ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل در بسته نشدن برنامه

cnmeysam
06-08-2011, 21:21
با سلام من سوالات زيادي پرسيدم ولي كسي جوابي نداده اگه ميشه به اين سوالم جواب بدين
من هروقت يه پروژه شروع ميكنم و او پروژه از چند فرم تشكيل ميشه بعد اينكه پروژه رو اجرا ميكنم يا حتي وقتي به فايل EXE تبديل ميكنم بعد از زدن زربدر برنامه ظاهرا بسته شده ( فرم مخفي ميشه ) ولي تو تسك مننجر كه ميرم هنوز بازه يا تو VB استاپ نميشه و وارد صفحه طراحي نميشه كسي ميدونه دليل اين جريان چيه و راه حل مشكل چيه؟
من حتي از دستورات unload me و end استفاده كردم يعني يه باتن جدا هم تعريف كردم ولي مشكل حل نشد
فقط وقتي از چند فرم تشكيل ميشه پروژه با اين مشكل برخورد ميكنم لطفا يكي راهنمايي كنه !!!

Payman_62
07-08-2011, 15:58
سلام.
یه نمونه این جا بذار ببین بقیه کاربران هم همین مشکل براشون پیش میاد یا نه.

Mr.reCoder
07-08-2011, 18:34
در vb6 فکر کنم مربوط به باگی در یکی از کامپوننتهای OLE یا یه همچین چیزی باشه. یکی از activeX ها لود میشه و دیگه آنلود نمیشه!!! که باید به طور دستی اونو از حافظه آنلود کرد.
بهتره اطلاعات بیشتری در مورد پروژتون بدید که بتونیم بهتر تصمیم بگیریم.

من هم برخی مواقع وقتی تو C++ نسخه 6 (همون قدیمیه) برنامه منویسم موقع build کردن کلا می ایسته. بعد از تحقیقاتی که انجام دادم دیدم که وقتی مسیر internal debugger بخوبی تنظیم نیست این اتفاق میافته. یعنی وقتی کامپایلر های مختلفی از شرکتهای مختلف مانند بورلند دلفی نصب میشه مسیر دیباگرها ( و حتی مسیر فالیهای include) تغییر یافته و مشکل ایجاد میشه.

cnmeysam
09-08-2011, 06:49
اين اتفاقيه كه واسم ميوفته چه وقتي برنامه به صورت EXE هست چه تو خود VB برنامه مخفي ميشه ولي بسته نميشه تو VB مجبور ميشم STOP بزنم تو حالت EXE مجبور ميشم برم تو TASKMANENGER از اونجا END TASK كنم برنامه رو اين رو فقط واسه تست UPLOAD كردم خوتون ببينيد بهتر متوجه منظورم ميشيد اگه ميشه بگيد مشكل از كجاست و راه چاره چيه؟ تو هربرنامه اي كه مينويسم و چند فرم داره دقيقا همين مشكل هستش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در ضمن يه سوال ديگه چه جوري آدرس ديتابيس رو با كد نويسي به برنامه بدم آخه وقتي از قسمت DATABASENAME ديتا آدرس ميدم مجبورم ديتا بيس رو تو مسيري كه اونجا هست بذارم نميشه خودش تو مسير نصبش پيدا كنه مثلا فرقي نكه ديتا بيس تو درايو D باشه يا C ?

Mr.reCoder
09-08-2011, 12:28
سلام!
اولا این برنامه (البته ببخشین ها) آماتورترین برنامه ای هست که دیدم. پسر ! چرا 10 فرم ساختی! حالا میخواستی کافی نت 100 کامپیوتر داشت!!!:31: اون وقت 100 فرم میسازی!
دوما (این دلیل بسته نشدن برنامه است!:46:) چون شما تو روتین load برنامه به انواع فرمها (FormSystem ها) دسترسی داشتین! خوب معلومه برنامه همه ی فرما رو تو حافظه لود میکنه و دیگه نه تنها حافظه اشغال میشه!:13: بلکه با این بنیان ضعیف تو VB6 خیلی مواقع برنامه میترکه!!:41:
سوما! حالا چرا VB 6 که مال قرن 1 میلادیه! خوب با وی بی یا سی شارپ دات نت بنویس!!!
چهارما! چه طوری حالا برنامه رو موقع بسته شدن فرم اصلی پایان بدیم؟؟:27: من رفتم توی رویداد فرم آنلود(Unload) مربوط به فرم اصلی یه End نوشتم!!:31: برنامه خوب شد:

!Plus
09-08-2011, 12:40
کد زیر رو به کد های فرم اصلی تون اضافه کنید...!؟! :

من که اضافه کردم درست شد... وقتی کارتون با یه فرم تموم میشه باید از حافظه خارجش کنید... تا این مشکلات پیش نیاد...!؟!

واسه خارج کردن یک شی از حافظه از Unload استفاده میشه... شما خاصیت Visible فرم رو 0 می کردید... و فرم مخفی میشد...!؟! (از حافظه خارج نمیشد...!؟!) و این مشکلات پیش می اومد...!؟!

واسه آدرس دهی از طریق کد هم می تونید از کد زیر تو رویداد Form_Load استفاده کنید...!؟! :

system01 برای فرم FormSystem01 و system02 برای فرم FormSystem02 و الی آخر...

موفق باشید...!؟!

--ویرایش شد----------------------------

ببخشید جناب Mr.reCoder من پست شما رو ندیدم...!؟! :11: (وقتی داشتم پست میدادم پست شما نبود...!؟! :13:)

موفق باشید...!؟!

cnmeysam
12-08-2011, 04:48
سلام!
اولا این برنامه (البته ببخشین ها) آماتورترین برنامه ای هست که دیدم. پسر ! چرا 10 فرم ساختی! حالا میخواستی کافی نت 100 کامپیوتر داشت!!!:31: اون وقت 100 فرم میسازی!
دوما (این دلیل بسته نشدن برنامه است!:46:) چون شما تو روتین load برنامه به انواع فرمها (FormSystem ها) دسترسی داشتین! خوب معلومه برنامه همه ی فرما رو تو حافظه لود میکنه و دیگه نه تنها حافظه اشغال میشه!:13: بلکه با این بنیان ضعیف تو VB6 خیلی مواقع برنامه میترکه!!:41:
سوما! حالا چرا VB 6 که مال قرن 1 میلادیه! خوب با وی بی یا سی شارپ دات نت بنویس!!!
چهارما! چه طوری حالا برنامه رو موقع بسته شدن فرم اصلی پایان بدیم؟؟:27: من رفتم توی رویداد فرم آنلود(Unload) مربوط به فرم اصلی یه End نوشتم!!:31: برنامه خوب شد:

سلام معذت آخه من تازه کارم در مورد VB6 آخه هنوز تو دانشگاه های ما VB6 تدریس میشه متاسفانه میشه بگین خوب جای باز کردن این همه فرم باید چیکار میکردم اگه راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم آخه وقتی از تب استفاده میکنم میگه تعداد آیتمهای برنامه از 255 بیشتر شده راه دیگه ای به ذهنم نرسید میشه راه حلش رو بهم بگین که چه جوری اینهمه فرم باز نکنم تا هر تعداد سیستم که بود مشکلی پیش نیاد؟

cnmeysam
14-08-2011, 00:17
پس چرا کسی راهنمایی نمیکنه؟ کجا رفتین پس؟

cnmeysam
15-08-2011, 02:54
سلام 2 تا سوال داشتم میشه بگین واسه اینکه واسه برنامم اینهمه فرم نسازم چیکار کنم ( یعنی وقتی برنامه یه فرم رو به تعداد زیاد میخواد و باید اون فرم ظاهرن مثل قبلی باشه ولی یه فرم جدید با دیتا بیس جدید باشه چیکار باید کرد ) منظورم تو همین برنامه مدیریت کافی نت که گذاشتمه و سوال 2 چیکار کنم که وقتی فرم رو فول اسکرین یا ماکزیمایز میکنم فرمم بهم نریزه؟

amirxbest
16-08-2011, 00:00
1-میتونی از کامپوننت tab control استفاده کنی و مجبور نیستی از چند فرم استفاده کنی.
روشهای دیگه ای هم هست مثل استفاده از picture box که زیاد منطقی نیست.
2-وایه اینکه فرمت به هم نریزه باید از کامپوننت ثautosize استفاده کنی که تو نت بگردی پیدا میکنی.
خواستی بگو آپلود کنم.
موفق باشید:46:

cnmeysam
16-08-2011, 00:12
1-میتونی از کامپوننت tab control استفاده کنی و مجبور نیستی از چند فرم استفاده کنی.
روشهای دیگه ای هم هست مثل استفاده از picture box که زیاد منطقی نیست.
2-وایه اینکه فرمت به هم نریزه باید از کامپوننت ثautosize استفاده کنی که تو نت بگردی پیدا میکنی.
خواستی بگو آپلود کنم.
موفق باشید:46:
سلام ممنون ولی من اصلا نفهمیدم میشه واسم یه مثال آپلود کنی؟
وقتی از تب استفاده کنم اگه تعداد سیستم ها زیاد باشه گیر میده که تعداد کاراکترات از حد استاندارد 255 بیشتر شده
در ضمن کسی میدونه چطور میشه زبان پیشفرض یه تکست باکس رو فارسی کرد؟

cnmeysam
16-08-2011, 01:18
با عرض شرمندگی ولی من نتونستم بازم دیتا بیس رو به تکست باکس وصل کنم میشه دستور اونم بنویسید برام؟:11:
من اینجوری میذارم ارور میده باید چه مدلی بنویسم کدم رو میشه راهنمایی کنید؟

در ضمن کسی میدونه چطور میشه زبان پیشفرض یه تکست باکس رو فارسی کرد؟
و اینکه چه جوری میشه یه فرم رو چند بار فراخوانی کرد و رو هر باتن جدیدی که کلیک میشه او ن فرم به دیتا بیس جدیدی وصل بشه؟

cnmeysam
17-08-2011, 06:29
میشه یکی سریعتر جوابم رو بده آخه من خیلی سوال دارم خیلی هم عجله دارم متاسفانه کسی هست جواب بده؟

cnmeysam
21-08-2011, 06:21
کسی میدونه چطور میشه زبان پیشفرض یه تکست باکس رو فارسی کرد؟ یعنی بعد از اجرای برنامه اون تکست باکس خاص فقط فارسی باشه بقیه انگلیسی بمونن!!!

من برای دیتا بیس این روش رو هم پیدا کردم کسی میتونه کامل ترش کنه؟ یا اگه کسی راه حل دیگه ای داره لطفا یاد بده!

مثل اضافه کردن جستجو، گزینه قبلی، گزینه بعدی، گزینه اولین جدول و آخرین جدول !!

a= یک جدول
asa= نام یک تیبل
ok.mdb=نام بانک اطلاعاتی