ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ ا C2-00 ا

حنّانه
31-07-2011, 01:22
سلام.
بلاخره بعد مدتها انتظار فراتر از یک سال از تاریخ معرفی اولین گوشی دو سیمکارت همزمان NOKIA بلاخره این گوشی وارد بازار ایران شد و قیمتی حدود 135هزارتومان ( و شاید کمی پایین تر در بازار) دارد.
کمتر از یک ماه قبل گوشی X1-01 نوکیا که گوشی موزیک ادیشن و دوسیمکارت همزمان فعال نوکیا بود یک ماه پس از معرفی آن وارد بازار ایران شد و قیمتی حدود 105 هزار تومان داشت که به 80 تومان و پایین تر نیز رسیده ولی این دوربین فاقل تجهیزات ارتباطی چون بلوتوث و GPRS و EDGEمی باشد همچنین این گوشی بدون تجهیز به دوربین طراحی شده است ولی گوشی C2-00 هم داران دوربین و هم تجهیزات ارتباطی فوق و نیز USB رو ساپورت می کند.
از مزایای خوب این گوشی نسبت به X1-01 می توان به وزن کمتر حدود 71 گرم اشاره کرد.
این گوشی از جک 3.5 میلیمتری ساپروت می کند و همچنین دفتر تلفنی بالغ بر 1000 ورودی را پشیتیبانی می کند.
حافظه داخلی این گوشی 65 مگابایت و کارت مموری میکرو اس دی را تا سقف 32 گیگابایت پشتیبانی می کند.
دوربین این گوشی VGA می باشد و نیز قابلیت فیلم برداری تا 15 فریم را دارد.
این گوشی در چهار رنگ خاکستري/مشکي/قرمز/آبي/سفيد می باشد که من بعید می دونم هر چهاررنگ در کشورمان یافت شود.
از سایر مزایای این گوشی می توان به رادیو اف ام، پشتیبانی از جاوا؛ پخش موسیقی اشاره کرد
باتری این گوشی در حالت آماده باش 460 ساعت و مکالمه حدود 5 ساعت و 40 دقیقه می تواند دوام بیاورد که در عمل ما این اعداد را نصف در نظر می گیریم.
به نظر این گوشی با گارانتی اصلی ساخت هند تحت لیسانی نوکیای فنلاند وارد بازار ایران شده البته ممکنه سایر کشورهای هم به چشم بخورد.
باتشکر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حنّانه
31-07-2011, 01:32

kamiiii
03-08-2011, 19:06
من یه سوال دارم.این گوشی خریدم ولی نمیتونم use memory از حالت phone memory به memory card تغییر بدم؟چی کار کنم؟

faded
14-12-2011, 22:49
من یه گوشی c2 رو جدید گرفتم سی دی همراهش نبود ولی من یه نوکیا PC suit نصب دارم با این حال این گوشی رو نمیشه به کامپیوتر وصل کرد شناسایی نمیشه مشکل چیه؟

aydin_eb7777
15-12-2011, 10:30
من یه گوشی c2 رو جدید گرفتم سی دی همراهش نبود ولی من یه نوکیا PC suit نصب دارم با این حال این گوشی رو نمیشه به کامپیوتر وصل کرد شناسایی نمیشه مشکل چیه؟
-----------------------------
از این به بعد مشکلت رو در کلوپ گوشی خودت مطرح کن و از باز کردن تاپیک جدید خودداری کن
آخرین نسخه نوکیا سوئیت رو دانلود و نصب کن چونکه درایور گوشی شما داخل نوکیا پی سی سوئیتی که از قبل داشتی موجود نیست
موفق باشی

faded
15-12-2011, 16:37
-----------------------------
از این به بعد مشکلت رو در کلوپ گوشی خودت مطرح کن و از باز کردن تاپیک جدید خودداری کن
آخرین نسخه نوکیا سوئیت رو دانلود و نصب کن چونکه درایور گوشی شما داخل نوکیا پی سی سوئیتی که از قبل داشتی موجود نیست
موفق باشی
من کلوپ این گوشی رو پیدا نکردم در سرچ فروم هم مینویسه به علت کم بودن حروف پیدا نمیکنه در ضمن مشکلم از کابل بود.
(در ضمن اگر براتون امکان داره وقتی به کاربری جواب میدید یک هم لحنتون رو رعایت کنید شما جوری رفتار میکنید مثل اینکه من جرمی مرتکب شدم حداکثر میتونستید ادرس کلوپ گوشی رو بگذارید نه اینکه دعوا کنید:41:)

aydin_eb7777
16-12-2011, 10:22
من کلوپ این گوشی رو پیدا نکردم در سرچ فروم هم مینویسه به علت کم بودن حروف پیدا نمیکنه در ضمن مشکلم از کابل بود.
(در ضمن اگر براتون امکان داره وقتی به کاربری جواب میدید یک هم لحنتون رو رعایت کنید شما جوری رفتار میکنید مثل اینکه من جرمی مرتکب شدم حداکثر میتونستید ادرس کلوپ گوشی رو بگذارید نه اینکه دعوا کنید:41:)
------------------------------
سلام دوست عزیز
شاید شما اینجور برداشت کردی اما من با لحن تند با شما حرف نزدم به هر حال من از شما عذر می خوام اگر باعث شدم ناراحت بشی
موفق باشی

milad1389
18-12-2011, 19:50
سلام دوستان.
چرا برنامه ای مث نیم باز یا یوسی براوزر رو گوشی نصب میکنم وقتی اینترنت میخواد وصل نمیشه و برنامه کار نمیکنه ولی اکه با خوده گوشی بری میره رو اینترنت؟

seesepehr
27-12-2011, 08:41
دوستان من میخوام نرو افزار تلفن بانک ملت را نصب کنم ام هر کاری میکنم نمیشه ارور java string میده موقع ران شدنش

XirowN
16-01-2012, 22:45
دوستان مشکل اینترنت این گوشی چیه ؟!
خود گوشی با مرورگرش وصل میشه ولی با برنامه های جانبی مثل مسنجر ها وصل نمیشه !

mhd1368
06-02-2012, 03:14
من این گوشی رو ندارم ولی خیلی خوب میشد اگه چراغ قوه داشت.
راستی دوستان در کل راضی هستند؟ از حیث کلی امکانات و دوسیمکارته بودنش؟