ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آخرین { آهنگ/ آلبوم} ای که گوش دادم...

pandemonium
03-08-2011, 10:02
در این تاپیک در مورد تجربهآخرین تک آهنگ یا آلبومی که به تازگی و برای برای اولین بار شنیده ایم صحبت میکنیم.

تجربه جدیدی که در شنیدن اون آهنگ یا آلبوم داشته ایم رو در اینجا با دیگران به اشتراک می گذاریم.

روال تاپیک که واضح هست ولی برای نظم و مشخص کردن خط مشی تاپیک این قواعد رو در نظر بگیرید:

1- در نظر بگیرید که اینجا قرار هست از تجربیات دسته اول شما از شنیدن موسیقی مورد نظرتون استفاده بشه، پس لطفا اینجا از خاطراتتون از آهنگ ها ننویسید! مواردی رو که مربوط به گذشته هست رو در اینجا نیاورید.
(خودم معتقد هستم اولین تجربه آدم از شنیدن یک آهنگ جدید تجربه ناب و متفاوتی هست و باید اون رو بخوبی دریافت)

2- مواردی که این تاپیک شامل شون هست رو میشه به دو دسته کلی تقسیم بندی کرد:

الف) تک آهنگ ها و آلبوم هایی که به تازگی منتشر شده اند و شما هم به تازگی اون اثر رو گوش دادید.

ب) آثاری که جدید نیستند و در گذشته منتشر شده اند ولی شما به تازگی اون رو شنیده اید و تجربه کردید.
بنابراین لزومی نداره حتما در مورد یک اثر تازه منتشر شده در اینجاصحبت کنید. اصل بر تجربه جدید شماست.

3- اینجا مثل تاپیک "همین الان چی گوش میدید" نیست که صرفا نوشتن اسم آهنگ و هنرمند اش کافی باشه. توضیح و توصیفی- ولو مختصر- در مورد تجربه جدیدتون از شنیدن اثر مورد نظر بنویسید.
این تجربه که میگم شامل خیلی از موارد میشه:
توصیف حس شما از شنیدن اثر (توصیف احساسی)، تحلیل و نقد شما از موسیقی،شعر و موارد دیگر اثر (نقد فنی)، برداشت شخصی شما از آهنگ، ابهامات و اشکالات و سوالات ذهنی شما از اثر و موارد دیگر...

محدودیتی برای حجم نوشته و سبک و زبان اثر در اینجا وجود ندارد.

(تاپیک مشابهی در انجمن فیلم و دیگر انجمن ها وجود دارد)

pandemonium
06-08-2011, 10:20
توی خیلی از انجمن های این سایت تاپیکی با عنوان آخرین... وجود داره.
در موسیقی هم میتونه چنین نوع تاپیکی وجود داشته باشه و فعال باشه.

............

برای شروع یک چیز عمومی:

سوار تاکسی بودم که یه آهنگ پاپ از افتخاری گذاشته بود. تا حالا نشنیده بودم اون رو.
اسم آهنگ اش رو نمیدونم.

واقعا عجیب بود برام. شنیده بودم یک چیزهایی پاپ از افتخاری ولی دیگه تا این حد سطحی به ذهنم نرسیده بود.

خب حالا که به پاپ رو آوردی حداقل یه پاپ شسته رفته و آبرومند بخون.

این آهنگی که من شنیدم در حد یه خواننده بی نام و نشون درجه چندم پاپ بود. بسیار آبکی و سطحی با کمترین ارزش موسیقایی و شعر.

اگر هر خواننده دیگری بود فکر نمیکنم ارشاد اصلا بهش مجوز میداد بسکه شنگول بود آهنگش!
و یادم نیست از رادیو پخش میشد یا نوار بود.

کاملا مشخص بود صرفا خواستند یه چیزی پر کنند بفرستند بازار...

Kurosh
14-08-2011, 02:11
بچه‌ها تشکر می‌زنیم، پست هم بدیم : دی
بد نیست ! : دی

--------------

امروز به پیشنهاد دوست خوبم powerslave یکی از ترک‌های آلبوم شهادت یک مصیبت‌گرا از Junius ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو به نام ستایش سوگ (Mourning Eulogy) گوش دادم ...

من هنوز متن رو نخونده بودم، وکال کار هم شروع نشده بود، با این حال، حتی بدون خوندن کلمه‌ی Mourning در اسم فایل، تا موسیقی شروع شد حسی از مرگ و قبر بهم دست داد ! اولش این حس خفیف بود، اما بعد با شروع شدن وکال و شعر خاصش به شدت تقویت شد !

جالبه، اون قدر فضاسازی‌های موسیقی و شعر قوی و تأمل‌بر‌انگیز بود که عملاً من رو به همون حس و حالی که ازش حرف می‌زد برد ... میشه با شعرش مرده‌ای رو متصور شد که در حال خاک شدنه، دارن براش دعا می‌خونن، روش خاک می‌ریزن، از خدا گله دارن بابت گرفتن اون شخص ...

اما این فضاسازی‌ها تازه منجر میشه به حرفی که Junius می‌خواد بزنه ...

کار عمیق و خوبی بود ... اولین کاری بود که از Junius می‌شنیدم ...

mestry
14-08-2011, 02:23
منم الان دقیقا همین آهنگو دارم گوش میدم، حدود نیم ساعت پیش آلبومو گرفتم !
آهنگاشو گذاشتم تو پلی لیست تا یکی یکی پخش بشن، همینجوری تو جو آلبوم رفته بودم تا اینکه رسید به ترک آخر این آلبوم که همون The Mourning Eulogy هست. از لحظه اول شروع آهنگ میشد حدس زد که قراره با یه آهنگ بسیار زییبا روبرو بشم. الان که دارم اینو پست رو مینویسم، یه حس عجیبی دارم، اون فضایی که آهنگ داره، منو گیج کرده و یجورایی خمار شدم ! ( عاشق این احساسم )
تو این آهنگ، بر خلاف آهنگای دیگه ی آلبوم، خبری از داد و بیداد نبود و وکالش آروم بود در عوض صدای آلات موسیقی اینو جبران کرده.

sise
14-08-2011, 22:34
رضا صادقی است و سرسری گوش کرده بودم اما حالا تا اسنکها آماده میشدند میشد - یا باید - گوش میدادم.
همون ترک اول آلبوم جدید (دیگه مشکی نمی پوشم)است و به نظرم خوب خونده. منتها میدونید چیه؟ کلا دیگه حالش نیست.
اولها همه پاپها موضوعشون این بود که عاشقتم دوست دارم. (تقریبا همشون)
بعدا شد "میخوای بری؟ خب برو!"
حالا هم داره میشه "رفتی ولی خدایی برگرد"
فکر کنم دیگه گیچ شدیم که طرف را میخوایم یا میخوایم بره ویا اینکه حالا که رفته یه بار هم که شده برگرده و ... مثل قضیه مشکی پوشیدن رضا صادقی شده!

- آقا نوشابه هم بدم؟-
ترک تموم شد و اتفاقا اسنکها اماده شده بودن.

خدایی خوب خونده ولی میدونید چیه؟ دیگه حالش نیست.

Kurosh
18-08-2011, 03:35
همون طوری که حدس می‌زدم، آلبوم سفری به درون خود (A trip to innerself) از گروه سیذارتا (Siddhartha) که تو این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) معرفی شد بسیار به دلم نشست ...
از کاور فوق‌العاده‌ی آلبوم، تا سبک و سیاق و استایل خوندنشون می‌دونستم که خوشم خواهد اومد : دی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از همون ترک اول کارهای زیباش شروع شد و تا آخرین ترک ادامه یافت ...
تجربه‌ی بسیار لذت‌بخشی بود ...
فکرش رو نمی‌کردم همچین استعدادهایی از ترکیه سر در بیارن : دی

به زحمت تونستم لیریک یکی دو آهنگ از این آلبوم رو پیدا کنم ...
اما همین که لیریک ترک مورد علاقه‌ام پیدا شد کافیه ...
ترکی با نام Desert که به خوبی با روحیه‌ام سازگار بود ...
یه کار که فکر می‌کنم تماماً آکوستیک بود، اما با گیتار غوغا می‌کنه این بند ...
حالا معرفیش می‌کنم تو تاپیکای اصلی ...

آلبوم توصیه میشه ... به دوستداران سبک پراگرسیو و سایکلدیک ...

sise
20-08-2011, 00:25
آلبوم "فیه ما فیه"

همونوازی عود، بربط و ویولنسل

تنها موسیقی ای بوده که یجورایی "کویر" را برایم تداعی میکنه و البته که نام یکی از ترکها "لوت" است.
ترکیبی از همونوازی و تگ نوازی بی ادعا و خالص و البته شور انگیز.

Havbb
20-08-2011, 01:37
آلبوم مایه ی ناز سالار عقیلی

با اینکه این آلبوم خیلی وقته اومده ولی من همین چند روز پیش برای اولین بار گوشش کردم تقریبا کامل.
وقتی گوش کردم دیدم یکی از تصنیف ها رو قبلا تصویری دیده بودم ولی آلبومش رو نمیدونستم.
مهارت نوازندگی حریر شریعت زاده حیرت انگیز بود ، من خودم فکر قبلا شنیده بودم پیانو زدنش رو ولی توی این آلبوم مهارتش رو بیشتر نشون داد. صدای سالار هم که دیگه نیازی به تعریف نداره...
شخصا چند سالی میشه که اعتقاد دارم بین سازهای خوش صدا + سرعتی ، سنتور سطح خوبی داره ولی کاستی هایی هم داره که توی پیانو جبران شده همه ی اینها یعنی به نظرم پیانو بهترین ساز بین سازهایی مثل تار و سنتور و سه تار و .... هست ولی بعد از گوش دادن این البوم به این نتیجه رسیدم که پیانوی تنها توی همه ی تصنیف ها نمیتونه جوابگو باشه. متاصفانه ترکیبات سازهای مختلف با پیانو رو بعد از مرحوم جواد معروفی و انوشیروان روحانی که در برنامه گلهای سابق مینواختند نداشتیم و نمیدونیم ترکیب پیانو با کدوم ساز بهتر در میاد. ولی چیزی که تجریبه نشون داده پیانو در کنار ویولون بد نمیشه ولی عیبش اینه که ویولون محور قرار میگیره....
به علاوه ی اینکه تک ساز بودن یه آلبوم که اتفاقا طولانی و در مایه های مختلف هست باعث یکنواختی و دل زدگی میشه....

Havbb
20-08-2011, 01:43
همونوازی عود، بربط و ویولنسل
عود چه فرقی با بربط داره؟

Kurosh
20-08-2011, 02:05
آلبوم مایه ی ناز سالار عقیلی

با اینکه این آلبوم خیلی وقته اومده ولی من همین چند روز پیش برای اولین بار گوشش کردم تقریبا کامل.
وقتی گوش کردم دیدم یکی از تصنیف ها رو قبلا تصویری دیده بودم ولی آلبومش رو نمیدونستم.
مهارت نوازندگی حریر شریعت زاده حیرت انگیز بود ، من خودم فکر قبلا شنیده بودم پیانو زدنش رو ولی توی این آلبوم مهارتش رو بیشتر نشون داد. صدای سالار هم که دیگه نیازی به تعریف نداره...
شخصا چند سالی میشه که اعتقاد دارم بین سازهای خوش صدا + سرعتی ، سنتور سطح خوبی داره ولی کاستی هایی هم داره که توی پیانو جبران شده همه ی اینها یعنی به نظرم پیانو بهترین ساز بین سازهایی مثل تار و سنتور و سه تار و .... هست ولی بعد از گوش دادن این البوم به این نتیجه رسیدم که پیانوی تنها توی همه ی تصنیف ها نمیتونه جوابگو باشه. متاصفانه ترکیبات سازهای مختلف با پیانو رو بعد از مرحوم جواد معروفی و انوشیروان روحانی که در برنامه گلهای سابق مینواختند نداشتیم و نمیدونیم ترکیب پیانو با کدوم ساز بهتر در میاد. ولی چیزی که تجریبه نشون داده پیانو در کنار ویولون بد نمیشه ولی عیبش اینه که ویولون محور قرار میگیره....
به علاوه ی اینکه تک ساز بودن یه آلبوم که اتفاقا طولانی و در مایه های مختلف هست باعث یکنواختی و دل زدگی میشه....
البته یادمون نره که آلبوم مایه‌ی ناز به یاد استاد بنان بود ... در واقع همه چیز، از آهنگ‌ها تا تحریرها می‌خواست یادآور تصنیف‌های استاد بنان باشه ...

این تک‌سازی هم به همون دلیله ...

در مورد پیانو هم، به نظر من بهترین ترکیبش با تار و سه تار هست ... فوق‌العاده میشه :40:

Havbb
20-08-2011, 17:33
در مورد پیانو هم، به نظر من بهترین ترکیبش با تار و سه تار هست ... فوق‌العاده میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
همچین آهنگی هست؟! معرفی کنی ممنون میشم....
_________
آهنگ بهار من از سیروان خسروی

اگه اشتباه نکنم این آهنگ از آلبوم اخر سیروان هست.... نظری که میتونم با یکبار گوش دادن در مورد این آهنگ بگم اینه که فکرش رو نمیکردم سیروان طرف آهنگهای شیش هشت بره.... ولی خوب این آهنگ رو خوند ، اهنگیه در حد متوسط و معمولی ، چیزی که به چشم میخوره تکرار بیش از اندازه س ، به نظر میرسه که موطیف تکراری زیاد داره. این آهنگ عاشقانه بین دوره ی "برو به درک..." و همون که خودش میخونه "چرا نمیای سراغ من" قرار داره ، یه چیزی بین این دوتاست.

Kurosh
20-08-2011, 17:55
همچین آهنگی هست؟! معرفی کنی ممنون میشم....
_________
آهنگ بهار من از سیروان خسروی

اگه اشتباه نکنم این آهنگ از آلبوم اخر سیروان هست.... نظری که میتونم با یکبار گوش دادن در مورد این آهنگ بگم اینه که فکرش رو نمیکردم سیروان طرف آهنگهای شیش هشت بره.... ولی خوب این آهنگ رو خوند ، اهنگیه در حد متوسط و معمولی ، چیزی که به چشم میخوره تکرار بیش از اندازه س ، به نظر میرسه که موطیف تکراری زیاد داره. این آهنگ عاشقانه بین دوره ی "برو به درک..." و همون که خودش میخونه "چرا نمیای سراغ من" قرار داره ، یه چیزی بین این دوتاست.
یه دونوازی خیلی خوب از امیرحسین سام هست، که قبلاً تو انجمن گذاشته شده، فکر می‌کنم میلاد تو تاپ 10 اش گذاشته بود ... اون رو حتماً گوش بده ...

ایناها، ترک آخر از تاپ 10 میلاد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیادش به خیر ...

در مورد بهار من هم، نه، این آهنگ مال آلبوم اولش، یعنی 6 سال پیشه ! اون موقع خیلی نو و خوب بود ... تازه تنها ترک 6 . 8 اش هم هست بنده خدا ! کلی هم انتقاد شد بهش بابت جدا شدن از سبک خودش ...

آلبوم آخرش، ساعت 9 رو گوش کن، یه تحول عظیمی تو کیفیت موسیقیش حس میشه ... بسیار مدرن و باکیفیته این آلبوم ...

sise
20-08-2011, 17:55
عود چه فرقی با بربط داره؟

هیچی! اشتباه شد. (چون خیلی خوب میزنه دوبار حسابش کردم : دی)

powerslave
22-08-2011, 16:55
خوب الان یه EP گوش کردم که تحت نام Who Cares منتشر شده. اسم خودش هم Out of My Mind بود که همین امسال (2011) منتشر شده و فقط هم دو تا آهنگ داره.
نکته ای که این رو اتز بقیه متمایز کرد اولاً این بود که همۀ نوازنده های این اثر از ابــــــــر های متال هستن. دیگه اسم ها رو خودتون ببینید:
Tony Iomi (بلک ثبت)، Jason Newsted (متلیکا)، Ian Gilian (دیپ پرپل، بلک ثبت، یان جیلین بند)T Niko McBrain (آیرن میدن)، Linde Lindstrom (از گروه HIM) و Jon Lordِ کبیر (دیپ پرپل) !!!!

آهنگ اول به نام Out Of My Mind یه آهنگ متال کامل هست. دیگه توضیح اضافی لازم نداره. تصور کنین که این همه بزرگ با هم یه آهنگ متال کاملاً مدرن تولید کردن. واقعاً تاثیر تمام گروه های نام برده رو میشه توشون دید.

اما نکتۀ دومی که این EP (یا سینگل) رو متمایز میکنه اهنگ دومش به نام Holy Water هست.
نمیگم یه شاهکار تکرار نشدنی هست ولی وقتی شروع شد من یکه خوردم. یه سازی تو مایه های نی یا یه همچین چیزی استفاده شده که من قبلاً تو یکی از کنسرت های یانی دیده بودم که گفته میشد یه آهنگ از ارمنستان هست که قدمت 3000 ساله داشته. این مشابه همونه. همتون شنیدین صدای این ساز رو. تو اهنگ های عزا داری ها همچین سازی زیاد استفاده میشه.
واقعاً بار اولی که شنیدمش یه احساس عجیبی داشتم. نه به این خاطر که آهنگ شاهکار هست یا خیلی ملودی عالی ای داره. به این خاطر که وقتی اون اسم هایی که گفتم کنار هم باشن، آدم انتظار همچین چیزی رو نداره. و تازه بعدش هنوز در پس زمینۀ آهنگ شنیده میشه.

گوش کردنش رو به دوستان پیشنهاد میکنم.

پ.ن: یادم نمیاد که این رو توی یه وبلاگ خارجی دیدم یا اینکه یکی از بچه های همین تالار معرفی کرده بود. احتمال درست بودن دومی بیشتره.

Ahmad
28-08-2011, 21:47
Llewellyn and Kevin Kendle

Pure Peace

دو آهنگ بسیار زیبا و آرام

Track List
01 - Source to Sea
02 - By the Shore

Kevin Kendle and Llewellyn have created a deeply calming and peaceful album that is ideal for relaxation or meditation.

On “Source to Sea” Kevin Kendle takes you on a journey from the fresh source of a stream down through lush woodland valleys and greenwood.
As the river's journey slows and is lost to the sea, Llewellyn magically captures the romance and stillness of the calm within us all as we walk and reflect “By the Shore”.
Featuring flutes, piano, gentle strings, violins, cello, natural sounds and the beautiful soft vocal harmonies of Juliana… This deeply relaxing music is ideal for quite reflection on lazy days and restful evenings.

l

vahidgame
01-09-2011, 15:37
وقتی پست 14 تاپیک و مخصوصا اون اسما رو دیدم دیگه جزو واجبات دین شد که اون آهنگ یعنی Holy Water رو بگیرم

بار اولی که آهنگ رو گوش دادم برام خیلی خاص بود. چون به عنوان یه آهنگ هوی متال اصلا انتظار نداشتم از یه سازی شبیه نی استفاده بشه!

ترکیب این ساز با این آهنگ خیلی خوب بودش و مخصوصا هر چی به آخرای آهنگ بیشتر نزدیک شدم به این درک رسیدم که ترکیب مثلا گیتار الکتریک و نی یه هارمونی رو به وجود اورده و باعث شده که یه آهنگ خاصی توی این سبک به وجود بیاد...

در مورد عناصر متال این آهنگ هم بگم که همون بار اول که اونو گوش کنم فهمیدم که از این نظر آهنگ فوق العاده ست و وقتی خدایان متال با همکاری هم روی یه آهنگ کار می کنن دیگه انتظاری دیگه ای نمیره!

علاقه مندان به موسیقی سبک راک و متال نباید این آهنگ رو از دست بدن و همون طور که گفتم جزو واجبات دینه که اونو گوش کنن : دی

pandemonium
01-09-2011, 15:50
خوب الان یه EP گوش کردم که تحت نام Who Cares منتشر شده. اسم خودش هم Out of My Mind بود که همین امسال (2011) منتشر شده و فقط هم دو تا آهنگ داره.
نکته ای که این رو اتز بقیه متمایز کرد اولاً این بود که همۀ نوازنده های این اثر از ابــــــــر های متال هستن. دیگه اسم ها رو خودتون ببینید:
Tony Iomi (بلک ثبت)، Jason Newsted (متلیکا)، Ian Gilian (دیپ پرپل، بلک ثبت، یان جیلین بند)T Niko McBrain (آیرن میدن)، Linde Lindstrom (از گروه HIM) و Jon Lordِ کبیر (دیپ پرپل) !!!!

آهنگ اول به نام Out Of My Mind یه آهنگ متال کامل هست. دیگه توضیح اضافی لازم نداره. تصور کنین که این همه بزرگ با هم یه آهنگ متال کاملاً مدرن تولید کردن. واقعاً تاثیر تمام گروه های نام برده رو میشه توشون دید.

اما نکتۀ دومی که این EP (یا سینگل) رو متمایز میکنه اهنگ دومش به نام Holy Water هست.
نمیگم یه شاهکار تکرار نشدنی هست ولی وقتی شروع شد من یکه خوردم. یه سازی تو مایه های نی یا یه همچین چیزی استفاده شده که من قبلاً تو یکی از کنسرت های یانی دیده بودم که گفته میشد یه آهنگ از ارمنستان هست که قدمت 3000 ساله داشته. این مشابه همونه. همتون شنیدین صدای این ساز رو. تو اهنگ های عزا داری ها همچین سازی زیاد استفاده میشه.
واقعاً بار اولی که شنیدمش یه احساس عجیبی داشتم. نه به این خاطر که آهنگ شاهکار هست یا خیلی ملودی عالی ای داره. به این خاطر که وقتی اون اسم هایی که گفتم کنار هم باشن، آدم انتظار همچین چیزی رو نداره. و تازه بعدش هنوز در پس زمینۀ آهنگ شنیده میشه.

گوش کردنش رو به دوستان پیشنهاد میکنم.

پ.ن: یادم نمیاد که این رو توی یه وبلاگ خارجی دیدم یا اینکه یکی از بچه های همین تالار معرفی کرده بود. احتمال درست بودن دومی بیشتره.

بار اولی که آهنگ رو گوش دادم برام خیلی خاص بود. چون به عنوان یه آهنگ هوی متال اصلا انتظار نداشتم از یه سازی شبیه نی استفاده بشه!

گوش نکردم این آلبوم رو،

این سازی که میگی(اگر همونی باشه که یانی در کنسرت اش میگه) ساز Duduk هست.

توی تاپیک امضام معدنش هست:

forum.p30world.com/showthread.php?t=503497

.

powerslave
01-09-2011, 17:22
گوش نکردم این آلبوم رو،

این سازی که میگی(اگر همونی باشه که یانی در کنسرت اش میگه) ساز Duduk هست.

توی تاپیک امضام معدنش هست:

forum.p30world.com/showthread.php?t=503497

.

من مطمئن نیستم قربونت.
اگه یه زحمت بکشی و دانلودش کنی که من هم یه چیز جدید یاد میگیرم. ببین همون سازه؟
اگه همونه که منم اون آهنگ هایی که تو اون تاپیک گذاشتی رو دانلود میکنم تا کنجکاویم برطرف شه.

pandemonium
02-09-2011, 20:53
من مطمئن نیستم قربونت.
اگه یه زحمت بکشی و دانلودش کنی که من هم یه چیز جدید یاد میگیرم. ببین همون سازه؟
اگه همونه که منم اون آهنگ هایی که تو اون تاپیک گذاشتی رو دانلود میکنم تا کنجکاویم برطرف شه.

خب من اون EP رو گوش دادم. واقعا عالی بود.

با قطعیت نمیگم چون شنیداری دارم میگم :

اون ساز به احتمال زیاد یکی از دو ساز بالابان و یا دودوک هست.

و بین این دو، من احتمال بالاتر رو میدم که این ساز ترکی بالابان هست.

این دو ساز خیلی به هم نزدیک هستند.

------------

راجع به این دو ساز هم یه چیز کلی بگم برای علاقمندان این ساز ها:

اکثرا فکر میکنند بالابان ترک ها دقیقا همون دودوک ارمنستان هست.حتی یک سری سایت هایی که قراره روشون حساب کرد! همین رو می نویسند.

در صورتی که واقعا اینطور نیست.
دودوک همان بالابان نیست.
یعنی اینطور نیست که در کشور آذربایجان و مناطق ترک نشین ایران اسمش رو بذارند بالابان و دقیقا همین ساز رو توی ارمنستان اسمش رو گذاشته باشند دودوک !

درسته که بهم نزدیک هستند. ظاهرشون شبیه هم هست و صداشون هم نزدیک بهم. طوری که اکثرا صدای دودوک رو براشون پخش کنی و صدای بالابان رو هم براشون پخش کنی فکر میکنند که هر دو صدای یک ساز هست.

ولی جنس صداشون تفاوت هایی داره که با دقت شنیداری میشه تشخیص داد:

دودوک صدای پرحجم تر و گرم تری داره نسبت به بالابان.

بالابان ساز فوق العاده خوش صداییست.
ولی اون گرمی و سوزی رو که دودوک در صدای خودش داره بالابان به اون اندازه نداره.

به خاطر همین ها، باز هم میگم: دودوک استثنایی ست...

"معمولا" جنس بدنه دودوک و بالابان باهم فرق داره.
تکنیک نوازندگی دودوک و بالابان هم تا حدی با هم فرق دارند.

----------

در مورد صدای توی این آهنگ،
همین تفاوت جنس صدا رو باید چک کرد، ولی تو این آهنگ طیف "صداهای زیر" رو مینوازه که خب همین تشخیص رو مشکل میکنه، چون در صداهای زیرشون دیگه پرحجم بودن صدا کمرنگ میشه و دو ساز دیگه خیلی بهم نزدیک میشند. اگر طیف صداهای بم توی آهنگ بود خیلی راحت تر میشد از روی گرمی و حجم صدا تشخیص داد.

با این حال من بیشتر صدای بالابان رو احساس میکنم.
ضمن اینکه ملودی اون قطعه هم به ملودی های ترکی نزدیک تر هست.

.

pandemonium
02-09-2011, 23:29
وقتی پست 14 تاپیک و مخصوصا اون اسما رو دیدم دیگه جزو واجبات دین شد که اون آهنگ یعنی Holy Water رو بگیرم

ولی من سابقه شنیدن چنین چیزایی رو داشته ام.
:31:

مثلا تو یه آهنگ متالی بود توش دودوک میزدند...!

اونم کیا؟ یه گروه Death Metal !

.

pandemonium
06-09-2011, 09:28
آااای ملتی که دارید سماخ می مکید...بلکه در آینده آلبوم جدید Opeth رو گوش بدید.

اینجانب هم اکنون در حال گوش دادن آلبوم [2011] Heritage می باشم! :31:

NOW !

فعلا دارم گوش میکنم ببینم چجوریاست...

گفتم در جریان باشید و اینااا.

.

vahidgame
06-09-2011, 12:06
خوبه. اتفاقا منم دیشب داشتم دانلود می کردم از بین آلبوم جدید Opeth و آلبوم جدید Dream Theater آلبوم Dream Theater رو انتخاب کردم :دی
در مورد آلبوم که بعدا توی خود تاپیک این گروه توضیح میدم ولی فعلا می خوام در مورد یه آهنگ بگم:

Dream Theater - This Is The Life

بار اول که گوش کردم توی این فکر بودم که به خاطر اسمش باید آهنگ جالب و خاصی باشه که اتفاقا همینم شد
به نظرم آهنگ اصلا پراگرسیو متال نیست و یه پراگرسیو راک تقریبا ملایمه... یکمی شبیه The Best of Times آلبوم قبلی هم بود. نمیگم دقیقا یه آهنگی توی اون سبک و سیاق بود ولی این آهنگ به همراه آهنگ Lost Not Forgotten همین آلبوم شباهت هایی رو به اون آهنگ داشتن و حداقل بار اول که من اینجوری حس کردم
آهنگ یه ویژگی داشت که هر آهنگی این ویژگی رو داشته باشه من صد در صد ازش خوشم میاد و اونم چیزی نیست به جز سولوی گیتار خیلی عالی :دی
یه بار اونو بیشتر گوش دادم ولی اگه نظرمو بخوام در مورد بار اول بگم اینه که آهنگ سطح بالائیه که این پتانسیل رو داره که به لیست آهنگ های تاپ علاقمندان این سبک اضافه بشه که خود منم چند بار که اونو گوش کردم ممکنه همچین چیزی بشه...

pandemonium
17-09-2011, 09:43
وقتی که داشتم آلبوم رو دانلود میکردم فکرشو نمیکردم که دارم یکی از محبوب ترین آلبوم هام که در 2011 منتشر شده رو میگیرم...
اون هم از یک گروه متال از یونان!

آلبوم فوق العاده The Great Symphonic Mass از گروه یونانی Septic Flesh
هیچ مبالغه ای در کار نیست: اسم آلبوم کاملا در توصیف موسیقی این آلبوم هست.

خیلی جالب هست که سابقه این گروه در زمینه Doom Metal و Death Metal و تا حدی هم Gothic بوده ولی وقتی آلبوم رو شنیدم اصلا انتظار چنین چیزی رو نداشتم: این آلبوم اصلا در راستای سوابق این گروه نیست!
و ضمنا اصلا متال نیست این آلبوم!

یک اثر کاملا سمفونیک...
تمام ترک ها اجراهای ارکسترال هستند.

یک آلبوم شاهکار سمفونیک هنری...
با فضاهای dark جذاب...
وکال سوپرانوی فوق العاده...

در سالهای اخیر که خود گروه های سمفونیک متال پرآوازه مثل Therion هم افت داشته اند، ناگهان یک گروه Death/Doom Metal ! از یونان میاد و یک آلبوم سمفونیک شاهکار رو خلق میکنه...!

و البته مشخص هست که این آلبوم حاصل همکاری این گروه با گروه های ارکستر مستقل بوده و یک هنرمند این کاره (خارج از گروه) پشت چنین اثری بوده.(که خب طبیعی هست و منعی در اون نیست)

نکته دیگه اینکه این آلبوم در دو نوع عرضه شده: حالت پیش فرض که صدا استریو هست مثل بقیه آلبوم ها، و نوع متفاوتش که آهنگ های آلبوم بصورت 5 کاناله از اسپیکرهای 5 کاناله پخش میشه: شبیه سازی اینکه در خود کنسرت حضور داری...!

به کسانی که علاقمند کارهای سمفونیک و ارکسترال هستند این آلبوم توصیه میشه.

ضمنا شنیدم سایت Metal Storm این آلبوم رو در صدر لیست خودش از آلبوم های منتشره 2011 تا الان قرار داده.
( این مال چند روز پیش هست، آپدیت نیستم الان، ممکنه الان صدر لیستشون تغییراتی کرده باشه )

برای خودم که محبوب ترین آلبوم سال 2011 من بوده توی این آلبوم هایی که تا الان شنیدم.

.

hamid_diablo
18-09-2011, 19:28
فریدون آسرایی

خاطرات گمشده

زیباترین آلبومی که تو سال 90 شنیدم.تقریبا از شنیدن تمام ترکهای این آلبوم لذت بردم
سلام اسم اولین ترک هست که با تمپلیتهای طبیعی مثل موج دریا شروع میشه و اواسط ترلنه به اوج خودش میرشه.

ترانه های این آلبوم رو اگه اشتباه نکرده باشم آقایان حسین غیاثی ، حبیبه نیک سیرتی،میترا روحانی، سروش دادخواه،امیر مسعود هفت لنگ، عبد الحسین کاکایی، محمد صالح علا و سید عباس سجادی سرودند

این آلبوم به نظرم تونسته نظر تمام اقشار جامعه به خصوص جونها رو جلب کنه و به گفته خود فریدون این آلبوم تمام احساسات درونیشو بیرون ریخته تا مخاطب با روح و روانش آشنا بشه

Kurosh
18-09-2011, 19:36
موافقم ! آلبوم فریدون یکی از بهترین آلبوم‌هایی بود که تا حالا موسیقی پاپ ایران به خودش دیده !
به شدت با ترک‌های سلام، آینه، گل عاشق، تو آرومی، طاقت بیار، خداحافظ نگو و رویا ارتباط برقرار کردم !
از روزی که برای اولین بار آلبوم خاطرات گمشده رو شنیدم، تا همین الان، از پلی لیستم کنار نرفتن ! اون قدر همه چیز تو این کارا خوبن که هیچ وقت خسته نشدم از شنیدنشون ...

الان که نگاه می‌کنم، می‌بینم غریبه فقط یه تب بود ! خاطره و آهای خوشگل عاشق و بیا بریم و ... از نظر موسیقی و شعر حرف خاصی برای گفتن نداشتن ! درسته، خاطره‌انگیز بودن و دوست داشتنی ! اما از نظر حرفه‌ای، خاطرات گمشده یه Breakthrough بزرگ برای فریدون آسرایی محسوب میشه ...

واقعاً خوشحالم از تولید چنین آلبومی ! دست یاحا پاشایی درد نکنه، عالی بود آهنگا و تنظیم‌هاش ... :40:

به شدت توصیه میشه !

poonel
18-09-2011, 20:08
منم آلوم خاطرات گمشده رو گوش می دم. آلبوم فریدون ، آلبوم خوبی است اما کیفیت صوتی نداره. من از روی سی دی صوتی ارجینال پخشش می کنم اما کیفیت نداره. معلوم نیست تو چه شرایطی ضبطش کردن. این آلبوم آخریش با اینکه خوب است اما به پای آلوم غریبه نمی رسه. اون رو هم روی سی دی ارجینال دارم. کیفیت صدا و شعر و آهنگش خیلی بهتر از آلبوم خاطرات گمشده است.

Dark Shine
28-09-2011, 16:28

Switchfoot – Vice Verses

خیلـی اطلاع نداشـتم ازشـون همینطـوری گذاشـتم رو دانلـود .
گـروه شـاید آشنـآ نباشـه معرفـی کنـم .
Switchfoot بچـه هـا ، بچه هـا Switchfoot :31:
گـروهِ آمریکـایی
سبکـ : Alt. Rock - Hard Rock - Christian ROck

آلبـوم مال سـال 2011 هسـتش .
TrackList

Afterlife
The Origina
The War Inside
Restless
Blinding Light
Selling the News
Thrive
Dark Horses
Souvenirs
Rise Above It
Vice Verses
Where I Belong

بهتـرین آهنگـ آلبـوم هـم آهنگـِ شماره ی 8 Dark Horses هسـت گویـا ، امـّا خیلـی تعریفـی نیسـت والا :دی
مـن خـودم از Thrive خوشـم میتآد .
امتیاز بـه آلبـوم : 7 از 10 :20:

pandemonium
09-10-2011, 16:47
داشتم توی این سایت های دانلود آلبوم دنبال یک آلبوم دیگه ای میگشتم که توجهم به یه پستی جلب شد.
یک گروه متال که زیرش نوشته بود کشور: ایران
گفتم ولمون کن باز دوباره این ایرانی ها خواستن ژانگولک بازی در بیارن و آبروریزی کنند با این بند متال زدن هاشون.
(البته بندهای متال ایرانی واقعا خوب هم سراغ دارم و تعدادشون بیشتر از استثنا دونستنشون هست ولی خب ازون بیشتر بندهای متال ایرانی صرفا ژانگولک بازی هستند)
ولی این حس کنجکاوی همیشگیم منو متقاعد کرد که ببینم چی به چیه.ضمن اینکه در کامنت های خارجی ها همه تحسین و ستایش دیده میشد.
گروه متال ایرانی Qutin
سال 2002 تشکیل شده و اولین و تنها آلبوم رسمی شون رو 2010 دادند به اسم Rationalism.

آلبوم Rationalism شون رو گرفتم و گوش دادم:
خوب بود آقا!! واقعا خوب بود...
اصلا فراتر از اون چیزی که پیش بینی میکردم کار کردند.
موسیقی شون رو خیلی خوب و قوی کار کردند.
و یک امتیاز خیلی برجسته دیگه شون نسبت به اکثر گروه های ایرانی: وکال بسیار خوب بود. خیلی هم هماهنگ میخوند و حالت اگرسیو اش رو هم خوب حفظ میکرد.
این یکی از چیزهاییست که گروه های ایرانی دیگه توش ضعف دارند. انگلیسی صحبت کردن، انگلیسی خوندن.
(مثلا funerals 1000 با اینکه در کل به نظرم آلبوم جدیدشون خوب بود ولی خیلی از انگلیسی صحبت کردن clean vocal شون لجم میگرفت. یا Emerna یه جاهاییش که انگلیسی رو صحبت میکرد خیلی مصنوعی بود. اکثر این گروه ایرانی ها تو مایه همدیگه انگلیسی میخونند: خیلی مصنوعی و هی میخواند ادای لهجه در بیارن: هی حروف رو میخوان به زور پیچ بدن مثه این دوبله صدای مارها توی کارتون ها! )
ولی Qutin وکالش این مشکلات رو نداره و خیلی خوب میخونه به نظر خودم.
حتی اگر مثلا فرض کنیم از یه وکال خارجی داره تقلید میکنه، خوب تقلید میکنه.

استایلش رو هم Metal Archive نوشته Progressive / Death ولی خودم که حس میکنم چندان Death نیست همچین پراگرسیو هم نیست. بیشتر در مایه های دیگری بود.

و یه چیزی که برام عجیب بود اینکه آلبومش رسما Lable ایرانی داره!: Zurvan Records
نمیدونم چجوریه قضیه!

اعضای ثابت و اصلی گروه :
(سمت چپی رهبر گروه)

گروه و آلبوم خیلی خوبی بود.
اگه نمیدونستم قابل حدس نبود برام که این یک آلبوم از گروه ایرانی هست.

از بهترین و قویترین بندهای متال ایرانی بوده که شنیده ام.
موسیقی خوب و قوی + وکال برجسته

.

powerslave
12-10-2011, 01:54

خوب Mastodon این گروه دوست داشتنی آلبوم جدید خودش به نام "شکارچی" رو منتشر کرده و من الان دارم بهش گوش میدم. چیزی که در ادامه میخونین رو همزمان با گوش دادن به هر آهنگ دارم مینویسم.

01- Black Tongue
بعد از تموم شدنش تصمیم به نوشتن گرفتم. فقط یادم میاد که چند ثانیه اولش یاد متلیکا افتاده بودم.

02- Curl Of The Burl
عالی. گیتار آدم رو یاد زمانی میندازه که جان پتروچی تو دریم تی اتر عقب نشینی میکنه تا جا برای بقیه باز شه! تو این آلبوم قراره که کمتر پراگرسیو باشن اما فکر کنم نمیتونن :27:

03- Blasteroid
به نحو عجیبی شاد هست! عجیبه نه؟ درامینگ عالیه. همچین مخلوط جالبیه. اسلاج متالِ شاد!

04- Stargasm
اوه اوه! آقا اینا واقعاً نمیتونن پراگ/سایکدلیک نباشن. مخلوطی از دریم/ اُپت/ پورکیوپاین تری رو دارم میشنوم! البته خوب آلبوم قبلیشون که خدای سایکدلیک بود. گیتارها چه کار دارن میکنن! سوئیت گرووز. هی تایم سیگنچر داره عوض میشه. منم از صدای تو دماغی جیغ مانند این Brent Hinds واقعاً خوشم میاد. راستی آهنگ چه نام عجیبی داره!

05- Octopus Has No Friends
هاها. اسم خنده داری! واقعاً برام عجیبه اسلاج متالِ شاد!!! راستش متنش یکم Cheesy هست!! از اینا بعیده.

06- All The Heavy Lifting
چیزی ندارم بگم.

07- The Hunter
اوهو! گیتار تقریباً کلین! به حق چیزهای ندیده! به به! چه آهنگ قشنگی! دینامیک و تصویر ساز! چه ملوترون دوست داشتنی ای! ای وای! سولوی بلوز مانند!! بابا اینا اگه میخواستن این آلبومشون از قبلی پراگ تر باشه چی میکردن!! صدای اونیکی خوانندۀ گروه یعنی Troy Sanders که بیسیست گروه هم هست فوق العاده عمیقه. لاو اِت. اووووووووووف!

08- Dry Bone Valley
آهنگ معمولی.

09- Thickening
یکم جز مانند شروع شد، یکم. خیلی هیجان انگیز نبود.

10- Creature Lives
چی؟ پینک فلوید؟!! :18: باور کنین آدم یاد کارای اولیه پینک فلوید میفته! یکم یاد آلبوم Obscured By Clouds افتادم! فکر کنم درامرشون داره میخونه. قبلاً هم چند بار خونده بود! آخرش گیتار شبیه کارهای ملایم تر جان پتروچی (مخصوصاً آلبوم Falling Into Infinity) شد.

11- Spectrelight
بابا Slayer زاده! چقدر تو این آلبوم یاد این و اون افتادم :27:.

12- Bedazzled Fingernails
این چیه؟! تولدت مبارکه؟ :27: باز یاد یه گروه دیگه افتادم. Cynic. عجب گوست اسلاید هایی. آهنگ همچین یکم یاد آهنگ های الکترونیک رو زنده کرد. اون قدیمیهاش.

13- The Sparrow
باز یه شروع ملایم و پراگ و به قول معروف اپیک. دقیقاً یاد یه آهنگی افتادم ولی اسم آهنگه یادم نمیاد. ها ها! چی؟ ملودی آهنگ جزیرۀ شمارۀ 2 سیاوش قمیشی؟ چقدر دنیای موسیقی کوچیکه! این اخراش زد تو خط اسید راک!

خوب بریم سروقت آهنگ های Bonus آلبوم.
14- The Ruiner
شبیه کارهای اولیه گروهه. همون هایی که بهشون میگفتن وال متال! وال منظور نهنگه بود.

15- Deathbound
اینم همونطور. بیخود نبود اینها تو آلبوم اصلی نبودن.

در کل بار اولی که شنیدمش عاشقش نشدم ولی چند تا آهنگ خیلی خوب هم داشت. آهنگ معمولی هم داشت.

Nocturne
05-11-2011, 20:10
2007 The Divine Conspiracy

دارم آلبوم The Divine Conspiracy را از Epica گوش میدم.
اولین چیزیه که از اینا میگوشم.
سبک سیمفونیک متال کار میکنن. با سیمفونیکش موافقیم با متالش نه. کاش راک بود

نکته جالبش اینه که از همون آهنگ اول متوجه شباهت به موسیقی های عربی یا ایرانی شدم
تا این که در این آهنگ 09 - Fools of Damnation (The Embrace that Smothers Part IX)
چیزی که همین الان دارم گوش میدم صدایی شبیه به اذان شنیدم!
اگه کسی اطلاع بیشتری در این باره داره بده.
مرسی

در باره آلبوم - آلبوم خوبیه. خواننده هم خوب میخونه
فقط از اون صداهای گاومانند بدم میاد / متاله دیگه :13:

آپدیت:

یادم رفت بگم . خواننده یه جاهایی صداش آدم رو یاد ایونسنس میندازه
مثل این آهنگ : 11 - Safeguard to Paradise که الان گوش دادم که کار خوبی هم هست

آپدیت 2:

زیاد از کلاسیک نمیدونم ولی 13 - The Divine Conspiracy منو یاد موسیقی کلاسیک میندازه. طولانی هم بود.
صدای گاوش رو اگر نادیده بگیریم خیلی قشنگه

mestry
15-11-2011, 15:54
موسیقی دیگه رویایی تر از این نمیشه .... کم کم داره اشکمو در میاره !

Digital Elvis & Zero - Theme From The Ocean
From: Knockin' On Heaven's Door (1997) OST

تقریباً دو هفته پیش بود که همینجوری تلویزیون رو روشن کردم دید کانال 3 فیلم پشت درهای بهشت رو داره پخش میکنه، من حال نداشتم ببینمش، فقط چند دقیقه اولو دیدم. بعدش کانالو عوض کردم و دوباره بعد از حدود نیم ساعت دوباهر رفتم رو کانال 3 که با یه تیکه بسیار زیبایی از این فیلم مواجه شدم. شخصیت اصلی فیلم یه تومور مغزی داشت، وقتی داشت با دوستش از یه ساختمون میومد بیرون، روی دیوار یکی از ساختمونا تصویر صحنه ای از ساحل دریا رو دیدن که بسیار قشنگ بود، هردوشون یدفعه بهش خیره شدن، اونجا بود که این آهنگ شروع شد و یدفعه منو میخکوب کرد. همونجا شخصیت اصلی یدفعه بخاطر تومورش سردرد میگیره و دچار تشنج میشه، در همین حین فیلم بصورت اسلو موشون پیش میره، نشون میدن که دوستش سعی میکنه اونو نجات بده، شیشه قرص ها ش رو باز میکنه اما میبینه خالیه، بعدش زود میدوه طرف داروخانه کنارشون تا قرصای جدید رو بخره که داروفروش میگه اینا نیاز به مجوز دارن و ....

در کل اون تیکه ـش که یدفعه به تصویر ساحل دریا خیره میشن و صحنه آروم میشه یدفعه دیوانم کرد، 100% پیشنهاد میکنم این آهنگو گوش کنید، لینکشم سر فرصت تو تاپیک دانلود آهنگای بیکلام میذارم .
همچنین تاکید میکنم که زیبایی کامل این آهنگو باید با دیدن اون تیکه فیلم احساس کرد. اگه بتونم یجوری فیلمشو گیر میارم و اون تیکه ـش رو کات میکنم و میذارم !

Nocturne
19-12-2011, 20:02
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تازگی با یه گروه سوئدی بنام Ace of Base آشنا شدم / پاپ و دنس کار میکردن و تو دهه 90 موفقیت زیادی کسب کرده بودن
چند سال پیاپی کارهاشون رده های اول چارتها رو داشته و جایزه میگرفتن

آلبوم Platinum And Gold Collection * رو گوش دادم متعلق به 2003 / کارهای خوبی هم داره
چندتا دونه برای آشنایی بخوام بگم.. The Sign, All That She Wants, Everytime It Rains, Beautiful Life
تو همینایی که گفتم دومی و چهارمی رو قبلا انگار بی کلامش رو زیاد شنیده بودم!..

دیگه اینکه چیز زیادی هنوز نمیدونم.. فقط اینکه اینها 2010 هم پس از سالها آلبوم دادن که اونو گوش ندادم ولی نکته جالب اینه که خانمای گروه رو انگار عوض کردن

ـــ اطلاعات بیشتر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

*:download in my profile

Kurosh
19-12-2011, 23:14
جوونای ایرانی با Ace of Base خیلی خاطره دارن Nocturne جان
به خصوص ترک Happy Nation که تو دهه‌ی هفتاد تو ایران خیلی گل کرده بود، هنوز هم شاهکار ایس آو بیس به حساب میاد

Dark Shine
20-02-2012, 18:26
خـُب ایـن اواخـر ( همـین هفتـه ) یـه چنـدتـا آلبـوم دانلـود کـردم و هـوس کـردم تـاپیک رو بـالا بیـارم . : دی

اولـین آلبـوم دو آلبـوم از گـروهِ Empyrium ، آلبـوم Weiland و Songs of Moors and Misty Fields .

آلبـومِ Songs of Moors and Misty Fields اصلـاً نتـونستـم ارتبـاط برقـرار کنـم ، شـاید بـه خـاطـر سبکــ خـاصـی کـه داره ، به هـر حـال مـن هیچگـونـه حسـی نسبت بهـش ندارم ، امـا آلبـومِ Weiland کمـی آرام تـر بـود و قـابلِ تحـمل تـر و یک کلمـه فوق العـاده .
بـه شخصـه میتـونـم بگـم بـا همـین آلبـوم رفـت تـو فیـوریت بـَـند هـام . ضمـن اینکـه کلـاً سبـک در ایـن آلبـوم عوض شـده . [ از Black - Metal بــه Folk و Symphonic Metal]

Tracklist

Kein Hirtenfeuer glimmt mehr

Heimwärts

Nebel

Fortgang
A Cappella
Nachhall
Waldpoesie
Die Schwäne im Schilf
Am Wasserfall
Fossegrim
Der Nix
Das Blau-Kristallne Kämmerlein

دوس دارم بـه انـدازه ی چنـد خـط گـروه رو بهتـون معـرفی کنـم . :20:

گـروهِ Empyrium از سـالِ 1994 در آلمـان بـه عنـوان یک غـول بـا سبکِ Symphonic ، Folk و Doom Metal آغـاز بـه کـار کـرد . اعضـای گـروه ، Markus Stock و Thomas Helm هستـن .
دوتـا از آلبـوم هـای گـروه بـه سبک متـال هستـند [ A Wintersunset + Songs of Moors and Misty Fields ]
و دو آلبـوم بـه سبـک Neofolk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کـه در آن کیبـورد ، ویـولون و حتـی فلـوت دیده میشـه .

و در آخـر تـرکِ مورد علـاقـه ی خـودم Waldpoesie هست ، کـه معـرفیش میکنـم و امتـیازی کـه بـه آلبـوم میـدم 8.5 از 10 ــه :20: .

ادامـه دارد ...

ahzo
06-03-2012, 23:18
آلبوم دلصدا به خصوص سه ترک اولش که از فریدون و چاوشی و فرزین هست خیلی خوب بود بخصوص برای چاووشی

Nocturne
07-03-2012, 02:18
آلبوم me and simon بود که دیشب گوش دادم - اونم دو بار . از آلبومهای لاله پورکریم
آهنگ اول - big city love - رو از همه بیشتر دوست داشتم . آهنگ فضاش و سازهاش یه جوریه که احساس نزدیکی خوبی میکنم
فکر کنم این فضا تو ترک دوم هم بود که اونم قشنگه. نمیدونم دقیقا منظورم رو متوجه شدید یا نه . فضایی هست که احساس نزدیکی باهاش دارید
و آهنگ فردا که من دقیقا شعر رو نفهمیدم بنظرم شعر دچار ایراده . ولی اونم خیلی دوست دارم
کلا آلبوم خوبی هست. راستش الان حال ندارم که هدفنو بیارم دوباره گوش کنم و در باره تک تک آهنگها حرف بزنم

Pessimist
15-03-2012, 22:44

سلام دوستان
این اولین پست من تو این تاپیک هست چندین بار میخواستم تو این تاپیک پست ارسال کنم اما اصلا وقت نمیشد!

آخرین آلبومی که من شنیدم تمامی ساوندترک های مستند Waste Land بود!
جمعه هفته قبل نشسته بودم تو خونه و از سر بیکاری رفتم تلویزیون رو روشن کردم و یه راست زدم شبکه 4 چون از بین تمامی شبکه های صدا و سیما شبکه چهار رو بیشتر از همه دوست دارم و اعتقاد دارم تنها شبکه ای هست که واقعا به شعور مخاطب احترام میذاره و تو انتخاب برنامه هاشون کمتر سلیقه ای عمل میکنن!
برای اینکه به تاپیک یه خرده احترام گذاشته باشم مجبورم یه مقدار در مورد این برنامه توضیح بدم!

مستند Waste Land یه مستند برزیلیه به کارگردانی خانم Lucy Walker که موضوعش در مورد انسان های فقیری هست که تو شهر سائوپائولوی برزیل زندگی میکنن و برای امرار معاش مجبورن به محل دفن زباله ها برن و از طریق جمع کردن مواد بازیافتی کسب درآمد کنن.شخصیت اصلی این مستند فردی هست به اسم Vik Muniz که اینطور که خودش میگفت نصف عمرش فقیر بوده و الان که در رفاه زندگی میکنه قصد کمک کردن به این انسان ها رو داره! به این صورت که دیک از تمامی افرادی که تو این محل کار میکردن عکس میگرفت و با چیدن زباله ها در کنار عکس اونا رو به یه اثر هنری تبدیل میکرد و این آثار زیبا رو به اروپا میبرد تا اونا رو به افراد علاقه مند بفروشه!
بعد از چندوقت چندتا از کارهاشون آماده شد و اونا رو بردن به شهر لندن و یکی از اونا رو به قیمت 50 هزار دلار فروختن و صاحب همون عکس که یه سیاه پوست بود به یکباره زندگیش متحول شد و البته افراد دیگه ای هم که عکس هاشون رو برده بودن هم از فقر نجات پیدا کردن.

اون عکسی که با این قیمت فروخته شد دقیقا همون عکس بالایی هست که گذاشتم و کاور این مستند هم هست!

معمولا موسیقی برنامه های این مدلی که صدا و سیما پخش میکنه سانسور میشه و یه سری از موسیقی ها رو جایگزین میکنن اما وقتی داشتم این مستند رو میدیدم متوجه شدم دقیقا دارن همون آهنگ های اصلی رو پخش میکنن که واقعا موسیقی قشنگی داشت و بلافاصله اومد ببینم آهنگسازش کیه که متوجه شدم آهنگساز این مستند زیبا کسی نیست جز Moby معروف که یکی از آهنگسازهای مورد علاقه منه.

احتمالا خیلی ها Moby رو میشناسن و میدونن که این آقا چه انسان عجیبیه با اون ظاهر آدم فضایی وارش!این آهنگساز که نزدیک به سه دهه از فعالیتش میگذره طرفداران بسیار زیادی داره و تقریبا میشه گفت در حال حاضر تو اوج دوران شهرت خودش قرار داره.
با وجود اینکه یکی از آهنگسازهای مورد علاقه منه اما آهنگ های این مستند رو نداشتم و تو اینترنت هم نتونستم لینک سالم پیدا کنم به خاطر همین رفتم سراغ یکی از دوستانم که همه کارهای موبی رو داشت و از شانس خوب من آهنگ های این مستند رو هم داشت.
دیروز یه سرچ زدم و فقط تونستم یه لینک فایل سونیک از آهنگ های این مستند پیدا کنم که متاسفانه فایل سونیک تمامی لیچرها رو بلاک کرده و گرنه حتما معرفیش میکردم.

فقط میتونم بگم حتما این مستند به همراه آهنگ هاش رو تهیه کنید که صد در صد ارزش شنیدن و دیدن دارن!

دیتابیس مستند در سایت Imdb
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] le%2Ftt1268204%2F)

emadpumad
27-03-2012, 01:10
خوشحالم از رضا صادقی من عاشق این آنگ هستم و امشب گوشش کردم
از آلبوم دیگه مشکی نمی پوشم
تو خوبو من بد عالم از این حس تو خوشحالم

Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk

pandemonium
04-04-2012, 21:36
اینی که میگم ببشتر جاش در تاپیک کاور آلبوم هاست ولی چون اینجا مطرح شد همینجا قرار میدم.
مربوط به یکی از هنرمندان مجبوبم هست که همیشه هنرش رو ستایش کرده ام.

اون عکسی که با این قیمت فروخته شد دقیقا همون عکس بالایی هست که گذاشتم و کاور این مستند هم هست!

تصویری که در بالا بازسازی شده، بازسازی یکی از آثار ژک لویی داوید (تلفظ فرانسوی) از بزرگ ترین نقاشان تاریخ فرانسه هست که عضو بزرگ جنبش
نئو کلاسیسیم هستش.

این تابلو خیلی جنجالی بود و در زمان خودش از منفورترین تابلوهای نقاشی بود! بطوری که داوید و بعد از او شاگردانش مجبور بودند سالها این تابلو رو در جای پنهانی مخفی نگه دارند. دلیلش چی بود؟ :
اسم تابلو هست : مرگ مارا. شخصی که در تابلو به تصویر کشیده شده مارا نام داره از رهبران انقلاب بزرگ فرانسه که نقش مهمی در پیروزی این انقلاب داشت. بعد از پیروزی انقلاب فرانسه مارا و همراهیانش شروع به مجازات و اعدام متهمین و مخالفان کردند. صف های طویل از کسانی که با گیوتین اعدام میشدند در میدانها برپا شده بود، لیست اعدام ها از زیر دست مارا رد میشد و مارا کوچکترین مخالفتها (حتی از طرف همراهان انقلابی اش) رو با اعدام و شکنجه جواب میداد(مثل سرنوشت سایر انقلاب ها) . نفرت و ترس از مارا روز به روز در جامعه زیاد تر میشد تا اینکه عده ای از مخالفان زنی رو مامور کردند که به غنوان یک یار خودی و قاصد به خانه مارا نفوذ کنه و زن مارا رو که در حمام بود کشت.
داوید که خودش از فعالان انقلابی بود و طرفدار سرسخت مارا با شنیدن این خبر بسیار متاثر شد و به صحنه قتل رفت و اون صحنه رو به تصویر کشید.
نکته مهم این نقاشی هنر داوید هست که از یک شخصیت بسیار سنگدل و منفور جامعه تصویری بسیار دردمندانه و در نهایت معصومیت خلق میکنه! (البته از دید داوید مارا محبوب و ستایش شدنیست)
وقتی کسی به این تابلو نگاه میکنه بی اختیار دردمندی معصومانه مارا وجودش رو فرار میگیره!جوان معصومی که دردمندانه و بی گناه کشته شده!
خب این چیزیست که داوید با هنرش داره به شما القا میکنه و نه واقعیت!

مردم و مخالفان که بعد از مرگ مارا نفس راحتی میکشیدند از این موضع گیری داوید خشمگین شدند بطوری که داوید رو تبعید کردند و داوید و بعد از او شاگردانش مجبور شدند این تابلو رو مخفی کنند تا اینکه سالها بعد از مرگ داوید و با گذر زمان این تابلو دوباره رو نمایی شد و امروز از مهمترین و معروف ترین اثار داوید به شمار میره.

Hamid Hamid
05-04-2012, 08:39
سلام دوستان ...

اولين پست من توي اين تاپك ( باعث شرمساري : دی )

خب آخرين آلبومي كه من گوش دادم No Silence بودش از ATB كه DJ آلماني هستند.

سال انتشار : 2004

شركت هاي منتشر كننده : Radikal & Kontor

تاريخ انتشار : 24 مي در آلمان / 3 آگوست 2004 در آمريكا

تعداد قطعات : 13

تهيه كننده : ATB

آلبوم 3 تا تك آهنگ خيلي برجسته و خوب داره با نام هاي Marrakech ... Ecstasy و آهنگ Here with me كه اين 3 آهنگ قبل از منتشر شدن آلبوم به صورت تك آهنگ بيرون داده شدن و آهنگ Marrakech به عنوان موسيقي متن در فيلم Mindhunters ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])استفاده شده ...

خب اينا يه سري توضيح و اطلاعات درباره ي آلبوم بودش.

من خب از چندين سال قبل و شايد حدود 10 سال قبل كارهاي بعضي DJ هاي خيلي خوب مثل DJ Sash و همين ATB رو گوش داده بودم. اما در مورد ATB بايد بگم كه يه مدت خيلي زيادي اصلا چيزي ازش گوش ندادم ... و ناخودآگاه اصلا كارهاش و اينكه يه همچين آهنگسازي هم هست رو فراموش كرده بودم تا همين چند ماه قبل يكي از دوستان توي انجمن يه كاري رو معرفي كردن كه من قبل ها باز شنيده بودم و بهم يادآوري شده ATB ... كار Too much Rain از ايشون بودش.

خلاصه به ذهنم رسيد كه درسته در دوران دبيرستان و نوجواني خيلي ترنس گوش ميدادم ... چرا دوباره امتحان نكنم. كه خب چند تا آلبوم از ATB رو گرفتم ...

درباره ي آلبوم No Silence بايد بگم كه تماما يه آلبوم ترنس نيستش ... چند تا از آهنگ ها به نظرم سبك و سياقي شبيه به كارهاي Electronica داره ... يعني همون سبكي كه آقاي ميشل ژار اون رو كار ميكنه. يه مثال خيلي خوبي كه در اين البوم ميشه زد براي اين سبك ... آهنگ Black Nightهستش ... يا آهنگ The Autumn Leaves كه من به شخصه زياد اين جور آهنگ ها رو دوست ندارم. اما آهنگ The Autumn Leaves بد نبودش.

ترنس هاي خيلي خوب داشت اين آلبوم ... كه 2 تاش رو همون اول نام بردم. كه خب همه از اون 2 مورد خيلي صحبت ميكنند. اما براي من آهنگ Mysterious Skies خيلي جالب و خوب بودش ... براي من كه خيلي وقته ديگه ترنس گوش نميدم. اما اين كار جالب بودش ... چون يكنواخت نبودش و هي چند بار ريتم آهنگ عوض شده و تا آخر كار براي من تازگي داشت.

در كل‌ آلبوم خوبي بودش ... من اگه قرار باشه نمره اي بدم ... 7 از 10 رو براي اين البوم در نظر ميگيرم.

موفق باشيد

Hamid Hamid
06-04-2012, 13:16
از شب و تنهــــايي نگو ... خورشيدمون جلوه گره

نگو نسيـــــــــم سحري از كوچــــمون نميــــگذره

سلام دوستان ...

توي اين پست درباره ي آلبوم "‌مسافر " از شادمهر عقيلي صحبت ميكنم كه مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي رو به شماره ي : 4_2586 / پ به تاريخ 77/12/8 داره و آلبومي مجاز هستش.

خب من اين آلبوم رو كاستش رو دارم .. به صورت اريجينال ... كه در اين پست يه مقدار در موردش صحبت مي كنم :

شادمهر عقيلي _ مسافر

تعداد و نام قطعات :‌

1_ مسافر

2_ روح سبز

3_ هزار و يك شب

4_مشق سكوت

5_حديث مهربوني

6_ گل ياس

7_ بي تابي

8_ آرزوها

9_ پل عاطفه

10_ سل وحشي ( بي كلام )

آهنگساز و تنظيم كننده : شامهر عقيلي و بهروز صفاريان ( قطعات : مشق سكوت & پل عاطفه )

ترانه سراها :

نيلوفر لاري پور ( قطعات : مسافر / شب / هزار و يك شب / مشق سكوت )

سهيل محمودي ( حديث مهربوني / بي تابي / آرزوها )

روشنك نمازي ( پل بي عاطفه )

تهيه و ضبط : ناصر فرهودي _ استوديو پاپ

نوازنده ها :

پيانو : بهروز صفاريان

گيتار الكتريك : اميد حجت

ويلن / گيتار ( سولو ) : شادمهر عقيلي

كيبورد : بهروز صفاريان

خب دوستان اين اطلاعات كلي بود از آلبوم

اما اين آلبوم رو من همون موقع ها يعني شايد 13-14 سال پيش خريدم ... و واقعا از گوش دادن بهش لذت بردم. تصميم گرفتم دوباره هم گوش بدم و يه نگاهي داشته باشم يه يه آلبوم خوب از كسي كه يه جهش خيلي بزرگ و مثبت رو برداشت به سمت موسيقي پاپ و خاص كه تا زمان خودش اين اصلا وجود نداشت يا اگه وجود داشت خيلي ملموس و برجسته نبودش.

مهمترين نكته كه درباره ي آلبوم به ذهنم ميرسه اينه كه در مقايسه با آلبوم " دهاتي " كه شايد كمتر از يك سال بعد از همين آلبوم منتشر شده اينه كه ويلن نقش خيلي پر رنگتري رو داره در ساخت آهنگ ها ... در آلبوم دهاتي هم ويلن هستش ... اما بيشتر نقش گيتار رو حس ميكنيم تا ويلن. آلبوم مسافر به نظرم بيس اون ملودي هاش بر اساس ويلن هستش و نقش برجسته اي داره.

اما همونطور كه گفتم اين آلبوم رو من شروع يك حركت عظيم در موسيقي پاپ داخل كشور ميدونم ... شايد همون وقت ها و حتي چند سال قبلش كسايي بودن مثل سعيد شهروز و خشايار اعتمادي كه پاپ رو كار ميكردن ... اما به نظر من بدون هيچ اغراقي شادمهر عقيلي با آلبوم مسافر يه گام خيلي بزرگي به سمت سبك پاپ كه مورد قبول و قابل دفاع باشه برداشت و به نظرم از بهترين هاي زمان خودش هم براي اين كار استفاده كرد ... يه آهنگساز و نوازنده ي خيلي خوبي مثل آقاي بهروز صفاريان كه در كار نوازندگي و اهنگسازي خيلي كمك كرده به شادمهر عقيلي ...

و به نظرم اين آلبوم يكي از بهترين آلبوم هاي منتشر شده ي داخل كشور در سبك پاپ و حتي بهترين زمان خودش بوده ... اشعار خيلي زيبايي هم داره ... تيكه هايي كه من فراموشم نميشه حتي بعد از گذشت 13-14 سال ...

قسمتهايي از اشعار كه خيلي دوست دارم توي اين آلبوم :

مي خواست كه از اينجا بره اما نميدونست كجا

دلش پر از گلايه بود ولي نميدونست چرا

+

با عبور هر ستاره روح سبز تو رو ديدم

زير قطره هاي بارون صداي پات رو شنيدم

+

سكوت شيشه ايم رو صداي تو ميشكنه

تو آسمون عشقم شعر تو پر مي زنه

+

پشت اين پنجره هاي بسته ي نامهربون

برام از خوبي و از شادي بخون

+

دل من سياس ولي آبي رو خيلي دوست دارم

روز هاي روشن آفتابي رو خيلي دوست دارم

و

.
.
.

به نظر من بهترين قطعات اين آلبوم كارهاي : مشق سكوت / بي تابي / مسافر / سل وحشي /حديث مهربوني و بي تابي هستند ( انتخاب بهترين واسم سخته چون اين كارها موسيقي و اشعار خوبي دارن )

و يه مورد اينه كه الان هم ما يه همچين آلبومي رو كمتر ميبينيم ... آلبومي كه از يه تيم نوازندگي خيلي خوب براي ضبط اون استفاده شده ... موسيقي ها همه ضبط شده و ميگم در زمان خودش به نظرم بهترين آلبوم پاپ بودش.الان شما وقتي نگاه ميكني خيلي ها از ترنس استفاده ميكنن و موسيقي ديجيتال ... اما اين البوم تماما " پاپ " بودش. شادمهر عقيلي بعد از اينكه از ايران اومده بيرون به زحمت 3-4 تا كار خوب داره در حالي كه خيلي از آهنگ هاي آلبوم " مسافر " و " دهاتي " از كارهاي خيلي خوب او هستند ... شايد از بعد از خارج شدنش كلا 3-4 تا كار در اون حد و اندازه ها داشته باشه ... در كل استعداد خوبي بود كه بخاطر دوري از ايران به نظر من ديگه نتونسته اون كارهاي خوبش رو تكرار كنه و اگرم بوده خيلي كم و محدود كار خوب و در حد انتظار ارائه داده.

اما آخرين مساله كه بايد بگم ... در مورد قطعه ي بي كلام سل وحشي هستش كه آخرين كار اين آلبوم هستش ... يكي از بهترين بي كلام هايي كه من از هنرمندان ايراني شنيدم. همون مساله ي ويلن كه قبلتر بهش اشاره كردم رو در اين آهنگ به خوبي ميتونيم حس كنيم. كار خيلي زيبايي بود.

خب آخر كار يه نمره اي بخوام در نظر بگيرم براي اين آلبوم نمره ي 8.5 از 10 هستش در قياس با كارهاي داخلي زمان خودش و حتي الان.

موفق باشيد

taghi_ramzi
06-04-2012, 20:39
آلبوم The Divine Conspiracy از Epica رو گرفتم اخیراً و چند روزیه که دارم گوش می دم

آلبوم ملودیهای جالبی داره و قابل لوپ کردنه
فقط چیزی که شاید برای بعضی ها از جمله من آزار دهنده باشه ، اینه که آلبوم تم ضد دینی داره
نه تم ضد خدا ؛ بلکه تم نفی مذاهب سازماندهی شده.
ترکهای 8 و 9 که شامل اذان هم هستن ، مهمترین ترکهای ضد دینی این آلبوم هستن.
این تیکه رو به نقل از ویکی پدیا داشته باشید:

The concept that guides the songs is that God created many different religions for humanity to figure out and overcome them so as to discover that, in nature and essence, they were all in fact the same one (hence the name, "The Divine Conspiracy")[citation needed]. Aside from the concept of such a conspiracy, The Divine Conspiracy finalizes The Embrace That Smothers, which began in After Forever's Prison of Desire (Prologue and parts I-III) and continued in Epica's The Phantom Agony (parts IV-VI). In short, The Embrace That Smothers is a collection of 10 songs (Prologue and parts I-IX), which talks about the dangers of organized religion

در یک کلام ای کاش تم ضد دینی نداشت ، کارهای بسیار جالبی داره.

آلبوم silent force رو هم از within temptation دانلود کردم
کار بسیار جالبیه ، ملودیهای خوبی توش استفاده شده و بر خلاف انتظارم چیزی کم از آلبوم آخرشون نداره.
این بار اوله که اینجا چیزی می نویسم ، امیدوارم که خیلی بد در نیومده باشه و به درد بخوره!

Dark Shine
08-04-2012, 13:32

Gazpacho - March Of Ghosts

- - - -

اول یـه معـرفی مختصـر از گـروه [ البتـه گـروه ناآشنـایی نیست ! ] .
گـروهی برخواستـه شـده از نروژ و شهـر اسلـو سبک هـای زیـادی رو طـی کـرده گـروه امـا یک گـروه Art Rock بـه همراهِ کمی Neo Prog ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هستش گـروه .
اعضـای گـروه رو Jan-Henrik Ohme بعنوان خواننده ، Jon-Arne Vilbo بعنوان گیتاریست و Thomas Andersen بعنوان کیبورد پلیر و تهیه کننده تشکـیل میدهنـد .
امـا ایـن آلبـوم هفتـمـین آلبـوم گـروه و تنهـا آلبـومی که ازشون دارم ، موضوع داستـان خیلی جـالبـه . از ایـن قـراره که یک شخصـیت رو که هر شـب بـا یک شبـح میگذرونـه رو نشـون میـده کـه شبح هـا زندگی خودشـون رو براش توضـیح میـدن . جنایتکاران هائیتی ، خدمه کشتی Marie Celeste ، یک سرباز آمریکایی که از جنگ جهانی اول بازگشته و خود را در سال 2012 پیدا می کند و همچنین روح یک طنزپرداز انگلیسی که به اشتباه به خیانت متهم شد . نـام تـراک هـا هم گویـا بـه همـین شبح هـا برمیگـرده .

تـراک هـا هم آمبـینت داره و هـم وُکـال که هرکـدوم زیبـایی خودش رو داره .
و از مهـمترین نکـات هـم در آلبـوم اینـه که حتمـا بـاید بـه لیریک توجه کنـین تـا درک کنـین آلبـوم رو .

بـرتـرین تراک [ نظـرِ مـن ] Black Lilly [ معـرفی میکنـم ! ]
نمـره : 8.7

- - - -

Hamid Hamid
18-04-2012, 21:40
خنــــده رو يا غصه نميـــــشه نوشت !
كي ميــــــدونه چجوريه سرنوشــــت !

مترسك _ كاوه يغمايي

سلام دوستان ...

در اين پست در مورد آلبوم مترسك از كاوه يغمايي صحبت ميكنم كه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي رو هم داره

سال انتشار : 1382

محل ضبط : استوديوي شخصي كاوه

سال توليد : 1380-1382

تعداد قطعات : 8

نام قطعات :

1_ پل بي عبور

2_ باور ريزش برگ

3_مترسك ( اجراي راك )

4_مترسك

5_روياي بدون ستاره

6_چهارشنبه سوري

7_ پنجه هاي آواز

8_پل بي عبور

خب اولين نكته اي كه درباره ي اين آلبوم بايد بگم اينه كه شايد اولين آلبومي بود كه در اون خيلي روشن موسيقي " راك " در اون كار شده بود در داخل ايران و به نظرم يه حركتي رو به جلويي بودش براي پيشرفت سبك راك در ايران.

مورد ديگه كه بايد در موردش صحبت كنم اينه كه خب ماها يه دغدغه اي داريم و اون اينكه چقدر حرفايي كه بعضي خواننده ها ميزنن تكراري و روزمره شده ! يعني طرف يا مياد از عشق گم شدش ميگه يا از غم و اندوهش و ... مسائل كليشه اي ديگه.
اما توي اين آلبوم من قطعاتي رو براتون ميتونم بگم كه حرفايي كه كاوه زده ... يه حرفاي جديد و جالبي هستش. حتي حرفايي كه همين الان هم بعد از گذشت حدود 9 سال از انتشار آلبوم كمتر خواننده اي از اون ها ميگه.

براي مثال بايد اشاره كنم به شعر خيلي نوين و زيباي " چهارشنبه سوري " كه وقتي گوش ميديم ميبينيم واقعا كلامي كه داره خيلي زيبا هستش ... موضوعي هم كه داره ازش حرف ميزنه يه موضوع جالب و منحصر به فردي هستش و اين در اين آلبوم واقعا قابل تقدير هستش.

يا بايد ديگه اشاره كنم به متن و ترانه ي آهنگ خيلي خوبه " پل بي عبور " كه درسته مياد از يه جدايي عشق ميگه اما كلامش خيلي به نظرم تازس ... براي مثال اين تيكش :

خورجين باد پر شده از گلايه / تو اين روزاي سخت و پر كنايه

خنده رو با غصه نميشه نوشت / كي ميدونه چجوريه سرنوشت

و خب چند تا متن خيلي خوب و تازه ي ديگه هم بودش توي آلبوم كه ميتونم باز نام ببرم از قطعاتي مثل : پنجه هاي آواز / مترسك و ...

اما خب از لحاظ موسيقي هم بايد بگم كه راك خيلي خوبي داشت. حتي همين الان هم جزو بهترين هاي راك هستش و واقعا قابل تحسين.

از كارهاي اين البوم كه خيلي دوست داشتم بايد به " چهارشنبه سوري / باغ بي برگ / مترسك اشاره كنم. كه اين 3 تا آهنگ واقعا هميشه براي من جذاب هستش ... مخصوصا اين تيكه از شعر آهنگ مترسك :

اون كلاغــــي كه ميگفتــــي
اومده چشام رو برده

دكمـــه هاي پيرهنت رو
به تن جاده سپرده

در كل خيلي آلبوم خوبي بودش ... نمره ي من به اين آلبوم 9 هستش.

موفق باشيد

Kurosh
18-04-2012, 21:53
حمید این دو پست آخرت اصلاً‌ فوران خاطره و نوستالژی بود واسه من !
در مورد شادمهر که تو پروفایلت صحبت کردم ...
این آلبوم کاوه هم از بهترین‌های بازار موسیقیمون بوده و هست ...

به خصوص ترک مترسک که مدت‌ها ملکه‌ی ذهن من بود ...
الان که اون یه مصرعش رو نوشتی دوباره ذهنم رفت به اون موقع‌ها ...

مرسی، عالی است ...
ادامه بده رفیق :40:

Pessimist
22-04-2012, 21:16
تشکر میکنم از آقای پاندمونیوم بابت توضیحاتی که تو صفحه قبل دادن راستش من اصلا به ذهنم هم خطور نمیکرد که کاور اون مستند تقلیدی از یه اثر هنری باشه!
به هر حال ممنون.

یکی از فوق العاده ترین آلبوم های موسیقی که در تمام عمرم شنیدم و حداقل ماهی یکبار گوش میدم آلبوم به یادماندنی Kind Of Blue از اسطوره ای به نام مایلز دیویس هست که برای من یکی از بهترین آلبوم های موسیقی محسوب میشه.

چیزی که باعث شده این آلبوم به یکی از ماندگارترین آلبوم های موسیقی تاریخ محسوب بشه اینه که این آلبوم در حال حاضر عنوان
"پرفروش ترین آلبوم موسیقی جاز تاریخ" رو یدک میکشه.

زمان دقیق ریلیز این آلبوم 17 آگوست سال 1959 هست و الان دقیقا 53 سال از انتشار این آلبوم میگذره و تو رنکینگ نشریه ی رولینگ استون این آلبوم در جایگاه 12 قرار داره(دیگه خودتون حساب کنید)
گفته میشه نزدیک به هفت میلیون نسخه از این آلبوم به فروش رفته که این آمار واقعا آمار خوبیه.

من یادم میاد وقتی اولین بار این آلبوم رو شنیدم اصلا نمیدونستم موسیقی جاز چیه اما از شنیدنش واقعا لذت بردم و البته بعدا تو یه سایت دیدم که در مورد این آلبوم نوشته بود که یکی از معدود آلبوم های جاز هست که طرفدارهای راک و پاپ به راحتی میتونن باهاش ارتباط برقرار کنن.

گذاشتن لینک دانلود تو صفحه اصلی انجمن ممنوعه اما اسم آلبوم Kin Of Blue هست و کسانی که تا حالا این آلبوم رو نشنیدن میتونن با یه سرچ معمولی لینکش رو پیدا کنن.

Mehran
04-05-2012, 16:31
رضا یزدانی - ساخت ایران

خوشحال شدم از اینکه شنیدم رضا یزدانی همچین آهنگی رو خونده
فکر میکردم چون اسم "ایران" رو این آهنگه باید در حال و هوای خلیج
فارس باشه، اما اینطور نبود... آهنگ خوبی بود، اما من بیشتر از رضا
توقع داتم. شاید برای رضا یزدانی چند سال پیش، این یه آهنگ زیبا یا
خوب تلقی بشه اما برای رضا یزدانی که ساعت فراموشی و ساعت
بیست و پنج شب رو خونده، به نظر مـن سطح آهنگ پایین تر از توقع
اومد با این حال نمیشه به این آهنگ گفت ضعیف برای من پایین تر از
حد انتظار بود. با این حال دوستش داشتم... تو سبک و سیاق کـلی
آهنگ های قبلی رضا بود، منتظر آهنگ های متفاوت از رضا هستیم

با تشکر مهران...

Hamid Hamid
11-05-2012, 12:12
R.E.M _ Accelerate

سلام ... تو اين پست يكمي درباره ي اين البوم حرف ميزنم.

Accelerate

تاريخ انتشار : 31 مارچ 2008

ضبط و توليد : 2007

ژانر : آلترنيتيو راك

مدت زمان‌: 34:39

كمپاني : Warner Bros

تهيه كننده : Jacknife Lee & R.E.M

خب اين آلبوم آلبوم شماره ي 14 اين گروه هستش.و آلبوم يكي مونده به آخر R.E.M

اولين موضوعي كه به ذهنم ميرسه اينه كه آلبوم به واسطه ي 2 آهنگ Living Well is the best Revenge و آهنگ Man-sized Wreath كه آهنگ هاي شماره ي 1 و شماره 2 ي اين آلبوم هستند با يه ريتم خيلي شاد و تند آغاز ميشه. در مورد‌آهنگ اول بايد بگم كه شايد يكي از شلوغ ترين و تند ترين كارهايي باشه كه من از R.E.M شنيدم. و واسم خيلي جالب بودش.

آهنگ man-sized Wreath هم بايد بگم كه تقريبا يه كار راك سنگين هستش كه خيلي به نظر آلترنيتيو نميادش ... صداهاي ممتد گيتار الكتريك و ضربات درام كه خيلي هم شديد هستش اين حس رو به من ميده.
و اما كار سوم اين آلبوم كه يه كار واقعا زيباي آلترنيتيو هستش و خيلي حتي به نظر من شاد هستش ... يعني آهنگ Supernatural Superserious هستش كه ريتم شاد و واقعا آلترنيتيوي داره.

اما بعد از اين 2-3 تا آهنگ خيلي ريتميك كمي كارهاي آروم ميشه به واسطه ي 2 آهنگ Hollow man , Houston كه تقريبا آهنگ هاي آرومي هستند و فقط بعضي اوقات يه اوج ميگيرن ولي دوباره به همون ريتم آروم خودشون برميگردند.

در ادامه ي آلبوم هم بايد بگم كه باز از هر 2 نوع كارهايي كه در بالا گفتم هستش ... هم كارهاي ريتميك و هم كارهاي خيلي آروم.

من توي اين‌ آلبوم ... آهنگ Supernatural Superserious رو خيلي دوست داشتم و واقعا از شنيدنش لذت بردم. و از بين كارهاي آروم هم بايد بگم كه آهنگ Until the day is Done رو خيلي دوست داشتم ... كار يه جاهايي به يكباره اوج ميگيره و باز آروم ميشه كه من اين مدل آهنگ ها رو خيلي دوست دارم.

آهنگ ضعيف براي اين آلبوم اگه بخوام انتخاب كنم بايد به 2 آهنگ I'm Gonna DJ اشاره كنم ... آهنگي كه زمانش 2 دقيقه و 7 ثانيه هستش ... بايد بگم كه خيلي شلوغ بود و خيلي كوتاه. من اصلا خوشم نيومدش.

در كل آلبوم متوسط رو به بالايي بودش و من اگه بخوام نمره اي بدم به اين‌آلبوم نمره ي من 7 از 10 هستش.

موفق باشيد.

misaghilb
11-05-2012, 15:18
آلبوم جدید keane بنام
strangeland
خیلی قشنگه
پیشنهاد میکنم گوش کنید !

Dark Shine
16-05-2012, 12:48

Band : Flying Colors

Album : Flying Colors

Year : 2012

9/10 **********

- - - - - - - - - -

اگه اهـلِ موسیقی Progressive Rock و Metal بـاشـین بـا دیدنِ اعضـای گروه باید پی ببـریـن کـه بـا یک شاهکـار سروکـار داریـن . از مـایک پورتنـویـی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fwiki%2FMike_Portnoy) شـروع میکنـم که همیشـه بـا درام دیده شـده . درامـری کـه از سالِ 1985 تـا 2010 بـه مدتِ 25 سال همـراه بـا گروهِ Dream Theater بـود و بـراشون درام میزد کـه البتـه جـدای از درامزنـیش یـه عـالم لیریک گفتـه برای دریم . البتـه دریـم فقط یکی از کـارهـایی بـود که پورتنـوی توش کـار میکـرد و بـرای OSI و Transatlantic و Neal Morse هـم درام زده .
خوب از درامـرِ گـروه بیـایم بیرون میرسـیم به بیسـور کـه جـنابِ دیو لارو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fwiki%2FDave_LaRue) بیسـورِ گروهِ . از پورتنـوی کم تـر شنـاختِ بـوده ولی همینقـدر که در کـنـار Joe Satriani کـار کـرده خودش خیلی بزرگـه .
کیسی مکپرسن وکـالِ گـروه خیلی مشهـور نیست و در گـروه Alpha Rev کـار کـرد امـا کیبـورد زنِ قهـاریه .
کسـی بـود که به علتِ چپ دست بودنش نمیتونست درست گیتـار بزنـد امـا بعـداً شـیوه جدید ابداع کـرد و گیتـار رو چپـه گـرفت !
مورس هـا هـم خیلی زیـاد شناختـه هستـن . استـیو برای Dixie Dregs گیتـار زده و نیـل مورس هـم بـرای خودش پروژه ای داره . [ برادر نیستـن : دی ]

خب از معـرفی اعضا بگذریم میرسـیم بـه خودِ آلبـوم کـه نوسـانِ خـاصـی داره ، گـاهی Progressive Rock میشـه و گـاهی Alternative Rock .

تـراکِ اول بـه نـامِ Blue Ocean یک اثـرِ دوستـانه [!] طبقِ گفتـه خودشـونه کـه صحبتـاشـون توی استـودیـو هستش .
تـراکِ دوم بـه نـامِ Shouda Coulda Would یک اثـرِ کـاملـاً پراگرسـیو راکـه .
تـراکِ سـوم و چهـارم ، Kayla و The Storm ، ژانـر خودشـون رو عوض کـردم و واردِ Alternative شـدن و یـه ذره پـاپ راک ، امـا Kayla مخصـوصـاً زیبـایی خـاصِ خودش رو داره .
تـراکِ پنجـم ، Forever in a Daze ، که بیشتـرِ فشـارِ آهنگ رو بیسـورِ گـروهِ یعنـی دیو لـارو کـه هنـرنمـایی خودش رو نشـون میـده .
در Love Is What I’m Waiting For گـروهِ پراگرسـیو راک رو بـا پـاپ قـاطـی میکنـن که البتـه جنبـه ی پـاپش بیشتـر به چشـم میخوره . انتظـارِ بیشتـری از آهنگ میرفـت .
Everything Changes بـاز هـم به سوی پراگـرسیو راک .
و تـراکِ Better Than Walking Away تنهـا تراکِ غمگـینی کـه آلبـوم داره و بسیـار هـم زیبـاست ، اگـه از صـدای وُکـال خوشتـون بیـاد میتـونـین به راحتـی باهـاش ارتبـاط داشـته بـاشـین .
تـراکِ All Falls Down قدرتِ گـروه رو در عرصـه ی پراگـرسـیو نشـون میـده .
تـراکِ Fool in My Heart میشـه گفتِ مقـدمـه ای بـرای تـراکِ آخـر یعنـی Infinite Fire هست کـه طولـانی تـرین تـراکِ آلبـومـه امـا طولـانی بودنش بـاعثِ خستگـی نمیشـه ، اگـه به سولـو علـاقه داشتـه بـاشـین ایـن تـراک که مجموعـه سولـوهـای گروهـه بـراتـون زیبـا خواهـد بـود .

در حـال حـاظـر ایـن آلبـوم بـه نظـرم بهتـرین آلبـومِ سـال 2012 هست ، آلبـوم Storm ـــه استـیو که خیلی چنگـی بـه دل نزد .

amanz
28-05-2012, 06:49
Britney spears
Till the world end
خیلی حال کردم با آهنگش ویدیوشم خیلی جالبه درباره به پایان رسیدن دنیاست یه ریمیکسم داره اونم شنیدنیه
Britney spears ft jenifer lopez &pitbull
Dance again till the world end

Iloveu-ALL
22-07-2012, 13:29
آخرین آلبوم
Adam Lambert - Trespassing
Chris Brown- Fortune
که هیچ کدومشون خوشم نیومد

آخرین آهنگ هم :
Evanescense - Hello
Honey - Sabotaz
که sabotaz رو خیلی دوس دارم

ویرایش: البته آهنگ Don't Wake Me Up از کریس براون قشنگ بود!

Mehran
19-04-2013, 21:13
رضــا یَزدانــ ـے

خاطرات مبهم / همکاری کارن با رضا یزدانی، خیـلی بهتر از اونی شد که فکرش رو میکردم
در کنار ویژگی های خاص رضا یزدانی، اشعار و عبارات خارج از کلیشه، موسیقی استخوان
دار کارن، آلبوم زیبـا و یکدست رو بوجود آورد. آلبوم قبلی راکیت پررنگی داشت و به نظر من
یه خورده تو ذوق میزد، هم به اون خاطر هم به خاطر اشـعار ضعیف نسبت به آلبوم ساعت
بیسـت و پنج، که تو این آلبوم جبران شد تا حد زیادی هم از لحاظ سبک کار، هم موسیقی
و هم شعر / یه جورایی میشه گفت میانگین دو آلبوم قبلی بود و یه آلبوم "متعادل" بود، با
فرمت خاص رضا یزدانی :)

با تشکر مهران...

bahador fab
19-04-2013, 23:32
اهنگ ستایش مرتضی پاشایی و هفت سین علی اصحابی