ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد شبیه سازی حرکت اجسام در مکس

p30worldapm
01-08-2011, 00:06
1. می خوام افتادن یک شی روی زمین و بلند شدن و دوباره زمین خوردنهاش رو شبیه سازی کنم.
physx بهتره یا reactor؟
چه جوری توی فیزیک حرکت انیمیشن رو سیو کنم؟ یه پلی تو نوار ابزارش هست که بعد از اینکه کارش تموم شد اگر برم تو یه زمان دیگه همه سیمولیتش پاک می شه.
توی جفتشون چه جوری دقتش رو زیاد کنم؟
توی راکتور اجسام در فاصله دور از هم به هم برخورد می کنن! یعنی هنوز به هم نخوردن بر می گردن. چه جوری این فاصله رو کم کنم؟
می شه یه جوری بهش بگم که وقتی می خوره زمین خم بشه؟ مثلا یه چوب رو در نضر بگیرین که انعطاف داره وقتی یه طرفش می خوره زمین یکم وسطش خم می شه. چه جوری این کار رو بکنم؟
توی جفتشون چه جوری یه جسم رو به یه جسم دیگه بچسبونم؟ مثلا یه خودکار بادرش. وقتی خودکار می خوره زمین نمی خوام درش بره یه طرف دیگه. وقتی لینک می کنم هیچ تاثیری نداره!

2. می خوام یه مکعب رو از یه ارتفا مشخص و یه حالت مشخص طوری پرت کنم که دقیقا یه جای خاص و تو حالتی که می خوام بیفته روی زمین. چه جوری این کار رو بکنم؟

kamron_devil
01-08-2011, 13:09
سلام دوست عزیز یه این سات که میزارم برو و یکی از اموزش ها رو نگاه کن تصویری نیست نوشته و عکس هستش . سایت خفنی اموزش های دیگه ای هم داره موفق باشی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید شرکت لیندا هم اموزش برای reactorداره که اسمش 3ds Max 2011: Getting Started with Reactor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هستش که تو سات های ایرانی می تونی با قیمت زیر 2000 تومان گیر بیاریش .موفق باشی

p30worldapm
01-08-2011, 21:34
ممنون که جواب دادین
من قبلا با راکتور کار کرده بودم ولی الآن که پروژه دارم دیدم یادم نیست!
البته الآن یکم باهاش کار کردم و یادم اومد.
ولی الآن همچنان با فیزیک و این سوالها مشکل دارم.
چه جوری توی فیزیک حرکت انیمیشن رو سیو کنم؟ یه پلی تو نوار ابزارش هست که بعد از اینکه کارش تموم شد اگر برم تو یه زمان دیگه همه سیمولیتش پاک می شه.
می شه یه جوری بهش بگم که وقتی می خوره زمین خم بشه؟ مثلا یه چوب رو در نضر بگیرین که انعطاف داره وقتی یه طرفش می خوره زمین یکم وسطش خم می شه. چه جوری این کار رو بکنم؟
توی جفتشون چه جوری یه جسم رو به یه جسم دیگه بچسبونم؟ مثلا یه خودکار بادرش. وقتی خودکار می خوره زمین نمی خوام درش بره یه طرف دیگه. وقتی لینک می کنم هیچ تاثیری نداره!

و سوال 2