مشاهده نسخه کامل
: تویوتا آریون یا هیوندای سوناتا 2011
Pourya-pc
05-08-2011, 11:25
سلام به همه ی دوستان.با توجه به دوخودروی گفته شده و بررسی های انجام شده خودروی سوناتا برتری خودش رو بدست آورده.اما باور من این هست که تویوتا خودرویی خیلی بهتر از سوناتاست و دلایلم کیفیت بهتر و دوام بیشتر قطعات هست اما در مقابل زیبایی به روز بودن توجیهی برای تویوتا ندارم.
یکی از این دوخودرو (سوناتا بیشتر) قرار است به زودی خریداری شود.لطفا در این ضمینه کمی بیشتر راهنمایی کنید در غیر این صورت دفاع از تویوتا کاملا غیر منطقی و تعصبیست.
mohamad skystar
05-08-2011, 12:13
سلام
هیوندای سوناتا خودروی پر فراز و نشیب هیوندای هست که طی 5 سال 3 بار فیس لیفت شد و در نهایت در سال 2011
سوناتا با خودرویی کاملا جدید وارد بازار شد.طراحی بسیار زیبا جذاب و خیره کننده این خودرو ( هم نمای بیرونی و هم نمای داخلی) باعث شد تا حتی آزرا-کمری-کورولا-مزدا3 جدید رو به راحتی کنار بزنه و رقیب جدی محسوب بشه.
موتور 4سیلندر با حجم 2400 CC شاید برای سوناتا 2011 با اون عظمت کم باشه اما مناسبه.
سوناتا 2011 از نظر امکانات و ایمنی چیزی کم نداره و کامل هست و فعلا تا قبل از ورود آزرا 2012 میتونه هنر نمایی کنه.
امکانات هیوندای سوناتا 2011 :
فرمان هیدرولیک با قابلیت تنظیم در عمق و ارتفاع - شیشه های برقی - سیستم ضد قفل ترمز ABS - مه شکن جلو - کروز کنترل - سنسور پارک عقب - سیستم مدیریت پیمایش- تنظیم گودی کمر صندلی راننده - شیشه های مجهز به سیستم کنترل اشعه خورشید - سیستم صوتی با قابلیت پخش MP3، با شش اسپیکر، بلوتوت، پورت USB، AUX و iPod - آینه الکتروکرومیک -پشت سری های فعال
رینگ آلیاژی 18 اینچی - ایربگ های کامل - سیستم نویگیشن - سقف پانوراما - سیستم تهویه اتوماتیک دوگانه - کلید هوشمند + استارت دکمه ای - روشنایی خودکار چراغها - چراغ زنون - جلوپنجره کروم - آینه های تاشو برقی با راهنما - اهرم تعویض دنده پشت فرمان - حافظه برای آینه های جانبی و صندلی راننده - سیستم کنترل پایداری ESP - دستگیره بیرون و داخل با پوشش کروم - سنسور باران - دوربین دید عقب - صندلی برقی راننده و سرنشین جلو - پوشش چرم
تویوتا آریون
تویوتا آریون طرح محافظ کارانه شرکت تویوتا بود میشه گفت نسل پیشرفته کمری اما نه در حدی که موفقتر باشه.
این خودرو در سال 2006 برای بازار های آمریکا تولید شد و کم کم به سایر نقاط جهان فرستاده شد.
خودرویی موفق بود به دلیل خانوادگی بودنش جاداری ایمنی قدرت و هندلینگ خوب.
موتور 6 سیلندر با حجم 3500 CC و 268 اسب بخار قدرت کاملا مناسب هست برای آریون.
امکانات تویوتا آریون
رینگ 17 - EBD- برف پاک کن تطبیقی تناوبی - کمربند تطبیقی - تهویه هوای عقب - ایربگ برای سرنشینان جلو - آنتن شیشه ای عقب ضد نویز - CD & MP3 Player با 6 اسپیکر - دزدگیر موتور با قفل حرکت - کنسول میانی چرم - محل قرادادن صندلی بچه کاملاً ایمنی - جاسیگاری و فندک با چراغ - دستگیره های کرومی - سپر رنگی - ساعت دیجیتال - دو عدد اگزوز - کنترل دود اگزوز - کف پوش حصیری - مه شکن - چراغ مطالعه - در بازکن باک و صندوق - بخاری - نشانگر دمای هوای بیرون - فرمان هیدرولیک - شیشه بالابر برقی- ضد مه شیشه عقب - فرمان تلسکوپی - سیستم ضد سرقت - سیستم اتوماتیک خاموش شدن چراغ ها -
ABS - بلوتوث - کروز کنترل- سنسور پر شدن باک - سنسور پارک عقب - تهویه هوای اتوماتیک - تنظیم چراغ اتوماتیک - سنسورهای جلو و کناره - صندلی سرنشینان جلو برقی - آفتابگیر عقب برقی - شیشه شور چراغ جلو - سیستم ورود هوشمند و دکمه استارت - VSC - داشبورد طرح چوب - لامپ زنون - فرمان و دنده چرمی - ایربگ پرده ای + جانبی - تودوزی چرم - سان روف تاشو - چراغ مطالعه عقب - تنظیم هوا در عقب - باله عقب - مانیتور، نویگیشن، دوربین عقب
نتیجه با توجه به تجربه خودم :
هیوندای سوناتا خودرویی کاملا جدید و از نظر زیبایی و طراحیش بسیار خوب عمل کرده امکانات و ایمنی مناسبی داره
رانندگی باهاش خیلی خوبه مصرف سوخت مناسبی داره و کلا خودرویی هست که همه میپسندند.
تویوتا آریون ( موجود در بازار ایران ) طرح 2009 تویوتا بوده.آریون هم از نظر نمای بیرونی خودرویی شیک و زیبا هست
( نه در حد سوناتا 2011 ) و بزرگترین عیبش نمای داخلیش هست که وقتی میشینی پشت فرمان انگار تو کمری نشستی
طرح داخلی آریون خیلی شبیه به کمری هست که باید تغییرات بیشتری ایجاد میشد.
آریون برای رانندگی بیرون شهر فوق العاده راحت و نرم حتی بهتر از سوناتا 2011 هست.
موتور قوی و پر شتابی داره و از این نظر نمره بیشتری نسبت به سوناتا میگیره همچنین مصرف سوختش که با وجود
6 سیلندر بودن و 3500 CC حجم موتور مناسب هست ( 11 لیتر در 100 کیلومتر)
در مورد خدمات پس از فروش و گارانتی و قطعات تویوتا به راحتی برتری خودش رو نشون داده.
جادار بودن آریون نسبت به سوناتا 2011 به راحتی مشخص هست به خصوص برای سرنشینان عقب.
عملکرد سیستم ترمز سوناتا 2011 بهتر از آریون یوده در حد شاید 5 درصد.
نتیجه کلی:
مهندسین هیوندای هرچه در سر داشتن روی سوناتا 2011 پیاده کردن و خودرویی عالی ساختن
که همه جوره جوابگوی خریدار هست و نمره بیشتری رو میگیره نه در حدی که اگر کسی آریون رو خواست انتخاب کنه منصرف بشه.
موفق باشید
Pourya-pc
05-08-2011, 12:52
تشکر . با این تفاسیر سوناتا میتونه بهتر باشه چون در حال حاظر بحث ظاهر ماشین ها خیلی مطرح تر از باطنشون شده.
داخل سوناتا واقعا زیباست هرچند که من ظاهر آریون رو بیشتر میپسندم.
mohamad skystar
05-08-2011, 14:11
تشکر . با این تفاسیر سوناتا میتونه بهتر باشه چون در حال حاظر بحث ظاهر ماشین ها خیلی مطرح تر از باطنشون شده.
داخل سوناتا واقعا زیباست هرچند که من ظاهر آریون رو بیشتر میپسندم.
درسته اما افرادی که اینجوری بخوان فکر کنن و ماشین بخرن سخت در اشتباهن.
Pourya-pc
05-08-2011, 17:01
کاملا ! فعلا که من اکثر آدمایی که حتی از نظر فنی هم قوی هستن میبینم ظاهر بین شدن چون اینجوری فکر میکنن که هرچی ظاهر ماشین جدیدترو جذاب تر باشه کلاس کارشون بالاتره.فنی هم هرچی میخواد باشه مهم نیست !!!
Mojtaba-MCI
07-08-2011, 12:19
یادمه یه بار جایی خونده بودم که کارشناسای خودرو چنتا انتقاد اساسی از ظاهر هیوندای سوناتا 2011 کرده بودن!
یه جورایی به نظرم به حق بوده!
گفته بودن یه اینجور طراحی ای به خصوص قسمت جلو پنجره ی ماشین کاملا به فیلمای تخیلی و فضایی شبیه شده که این سبک طراحی بیشتر مورد پسند مردم خاورمیانه س!الان میبینم کاملا درست گفتن!
نه با دیدن این تاپیک و مشاوره که زیاد شدن این ماشین توو خیابونا!
بگذریم!
دیگه همه میدونیم قیمت 60 میلیونو اندی واسه این ماشین واقعا بیخود و الکیه!
باز ماشینی مثل آریون چرا که مطمئنا کیفیت ساخت محصولات تویوتا یه سر و گردن بالاتر از هیونداس!
ضمن اینکه این ماشین به لحاظ فنی و قدرت موتور عالیه!
میشه آریون رو بردار کوچیکتر کمری دونست(خودرویی که هنوزم که هنوزه به عنوان یکی از خودروهای مطرحه بازاره)!
مقایسه ی هیوندای کره ای با تویوتای ژاپنی خیلی درست نیس...
mohamad skystar
07-08-2011, 13:19
یادمه یه بار جایی خونده بودم که کارشناسای خودرو چنتا انتقاد اساسی از ظاهر هیوندای سوناتا 2011 کرده بودن!
یه جورایی به نظرم به حق بوده!
گفته بودن یه اینجور طراحی ای به خصوص قسمت جلو پنجره ی ماشین کاملا به فیلمای تخیلی و فضایی شبیه شده که این سبک طراحی بیشتر مورد پسند مردم خاورمیانه س!الان میبینم کاملا درست گفتن!
نه با دیدن این تاپیک و مشاوره که زیاد شدن این ماشین توو خیابونا!
بگذریم!
دیگه همه میدونیم قیمت 60 میلیونو اندی واسه این ماشین واقعا بیخود و الکیه!
باز ماشینی مثل آریون چرا که مطمئنا کیفیت ساخت محصولات تویوتا یه سر و گردن بالاتر از هیونداس!
ضمن اینکه این ماشین به لحاظ فنی و قدرت موتور عالیه!
میشه آریون رو بردار کوچیکتر کمری دونست(خودرویی که هنوزم که هنوزه به عنوان یکی از خودروهای مطرحه بازاره)!
مقایسه ی هیوندای کره ای با تویوتای ژاپنی خیلی درست نیس...
1.دوست من هیچکدام از خودروهای وارداتی در ایران قیمتش مناسب نیست و چاره ای هم نیست
خصوصا در مورد مرسدس و BMW که واقعا رفته قیمت ها رو فضا
2.درست بر عکس کمری رو برادر کوچک آریون میدونند.
3.باید خود خودروها و مشخصات فنی و ........ نزدیک به هم باشه و اصلا کاری به این نداره که خودرو برای
کدوم کمپانی یا کشور باشه.
مثال: هیوندای سنتنیال رو با لکسوس LS460 یا مرسدس CLS مقایسه میکنند و برند و کشور سازنده
مهم نیست.مبنای مقایسه نزدیک بودن مشخصات 2 خودرو به همدیگر هست.
موفق باشید
Mojtaba-MCI
07-08-2011, 22:23
١ - معلومه كه قيمت هيچ كدوم از خودروهاى وارداتى مناسب نيست ولى بين همين نامناسبا نسبتا مناسب هم پيدا ميشه!
بد و بدتر منظورمه!
قيمت ٦٢ ميليونى كاملا كاذب ، غيرواقعى و شكننده س!
مطمئنم دست دوم اين ماشين افت قيمت زيادى داره!
پاى صحبت هيوندا سوارها كه بشينيد بهتر متوجه منظورم ميشيد.
خودروهايى كه استهلاك بالايى دارن و البته قيمت كاملا نامناسبشون باعث ميشه هميشه نسبت به هيونداى كره اى انتقاد بشه...
٢ - چه حسين قلى چه قلى حسين!اصلا موضوع بحث چيز ديگه ايه...
٣ - اتفاقا اون برند و كشور سازنده س كه حرف اول رو ميزنه كه اگه اينطور نبود خودرويى به غير از تويوتاى ژاپنى خودروى هرساله امريكا ميشد!
شمردن و مقايسه ى امكانات يه قسمته ، كيفيت ساخت و طراحى يه قسمت ديگه!
اصلا نميدونم چرا وارد بحثى شدم كه از اول جوابش معلومه!
---
دوست من pourya-pc شما همون سوناتا رو بگير...
mohamad skystar
07-08-2011, 23:29
١ - معلومه كه قيمت هيچ كدوم از خودروهاى وارداتى مناسب نيست ولى بين همين نامناسبا نسبتا مناسب هم پيدا ميشه!
بد و بدتر منظورمه!
قيمت ٦٢ ميليونى كاملا كاذب ، غيرواقعى و شكننده س!
مطمئنم دست دوم اين ماشين افت قيمت زيادى داره!
پاى صحبت هيوندا سوارها كه بشينيد بهتر متوجه منظورم ميشيد.
خودروهايى كه استهلاك بالايى دارن و البته قيمت كاملا نامناسبشون باعث ميشه هميشه نسبت به هيونداى كره اى انتقاد بشه...
٢ - چه حسين قلى چه قلى حسين!اصلا موضوع بحث چيز ديگه ايه...
٣ - اتفاقا اون برند و كشور سازنده س كه حرف اول رو ميزنه كه اگه اينطور نبود خودرويى به غير از تويوتاى ژاپنى خودروى هرساله امريكا ميشد!
شمردن و مقايسه ى امكانات يه قسمته ، كيفيت ساخت و طراحى يه قسمت ديگه!
اصلا نميدونم چرا وارد بحثى شدم كه از اول جوابش معلومه!
---
دوست من pourya-pc شما همون سوناتا رو بگير...
دوست من بدونید الان خودروهای کره ای با پیشرفت چشمگیری که دارن فعلا بازار خودروهای خارجی
ایران رو در دست گرفتن من تا حالا نشنیدم کسی از استهلاک این خودروها انتقاد کرده باشه
چون تو کم استهلاک بودن برند دوم هستن در کشور.
اول شدن تو بازار خودروی آمریکا زمانی کار ژاپنی ها بود که پارسال فورد و شورولت جایگزین شدن.
ژاپنی ها هم مثل آلمانی ها از زمانی که نذاشتن محصولاتشون به طور کسترده وارد ایران بشه
بازار ایران رو واگذار کردن.
Pourya-pc
08-08-2011, 00:26
منم فکر میکنم خودروهای کره ایی پر استهلاک هستن و به شخصه هم دیدم ، خودروهای کره ایی بد فروش و پر هزینه هستن ، یک سوناتای 2010 که 30 هزار تا کار کرده بود سوار شدم ، دل و روده ماشین ریخته بود بیرون ، همه جاش صدا میکرد ، محصولات کره ایی فقط به ظاهر اهمیت میدن و امکانات ، درست برعکس ژاپنی ها !!! موفق هم بودن چون وقتی از خودرویی رونمایی میشه اولین چیز ظاهر هست و بحثی توش نیست .
من از ظاهر بیرونی سوناتا 11 اصلا خوشم نمیاد ، بسیار ناشیانه طراحی شده و مخصوصا چراغهای جلو !!! سعی شده خاص باشه اما هیوندای فراموش کرده که جذابیت در ظاهر خودرو مهم تر از طراحی و نو آوریست.
یک مثال میزنم ، بی ام دبلیو ام سه رو ببینید ! با چراغ های ساده و جذابی که داره سالهاست داره تولید میشه و بهترین طراحی جلو رو در 4 سال متوالی از 2006 تا کنون نصیب خودش کرده.هنوز هم با همون شکل تولید میشه چون محبوبه.
آقا مجتبی من برای خودم نمیخوام خرید کنم ، یکی از فامیل ها میخوان بخرن که من نتونستم توجیه کنم آریون برتر از سوناتاست.موتوری که مشخصه اما ظاهر ... متاسفانه خیلی ها ظاهر سوناتا رو میپسندن !
mohamad skystar
08-08-2011, 00:40
منم فکر میکنم خودروهای کره ایی پر استهلاک هستن و به شخصه هم دیدم ، خودروهای کره ایی بد فروش و پر هزینه هستن ، یک سوناتای 2010 که 30 هزار تا کار کرده بود سوار شدم ، دل و روده ماشین ریخته بود بیرون ، همه جاش صدا میکرد ، محصولات کره ایی فقط به ظاهر اهمیت میدن و امکانات ، درست برعکس ژاپنی ها !!! موفق هم بودن چون وقتی از خودرویی رونمایی میشه اولین چیز ظاهر هست و بحثی توش نیست .
من از ظاهر بیرونی سوناتا 11 اصلا خوشم نمیاد ، بسیار ناشیانه طراحی شده و مخصوصا چراغهای جلو !!! سعی شده خاص باشه اما هیوندای فراموش کرده که جذابیت در ظاهر خودرو مهم تر از طراحی و نو آوریست.
یک مثال میزنم ، بی ام دبلیو ام سه رو ببینید ! با چراغ های ساده و جذابی که داره سالهاست داره تولید میشه و بهترین طراحی جلو رو در 4 سال متوالی از 2006 تا کنون نصیب خودش کرده.هنوز هم با همون شکل تولید میشه چون محبوبه.
آقا مجتبی من برای خودم نمیخوام خرید کنم ، یکی از فامیل ها میخوان بخرن که من نتونستم توجیه کنم آریون برتر از سوناتاست.موتوری که مشخصه اما ظاهر ... متاسفانه خیلی ها ظاهر سوناتا رو میپسندن !
ژاپنی ها رو اگر دقت کنید این 2 سال اخیر سطح تجهیزات و امکانات رو بیشتر روی شاسی بلندهاشون
تمرکز دادن.
به هر حال در یک دید کلی اگر نگاه کنیم کره ای ها الان پیشی گرفتن ( تو ابران )
محصولات ژاپن هم به دلیل ت ح ر ی م شرکت هاشون خصوصا تویوتا دیرتر وارد میشن.
Pourya-pc
08-08-2011, 01:47
سونامی هم که اومد وضع بدتر شد ...
Mojtaba-MCI
08-08-2011, 10:57
تمام حرف من همینه.
اصلا به نظر من اونجایی که تویوتا یا نیسان هستن جایی واسه هیوندا نیس!
اما...
اما هیوندا میاد خودروهایی با امکانات بالا ولی قیمت و کیفیت پایین تولید میکنه(مسیری که کم و بیش "کیا موتورز" هم طی میکنه)که همین باعث میشه بخشی از بازار رو تصاحب کنه.منظورم بازار ایران نیس!منظورم بازار جهانیه ، همین کیفیت پایین محصولاتشم باعث شده که هیچوقت هم رده ی برندهایی مثل بنز ، بی ام دبلیو ، تویوتا و البته لکسوس که زیر مجموعه ی تویوتاس نباشه.
اون برندی که کیفیت محصولات تولیدیش مشخصه هیچوقت نیاز به تبلیغات گسترده نداره!
حالا هیوندا میاد رو زمین و آسمون تبلیغ میکنه!
از دور زمین فوتبال بگیرید تا...
سونامی هم که اومد وضع بدتر شد ...
صنعت خودرو سازیه ژاپن رو دس کم گرفتیا:دی:دی!
:d
Pourya-pc
08-08-2011, 11:56
ژاپنی ها خیلی کارشون درسته ، پارسال پدرم یه بیل مکانیکی کوموتسو خرید ابنقدر با کیفیته این ماشین که آدم لذت میبره فقط نگاهش کنه ، تا الان 13 ماهه مثل اسب داره کار میکنه بدون کوچکترین مشکلی.
اما شما الان برو از ژاپن ماشین بخر ، اگر بهت دادن جایزه داری ، به دلیل سونامی در ژاپن وضع فوق العاده اعلام شده اونم تا یک سال !!!
برای خودروسازی تویوتا هم تقریبا همین وضع هست و سایر برند های ژاپنی !!! الان سونی هم داغون شده و من خیلی از این موضوع ناراحت هستم.کاش تهران زیرورو میشد و من میمردم بلایی سر یه ژاپنی عزیز نمیومد که کاری جز خدمت به دنیا نمیکنن.واقعا حیفن.
mohamad skystar
08-08-2011, 12:18
بحث داشت کم کم منحرف میشد و صحبتها رفته سر کشورها و خودروسازان.
گفتم چندتا عکس در حد مقایسه بزارم نظر دوستان رو ببینیم چیه.
TOYOTA Aurion
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hyundai Sotana 2011
Mojtaba-MCI
08-08-2011, 15:36
علاوه بر طراحی خارجی طراحی داخلی آریون هم به نظرم برتری محسوس داره!
نیومده الکی شلوغش کنه ، ساده ، سنگین و البته کارآمد...
به لجاظ فنی هم که دیگه بحثی نیست.
MOHAMMAD2010
08-08-2011, 15:58
من نمیدونم چرا میگن سوناتا 2011 طراحیش بده !
به نظر شخصیه من ظاهر سوناتا 2011 بهتره ( فقط ظاهر رو دارم میگم به بقیه چیزا کاری ندارم )
خیلی ها هم با نظر من موافقن
من فکر میکنم چون این ماشین رو هیوندا ساخته بعضی ها هی میگن بده و طراحیش بده ، شاید اگه همینو تویوتا زده بود همین دوستانی که الان میگن ظاهرش فلانه ، میگفتن بی نظیره
به هر حال چون برند کره ای هست زیاد ایراد میگیرن بهش
mehdi morshed
08-08-2011, 21:57
منم با نظر دوستمون موافقم که طراحی سوناتا خیلی زیباست و خیلی بیشتر جلب توجه میکنه ( درضمن طراحی سوناتا2011 کامل در آمریکا انجام شده ) من خودم 1 ماه پیش با کلی مقایسه و مشورت سوناتا ذو انتخاب کردم . دوستم که نمایشگاهی بود ( شریعتی بالاتر از ملک ) آریون و پیشنهاد داد و لی وقتی انتخاب منو آوردن گفت انتخاب بهتری هستش چون : اولا اطاق 2011 تا 4 سال دیگه همینه و قدیمی نمیشه ولی آریون تا سال دیگه اصلا تو چشم نیست . دوما مگه تا 3 سال دیگه چندکیلومتر میخواد کارکنه که فرقش با تویوتا به چشم بیاد !!! درضمن سوناتا 2011 پرفروش ترین خودرو آسیایی تو کانادا و آمریکا بوده ؟ قطعا اونها کارشناسای بهتری نسبت به ما دارن !!!! البته من خودم ماشین ژاپنی داشتم و راضی بودم. تنها ضعفی که من تو سوناتا دیدم سایز رینگ و فاق 45 لاستیکش باعث شده رو بعضی دستندازها بپره ؟؟ولی خیلی خیلی بدون صدای اطاق و موتور هستش و قابل مقایسه با سوناتا 2010 نیست . فکر میکنم هیوندای ضعفهای خودشو داره کم میکنه !!! منم معتقدم تا چند سال دیگه کیفیتهای این رده مثل هم بشه و دیگه لازم نباشه مثل بابابزرگها که کلید میکردن به مثلا کت شلوار برک و تا آخر عمر اونو میپوشیدن فکر کنیم !!!
Mojtaba-MCI
09-08-2011, 10:37
من نمیدونم چرا میگن سوناتا 2011 طراحیش بده !
به نظر شخصیه من ظاهر سوناتا 2011 بهتره ( فقط ظاهر رو دارم میگم به بقیه چیزا کاری ندارم )
خیلی ها هم با نظر من موافقن
نظرات متفاوتن!سلیقه با سلیقه فرق میکنه!
توو این بحثی نیس.
اما این مدل طراحی یه طراحی کاملا خارج از به قول معروف عرفه!
دقت کردید که وقتی این ماشین توو خیابون حرکت میکنه یه سری تفاوتهای عجیب ظاهری با بقیه ی ماشینا داره که کاملا توو چشم میزنه؟!
من فکر میکنم چون این ماشین رو هیوندا ساخته بعضی ها هی میگن بده و طراحیش بده
کلا هیوندا که تکلیف کیفیت ساخت محصولاتش به همه روشنه ولی طراحی یه بحث دیگه س!
آزرا رو هم هیوندا طراحی کرده ولی به نظرم از یکی از بهترین طراحیهاس...
همونطور که قبلا گفته بودم که آزرا حس قدرت رو با متانت و آرامش خاصی به رخ میکشه کاملا برعکس اکوئس که دیگه شورشو درآوردن با اون طراحیشون:2:!
شاید اگه همینو تویوتا زده بود همین دوستانی که الان میگن ظاهرش فلانه ، میگفتن بی نظیره
به هر حال چون برند کره ای هست زیاد ایراد میگیرن بهش
شاید:31:!
ولی تویوتا هیچوقت نمیاد یه همچین ماشین بی نظیری بسازه:31:!!!
AmiRreZA_RAcEr
09-08-2011, 11:11
دوستان عزیز فکر کنم بحث داره خارج از موضوع اصلی میشه
کار هیوندای و کیا که مشخص بود فقط تقلید میکردند که در مدلهای 2011 بالاخره خودشون صاحب سبک شدند
آزرا که تقلیدی از ساب بوده
ولی آزرا 2012 سبک خود هیوندای بوده ، سوناتا 2011 هم سبک خود هیوندای هستش که فقط در چند نگاه اول زیبایی چشمگیری داره ولی بعد از مدتی ظاهری شلوغ و خسته کننده به خودش میگیره ، اما باز هم به نظر من سوناتا 2011 از لحاظ ظاهری برتر از تویوتا آریون هست و آریون جای دفاعی نداره ، مخصوصا طراحی داخلی ، در واقع آریون همون کمریه که در استرالیا ساخته میشه و برای بازار خاور میانه هستش و غیر مستقیم طراحی ژاپن رو داره
تنها برتری هم موتورشه
اما هیوندای سوناتا 2011 اونجوری که دوستان میگن بی کیفیت نیست و از کیفیت خوبی برخورداره ،
در کل اگر به دنبال قدرت موتور ، سرعت و شتاب فوق العاده و طراحی معمولی اما ماندگار هستید تویوتا آریون پیشنهاد بهتریه که البته با ورود کیا کادنزا در این رده قیمت تقریبا کار آریون تمام شدست
mohamad skystar
09-08-2011, 11:32
البته با ورود کیا کادنزا در این رده قیمت تقریبا کار آریون تمام شدست
کار تویوتا آریون هیچ وقت تمام نمیشه دوست من.
چرا با ورود یک خودروی جدید که فقط عکس هاشو رو دیدن و هیچ کسی هنوز تجربه ای باهاش نداشته
رو جایگزین آریون میکنید که الان 3 ساله داره راحت تو بازار فعالیتش رو به نحو احسنت انجام میده.
صبر کنید خودرو به بازار بیاد خودش رو نشون بده تا ببینیم چه تاثیری رو برند ها خواهد گذاشت.
همین الان هم پرفروش تر از سوناتا بوده تا جایی که من از بازار اطلاع دارم.
---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
منم با نظر دوستمون موافقم که طراحی سوناتا خیلی زیباست و خیلی بیشتر جلب توجه میکنه ( درضمن طراحی سوناتا2011 کامل در آمریکا انجام شده ) من خودم 1 ماه پیش با کلی مقایسه و مشورت سوناتا ذو انتخاب کردم . دوستم که نمایشگاهی بود ( شریعتی بالاتر از ملک ) آریون و پیشنهاد داد و لی وقتی انتخاب منو آوردن گفت انتخاب بهتری هستش چون : اولا اطاق 2011 تا 4 سال دیگه همینه و قدیمی نمیشه ولی آریون تا سال دیگه اصلا تو چشم نیست . دوما مگه تا 3 سال دیگه چندکیلومتر میخواد کارکنه که فرقش با تویوتا به چشم بیاد !!! درضمن سوناتا 2011 پرفروش ترین خودرو آسیایی تو کانادا و آمریکا بوده ؟ قطعا اونها کارشناسای بهتری نسبت به ما دارن !!!! البته من خودم ماشین ژاپنی داشتم و راضی بودم. تنها ضعفی که من تو سوناتا دیدم سایز رینگ و فاق 45 لاستیکش باعث شده رو بعضی دستندازها بپره ؟؟ولی خیلی خیلی بدون صدای اطاق و موتور هستش و قابل مقایسه با سوناتا 2010 نیست . فکر میکنم هیوندای ضعفهای خودشو داره کم میکنه !!! منم معتقدم تا چند سال دیگه کیفیتهای این رده مثل هم بشه و دیگه لازم نباشه مثل بابابزرگها که کلید میکردن به مثلا کت شلوار برک و تا آخر عمر اونو میپوشیدن فکر کنیم !!!
سوناتا 2011 پر فروشترین خودروی شرکت هیوندای در آمریکا بوده.
AmiRreZA_RAcEr
09-08-2011, 12:23
من جزیره چند روزی کادنزا و اپتما 2011 دستم بود ، به قطع میتونم بگم کادنزا به راحتی آریون رو جا میذاره چون آریون نقطه قوتی نسبت بهش نداره
Mojtaba-MCI
09-08-2011, 17:43
در کل اگر به دنبال قدرت موتور ، سرعت و شتاب فوق العاده و طراحی معمولی اما ماندگار هستید تویوتا آریون پیشنهاد بهتریه که البته با ورود کیا کادنزا در این رده قیمت تقریبا کار آریون تمام شدست
دوست من هیچوقت کار ماشینی که وارد ایران میشه به این زودی ها تموم نمیشه!
خصوصا آریون با این کیفیت...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.