مشاهده نسخه کامل
: درخواست از کار انداختن My Recent Documents در ویندوز
Dariushtanha
21-08-2011, 00:24
سلام دوستان
میخواستم روش از کار انداختن این عمل ویندوز که همیشه یک شورتکات از آخرین فایلها و فولدرهائی که
باز کردهایم در مسیر C:\Documents and Settings\Username\Recent و داخل پوشهای بنام My Recent documents
میسازه را یاد بگیرم.چون همونطور که میدونید با مراجعه به این پوشه یک شورتکات از تمام مشاهدات ما در کامپیوتر هست و در واقع یک رد پا...
Dew Drop
21-08-2011, 13:46
سلام
برید به gpedit.msc
User configuration>administrative template >Start menu and Taskbar
تو قسمت سمت راست Do not keep history of recently opened documents رو باز کنید و بزارید رو Enabled و
Apply کنید و OK.
ahmadreza.rstm
22-08-2011, 16:43
از اين روش هم ميتونيد استفاده كنيد دوست من
روي نوار ابزار پايين صفحه راست كليك كنيد و گزينه Properties را انتخاب كنيد به تب Start Menu برين، از اون قسمت دكمه Customize را بزنيد و از پنجره باز شده به تب Advanced مراجعه كنيد و تيك List my most recently opened documents را بردارين و تمام پنجره ها را تاييد كنيد، وارد استارت بشين خواهيد ديد كه گزينه مورد نظر حذف شده است.
Dariushtanha
23-08-2011, 16:42
از اين روش هم ميتونيد استفاده كنيد دوست من
روي نوار ابزار پايين صفحه راست كليك كنيد و گزينه Properties را انتخاب كنيد به تب Start Menu برين، از اون قسمت دكمه Customize را بزنيد و از پنجره باز شده به تب Advanced مراجعه كنيد و تيك List my most recently opened documents را بردارين و تمام پنجره ها را تاييد كنيد، وارد استارت بشين خواهيد ديد كه گزينه مورد نظر حذف شده است.
نخیر
با این روشی که شما گفتین غلطه و جلوی این عمل ویندوز را که یک شورتکات از فایلها و فولدرهائی که مشاهده کردی در مسیر بالا میزاره را نمیگیره.
روش استاد عزیز شریف درسا درسته و جواب میده.
سلام
برید به gpedit.msc
User configuration>administrative template >Start menu and Taskbar
تو قسمت سمت راست Do not keep history of recently opened documents رو باز کنید و بزارید رو Enabled و
Apply کنید و OK.
شما مسير مربوط به ويندوز XP رو گفتيد ؟ چرا واسه من گزينه آخر نيست : ويندوز XP دارم پك 3
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dew Drop
23-08-2011, 23:28
شما مسير مربوط به ويندوز XP رو گفتيد ؟ چرا واسه من گزينه آخر نيست : ويندوز XP دارم پك 3
بله برا XP گفتم ...
خوب شما هیچ کدوم از پوشه ها رو ندارید!!!
این کاری که میگم رو انجام بدید ببینید درست میشه!؟
رو Administartive templates کلیک راست کنید و Add / remove Templates رو بزنید.
بعد Add رو بزنید,تو صفحه ای که باز میشه System.adm رو انتخاب کنید و Open .
با این کار باید بقیه زیر مجموعه ها هم نشون داده بشه ...
بله برا XP گفتم ...
خوب شما هیچ کدوم از پوشه ها رو ندارید!!!
این کاری که میگم رو انجام بدید ببینید درست میشه!؟
رو Administartive templates کلیک راست کنید و Add / remove Templates رو بزنید.
بعد Add رو بزنید,تو صفحه ای که باز میشه System.adm رو انتخاب کنید و Open .
با این کار باید بقیه زیر مجموعه ها هم نشون داده بشه ...
دوست عزيز ممنون . طبق گفته شما عمل كردم پيدا شد . باسپاس
bittercoffe
25-08-2011, 13:39
روش هاي اسان تري نيز وجود دارد همان گونه كه احمد رضا جان گفتند نيازي به اين كار نبود
و دست كاري در رجيستري سيستم
Dariushtanha
25-08-2011, 22:24
روش هاي اسان تري نيز وجود دارد همان گونه كه احمد رضا جان گفتند نيازي به اين كار نبود
نه هیچ راه دیگهای وجود نداره چه برسه به آسونترش!
اگه هم بود اساتید و بزرگان چند ستاره فروم حتما میدونستند و ارائه میدادند:angry:
فكر كنم دوتا Recent داريم ، يكي Recent ي كه توي منوي استارت هست كه البته هم با تنظيمات و هم با رجستري
قابل حذف شدن هست .
و Recent دوم Recent ي هست كه داريوش عزيز سوال كردن ، كه اين دومي هموني هست كه پوشه اش بصورت
مخفي توي مسير C:\Documents and Settings\Username\Recent قرار داره . براي اين دومي تا الآن من كليد
رجستري نديدم . اگه باشه كه خيلي خوبه .
در هر صورت نكته خيلي خوبي اشاره شد مخصوصا" بجهت امنيتي كه روش غير فعال كردنش رو شريف درساي عزيز
بخوبي توضيح دادن . من هم هر دو مورد رو غير فعال كردم و الآن پوشه Recent خالي خاليه .
باسپاس
:angry:
من اين پست رو فقط به خاطر اين شكلك مي دم
اساسا gpedit براي ذخيره تنظيمات از رجستري استفاده مي كنه و تقريبا تمام تغييراتي كه تو gpedit داده مي شه تو رجستري ذخيره مي شه
مثلا وقتي شما My Recent Documents رو غير فعال مي كني gpedit اين كليد رو ويرايش مي كنه
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\Explorer
و مقدار 1 رو به متغيير NoRecentDocsHistory مي ده و وقتي دوباره فعالش مي كني اين گزينه رو تغيير مي ده
حالا براي انجام اين كار مي شه يه فايل reg ساخت تا اين كار رو به راحتي انجام بده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته برنامه هايي كه براي دستكاري رجستري هستند مي تونن اين گزينه رو با يه كليك و براحتي تغيير بدن
jafarian
25-08-2011, 23:21
داخل سایت پایینم یک روش دیگه گفته:20:
فكر كنم دوتا Recent داريم ، يكي Recent ي كه توي منوي استارت هست كه البته هم با تنظيمات و هم با رجستري
قابل حذف شدن هست .
دوتا Recent نداريم دوتا تنظيمات Recent داريم
يكي اون رو فقط از منوي استارت حذف مي كنه كه تو اين مسيره
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\Advanced
و اسم كليدش هم Start_ShowRecentDocs هست
و فقط باعث مي شه اين گزينه تو منوي استارت نشون داده نشه ولي پوشه اش همچنان فعال بمونه
و يكي هم اون بالايي هست كه تغيير دادنش ديگه آيتم جديدي به پوشه Recent اضافه نمي شه
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
من هر دوتا پست 10 و 12 رو بعد از دادن پست خودم ديدم....
Dariushtanha
26-08-2011, 00:13
داخل سایت پایینم یک روش دیگه گفته:20:
با تشکر از دوست عزیزم جناب جعفریان
باید به عرض برسونم که در آدرس اشاره شده فقط به نحوه غیرفعال کردن نمایش My Recet Documents در Start Menu اشاره کرده و اینها روش غیرفعال کردن رویه ایجاد شورتکات فایلها و فولدرهای به نمایش درامده توسط ویندوز نیست.
برای اینکار فقط روش آقای شریف درسا صحیح است.
Dew Drop
26-08-2011, 05:44
من اين پست رو فقط به خاطر اين شكلك مي دم
اساسا gpedit براي ذخيره تنظيمات از رجستري استفاده مي كنه و تقريبا تمام تغييراتي كه تو gpedit داده مي شه تو رجستري ذخيره مي شه
مثلا وقتي شما My Recent Documents رو غير فعال مي كني gpedit اين كليد رو ويرايش مي كنه
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\Explorer
و مقدار 1 رو به متغيير NoRecentDocsHistory مي ده و وقتي دوباره فعالش مي كني اين گزينه رو تغيير مي ده
حالا براي انجام اين كار مي شه يه فايل reg ساخت تا اين كار رو به راحتي انجام بده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته برنامه هايي كه براي دستكاري رجستري هستند مي تونن اين گزينه رو با يه كليك و براحتي تغيير بدن
ممنون,ولی چیزی که گفتین همونیه که تو پست 2 گفتم وشما این تغییرات رو از طریق رجیستری اعمال کردید!!!
فرقی نمی کنه... هر دو یکین و در نتیجه دستکاری تو رجیستری!!! چه از طریق gpedit و چه از طریق رجیستری ...
اگه شما یکی از این روشهای آسون رو می دونید که نیازی به دستکاری رجیستری نیست!!!
ممنون میشیم که در موردش توضیح بدید تا استفاده کنیم ...
با تشکر از دوست عزیزم جناب جعفریان
باید به عرض برسونم که در آدرس اشاره شده فقط به نحوه غیرفعال کردن نمایش My Recet Documents در Start Menu اشاره کرده و اینها روش غیرفعال کردن رویه ایجاد شورتکات فایلها و فولدرهای به نمایش درامده توسط ویندوز نیست.
برای اینکار فقط روش آقای شریف درسا صحیح است.
من تست كردم جواب داد . البته اين كليد در حالت عادي توي رجستري نيست ولي با انجام تنظيماتي كه شريف دورسا گفتند ،
اين كليد توي رجستري ايجاد ميشه .
براي تست كليد رجستري ، تنظيمات شريف دورسا رو دوباره به حالت اول برگردوندم ، بعد براي احتياط ري استارت كردم .
بعد از بالا اومدن كامپيوتر فايلي كه MR Cracker دادن رو اجرا كردم ، دوباره ري استارت . پوشه Recent رو باز
كردم ، بعد چند تا عكس و چند فايل وورد و PDF باز كردم و بستم ، كه ديدم هيچكدوم از اونها توي پوشه فوق ذخيره نشدن .
البته فايل كليد رجستري رو بيشتر واسه سرعت بخشيدن به دستكاري تنظيمات مورد استفاده قرار ميدم ، كه
MR Cracker زحمتش رو كشيدن و فايل رو آپلود كردن ، با دو بار كليك تنظيمات اعمال ميشه . نمونه اين نوع كليد ها رو زياد درست
كردم و جايي ذخيره شون كردم مثل :
ClearPageFileAtShutdown
Shortcut ( Delete
AutoEndTasks
HungAppTimeout
WaitToKillAppTimeout
WaitToKillServiceTimeout
ErrorReporting
و
....
هميشه بعد از نصب ويندوز براي سرعت بخشيدن به كارم ، بلافاصله اينها رو اجرا ميكنم و در انتها Restart .
با سپاس
ممنون,ولی چیزی که گفتین همونیه که تو پست 2 گفتم وشما این تغییرات رو از طریق رجیستری اعمال کردید!!!
فرقی نمی کنه... هر دو یکین و در نتیجه دستکاری تو رجیستری!!! چه از طریق gpedit و چه از طریق رجیستری ...
منظور من هم همين بود.
كه به جاي رفتن به gpedit و پيدا كردن مقدار در بين اين همه گزينه و احتمالا انجام پست 6 مي شه با اجراي يه دونه فايل اين كار رو انجام داد:11:
jafarian
26-08-2011, 12:40
سایت پایینم یک روش برای پاک کردن اسنادداخل این پوشه گذاشته.
Dew Drop
27-08-2011, 00:17
سایت پایینم یک روش برای پاک کردن اسنادداخل این پوشه گذاشته.
فکر نمی کنم دیگه نیازی به ادامه بحث و تکرار روشها باشه... تمام روشها گفته شده و موضوع تاپیک و مشکل مطرح شده حل شده به حساب میاد !!!
این روش همونی هستش که تو پست 3 گفته شده و این چیزی نیست که این پوشه رو غیرفعال کنه و فقط محتویاتش رو پاک میکنه و دفعات بعدی باز هم فایلهای مشاهده شده تو این پوشه سیو میشه ... و هر بار باید این رو اجرا کرد.
فکر نمی کنم دیگه نیازی به ادامه بحث و تکرار روشها باشه... تمام روشها گفته شده و موضوع تاپیک و مشکل مطرح شده حل شده به حساب میاد !!!
این روش همونی هستش که تو پست 3 گفته شده و این چیزی نیست که این پوشه رو غیرفعال کنه و فقط محتویاتش رو پاک میکنه و دفعات بعدی باز هم فایلهای مشاهده شده تو این پوشه سیو میشه ... و هر بار باید این رو اجرا کرد.
بنظر من تنظيمات Gpedit شما و كليدي كه MR Cracker معرفي كردند كه هردو يك كاري رو انجام ميدن كاملا" درسته
و بعد از چند روز كه دارم با كامپيوتر كار ميكنم پوشه Recent خالي هستش . در ضمن آيكون اين گزينه توي پنجره Save
بعضي از نرم افزارها غيرفعاله ، مثل Word .
شيوه كارم به اينصورت بود ، اول محتواي پوشه Recent رو بطور كامل حذف كردم، بعد تنظيمات رو انجام دادم . نتيجه بعد از چند روز
هميني شد كه تو عكس زير ميبينيد : پوشه Recent خاليه و گزينه Save در وورد هم اينو تاييد ميكنه .
باسپاس
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.