مشاهده نسخه کامل
: LED یا LCD ؟راهنمایی برای خرید مانیتور
parsa5564
13-08-2011, 18:57
سلام دوستان
با توجه به اینکه در تاپیک قبلی نتیجه مشخصی نگرفتم دوباره درخسات راهنمایی دارم
ابتدا لطفا راهنمایی کنید بنده رو که اصلا LED بگیرم یا LCD ؟یک دوربین دیجیتال 16 مگاپیکسلی با فیلم برداری FULL HD 60fps دارم که می خوام عکس ها و فیلم هاشو با نهایت کیفیت ببینم.بازی زیاد نمیکنم.یعنی اصلا بازی نمی کنم.بیشتر فیلم میبینم و وبگردی
مشخصات سیستم:
cpu athlon II x4 630
graphic ATI RADEON HD 5750
...
نهایتا تا 300 تومن میتونم هزینه کنم ( ترجیحا بیشتر نشه اما تا 10 - 20 تومن بیشتر هم موردی نداره )
پیشاپیش از راهنمایی های مفیدتون ممنونم
سلام و درود
پیشنهاد من مدل IPS226V از LG است که با پنل IPS و نور پس زمینه LED کیفیت تصویر خوبی را فراهم می آورد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت این مدل در بازار تهران حدود 300 هزار تومان است.
Ultra_Black
13-08-2011, 20:26
سلام
پیشنهاد دوست عزیزم جناب mersoft تائید میشه.
اینم تصویرش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
parsa5564
13-08-2011, 20:30
این مدل ایا ساخت مادیران هست؟چون در مورد کیفیت پنل های مادیران شبهاتی وجود داره و اگر ساخت اصلی کره هست ایا گارانتی داره؟
سلام دوستان
ابتدا لطفا راهنمایی کنید بنده رو که اصلا LED بگیرم یا LCD ؟یک دوربین دیجیتال 16 مگاپیکسلی با فیلم برداری FULL HD 60fps دارم که می خوام عکس ها و فیلم هاشو با نهایت کیفیت ببینم.بازی زیاد نمیکنم.یعنی اصلا بازی نمی کنم.بیشتر فیلم میبینم و وبگردی
خوب همینو قبلا عرض میکردین برای گرافیست مانیتور بنل ISP بهترین گزینه هست :
پنل IPS زاویه دید بسیار خوبی دارند و برخلاف پنل های TN بیننده در زاوایی مختلف تصویر یکسانی را مشاهده می کند. در پنل های IPS برخلاف پنل های TN مولکول های کریستال بصورت موازی در پنل حرکت می کنند اما در پنل های TN مولکول های کریستال بصورت عمودی حرکت می کنند این نوع حرکت در پنل های IPS باعث پراکندگی کمتر نور شده و در نتیجه باعث زاویه دید وسیع و نمایش رنگ ها طبیعی تر می شود.در پنل های IPS برای هر کدام از سه رنگ اصلی RGB هشت بیت اختصاص داده می شود در نتیجه برای مجموع سه رنگ 24 بیت اختصاص داده می شود و به راحتی قادر به نمایش 16.7 میلیون رنگ هستند
parsa5564
13-08-2011, 21:16
خوب همینو قبلا عرض میکردین برای گرافیست مانیتور بنل ISP بهترین گزینه هست :
پنل IPS زاویه دید بسیار خوبی دارند و برخلاف پنل های TN بیننده در زاوایی مختلف تصویر یکسانی را مشاهده می کند. در پنل های IPS برخلاف پنل های TN مولکول های کریستال بصورت موازی در پنل حرکت می کنند اما در پنل های TN مولکول های کریستال بصورت عمودی حرکت می کنند این نوع حرکت در پنل های IPS باعث پراکندگی کمتر نور شده و در نتیجه باعث زاویه دید وسیع و نمایش رنگ ها طبیعی تر می شود.در پنل های IPS برای هر کدام از سه رنگ اصلی RGB هشت بیت اختصاص داده می شود در نتیجه برای مجموع سه رنگ 24 بیت اختصاص داده می شود و به راحتی قادر به نمایش 16.7 میلیون رنگ هستند
ممنون از توضیحاتتون.پس با این حساب میشه گفت پنل های IPS در کل از TN بهتره.چه کار گرافیکی باشه چه بازی.البته برای بازی مدت زمان پاسخگویی کمتر هم مهمه.این چیزیه که من متوجه شدم.اگر جایی اشتباه کردم تصحیح کنید لطفا
این مدل ایا ساخت مادیران هست؟چون در مورد کیفیت پنل های مادیران شبهاتی وجود داره و اگر ساخت اصلی کره هست ایا گارانتی داره؟
برادر مادیران پنلش کجا بود، شما ذهنتان را درگیر این مسایل نکنید. در تجارت و بازار امروز کیفیت کالاها بیشتر از آنکه به محل تولید ارتباط داشته باشد به هدف عرضه و منطقه ی فروش وابسته است؛ بله گارانتی دارد.
ممنون از توضیحاتتون.پس با این حساب میشه گفت پنل های IPS در کل از TN بهتره.چه کار گرافیکی باشه چه بازی.البته برای بازی مدت زمان پاسخگویی کمتر هم مهمه.این چیزیه که من متوجه شدم.اگر جایی اشتباه کردم تصحیح کنید لطفا
بله درسته برای بازی آره ولی چون شما گرافیست هستی مثلا وقتی با یک عکس کار میکنی بعد میخوای چاب کنی دقیقا مثل همون رنگ و نور که در مانیتور IPS میبینید چاب میشه که قبلا در مانیتور CRT بود حالا IPS جایگزین شده
parsa5564
13-08-2011, 23:38
حالا اگر از کار گرافیکی صرف نظر کنیم ایا باز هم همین مدل رو پیشنهاد می کنید؟
حالا اگر از کار گرافیکی صرف نظر کنیم ایا باز هم همین مدل رو پیشنهاد می کنید؟
ببینید کلا ISP برای کار شما و گرافیست ها هست و بیشنهاد اوله بعد از کارت گرافیک چجور میشه صرف نظر کرد اگر گرافیک بایین باشه و سیستم ضعیف برای رزولیشن بالا و فول HD نه مناسبه نه جواب گو یک بیشنهاد دیگه هم هست با بنل ISP
LED=ASUS ML229H=330
parsa5564
14-08-2011, 00:20
بین ASUS ML229H و IPS226V LG کدوم یکی رو پیشنهاد می کنید؟
بین ASUS ML229H و IPS226V LG کدوم یکی رو پیشنهاد می کنید؟
ایسوس تست شده و تایید شده دوستان در انجمن هست و زیباتر هم هست
parsa5564
14-08-2011, 22:06
دوستان من ASUS ML229H رو خریدم.اما تصویر کل صفحه رو نمیگیره و گوشه ها خالیه و مشکی هست.چطور میتونم اینو درست کنم؟و اینکه توی منو میخوام حالت تصویر مثلا Theater رو انتخاب کنم اما وقتی انتخاب می کنم نصف صفحه درست میشه ولی نصف دیگش همونطور روی حالت استاندارد میمونه.اینو چکارش کنم؟ممنون میشم راهنمایی کنید
parsa5564
19-08-2011, 16:08
دوستان من مانیتور رو با کابلی که همراهش بود که HDMI to DVI هست به کارت گرافیک وصل کردم.کابل مثل تصویر زیر هست
حالا از اونجایی که گرافیکم خروجی HDMI هم داره ( ATI HD 5750 ) اگر از کابل دو سر HDMI استفاده کنم ( مثل تصویر زیر ) ایا کیفیت تصوایر FULL HD بهتر میشه؟اصلا نیازی هست؟اگر اره چه مارکی رو پیشنهاد می کنید برای کابل؟و قیمت؟ممنون
دوستان من مانیتور رو با کابلی که همراهش بود که HDMI to DVI هست به کارت گرافیک وصل کردم.کابل مثل تصویر زیر هست
حالا از اونجایی که گرافیکم خروجی HDMI هم داره ( ATI HD 5750 ) اگر از کابل دو سر HDMI استفاده کنم ( مثل تصویر زیر ) ایا کیفیت تصوایر FULL HD بهتر میشه؟اصلا نیازی هست؟اگر اره چه مارکی رو پیشنهاد می کنید برای کابل؟و قیمت؟ممنون
نه نیازی نیست فرق در رزولیشن بالا که مانیتور شما نداره و صدا هست هزینه نکنید و کابل خودش هم کیفیت بالای داره
parsa5564
19-08-2011, 23:11
نه نیازی نیست فرق در رزولیشن بالا که مانیتور شما نداره و صدا هست هزینه نکنید و کابل خودش هم کیفیت بالای داره
رزولیشن بالا یعنی چقدر؟بستگی به این داره که مانیتور چند اینچ باشه؟
رزولیشن بالا یعنی چقدر؟بستگی به این داره که مانیتور چند اینچ باشه؟
از رزولیشن FULL HD رزولیشن مانتور شما باید بیشتر باشه تا HDMI بدرد بخوره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.