مشاهده نسخه کامل
: خواهشا تربیت معلم تشریف میبرین دقت کنین!
بهم گفتن درجه یکه فقط زیر 100 اونجا قبول میشن، فضا رقابتیه و ...
با رتبه ی 700 رفتیم اونجا دیدیم اصلا دانشگاه نیست!
همشون حاشیه ی شهرن، برخورد مسؤلان واقعا تأسف باره، امکانات خوابگاهی نداره اگرم داشته باشه برای شما نیست!
اینترنت خوابگاه نداره اگر یه روزی ببرن در واقعیت امر بازم مال شما نیست شایدم بگن بیشتر 50 مگ دانلود نکنین که بودجه نداریم "البته برای شما نه برای خودشون!"
غذا؛ متأسفانه اینقدر افتضاحه که من نمره ای براش پیدا نکردم!
مزایای دانشجویی نداریم اگرم داشته باشن خب طبق معمول اولویت بندیه و شما شایید بعداز ترم آخر نوبتتون برسه !! "مثل ما "
انتقاد به هر شکلی به هر لحنی به هر مقداری تحت هر شرایطی کاملا ممنوعه، شاید بگین اینطورام نیس حالا برین من بهتون میگم حراست ینی چی! شما
در کل شما هیچی نیستی و هیچ حقی نداری، حق مشارکت در هیچ کاریم نداری هر کاریم میشه به شما مربوط نیست شما فقط باید بری سر کلاس و مطیع باشی
این تجربه من و دوستانمونه بعضی چیزها هم هست که اگه بگم دیگه باور نمیکنی !
تازه مارو استخدام نکردن کلا چون تعهد ندادن و عوضش از نهضتی های باسواد و حق التدریسی ها استخدام کردن و وقتی رفتیم وزارتخونه گفتن : برای استخدام شما منع قانونی هست!!! برای دانشجوی تربیت معلم !
بعضی ها ذاتا ... هستن اما شمایی که دوس داری آزاد باشی و نمیتونی خیلی چیزا و توهین ها ... رو تحمل کنی
خواهش میکنم نرو اونجا که مثل ما عصبی بشی خودتو داغون کنی و مریض شی آخرشم ....
اگر تعهد میدن شاید خیلی ها بگن ما میریم ولی بدونن شرایط اینه اگه میتونین تحت این شرایط برین و هیچ زجری نکشین بفرمایید ...
اینو به دوست و رفیق و آشنا هم بگین که بدونن چه خبره نرن اونجا بعد متوجه نشن سرش چه کلاهی رفته
سلام ، ببخشید ها ، مگه نمیگن معلمی شغل انبیاست ، درسته که مسئولین ما در این مورد کم کاری میکنند ، ولی شما که به خاطر این چیز ها معلم که نشدید ؟! اگه به خاطر پول و مقام معلمی ( که توی این دور و زمونه متاسفانه حداقل هستند ) بخواهید معلم بشید ، براتون متاسفم ، ولی اگه به خاطر ارج و قربی که پیش خدا و اون دنیا بخواهید معلم بشید ، واقعا" باید بهتون احسنت گفت و دستتون رو بوسید ، شما اصلا" خودتو با این چیز ها نسنج ، بگو که من میخام معلم بشم و واقعا" میخام افراد باسوادی تحویل جامعه بدم ، ارج و قربمم نزد اون کسی که آفریدتت و این سرنوشت رو معلوم کرده محفوظه !
من هنوز هم معلم های دوره راهنمایی رو میبینم و اگر جایی اونا رو ببینم با افتخار دستشونو میبوسم ! به فرض مثال من یک معلم تاریخ و جغرافیامون ( استاد گماری ) رو وسط یه بانک دیدم ، دستشون رو بوسیدم که همه مردم داشتند تعجب میکردد !
ممنون .
Alamate Soal
15-08-2011, 08:02
سلام ، ببخشید ها ، مگه نمیگن معلمی شغل انبیاست ، درسته که مسئولین ما در این مورد کم کاری میکنند ، ولی شما که به خاطر این چیز ها معلم که نشدید ؟! اگه به خاطر پول و مقام معلمی ( که توی این دور و زمونه متاسفانه حداقل هستند ) بخواهید معلم بشید ، براتون متاسفم ، ولی اگه به خاطر ارج و قربی که پیش خدا و اون دنیا بخواهید معلم بشید ، واقعا" باید بهتون احسنت گفت و دستتون رو بوسید ، شما اصلا" خودتو با این چیز ها نسنج ، بگو که من میخام معلم بشم و واقعا" میخام افراد باسوادی تحویل جامعه بدم ، ارج و قربمم نزد اون کسی که آفریدتت و این سرنوشت رو معلوم کرده محفوظه !
من هنوز هم معلم های دوره راهنمایی رو میبینم و اگر جایی اونا رو ببینم با افتخار دستشونو میبوسم ! به فرض مثال من یک معلم تاریخ و جغرافیامون ( استاد گماری ) رو وسط یه بانک دیدم ، دستشون رو بوسیدم که همه مردم داشتند تعجب میکردد !
ممنون .
ببخشید ؛ با ارج و قرب دقیقا چطور میشه نون خورد ؟ منظورم اینه که تلیت میکننش و میخورن یا همینطوری مثل خورشته ؟ خونوادت گرسنه باشن زن و بچت لباس نداشته باشن ؛ اونوقت یکی بیاد توی بانک دستت رو ببوسه همه چی حله ؟
مرد مومن این چه حرفیه میزنی شما ؟ این چیزا سر جاش ولی زندگی پشتوانه اقتصادی لازم داره نه ارج و قرب !
تازه هیچ پیامبری شغلش معلمی نبوده . همشون چوپان و کارگر و ... بودن و به جز معلمی راه دیگه برای نون خوردن داشتن .
بهم گفتن درجه یکه فقط زیر 100 اونجا قبول میشن، فضا رقابتیه و ...
با رتبه ی 700 رفتیم اونجا دیدیم اصلا دانشگاه نیست!
همشون حاشیه ی شهرن، برخورد مسؤلان واقعا تأسف باره، امکانات خوابگاهی نداره اگرم داشته باشه برای شما نیست!
اینترنت خوابگاه نداره اگر یه روزی ببرن در واقعیت امر بازم مال شما نیست شایدم بگن بیشتر 50 مگ دانلود نکنین که بودجه نداریم "البته برای شما نه برای خودشون!"
غذا؛ متأسفانه اینقدر افتضاحه که من نمره ای براش پیدا نکردم!
مزایای دانشجویی نداریم اگرم داشته باشن خب طبق معمول اولویت بندیه و شما شایید بعداز ترم آخر نوبتتون برسه !! "مثل ما "
انتقاد به هر شکلی به هر لحنی به هر مقداری تحت هر شرایطی کاملا ممنوعه، شاید بگین اینطورام نیس حالا برین من بهتون میگم حراست ینی چی! شما
در کل شما هیچی نیستی و هیچ حقی نداری، حق مشارکت در هیچ کاریم نداری هر کاریم میشه به شما مربوط نیست شما فقط باید بری سر کلاس و مطیع باشی
این تجربه من و دوستانمونه بعضی چیزها هم هست که اگه بگم دیگه باور نمیکنی !
تازه مارو استخدام نکردن کلا چون تعهد ندادن و عوضش از نهضتی های باسواد و حق التدریسی ها استخدام کردن و وقتی رفتیم وزارتخونه گفتن : برای استخدام شما منع قانونی هست!!! برای دانشجوی تربیت معلم !
بعضی ها ذاتا ... هستن اما شمایی که دوس داری آزاد باشی و نمیتونی خیلی چیزا و توهین ها ... رو تحمل کنی
خواهش میکنم نرو اونجا که مثل ما عصبی بشی خودتو داغون کنی و مریض شی آخرشم ....
اگر تعهد میدن شاید خیلی ها بگن ما میریم ولی بدونن شرایط اینه اگه میتونین تحت این شرایط برین و هیچ زجری نکشین بفرمایید ...
حق با شماست ولی اگه شما کارت بسیجی فعال داشتین تا به حال علاوه بر استخدام ؛ اولین حقوقتون رو هم دریافت کرده بودین . البته میدونم که خیلی مسائل این اجازه رو به شما نمیده .
من با شما همدردی میکنم ولی خب شما هم باید قبل از رفتن به اون دانشگاه اطلاعات جمع آوری میکردین .
راستی تعهد خدمت شما چقدر هست ؟ وقتی ثبت نام کردین ازتون تعهد گرفتن که 8 سال در داخل کشور باید کر کنین ؟
شما رشتتون چیه و بعد از فارغ التحصیل شد باید تو چه آزمون هایی برای استخدام شرکت کنین ؟
بحث پول نیست که!
انسانیتم پایمال شد، له شدم از بی احترامی و دیکتاتوری و ... هاشون ، شما چه میدونی من چی کشیدم البته تقریبا هیچ کس نفهمید
اگر خون دل بود ما خورده ایم ...
میرفتیم مدرسه میدیدیم که معلم های نهضتی و حق التدریسی خیلی از تدریسشون اشتباه بود که هیچ، بچه رو نابود میکردن
یه سری مسائل تخصصی آموزش و پرورش ابتدایی هست که اینجا مجال نوشتنشون نیس
بچه رو با شکست روبرو میکردن بجای تشویق یا اصلاح
از زبون یکی از بچه ها کشیدم بیرون که گفت خانوم ... گوش ما رو میکشه میگه خودت بچرخ! اعصابش خورد میشه مثل جومونگ چوب میگیره هرکی جلوش باشه میزنه!
و ... و ...
و سال قبل 40 هزارتا استخدام شدن که ...
ما تا مداد دست گرفتنی که هیچ کس فکرشو نمیکنه چیز مهمی باشه کار کردیم و از نوشتن بچه میتونیم بفهمیم مشکلش چیه
دقیقا بهتون بگم معلم آموزش ابتدایی یه جورایی دکتره یه جورایی مهندسه روانشناس و مشاورم هست
Abdolreza2012
30-01-2013, 01:44
داداش من تازه قبول شدم پس با این اوصاف نرم بهتره که
شما کجا درس خوندی؟
من برای ثبت نام و ............ رفتم رفتارشون خوب بوده
راستی منی که کارت فعال ندارم استخدام نمیشم؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.