مشاهده نسخه کامل
: {رتبه:536){منطقه:1}{رشته:پزشکی}{ شهر:مشهد)
alireza_4321
11-08-2011, 19:35
به نام خدا
دوستان سلام میخواستم بدونم من پزشکی مشهد خیلی مهم ورودی مهر قبولم و پزشکی شیراز چطور محل سکونت من مشهد رتبه زیرگروه 1 من 524 وتراز من 10497 :11:
پزشکی مشهد 95 % قبولی و لی شیرازو نمیدونم !
hamidhesari
12-08-2011, 14:12
با سلام میتونی تصویر کارنامه ات را همینجا بذاری یا انرا به ایمیل من fazelnia@gmail.com ارسال کنی.با تشکر
hamidhesari
12-08-2011, 21:26
سلام.
رتبه ی کشوری من هم با شما فاصله ی زیادی نداره. اما چون منطقه 2 هستم رتبه ام بالاتر شده.
750 منطقه 2
1526 کشور
مشکلم اینه که سوابق تحصیلی ام رو اثر ندادند در صورتی که نمراتم بالا بودن. و دیدم که سوابق شما رو هم اثر ندادن.میشه نمراتتون رو هم برام بفرستید؟ متاسفانه اشتباها" ایمیل شما رو پاک کردم.ممنون از اینکه جواب دادید.
این متن نامه ای هست که به عنوان اعتراض برای سازمان سنجش می فرستم. شما هم اگر اعتراض کنید به نفعتون میشه.
تاثير مثبت سوابق تحصيلي منجر به تضييع حق گروهي از داوطلبان مي شود.
در توضيح وضعيت خودم،" ....." به شماره داوطلبی "......." كه رتبه 719 و نمره كل 10468 را در زير گروه 1 منطقه 2 گروه آزمایشی علوم تجربي كسب كرده ام در نظر بگيريد. عليرغم نمرات بالا در امتحانات نهایی خرداد ماه سال 1389( تمام نمرات دروس عمومي 20، فيزيك 19.75، شيمي 20 زيست شناسي 19.25) مشمول تاثير مثبت سوابق تحصيلي نشده ام. داوطلبيني كه نمره آزمون كمتر داشته اند با نمرات تحصيلي مشابه و يا حتي كمتر شامل تاثير مثبت سوابق شده اند و نتيجتا نمره كل بالاتري و رتبه بهتري نسبت به من بدست مي اورند.
( اين اولين بي عدالتي ).
از طرف ديگر تعداد زيادي از 718 نفري كه رتبه بهتري نسبت به من دارند داراي نمرات تحصيلي كمتري مي باشند كه به دليل عدم تاثير منفي سوابق تحصيلي در رتبه هاي خود مانده اند.
(و اين ظلم دوم)
به عبارت دیگر به علت الگوریتم استفاده شده که کلا" اشتباه است از دو جنبه مورد ظلم واقع شده ام. هم به علت عدم تاثير منفي سوابق به رتبه هاي كمتر از 719 عليرغم بالاتر بودن نمرات تحصيلي اینجانب و هم به علت تاثير مثبت سوابق به افراد دارای نمره ی کنکور کمتر و نتيجتا كسب رتبه بهتر توسط آنان .
شايد گفته شود اگر سوابق را تاثير دهيم نمره نهائي من كمتر خواهد شد ولي در جواب بايد توجه داشت اين امر در مورد كليه رتبه هاي كمتر از 719 اعمال مي شود و بسياري از آنها به علت نمره كمتر سوابق تحصيلي افت نمره بيشتري نسبت به بنده خواهند داشت.
از طرفی "دكتر محمدحسين سرورالدين" در نشستی خبری در روز چهارشنبه 12/5/1390 ضمن اشاره به تاثير مثبت 25 درصدي سوابق تحصيلي در گزينش داوطلبان فرمودند:
"ما از اين تصميم خوشحال هستيم چرا كه حق داوطلباني كه در دوره دبيرستان تلاش كردند محفوظ می ماند."
بنابر گفته ی ایشان اگر داوطلبی با وضعیت علمی خوب در روز کنکور دچار اضطراب و یا مشکل جسمی شد و یا بنا بر هر دلیل دیگری نتواند آزمون کنکور را آن طور که انتظار داشته به پایان برساند ، می تواند به تاثیر سوابق تحصیلی خود امیدوار باشد. اما عدم تاثیر سوابق تحصیلی دررتبه ی زیرگروه یک بنده خلاف گفته ی ایشان را ثابت می کند و حق داوطلبانی که در سالهای دبیرستان تلاش کرده اند ضایع شده است.
راه حل مشكل دو تاست. يا تاثير كامل سوابق (+و -) در نظر گرفته شود يا اصلا هيچ تاثيري مانند سالهاي قبل براي ان در نظر نگيرند. اين استدلال مي تواند براي طيف وسيعي از داوطلبان صادق باشد و باعث تضييع حق آنان گردد.
به عنوان نمونه می توانید نمرات و رتبه افراد زیر 1000 را در منطقه فوق با تاثیر کامل سوابق تحصیلی محاسبه کرده و با مقایسه با وضعیت فعلی صحت استدلال فوق مشخص گردد.
درخواست بررسی و رفع تبعیض در محاسبه اثر سوابق تحصیلی را دارم.
ببخشید از کجا میشه فهمید تاثیر دادن یا نه ؟
مگه خودشون نگفته بودن اگه به نفعتون بشه تاثیر میدیم
azimzade
15-08-2011, 15:25
ببخشید از کجا میشه فهمید تاثیر دادن یا نه ؟
تو اون جدوله که رتبه ها رو تو زیر گروه ها نوشته اگر کنار نمره کل * داشت یعنی تاثیر دادن وگرنه نه!
مگه خودشون نگفته بودن اگه به نفعتون بشه تاثیر میدیم
چرا گفتن.ولی جالب اینجاست که اگه برای ایشون با همچین نمراتی تاثیر + نداشته باشه پس برای کی تاثیر + داره.لابد باید یه رتبه 5 رقمی بیاری بعد معدلت 20 باشه دی:
ولی دلیل منطقیش میتونه این باشه که سطح نمرات همه در امتحان نهایی خیلی بالا بوده
تو اون جدوله که رتبه ها رو تو زیر گروه ها نوشته اگر کنار نمره کل * داشت یعنی تاثیر دادن وگرنه نه!
چرا گفتن.ولی جالب اینجاست که اگه برای ایشون با همچین نمراتی تاثیر + نداشته باشه پس برای کی تاثیر + داره.لابد باید یه رتبه 5 رقمی بیاری بعد معدلت 20 باشه دی:
ولی دلیل منطقیش میتونه این باشه که سطح نمرات همه در امتحان نهایی خیلی بالا بوده
پس منو اصلا تاثیر ندادن...
شاید چون تغییر رشته ای بودم... نمره هام کم بوده
pink oak
22-08-2011, 20:28
سوابق منم تاثیر داده نشده ریاضی و شیمی20 زیست و فیزیک19رمین19.25 ادبیات و زبان فارسی 19.25 دین17عربی18یعنی سوابق من تاثیرش مثبت نبوده؟
alireza_4321
23-08-2011, 10:14
اگه در کنار نمره تراز شما در زیرگروه مربوطه ستاره نباشه تراز شما و رتبه زیرگروه شما بدون تاثیر نمرات کتبی و 100 درصد نمره شما با توجه به درصدهای کنکور محاسبه گردیده
pink oak
23-08-2011, 21:09
خوب من میگن چرا تاثیرش ندادن مگه این نمره ها بده؟
alireza_4321
25-08-2011, 19:42
خوب من میگن چرا تاثیرش ندادن مگه این نمره ها بده؟
بخاطر اینکه سطح نمرات کتبی خیلی بالاتر از درصدهای کنکور است و به همین دلیل سقف تراز نمرات کتبی پایین میاد و در مقایسه با سقف تراز کنکور کمتر خواهد شد شاید درصد 60 در ریاضی با نمره 20 کتبی یک تراز باشه پس بالاتر از 60 زدن ریاضی خودبخود نمره کتبی رو بی اثر میکند که به خاطر رعایت سختی کنکور و اسان تر بودن امتحانات نهایی است . این 2 نتیجه نظر منه
1.اگه سقف تراز امتحان نهایی رو با درصدهای خوب بشکنی دیگه امتحانات نهایی بی اثر مشه
2.اسانی امتحانات نهایی سبب میشه اکثر افراد نمرات بالایی گرفته و باز هم تشخیص افراد برتر از هم بسیار مشکل بشه ولی فیلتری مثل کنکور در شرایطی برابر و با داشتن سوالات دشوار هنوز بهترین گزینه برای تمایز و مسلما کسانی که درصدهایی خوبی رو بزنن نیازی به نمره نهایی خوب نخواهند داشت به علت اهمیت بیشتر کنکور
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.