مشاهده نسخه کامل
: آپدیت آفلاین ویندوز 7
royaye_talkh55
10-08-2011, 08:16
سلام دوستان عزیز
من میخواستم ویندوز سون رو آپدیت کنم و فایلهای آپدیت رو برای دفعات بعدی هم داشته با شم
دوستان عزیز اگر لطف کنند و نرم افزار ی رو برای دانلود بگذارند که آپدیتها رو ذخیره کند و یا اینکه یک لینک درست حسابی برای آپدیتهای اون رو بده که بتونم اونارو بگیرم
ممنون از لطفتون
مهرداد:11:
ahmadreza.rstm
10-08-2011, 11:53
دوست من اين كار تا اونجايي كه من اطلاع دارم امكان پذير نيست، چون ويندوز همون موقع فايل هاي مورد نظر را دانلود و نصب مي كنه، اين كار هم به دليل اينه كه ماكروسافت قانوني بودن يا نبوردن ويندوز را بتونه كنترل كنه، ولي به هر حال يه سري به سايت ماكروسافت بزن ببين شايد چيزي دستگيرت شد
Dariushtanha
10-08-2011, 14:01
سلام دوستان عزیز
من میخواستم ویندوز سون رو آپدیت کنم و فایلهای آپدیت رو برای دفعات بعدی هم داشته با شم
دوستان عزیز اگر لطف کنند و نرم افزار ی رو برای دانلود بگذارند که آپدیتها رو ذخیره کند و یا اینکه یک لینک درست حسابی برای آپدیتهای اون رو بده که بتونم اونارو بگیرم
ممنون از لطفتون
مهرداد:11:
دوست عزیز
برای این منظور توصیه میکنم که شما فایلهای آپدیت ویندوز 7 را به صورت تکتک از سایت ماکروسافت به آدرس زیر دانلود و نصب کنید.بدین ترتیب شما میتونید برای دفعات بعد نصب ویندوز از این فایلهای اجرائی برای آپدیت ویندوزتون اقدام کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته یک راه دیگهای هم میدونم ولی خودم امتحان نکردم:
ابتدا تنظیمات ویندوز آپدیت رو عوض کنید
مانند عکس عمل کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و موقعی که اومد آپدیت های دانلود شده رو نصب کنه شما انصراف بزنید
وقتی انصراف زدید برید توی پوشه دانلود مسیر c:\windows\softwaredistribution و از آپدیتها بکاپ بگیرید.
خوب حالا سیستم رو ریاستارت کنید و برید توی ویندوز آپدیت و نصب بزنید
آپدیتهای دانلود شده نصب میشوند.ضمناً برای استفاده از فایلهای بکاپ بعد از هر بار ویندوز عوض کردن اونها رو توی
پوشه دانلود مسیر c:\windows\softwaredistribution کپی کنید و آفلاین دستور نصب بدیدچون ویندوز قبل از
اینکه بیاد توی بیس دنبال آپدیت بگرده اول توی پوشه دانلود خودش رو میگرده.
jafarian
10-08-2011, 15:35
ازبرنامه WSUS Offline Update هم میتونید برای جمع آوری آپدیتهای ویندوزاستفاده کنید:20:
لینک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفعلی خان قاجار
11-08-2011, 05:36
ازبرنامه WSUS Offline Update هم میتونید برای جمع آوری آپدیتهای ویندوزاستفاده کنید:20:
لینک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه بیشتر در موردش توضیح بدین ؟
در مورد چگونگی کار با ین نرم افزار ؟؟
---------- Post added at 06:36 AM ---------- Previous post was at 06:33 AM ----------
میخام ببینم ویندوز ما که اورجینل نیستش هم میتونیم از این برنامه استفاده کنیم ؟
jafarian
11-08-2011, 15:26
طرزکارش به اینصورت که به اینترنت وصل باید بشین بعدش برنامه رو اجرا میکنید بعد خودش آخرین آپدیتها رو برای ویندوز شما رومیگیره درمحلی که شما مثلا مشخص کردین ذخیره میکنه که دفعه بعد خواستین بتونید ازاین آپدیتهایی که سیو شده روی هارد بصورت آفلاین استفاده کنید.
royaye_talkh55
15-08-2011, 17:27
سلام ممنون از لطف همگی دوستان
اوکی بهترین راه فکر کنم نظر Dariushtanha عزیز بود
در مورد برنامه WSUS Offline Update
شما ابتدا این برنامه کم حجم رو دانلود و اجرا می کنی و تیک میزنی که چه آپدیتهایی رو برا چه ویندوزی میخواهی و بعدش دستور دانلود می دی و توی یک پوشه اونا رو ذخیره می کنی
charandestan
19-08-2011, 21:06
دوست عزیز
برای این منظور توصیه میکنم که شما فایلهای آپدیت ویندوز 7 را به صورت تکتک از سایت ماکروسافت به آدرس زیر دانلود و نصب کنید.بدین ترتیب شما میتونید برای دفعات بعد نصب ویندوز از این فایلهای اجرائی برای آپدیت ویندوزتون اقدام کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته یک راه دیگهای هم میدونم ولی خودم امتحان نکردم:
ابتدا تنظیمات ویندوز آپدیت رو عوض کنید
مانند عکس عمل کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و موقعی که اومد آپدیت های دانلود شده رو نصب کنه شما انصراف بزنید
وقتی انصراف زدید برید توی پوشه دانلود مسیر c:\windows\softwaredistribution و از آپدیتها بکاپ بگیرید.
خوب حالا سیستم رو ریاستارت کنید و برید توی ویندوز آپدیت و نصب بزنید
آپدیتهای دانلود شده نصب میشند
ضمناً برای استفاده از فایلهای بکاپ
بعد از هر بار ویندوز عوض کردن اونها رو توی پوشه دانلود مسیر c:\windows\softwaredistribution کپی کنید و آفلاین دستور نصب بدید
چون ویندوز قبل از اینکه بیاد بیس رو دنبال آپدیت بگرده اول توی پوشه دانلود خودش رو میگرده.
من از یکی از سایتهای ایرانی آپدیت آفلاین ویندوز 7 رو دانلود کردم نمی دونم چطور باید با اون ویندوز رو آپدیت کنم و اینکه یه فایل بنام autopatcher داخلش هست,می خواستم بدونم اینم برا ویندوزه یا چیز دیگه ایه؟
Dariushtanha
19-08-2011, 21:53
باید تک تک اون فایلها را اجرا کنی همین.
اگه پسوند این فایل Autopatcher هم مثل بقیه باشه احتمالا اونم جزو آپدیتهاست.
vahid javani
07-11-2012, 12:23
درود
احیانا راهی هست که بشه آپدیت ها رو با یک دانلود منیجر دانلود کرد؟
jafarian
07-11-2012, 16:30
درود
احیانا راهی هست که بشه آپدیت ها رو با یک دانلود منیجر دانلود کرد؟
شمااگر آپدیتهای ویندوز بخواین جمع آوری کنید ازبرنامه هایی که داخل تاپیک پایین پست 13 مشخص شده میتونید استفاده کنید بصورت شکل گفته شده چکار کنید.
استفاده از ابدیتهای ویندوز جمع آوری شده با نرم افزار wsusoffline ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.