ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره براي خريد مادربورد تا حدود 100 تومن

Ehsan PCbase
09-08-2011, 16:57
سلام
سيستم من خيلي قديميه و مي خوام يه سيستم جديد بگيرم ولي چون وضع مالي مساعدي ندارم مي خوام قطعات رو به مرور زمان بگيرم و بعدا روي هم نصب كنم . فعلا مي خوام مهم ترين قطعه كه مادربورد هست رو بگيرم ، دو رو ور 100 تومن مي تونم براي مادر بورد هزينه كنم ،‌ من اطلاعاتي درباره مادر بورد ندارم ، مادر بورد خوبي كه براي حداقل چهار پنج سال آينده براي كارهايي مثل بازي ،‌ كارهاي گرافيكي ، اديت فيلم و ... پاسخگو باشه چي مي شناسين ؟ مادر بوردي كه جديد و حرفه اي باشه و متناسب با نياز و بودجه من باشه و طوري باشه كه قطعات جديد رو پشتيباني كنه .
ممنون ميشم

jonerex
09-08-2011, 17:16
کل قطعات سیستم چی هست کلا فکر کنم قابلیت ارتقا نداشته باشه اگر هزینه رو کم کم جمع کنید و یک جا بخرید بهتره چون شاید قطعات ارزون تر بشه و .....

iceweek
09-08-2011, 18:15
سلام
سيستم من خيلي قديميه و مي خوام يه سيستم جديد بگيرم ولي چون وضع مالي مساعدي ندارم مي خوام قطعات رو به مرور زمان بگيرم و بعدا روي هم نصب كنم . فعلا مي خوام مهم ترين قطعه كه مادربورد هست رو بگيرم ، دو رو ور 100 تومن مي تونم براي مادر بورد هزينه كنم ،‌ من اطلاعاتي درباره مادر بورد ندارم ، مادر بورد خوبي كه براي حداقل چهار پنج سال آينده براي كارهايي مثل بازي ،‌ كارهاي گرافيكي ، اديت فيلم و ... پاسخگو باشه چي مي شناسين ؟ مادر بوردي كه جديد و حرفه اي باشه و متناسب با نياز و بودجه من باشه و طوري باشه كه قطعات جديد رو پشتيباني كنه .
ممنون ميشم

شما احتمالا سیستمتون خیلی قدیمی هست.2تا نکته بگم.
اولا به نسبت پولتون انتظاراتتون فوق العاده بالاست.
دوم برای ارتقا کم کم نمیشه.حداقل باید یه مادربرد و cpu ورم بگیرید.حالا بعدش میشه رم اضافه کرد و گرافیک خرید.
چون هر مادربردی به هر پردازنده ای نمیخوره که به مادربرد جدید بخرید و پردازنده الانتونا روش بگذارید.

Ehsan PCbase
09-08-2011, 23:25
پس با این اوصاف باید صبر کنم پول دستم بیاد تا بلکه حداقل مادربورد و سی پی یو رو با هم بخرم ، بقیه قطعات رو میشه بعدا خرید ؟

iceweek
10-08-2011, 04:05
پس با این اوصاف باید صبر کنم پول دستم بیاد تا بلکه حداقل مادربورد و سی پی یو رو با هم بخرم ، بقیه قطعات رو میشه بعدا خرید ؟

مادربرد+پردازنده+رم.پاور هم بستگی داره.احتمالا چون سیستم الان شما قدیمی هست برای سیستم جدید پاور نیاز باشه .مخصوصا اگر قصد داشته باشید بعدا گرافیک بخرید.
ولی خرید گرافیک و ارتقا مقدار رم یا احتمالا خرید مانیتور را بعدا میتونید انجام بدید