PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروس voiagayx.exe؟

K1lou
29-07-2011, 08:56
با سلام خدمت دوستان
راستش این سیستمی که پست ور می زنم برای خودم نیست ک بتونم از طریق راهنماییهای تایپیک اول و نصب اون نرم افزارها سیستمم رو ویروس یابی کنم به همین خاطر این پست رو جدا زدم
فلش رو به لپ تاپ توی خونه وصل کردم البته لپ تاپ مشخص بود که ویروس داره چون folder option رو اصلا نداشت بعد از اون روی فلش از هر فایلی انگار یک شورتکات ساخته شد و الان که روی یک پوشه کلیک می کنم با پیام زیر رو دارم و بعد از اون اخطار کومود
حالا این voiagayx.exe یک ویروس است ؟ البته روی سیستم عامل مکینتاش هم توی فلش یک پوشه و اتوران هم پیدا بود

در مورد فایلهای pdf . فایل اصلی pdf به صورت مخفی است و همونطور که می بینید یک فایل با پسوند pdf و لی به شکل متنی وجود داره

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فایلهای مخفی رو از حالت مخفی بیرون اوردم

نتیجه malwarebyte که چیزی جز کی جن پاور دی وی دی رو شناسایی نکرده

توی مکینتاش چند روز پیش چک کردم البته فکر کنم همونجا پاکش هم کردم

با تشکر

Dr Hannibal
29-07-2011, 09:44
بله ، کاملا مشخصه ویروسه ، از نوع آتوران.

اول از همه ویروس رو به ویروس توتال بفرست لینکش رو اینجا بذار ، ( لینک ویروس توتال )

در ضمن خود ویروس رو هم اینجا بذار ، اون exe و PDF ها ( با wirar روش هم پسورد بذار ).

به کمک این ویروس که اینجا میذارید بعدا راحت می تونیم سیستم آلوده رو پاک سازی کنیم. که بعدا بهت میگم چی کار کنین.

چون حتما راه حل رو میخواهی بعدا به کسی بگی پس فعلا راه حل رو نمیگم تا کاملا مشخص بشه همه چی که هم شما هم طرف دیگه راحت باشید.

موفق باشید.

picher_s
30-07-2011, 07:26
درود

لطفا Combofix رو اجرا کن و متن داخل log فایلش رو اینجا paste کن.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پیروز باشید.

K1lou
01-08-2011, 09:22
با سلام
راستش چند روزی بود اون لپ تاپ دستم نبود که بتونم دوباره یک سری فایل رو امتحان کنم چون فلشی که عکسهای بالا رو گذاشتم و حاوی ویروس بود مجبور به فرمتش شدم
خوب دوباره به لپ تاپ فلش زدم اما اینبار هیچ چیزی که نشان از ویروسی بودن فلش باشه وجود نداره
البته من روی لپ تاپ هم comodo internet security 2011 رو نصب کردم ولی فکر نمی کنم کار خاصی کرده باشه
البته من combo fix رو امروز دانلود کردم ( از لینکهای بالا قابل دانلود نبود یک نسخه download cnet گرفتم نمی دونم با نسخه های لینکهای بالا تفاوتی داره یا نه ) و می خوام روی لپ تاپ امتحان کنم چون هنوز مشکلات نبودن folder option . کار نکردن msconfig در run و .. رو دارم
فلش جدید

فایلهای trash و .. فکر می کنم مربوط به مکینتاش هستن

لطفا در مورد حل مشکلات بوجود امده و ایا اینکه هنوز ویروس داخل سیستم هست یا نه راهنمایی کنید
با تشکر

Dr Hannibal
01-08-2011, 18:25
با سلام
راستش چند روزی بود اون لپ تاپ دستم نبود که بتونم دوباره یک سری فایل رو امتحان کنم چون فلشی که عکسهای بالا رو گذاشتم و حاوی ویروس بود مجبور به فرمتش شدم
خوب دوباره به لپ تاپ فلش زدم اما اینبار هیچ چیزی که نشان از ویروسی بودن فلش باشه وجود نداره
البته من روی لپ تاپ هم comodo internet security 2011 رو نصب کردم ولی فکر نمی کنم کار خاصی کرده باشه
البته من combo fix رو امروز دانلود کردم ( از لینکهای بالا قابل دانلود نبود یک نسخه download cnet گرفتم نمی دونم با نسخه های لینکهای بالا تفاوتی داره یا نه ) و می خوام روی لپ تاپ امتحان کنم چون هنوز مشکلات نبودن folder option . کار نکردن msconfig در run و .. رو دارم
فلش جدید

فایلهای trash و .. فکر می کنم مربوط به مکینتاش هستن

لطفا در مورد حل مشکلات بوجود امده و ایا اینکه هنوز ویروس داخل سیستم هست یا نه راهنمایی کنید
با تشکر

کمبوفیکس الان اجرا نکنید. با توجه به راهنمایی بعد از اجرای ار کیل و .... باید اجرا بشه..

شما نرم افزار های تعمییر این تغییرات رو اجرا کنید اگر به نتیجه نرسیدید بعد مراحل حذف ویروس رو پیگیری کنید.

که کمبوفیکس یکی از اون مراحله. و دستورات خودش رو داره.

موفق باشید