مشاهده نسخه کامل
: تنها 100 سال دیگر فرصت دارید / زمین را ترک کنید!
dashhosein38
05-08-2011, 14:28
هشدار جدید "هاوکینگ" :
"وقتش رسیده که زمین را ترک کنیم" این هشداری است که یکی از مشهورترین فیزیکدانان جهان "استفان هاوکینگ" خطاب به انسانها می گوید تا نسل آنها را از خطر نابودی نجات دهد. به گزارش خبرگزاری مهر، استفان هاوکینگ در مصاحبه ای با وب سایت BigThink به انسانها هشدار داده که آینده دراز مدت زمین و ساکنانش در فضای خارج از این سیاره است.
وی گفت: "چند هزار سال یا چند میلیون سال دیگر را فراموش کنید، خطر نابودی طی صد سال آینده انسان را تهدید می کند زیرا تا چند صد سال دیگر جلوگیری از وقوع فجایع انسانی بر روی زمین غیر ممکن خواهد شد. نسل انسان نباید تمامی آینده خود را بر روی این سیاره سرمایه گذاری کند."
"من می توانم خطر بزرگی را ببینم که نسل بشر را تهدید می کند. در گذشته بقای نسل بشر بارها به خطر افتاده است، فاجعه موشکی کوبایی ها در سال 1963 یکی از این دفعات بوده است. تناوب دفعات وقوع چنین حوادثی در آینده رو به افزایش گذاشته است."
"اما من خوشبینم در صورتی که بتوانیم تا دو قرن دیگر از بروز چنین فجایعی جلوگیری کنیم، نسل ما با گسترش یافتن در فضا ایمن خواهد ماند."
رفتن به سیاره ای دیگر صرف نظر از مهاجرت و اقامت انسان در آن سیاره به تنهایی آغاز چالشی بزرگ است. به گفته "کاترین فریز" از دانشگاه میشیگان نزدیکترین ستاره به زمین ستاره "پروکسیما-قنطورس" است که 4.2 سال نوری از زمین فاصله دارد. این به آن معنی است که در صورتی که بتوانیم با سرعت نور حرکت کنیم، 4.2 سال دیگر به آنجا خواهیم رسید که با احتساب پیشرفته ترین علوم راکتی که در حال حاضر در اختیار بشر است، انسان می تواند تا 50 هزار سال دیگر به این ستاره برسد.
هاوکینگ می گوید:" باید سرعت عمل به خرج داد زیرا امکان جلوگیری از فجایع بشری تا دو قرن دیگر از بین خواهد رفت و تنها فرصت باقی مانده برای بقای طولانی مدت انسان، ترک زمین و پخش شدن در فضا است. ما در صد سال گذشته پیشرفتهای قابل توجهی داشته ایم و اگر بخواهیم صد سال آینده نیز به این پیشرفتها ادامه دهیم، باید زمین را ترک کنیم."
این اولین باری نیست که هاوکینگ درباره سرنوشت ناگواری که در انتظار انسان است هشدار می دهد. وی در سال 2006 اعلام کردن زمین به شدت در خطر نابودی قرار دارد و به تازگی در این باره بسیار سخن می گوید.
وی در ماه آوریل از خطر ارتباط با بیگانگان فضایی سخن گفت و اعلام کرد این موجودات قطعا وجود دارند و انسان باید به هر قیمتی از برقراری ارتباط با آنها پرهیز کند.
وی می گوید: "در مغز ریاضیدان من، اعداد به تنهایی می توانند درباره وجود بیگانگان فضایی استدلال کنند. چالش اصلی کشف این است که این موجودات چه شکلی دارند."
وی سئوال خود را با گفتن اینکه احتمالا این موجودات با حیات میکروبی یا جانداران ساده برابری می کنند، پاسخ می دهد. گونه ای از حیات که در تقریبا در تمامی تاریخ حیات زمین وجود داشته و به گفته هاوکینگ می تواند انسان را با خطری بزرگ مواجه کند.
وی در ماه می اعلام کرد باور دارد انسان می تواند میلیونها سال به سوی آینده سفر کرده و سیاره تخریب شده خود را بازسازی و احیا کند. در صورتی که بتوان فضاپیماهایی ساخت که سریعتر از سرعت نور پرواز می کنند، یک روز بر روی عرشه چنین کشتی برابر یک سال بر روی زمین خواهد بود، این به آن دلیل است که طبق گفته انیشتن با شتاب گرفتن اجسام در فضا حرکت زمانی که آنها را احاطه کرده کند می شود.
وی می گوید: "روزگاری سخن گفتن از سفر در زمان جرم به حساب می آمد و من برای اینکه مورد هجوم منتقدان قرار نگیرم از سخن گفتن درباره این موضوع اجتناب می کردم. اما این روزها دیگر برایم اهمیتی ندارد."
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Soheil-Green
05-08-2011, 15:16
ای بابا! این هاوکینگم دیگه کشت خودشو! جدیدا هی میخواد خودشو تیتر رسانه ها کنه!
yashgin128
05-08-2011, 21:36
اخه هاوکینگ اینقدر مشهور هست که این حرف شما حتی زره ای به اندازه فوتون واقعیت نداشته باشه.
وقتی شخصی مث هاوکینگ میاد همچین حرفی چطور ما میتونیم به همین راحتی حرفهاشو رد کنه بشر قبلا نظرات گالیله رو رد کرده فک کنم دیگه نخوان تاریخ رو تکرار کنن.
مطمئنا خبرهایی هست از جنس خبرهای بد.حتی اگه صحبت های هاوکینگ هم واقعیت نداشته باشه باز سعی در رسیدن به اون حد از تکنولوژی و پیشرفت به نفع انسانهاست
MasterGeek
06-08-2011, 00:52
از منبع خبر مطمئن نیستم ولی خوب دیگه هاوکینگم مریض هست و شرایط روحی و روانیشو باید در نظر گرفت...
Masoud-Susa
06-08-2011, 01:28
ای آقا...مث اینکه ناف این بابا رو با دادن خبر بد بریدن...!
خو عزیز دل کجا بریمم؟! پروکسیما؟ چشم میریم؟! خب شما میگی با چی بریم زود برسیم؟!!!
عجــــبا!
این بنده خدا هم رسما قات زده دیگه...خدا شفاش بده!
Soheil-Green
06-08-2011, 06:54
اخه هاوکینگ اینقدر مشهور هست که این حرف شما حتی زره ای به اندازه فوتون واقعیت نداشته باشه.
درسته که مشهوره ولی چون مَثَل "از دل برود هر آنکه از دیده(رسانه!) رود" تو غرب برقراره، کسی که هر روز رو رسانه ها باشه مشهوریتش حفظ میشه برای عوام!
وگرنه این همه دانشمند مشهور داریم که تو سکوت دارن کارشون رو میکنن و خیلی از مردم عادی هم نمیشناسنشون... ولی اگه همینا هم هر روز به یه بهانه ای پاشن بیان مصاحبه کنن(یه روز بگن خدا نیست! یه روز بگن زمین در خطره! یه روز بگن آدم فضاییا بدن! و ...) خوب معلومه اینا هم مشهور و مشهور تر میشن..
جناب هاوکنیگ سوای احترامی که من براش قائلم، مثل اینکه دوست داره هر روز سر زبونا باشه
به نظر شما این حرف حتی ذره ای به اندازه ی فوتون واقعیت نداره؟!:31:
از منبع خبر مطمئن نیستم ولی خوب دیگه هاوکینگم مریض هست و شرایط روحی و روانیشو باید در نظر گرفت...
البته من کاری به پیش بینی و صحبت ایشون ندارم
ولی با این که به گفته شما مریض هستن ولی بهتر از خیلی انسان ها که سالم هستن فکر میکنن
مریضی این فرد هم یک مشکل عصبی است نه عقلی که شما سریعا صحبتشون رو به مشکلشون ربط میدی
dashhosein38
06-08-2011, 08:17
وقتی ایشون سیاه چاله ها رو کشف کرد قبلش کی باورش می شد چنین پدیده های هولناک و عظیمی وجود دارند
amir h1999
06-08-2011, 10:07
یک سوال:
ما(یعنی من و تو)100ساله دیگه کجاییم؟
بهشت یا جهنم یا زمین؟
MasterGeek
06-08-2011, 11:23
ولی با این که به گفته شما مریض هستن ولی بهتر از خیلی انسان ها که سالم هستن فکر میکنن
مریضی این فرد هم یک مشکل عصبی است نه عقلی که شما سریعا صحبتشون رو به مشکلشون ربط میدی
نه منظور منو درست متوجه نشدید
هاوکینگ یکی از دانشمندان محبوب من هست (حتی فارغ از این شگفتی که با چنین وضعی به اینجا رسیده)
من ازین جهت گفتم مریض اشاره به شرایط روحی و شرایطی هست که هاوکینگ داره باهاش زندگی میکنه، شرایطی که هر لحظه بدتر میشه. من بعضی بدبینی ها و شیطنت های هاوکینگ رو به پای اوضاعی که داره میذارم. اونم یه انسانه و همه ی زندگیش فیزیک نیست، شرایطی که از جوانی گرفتارش کرده در دیدگاه مثبت یا منفی، خوش بینی یا بدبینیش کاملا موثر بوده...هاوکینگ آدم فوق العاده و شگفت انگیزی هست ولی باعث نمیشه که نتونیم اوضاع روحی و روانیشو در نظر نگیریم.
بهرحال اگه دوستان حوصله داشتن منبع خبر رو هم چک کنن، به خبرگذاری مهر در سایر زمینه ها هم اعتبار نداره چه برسه به علم
M . Sayid
06-08-2011, 12:16
فك كنم اسم مريضيش اي . ال . اس باشه
ماهيچه ها از كار مي افتن نه عقل
وقتی ایشون سیاه چاله ها رو کشف کرد قبلش کی باورش می شد چنین پدیده های هولناک و عظیمی وجود دارند
اقای کارل شوارتزشیلد!:31:
شوارتز شیلد این رو پیش بینی کرده بود با استفاده از نسبیت عام.(سال 1916)ولی خب در حد تئوری و ثابت نشده تا وقتی که مشاهده شد .البته از نظر خصوصیات گرانشی نه اینکه شوارتزشیلد چکونگی تشکیلش رو توضیح داده باشه
من هاوکینگ رو قبول دارم واقعا یکی از برجسته ترین فیزیکدانای جهانه بعد از انیشتین تا حالا هاوکینگ برترین فیزیکدان تئوریک بوده پس همین جوری یه حرفایی رو نمیزنه . مطمئنا یه روزی زمین به دست خود ما انسانها نابود میشه پس باید به فکر راه چاره باشیم
dashhosein38
06-08-2011, 15:34
اقای کارل شوارتزشیلد!:31:
شوارتز شیلد این رو پیش بینی کرده بود با استفاده از نسبیت عام.(سال 1916)ولی خب در حد تئوری و ثابت نشده تا وقتی که مشاهده شد .البته از نظر خصوصیات گرانشی نه اینکه شوارتزشیلد چکونگی تشکیلش رو توضیح داده باشه
منظورم مردم عادی مثل خودمون بود نه دانشمندان :20:
برا خود من درکش واقعا سخته تصور یه سیاه چاله تحقیقات در این زمینه نابغه می خواد
زمینهٔ پژوهشی اصلی وی کیهانشناسی و گرانش کوانتومی است. از مهمترین دستاوردهای وی مقالهای است که به رابطهٔ سیاهچالهها و قانونهای ترمودینامیک میپردازد. او نشان میدهد که سیاهچالهها بعد از مدتی به وسیلهٔ زوجهای ذرات مجازی که در افق رویداد (event horizon) آن تشکیل میشود، نابود میشوند که همین زوج ذرات پیشبینی میکند که سیاه چالهها باید امواجی از خود تابش کنند، که امروزه این امواج به نام تابش هاوکینگ ( و گاهی تابش بِکستِین-هاوکینگ ) خوانده میشوند.
مقالهٔ مشترک استیون هاوکینگ و پنروز که در سال ۱۹۷۰ منتشر شد و ثابت میکرد که اگر نسبیت عام درست باشد و جهان دارای آن مقدار ماده که مشاهده میکنیم باشد، باید تکینگی انفجار بزرگ در گذشته رخ داده باشد
او با کیپ ثورن درباره اینکه ماکیان ایکس یک سیاهچاله نیست یک شرطبندی علمی داشتهاست
بحث من اینه از نظر علمی ادم خیلی معتبری الکی حرف نمی زنه از رو تعصب
مقام علمیش بر هیچ کس پوشیده نیست
با سلام از مطالب و تاپیک های جالبتون
ببینید واقعا این یه حقیقته محضه که باید یه روزاین زمین رو ترک کنیم و اگه هاوکینگ هم حرفی زده حتما یه دلیلی واسش داره و حتی اگه ما فرض رو بر این بگیریم که هاوکینگ هم حرف غیر منطقی زده باشه
ماخودمون می دونیم که با این وضعی که رو ی کره زمین حاکمه زودتر از اینا خودمون خودمونو می کشیم !
yashgin128
06-08-2011, 16:20
درسته که مشهوره ولی چون مَثَل "از دل برود هر آنکه از دیده(رسانه!) رود" تو غرب برقراره، کسی که هر روز رو رسانه ها باشه مشهوریتش حفظ میشه برای عوام!
وگرنه این همه دانشمند مشهور داریم که تو سکوت دارن کارشون رو میکنن و خیلی از مردم عادی هم نمیشناسنشون... ولی اگه همینا هم هر روز به یه بهانه ای پاشن بیان مصاحبه کنن(یه روز بگن خدا نیست! یه روز بگن زمین در خطره! یه روز بگن آدم فضاییا بدن! و ...) خوب معلومه اینا هم مشهور و مشهور تر میشن..
جناب هاوکنیگ سوای احترامی که من براش قائلم، مثل اینکه دوست داره هر روز سر زبونا باشه
به نظر شما این حرف حتی ذره ای به اندازه ی فوتون واقعیت نداره؟!:31:
به نظر من درست نیست این حرف ها رو درباره ایشون بزنیم.
اینکه چون خیلی ها تو سکوت دارن کارشون رو میکنن دلیل بر این نیست که حرف های ایشون از روی مریضی است.
در ضمن بازم میگم فک نکنم همچین شخصی با اون سابقه تو این پیری بیاد به فکر شهرت و رو سر زبون ها افتادن باشه در حالی که همین الان هم بدون این حرف ها حداقل تو مباحث فیزیک اسم ایشون سر زبون ها هست.
بازم میگم حتی گه حرف ایشون هم درست نباشه بازم مسیری که ایشون برای ما مشخص کرده باید طی بشه
MasterGeek
06-08-2011, 16:55
بازم میگم حتی گه حرف ایشون هم درست نباشه بازم مسیری که ایشون برای ما مشخص کرده باید طی بشه
:18:
نمونه ای بارز از بت سازی!!
ایشون به عنوان یه فیزیکدان رو یدک میکشن و اتفاقا فیزیکدان بزرگی هم هستند، اما نظری که اینجا دادن بیشتر نظر یه پیشگو بوده دلیلشون هم این بوده که فرکانس (تعداد رخداد) فجایع بشری روز به روز بیشتر میشه، و اینکه اگه ما بار قبل از خطر جنگ اتمی جان سالم به در بردیم، دیگه معلوم نیست دفعه ی بعد هم اینجور باشه....پس باید ظرف قرن حاضر یه جای دیگه در فضا پیدا کنیم.....
این نظر شخصیشونه و اینجا خیلی به فیزیکدان بودنشون ربطی نداره، من که مخالفم...
بی باک بی بال
06-08-2011, 16:58
من رفتم چمدونم ببندم
Soheil-Green
06-08-2011, 19:58
دقیقا!
حالا چون یه دانشمند برجسته تو فیزیکه دیگه حرفش حجته و هرچی بگه درسته! دیگه شد پیامبر!
dashhosein38
06-08-2011, 21:40
دقیقا!
حالا چون یه دانشمند برجسته تو فیزیکه دیگه حرفش حجته و هرچی بگه درسته! دیگه شد پیامبر!
حرف بد و غیر منطقی ایشون نزده انقدر موضع گیری میکنید ضدش
کلی خطر هست که حیات رو بر روی کره زمین به خطر میندازه کیهان شناسی رو بی خیال اومدی یه ویروس کشنده همه گیر شد و نسل بشر از بین رفت
سرعت باورنکردنی آب شدن یخ های قطب شمال الودگی هوا ولایه ازون جنگ هسته ای وغیره می تونه نسل بشر رو روی زمین از بین ببر ه
به نظر من هم زمین در اینده مکان مناسبی برای زیست انسان نمی تونه باشه
درسته فعلا بشر امکان مهاجرت به سیاره دیگه رو نداره ولی میتونن دانشمندا بیشتر رو این مسئله کار کنند و بودجه تحقیقاتی بیشتری بگیرن
yashgin128
07-08-2011, 09:18
دقیقا!
:18:
ایشون به عنوان یه فیزیکدان رو یدک میکشن و اتفاقا فیزیکدان بزرگی هم هستند، اما نظری که اینجا دادن بیشتر نظر یه پیشگو بوده دلیلشون هم این بوده که فرکانس (تعداد رخداد) فجایع بشری روز به روز بیشتر میشه، و اینکه اگه ما بار قبل از خطر جنگ اتمی جان سالم به در بردیم، دیگه معلوم نیست دفعه ی بعد هم اینجور باشه....پس باید ظرف قرن حاضر یه جای دیگه در فضا پیدا کنیم.....
این نظر شخصیشونه و اینجا خیلی به فیزیکدان بودنشون ربطی نداره، من که مخالفم...
من نمیدونم دوستان چرا تا اسم این دانشمند رو میشنون فورا می خوان اونو بکوبن
بابا اصلا ما میگیم ایشون مریض هست و دچار اختلال و حرف هایی هم که زده همش چرت
ولی یعنی هیچ خطری زمین رو تهدید نمی کنه؟یعنی این زمین تا ابد همین طور خواهد ماند؟
من میگم مسیری که ایشون گفته ،حتی اگه حرفش باز اشتباه باشه،تا اندازه ای میتونه برای بشر مفید واقع بشه
این کجا بت سازی هست دوست من؟
اینکه بتونیم تو فضا یه جایی پیدا کنیم این حرف بدی هست؟
Soheil-Green
07-08-2011, 09:44
من نمیدونم دوستان چرا تا اسم این دانشمند رو میشنون فورا می خوان اونو بکوبن
من یکی که استیفن هاوکینگ رو خیلی دوست دارم و یکی از الگو های زندگیمه! هرگز هم نخواستم که بکوبمش! احترام زیادی هم براش قائلم.
ولی یعنی هیچ خطری زمین رو تهدید نمی کنه؟یعنی این زمین تا ابد همین طور خواهد ماند؟
معلومه که تهدید میکنه، اصلا صدسال که چیزی نیست، همین فردا که دست بعضیا به بمب اتم برسه زمین داغون میشه!
من مشکلی با این حرف ندارم. ولی اینکه هر دقیقه به یه بهونه ای بیاد با رسانه ها مصاحبه کنه و هی اخطار بده دیگه یه جورایی مسخرس.
شما دقت کنید تو این یکی دو سال اخیر چندبار از این حرفا زده! ایشون که دانشمند امروز و دیروز نیست! حداقل 40 ساله کارش اینه، ولی 2 ساله که شده عین خاله زنکا!
با این حال من براش احترام قائلم و حرفشم کمو بیش میپذیرم.
ولی نابودی زمین به چندین عامل بستگی داره که نظر دادن راجبش با این قطعیت حتی برای یه زمین شناس هم مناسب نیست، چه برسه به یه فیزیکدان نظری...
ایشون بهتره به همون سیاهچاله اینا بپردازه و از این مسائل خاله زنکی دوری کنه!
اینکه بتونیم تو فضا یه جایی پیدا کنیم این حرف بدی هست؟
این کارو که آمریکا از زمان شروع جنگ سرد داره انجام میده! احتیاجی به اخطار ایشون، اونم تو سال 2011(!) نیست!
این کجا بت سازی هست دوست من؟
بت سازی یعنی همین که چون ایشون دانشمند و فیزیکدان هست و 4 تا کتاب هم منتشر کرده دیگه حرفش آیه قرآنه(!) و حتما زمین 100 سال دیگه نابود میشه چون هاوکینگ گفته!
هاوکینگ که سهله! اینشتین و نیوتون هم از تو گورشون دراومدن یه چیزی گفتن نباید چشم بسته پذیرفت، بلکه باید تحقیق کرد
بالاخره انسان هم اشتباه میکنه، احمدی نژاد و هاوکینگ هم نمیشناسه!
مگه همون قضیه شرط بندی معروفش نبود!
yashgin128
07-08-2011, 14:14
ولی نابودی زمین به چندین عامل بستگی داره که نظر دادن راجبش با این قطعیت حتی برای یه زمین شناس هم مناسب نیست، چه برسه به یه فیزیکدان نظری...
من دقیقا نمیدونم منظور من از نابودی زمین توسط ایشون (هاوکینگ)چیه اما به نظر من خیلی خیلی بعید میرسه منظور نابودی کلی باشه
منظور من از نابودی ،نابودی حیات هست.
Soheil-Green
07-08-2011, 14:15
منظور من از نابودی ،نابودی حیات هست.
همون نابودی حیات هم کلی شرایط داره!
حیات که فقط زندگیه ما انسان ها نیست!
زندگی باکتری های بی هوازی هم حیات حساب میشه!
hoomi_gta
07-08-2011, 14:36
تا 100 سال دیگه هممون زمین و ترک کردیم!
ببینین هاوکینگ یه فیزیکدان تئوریک از زمان انیشتین تا لانه ولی خب میشه گفتتو حرفاش یه کم اغراقه ولی بازم باید یه احتمالاتی داد که امکان وقوع چنین اتفاقی هست
MasterGeek
08-08-2011, 01:17
بله هم نشانه های منفی از تهدید حیات انسان روی زمین وجود داره...
و هم نشانه های مثبت مثل اینکه توی دوره ای هستیم که بیش از همه اعصار تاریخ بشر به محیط زیست در این سطحش بها داده شده، توی دوره ای هستیم که تصمیمات مشترک جهانی و جهانی اندیشیدن بیش از همه در دنیا گسترش پیدا کرده،
انسان امروز از لحاظ بهداشت، پزشکی، امید به زندگی بیش از هر دوران دیگری پیشرفته است.
انسان امروز بیش از هر دوران دیگری گسترش فیزیکی، تکنیکی و اطلاعاتی پیدا کرده
امروزه ما بیشتر از هر موقع دیگری بر طبیعت چیره تریم،
خلاصه امید به حفظ حیات در سال 2011 بسیار بیشتر از هر دوره ی دیگری هست و اما....
همواره تهدیداتی که این حیات رو به طور کامل نابود کنه وجود داشته و دارد و خواهد داشت
صحبت استیفن هاوکینگ در اینجا بهره ای از نبوغ فیزیکی و ریاضیش نداره، یه بحثی کرده که اتفاقا از دید جامعه شناختی بد نیست چرا که به عنوان یه نماد جهانی، ذهن عوام رو به سمت یه سری مسائل مثل توجه به گرم شدن زمین، توجه به میحط زیست، توجه به علم و ... جلب میکنه
قضاوت ما مبناش بیشتر بر ارتباط صحبتهاش با علم هست...نه شخص ایشون
بازم میگم هاوکینگ جزء شخصیتهای محبوب منه و تقریبا تمام کتاباشو خوندم خلاصه اینکه سنگ حمایت از هاوکینگ رو به سینه ی خودتون و به فرق سر ما نزنین، بحثمون سر چیز دیگه س نه شخص شخیصشون
منم با شناخت نسبی ای که از هاوکینگ دارم این اواخر انگار زیاد دوست داره جلب توجه کنه و حرفهای بنیادی می زنه که خودش بهتر از هر کسی می دونه چه طیفی واکنش نشون می دن با این حرفها!اینکه یک دانشمند یک حرفی می زنه که دلیل نمی شه به اون جنبه علمی هم بدیم.اگه پایه علمی داره که داره.اگه نداره هر کی می خواد گفته باشه.مگه نظر شخصی یک دانشمند حجته واسه بقیه!
اینشتین هم گفت خدا تاس نمی اندازه.کوانتوم اساسش بر احتمالاته!پس ما حرف اینشتین رو قبول کنیم یا کوانتوم رو؟!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.