مشاهده نسخه کامل
: وجود جن و شیطان را به یک دانشمند ژاپنی ثابت کن
سلام
فرض کن ، یک دانشمند ژاپنی به ایران آمده است و این دانشمند شخصی فوق العاده منطقی
و استدلالی است و هر حرفی را هم نمی پذیرد مگر اینکه برایش قاطعانه ثابت شود !
شما که باورمندی ناب هستید با او از موجوداتی همچون اجنه و شیطان صحبت می کنید ، اما
او نمی پذیرد ، زیرا تنها دلیل شما اینست که اسم جن در آن کتاب عربی آمده است ، و هیچ دلیل دیگری
هم ندارید !
پس شما چگونه وجود موجودات قائم به ذاتی ( و نه انتزاعی) ، همچون جن و شیطان را برای او اثبات می کنید !
:41:
golden111
07-08-2011, 18:12
شیطان را اثبات کنیم که چی بشه؟
این دانشمند آیا خدا را قبول داره یا نه؟
اگه قبول داره که چه خوب اگه نداره که با برهان فلسفی مییشه وجود خدا را اثبات کرد
وقتی وجود خدا ثابت شد با دلیل منطقی خودش وجود وحی و اینکه خدا کسی را برای هدایت ما میفرسته را قبول میکنه
وقتی وجود فرستاده خدا ثابت شد ، و این فرستاده یه سری امور مثل وجود فرشتگان و شیطان را به ما آموزش میده
پیش میشه به صورت کاملا منطقی پی برد
مگه اینکه شما بگین این دانشمند پوزیتویست هست که اون قضیه اش فرق میکنه و روش پوزیتویستی نقدهای بسیاری بهش وارده و به کلی داره منسوخ میشه
dashhosein38
07-08-2011, 18:26
وقتی وجود خدا ثابت شد با دلیل منطقی خودش وجود وحی و اینکه خدا کسی را برای هدایت ما میفرسته را قبول میکنه
وقتی وجود فرستاده خدا ثابت شد ، و این فرستاده یه سری امور مثل وجود فرشتگان و شیطان را به ما آموزش میده
مگه اینکه شما بگین این دانشمند پوزیتویست هست که اون قضیه اش فرق میکنه و روش پوزیتویستی نقدهای بسیاری بهش وارده و به کلی داره منسوخ میشه
شما تو تایپیک میزگرد فلسفی تشریف بیار فقدان یه اثبات گر خیلی احساس میشه
اگه خدا وجود داشته باشه دلیل بر وجود موجودات دیگه نیست
در ضمن در حال حاضر براهینی که وجود خدا رو اثبات میکنن یا سعی در اثبات اون دارن به کلی رد شدن
شما هم بهتره اینقدر مطمئن صحبت نکنی...فقط اسم خدا رو آوردی و همه چیز رو به همدیگه ربط دادی!
sayanermia
07-08-2011, 20:19
اصلا چه اصراری داریم ثابت کنیم؟ این صورت مساله تناقص خالصی داره!! باورمندی ناب خودمون رو به یک شخص منطقی اثبات کنیم؟؟
باوری که ما از شیطان و جن داریم هیچ وقت جز دلایل مذهبی و اعتقادی خودمون نمیشه ثابتش کرد. یعنی اصلا مقدمه و تالی ای نداره تا بشه ثابتش کرد.. جز اینکه : خدا وجود دارد ، خدا شیطان را آفرید : پس شیطان وجود دارد
ولی ایا این مقدمه و تالی کجا ذکر شده و چه کسانی قبولش دارند جز مذهبیون کتابی؟؟؟ پس طبیعتا نمیشه خارج از این باورها به شخصی که در بیرون از این دایره ایستاده این عقاید رو اثبات کرد
ریشه این باورها در مذهب است و فقط شخصی که مذهبی است می تواند باور کند و قانع شود
حالا هی بگردید دنبال راه اثباتی که وجود نداره
Scary Feelings
07-08-2011, 20:44
احمق ترین آدمها کسانی هستن که سر اعتقاداتشون بحث کنن.
اعتقاد تو قلبته ، به کسی ربطی نداره.
سر اون چیزایی بحث کن که تو مغزته.
shamsoddin
07-08-2011, 20:54
اگه خدا وجود داشته باشه دلیل بر وجود موجودات دیگه نیست
در ضمن در حال حاضر براهینی که وجود خدا رو اثبات میکنن یا سعی در اثبات اون دارن به کلی رد شدن
شما هم بهتره اینقدر مطمئن صحبت نکنی...فقط اسم خدا رو آوردی و همه چیز رو به همدیگه ربط دادی!
شما برای شروع برهان فطرت رو برای من به طورکلی رد کنین:20:
بالفعل شدن فطرت خدا جوی انسان نیازمند جدایی اختیاری یا اضطراری انسان از مادیات است
1-تصفیه درون از راه انجام ریاضتهای شرعی و دستورات عرفانی میشه جدایی اختیاری
2-قرارگیری در شرایطی که سبب قطع امید از اسباب مادی شود هم میسه جدایی اظطراری
با توجه به مورد 2:
الف: انسانها در سختیهای شدید که سبب قطع امید از اسباب ظاهری میشود، خدا را میخونن
ب: لازمهٔ امید، وجود متعلّق امید است(زیرا تحقق خارجی مفاهیمی که معنای تعلّق و نسبت دارندبدون تحقق متعلّقشون ممکن نیست)
پس: فطرت انسانی سببی فراتر از اسباب ظاهری میبیند که این حوادث در آن سبب اثری ندارند...
اصلا چه اصراری داریم ثابت کنیم؟ این صورت مساله تناقص خالصی داره!! باورمندی ناب خودمون رو به یک شخص منطقی اثبات کنیم؟؟
باوری که ما از شیطان و جن داریم هیچ وقت جز دلایل مذهبی و اعتقادی خودمون نمیشه ثابتش کرد. یعنی اصلا مقدمه و تالی ای نداره تا بشه ثابتش کرد.. جز اینکه : خدا وجود دارد ، خدا شیطان را آفرید : پس شیطان وجود دارد
ولی ایا این مقدمه و تالی کجا ذکر شده و چه کسانی قبولش دارند جز مذهبیون کتابی؟؟؟ پس طبیعتا نمیشه خارج از این باورها به شخصی که در بیرون از این دایره ایستاده این عقاید رو اثبات کرد
ریشه این باورها در مذهب است و فقط شخصی که مذهبی است می تواند باور کند و قانع شود
حالا هی بگردید دنبال راه اثباتی که وجود نداره
ما هم همین را می گوییم که این سنخ باورها ارثی-محیطی است و هیچ استدلال و منطق و دلیلی
پشت آن نیست !
شما برای شروع برهان فطرت رو برای من به طورکلی رد کنین
بالفعل شدن فطرت خدا جوی انسان نیازمند جدایی اختیاری یا اضطراری انسان از مادیات است
یک جستجو در اینترنت جواب شما رو میده
چون معمولا توی این انجمن مطالب که وجود خدا رو رد میکنه پاک میشه و کلا یک طرفه با قضیه برخورد میشه
و از همه مهم تر انواع و اقسام اخطار ها رو نصیب شما میکنه
خیلی از پست ها بنده که در این مورد بود هم پاک شد و بحث ها بی نتیجه موند
پیشنهاد من به شما همون جستجو است
اگه با جستجو به نتیجه نرسیدید من یک کتاب PDF آپلود میکنم و لینکش رو اینجا قرار میدم
1-اعتقاد تو قلبته ، به کسی ربطی نداره.
2-سر اون چیزایی بحث کن که تو مغزته.
1- قلب فقط و فقط ماشین ( دستگاه پمپاژ خون است ) که البته به استعاره و کنایه به احساسات نیز گفته می شود!
2- این چیزها و باورهایی که فکر می کنی در قلبت است ، یک سری چیزهایی است که چون از بچگی در گوش ات
خوانده اند ، در ذهنت حک شده است و نمی توانی از شر آنها خلاص شوی و نمی توانی از این پیش-فرض ها و
پیشداوریهای باور به موجودات فراطبیعی دست بکشی !
:46:
dashhosein38
07-08-2011, 21:07
شما برای شروع برهان فطرت رو برای من به طورکلی رد کنین:20:
1-تصفیه درون از راه انجام ریاضتهای شرعی و دستورات عرفانی میشه جدایی اختیاری
2-قرارگیری در شرایطی که سبب قطع امید از اسباب مادی شود هم میسه جدایی اظطراری
با توجه به مورد 2:
الف: انسانها در سختیهای شدید که سبب قطع امید از اسباب ظاهری میشود، خدا را میخونن
ب: لازمهٔ امید، وجود متعلّق امید است(زیرا تحقق خارجی مفاهیمی که معنای تعلّق و نسبت دارندبدون تحقق متعلّقشون ممکن نیست)
پس: فطرت انسانی سببی فراتر از اسباب ظاهری میبیند که این حوادث در آن سبب اثری ندارند...
750 میلیون بودایی وجود داره که خدا رو قبول ندارن و در فطرتشون نیست
در ضمن فطرت رو تعریف کنین ؟ چه مسایلی فطری هستن؟ به چه دلیل مسایل فطری درست هستند
Scary Feelings
07-08-2011, 21:09
1- قلب فقط و فقط ماشین ( دستگاه پمپاژ خون است ) که البته به استعاره و کنایه به احساسات نیز گفته می شود!
2- این چیزها و باورهایی که فکر می کنی در قلبت است ، یک سری چیزهایی است که چون از بچگی در گوش ات
خوانده اند ، در ذهنت حک شده است و نمی توانی از شر آنها خلاص شوی و نمی توانی از این پیش-فرض ها و
پیشداوریهای باور به موجودات فراطبیعی دست بکشی !
منظور منم این نیست که حتما توی قلبت هست , منظورم اینه که دین , جن , خدا همه یه سری چیز های اعتقادی هستند , اگه تو به یه چیز واقعا اعتقاد داری پس چرا وقتی یه دانشمند , یه آدم فرضی میاد ردش میکنه سعی بر اثبات اعتقادت داری؟ اعتقاد خودت برات کافی نیست؟
منظور منم این نیست که حتما توی قلبت هست , منظورم اینه که دین , جن , خدا همه یه سری چیز های اعتقادی هستند , اگه تو به یه چیز واقعا اعتقاد داری پس چرا وقتی یه دانشمند , یه آدم فرضی میاد ردش میکنه سعی بر اثبات اعتقادت داری؟ اعتقاد خودت برات کافی نیست؟
این اعتقاد هیچ بنیانی ندارد و فقط به جبر محیط و با بمباران تبلیغی کودک از سه -چهار سالگی ( در خانه
مدرسه و رسانه ها و ..) درون ذهن کودک حک شده است که متاسفاته ساختار ذهن انسان طوری است که برای
اکثر مردم ( عوام الناس) گریزی از این قفس ذهنی نیست و تا آخر عمر این باورهای بیدلیل و بی منطق
را با خود حفظ می کنند !
Big-Boss
07-08-2011, 21:34
وجود جن و شیطان را به یک دانشمند ژاپنی ثابت کن
راه های زیادی هست.
اول میگیم خدا فرموده تو بهتر میدانی یا خدا؟
اگه قانع نشد شمشیر میگرید بالای سرش میگید حالا چی؟ (اکثر باورمندان این روش رو خودشون یا اجدادشون تجربه شده و واقعا جواب داده!!)
Scary Feelings
07-08-2011, 21:41
این اعتقاد هیچ بنیانی ندارد و فقط به جبر محیط و با بمباران تبلیغی کودک از سه -چهار سالگی ( در خانه
مدرسه و رسانه ها و ..) درون ذهن کودک حک شده است که متاسفاته ساختار ذهن انسان طوری است که برای
اکثر مردم ( عوام الناس) گریزی از این قفس ذهنی نیست و تا آخر عمر این باورهای بیدلیل و بی منطق
را با خود حفظ می کنند !
پس شما دید اعتقادی به خدا نداری؟ چطور میخوای اون دانشمنده رو قانع کنی وقتی خودت اعتقاد نداری پس؟
شاید من اصلا به خدا هم باور نداشته باشم , شاید باور داشته باشم , حرف من اینه چرا سر یه قوری ( نظریه قوری چای راسل اگه بدونید ) که نه میشه ردش کرد , نه اثبات , بخوایم بحث داشته باشیم؟
و این دانشمند شخصی فوق العاده منطقی
و استدلالی است
اول اینو بگم که این تاپیک قبلا در انجمن های دیگه بوده و اونجا مفصل بحث شده در اینباره و حالا تازه این تاپیک رو اینجا زدن....
جواب این مسئله توی خود صورت مسئله هست. مگه میشه کسی منطقی باشهو قرآن رو نپذیره؟!!! توی صورت مسئله همونطور که نقل قول کردم نوشته این شخص فوق العاده منطقی هست پس حتما حتما قرآن رو خواهد پذیرفت. درضمن پست اول اون تیکه که در مورد قرآن اونطوری نوشتید رو بهتره ویرایش کنی...
malkemid
07-08-2011, 21:55
پس شما دید اعتقادی به خدا نداری؟ چطور میخوای اون دانشمنده رو قانع کنی وقتی خودت اعتقاد نداری پس؟
شاید من اصلا به خدا هم باور نداشته باشم , شاید باور داشته باشم , حرف من اینه چرا سر یه قوری ( نظریه قوری چای راسل اگه بدونید ) که نه میشه ردش کرد , نه اثبات , بخوایم بحث داشته باشیم؟
فکر نکنم این دوستمون بخواد دانشمنده رو قانع کنه...می خواد نظر اونهایی که فکر می کنن می تونن قانع کنن رو بدونه...
در ضمن بحث جالبیه...تو رو خدا یکم دوستانه تر حرف بزنید که ادامه دار باشه...
Scary Feelings
07-08-2011, 22:14
فکر نکنم این دوستمون بخواد دانشمنده رو قانع کنه...می خواد نظر اونهایی که فکر می کنن می تونن قانع کنن رو بدونه...
خوب من که حرف بدی نزدم , من میگم خدا ( شیطان و جن به کنار خدا که اثبات شه اینا خود به خود اثبات میشه )
به موضوع اعتقادی داره , اگه بهش اعتقاد داری , پس برای تو وجوود داره , حالا چطوری میخوان اون آدم رو مجبور به اعتقاد کنن؟
اما ایشون یه تاپیک دیگه زدن تو همین انجمن به نام *انسان هم شرطی می شود* هی هرچی میگم یه چیز از اونجا کپی میکنه , من از بچگی اجازه داشتم هم طور اعتقادی که میخوام داشته باشم یا نداشته باشم , پس شرطی نشدم :))
سلام.
1-امیدوارم که این بحث پاک نشود.مدیرا لطفا صبور باشید
2-منم یه زمانی به خدا اعتقاد نداشتم(تحت تاثیر فلسفه شک دکارت به همه چیز شک کردم) و خیلی به این باور ها و افراد مذهبی بد و بیراه می گفتم و توهین می کردم(شما هم اگر بعدا به وجود خدا ایمان آوردید از توهین های گذشته تان پشیمان خواهید شد.پس حداقل به این تجربه من توجه کنید که بعدا افسوس نخورید)
3- برای رسیدن به یقین در وجود خدا از خود او بپرسید! اگر خدا وجود نداشته باشد که مخاطب شما هیچ کس است و ضرری در پرسیدن از هیچ چیز نیست...اگر هم وجود داشته باشد که جوابتان را می دهد(همان طوری که به من جواب داد)
کافیست برای خودت از خدای فرضی بپرسی که "وجودت را برایم ثابت کن"
بعد چشمانت را باز کن و جواب خدا را با تمام وجودت ببین
ما انسان های قرن 21 روش های دیدن بهتری نسبت به تکه پاره کردن پرندگان(داستان حضرت ابراهیم برای رسیدن به یقین) داریم،مگر نه؟
کافیست که جواب خدا را ببینی...همین
راه های زیادی هست.
اول میگیم خدا فرموده تو بهتر میدانی یا خدا؟
اگه قانع نشد شمشیر میگرید بالای سرش میگید حالا چی؟ (اکثر باورمندان این روش رو خودشون یا اجدادشون تجربه شده و واقعا جواب داده!!)
عجب اسمی دارید! فرشته تاریک! راستش بیشتر به نظر می رسد که شما تحت تاثیر "جبر محیط و با بمباران تبلیغی کودک از سه -چهار سالگی ( در خانه مدرسه و رسانه ها و ..)" قرار گرفته باشید،فکر نمی کنید؟(Warcraft,Lord of the Rings,Harry Potter ,...)
دیگران را نمی دانم ولی روی سر من یکی که کسی شمشیر نکشید...اگر هم می کشید نمی توانست اعتقادم را عوض کند.معتقدم "من" های زیادی وجود دارند
از تغییر نترسید...
را با خود حفظ می کنند !
اگر این طور بود شما حتی به فکر شک کردن به خدا هم نمی افتادید.
اگر ضد ارزشی به ارزشی که مدت هاست انسان ها به آن معتقدند حمله کند،انسان بیشتر نسبت به آن ضد ارزش کنجکاوی نشان می دهد...بدیهی است که بحث عدم وجود خدا،پس از مدت ها باور به وجود او،برایمان جالب و ایده ای نو به نظر آید...این ها همیشه در تاریخ بوده است...
فقط از شما می خواهم که به دور از هرگونه جانب داری درباره وجود خدا تحقیق کنید...
دعا می کنم که حقیقت را بیابید
موفق باشید
Big-Boss
07-08-2011, 22:22
اول اینو بگم که این تاپیک قبلا در انجمن های دیگه بوده و اونجا مفصل بحث شده در اینباره و حالا تازه این تاپیک رو اینجا زدن....
جواب این مسئله توی خود صورت مسئله هست. مگه میشه کسی منطقی باشهو قرآن رو نپذیره؟!!! توی صورت مسئله همونطور که نقل قول کردم نوشته این شخص فوق العاده منطقی هست پس حتما حتما قرآن رو خواهد پذیرفت. درضمن پست اول اون تیکه که در مورد قرآن اونطوری نوشتید رو بهتره ویرایش کنی...
اگه خود شما در کشوری و خانواده ای مسیحی متولد شده بودی احتمالا همین قاطعیت رو در مورد منطقی بودن دین و کتاب خودتون نسبت به یه عقیده دیگه داشتید.و تعجب میکردی چطور عده ای پیدا میشن انجیل رو باور نکنن؟!!!
در مورد اکثر باورها مخصوصا اونهایی که از کودکی به ذهن القا میشه همین قضیه صادقه.
نه یه کشور دیگه همین ایران خودمون تو شهر شما ارامنه زیادی هستند که اعتقاد راسخی به دین خودشون دارن کمی اونوتر زردشتیانی رو در یزد خواهید یافت که به بر حق بودن اوستا باور دارند،به استانی های مرزی ایران سر بزنید اهل سنت رو میبینید که با اعتقاد شیعه با وجود یک دین بودن تفاوت دارن.
مهم نیست که چه کسی برحقه (دین رو با خط کش و ترازو نمیشه وزن کرد گفت اینکی یا اونیکی!!) مهم اینه که همه در احترام متقابل نسبت به هم زندگی کنند،و در بیان عقایدشون آزاد باشن.
بحث جالبی هست ولی از حیطه فروم خارجه،و همچنین از حیطه تخصص اکثر اعضای فروم،بهتره ادامه پیدا نکنه چون با توجه به میانگین سنی پایین اعضا و قوانین و ... دلخوریهای دیگه ای بوجود میاد.
ادامه دار بودنش هم فاکتورهای دیگه ای لازم داره.
بهتره تو تاپیک فلسفه پی گرفته بشه.
پ.ن:
اگر نقل قولی از من گرفتید جواب ندادنم از این به بعد رو بخاطر کناره گیری از بحث بدونین نه قصد توهین یا بی احترامی.
چه ربطی داره؟!
پس یعنی چارلی چاپلین , چارلز داروین یا انشتین ادم های بی منطقی هستن؟!
این که چیزی رو خودتون راحت و بدون دلیل و تحقیقی پذیرفتین دلیلی نمیشه که بقیه هم اونو بپذیرن.
پذیرش هیچ کتابی باعث منطقی جلوه دادن فردی نمیشه...حالا اون کتاب هر چی میخواد باشه.
3- برای رسیدن به یقین در وجود خدا از خود او بپرسید! اگر خدا وجود نداشته باشد که مخاطب شما هیچ کس است و ضرری در پرسیدن از هیچ چیز نیست...اگر هم وجود داشته باشد که جوابتان را می دهد(همان طوری که به من جواب داد)
عجب دلیل جالبی...
جدیدا یک دستگاهی ساخته شده به اسم خداسنج یوگاد.
این دستگاه یک صفحه داره که روی اون گزینه بله و خیر نوشته شده و یک عقربه داره که روی گزینه خیر قرار داره.
شما هم دعا کن و از خدا بخواه همونطور که وجودش رو به شما ثابت کرد بیاد و عقربه این دستگاه رو از روی گزینه خیر به بله انتقال بده و وجود خودش رو ثابت کنه.
malkemid
07-08-2011, 23:17
کافیست برای خودت از خدای فرضی بپرسی که "وجودت را برایم ثابت کن"
بعد چشمانت را باز کن و جواب خدا را با تمام وجودت ببین
اگه خصوصی نیست توضیح بدید که چی دیدید
یکی بیاد اول وجود نداشتن اینارو برای من ثابت کنه ، من وجود داشتنشون رو اثبات میکنم...
dashhosein38
07-08-2011, 23:45
یکی بیاد اول وجود نداشتن اینارو برای من ثابت کنه ، من وجود داشتنشون رو اثبات میکنم...
dr house
ثابت کن عزیز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولآ وجود یه چیزی رو ثابت میکنن نه عدم وجودش رو ! :دی مثلآ من میگم یه خوکچه هندی دارم که پرواز میکنه ! باید این رو ثابت کنم نه اینکه به بقیه بگم ثابت کنین که پرواز نمیکنه !
dr house
ثابت کن عزیز
شما نبودشونو ثابت کن...
اینجو چیزارو نمیشه با روشهای علمی تو آزمایشگاه یا با فرمولای ریاضی اثبات کرد همونجوری که دوستان قبلا گفتن اعتقاد به وجود داشتن یا نداشتنشون ریشه تو باورا و اعتقادات هر فرد داره من میگن اینا وجود دارن شما میگی نه وجود ندارن حالا من هرچی برات آیه و حدیث از تو قرآن ،انجیل یا تورات بیارم شما نظرت رو عوض میکنی بگی باشه چون شما اعتقاد داری و تو اون کتابا گفته منم قبول میکنم؟؟؟ 100 درصد نه
معمولآ وجود یه چیزی رو ثابت میکنن نه عدم وجودش رو ! :دی مثلآ من میگم یه خوکچه هندی دارم که پرواز میکنه ! باید این رو ثابت کنم نه اینکه به بقیه بگم ثابت کنین که پرواز نمیکنه !
داداش گیر نده حالا یه بارم اومدم اینور انجمن پست بدم نزن تو پرم:31:
عجب دلیل جالبی...
جدیدا یک دستگاهی ساخته شده به اسم خداسنج یوگاد.
این دستگاه یک صفحه داره که روی اون گزینه بله و خیر نوشته شده و یک عقربه داره که روی گزینه خیر قرار داره.
شما هم دعا کن و از خدا بخواه همونطور که وجودش رو به شما ثابت کرد بیاد و عقربه این دستگاه رو از روی گزینه خیر به بله انتقال بده و وجود خودش رو ثابت کنه.
اگر خدا این کار را می کرد یا مثلاً هر ساله در وقت خاصی روی آسمان جمله ی "خدا وجود دارد!" پدیدار می شد یا روی دست هر انسانی نوشته می شد" خالقت خداست"، هدف خلقت انسان که شناخت ذات حق،ذاتی که دارنده تمام خوبی هاست، و عبادت او است بی معنی می شد.مگر نه این که برتری انسان،اشرف مخلوقات، در قدرت تفکر و اختیار است؟ بگذریم که حتی اگر این کار ها را هم می کرد،عده ای می گفتند تصادفی است
لطفاً احساسی برخورد نکنید.قرآن در آیه ای از ما خواسته سخنان متفاوت را بشنویم،تفکر کنیم و سپس بهترین آن را انتخاب کنیم(یا چیزی شبیه این،الآن آیه خاطرم نیست)
اگه خصوصی نیست توضیح بدید که چی دیدید
تجربیات شخصی من مهم نیست....من فقط یک راه ساده را پیشنهاد کردم
چون برای تحقیق درباره وجود خدا باید تا حد زیادی فلسفه دانست و وقت و انرژی زیادی از بین می رود.ضمن این که به نظرم این روش من ملموس تر هم هست(همانطور که خداوند گفته در خلقت آسمان ها و زمین بنگرید و نشانه هایم را ببینید)
دوستان غیر معتقد یک بار هم که شده (فقط یک بار) ساعت 10 شب رادیو قرآن را بشنوید.سوره ی واقعه ترتیل می شود.بعد برای بهتر فهمیدن ترجمه آن سوره را هم بخوانید.سوره ی جالبی است.
یک نکته مهم:
هرگز،هرگز و هرگز عملکرد یا رفتار و شخصیت فردی خاص را به دینش بسط ندهید.حالا آن فرد آشنای متملقتان باشد، همکار خشک مقدستان یا مسئول حکومتی تان...
موفق باشید
همه دارن مغلطه میکنن هیچکس نمیخواد حرف بقیه رو قبول کنه.. هیچکس هم جوابی نداره... من که تو این تاپیک فقط گیج شدم.. بیخیالش.....
دوستانی که هی می گن نمی دونم جن و شیطان و اینا توی باور و عقیده های طرف هست و نمیشه منطقی اثباتش کرد ، باید بهشون گفت که باور و اعتقاد بدون فکر اصلا امکان نداره!
انسان به یک چیزی فکر می کنه ، توی ذهنش دلیل پردازی می کنه و پس تبدیل میشه به یک باور یا عقیده....
انسان های ضعیف فقط برای فرار از تردید در یک مسئله ، سعی می کنن از استدلال اون پرهیز کنن و بهش فکر نکنن.... یا پشت جملاتی چون " این عقیده است و.." خودشون و ذهنشون رو پنهان می کنن...
به نظر من هیچ چیزی نمی تونه جن و شیطان رو ثابت کنه...چون توی قرآن اومده که دلیل نمیشه حتما وجود دارن...روی این چیزا نمیشه حتی اسم دلیل رو گذاشت! دقیقا همون طور که سرزمین far far away داستان های اروپایی یا اژدهای شرقی هارو نمیشه اثبات کرد وجودشون رو ، این هم یک اصل غیر قابل اثبات هست و تنها راه اثباتش ، از راه بصری است.
اگر خدا این کار را می کرد یا مثلاً هر ساله در وقت خاصی روی آسمان جمله ی "خدا وجود دارد!" پدیدار می شد یا روی دست هر انسانی نوشته می شد" خالقت خداست"، هدف خلقت انسان که شناخت ذات حق،ذاتی که دارنده تمام خوبی هاست، و عبادت او است بی معنی می شد.مگر نه این که برتری انسان،اشرف مخلوقات، در قدرت تفکر و اختیار است؟ بگذریم که حتی اگر این کار ها را هم می کرد،عده ای می گفتند تصادفی است
لطفاً احساسی برخورد نکنید.قرآن در آیه ای از ما خواسته سخنان متفاوت را بشنویم،تفکر کنیم و سپس بهترین آن را انتخاب کنیم(یا چیزی شبیه این،الآن آیه خاطرم نیست)
نه خدا میتونست با همچین کاری یک معجزه کوچک برای افراد بی خدایی مثل بنده ارائه بده تا آگاه بشیم
قران میگه یا ایمان بیارید یا کشته خواهید شد
قران میگه با قلب هایتان تفکر کنید...کلا جایگاه تفکر به گفته قران قلب هست نه مغز.
بهتره به منابع معتبرتری رجوع کنیم
تجربیات شخصی من مهم نیست....من فقط یک راه ساده را پیشنهاد کردم
چون برای تحقیق درباره وجود خدا باید تا حد زیادی فلسفه دانست و وقت و انرژی زیادی از بین می رود.ضمن این که به نظرم این روش من ملموس تر هم هست(همانطور که خداوند گفته در خلقت آسمان ها و زمین بنگرید و نشانه هایم را ببینید)
دوستان غیر معتقد یک بار هم که شده (فقط یک بار) ساعت 10 شب رادیو قرآن را بشنوید.سوره ی واقعه ترتیل می شود.بعد برای بهتر فهمیدن ترجمه آن سوره را هم بخوانید.سوره ی جالبی است.
یک نکته مهم:
هرگز،هرگز و هرگز عملکرد یا رفتار و شخصیت فردی خاص را به دینش بسط ندهید.حالا آن فرد آشنای متملقتان باشد، همکار خشک مقدستان یا مسئول حکومتی تان...
موفق باشید
خوب چون به قول شما خدا در قران گفته در خلقت آسمان و زمین بنگرید این میشه دلیلی بر اثبات وجود خدا؟!
یک کتاب به هیچ وجه دلیلی بر اثبات وجود خدا نیست
هر کسی میتونه یک کتاب بنویسه که بار علمی بسیار بالاتری داشته باشه و اون رو به خدا نسبت بده
ملاک نباید یک کتاب باشه
چه ربطی داره؟!
پس یعنی چارلی چاپلین , چارلز داروین یا انشتین ادم های بی منطقی هستن؟!
این که چیزی رو خودتون راحت و بدون دلیل و تحقیقی پذیرفتین دلیلی نمیشه که بقیه هم اونو بپذیرن.
پذیرش هیچ کتابی باعث منطقی جلوه دادن فردی نمیشه...حالا اون کتاب هر چی میخواد باشه.
تو مگه جای اونا بودی؟ اگه چهره ی درستی از اسلام نشونشون میدادند از کجا میدونی که مسلمون نمیشدند؟
تو کتاب ضد مسیح نیچه رو بخون ، ببین تمام ایراداتی که به دین مسیحیت میگیره توی اسلام برطرف شده....
من شخصا راحت و بدون دلیل نپذیرفتم ، ولی بقیه رو نمیدونم....
اگه خود شما در کشوری و خانواده ای مسیحی متولد شده بودی احتمالا همین قاطعیت رو در مورد منطقی بودن دین و کتاب خودتون نسبت به یه عقیده دیگه داشتید.و تعجب میکردی چطور عده ای پیدا میشن انجیل رو باور نکنن؟!!!
در مورد اکثر باورها مخصوصا اونهایی که از کودکی به ذهن القا میشه همین قضیه صادقه.
دوستان من واقعا معذرت میخوام ، من فکر کردم میتونم بنای استدلال رو یه قدم قبل بذارم ولی حالا میبینم اصلا توی یه سری چیزای خیلی ابتدایی اینجا اخلاف نظر و شک و شبهه وجود داره و برای اثبات یه چیزی باید از پایه بیای خدا و جهان و .... رو اثبات کنی از اول تا برسی به اون چیزی که میخوای.... به نظر من اینطوری به نتیجه نمیرسیم. مثلا اینجا وقتی من میگم قرآن منطقیه. شما حتی اگه قبول ندارید باید اینجا این مبنا رو قبول کنید ، و بعد توی یه تاپیک جداگونه در مورد منطقی بودن قرآن و اینا بحث کنید.
شما اگه با این شیوه ای که در پیش گرفتین به نتیجه ای رسیدین من اسممو عوض میکنم میذارم گلابی :31:
nafe-bandar
08-08-2011, 00:47
میگن فطرت انسان پاک هستش!
پس چرا و چطور امکان داره که انسان از فطرت پاک خودش دور بشه؟
در ضمن شیطان وجود خارجی نداره که!
ماهیت شیطان مثل یه بادی هست که می وزه و انسان رو به سمت چیزی میبره که در نتیجه به سودش نیست!
نه خدا میتونست با همچین کاری یک معجزه کوچک برای افراد بی خدایی مثل بنده ارائه بده تا آگاه بشیم
قران میگه یا ایمان بیارید یا کشته خواهید شد
قران میگه با قلب هایتان تفکر کنید...کلا جایگاه تفکر به گفته قران قلب هست نه مغز.
بهتره به منابع معتبرتری رجوع کنیم
خوب چون به قول شما خدا در قران گفته در خلقت آسمان و زمین بنگرید این میشه دلیلی بر اثبات وجود خدا؟!
یک کتاب به هیچ وجه دلیلی بر اثبات وجود خدا نیست
هر کسی میتونه یک کتاب بنویسه که بار علمی بسیار بالاتری داشته باشه و اون رو به خدا نسبت بده
ملاک نباید یک کتاب باشه
عزیز،گفتم که...از خدا بخواه یک معجزه نشانت دهد(درک و شعور انسان های عصر ما خیلی بالاتر از این است که حتما باید عقربه ای تکان داده شود تا بعضی چیز ها به ما به اصطلاح ثابت شود،تکان دادن عقربه چه تفاوتی با تکه تکه کردن پرندگان می کند؟)
برای تفسیر آیات باید به شان نزولش هم توجه کرد...شما به وجود خدا اعتقاد ندارید و بدیهی است که از قرآن چنین برداشت هایی داشته باشید.
من متخصص امور دینی نیستم که بتوانم به تک تک شبهات قرآنی شما پاسخ دهم(می توانید به سایت
pasokhgoo.ir رجوع کنید که همین الآن گوگلش کردم)
بیشتر تحقیق کنید چون ارزشش را دارد...
موفق باشید
dashhosein38
08-08-2011, 00:49
من فقط یک راه ساده را پیشنهاد کردم
امام صادق علیهالسلام:
فتبّاً و خیبةً و تعساً لِمُنتَحِلی الفلسفه.
فلاکت، حرمان و هلاکت بر کسانی که پیرو فلسفه شدهاند. 1
آیت الله العظمی وحید خراسانی:
ما امام صادق(علیهالسلام) را نشناختیم.
اگر جعفــر بــن محمــد (علیهالسلام) را میشناختیم، دنبال این و آن نمیرفتیــم، قــی کردههای فلاسفه یونان را نشخوار نمیکردیــم، زبالههــای عرفـــان اکسلوفان را هضم نمیکردیم، خواه ناخواه واماندیم و بیچاره شدیم و از ایــن اقیانــوس معرفت محروم شدیم. 2
آیت الله حاج سید ابوالحسن اصفهانی
راضی نیستم کسی که در غیر فقه و اصول زحمت بکشد از این شهریه استفاده کند. 3
در جلسهای که مدرسین نجف در آن دعوت شده بودند، فرمودند: «نجف کارخانهی اجتهاد است، هرکس فلسفه و عرفان را میخواهد برود قم، من راضی نیستم این امور مطرح شود. 4
شیخ صدرا بادکوبهای، استاد تدریس منظومه بود اما یک مرتبه فلسفه را کنار گذاشت، من (آیت الله سید جواد میرسجادی) قبلاً پیش ایشان (صدرا) مقدمات را خوانده بودم. به شیخ صدرا گفتم: میخواهم منظومه بخوانم. گفت: من دیگر منظومه درس نمیگویم اما کسی را پیدا میکنم. بعد از چند وقت گفت سید عبدالاعلی فوق العاده مرید آقای سید ابوالحسن بود، رفتم پیش سید عبدالاعلی در منزلش منظومه را شروع کردم. سه یا چهار هفته رفتم درس منظومه. مرحوم آقا هر چند وقت یک مرتبه سئوال میکرد، از من که چه میخوانی؟
یک بار سئوال کرد که چه میخوانی؟ گفتم: تازه منظومه را شروع کردهام. سئوال کرد: پیش کی؟ گفتم: نزد سید عبدالاعلی. فرمود: «پسرم قلیله یضر و کثیره لاینفع.»
شاید مراد عکس آن باشد. «کثیره یضر و قلیله لاینفع».
بعد آیت الله سید ابوالحسن فرمودند: آقا در فقه و اصول و روایات و تفسیر زحمت بکش، فلسفه به چه درد میخورد. 5
آیت الله سید محمد کاظم یزدی:
خواندن فلسفه با ظن بلکه با خوف انجرار به ضلالت جایز نیست تعلیم و تعلم آن، بلکه هر چه از قبیل این باشد چنین است مثل مسافرت به بلاد کفر و معاشرت با کفار با فرض خوف مذکور. 6
آیت الله سید محمد کاظم یزدی:
کسی که قادر بر کار کردن میباشد اگر مشغول تحصیل علمی بشود که مانع از کسب و کار میشود [آیا جایز است زکات بگیرد؟] به شرطی گرفتن زکات برای او جایز است که آن علم واجب عینی یا واجب کفائی باشد یا مستحب باشد مثل تعلیم فقه بصورت اجتهادی یا تقلیدی. و اگر مثل فلسفه و نجوم و ریاضیات و عروض و ادبیات باشد که نه واجب است نه مستحب. برای کسی که قصد فقاهت در دین ندارد گرفتن زکات برای او جایز نیست. 7
آیات عظام سید محمود شاهرودی، سید احمد خوانساری، سید ابوالقاسم خوئی، سید حسن قمی در مورد فلسفه و نجوم و ریاضیات و عروض و ادبیات، حاشیهای ندارند و نظرشان با نظر سید محمدکاظم یزدی یکی است.
علامه مجلسی(ره):
این جنایت بر دین اسلام و شهرت و نشر دادن کتابهای فلاسفه در بین مسلمین از بدعتهای خلفای جور بوده [یعنی بنی العباس] که با ائمه معصومین (علیهمالسلام) دشمن بودهاند. آنها به این منظور مطالب فلاسفه و کتب آنها را بین مسلمین رواج دادند که مردم را از ائمه معصومین (علیهمالسلام) و از شریعت روشن اسلام منصرف و رو گردان سازند. [یعنی مردم را مشغول مطالب پیچ در پیچ فلاسفه نمایند تا به علوم آل محمد روی نیاورند و سرگرم افکار پریشان فلاسفه گردند].
و بر همین مطلب دلالت دارد آنچه صفدیّ در شرح لامیه العجم ذکر کرده که چون مأمون عباسی با بعضی از پادشاهان نصاری صلح کرد ـ گمان میبرم که پادشاه جزیره قبرس باشد ـ از آنها طلب کرد که مخزن و کتابخانه کتب یونان را در اختیار او بگذارند ـ و آن کتابها در خانهای جمع بوده و هیچ کس از آن خبری نداشت ـ.
پس پادشاه دوستان خصوصی خود را که صاحب رأی نیکو میدانست جمع کرد و با ایشان مشورت نمود، تمامی آنها رأی دادند که آن کتب را در اختیار مأمون نگذارد و نزد او نفرستد مگر یک نفر از آنها که گفت این کتب را نزد ایشان بفرست [چون این کار به ضرر و شکست آنها تمام میشود] زیرا این علوم (یعنی فلسفه) داخل هیچ دولت شرعیه نشده مگر آن که آنها را به فساد کشانیده و اختلاف در بین علماء آنها ایجاد کرده است. 8
علامه مجلسی(ره)
مشهور این است که اول کسی که کتابهای یونانیان [کتب فلاسفه] را به زبان عربی ترجمه کرد خالد بن یزید بن معاویه بود.
شهید ثانی:
در خاتمه کتاب منیه المرید در باب اقسام علوم میفرماید: علوم دیگری باقی ماند که بعضی از آنها مطلقاً حرام است مانند علم سحر، شعبده بازی و بعضی از مسائل فلسفی و بطور کلی هر عملی که موجب پیدایش شک در انسان شود حرام است. 9
شیخ بهائی:
من اعرض عن مطالعه العلوم الدینیه و صرف اوقاته فی افاده الفنون الفلسفیه فعن قریب لسان حاله یقول عند شروع شمس عمره فی الافول: تمام عمر با اسلام در داد و ستد بودم کنون می میرم و از من بت و زنّار میماند.
ترجمه: شیخ بهائی در کشکول خود میفرماید: کسی که از مطالعه علوم دینی دوری کند و وقت خود را در فایده دادن فنون فلسفی بگذراد در زمانی که خورشید عمرش رو به پایان میرود، زبان حالش نزدیک است که بگوید: تمام عمر با اسلام در داد و ستد بودم ... 10
علامه مامقانی (صاحبرجال)
خطاب به فرزندش میفرماید: اولین چیزی که بر تو واحب است این است که به اصول دینت بپردازی و با ادلّه قاطع پایههای اعتقادی و یقین به خالق خودت و انبیاء و اولیائش را محکم کنی زیرا که تو مانند حیوانات بیهدف نیستی.
غرض من این نیست که دنبال علم کلام و فلسفه بروی و به کتابهای این دو علم مراجعه کنی بلکه تو را شدیداً منع میکنم (قبل از این که به کمال برسی) چون در بین آن کتب مطالب فریبندهای هست که چه بسا تو را اهل جهنم میکند حتی حدیث از اهلبیت (علیهمالسلام) هست که از هرگونه مراجعه به این دو علم منع میکند، بلکه غرض من مراجعه به کتب عقاید مرحوم مجلسی(ره) و مانند آن است. 11
ملا محسن فیض کاشانی (داماد ملاصدرا)
نه متکلمم و نه متفلسف و نه متصوّفم و نه متکلّف بلکه مقلّد قرآن و حدیث و تابع اهل بیت آن سرور، از سخنان حیرت افزای طوایف اربع ملول [بیزار] و بر کرانه [بر کنار] و از ما سوای قرآن مجید و حدیث اهل بیت و آنچه بدین دو آشنا نباشد بیگانه، آنچه خواندهام همه از یاد من برفت، الا حدیث دوست که تکرار میکنم.
فیض کاشانی:
این قوم گمان کردهاند که بعضی از علوم دینیّه هست که در قرآن و حدیث یافت نمیشود و از کتب فلاسفه یا متصوّفه میتوان دانست از پی آن باید رفت مسکینان نمی دانند که خلل و قصور نه از جهت حدیث یا قرآن است بلکه خلل در فهم و قصور در درجه ایمان ایشان است. 12
قطب راوندی:
شیخ منتجب الدین در فهرست خودش میگوید کتاب تهافت الفلاسفه [که بر ضدّ فلاسفه است] تألیف قطب راوندی است.
فضل بن شاذان:
نجاشی میگوید از جمله کتابهای فضل بن شاذان کتاب «ردّ بر فلاسفه» است.
آیت الله العظمی آقامحمدباقر هزارجریبی غروی:
در آخر اجازهای که به علامه بحرالعلوم(ره) نوشته میفرماید: توصیه میکنم او را (بحر العلوم را) به تلاش در بدست آوردن مقامات عالی اخروی مخصوصاً تلاش در منتشر نمودن احادیث اهلبیت معصومین(علیهالسلام) و دور انداختن تعلّقات و علاقههای پست دنیوی و این که مبادا عمر گرانبهای خودش را در علوم فلسفی که زیبا جلوه داده شده صرف نماید زیرا علوم فلسفی مانند سرابی است که به سرعت ناپدید خواهد شد و شخص تشنه آن را آب میپندارد. 13
آیت الله العظمی خوئی(ره)
سؤال: آیا آموختن فلسفه برای طلبه علوم دینی که با ادیان و عقاید دیگر بحث و تبادل آراء دارد لازم است؟ و آیا برای طلاب علوم دینی در انجام این وظیفه وجوب کفائی هست؟ و آیا میشود فلسفه را تحت عنوان مقدمه امربهمعروف و نهیازمنکر دانست یا این که مقدمهای برای محافظت از دین یا مقدمه برای هر دوی اینها؟ و اگر هم لزومی برای طلاب ندارد آیا اصلاً آموختن آن فایدهای دارد یا هیچ فایدهای ندارد؟ همچنین آموختن فلسفه بر چه کسی جایز نیست (لطفاً پاسخ این قسمت را بطور کامل توضیح دهید) و اگر فرض کنیم که فهمیدن (کامل و صحیح) اصول فقه یا بعضی از ابواب آن متوقف بر دانستن فلسفه باشد آیا در این صورت ترجیحی برای آموختن همگانی آن هست؟ یا این که فقط برای طلبهای که امید است انشاءا... آینده درخشانی داشته باشد خوب است؟
جواب: برای ما روشن نشده که بعضی چیزها متوقف باشد بر آموختن فلسفه بلکه در خلال اصول دین و اصول فقه به مقداری که لازم است به آن اشاره کردهاند . و اگر میترسد که بر اثر آموختن آن گمراه شود حرام است و اگر نه فی حد نفسه مانعی ندارد والله العالم. 14
آیت الله العظمی تبریزی(ره)
کسی که خوف انحراف و ضلال میدهد تعلم فلسفه و امثال آن برای او جایز نیست15
آیت الله العظمی بروجردی(ره)
طلاب علوم دینیه مادامی که از آیات و روایات پایه اعتقادات دینی خود را کاملاً محکم نکرده باشند جایز نیست به تحصیل علوم فلسفه و عرفان بپردازند. 16
آیت الله العظمی خمینی(ره)
اگر من هم جای آقای بروجردی(ره) و رئیس و سرپرست حوزه بودم از این همه فلسفه گفتن، آن هم به این زیادی و به صورت کاملاً علنی احساس مسئولیت میکردم.
وضع حوزه برای فقه و اصول و حدیث و تفسیر و علوم دینی است البته در کنار آن هم عدهای که مستعد هستند مخصوصاً این روز ها با حفظ شرایط ... معقول بخوانند که کمک به علوم دینی آنها بکند و بتوانند در برابر دشمن مسلح باشند ولی نه با این وسعت و این همه سر و صدا از درس و بحث و چاپ و نشر کتابهای فلسفه آن هم در حوزه!!
آیت الله العظمی خمینی(ره)
کسانی که شایستگی برای خواندن فلسفه دارند بطوری که منحرف نشوند کم هستند. 17
آیت الله العظمی صافی گلپایگانی:
تدریس و تدرّس فلسفه و عرفان مصطلح بطور آزاد مانند فقه و تفسیر و حدیث و علوم دیگر در حوزهها و خصوصاً قرار دادن آن در برنامه دروس حوزوی و دانشگاهی بسیار خطرناک است و اجرای این برنامهها و تشویق و تأیید آنان قابل توجیه نیست و اگر کسی در این حوزهها گمراه شود علاوه بر این که خودش مسئول است ، مدرس و استاد نیز مسئول خواهند بود. 18
آیت الله خامنهای:
یادگیری و تحصیل فلسفه برای کسی که اطمینان دارد که باعث تزلزل در اعتقادات دینیاش نمیشود اشکال ندارد و بلکه در بعضی موارد واجب است. 19
آیت الله مکارم شیرازی:
خواندن فلسفه با دو شرط اشکالی ندارد، نخست این که انسان قبلاً عقاید اسلامی را به قدر کافی فرا گرفته باشد و دیگر این که نزد استاد متعهدی بخواند. 20
آیت الله سید محمد شاهرودی:
طلبهها که هنوز از استطاعت ضعیف هستند بهتر است فلسفه نخوانند چون فلسفه مسائل پیچیدهای دارد ممکن است طلبه نتواند هضم کند در نتیجه به شک و تردید مبتلا شده و امکان انحراف از موازین حقهي احکام یا اعتقادات را دارد و مشهور است که فلسفه نکبتآور است.
--------------------------------------------------------------------------------
[1] . بحار، 3/75؛ توحید مفضّل، 68.
[2] . سخنرانی آیت الله العظمی وحید خراسانی به مناسبت شهادت امام صادق(علیهالسلام).
[3] . حیات جاودانی، تألیف سید جعفر موسوی اصفهانی،ص64.
[4] . همان، ص62.
[5] . همان، ص62.
[6] . غایة القصوی، مسائل متفرقه، ص341، س94.
[7] . عروة الوثقی، ج2، کتاب زکات، فصل6، مسئله8.
[8] . بحار، ج57، ص197، آخر باب معادن و جمادات.
[9] . منیة المراد، ص381، انوار نعمانیه، ج3، ص376.
[10] . سفینة البحار، ج7، ذیل فلسفه، ص154، به نقل از کشکول.
[11] . مرآت الرشاد، فصل اول، ص17، انتشارات مولود کعبه.
[12] . رسالة الانصاف.
[13] . سفینة البحار، ج7، ص152.
[14] . صراط النجاة، ج1، س1291.
[15] . استفتاء و صراط النجاة، س1291.
[16] . ابواب الهدی، ص43.
[17] . برداشتهایی از سیره امام خمینی(ره)، غلامعلی رجایی، ج5، ص33؛ زندگانی آبت الله بروجردی، تألیف علی دوانی، ص388.
[18] . نگرشی در فلسفه و عرفان، ص124؛ زندگانی آبت الله بروجردی، تألیف علی دوانی، ص388 [19] . استفتائات فارسی، فصل تعلیم و تعلم و آداب آن، س1325.
[20] . استفتاء خصوصی.
سایت بحار
به نظر شما سایه و تاریکی وجود داره؟
نه نداره! در واقع انسان به وجودش آورده یعنی جایی که نور نبوده رو بهش گفته تاریکی و سایه
سرما چی؟
نه اونم نیست انسان جایی رو که گرم نبوده گفته سرده زیرا انرژی به نام سرمایی وجود نداره
پس شیطان هم وجود نداره
هر جایی که خدا نباشه شیطان هستش
و من این طوری دانشمند رو قانع میکنم
nafe-bandar
08-08-2011, 01:22
نه نداره! در واقع انسان به وجودش آورده یعنی جایی که نور نبوده رو بهش گفته تاریکی و سایه
سرما چی؟
نه اونم نیست انسان جایی رو که گرم نبوده گفته سرده زیرا انرژی به نام سرمایی وجود نداره
پس شیطان هم وجود نداره
اما اساس همه چیز خداست!
ما میگیم خدا نا محدوده!
یعنی جایی نیست که خدا نباشه
این مغایرت داره
Dark Shine
08-08-2011, 01:59
یــه سوالــ :
چرا ژاپنــی ؟ :31:
golden111
08-08-2011, 08:10
سلام به همه دوستان
خوب فکر میکنم با این همه سوال چه باید کرد؟ این چندین بحث مطرح شد، که اگه به صورت پراکنده بخواهیم ادامه بدیم نتیجه نمیگیریم
ابتدا بگم سایت مرکز ملی پاسخگویی که دوستمون معرفی کردند سایت بسیاری خوبیه که جواب بسیاری از سوالات را دادند واینکه همیشه یه سری پاسخگو آنلاین در یاهو دارند که جواب میدند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پاسخگوهای انلاین
فلسفه در اسلام جایزه و مشکلی نداره و نظر اکثر بزرگان دین نیز همینه و افراد بزرگی مثل علامه طباطبایی(ره) ،شهید مطهری(ره) وحسن زاده آملی و ... خودشون فیلسوف هست
حالا به نظر من میرسه همینطوری که دوستان اشاره کردند باید یه مبنایی باشه ، اگه وجود خدا را کسی قبول نداره دیگه وجود فرشته و شیطان هیچ اهمیتی نداره
وجود خدا نیز با دلایل کاملا عقلی و فلسفه قابل اثبات هست حالا اگه می بینید جاش تو انجمن فلسفه هست اونجا دربارش بحث کنیم
می تونید در رابطه با برهان علیین ، برهان نظم ، واجب الوجود ، ممکن الوجود جستجو کنید
در رابطه با سوالتون این یه نمونه هست که نظر دانشمندان غربی و برهان نظم بیان میکنه
در رابطه با سایر برهان ها هم این لینکو ببینید
dashhosein38
08-08-2011, 08:12
فلسفه در اسلام جایزه و مشکلی نداره و نظر اکثر بزرگان دین نیز همینه و افراد بزرگی مثل علامه طباطبایی(ره) ،شهید مطهری(ره) وحسن زاده آملی و ... خودشون فیلسوف هست
ا
نه دوست عزیز فلسفه با علم کلام فرق داره اسامی ذکر شده در حوزه علم کلام تخصصشون بوده
dashhosein38
08-08-2011, 08:25
ابتدا بگم سایت مرکز ملی پاسخگویی که دوستمون معرفی کردند سایت بسیاری خوبیه که جواب بسیاری از سوالات را دادند واینکه همیشه یه سری پاسخگو آنلاین در یاهو دارند که جواب میدند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپاسخگوهای انلاین
حالا به نظر من میرسه همینطوری که دوستان اشاره کردند باید یه مبنایی باشه ، اگه وجود خدا را کسی قبول نداره دیگه وجود فرشته و شیطان هیچ اهمیتی نداره
وجود خدا نیز با دلایل کاملا عقلی و فلسفه قابل اثبات هست حالا اگه می بینید جاش تو انجمن فلسفه هست اونجا دربارش بحث کنیم
می تونید در رابطه با برهان علیین ، برهان نظم ، واجب الوجود ، ممکن الوجود جستجو کنید
در رابطه با سوالتون این یه نمونه هست که نظر دانشمندان غربی و برهان نظم بیان میکنه
در رابطه با سایر برهان ها هم این لینکو ببینید
دوست گرابی شما یه لطفی کن سوالاتی که دوستان مطرح کردن رو از سایت های فوق جوابشو بپرس
اینجا جواب ها رو اعلام کنن ماه رمضان ثواب هم داره
خیلی از دوستان دوست دارند نظرات هم رو در مورد جواب های داده شده بدونن
dashhosein38
08-08-2011, 08:36
سرما چی؟
پس شیطان هم وجود نداره
شیطانی بودن رو با وجود شخص شیطان مخلوط کردین باید فرقی بین شیطانی بودن (شرور) ، و بودن موجودی به اسم شیطان قائل شد.
با این حساب تکلیف جریان تعظیم نکردن شیطان در مقابل آدم و حوا و بقیه ماجرا ها چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
golden111
08-08-2011, 09:05
نه دوست عزیز فلو سفه با علم کلام فرق داره اسامی ذکر شده در حوزه علم کلام تخصصشون بوده
سلام
اتفاقا با کمی جستجو و مطالعه پی خواهید برد که اسامی فوق از برجسته ترین فیلسوفان مسلمان معاصر هستند
کتاب های بدایه و نهایه الحکمه علامه طباطبایی در رابطه با فلسفه اسلامی موجود است
شهید مطهری که دیگه همه می شناسند
علامه جوادی آملی حسن زاده را هم مطالعه کنید متوجه خواهید شد
با تشکر
دو لینک گذاشته شده هم را مطالعه کنید سوال و پاسخ عینا وجود داره و می تونید در صورت عدم رضایت بحث را از خودشون ادمه بدین و بپرسین
dashhosein38
08-08-2011, 09:35
سلام
اتفاقا با کمی جستجو و مطالعه پی خواهید برد که اسامی فوق از برجسته ترین فیلسوفان مسلمان معاصر هستند
کتاب های بدایه و نهایه الحکمه علامه طباطبایی در رابطه با فلسفه اسلامی موجود است
شهید مطهری که دیگه همه می شناسند
علامه جوادی آملی حسن زاده را هم مطالعه کنید متوجه خواهید شد
با تشکر
دو لینک گذاشته شده هم را مطالعه کنید سوال و پاسخ عینا وجود داره و می تونید در صورت عدم رضایت بحث را از خودشون ادمه بدین و بپرسین
فیلسوف شک می کنه خط قرمز نداره ولی عالم دینی و علم کلام شک نمی کنه کارش دلیل اوردن برا اعتقاداتش و رفع شبهات
یک فیلسوف ذهنیت قبلی نداره تو برخورد با مسایل خودش نمی دونه اخر افکارش به کجا میرسه
شما عالمان ایین های مختلف رو نگاه کن همون حرفی رو که در 15 سالگی میزنند در 80 سالگی هم می زنند
فقط یه سری دلیل یاد میگیرن برا دفاع ازافکار قبلیشون اگر هم در موردی دلیلی پیدا نکنه می گن حکمتی در کار
یا عقل ناقصه
هر ایینی برا خودش افرادی رو داره که به شبهات پاسخ میدن
فلسفه یه واژه یونانی دوست دار خرد و دانایی برهان های هم که میگین فیلسوفان مسلمان گفتن ترجمه
برهان های یونان باستان
golden111
08-08-2011, 09:59
فیلسوف شک می کنه خط قرمز نداره ولی عالم دینی و علم کلام شک نمی کنه کارش دلیل اوردن برا اعتقاداتش و رفع شبهات
یک فیلسوف ذهنیت قبلی نداره تو برخورد با مسایل خودش نمی دونه اخر افکارش به کجا میرسه
شما عالمان ایین های مختلف رو نگاه کن همون حرفی رو که در 15 سالگی میزنند در 80 سالگی هم می زنند
فقط یه سری دلیل یاد میگیرن برا دفاع ازافکار قبلیشون اگر هم در موردی دلیلی پیدا نکنه می گن حکمتی در کار
یا عقل ناقصه
هر ایینی برا خودش افرادی رو داره که به شبهات پاسخ میدن
فلسفه یه واژه یونانی دوست دار خرد و دانایی برهان های هم که میگین فیلسوفان مسلمان گفتن ترجمه
برهان های یونان باستان
چون بحث از موضوع اصلیش خارج میشه من یه مطلب بگم
پیشنهاد میکنم در رابطه با بکگراند ذهنی فیلسوف و در کل تاثیر اونها و.. یکمی مطالعه کنید چون شما خیلی با اطمینان میگید فیلسوف هیچ بکگراندی نداره در صورتی که امروزه همه به این اذعان دارند که تاثیر سابقه زندگی فرد بر افکارش را نمیشه نادیده گرفت
کمی هم در رابطه با فلسفه اسلامی بیشتر تحقیق کنید ، واژگان در طول تاریخ تغییر می یابند و بر چیزهای دیگری هم اطلاق میشه
و اینکه امروزه فلسفه به چه چیزی اطلاق میشه را بررسی کنید
و تفاوت فلسفه و کلام را هم در کتاب های شهید مطهری بیان شده این دورشته علیرغم نزدیکی ، دارای تفاوتهای مهمی هستند ،
سرما چی؟
عجب تحلیل جالبی!!!
یعنی چی انسان سایه و تاریکی رو بوجود آورده؟!
سایه و تاریکی وجود داره چون شما داری اثرات اون رو می بینی
سرما - روشنایی - درد - اکسیژن و ... وجود دارن چون شما اثرات اون رو می بینی یا درک میکنی
به نوعی ماهیت خودشون رو نشون میدن
پس شیطان هم وجود نداره
پس یعنی خدا دروغ گفته که شیطان وجود داره...چون شما اونو نمی بینی
شمایی که خدا رو نمی بینی چطور از حضور اون اطلاع داری؟!
بهتره کلا با اون دانشمند ژاپنی صحبت نکنی...چون به هیچ وجه قانع نمیشه
چون بحث از موضوع اصلیش خارج میشه من یه مطلب بگم
پیشنهاد میکنم در رابطه با بکگراند ذهنی فیلسوف و در کل تاثیر اونها و.. یکمی مطالعه کنید چون شما خیلی با اطمینان میگید فیلسوف هیچ بکگراندی نداره در صورتی که امروزه همه به این اذعان دارند که تاثیر سابقه زندگی فرد بر افکارش را نمیشه نادیده گرفت
کمی هم در رابطه با فلسفه اسلامی بیشتر تحقیق کنید ، واژگان در طول تاریخ تغییر می یابند و بر چیزهای دیگری هم اطلاق میشه
دوست عزیز
در ایران به فلسفه اون طوری که باید پرداخت نمیشه
معمولا فلاسفه ایران بیشتر در حمایت از مسائل دینی بار میان تا پاسخ به سوالات علمی و فلسفی.
وقتی چیزی به اسم علوم ماورآء الطبیعه در ایران تحصیل میشه و مدرک دانشگاهی هم برای اون در نظر میگیرن شما خودت تا ته قضیه رو بخون.
چیزی به اسم ماوراء الطبیعه وجود نداره...ولی توی ایران هم تدریس میشه و هم این که مدرکی هم برای اون در نظر گرفته شده
بابا کاری نداره که
شما اول میای خدا رو اثبات می کنی
بعد اسلام رو اثبات می کنی
اسلام هم که اثبات بشه قرآن هم باهاش ثابت می شه
بعد می گی طبق چیزهایی که اثبات شده و قبول کردی جن و شیطان وجود دارن:27:
dashhosein38
08-08-2011, 12:09
بابا کاری نداره که
شما اول میای خدا رو اثبات می کنی
بعد اسلام رو اثبات می کنی
اسلام هم که اثبات بشه قرآن هم باهاش ثابت می شه
بعد می گی طبق چیزهایی که اثبات شده و قبول کردی جن و شیطان وجود دارن:27:
خوب اثبات کنین اگه اثبات شده بو که همه می دونستن
مثلا جاذبه اثبات شده هم هم قبول دارند
الکترون اثبات شده همه هم قبول دارند
اگه اینها اثبات شده بود چرا انقدر فلاسفه رو تکفیر کردند خوب منطقی جوابشونو میدادن
300 تا فیلسوف برتر اخیر همه بیخدا بودند
جالبه این مسایل اثبات میشن
ولی امثال راسل بزرگترین ریاضی دان و منطق دان قرن 20 این اثبات هارو درست نمی دونن
چرا کسی نمی گه الکترون وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟
dashhosein38
08-08-2011, 12:18
در صورتی که امروزه همه به این اذعان دارند که تاثیر سابقه زندگی فرد بر افکارش را نمیشه نادیده گرفت
و اینکه امروزه فلسفه به چه چیزی اطلاق میشه را بررسی کنید
و تفاوت فلسفه و کلام را هم در کتاب های شهید مطهری بیان شده این دورشته علیرغم نزدیکی ، دارای تفاوتهای مهمی هستند ،
فلسفه اسلامی فلسفه یونان باستان چیزی از خودشون نگفتن فقط از کلمات عربی مشگل استفاده کردن لغات رو خوب تعریف نکردن هم اکنون قرن 21 فلسفه دگرگون شده
ارسو نابغه بود ولی نسبت به دانش زمان خودش حرف میزد برا همین اشتباه هم داشت
اثبات های ارسطو و توماس اکویانس و غیره خیلی وقته رد شدن
چرا می خواهید همه چیز با دانش بشری(آن هم از نوع تجربی) توجیه شود؟
یک دلیل بر امکان وجود جن:
این موجودات در حالت عادی دیده نمی شوند چون در فاز دیگری زندگی می کنند...ممکن است طبق چیزی شبیه فرمول معروف E=mc^2 انشتین بتوانند از حالت انرژی به حالت مادی در آیند و دیده شوند(بعضی علما هم ویژگی های مشابه این را برای وجود جن ذکر کرده اند.مثلاً یکی از آن ها گفته که آن ها با تراکم از حالت موجود لطیفه به موجود مادی تبدیل می شوند.شیطان هم که گفته شده یک جن است)
حتی ممکن است در آن سوره ای که قرآن گفته که با شهاب سنگ جلوی استراق سمع شیاطین گرفته می شود(یا چیزی شبیه این) به این موضوع علمی اشاره شده باشد...ممکن شهاب سنگ ها خاصیتی داشته باشند که مثلاً با جرم یا سرعت زیاد بعضی از آن ها انرژی جنیان را بگیرد.چیزی شبیه سیاه چاله که نور را هم منحرف می کند یا...
دقت کنید که این ها فقط احتمالات ساخته ی ذهن خود من هستند(که از جایی نخواندم) فقط خواستم بگویم که می شود تفسیری علمی برای وجود آن ها پیدا کرد.بدیهی است که خود من هم نمی دانم "یعنی چه در فازی دیگر زندگی می کنند" یا" چطور از حالت انرژی به حالت مادی تبدیل می شوند"..این ها فقط و فقط ایده ساخت ذهن من بود...
دعا کنیم به زودی همه ی غیر معتقدین به راه راست هدایت شوند...
موفق باشید
از نظر من تمام کارهای دنیا سختی دارن.
برای رسیدن به اکسیر اعظم باید تلاش کنی.
برای رسیدن به تلفن و برق باید تلاش کنی.
برای رسیدن به هواپیما و مایکروفر و هیکل درست و عقل درست و ماشین خوب باید تلاش کنی.
و برای رسیدن به جن و کلا خانواده اجنه باید تلاش کرد.
شخصی که این تاپیک رو زده امیدوارم به جوابش نرسه. سوالی کرده که باید واسش زحمت بکشه. نپرسیده که چه جوری کامپیوترم رو خاموش کنم؟!!
خدا هست. فقط مکرش زیاده.
به دل آدم (دقیقا به دل آدم. و نه ذهنش) آشوب می اندازه. بخواد برطرف میکنه نه خواهد هم نه نخواسته.
(دل = روح، و نه قلب)
dashhosein38
08-08-2011, 17:40
این ها فقط احتمالات ساخته ی ذهن خود من هستند(که از جایی نخواندم)
موفق باشید
روی این احتمالات شما نمیشه بنای زندگی رو گذاشت
دوست عزیز قوانین علمی اینطور نیست امروز بشینید فکر کنید یه نظریه بدید
خودتون مطالبی که نوشتین رو یه دور دیگه بخونین از اسم سیاهچاله ها و نسبیت تو مطالبتون استفاده کردین که بگین جن علمیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:20:
dashhosein38
08-08-2011, 17:50
چرا می خواهید همه چیز با دانش بشری(آن هم از نوع تجربی) توجیه شود؟
این علم بوده که باعث پیشرفت بشر شده علم خیلی خوبه
من و شما داریم تو این تایپیک بحث میکنیم به لطف علم
علم نباشه دنیا ارزش زندگی کردن رو نداره
یه لحظه تصور کنید علمی تو جهان نبود
---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
این موجودات در حالت عادی دیده نمی شوند چون در فاز دیگری زندگی می کنند
فاز دیگر رو توضیح بدید
dashhosein38
08-08-2011, 18:03
یک دلیل بر امکان وجود جن:
.ممکن است طبق چیزی شبیه فرمول معروف E=mc^2 انشتین بتوانند از حالت انرژی به حالت مادی در آیند و دیده شوند
پس چرا وقتی تبدیل به ماده میشن وجودشون رو دانشمندا تایید نکردن همون انرژی هم اندازه گیری میشه
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
با شهاب سنگ جلوی استراق سمع شیاطین گرفته می شود
شیطان چی رو استراق سمع می کرده از چه مکانی استراق سمع می کرده؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:00 PM ----------
ممکن شهاب سنگ ها خاصیتی داشته باشند که مثلاً با جرم یا سرعت زیاد بعضی از آن ها انرژی جنیان را بگیرد.چیزی شبیه سیاه چاله که نور را هم منحرف می کند
شهاب از نظر علمی تعریف شده سرعت شتابش دلایل حرکتش موضوع مبهمی در این زمینه وجود نداره
golden111
08-08-2011, 18:32
یکی از دوستان گفته بود که این بحث به سرانجام نمیرسه من موافقم
چون اینجا ابتدا اینجا روی یک موضوع تمرکز نداره و از این شاخه به اون شاخه پریدن به هیچ جایی نمیرسیم
ثانیا اطلاعات دوستان در یک سطح نیست ،
ثالثا هنوز سر مسائل مبنایی اختلاف نظر وجود داره
هیچ فقیهی امروزه فلسفه اسلامی را رد نکرده و خواهشا در رابطه با فلسفه اسلامی تحقیق کنید بعد بگین که فلانه و ...
یکی از دوستان گفته بود چون فلسفه اسلامی به ماورا الطبیعه میپردازه فلسفه نیست ، اخه این شد ملاک فلسفه بودن؟
اگه اینطوریه کانت فیلسوف بزرگ غرب هم که نظریه نومن فنومن را مطرح کرده فیلسوف نیست
اگر می خواهید بحث به یک جایی برسه روی یک موضوع تمرکز کنید و ادامه بدین این یه پیشنهاد بود بازم ممنون از همه
dashhosein38
08-08-2011, 18:43
هیچ فقیهی امروزه فلسفه اسلامی را رد نکرده و خواهشا در رابطه با فلسفه اسلامی تحقیق کنید بعد بگین که فلانه و ...
اگه منظورتون از فلسفه اسلامی ترویج عقاید اسلامی هیج فقیهی مخالفش نیشت با شما موافقم
شیخ فضلالله نوری در جلسهای به ناظمالاسلام کرمانی درباره مدارس جدید میگوید: «ناظم الاسلام، تو را به حقیقت اسلام قسم میدهم. آیا این مدارس جدیده خلاف شرع نیست؟ و آیا ورود به این مدارس مصادف با اضمحلال دین اسلام نیست؟ آیا درس زبان خارجه و تحصیل شیمی و فیزیک عقائد شاگردان را سخیف و ضعیف نمیکند؟ مدارس را افتتاح کردید. آنچه توانستید در جراید از ترویج مدارس نوشتید، حالا شروع به مشروطه و جمهوری کردید؟ نمی دانید در دولت مشروطه اگر من بخواهم روزنه و سوراخ این اتاق را متعدد نمایم باید مالیات بدهم و اگر یک سوراخ را دو سوراخ کنم باید مالیات بدهم و کذا و کذا.
ناظم الاسلام کرمانی، تاریخ بیداری ایرانیان، بخش اول ج اول، رودکی ۱۳۶۱
amir h1999
08-08-2011, 18:46
اما اساس همه چیز خداست!
ما میگیم خدا نا محدوده!
یعنی جایی نیست که خدا نباشه
این مغایرت دارهlkفکر کنم منظور ایشون اینه که جایی باشیم که به فکر خدا نباشیم
dashhosein38
08-08-2011, 18:49
lkفکر کنم منظور ایشون اینه که جایی باشیم که به فکر خدا نباشیم
شیطان در ادیان عینیت دارند وجودشون به ذهن شما وابسطه نیست
shamsoddin
08-08-2011, 18:58
خیلی واضح بود که قصد دوستان از ایجاد تاپیک رسیدن هرچه زودتر به نتیجه ی جنی وجود ندارد وماورایی در کار نیست ..که یاعث شد خیلی از دوستان رغبتی برای شرکت در بحث نداشته باشن و نظراتشون رو بیان نکنن به هر حال ...
باید گفت که خود جن جزوی از معارف دینی و اسلامیه وبه طور مختصر بهش پرداخته شده واز ماورالطبیعه ابه حساب میاد پس دوستانی که معارف دینی وفلسفی اسلامی (موضوع فلسفه ی اسلامی نیست)اشنایی ندارن نباید انتظار داشته باشن که با اصول فلسفه ی مادی و علوم تجربی اثبات بشه ویا اینکه چند تا فیزیک دان یگن بله ما با فرکانس سنج فهمیدیم تو این اتاق جنه والان میکنیمش تو گونی:31:
چرا کسی نمی گه الکترون وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟
در زمان کشف ذرات مثل الکترون و پروتون هم ذراتی مثل کوارک وجود داشتن ولی به دلیل اینکه وجودشون تا اون موقع اثبات نشده بود میگفتن وجود ندارن ولی الان میدونیم ذرات بنیادی در ئاقع کوارک ها هستند وبه طور قطعی لثبات شدن .
پس نمیشه گفت جنی وجود نداره چون ممکنه وجودشون اثبات بشه
چیزی به اسم ماوراء الطبیعه وجود نداره
شما خودتون دارین با پیشداوری در این بحث شرکت میکنین بعدشم میگین فلاسفه اسلامی پیشداوری دارن
درضمن فطرت رو تعریف کنین ؟ چه مسایلی فطری هستن؟ به چه دلیل مسایل فطری درست هستند
شما وقتی به طور کلی فلسفه ی اسلامی رو قبول ندارین تعریف این واژه ها چه سودی داره؟
شما بدون دونستن معنای این عبارات فلسفه ی اسلامی رو رد میکنین؟ فیلسوف اگه از خطوط قرمز عبور نکنه مقلد محسوب میشه؟
نکته مهم هم در مورد برهان فطرت وجود پشتوانه ای قوی از مشاهدات وتجربه های شخصی در مورد اونه
موفق باشید
dashhosein38
08-08-2011, 19:10
در زمان کشف ذرات مثل الکترون و پروتون هم ذراتی مثل کوارک وجود داشتن ولی به دلیل اینکه وجودشون تا اون موقع اثبات نشده بود میگفتن وجود ندارن ولی الان میدونیم ذرات بنیادی در ئاقع کوارک ها هستند وبه طور قطعی لثبات شدن .
شما نگاه کن من این در جواب چی گفتم دوستمون گفت این مسایل ثابت شده من این مثال رو در اون مورد زدم
که بگم ثابت نشدن
H A M A S
08-08-2011, 19:20
کار شما توی این تاپیک مثل دو دسته از افراده که میخوان بفهمن مهر و محبت از چه جنسی ساخته شده!
گروه اول یه جدول مندلیف و یه خط کش یه دما سنج گرفته دستش میگه با توجه به این ابزار--مهر و محبتی وجود نداره--چون نمیشه اندازه
اش رو گرفت-جنسش رو فهمید-پی به دماش برد!!
خب راست میگن-مگه محبت عنصره یا دما داره ؟؟
گروه دوم هم معتقدن برای پی بردن به جنس مهر و محبت ابزار مخصوص به خودشو میخواد!
اینها هم راست میگن!
================================================== =======
نتیجه گیری:یه بحثی توی ریاضیات هست به نام اشکال چند بعدی!
این بحث میگه این اشکال وجود داره اما ذهن انسان قادر به تصور اون نیست
چون انسان توی ابعاد محدود شده و نمیتونه به ابعاد بیشتر از 3 بعد فکر کنه!
dashhosein38
08-08-2011, 19:23
شما وقتی به طور کلی فلسفه ی اسلامی رو قبول ندارین تعریف این واژه ها چه سودی داره؟
مگه میشه ادم از چیزی اطلاعی نداشته باشه بعد دربارش اضهار نظر کنه؟ من می خوام تقریر شما از این موضوع رو بدونم
ثانیا کانت و دکارت هم تعاریفی از فطرت داشتند مگه فقط مسلومنا از برهان فطرت استفاده کردن
لاک و هیوم هم که این مساله رو رد کردن
---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------
کار شما توی این تاپیک مثل دو دسته از افراده که میخوان بفهمن مهر و محبت از چه جنسی ساخته شده!
گروه اول یه جدول مندلیف و یه خط کش یه دما سنج گرفته دستش میگه با توجه به این ابزار--مهر و محبتی وجود نداره--چون نمیشه اندازه
---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
مهر ومحبت عینیت ندارن تو ذهن انسان فقط هستند
ولی جن و شیطان گفته شده عینیت دارن
H A M A S
08-08-2011, 19:27
مهر ومحبت عینیت ندارن تو ذهن انسان فقط هستند
ما کاری به جن و شیطان نداریم!!
فقط یه سوال:مهر و محبت وجود دارن یا نه؟؟
dashhosein38
08-08-2011, 19:50
ما کاری به جن و شیطان نداریم!!
فقط یه سوال:مهر و محبت وجود دارن یا نه؟؟
مهر و محبت مفهوم هستند تفسیر مغز انسان تو ذهن انسان وجود دارند وجود عینی نیستن
مستقل از ذهن انسان وجود ندارند
بعضی مسایل عینی هستند وابسته به ذهن انسان نیستند
مثلا فاصله زمین تا خورشید وجود عینی داره چه انسان باشه چه نباشه این فاصله وجود داره و تغییر نمی کنه
مفاهیم ذهنی مسایلی هستند که وجودشون وابسته به مغز انسان اگه مغز ازبین بره اونها هم ازبین میروند
مثل دوستی دشمنی
تعریف وجود تو فلسفه و ادبیات فرق داره
از نظر ادبیات مفاهیم وجود دارند
از دیده فلسفی مفاهیم رو وجود نمی گن
باید گفت که خود جن جزوی از معارف دینی و اسلامیه وبه طور مختصر بهش پرداخته شده واز ماورالطبیعه ابه حساب میاد پس دوستانی که معارف دینی وفلسفی اسلامی (موضوع فلسفه ی اسلامی نیست)اشنایی ندارن نباید انتظار داشته باشن که با اصول فلسفه ی مادی و علوم تجربی اثبات بشه ویا اینکه چند تا فیزیک دان یگن بله ما با فرکانس سنج فهمیدیم تو این اتاق جنه والان میکنیمش تو گونی
جن یک موضوع علمی نیست
در اصل جن و پری همگی جزو داستان ها و خرافاتی بودن که قبل از ادیان سامی (یهود - مسیح و اسلام) هم وجود داشتن
موضوعی علمی نبوده که بخواد به اون پرداخته بشه
به غیر از کتاب های دینی و داستانی که به شدت به این موضوع پرداخته در مبحث علمی مقبولیت نداره
تا حالا هم دیده نشده که کسی سعی در اثبات این مسائل از طریق علم داشته باشه...و کسی هم نتونسته وجود همچین چیزهایی رو از طریق علم اثبات کنه
شما خودتون دارین با پیشداوری در این بحث شرکت میکنین بعدشم میگین فلاسفه اسلامی پیشداوری دارن
من پیشداوری نکردم
چیزی است که به وفور در بین فلاسفه اسلامی دیدم
در ضمن از کی تا حالا ماوراء الطبیعه اینقدر معتبر شده که بخوایم برای اون مدرک دانشگاهی در نظر بگیریم؟!
H A M A S
08-08-2011, 21:06
مهر و محبت مفهوم هستند تفسیر مغز انسان تو ذهن انسان وجود دارند وجود عینی نیستن
مستقل از ذهن انسان وجود ندارند
بعضی مسایل عینی هستند وابسته به ذهن انسان نیستند
مثلا فاصله زمین تا خورشید وجود عینی داره چه انسان باشه چه نباشه این فاصله وجود داره و تغییر نمی کنه
مفاهیم ذهنی مسایلی هستند که وجودشون وابسته به مغز انسان اگه مغز ازبین بره اونها هم ازبین میروند
مثل دوستی دشمنی
تعریف وجود تو فلسفه و ادبیات فرق داره
از نظر ادبیات مفاهیم وجود دارند
از دیده فلسفی مفاهیم رو وجود نمی گن
نیازی به بحث فلسفی نیست!!
جواب سوال من یک کلمه است
بله
یا خیر!
جن یک موضوع علمی نیست
در اصل جن و پری همگی جزو داستان ها و خرافاتی بودن که قبل از ادیان سامی (یهود - مسیح و اسلام) هم وجود داشتن
موضوعی علمی نبوده که بخواد به اون پرداخته بشه
تا حالا هم دیده نشده که کسی سعی در اثبات این مسائل از طریق علم داشته باشه...و کسی هم نتونسته وجود همچین چیزهایی رو از طریق علم اثبات کنه
من پیشداوری نکردم
چیزی است که به وفور در بین فلاسفه اسلامی دیدم
در ضمن از کی تا حالا ماوراء الطبیعه اینقدر معتبر شده که بخوایم برای اون مدرک دانشگاهی در نظر بگیریم؟!
خیلی این نظرات جالبه دوستان. از این نظر که همین چند خط به خودی خود انواع مغالطات و تناقضات رو در خودش داره که نشانه ای از افکار مغشوشه. خودتون ببینین:
موضوعی علمی نبوده که بخواد به اون پرداخته بشهوقتی ملل قدیم و ملل جدید همه راجع به پدیده ای صحبت میکنن یعنی چه بخواهی چه نخواهی وجود داشته و براشون قابل تجربه بوده. پس برچسب خرافات رو بهش نمیتونی بزنی. ضمناً چون در آزمایشگاه قابل اثبات نیست دیگه داستان و خرافات شده؟؟
در ضمن از کی تا حالا ماوراء الطبیعه اینقدر معتبر شده که بخوایم برای اون مدرک دانشگاهی در نظر بگیریم؟! هیچ امر متافیکی در ازمایشگاه قابل اثبات نیست پس ماوراء الطبیعه سراسر کشک و خرافاته؟؟ ضمن اینکه اگر فقط چند ساعت تاریخ علم رو مطالعه میکردی میدیدی که بسیاری از اصول مسلم علمی امروز رو در قرون وسطا افرادی مثل خودت برچسب خرافات میزدن و گویندگانش رو هم می سوزوندن!
چیزی است که به وفور در بین فلاسفه اسلامی دیدمیک تناقض اشکار. پس با کنار هم قرار دادن جملاتت به این نتیجه میرسیم فلاسفه در خرافات زندگی میکنن. دلیل؟؟ چون در ازمایشگاه قابل اثبات نیست! بیچاره فلاسفه خبر ندارن که یه بابایی پیدا شد و بالکل همشون رو برچسب خرافاتی زد! به به!
من پیشداوری نکردمشما با این نظرات بدیع! اصلاً داوری میتونی بکنی که حالا میخوای پیشداوری کنی! کسی که متافیزیک رو خرافات میدونه به نفعشه تماشاچی بمونه!:31:
وقتی ملل قدیم و ملل جدید همه راجع به پدیده ای صحبت میکنن یعنی چه بخواهی چه نخواهی وجود داشته و براشون قابل تجربه بوده. پس برچسب خرافات رو بهش نمیتونی بزنی. ضمناً چون در آزمایشگاه قابل اثبات نیست دیگه داستان و خرافات شده؟؟
پس حتما اسب های بالدار هم وجود دارن که از سیاره های دیگه میان
چون خیلی از ملل هستن که در مورد همچین چیزی صحبت میکنن...اژدها هم وجود داشته که از دهانش آتش بیرون میداده
پری دریایی هم وجود داشته
هیچ امر متافیکی در ازمایشگاه قابل اثبات نیست پس ماوراء الطبیعه سراسر کشک و خرافاته؟؟ ضمن اینکه اگر فقط چند ساعت تاریخ علم رو مطالعه میکردی میدیدی که بسیاری از اصول مسلم علمی امروز رو در قرون وسطا افرادی مثل خودت برچسب خرافات میزدن و گویندگانش رو هم می سوزوندن!
وقتی چیزی قابل اثبات نیست چطور میشه اثباتش کرد؟!
چطور اسم علوم ماوراء الطبیعه روی اون قرار داده میشه و مدارک دانشگاهی هم برای اون اختصاص میدن ولی توی ازمایشگاه علمی و از طریق علم قابل اثبات نیست
عجب علوم جالبی!!!! این هم نمونه جدید علمه.
یک تناقض اشکار. پس با کنار هم قرار دادن جملاتت به این نتیجه میرسیم فلاسفه در خرافات زندگی میکنن. دلیل؟؟ چون در ازمایشگاه قابل اثبات نیست! بیچاره فلاسفه خبر ندارن که یه بابایی پیدا شد و بالکل همشون رو برچسب خرافاتی زد! به به!
اون فلاسفه ای که حرف اول و آخرشون حرف کتب دینیه
فیلسوفی که میگه جن و شیطان و پری و روح وجود دارن ولی نمیتونه به هیچ وجه اثباتش کنه بیشتر شبیه به یک فرد خرافاتیه تا یک فیلسوف.
شما با این نظرات بدیع! اصلاً داوری میتونی بکنی که حالا میخوای پیشداوری کنی! کسی که متافیزیک رو خرافات میدونه به نفعشه تماشاچی بمونه!
شما هم بهتره زیاد جوش نزنی
همیشه همین بوده...بحث دین و علم که میاد وسط یک سری ها رگ غیرتشون میزنه بیرون و میان جو تاپیک رو به هم میزنن
شما با وظیفه اصلیت برس...بقیه میتونن اینجا پست بدن
Big-Boss
08-08-2011, 21:57
یکی از دوستان گفته بود که این بحث به سرانجام نمیرسه من موافقم
چون اینجا ابتدا اینجا روی یک موضوع تمرکز نداره و از این شاخه به اون شاخه پریدن به هیچ جایی نمیرسیم
ثانیا اطلاعات دوستان در یک سطح نیست ،
ثالثا هنوز سر مسائل مبنایی اختلاف نظر وجود داره
یکی از دوستان گفته بود چون فلسفه اسلامی به ماورا الطبیعه میپردازه فلسفه نیست ، اخه این شد ملاک فلسفه بودن؟
اگه اینطوریه کانت فیلسوف بزرگ غرب هم که نظریه نومن فنومن را مطرح کرده فیلسوف نیست
اگر می خواهید بحث به یک جایی برسه روی یک موضوع تمرکز کنید و ادامه بدین این یه پیشنهاد بود بازم ممنون از همه
پستها رو میخوندم این برام جالب اومد،چون خارج از کلیت بحث هست فقط یه اشتباه رو تصحیح کنم(کماکان ناضر هستم نه شرکت کننده.):
تمام فقها سنتی فلسفه رو به کلی رد میکنند،یه مفهوم جدیدی هست که چند دهه بیشتر نیست به حوزه راه پیدا کرده
چیزی به اسم فلسفه اسلامی وجود خارجی نداشته مگر در کتب چاپ بعد از انتقلاب فرهنگی.
و کار درستی هم میکردند قدما،دین با فلسفه قابل اثبات نیست،دینی هم که به ما رسیده از صدر اسلام هیچ توجیه فلسفی درش نبوده،توجیه فطری داره بیشتر.
به عنوان مسلمان این مفاهیم جدیدی که وارد دین شده (با جهل یا قصد) فقط داره به دین ضربه میزنه:
تطبیق احکام دین با علم
فلسفه اسلامی
کشفیات علمی قرآن
بین علمای بزرگ عصر حاضر هیچوقت چنین چیزهایی رو نمی بینید که تبلیغ کنند،
مثلا اینجا وقتی من میگم قرآن منطقیه. شما حتی اگه قبول ندارید باید اینجا این مبنا رو قبول کنید ، و بعد توی یه تاپیک جداگونه در مورد منطقی بودن قرآن و اینا بحث کنید.
lol
زمان ما یه کتابی تو مدرسه بود اسمش فلسفه و منطق بود،خوندنش به شدت توصیه میشه!!
پس حتما اسب های بالدار هم وجود دارن که از سیاره های دیگه میان
چون خیلی از ملل هستن که در مورد همچین چیزی صحبت میکنن...اژدها هم وجود داشته که از دهانش آتش بیرون میداده
پری دریایی هم وجود داشته
اینها چیزهاییه که بعضی گذشتگان فقط دربارشون داستان ساختن و هیچکس امروزه دربارش صحبت نمیکنه جز یه عده مثل خودت. پس کسی نمیتونه اینها رو به متافیزیک ربط بده البته بازم جز خودت!
وقتی چیزی قابل اثبات نیست چطور میشه اثباتش کرد؟!خدا قابل اثبات تجربی نیست پس وجود نداره؟؟ البته که از نظر جنابعالی جواب منفیه! از نظر منم عقل جنابعالی چون قابل اثبات تجربی نیست پس وجود نداره.:31:
چطور اسم علوم ماوراء الطبیعه روی اون قرار داده میشه و مدارک دانشگاهی هم برای اون اختصاص میدن ولی توی ازمایشگاه علمی و از طریق علم قابل اثبات نیست
عجب علوم جالبی!!!! این هم نمونه جدید علمه.
پسرم نمیدونم چند کلاس درس خوندی چون از صحبتات نمیشه فهمید اصلاً درس خونده باشی ولی لازمه بدونی من اندازه ی کل عمرت با آزمایشگاه و تئوریها و درسهای دانشگاهی اون آشنام و کارمه. از اینجهت گفتم تا بدونی دیگه لازم نیست اینقدر بخودت زحمت بدی برای من ازمایشگاه ازمایشگاه و مدرک دانشگاهی مدرک دانشگاهی کنی!
هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد....
اون فلاسفه ای که حرف اول و آخرشون حرف کتب دینیه
فیلسوفی که میگه جن و شیطان و پری و روح وجود دارن ولی نمیتونه به هیچ وجه اثباتش کنه بیشتر شبیه به یک فرد خرافاتیه تا یک فیلسوف.از کی تا حالا جن شده جزو فلسفه؟؟ از کی تا حالا فلسفه ی دینی هم داشتیم؟؟!! جالبه. قبلاً هم گفتم همیشه از افاضاتت کسب فیض میکنیم و مشعوف میشیم:31:
برای اینکه بعنوان شروعی بر یادگیری فلسفه(که معلوم شد چیزی ازش نمیدونی) باهات صحبت کرده باشم باید بگم که فلسفه و دین از هیچ جهت نسبتی با هم ندارن. دین بر سنت و شریعت تکیه داره در حالیکه فلسفه بر براهین عقلی. حالا هر دو در جاهایی به نتایج واحد ممکنه برسن و بعبارتی با هم تلاقی کنن. همین میتونه باعث شه عوام بیان عبارت مضحک فلسفه ی دینی رو از روی سنگینی معده به هوا پرتاب کنن و دو تا عوامتر هم براشون تشکر بزنن!
شما هم بهتره زیاد جوش نزنیببخشین جوش چی رو؟؟ جوش بیسوادی شما رو؟؟ نه عزیزم مگه بیکارم!
همیشه همین بوده...بحث دین و علم که میاد وسط یک سری ها رگ غیرتشون میزنه بیرون و میان جو تاپیک رو به هم میزنننکته ی خوبی رو اشاره کردی. چون تا به اینجا فکر نکنم هیچکس در نظراتت نه درکی از دین دیده باشه یا درکی از فلسفه و یا ذره ای از علوم تجربی. پس نتیجه ی منطقی این میشه که رگ تعصب و بیسوادی یه سری ها زده بیرون که تاپیک رو پر از اراجیف کردن! اراجیف من دراوردی مثل: فلسفه ی دینی - خرافات دینی - اثبات با مدرک دانشگاهی!!(که هیچوقت تو عمرشون نداشتن!) - و.....
شما با وظیفه اصلیت برس...وظیفه ی اصلی من روشن کردن اسمون ریسمون کردنهای شما بود که ظاهراً اونقدر داری تقلا میکنی که دیگه عیان شده و نیازی به انجام وظیفه از سوی من نیست. ولی به سهم خودم از اینکه وظیفم رو یاداوری کردی تشکر میکنم.:46:
online_amin
09-08-2011, 00:18
هر کس تونست اثبات کنه که "گذشته و دیروزی" وجود داشته من جن رو براش ثابت میکنم.
هر کس تونست ثابت کنه که من وجود خارجی دارم (از طریق علمی) شخص من وجود جن رو براش ثابت میکنم.
هر کس تونست بگه آخرین عدد چه عددی هست من وجود خدا و جن رو براش ثابت میکنم.
هر وقت جواب این سه تا سئوال رو پیدا کردید بهم پ.خ کنید تا من هم براتون وجود اون ها رو ثابت کنم.
malkemid
09-08-2011, 00:42
هر کس تونست ثابت کنه که من وجود خارجی دارم (از طریق علمی) شخص من وجود جن رو براش ثابت میکنم.
هر وقت جواب این سه تا سئوال رو پیدا کردید بهم پ.خ کنید تا من هم براتون وجود اون ها رو ثابت کنم.
می بینم که به روش دکتر سوال رو با سوال جواب میدید!:31:
شما وجود خارجی داری چون از ماده تشکیل شدی...وزن داری...حجم داری...
آخرین عدد هم که وجود نداره که من بخوام براتون اثبات کنم...شما که میگی جن وجود داره باید اثباتش کنی.
اینکه شما امروز وجود داری...نشون دهنده وجود دیروزه!
www.hadi
09-08-2011, 01:24
خوب جاپنی ها بهتر از من وشما به شیاطین و اجنه اعتقاد دارن چون فیلم مشهور "کینه" در آسیای شرقی و جاپن فروش خوبی داشت اون اقای جاپنی شما رو دست انداخته دلیل نمیشه چون دین نداره کسی خدا نشناس باشه برا همه ما ثابت شده اس که اونها چطور قظیه ها رو ثابت میکنن مو شکافی میکنن اگه من و اکثر مردم یه چیزایی راجع به بعد چهارم و بعد خلع شنیدیم مطمین باشین خیلی بیشتر از من وشما اطلاعات دارن.
www.hadi
09-08-2011, 01:45
سلام دوست عزیز این سه سوال شما سفسطه هست یعنی چه مثلا اگه دیروز وجود نداره الان کجا تشریف دارید بله وجود خارجی دارید باور نمیکنی خودت رو از پشت بام پرت کنید پایین میبنن چطور بلانصبت له میشی برا خودتم ثابت میشه:27: راجع به سوال اخری اعداد توسط انسان خلق شده یه چیز قرار دادی در ریاضی هست معلومه که نباید نهایت داشته باشه مثال خط مستقیم آخرش کجاست؟ هر اندازه که شما بخوای والا همه چی در عالم هستی محدود هس مثال تعداد انسانها حیوانات گیاهان ..... جز ستارگان و سیارات که اونم هنوز بشر به اون علم دست پیدا نکرده که بره و کشف بکنه :40:
Scary Feelings
09-08-2011, 01:59
ببخشید اما بی منطقی تو این تاپیک خیلی زیاد شده!!!!!
موضوع تاپیک این بوده که وجوود یه موجود(چه باشه چه نه) رو اثبات کنید , اما یه سری حرفا آدم میبینه که نمیتونه تحمل کنه!
ببخشید اما بی منطقی تو این تاپیک خیلی زیاد شده!!!!!
موضوع تاپیک این بوده که وجوود یه موجود(چه باشه چه نه) رو اثبات کنید , اما یه سری حرفا آدم میبینه که نمیتونه تحمل کنه!
متأسفانه سوء استفاده ی بعضیها از ازادی همین میشه....
فرض کن تاپیک زدی الکترودینامیک را اثبات کنید یکی میاد از راه معادله ی شرودینگر یکی میاد از راه نظریه ی کوانتوم یکی از راه نتایج ماکسول سعی در اثبات میکنه. یکی هم محض پارازیت یا هر چی میاد میگه اصلاً اتم قابل اثبات نیست و خرافاته چه برسه به..... .خب این پرته دیگه میخوای چکارش کنی؟؟ همین قضیه در این دست تاپیکها هم وجود داره. آقایی که چپ و راست داری میگی جن و دین و خدا و فلان خرافاته و قابل اثبات نیست و همه میدونیم اصلاً باوری به اینا نداری مگه چشمات نمیبینه این تاپیک رو برای راههای اثبات باز کردن نه برای تو که بیایی تاپیک رو بسمتی که از قبل میخوای منحرف کنی و بحثها رو غرض ورزانه به اون سمت دلخواه خودت بکشونی که اخرشم همه ول کنن برن و به اون منظور خودت.... برسی! متأسفانه همه میدونیم این قماش(دو سه نفر) توی این روشها حرفه ای شدن و ایجاب میکنه مسئولان انجمن برخورد جدی تری باهاشون داشته باشن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.