مشاهده نسخه کامل
: امتحانات سال دوم متوسطه به صورت "نهايي" برگزار ميشود
Lio Messi & J.V
21-08-2011, 17:08
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امتحانات سال دوم متوسطه به صورت "نهايي" برگزار ميشود:
ابراهيم سحرخيز معاون آموزش و پرورش متوسطه وزير آموزش و پرورش با اشاره به سالي واحدي شدن نظام پيشدانشگاهي اظهار داشت: به دليل برگزاري سه سال اول متوسطه به صورت سالي واحدي، سال چهارم موسوم به دوره «پيشدانشگاهي» نيز که از سال گذشته در دبيرستانها ادغام شده بود، به صورت سالي واحدي برگزار ميشود.
وي با بيان اينکه دوره پيشدانشگاهي دو روز در هفته تعطيل خواهد بود، افزود: درس «معارف اسلامي» از حالت «معارف اسلامي 1 و 2» خارج و به صورت يک درس ارائه خواهد شد.
سحرخيز ادامه داد: 15 نمره پاياني مربوط به بخش دوم کتابها خواهد بود و بخش اول تنها 5 نمره در امتحان پايان سال خواهد داشت.
معاون آموزش متوسطه وزير آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: دوره پيشدانشگاهي در تمام رشتهها 24 واحد است که در 24 ساعت نيز ارائه ميشود؛ تنها در رشته «هنر» به دليل عملي بودن دروس اين 24 واحد در 27 ساعت ارائه ميشود.
وي با بيان اينکه آغاز سال تحصيلي براي دورههاي متوسطه و پيشدانشگاهي از اول مهرماه خواهد بود، اخذ نمره در دوره پيشدانشگاهي را منوط به حضور دانشآموزان در کلاسهاي درس دانست و گفت: کلاسهاي اين دوره تحصيلي به صورت «حضوري» برگزار ميشود.
سحرخيز تصريح کرد: با حذف دوره پيشدانشگاهي در آينده، امتحانات سال دوم و سوم متوسطه به صورت «نهايي» برگزار ميشود و سوابق تحصيلي دانشآموزان از اين طريق اعلام خواهد شد.
ArashMiniStar
21-08-2011, 18:24
این برای همون قضیه برداشتن کنکور باید باشه نه؟:27:
hermione
21-08-2011, 19:36
این برای همون قضیه برداشتن کنکور باید باشه نه؟:27:
بله همینطوره به نظر می رسه دارن کم کم آماده میشن برای برداشتن کنکور
اگه اینطوری بشه یعنی سال دوم هم نهایی بشه با توجه به هزینه ای که واسشون داره باید برداشته شدن کنکورو 100% بدونیم .
امیدوار بودم این اتفاق نیوفته
درسته که کنکور خیلی عادلانه نیست اما عادلانه ترین راه موجود برای گزینش دانش آموزاست
خدا به خیر کنه .
ArashMiniStar
21-08-2011, 19:44
این ها فکر هیچ چیش رو نکردن!
مستمر همون ارزشیابی برای هر دانش آموزی در هر جایی که میفته متفاوته.در صورتی که اگه بخواهیم عادلانه بشه با این کار به خیلی ها ظلم میشه!برای مثال من و شما از نظر درسی و مستمر یکسانیم ولی معلم هامون بخاطر نظرات و دیدگاه های متفاوت نمرات متفاوتی میدن و ... !!:13:
با این کار اگه کسی کم کاری کنه هرچ راه بر گشتی وجود نداره! مگه اینکه 2 باره بخونه که اونم نمیشه :27:
کلا همچین کاری تو ایران به دلیل نداشتن فرهنگ در انتخاب رشته (!) ، دانشگاه های با بار علمی کم که خودتون میبینید چی از آب دی میاد فارغ التحصیلاشون!:31:
برای من یک سوال پیش اومده.دانش آموزا تو مدارس خودشون امتحان میدن و دبیر خود همون دانش آموز تصحیح میکنه یا ... ؟!
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
فقط امیدوارم دیگه مدارس دست از کارکردن تست بر دارن و بیشتر دنبال ارتقا سطح علمی باشند.:2:
METACORTEX
21-08-2011, 22:35
سلام
اگه همین جوری پیش بره مطمئنا سطح سوالات امتحان نهایی رو بد جور میکشند بالا.یه چیزی تو مایه های سوال کنکور بدون گزینه!!!!:5:
از اونجایی که تصحیح هم خیلی مهمه فکر کنم حسابی قاطی پاتی بشه.
چون واقعا بد تصحیح می کنند.نمونش من نمره شیمیم شد 17.25 بعد از اعتراض 19.5.(یه سوال ناقابل رو ندیده بود!!!!:18:)
اون نفر دوم که باید تصحیحی کنه عملا اگه خیلی باحوصله باشه فقط یه بار نمره ها رو میشمره.
خدا آخر عاقبت کنکوری های 92 و 93 رو با این اوضاع هچل هفت به خیر کنه.
بله همینطوره به نظر می رسه دارن کم کم آماده میشن برای برداشتن کنکور
اگه اینطوری بشه یعنی سال دوم هم نهایی بشه با توجه به هزینه ای که واسشون داره باید برداشته شدن کنکورو 100% بدونیم .
امیدوار بودم این اتفاق نیوفته
درسته که کنکور خیلی عادلانه نیست اما عادلانه ترین راه موجود برای گزینش دانش آموزاست
خدا به خیر کنه .
شدیدا موافقم. من خودم امسال خوشحالم که کنکور بود ( چون اوایل می گفتن سال 90 حذف میشه ). و الان با این کنکور مطمئنا به اندازه زحمتی که کشیدم نتیجشو هم دیدم. ولی اگه امتحان نهایی فقط بود الان معلوم نبود می تونستم به حقم برسم یا نه؟؟؟
این ها فکر هیچ چیش رو نکردن!
مستمر همون ارزشیابی برای هر دانش آموزی در هر جایی که میفته متفاوته.در صورتی که اگه بخواهیم عادلانه بشه با این کار به خیلی ها ظلم میشه!برای مثال من و شما از نظر درسی و مستمر یکسانیم ولی معلم هامون بخاطر نظرات و دیدگاه های متفاوت نمرات متفاوتی میدن و ... !!
با این کار اگه کسی کم کاری کنه هرچ راه بر گشتی وجود نداره! مگه اینکه 2 باره بخونه که اونم نمیشه
کلا همچین کاری تو ایران به دلیل نداشتن فرهنگ در انتخاب رشته (!) ، دانشگاه های با بار علمی کم که خودتون میبینید چی از آب دی میاد فارغ التحصیلاشون!
برای من یک سوال پیش اومده.دانش آموزا تو مدارس خودشون امتحان میدن و دبیر خود همون دانش آموز تصحیح میکنه یا ... ؟!
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
فقط امیدوارم دیگه مدارس دست از کارکردن تست بر دارن و بیشتر دنبال ارتقا سطح علمی باشند.
نه دیگه مستمر اینا مهم نیست برا کنکور. مثل همین امتحان نهایی سال سوم میشه. فقط نمره کتبی نهاییت مهمه.
تو مدرسه هم تصحیح نمی شه و همه یه جا تو آموزش و پرورش ها تصحیح میشن که مشکل اصلی تو تصحیح این سوالات هست که عواملی مثل دست خط، توضیح کم و... تو نمره تاثیر می ذاره.
ولی خب از این نظر سازمان سنجش هوشیارتره و نمیزاره هر روش غیر استانداردی رو آموزش و پرورش اعمال کنه.
امیدوارم که موفق بشن. ولی به نظرم اگر آزمونها رو به صورت تستی برگزار بکنن بهتره تا خطای انسانی درش دخیل نباشه و همین که طی سه سال و هر امتحان جداگونه تستی باشه خودش به کاهش استرس کمک می کنه.
حالا یه گروه برن، تلفات بدن ببینیم طرحش خوبه یا نه :27:
METACORTEX
21-08-2011, 22:44
نه دوست عزیز.
امتحان ها توی یه حوزه برگزار و برگه به حوزه تصحیح می برند تا تصحیح کنند.
و معلوم نیست کی برگه رو تصحیح میکنه
ArashMiniStar
21-08-2011, 23:27
دقیقا این همچین چیزی که دبیر فیزیک مون تو تابستون پیشبینی کرد!دقیقا زمانی که کنکور بر داشته بشه همون موقع باید کنکور بدم که برداشته شده!:31:
یعنی جزو اولین کسایی ام که با این سیستم جلو میرن... دیگه هر چی روزگار جلو ببره ما هم باهش میریم.
البته برای خودم که تو امتحان هایت شریح مخصوصا ترم ها بهتر کار میکنم نعمتیه!:27:
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
سلام
اگه همین جوری پیش بره مطمئنا سطح سوالات امتحان نهایی رو بد جور میکشند بالا.یه چیزی تو مایه های سوال کنکور بدون گزینه!!!!:5:
از اونجایی که تصحیح هم خیلی مهمه فکر کنم حسابی قاطی پاتی بشه.
چون واقعا بد تصحیح می کنند.نمونش من نمره شیمیم شد 17.25 بعد از اعتراض 19.5.(یه سوال ناقابل رو ندیده بود!!!!:18:)
اون نفر دوم که باید تصحیحی کنه عملا اگه خیلی باحوصله باشه فقط یه بار نمره ها رو میشمره.
خدا آخر عاقبت کنکوری های 92 و 93 رو با این اوضاع هچل هفت به خیر کنه.
الان من که میرم دوم جزو سال اولشم یا دوم؟باید اول باشم.چون دقیقا از همین امسال برای دوم ها نهایی میشه که منم میرم دوم.
Retired User
22-08-2011, 14:37
نهایی اصلا عادلانه نیست !
ولی من فکر نمیکنم بتونن کنکور رو حذف کنن
تاثیرش رو میتونن کم کنند ولی اینکه کلا حذفش کنن غیر ممکنه
من فکر میکردم که طرح حذف کنکور عملا با با شکست مواجه شده !! مشاور های گاج هم همین رو میگفتن ! عـــجب !!
الان من که میرم دوم جزو سال اولشم یا دوم؟باید اول باشم.چون دقیقا از همین امسال برای دوم ها نهایی میشه که منم میرم دوم.
خوش به حال ما که امسال در رفتیم ! : دی
البته شاید بهتر هم بشه ، چون مسئولان هیچ کشوری نمیان دستی دستی دانش اموزان و نخبه هاشون رو به هدر بدن ، حتی اگر اون کشور ایران باشه !!
نهایی اصلا عادلانه نیست !
اما به نظر من نهایی خیلی عادلانه هست !
توی نهایی سوالهای غلط پیدا نمیشه ، مثلا ما امسال که نهایی نداشتیم ، تقریبا توی هر امتحان یه دونه سوال غلط داشتیم که اگه وسط جلسه ی امتحان تشخیص داده نمیشد از همه مون نمره کم میشد ! معلم هامون جوری نبودن که وقتی بفهمن سوال غلط هست ، نمره رو تقسیم کنن !!
به نظرم نهایی خوبه !
Demon_342
22-08-2011, 18:34
دلم به حال اونایی که اولین سال موش آزمایشگاهیه این طرح میشن میسوزه
کنکور خیلی روش خوبیه ... مگه بقیه ی جاها چیکار میکنن ؟
حالا یه کار عملی بذارن کنار کنکور خوبه ولی اینکه حذف کنن اشتباه محضه .
همین جوری 1 نمره ی فیزیک من هپلی هپو شد این وسط ... حالا فکر کن یه معلم با یه دانش آموز لج باشه ؟!! یا ... ؟!
ArashMiniStar
22-08-2011, 18:41
نه دیگه میریم حوزه میدیم معلم تصحیح نمیکنه.:46:
hermione
22-08-2011, 19:04
نه دیگه میریم حوزه میدیم معلم تصحیح نمیکنه.:46:
خب حالا شیوه امتحان که نهایی هست و حوزه هم تصحیح می کنه به کنار بعد که معدل مشخص شد نحوه پذیرش دانشگاه چجوریه ؟
فکر نمی کنم راهی بهتر از کنکور (با وجود این همه دانش آموز که همه هم می خوان وارد دانشگاه بشن )
وجود داشته باشه
بعلاوه این همه درآمدی که فقط از طریق آزمون های آزمایشی بود از بین میره ( هر چند که خوب بلدن از چه راهی کسب درآمدو ادامه بدن )
ArashMiniStar
22-08-2011, 19:12
خب حالا شیوه امتحان که نهایی هست و حوزه هم تصحیح می کنه به کنار بعد که معدل مشخص شد نحوه پذیرش دانشگاه چجوریه ؟
فکر نمی کنم راهی بهتر از کنکور (با وجود این همه دانش آموز که همه هم می خوان وارد دانشگاه بشن )
وجود داشته باشه
بعلاوه این همه درآمدی که فقط از طریق آزمون های آزمایشی بود از بین میره ( هر چند که خوب بلدن از چه راهی کسب درآمدو ادامه بدن )
منم برام جای سواله.الان من با شما یکی بشم چی میشه؟ خود دانشگاه ها کنکور جدا دارن چجوریه؟
کسی میدونه؟:11:
hermione
22-08-2011, 19:16
منم برام جای سواله.الان من با شما یکی بشم چی میشه؟ خود دانشگاه ها کنکور جدا دارن چجوریه؟
کسی میدونه؟:11:
احتمالا همینطوره
مطمئن نیستم ولی از یکی شنیده بودم که هر دانشگاهی یه چیزی شبیه آزمون ورودی داره . اگه اینجوری باشه که خیلی مسخره هست مخصوصاَ سال اول که کسی نمی دونه با رنج معدلش کجاها باید آزمون بده کل کشور باید بره آزمون بده :دی
از یه مساله سازمان سنجش خیلی بدم میاد این که کلاَ شفاف سازی نمیکنه مثلا همین حالا نحوه تاثیر سهمیه ها و معدل و ... خیلی چیزای دیگه همیشه به طور مبهم بیان میشه ، البته دلیلش ناگفته پیداست.
اگه اینجوری باشه که خیلی مسخره هست مخصوصاَ سال اول که کسی نمی دونه با رنج معدلش کجاها باید آزمون بده کل کشور باید بره آزمون بده
الان یه سوال این وسط مطرح میشه !!
کشور های غربی چیکار میکنن ؟ اونا کنکور دارن ؟!
ArashMiniStar
22-08-2011, 19:35
اونا اولا دانشگاه های بیشتر و بهتری نسبت به ما دارن
دوما همشون مارو راه نمیدن نمونش آکسفورد:18::31:
سوما فرهنگ دارن که هر رشته ای دوست دارن برن نه هر چی از لحاظ پولی بهتره.:41::27:
من فکر میکردم که طرح حذف کنکور عملا با با شکست مواجه شده !! مشاور های گاج هم همین رو میگفتن ! عـــجب !!
خوش به حال ما که امسال در رفتیم ! : دی
البته شاید بهتر هم بشه ، چون مسئولان هیچ کشوری نمیان دستی دستی دانش اموزان و نخبه هاشون رو به هدر بدن ، حتی اگر اون کشور ایران باشه !!
اما به نظر من نهایی خیلی عادلانه هست !
توی نهایی سوالهای غلط پیدا نمیشه ، مثلا ما امسال که نهایی نداشتیم ، تقریبا توی هر امتحان یه دونه سوال غلط داشتیم که اگه وسط جلسه ی امتحان تشخیص داده نمیشد از همه مون نمره کم میشد ! معلم هامون جوری نبودن که وقتی بفهمن سوال غلط هست ، نمره رو تقسیم کنن !!
به نظرم نهایی خوبه !
خیر دوست عزیز شما که نهایی ندادی نمیتونی نظر بدی و منی که امسال نهایی دادم میتونم نظر بدم و من میگم اتفاقا نهایی خیلی هم ناعادلانه هست یک نمونش خود من که از نمره 4 تادرس من هر کدوم 2 نمره کم شد در حالی که من تمام جواب ها رو تو ورقه سوال نوشته بودم و اومدم چک کردم مثلا شیمی رو اصلا امکان نداشت زیر 17 بشم در حالی که به من دادن 14.5 و اعتراض هم که کردم فقط 0.25 اضافه شد و در مورد به هدر دادن دانش آموزا اتفاقا با این کارهایی که دارن میکنن یا این امتحان نهایی های بسیار سختی که میگیرن یا سهمیه ها دقیقا همین کار رو دارن میکنن
hermione
22-08-2011, 20:01
الان یه سوال این وسط مطرح میشه !!
کشور های غربی چیکار میکنن ؟ اونا کنکور دارن ؟!
شرایط اونجا مسلماَ فرق داره تعداد زیاد دانشگاهها در تمام شهرها با امکانات آموزشی مناسب و اختلاف سطح کم بین دانشگاههای مختلف .
اونجا این همه متقاضی ورود به دانشگاه نیست ، رشته خوب و بد واسشون تعریف نشده ، ملاک انتخاب صرفاَ علاقه هست یکی علاقه داره میره جغرافیا می خونه یکی مهندسی ...
ولی شیوه گزینش همون آزمون ورودی و تصمیم خود دانشگاهه اون هم بر اساس سطح علمی فرد و نه بند پ .
حذف كنكور و آوردن امتحانات نهايي بيشتر از همه به بچه هاي منطقه 3 ضربه ميزنه جايي كه معلما اونقدر سواد ندارن كه به راه حلهاي غير از روش كليد پاسخ ترتيب اثر بدن.
در اين صورت قطعا دانشگاه ها آزمون ورودي خودشون رو خواهند داشت چون در سراسر ايران حداقل 1000 نفر معدلشون 20 ميشه (رشته رياضي) حالا اين 1000 نفر همه ميخوان برن شريف برق و مكانيك بخونن(حالا شايد 100 نفر نرن ) خب پس قضيه روشن ميشه بايد كنكور رو دوباره بزارن البته به روشي جديد و تو اين روش اساتيد دانشگاه ميتونن از بند پ براي بچه ها و رفقاشون استفاده كنن و اين يعني فاجعهي عظيم براي مناطق محروم
hermione
23-08-2011, 10:05
حذف كنكور و آوردن امتحانات نهايي بيشتر از همه به بچه هاي منطقه 3 ضربه ميزنه جايي كه معلما اونقدر سواد ندارن كه به راه حلهاي غير از روش كليد پاسخ ترتيب اثر بدن.
در اين صورت قطعا دانشگاه ها آزمون ورودي خودشون رو خواهند داشت چون در سراسر ايران حداقل 1000 نفر معدلشون 20 ميشه (رشته رياضي) حالا اين 1000 نفر همه ميخوان برن شريف برق و مكانيك بخونن(حالا شايد 100 نفر نرن ) خب پس قضيه روشن ميشه بايد كنكور رو دوباره بزارن البته به روشي جديد و تو اين روش اساتيد دانشگاه ميتونن از بند پ براي بچه ها و رفقاشون استفاده كنن و اين يعني فاجعهي عظيم براي مناطق محروم
این استفاده از بند پ تو تصحیح برگه ها و حتی قبل تر از اون توی رسیدن سوالات به دست بعضیا هم می تونه اتفاق بیوفته
نه فقط بچه های منطقه 3 بچه های کل کشور که شرایط بند پ ندارن ضربه میخورن .
ArashMiniStar
23-08-2011, 10:35
آخه ما باید چند تا کنکور بدیم؟ هر دانشگاهی یکی داشته باشه که نمیشه!:13:
خدا بهمون رحم کنه با این طرح هاشون.بچه ها ی ملت به f میرن.:27:
آخه ما باید چند تا کنکور بدیم؟ هر دانشگاهی یکی داشته باشه که نمیشه!:13:
خدا بهمون رحم کنه با این طرح هاشون.بچه ها ی ملت به f میرن.:27:
هنوز که فعلا معلوم نیست که بعد از برداشتن میخوان چه کار کنند
ولی فعلا تا برداشتن اون درصد نمرات رو زیاد میکنن.
یه رقابت سالم به اسم کنکور داشتیم که اونم به فنا رفت.:13:
راستی آخرش چی شد از چه سالی حذف میشه 93 یا 92؟
Alamate Soal
25-08-2011, 13:38
بچه ها فقط یهخبر بد رو براتون بدم که شایعه شده کسایی کهکارت بسیجی فعال دارن رو امتحاناتشون توی حوزه های متفاوت برگزار خواهد شد و با بقیه بسیجی ها امتحان خواهند داد :)
اگه این کار صورت بگیره معنیش میدونین چیه دیگه :)
بچه ها فقط یهخبر بد رو براتون بدم که شایعه شده کسایی کهکارت بسیجی فعال دارن رو امتحاناتشون توی حوزه های متفاوت برگزار خواهد شد و با بقیه بسیجی ها امتحان خواهند داد :)
اگه این کار صورت بگیره معنیش میدونین چیه دیگه :)
خبئ چرا خبر شایعه میدید؟؟؟؟؟؟
Fratricide
27-08-2011, 11:59
بچه ها فقط یهخبر بد رو براتون بدم که شایعه شده کسایی کهکارت بسیجی فعال دارن رو امتحاناتشون توی حوزه های متفاوت برگزار خواهد شد و با بقیه بسیجی ها امتحان خواهند داد
اگه این کار صورت بگیره معنیش میدونین چیه دیگه
منبع موثق دارید برای اثبات حرفتون ؟
M E S S I
08-09-2011, 15:28
وای بچه ها بدبخت شدن...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.