام آفیشال 2.3.3 نیز فول اچ دی اضافه نشد.
2:بلوتوث ورژن3 در برابر ورژن 2.1 .
3:ال سی دی4.3اینچ s-lcd در برابر4 اینچ tft
4:دوربین 8 مگاپیکسل و فیلمبرداری فول اچ دی و کیفیت ضبط صدای استریو در برابر دوربین 5 مگاپیکسل و فیلمبرداری اچ دی و کیفیت ضبط صدای مونو.
5:داشتن رادیو.
6:اینترفیس عالی sense که لزومی به تعریف نداره در برابر اینترفیس موتوبلور.
7:پشتیبانی بهتر از طرف htc و از طرف کوکرهای xda.
حالا خودت به اینا یه نگاهی بنداز ببین خرید کدوم گوشی بهتره.
sAeEd_kHaAn
26-08-2011, 17:07
کافیه بری تو کلوپ اتریکس 5 نفر اونجا خریدن 3تاشون مشکل ریست شدن خود به خود گوشی و دارن اون 2نفرم شاید دارن رو نمیکنن
در مورد مشخصات هم که دیگه واقعا مشخصه کیفیت و رزولوشن صفحه - دوربین - اینترفیس - ساپورت و ... که بچه ها اشاره کردن جای شکی نمیمونه
anathema-m
26-08-2011, 20:37
سنسیشن هم که چند بار دکمه ولومش کنده شده.
من خودم دیدم یه نفر رو که سنسیشن داشته و دکمه ولومش کنده شده و این نشان از کیفیت ساخت پایین هست.
کافیه بری تو کلوپ اتریکس 5 نفر اونجا خریدن 3تاشون مشکل ریست شدن خود به خود گوشی و دارن اون 2نفرم شاید دارن رو نمیکنن
در مورد مشخصات هم که دیگه واقعا مشخصه کیفیت و رزولوشن صفحه - دوربین - اینترفیس - ساپورت و ... که بچه ها اشاره کردن جای شکی نمیمونه
من خودم دیدم یه نفر رو که سنسیشن داشته و دکمه ولومش کنده شده و این نشان از کیفیت ساخت پایین هست.
نتیجه اخلاقی اینکه GS2 سلطان و سروره :31:
sAeEd_kHaAn
27-08-2011, 17:05
عزیز جان اون عکسی که دیدی معلوم نیست طرف چه بلایی سرش اورده چرا کم میارین دلیل الکی میارین ؟ برو اتریکستو بگیر بعد میفهمی 800 تومنت دود شده رفت ، اون پارسا با این همه تحقیق بعد از این همه مدت رفت اتریکس گرفت الان پشیمونه 2 روز نشده شما که دیگه هیچی
کم میاری این کلید ولومو فقط داری که تو یه عکس دیدی
تیجه اخلاقی اینکه GS2 سلطان و سروره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره اون که 100 % : دی
سلام دوست عزیز شما میتونید به LG OPTIMUS 3D هم فکر کنی قابلیت های سه بعدی جذاب میتونه باشه در کنار سخت افزار قدرتمند
mInI_ClockEr
28-08-2011, 17:32
ببخشید ها دوستان من در پست سوم این تاپیک که دادم یخورده فکر میکنم باعث شد که شما دوستان حدود 35 تا پست بعدش بدید
بابا بیخیال اینا همش پول بی زبون هست دوستان که داره از کف میره
چه کشکی چه دوغی
آشغال تر از سنسیشن کسی گوشی دیده یا نه
راستی دیشب چیپس مزمز هم تبلیغ میکرد
تبلیغش چیپس جدیدش با نام سنسیشن بود :16::16::16::16::16::16::26::26::26::26::26::27::2 7::27::27::27::27:
پس نتیجه میگیریم که چیپس مز مز بهتر از گوشی اچ تی سی مدل سنسیشن هست
و یه چیز دیگه آخه کدوم آدم عاقلی میره این گوشی رو بخره تا وقتی که S2 هست
GS2 سلطان و سروره
مهم رام آفیشال هست که باشه الان واسه آتریکس آنلاک فکتوری رام آفیشال 2.2.2 فعلا اومده.
کلا os آندروئید با باطری مشکل داره و با استفاده زیاد من خودم تو ریویوهای آتریکس هم خوندم گوشی باید هر روز شارژ بشه.
سنسیشن اگه خوب به مشخصاتش نگاه کنین تو اکثر زمینه ها از آتریکس بهتره:
1:فیلمبرداری فول اچ دی در برابر اچ دی آتریکس که حتی با آپدیت به رام آفیشال 2.3.3 نیز فول اچ دی اضافه نشد.
2:بلوتوث ورژن3 در برابر ورژن 2.1 .
3:ال سی دی4.3اینچ s-lcd در برابر4 اینچ tft
4:دوربین 8 مگاپیکسل و فیلمبرداری فول اچ دی و کیفیت ضبط صدای استریو در برابر دوربین 5 مگاپیکسل و فیلمبرداری اچ دی و کیفیت ضبط صدای مونو.
5:داشتن رادیو.
6:اینترفیس عالی sense که لزومی به تعریف نداره در برابر اینترفیس موتوبلور.
7:پشتیبانی بهتر از طرف htc و از طرف کوکرهای xda.
حالا خودت به اینا یه نگاهی بنداز ببین خرید کدوم گوشی بهتره.
محض اطلاعت 2.3 برای اتریکس اومده
باطری آتریکس 2-3 روز رو با استفتده متوسط به راحتی میره . و نمیدونم این رویووها که میگی رو کجا خوندی . احتمالا سایت moto hater ها بودیه .
---
1- حتی با رام 2.2 هم با آتریکس میشه فول اچ دی فیلم گرفت . با استفاده از نرم افزارهایی که آموزشش هم تو xda هست . هرچند همین اچ دی هم کفایت میکنه .
2- بلوتوٍث 2.1 و 3 زیاد با هم تفاوتی در کارکرد ندارن
3- تا جایی که ما شنیدیم ال سی دی آتریکس بهتر از سنسیشن هست . کسایی که هر دو گوشی رو داشتن اینو گفتن . البته اختلاف برتری آتریکس خیلی زیاد نیست . اما به هر حال بهتره
4- دوربین عکاسی سنسیشن بهتره
5- !؟
6- این هم شخصیه و به نظر خیلی ها موتوبلور بهترین اینترفیس هست .
7- برو xda ببین کلوپ آتریکس چه خبره و چندتا رام براش اومده
حالا برتری های آتریکس به سنسیشن :
1- سی پی یو تگرا و کارت گرافیک انویدیا که بهترین ست در گوشی ها هست
2- باطری عالی . بهترین باطری دز بین 2 هسته ای ها
3- کیفیت ساخت عالی
4- کیفیت صوتی عالی تر
5- اسکنر اثر انگشت
6- رم 1 گیگ در برابر 768 مگ !!
7- 16گیگ حافظه داخلی در برابر 1 گیگ !!
8-سیستم پیشرفته نویز گیر برای مکالمه تلفنی در محلهای شلوغ
9- خروجی hdmi
sAeEd_kHaAn
28-08-2011, 18:16
ببخشید ها دوستان من در پست سوم این تاپیک که دادم یخورده فکر میکنم باعث شد که شما دوستان حدود 35 تا پست بعدش بدید
چه کشکی چه دوغی
تبلیغش چیپس جدیدش با نام سنسیشن بود :16::16::16::16::16::16::26::26::26::26::26::27::2 7::27::27::27::27:
GS2 سلطان و سروره
کلا مشخصه اطلاعات در حد بوقه
e.khafan!
30-08-2011, 00:26
محض اطلاعت 2.3 برای اتریکس اومده
باطری آتریکس 2-3 روز رو با استفتده متوسط به راحتی میره . و نمیدونم این رویووها که میگی رو کجا خوندی . احتمالا سایت moto hater ها بودیه .
---
1- حتی با رام 2.2 هم با آتریکس میشه فول اچ دی فیلم گرفت . با استفاده از نرم افزارهایی که آموزشش هم تو xda هست . هرچند همین اچ دی هم کفایت میکنه .
2- بلوتوٍث 2.1 و 3 زیاد با هم تفاوتی در کارکرد ندارن
3- تا جایی که ما شنیدیم ال سی دی آتریکس بهتر از سنسیشن هست . کسایی که هر دو گوشی رو داشتن اینو گفتن . البته اختلاف برتری آتریکس خیلی زیاد نیست . اما به هر حال بهتره
4- دوربین عکاسی سنسیشن بهتره
5- !؟
6- این هم شخصیه و به نظر خیلی ها موتوبلور بهترین اینترفیس هست .
7- برو xda ببین کلوپ آتریکس چه خبره و چندتا رام براش اومده
حالا برتری های آتریکس به سنسیشن :
1- سی پی یو تگرا و کارت گرافیک انویدیا که بهترین ست در گوشی ها هست
2- باطری عالی . بهترین باطری دز بین 2 هسته ای ها
3- کیفیت ساخت عالی
4- کیفیت صوتی عالی تر
5- اسکنر اثر انگشت
6- رم 1 گیگ در برابر 768 مگ !!
7- 16گیگ حافظه داخلی در برابر 1 گیگ !!
8-سیستم پیشرفته نویز گیر برای مکالمه تلفنی در محلهای شلوغ
9- خروجی hdmi
1- قبول دارم. البته امروز تو فروم xda خوندم كه رام اريجينال سنسيشن كلا سيژيو 1 رو تعطيل ميكنه و فقط توي لود اونو فعال ميكنه. به زودي رام بهينه شده سنسيشن رو ميريزم تو كلوبش ميگم چه فرقي كرده
2- شما با خريدن يه باطري اكستندد براي سنسيشن ميتونيد مشكل باطريشو بر طرف كنيد. خيليم عالي ميشه
3- اونوقت كيفيت ساخت اچتيسي بده ديگه ... همه ميدونن اچتيسي چقدر به ظاهر گوشي توجه ميكنه
4- اينو تست نكردم. ميدونم شماهم رو هوا گفتي ! بعيده چيزي رو Srs اچتيسي بياد
5- حقيقتا چيز خيلي تو1يه براي پز دادن. ولي خيلي مسخرست ! پولتو ريختي دور در واقع. مثل اينهكه رو يخچال اثر انگشت بذاري هر وقت تو طول روز كه صد بار هي باز و بسته ميشه دايم انگشتتو بكشي روش تا اجازه بده درو باز كني:27:
6- فعلا كه نيازي به رم بيشتر نشده ولي در كل قبول دارم با سنس اچتيسي حداقل يك و نيم رم لازم هست
7- نميدونم چه مزيتي داره حافظه داخلي جز پول بيشتر گرفتن!
8- اينو هم اچتيسي داره. درسته جايي نوشته نشده ولي يك قابليت سخت افزاريه كه روي چيپ ست تعبيه شده. رو سنسيشن هم ميكروفونش هست هم قابليت چيپستيش هم ضبط استريوي صداي فيلم برداري كه نشون دهنده فعال بودن اون قابليت. در ضمن اگر ميخواي ترجمه كني درست ترجمه كن ! سيستم فعال كاهش نويز . نه سيستم فوق هوشمند و پيشرفته و بينظير نويز گيري 2020 موتورولا براي گوشي آتريكس قويترين گوشي جها ن و ... : ))))
9- پنجاه و پنج هزار تومن بده يه دانگل mhl بگير وصل كن به سنسيشن تا ببيني اچ دي ام آيشو. اگر اينكارو كردي خووووب نگاه كن تا بعدن نگي كه فقط موتو داره اينو! يه ويديو هم تو يوتوب هست كه طرف سنسيشنشو وصل ميكنه تيوي با دسته ي وايرلس موتو جي پي بازي ميكنه. ايچ دي
:10: البته من اگر دوباره مبخواستم گوشي بگيرم. صبر ميكردم ديفاي پلاس بياد اونو بر ميداشتم
آتريكس هم به جز صفحه نمايش و دوربينش گوشي توپيه. اول اينكه امريكاييه ! دوم اينكه اينترفيسش خيلي شيك و شكيله سوم اينكه موتورولاست از اسمش خوشم مياد : دي. ولي قويترين گوشي جهان نيست هر موقع اسم اون تاپيكوميبينم خندم ميگيره ! چقد سادن بعضياااا
چه کشکی چه دوغی
تبلیغش چیپس جدیدش با نام سنسیشن بود :2 7:
اي خدا كي اين ترول ها ميرن ازين فضاي مجازي از دستشون راحت شيم ؟
wikipedia :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:13:
e.khafan!
30-08-2011, 00:43
من با كامپيوتر شخصيم نيستم برا اين توي تايپ مشكل پيش اومده. عذرخواهي ميكنم
e.khafan @
من نمي گم كيفيت ساخت ا چ تي سي بده . اما در حد موتورولا و ايفون نيست .
در مورد عيب باطري سنسيشن هم خريد باطري اكستند ايا براي همه مقدوره ! و اين هم خودش يك هزينه اضافي ميشه .
در مورد hdmi هم باز همينطور به قول شما ٥٥ هزار بايد بدي كه اين قابليت رو داشته باشي .
در مورد كيفيت صوتي اتريكس رويوو جي اس ام ارنا رو ببين .
در مورد سيستم تشخيص اثرانگشت هم از حرفت تعجب ميكنم يا با روش كارش و سرعت عملش اشنا نشدي . براي اينكه خيلي راحت تراز وارد كردن كد يا پترن هست كه احتمال فراموشي هم دارن وباعث دردسر ميشن . و ايمني اين سيستم ماكزيمم هست .
حافظه داخلي هم كم بودنش تو سرعت تاثير داره و اين جواب شما بهانه هست . حتي ديفاي هم ٢ gig حافظه داخلي داره .
در مورد نويز گير نميدونم htc داره يا نه اما موتورولا از٤ ,٣ سال قبل توموبيلهاش داشته v8 , zn5 ... سيستم كريستال تالك تكنولوجي
در مورد اسم تايپك هم در اون زمان فقط ٢تا دو هسته اي وجودداشت اتريكس و ا پتيموس و اتريكس قويترين موبايل جهان معرفي شد .والانم هنوز از يكي دو تاي اول هست . و بدون مشكل ترين هم هست .
sAeEd_kHaAn
31-08-2011, 16:23
e.khafan @
من نمي گم كيفيت ساخت ا چ تي سي بده . اما در حد موتورولا و ايفون نيست .
در مورد عيب باطري سنسيشن هم خريد باطري اكستند ايا براي همه مقدوره ! و اين هم خودش يك هزينه اضافي ميشه .
در مورد hdmi هم باز همينطور به قول شما ٥٥ هزار بايد بدي كه اين قابليت رو داشته باشي .
در مورد كيفيت صوتي اتريكس رويوو جي اس ام ارنا رو ببين .
در مورد سيستم تشخيص اثرانگشت هم از حرفت تعجب ميكنم يا با روش كارش و سرعت عملش اشنا نشدي . براي اينكه خيلي راحت تراز وارد كردن كد يا پترن هست كه احتمال فراموشي هم دارن وباعث دردسر ميشن . و ايمني اين سيستم ماكزيمم هست .
حافظه داخلي هم كم بودنش تو سرعت تاثير داره و اين جواب شما بهانه هست . حتي ديفاي هم ٢ gig حافظه داخلي داره .
در مورد نويز گير نميدونم htc داره يا نه اما موتورولا از٤ ,٣ سال قبل توموبيلهاش داشته v8 , zn5 ... سيستم كريستال تالك تكنولوجي
در مورد اسم تايپك هم در اون زمان فقط ٢تا دو هسته اي وجودداشت اتريكس و ا پتيموس و اتريكس قويترين موبايل جهان معرفي شد .والانم هنوز از يكي دو تاي اول هست . و بدون مشكل ترين هم هست .
به بقیش کاری ندارم
اینو دیگه دقیقا برعکس گفتی اتفاقا پرعیب ترینه عزیز چرا میخوای خودت و بقیه رو گول بزنی ؟
Ezhdeha999
01-09-2011, 13:27
به نظر من htc sensationخيلي بهتر از atrixهست زيرا آخرين ورژن اندرويد روي آن نصب است كار كردن با آن بسيار آسانتر از atrix است در هر صورت اگر من بخواهم يك گوشي بخرم htc sensationرا انتخاب مي كنم.
Anonymous13
06-09-2011, 09:50
آتريكس از هر لحاظ خيلييي بهتره . اين كه ديگه خيلي مشخصه :21:
hamed999
06-09-2011, 10:18
سلام
اگه من بودم یه گوشی با قیمت ما بین atrixو sensation میگرفتم مثل ال جی اپتیموس سه بعدی
تنها گوشی هست که فعلا مشکلی گزارش نشده ازش و قیمتش هم خوبه
و اگه یه مقایسه داشته باشیم به غیر از نقاط ضعف هر گوشی
تو قدرت سی پی یو برنده اتریکس و الجی هستند به خاطر جدید تر بودن
و تو جی پی یو تقریبا sensation و atrix برابرن و یه خورده پایین تر الجی
رم هم برتری با اتریکس و sensation هست
دوربین برتری با sention هست البته اگه بشه از سه بعدی ال جی گذشت
در کل واقعا یه چیز سلیقه ای هست و هر کسی از هر برندی خوشش میاد بره همونو بگیره چون فرق زیادی ندارن این گوشی ها
اما خداییش دیگه ال جی و موتورولا تو گوشی هاشون از چیپ های جدید تر و به روز تر و امکانات جدید مثل سه بعدی و اثر انگشت استفاده کردن که یکم کفه ترازو به سمتشون هست
اما در کل بازم سلیقه ای هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.