مشاهده نسخه کامل
: کاهش سرعت سیستم و وقفه و تیک در صدای سیستم
dez.fuli
06-08-2011, 12:17
سلام.
چند وقتی هست که موقعی که کاری مازاد بر پخش موسیقی با سیستم انجام میدم: (مثلا هنگام استفاده از فایرفاکس و یا کار با pdf و استفاده از acrobat reader یا هر کار دیگری از این قبیل) اجرای آهنگ تیک داره یا کلا خیلی صاف پخش نمیشه. هیچ تغییر سخت افزاری تو سیستم ندادم و قبلا هیچ مشکلی با همین سیستم نداشتم.
باید بگم به نظرم سرعت اجرای برنامه ها هم کمتر شده!
برنامه هایی هم که استفاده می کنم همون هایی هست که قبلا استفاده میکردم. چیز جدیدی ندارم که احتمال بدم مشکل از اونه.
میشه راهنمایی بفرمایید مشکل از کجاست؟
با تشکر...
dez.fuli
06-08-2011, 15:49
احتمال میدم مشکل از media player باشه چونکه همون آهنگ رو وقتی با KMPlayer پخش میکنم هیچ مشکلی حین پخش آهنگ وجود نداره.
Dariushtanha
06-08-2011, 15:53
احتمال قوی CPU (احتمالا به دلیل وجود ویروس)داره کم میاره.در این به حالت Task Manager برید و در سربرگ Processes
ببینید کدام پروسه داره CPU زیاد و بیدلیل مصرف میکنه و اعلام کنید تا بتونیم بیشتر کمکتون کنیم
dez.fuli
06-08-2011, 16:27
احتمال قوی CPU (احتمالا به دلیل وجود ویروس)داره کم میاره.در این به حالت Task Manager برید و در سربرگ Processes
ببینید کدام پروسه داره CPU زیاد و بیدلیل مصرف میکنه و اعلام کنید تا بتونیم بیشتر کمکتون کنیم
در شرایط عادی سیستم و فقط با فعال بودن firefox :
CPU usage=10-18%
Physical Memory=60-65%
در ضمن Avast internet security روی سیستمم نصب هستش و مرتب هم آپدیتش میکنم. (روزی دوبار)
jafarian
06-08-2011, 16:33
اگرداخل تسک منیجربرنامه ای به اون صوزت cpu شما رو اشغال نکرده باشه و سیستمتونم ویروس نداشته باشه به وسیله یک برنامه رجیستری سیستم خودتون مرتب کنید برنامه win7codecs روی سیستم خودتون نصب کنید درایور کارت صوتی خودتونم پاک کنید و ازنوع نصب کنیدحتما آپدیت باشه :20:
Dariushtanha
06-08-2011, 16:34
در شرایط گیر کردن Task manager بگیرید و نه در حالت عادی.یکبار بطور کامل درایو ویندوز را ویروسیابی کنید.از برنامه Windows 7 Manager هم برای رفع مشکلات جانبی میتونید بهره بگیرید.
dez.fuli
06-08-2011, 16:41
دوستان اشکال از خود مدیاپلیر ویندوز نمی تونه باشه؟ چونکه عرض کردم با KMPlayer مشکلی ندارم و تیک صدا از بین میره!
در ضمن در اوج کار سیستم :
CPU usage=75-90%
physical memory=75-98%
از windows 7 codec هم با تنظیمات پیش فرضش و بدون هیچگونه دستکاری در تنظیماتش استفاده میکنم. در ضمن از برنامه tuneup utilities 2011 هم استفاده میکنم. الانم رفتم برای ویروس یابی ولی فکر نکنم سیستمم ویروسی باشه بازم اطاعت میشه ویروس یابی میکنم و نتیجه رو عرض می کنم.
Dariushtanha
06-08-2011, 16:52
دوستان اشکال از خود مدیاپلیر ویندوز نمی تونه باشه؟ چونکه عرض کردم با KMPlayer مشکلی ندارم و تیک صدا از بین میره!
در ضمن در اوج کار سیستم :
CPU usage=75-90%
physical memory=75-98%
از windows 7 codec هم با تنظیمات پیش فرضش و بدون هیچگونه دستکاری در تنظیماتش استفاده میکنم. در ضمن از برنامه tuneup utilities 2011 هم استفاده میکنم. الانم رفتم برای ویروس یابی ولی فکر نکنم سیستمم ویروسی باشه بازم اطاعت میشه ویروس یابی میکنم و نتیجه رو عرض می کنم.
اگه منظورتون از اوج کار همون شرایط گیر کردنه باید ببینید کدام پروسه ها چه مقدار از CPU را استفاده میکنن و آیا مصرف غیر عادی صورت میگیره یا خیر.و اما در مورد اینکه مشکل از Windows Media Player باشه باید بگم که بطور مستقیم خیلی بعیده که از این باشه. مگر فایل صوتی شما خاص باشه یا...راستی درایو ویندوز و درایوی که فایلهای
صوتی شما از اونجا دارن اجرا میشن را Defrag کنید.
dez.fuli
06-08-2011, 17:58
خب یه ویروس یابی کامل انجام دادم و هیچ موردی پیدا نشد. سیستم از این لحاظ مشکلی نداره!
dez.fuli
07-08-2011, 02:44
یه چیزی که چند لحظه پیش متوجه شدم اینه که مشکل مدیا پلیر با فایلهاییه که کیفیت اونها 128kbit یا پایینتره! در شرایطی که یه فایل 320kbit باهاش پخش کنم مشکلی نداره و کاملا صاف و بدون هر گونه صدای تاخیری یا تیک اونو پخش میکنه.
Dariushtanha
07-08-2011, 13:45
یه چیزی که چند لحظه پیش متوجه شدم اینه که مشکل مدیا پلیر با فایلهاییه که کیفیت اونها 128kbit یا پایینتره! در شرایطی که یه فایل 320kbit باهاش پخش کنم مشکلی نداره و کاملا صاف و بدون هر گونه صدای تاخیری یا تیک اونو پخش میکنه.
پس ظاهرا یک سری تداخل در استفاده از منابع کدک موجود در ویندوز شما پیش اومده.شما Mega codec pack یا جدیدترین ورژن Windows 7 codecs را نصب کنید مشکلتان حل میشه
dez.fuli
07-08-2011, 16:23
پس ظاهرا یک سری تداخل در استفاده از منابع کدک موجود در ویندوز شما پیش اومده.شما Mega codec pack یا جدیدترین ورژن Windows 7 codecs را نصب کنید مشکلتان حل میشه
عرض شود به حضورتون که من از قبل windows7 codecs رو سیستم داشتم. این موضوع رو در اولین پست هم به اطلاع اساتید عزیز رسوندم.
خب من windows7 codecs از روی سیستم پاک کردم و Mega codec pack رو نصب کردم. مشکل همچنان پابرجاست:41:
تغییر چشمگیری بوجود نیامد!
Dariushtanha
07-08-2011, 19:35
یکبار هم Windows Media Player را بطور کامل Uninstall کنیدو بعد ریاستارت مجددا نصب کنید ببینید تفاوتی حاصل میشود یا خیر
dez.fuli
08-08-2011, 09:42
یکبار هم Windows Media Player را بطور کامل Uninstall کنیدو بعد ریاستارت مجددا نصب کنید ببینید تفاوتی حاصل میشود یا خیر
اینو هم که فرمودید انجام دادم تفاوتی حاصل نشد. :41:
یک نکته ای هست میخوام بهتون بگم ! شاید مطلع نباشید !
میدونید نصب همزمان چندین کدک باعث عدم اجرا ، وقفه ، تیک ، آمدن صدا تنها بدون تصویر ، یا تصویر بدون صدا ... میشه ؟
حتما فقط یه کدک نصب کنید ، بهترین هم k-lite code هستش !....
dez.fuli
09-08-2011, 02:16
یک نکته ای هست میخوام بهتون بگم ! شاید مطلع نباشید !
میدونید نصب همزمان چندین کدک باعث عدم اجرا ، وقفه ، تیک ، آمدن صدا تنها بدون تصویر ، یا تصویر بدون صدا ... میشه ؟
حتما فقط یه کدک نصب کنید ، بهترین هم k-lite code هستش !....
قطعا همین طور هست
من K-Lite Codec Pack رو برای اجرای کامل فایلهای صوتی و تصویری و CoreAVC H264 Video Codec Pro v2.0.0 رو برای اجرای بهینه ویدئوی HD رو ویندوز نصب کردم. قبلا هم همین ها رو داشتم و هیچ مشکلی وجود نداشت. الان هم هر دو رو پاک کردم ولی همچنان مشکل وجود داره!
قطعا همین طور هست
من K-Lite Codec Pack رو برای اجرای کامل فایلهای صوتی و تصویری و CoreAVC H264 Video Codec Pro v2.0.0 رو برای اجرای بهینه ویدئوی HD رو ویندوز نصب کردم. قبلا هم همین ها رو داشتم و هیچ مشکلی وجود نداشت. الان هم هر دو رو پاک کردم ولی همچنان مشکل وجود داره!
یک پیشنهاد دیگه برای حل مشکل شما !
از نرم افزار های بوتیبل bootable تست سلامت سخت افزار استفاده کن..... من به شما نرم افزار quicktech pro 5 رو پیشنهاد میکنم که داونلود کنی ( اگه پکیج کینگ رو داری توی دی وی دی 7 موجود هست این نرم افزار)
یا hiren's boot cd که نرم افزار جامعی است ، برخی از قابلیت های تست سخت افزار رو داره(در پک موجوده).....
باید مطمئن بشی قطعاتت از سلامت برخوردار هستن این اولین کاریه که میتونی بکنی . نرم افزار های مشابه دیگه هم هستن . ضمنا اینجور مشکلات اکثرا ( نه همیشه) بخاطر ram هست . مثلا رم شما دچار مشکل شده باشه یا استفاده از برند های متفاوت رم در مادربورد و غیره....
این تست رو انجام بده دوست من نتیجه اش رو بیا اینجا بنویس (نرم افزار اولی بهتره) ، قطعا اگه مشکلی داشته باشه یکی از قطعات سخت افزار ، نرم افزار بهت میگه ....
اگر مشکلت حل نشد راه بسیار بهتری هم برات دارم ! ( بنچمارک گرفتن ..... )
فعلا این کارو انجام بده ... :11:
dez.fuli
10-08-2011, 08:37
یک پیشنهاد دیگه برای حل مشکل شما !
از نرم افزار های بوتیبل bootable تست سلامت سخت افزار استفاده کن..... من به شما نرم افزار quicktech pro 5 رو پیشنهاد میکنم که داونلود کنی ( اگه پکیج کینگ رو داری توی دی وی دی 7 موجود هست این نرم افزار)
یا hiren's boot cd که نرم افزار جامعی است ، برخی از قابلیت های تست سخت افزار رو داره(در پک موجوده).....
باید مطمئن بشی قطعاتت از سلامت برخوردار هستن این اولین کاریه که میتونی بکنی . نرم افزار های مشابه دیگه هم هستن . ضمنا اینجور مشکلات اکثرا ( نه همیشه) بخاطر ram هست . مثلا رم شما دچار مشکل شده باشه یا استفاده از برند های متفاوت رم در مادربورد و غیره....
این تست رو انجام بده دوست من نتیجه اش رو بیا اینجا بنویس (نرم افزار اولی بهتره) ، قطعا اگه مشکلی داشته باشه یکی از قطعات سخت افزار ، نرم افزار بهت میگه ....
اگر مشکلت حل نشد راه بسیار بهتری هم برات دارم ! ( بنچمارک گرفتن ..... )
فعلا این کارو انجام بده ... :11:
تست کردم مشکلی نبود. باید بگم که سیستم من با cpu 3000 2M و رم 2*512 DDR ( با برند و باس یکسان) شاید کمی ویندوز 7 براش سنگین باشه با توجه به اینکه نرم افزارهایی مثل آفیس 2010 ، اتوکد 2010 ، ایتبز 9 ، ... روش دارم ممکنه که به زحمت بیافته ولی مسئله اینه که دقیقا با این سخت افزار و با این نرم افزارها شاید دو هفته پیش بدون هیچ گونه مشکلی کار میکرد و یک دفعه اینطوری شد!
این رو هم اضافه کنم که بیشترین وقفه و تیک در پخش صدا زمانی وجود داره که مودمADSL روشنه و دارم با فایرفاکس 5 کار میکنم. مثلا موقعی که مشغول کار با اکسل هستم مشکل از بین نمیره ولی کمتر میشه! همون طوریکه قبلا هم عرض کرد این وضعیت برای پخش آهنگهای 128Kb یا پایینتر تشدید میشه و اگر آهنگ با کیفیتهای بالاتر مثلا 320 باشه این وضعیت یا کاملا بهبود پیدا می کنه یا خیلی کمتر میشه!
اینهم آخرین اطلاعاتم در زمینه این مشکل:41:
تست کردم مشکلی نبود. باید بگم که سیستم من با cpu 3000 2M و رم 2*512 DDR ( با برند و باس یکسان) شاید کمی ویندوز 7 براش سنگین باشه با توجه به اینکه نرم افزارهایی مثل آفیس 2010 ، اتوکد 2010 ، ایتبز 9 ، ... روش دارم ممکنه که به زحمت بیافته ولی مسئله اینه که دقیقا با این سخت افزار و با این نرم افزارها شاید دو هفته پیش بدون هیچ گونه مشکلی کار میکرد و یک دفعه اینطوری شد!
این رو هم اضافه کنم که بیشترین وقفه و تیک در پخش صدا زمانی وجود داره که مودمADSL روشنه و دارم با فایرفاکس 5 کار میکنم. مثلا موقعی که مشغول کار با اکسل هستم مشکل از بین نمیره ولی کمتر میشه! همون طوریکه قبلا هم عرض کرد این وضعیت برای پخش آهنگهای 128Kb یا پایینتر تشدید میشه و اگر آهنگ با کیفیتهای بالاتر مثلا 320 باشه این وضعیت یا کاملا بهبود پیدا می کنه یا خیلی کمتر میشه!
اینهم آخرین اطلاعاتم در زمینه این مشکل:41:
بسیار خوب .
کدوم نرم افزار های بوتیبل که بهت گفتم رو تست کردی ؟ quick tech or hiren's boot cd ؟
مطمئن هستی که تمام قطعاتت رو تست کردی و هیچ پیامی مبنی بر خراب بودن نگرفتی ؟
این که میگی یکم جای تعجب داره ...(که در آهنگ های کیفیت پایین دچار مشکل نمیشه و کیفیت بالا دچار مشکل میشه !)
این کار رو انجام بده :
نرم افزار :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو نصب کن (رایگانه ) این مشخصاته سیستمت به همراه دمای قطعاتت رو نشون میده . و از صفحه اصلی یک اسکرین شات برام بگیر به این دو نکته هم حتما دقت کن :
1.در یکی از زمان هایی که بیشترین کارایی رو از سیستمت داری میکشی اسکرین شات بگیر (firefox /film negah kardan /bazi sangin ejra kon va minimizesh kon / office va.... )
2. اسکرین شات که میگیری دقت کن که زمانی بگیری که دمای قطعاتت (بخصوص cpu ) بطور متوسط نشون داده شده باشه ، مثلا ممکنه cpu در طی مدت 10 دقیقه بین 40 درجا تا 60 (شایدم بیشتر) نوسان داشته باشه. من متوسط دمای قطعاتت رو ازت میخوام ! (امید وارم گرفته باشی)
برای اسکرین شات از snagit 10 استفاده کن .
موفق باشی.
dez.fuli
12-08-2011, 11:43
بسیار خوب .
کدوم نرم افزار های بوتیبل که بهت گفتم رو تست کردی ؟ quick tech or hiren's boot cd ؟
مطمئن هستی که تمام قطعاتت رو تست کردی و هیچ پیامی مبنی بر خراب بودن نگرفتی ؟
این که میگی یکم جای تعجب داره ...(که در آهنگ های کیفیت پایین دچار مشکل نمیشه و کیفیت بالا دچار مشکل میشه !)
این کار رو انجام بده :
نرم افزار :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو نصب کن (رایگانه ) این مشخصاته سیستمت به همراه دمای قطعاتت رو نشون میده . و از صفحه اصلی یک اسکرین شات برام بگیر به این دو نکته هم حتما دقت کن :
1.در یکی از زمان هایی که بیشترین کارایی رو از سیستمت داری میکشی اسکرین شات بگیر (firefox /film negah kardan /bazi sangin ejra kon va minimizesh kon / office va.... )
2. اسکرین شات که میگیری دقت کن که زمانی بگیری که دمای قطعاتت (بخصوص cpu ) بطور متوسط نشون داده شده باشه ، مثلا ممکنه cpu در طی مدت 10 دقیقه بین 40 درجا تا 60 (شایدم بیشتر) نوسان داشته باشه. من متوسط دمای قطعاتت رو ازت میخوام ! (امید وارم گرفته باشی)
برای اسکرین شات از snagit 10 استفاده کن .
موفق باشی.
سلام بر شما دوست عزیز..
البته شما ظاهرا اشتباه متوجه شدین: در پخش آهنگهای با کیفیت پایینتر دچار مشکل هستش و آهنگهای با کیفیت بالا رو بهتر و با مشکل کمتری پخش می کنه!
عرض شود که من تازه امروز نرم افزار Hirens' Boot CD 14.0 Restored Edition رو پیدا کردم. تست قبلی رو با یه نرم افزار ساده بنام BurnInTest انجام دادم که راستش خودم هم خیلی به نتایجش اطمینانی ندارم. اگه اجازه بدید Hirens رو دانلود می کنم و با اون هم دوباره تست می کنم و نتایج رو خدمتتون عرض می کنم. در هر حال متشکرم از اینکه برای من وقت می گذارید:11:
dez.fuli
14-08-2011, 23:21
سلام
من سیستم رو با نرم افزار Hiren`s چک کردم و نتایج زیر بدست اومد.
1. Memtest 86+
3 Pass 0 errors
2. Gold Memory 5.07 :
0 errors
3. System Speed Test :
Average/Max Seek Time : 10.13/15.39 ms
Random Seek Time : 9.07 ms
Trak-to-Trak Seek : 1.35 ms
Random Access Time : 14.27 ms
Buffered Read Speed : 110102 Kb/s
Linear Verify Speed : 46386 Kb/s
Linear Read Speed : 46664 Kb/s
4. CPU/Video/Disk Test :
Text Index : This Machine 7092
CPU Index : This Machine 17717
FPU Index : This Machine 52826
Video Index : This Machine 24768
HDD Index : This Machine (KBytes *sec.) 0
5. Test hard disk drive
0 errors
6. Video memory stress test CE
0 errors
خب اینهم نتایج تست قطعات سیستم. ظاهرا که از این لحاظ مشکلی وجود نداره. منتظر راهنمایی های بعدی هستم...:13:
سلام
من سیستم رو با نرم افزار Hiren`s چک کردم و نتایج زیر بدست اومد.
1. Memtest 86+
3 Pass 0 errors
2. Gold Memory 5.07 :
0 errors
3. System Speed Test :
Average/Max Seek Time : 10.13/15.39 ms
Random Seek Time : 9.07 ms
Trak-to-Trak Seek : 1.35 ms
Random Access Time : 14.27 ms
Buffered Read Speed : 110102 Kb/s
Linear Verify Speed : 46386 Kb/s
Linear Read Speed : 46664 Kb/s
4. CPU/Video/Disk Test :
Text Index : This Machine 7092
CPU Index : This Machine 17717
FPU Index : This Machine 52826
Video Index : This Machine 24768
HDD Index : This Machine (KBytes *sec.) 0
5. Test hard disk drive
0 errors
6. Video memory stress test CE
0 errors
خب اینهم نتایج تست قطعات سیستم. ظاهرا که از این لحاظ مشکلی وجود نداره. منتظر راهنمایی های بعدی هستم...:13:
با quick tech pro 5 رم سیستمت رو چک کن ، هایرن برای چک کردن ارور های رم ضعیفه. دلیل اصلی (به احتمال زیاد) مشکل شما رم هستش . یا با برنامه mem test رمت رو چک کن ببین ارور میگیری یا نه !
این نتایجی که گذاشتی ضعیف بود و نمیشه نظر داد !
این نکته رو هم نگفتم !
کارت صدات چیه ؟ آنبورده؟ یا کارت مستقل صدا داری ؟
اگه آنبورده حتما برو آپدیتش کن (اگه مادربوردت گیگابایت هست توی سایت gigabyte.com جدید ترین درایور های کارت صدا موجوده ؛ اگر هم که آنبورد نیست که قطعا محکوم به آپدیت کردن کارت صدات هستی ! )
موفق باشی
dez.fuli
18-08-2011, 16:34
ممنون!
کارت صدام آنبورده و مادربوردم Asus P5GD1 هستش. با توجه به قدیمی بودن ماردبورد امکان آپدیت کارت صدا وجود داره؟
اگه امکانش هست لطف کن بهم آدرس بده چون خودم سایت asus رو زیر و رو کردم چیزی بدست نیاوردم.
در مورد رم هم باید بگم اصلا نیازی به چک کردن نیست! خودم می دونم که 1Gb DDR رم من برای اجرای ویندوز 7 کمه ولی مسئله اینه که قبلا این مشکل رو با همین رم نداشتم و یه هویی اینجوری شد!
dez.fuli
21-08-2011, 11:20
ممنون!
کارت صدام آنبورده و مادربوردم Asus P5GD1 هستش. با توجه به قدیمی بودن ماردبورد امکان آپدیت کارت صدا وجود داره؟
اگه امکانش هست لطف کن بهم آدرس بده چون خودم سایت asus رو زیر و رو کردم چیزی بدست نیاوردم.
در مورد رم هم باید بگم اصلا نیازی به چک کردن نیست! خودم می دونم که 1Gb DDR رم من برای اجرای ویندوز 7 کمه ولی مسئله اینه که قبلا این مشکل رو با همین رم نداشتم و یه هویی اینجوری شد!
سلام
یه آپدیت واسه کارت صدام پیدا کردم و نصب کردم.
به درستی نصب شد و فعلا به درستی کار می کنه! ظاهرا مشکلات پخش رو هم رفع کرده. حالا یه کم باهاش ور میرم و صحت عملکردش رو اطلاع میدم.
ممنون
dez.fuli
23-08-2011, 12:06
ظاهرا مشکل از همون آپدیت نبودن کارت صدا بوده چون الان دیگه اصلا مشکلی نیست!
فقط سوال اینجاست که چرا این مشکل یکباره بوجود آمد؟!!!
در هر حال تشکر از تمام دوستانی که برای من و رفع این مشکل وقت گذاشتند...:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.