ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای فرمت کلی هارد | یه مشکل عجیب برام پیش اومده. تورو خدا کمکم کنید

hadi-emperor
04-08-2011, 14:04
سلام خدمت اساتید!

راستش من دنبال یه روشی هستم که باهاش بتونم هاردم رو فرمت کلی بکنم ( یا به عبارتی تموم 0 و 1 هارو 0 بکنم!)

داستان از این قراره که من یه روز نشستم و هرچی آپدیت برای ویندوز 7 وجود داشت، نصب کردم.
بعد از یه مدتی، کامپیوترم یه ویروس گرفت و مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم

مثل همیشه، DVD ویندوز رو گذاشتم و بوت کردم و ... تا رسیدم به اونجایی که باید درایو رو انتخاب میکردم

برای این که کامپیوتر یه نفسی بکشه (!) ، همه ی درایو هارو فرمت کردم، پارتیشن هارو پاک کردم و دوباره از اول 4 تا پارتیشن ساختم.
اولین پارتیشن ( که همون درایو C هست) رو انتخاب کردم و زدم که نصب بشه.

موقع نصب ویندوز 7، یهو یه اتفاق عجیب افتاد. همه چیز یهو حالت گرافیک بالا به خودش گرفت. یعنی پنجره هه کوچیک تر و خوشکل تر شد، نوشته ها ریز تر قشنگتر شدن و یه جورایی عین این بود که داخل ویندوزم! اصلا خبری از اون قیافه ی زشت بوت نبود ( این اتفاق زمانی افتاد که ویندوز داشت نصب میشد. امیدوارم بدونید کودوم مرحله رو میگم! همون مرحله ای که 5-6 خط نوشته وجود داره و به ترتیب، هر کدومش که کامل میشه، یه تیک سبز میاد جلوش)

بگذریم. ویندوز نصب شد. وقتی برای اولین بار وارد محیط ویندوز شدم، احساس کردم خیلی قیافه ی ویندوز خوشگله! اصلا انگار درایور کارت گرافیک، از قبل نصب بوده ( یا حین نصب ویندوز، کارت گرافیک هم نصب شده)
البته انگار همه ی درایور ها نصب بودن! کارت صوتی و ... . همه و همه نصب بودن ( البته آیکونشون پیدا نبود. ولی اسپیکر ها کار میکردن!)

اولین برنامه ای که خواستم نصب کنم، Nero 9 بود. موقع نصب، مثل همیشه سریال رو وارد کردم که مراحل نصب رو ادامه بدم. ولی Nero نمیذاشت و میگفت این سریال Expire شده. به هیچ صراطی هم مستقیم نبود که نبود!

حالا حدس بنده اینه که با نصب کردن تموم آپدیت ها، اون درایور ها هم یه جایی از هارد موندگار شدن که با فرمت معمولی هم پاک نمیشن

فکر کنم دلیل این که Nero نصب نمیشد، اینه که انگار کارت گرافیک رو از قبل میشناسه:18: یعنی درایور کارت گرافیک، پاک نشده و Nero میفهمه که روی این کارت گرافیک، قبلا Nero نصب بوده:41:

حالا من دارم در به در دنبال یه راهی میگردم که باهاش بتونم هارد رو یه فرمت کلی بکنم تا دیگه مطمئن شم که هیچ چیزی روی هارد وجود نداره

همچین راهی وجود داره؟؟؟؟؟:13:

تورو خدا کمکم کنید. عین خر تو گل گیر کردم. هیچ وقت تو عمرم همچین چیزی ندیده بودم:18:

مرسی:40:

EXXTREME
04-08-2011, 14:54
برای فرمت کلی باید low level disk کنین.که روششو باید از نت پیدا کنین.ولی بهتره درایوهارو پاک کنین ببینین چی میشه.
ولی اینی که میگی ربطی نداره خب یکی از خاصیتهای ویندوز سون اینکه درایوهای سخت افزار قدیمیو میشناسه الیته جدیدارو نمیشتاسه.

Rahpooyan
04-08-2011, 16:16
این دیگه از اون حرفا بود ! :46:
شاید ویندوزت دستکاری شده است و چیزهایی اضافه شده است . مثل windowsXpro خود درایورها را شناسایی و نصب کرده است .
اگر تنها مشکلت نصب نرو است دنبال کرک یا سریال جدید باش . البته ربطی به تاریخ ویندوزت که نداره ؟ ( چکش کن ببین مشکل نداره )

لینک زیر را یه نگاهی بکن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hadi-emperor
04-08-2011, 18:13
این دیگه از اون حرفا بود ! :46:
شاید ویندوزت دستکاری شده است و چیزهایی اضافه شده است . مثل windowsXpro خود درایورها را شناسایی و نصب کرده است .
اگر تنها مشکلت نصب نرو است دنبال کرک یا سریال جدید باش . البته ربطی به تاریخ ویندوزت که نداره ؟ ( چکش کن ببین مشکل نداره )

لینک زیر را یه نگاهی بکن :

کلا هر برنامه ی کرک شده ای رو که میخوام نصب کنم، ارور اکسپایر بودن میده.

من هیچ دستکاری ای نکردم. البته هرکاریش هم کرده باشم، فکر نمیکنم بعد دیلیت کردن پارتیشن ها و نصب دوباره ی ویندوز، اثرش باقی مونده باشه!

hadi-emperor
04-08-2011, 18:44
برای فرمت کلی باید low level disk کنین.که روششو باید از نت پیدا کنین.ولی بهتره درایوهارو پاک کنین ببینین چی میشه.
ولی اینی که میگی ربطی نداره خب یکی از خاصیتهای ویندوز سون اینکه درایوهای سخت افزار قدیمیو میشناسه الیته جدیدارو نمیشتاسه.

مگه بعد از فرمت، درایور ها نباید پاک شده باشن؟؟؟؟؟ پس چرا بعد فرمت، درایور ها عین بنز کار میکنن؟؟؟؟؟:31:

قبلا اینطوری نبود. بعد از آپدیت اینطوری شد. قبلا هر وقت ویندوز 7 رو نصب میکردم، هیچ کدوم درایور ها از قبل نصب نبودن. ولی حالا همه شون از همون اول، نصبن. :41:

میشه خودتون یه توضیح مختصر درباره ی low level disk بدید؟؟ هرچی توی گوگل گشتم، یه آموزش درست حسابی پیدا نکردم:24:

EXXTREME
04-08-2011, 19:14
............................................

mehran gorji
04-08-2011, 21:55
ولی Nero نمیذاشت و میگفت این سریال Expire شده. به هیچ صراطی هم مستقیم نبود که نبود!
عزیزم نرو میگه تاریخ این نرم افزار تمام شده.
باید از شرکت خرید کنید.

مگه بعد از فرمت، درایور ها نباید پاک شده باشن؟
چرا پاک میشن.

پس چرا بعد فرمت، درایور ها عین بنز کار میکنن؟
احتمالا از یه ویندوز دیگه استفاده کردی و خودت خبر نداری.و....
یا اینکه خدایی بوده.

فکر کنم دلیل این که Nero نصب نمیشد، اینه که انگار کارت گرافیک رو از قبل میشناسه
ربطی نداره.
یه نرو دیگه بگیر بزن.
اصلا برای چی نرو اشامپو بهترینه.

حالا من دارم در به در دنبال یه راهی میگردم که باهاش بتونم هارد رو یه فرمت کلی بکنم تا دیگه مطمئن شم که هیچ چیزی روی هارد وجود نداره
low level format
هم تحت داس داره.
البته تحت داس برای هر هاردی نرم افزار مخصوص به خودشو داره.
هم تحت ویندوز که باید هارد به هارد کنی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم از دانلود برنامه تحت ویندوز

hadi-emperor
04-08-2011, 23:14
عزیزم نرو میگه تاریخ این نرم افزار تمام شده.
باید از شرکت خرید کنید.

خوب درد من هم همینه دیگه!!!!

چرا پاک میشن.

پس اگه پاک میشن، چرا وقتی ویندوز جدید رو نصب میکنم، قطعات طوری کار میکنن که انگار درایور نصبه؟؟؟؟؟

احتمالا از یه ویندوز دیگه استفاده کردی و خودت خبر نداری.و....
یا اینکه خدایی بوده.

نه بابا مطمئنم. یه دی وی دی ویندوز که بیشتر ندارم!
معجزه شده به خدا!

ربطی نداره.
یه نرو دیگه بگیر بزن.
اصلا برای چی نرو اشامپو بهترینه.

ربط داره. نرو شماره ی کارت گرافیک رو ذخیره میکنه. وقتی برای بار دوم بخوای نصبش کنی، (مثل خیلی از نرم افزار های دیگه) کامپیوترت رو میشناسه ( یا بهتره بگیم کارت گرافیک رو میشناسه)

الانم چاره ای جز استفاده از اشامپو ندارم!!!:31:

این هم از دانلود برنامه تحت ویندوز

دمت گرم . خیلی گلی. فقط نمیدنم هارد به هارد یعنی چی!! میشه بیشتر توضیح بدی لطفا؟؟ ممنون میشم

mehran gorji
04-08-2011, 23:28
خوب درد من هم همینه دیگه!!!!فدای سرت عزیزم.

پس اگه پاک میشن، چرا وقتی ویندوز جدید رو نصب میکنم، قطعات طوری کار میکنن که انگار درایور نصبه؟؟؟؟؟مدل مینت چیه؟
تو device maneger علامت ؟ نداری؟

نه بابا مطمئنم. یه دی وی دی ویندوز که بیشتر ندارم!
معجزه شده به خدا!خواست خدا اراده الهی
:46:

الانم چاره ای جز استفاده از اشامپو ندارماشامپو روی سیستم های خیلی قدیمی جواب نمیده.{سرعت سیستم رو وحشتناک پایین میاره}

من خیلی وقته نرو رو بوسیدمش کذاشتم کنار.
اشامپو سرعت رایتش خیلی بالاتره.
غداش بشم ایمیج از dvd که دیگه ادمو منعجب میکنه.
در ضمن کرکش رو هم بگیر تو مسیر نصب برنامه کپی کن.

دمت گرم . خیلی گلی. فقط نمیدنم هارد به هارد یعنی چی!! میشه بیشتر توضیح بدی لطفا؟؟ ممنون میشم به عنوان هارد دوم بالا میاد شبیه به فلش مموری.
وقتی نرم افزار رو اجرا کردی مدل هارد و فلش هایی که نصب کردی بالا میاد روش کلیک میکنی و continu رو میزنی مقابل عکس بالا.

---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------

البته زمان فرمت بستگی به ظرفیت هارد و سرعت هارد داره.
شاید هارد 500 قدیمی 20 ساعت طول بکشه.
معمولا روی هارد های جدید حداکثر 3 ساعت میباشد.

hadi-emperor
04-08-2011, 23:32
به عنوان هارد دوم بالا میاد شبیه به فلش مموری.
وقتی نرم افزار رو اجرا کردی مدل هارد و فلش هایی که نصب کردی بالا میاد روش کلیک میکنی و continu رو میزنی مقابل عکس بالا. یعنی الان به یه فلش مموری احتیاج دارم؟؟
روی کودوم باید کلیک کنم؟ هارد یا فلش مموری؟
اصن نقش فلش مموری چیه این وسط؟؟:31:

---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:30 AM ----------

مدل مینت چیه؟
تو device maneger علامت ؟ نداری؟

مین چیه؟؟
نه. توی device manager غلامت ؟ ندارم

mehran gorji
05-08-2011, 00:06
یعنی الان به یه فلش مموری احتیاج دارم؟؟نه عزیزم مثال زدم.

روی کودوم باید کلیک کنم؟ هارد یا فلش مموری؟روی هر کدام که قصد فرمت دارید.:13:

اصن نقش فلش مموری چیه این وسط؟داریم از بحث خارج میشیم.
بیخیال مثال زدم.

مین چیه؟؟:18:
مادربرد motherboard
برد مادر

نه. توی device manager غلامت ؟ ندارمخوب درسته

اما اگر vga حرفه ای داری.
نرم افزار مربوط به vga را نصب کن.

موفق باشید دوست عزیز

hadi-emperor
05-08-2011, 04:09
هی این ارور رو میده:
Unable to lock device. Make sure you do not have open files on this device and try again.

چیکارش کنم؟ کودوم برنامه هارو ببندم؟؟