ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پاک کردن ویندوز 7 از درایو G(دو تا ویندوز 7 دارم)

madadnoki
02-08-2011, 16:46
سلام !!!! من داشتم با نرم افزار Acronis Disk Director Home کار میکردم که سیستم طی روند کاری restart شد ولی درست بوت نشد......من هم سی دی win 7 رو گذاشتم تا دوباره ویندوز نصب کنم......اشتباهی به جای این که روی درایو C نصب کنم روی G نصب کردم......5 تا پارتیشن دارم... C و D و E و F و G
حالا هر کاری میکنم ویندوز روی درایو G پاک نمیشه!!!!!!!!!!!!!1:41::41::41:
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:37::37::3 7::sad::sad::sad:

Amir Varasteh
02-08-2011, 17:28
سلام.

به نظرم کل هاردت رو باید پاک کنی.

madadnoki
02-08-2011, 19:07
نه ، درست شد......اول با نرم افزار Acronis Disk Director Home و MiniTool Partition Wizard Pro درایو G رو delete کردم......بعد create کردم و دوباره ساختم.......بعد format کردم.......بعد سیستم را با DVD win7 بوت کردم و پس از انتخاب زبان.......repair system رو زدم.....درست شد:5:
ولی یه مشکل دیگه هست....من ویندوز رو با نرم افزار crack windows7 قانونی کردم........ولی موقع بوت دو تا گرینه میاد که یکی win 7 هستش که همان ویندوز معمول خودمان هست و دیگری win xloader 7 باید باشه اگه اشتباه نکنم.........وقتی win xloader 7 رو میرنم error 0cx0000255 میده......برای اینکه این گزینه نیاد چی کار کنم؟
راستی یه نرم افزار هست که تمام کرک های فایل های geniune رو پاک میکنه!!!!.......اگه میشه اسم این نرم افزار هم بزارید
ممنون

FAR_FA
02-08-2011, 20:04
ويندوزي كه قبلا" تو درايو G نصب كرده بوديد فايلهاي بوت بين دو ويندوز رو توي درايو C قرار داده . حالا كه يك ويندوز داريد و ويندوز
درايو G رو حذف كرديد ، فايلهاي مربوط به بوت توي درايو C ماندگار شدن و به همين دليل شما توي صفحه بوت دوتا گزينه داريد .

براي حذف گزينه معيوب ، بهترين گزينه اينه كه شما نرم افزار EasyBCD رو دانلود و نصب كنيد . پس از اجراي نرم افزار
به قسمت Edit Boot Menu بريد و بعد از كليك كردن روي گزينه مربوطه ، اون رو حذف كنيد .

اگه كار با موفقيت انجام شد ميتونيد نرم افزار فوق رو حذف كنيد .

madadnoki
03-08-2011, 18:40
ويندوزي كه قبلا" تو درايو G نصب كرده بوديد فايلهاي بوت بين دو ويندوز رو توي درايو C قرار داده . حالا كه يك ويندوز داريد و ويندوز
درايو G رو حذف كرديد ، فايلهاي مربوط به بوت توي درايو C ماندگار شدن و به همين دليل شما توي صفحه بوت دوتا گزينه داريد .

براي حذف گزينه معيوب ، بهترين گزينه اينه كه شما نرم افزار EasyBCD رو دانلود و نصب كنيد . پس از اجراي نرم افزار
به قسمت Edit Boot Menu بريد و بعد از كليك كردن روي گزينه مربوطه ، اون رو حذف كنيد .

اگه كار با موفقيت انجام شد ميتونيد نرم افزار فوق رو حذف كنيد .
اینطوری صفجه بوت درست میشه یا فایل های مربوط به بوت توی درايو C که اضافه هست هم درست میشه؟؟؟:46:

FAR_FA
03-08-2011, 19:23
اگه یکدونه ویندوز دارید و گزینه win xloader 7 رو که نام بردید توی صفحه بوت در کنار ویندوز 7 دارید که پیغام خطا میده ، بهتره
که حذفش کنید .
حجم نرم افزار کمه ( 1.5 مگ ) و رایگانه . توسایتهای ایرانی دنبالش بگردید ، راحت پیدا میشه . آخرین ورژنش 2.1.0 هست .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس از حذف دیگه صفحه بوت نخواهید داشت و بطور یکسره به ویندوز 7 خواهید رفت .

این عمل مشکلی براتون ایجاد نمیکنه ولی اگه فکر میکنید که ممکنه واسه ویندوزتون مشکلی پیش بیاره
میتونید سیستم تون رو به یکنفر که متخصص این امر هست نشون بدید .

madadnoki
04-08-2011, 09:58
مرسی FAR_FA جان! دستت درد نکنه کاملا درست شد.....بوس بوس بوس:40::40::40::11::11::11::10::10::10: