مشاهده نسخه کامل
: خرید ماوس و کیبورد تا 60 هزار تومن
سلام دوستان.من یه ماوس و یه کیبورد خوشگل واسه تایپ و گیم (یا یکی از این ها) می خوام.آیا کیبورد تایپ و گیم با هم فرق دارن؟
اینم انتخاب خودمه:
Mouse:A4TECH X7 750KB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Keyboard:A4TECH X7 G800V
به در میخورن؟
اگر پیشنهادی دارید بفرمایید فقط تا فردا جواب بدید لطفا و دیگه اینکه کلا بیشتر 65 نشه وضع مالی خوب نیست!:46:
با تشکر.:11:
Glad Boy
24-08-2011, 00:52
سلام
من یه سری موس و کیبورد X7 چند وقتی هست که خریدم . واقعا فوق العاده اس ! بهترین انتخابی یود که می تونستم با اون بودجه ام
بکنم ! من که از انتخابم راضی هستم. ولی اینایی که شما گذاشتید یه کمی با مال من فرق میکنه . کیبورد من g800 ولی شما یه
V هم داره ! نمی دونم این از مال من بهتر باشه یا نه، ولی این عکسی که من می بینم انگار کلیدهای جهت نماش همون جنس
بقیه کلیدهاش هستن و فقط رنگشون نارنجی هست ! در صورتی که مال من جنسش با بقیه کلیدها فرق می کنه ! یه لایه پلاستیک
که یه جنس خاصی هست روش داره که به این درد می خوره که انگشت هات موقع بازی و زمان هایی که باید برای مدت طولانی
دستت روی کلید بمونه عرق نمیکنه و چون یه حالت نرم و لطیفی داره نوک انگشتات درد نمیگیرن و بعد از بازی ذوق ذوق نمی کنن !
در ضمن مال من یه آچار مخصوصی با کلیدهای مشکی همرنگ بقیه اضافه داشته که تو می تونی هر وقت خاصی با اون
نارجی ها عوضشون کنی ...
موسم هم xl-750f هستش. اون رو نمی دونم زیاد با اینی که شما بالا گذاشتید چقدر فرق می کنه ! مال من اون دکمه نارنجیه
مشکی هستش و با اون کلید شیشه ای هم dpi موس رو می تونی از 600 تا 2500dpi تغییر بدی متناسب با نیازت ! موس من که
واقعا عالی و بی آزار بوده و خیلی خوش دست هستش و مهندسی ساخته شده ! من که باهاش خیلی راحت هستم و توی
هیچ بازی هم من رو اذیت نکردن توی کارهای عادی که هیچی !
به نظرم محصولات A4TECH واقعا عالی هستن و درسته که چینی هست ولی یک برند درجه یک و حرفه ای چینی هست ! این
سری X7 که انتخاب کردی من که خیلی ازش راضی هستم. ولی چون از قیمتش خبر ندارم نمی تونم بگم که حتما این رو بگیر !
چون شاید با این بودجه بتونی موس و کیبورد بهتر از این هم بگیری ! نمی دونم والا ! ولی فکر کنم این به بودجه ت بخوره ...
راستی کیبورد من یه کلیدهایی داره که میتونید با استفاده از اون سرعت کلیدهای کیبورد رو سه برابر بیشتر کنید که برای توی
بازی ها یا موقع تایپ خیلی می تونه مفید باشه...
من که از انتخابم راضی هستم. ولی اینایی که شما گذاشتید یه کمی با مال من فرق میکنه . کیبورد من g800 ولی شما یه
V هم داره ! نمی دونم این از مال من بهتر باشه یا نه، ولی این عکسی که من می بینم انگار کلیدهای جهت نماش همون جنس
بقیه کلیدهاش هستن و فقط رنگشون نارنجی هست ! در صورتی که مال من جنسش با بقیه کلیدها فرق می کنه ! یه لایه پلاستیک
که یه جنس خاصی هست روش داره که به این درد می خوره که انگشت هات موقع بازی و زمان هایی که باید برای مدت طولانی
دستت روی کلید بمونه عرق نمیکنه و چون یه حالت نرم و لطیفی داره نوک انگشتات درد نمیگیرن و بعد از بازی ذوق ذوق نمی کنن !
در ضمن مال من یه آچار مخصوصی با کلیدهای مشکی همرنگ بقیه اضافه داشته که تو می تونی هر وقت خاصی با اون
نارجی ها عوضشون کنی ...
دوست عزیز واقعا متشکرم از توجهتون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که هرچی گشتم هیچ جا یه چیز درست و درمون ندیدم،اگرم بود 200 هزار تومن قیمت داشت! تا وقتی تاپیک شما رو دیدم و چون یکم قدیمی بود گفتم ازتون سوال کنم ببینم خوب کار کردن یا بعد دو ماه...فاتحش خوندس!بازم ممنون که پاسخ دادید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخیش خیالم راحت شد،این دکمه های نارنجی منو یاد گیمرای آماتور میندازه که هنوز جای W,S,A,D رو بلد نیستن! خیلی رو مخم بودم!
A4TECH خیلی طرح های قشنگی داره.خلاصه سری X7 رو خیلی پسندیدم.اصلا X7 یه سایت جدا داره:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین سه مدل شبیه هم اند: G800 و G800V و G800MU هر سه تاشونو مطالعه کردم،فرق زیادی ندارن و اختلاف قیمتشون هم حدود 6 یا 5 هزاره.فقط امیدوارم بتونم این کیبوردارو حداقل یکیشونو گیر بیارم!چون فکر نمیکنم تو ایران که مردم کمتر به کیبورد توجه ندارن خیلی تنوع محصول داشته باشیم.
موسم هم xl-750f هستش. اون رو نمی دونم زیاد با اینی که شما بالا گذاشتید چقدر فرق می کنه ! مال من اون دکمه نارنجیه
مشکی هستش و با اون کلید شیشه ای هم dpi موس رو می تونی از 600 تا 2500dpi تغییر بدی متناسب با نیازت !
اینم فکر میکنم مثل همون کیبورد ها یه تفاوت های خیلی کوچیکی داشته باشن.
موس ایکس سونش خوبه و دقت بالایی داره (نسبت به موس الانم با 800dpi !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
خوش دست به نظر میاد و این که میشه دقت موس رو تعیین کرد خیلی جالب بود واسم (البته دلیلش رو نفهمیدم که چرا این قابلیت رو گذاشتن).
لاجیتک هم خیلی عالیه ولی من میخواستم یکم طراحی کیبورد جالب باشه،نه یه مستطیل با دکمه های معمولی.
به هر حال من هم با این بودجه فکر کنم بهترین انتخابم باشه.البته مدل های بی سیم هم هست،ولی متاسفانه یا خوشبختانه بی سیم نمی خوام،چون به هیچ عنوان ضرورتی نمیبینم و با این بودجه فکر نمیکنم کیبورد و موس خوب (و با طراحی خوب) پیدا بشه.
خب پس ببینم اگر دوستان نظر دیگه ای ندارن بنده همین X7 ها رو میگیرم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.بالاخره خریدمشون! یک ساعت تو بازار چرخیدم، حالا مگه میشه پیداشون کرد! کیبوردم همونطور که حدس میزدم اون مدلی میخواستم نبود ولی چون زیاد باهم فرق ندارن گرفتم(G800V میخواستم ولی فقط G800MU بود) و اینو 25 گرفتم.موس که دیگه هیچ جا نداشت،تا میگفتم موس ایک.... یهو میگفت تموم شده! تا اینکه رفتم یه جا دیدم یه عالمه موس ایکس7 داره.مدلی میخواستم نداشت ولی مدلای بهتری داشت که X7 XL-747H رو برداشتم و به زور 30 هزار تومن خریدم(هنوز احساس میکنم که مثل یه احمق سرم کلاه رفته!:20:) و اینم عکسش:
دست گوگل ایمیج درد نکنه هرچی بخوای داره!
فقط یه کم ظاهرش فرق داره و یه سری قابلیت هایی داره که اون مدل نداشت! مثلا تنظیم وزن موس!(که من همچین چیزی رو فقط یه بار دیدم اونم یه موس 100 هزار تومنی لاجیتک!) رو جعبش نوشته تا 19.5 گرم میشه وزنش رو کم کرد(با در آوردن قطعه های فلزی که زیر موس جاسازی شده).خیلی نرم و روونه،آدم دلش میخواد یه ساعت بشینه فقط کلیک کنه!مثل همه موس های X7 شش حالت تنظیم dpi داره از (یا 800)600 تا 3600 !!! اگر خواستید بفهمید الآن چقدر احساس راحتی میکنم کافیه تصور کنید که یه موس 800dpi دارید و با یه موس 3600dpi جایگزین میکنید! اینجاست که آدم تفاوت رو احساس میکنه!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خلاصه کم کم دارم احساس حرفه ای بودن میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](ببخشید دیگه جو گیرشدم!).به نظر من A4TECH دیوانس (ولی چقدر تایپ کردن حال میده ها!).داشتم میگفتم...با این قیمت پایین این همه قابلیت واسه محوصولاتش میذاره،ولی دمشون گرم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیبورد رو وقتی خریدم خیلی راضی نبودم،چون وقتی از نزدیک دیدم دکمه هاش یه حالی بود.ولی حالا که باهاش کار میکنم میفهمم چیه! هم نرمه و هم صدا نمیده،قبلیه که هر دکمش رو میزدم صدای ترقه کبریتی میداد! این کیبورد هرچی نباشه حداقل به آسایش روانیم خیلی کمک میکنه!!!!!! و باور کنید الآن که دارم تایپ میکنم نیشم تا بنا گوش بازه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دسته خودم نیس... :8:
دکمه های مخصوص بالای کیبورد S و D هم جالبه که هر کدوم سه تا حالت دارن واسه عوض کردن دکمه (به منظور دسترسی آسان) و بالا بردن سرعت پاسخگویی واسه تایپ.آخرین سرعتش نوشته 100 کاراکتر بر ثانیه میتونه ارسال کنه! آخه کی میتونه با این سرعت تایپ کنه؟!
خدا رو شکر ما هم به نوایی رسیدیم.
با تشکر از راهنمایی Glad Boy عزیز.:11:
با سلام به دوستان عزیز
بنده هم قصد خرید موس و کیبورد تا سقف 60 تومن دارم تاپیک ها رو که ریویو می کردم یکی از دوستان Logitech - Wireless Desktop MK250 رو پیشنهاد کردن . این مدل تائید میشه؟ مدل دیگه ای میتونم در این رنج خریداری کنم؟
واسم بی صدا بودنشون مهمه و استفاده گیم هم ندارم.
از راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم
پاینده و کامیاب باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.