مشاهده نسخه کامل
: ذخیره سازی فیلم با کیفیت HD بر روی DVD
mehdi_135f
26-07-2011, 21:12
دوستان آیا میشه یک فیلم با کیفیت HD رو بر روی DVD ذخیره کرد و باز با کیفیت HD فیلم رو روی LCD تماشا کرد؟؟؟ منظور از دیسک های اشعه آبی (Blu-Ray) چیه؟؟
ramin5749
27-07-2011, 12:01
بولو ری یه نوع دیسکه که 25 گیگ اطلاعات را میشه روش ذخیره کرد که اگه دیسکش 2رو باشه 50 گیگ میشه جالب تر از بولو ری اچ وی دی است که دیسکیه که 3900 گیگ قابلیت ضبط اطلاعات را داره که سال 2009 کشف شده و نمیدونم کی میاد به بازار
دوستان آیا میشه یک فیلم با کیفیت HD رو بر روی DVD ذخیره کرد و باز با کیفیت HD فیلم رو روی LCD تماشا کرد؟؟؟ منظور از دیسک های اشعه آبی (Blu-Ray) چیه؟؟
دوست عزیز دی وی دی هم مثل فلش و سی دی و ... یه وسیله ذخیره سازی اطلاعات ه .
این به این معنی هست که روی سی دی های معمولی هم میتونید فیلم رایت کنید اونم نه HD بلکه Full HD !!! البته به صورت دیتا باید رایت کنید پس الزاما دستگاه پخشتون هم باید بتونه دیسک دیتا هم بخونه که اکثر دی وی دی پلیر های جدید این قابلیت رو دارن .
اما به صورت ویدیو منو دار نمیدونم !
من خودم از طریق نرم افزار همراه هندی کم سونی به راحتی میتونم رو دی وی دی دیسک بلو ری ایجاد کنم . توضیحش این قسمت یه مقدار مشکله ولی میشه .
فقط 3 تا مشکل پیش میاد !
1 - رو دی وی دی 4.7 گیگ فقط 30 - 40 دقیقه فیلم AVCHD 1920 *1080 با بیت ریت 16 مگ بر ثانیه رایت کرد که خیلی کمه !
2 - بسیار طول میکشه ! دست کم 2 - 3 ساعت
3 - دستگاه دی وی دی تو ماکزیمم رزولوشن 576*720 رو ساپورت میکنه که این یعنی HD پَـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــر !
بلوری رو هم که دوست عزیزمون " ramin5749 " توضیح دادن
باز اگه مشکلی بود یا اگه جایی از حرفام گنگ بود همین جا مطرح کنید تا توضیح بیشتری بدم.
infernal_a
31-07-2011, 11:13
دوست عزیز دی وی دی هم مثل فلش و سی دی و ... یه وسیله ذخیره سازی اطلاعات ه .
این به این معنی هست که روی سی دی های معمولی هم میتونید فیلم رایت کنید اونم نه HD بلکه Full HD !!! البته به صورت دیتا باید رایت کنید پس الزاما دستگاه پخشتون هم باید بتونه دیسک دیتا هم بخونه که اکثر دی وی دی پلیر های جدید این قابلیت رو دارن .
اما به صورت ویدیو منو دار نمیدونم !
من خودم از طریق نرم افزار همراه هندی کم سونی به راحتی میتونم رو دی وی دی دیسک بلو ری ایجاد کنم . توضیحش این قسمت یه مقدار مشکله ولی میشه .
فقط 3 تا مشکل پیش میاد !
1 - رو دی وی دی 4.7 گیگ فقط 30 - 40 دقیقه فیلم AVCHD 1920 *1080 با بیت ریت 16 مگ بر ثانیه رایت کرد که خیلی کمه !
2 - بسیار طول میکشه ! دست کم 2 - 3 ساعت
3 - دستگاه دی وی دی تو ماکزیمم رزولوشن 576*720 رو ساپورت میکنه که این یعنی HD پَـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــر !
بلوری رو هم که دوست عزیزمون " ramin5749 " توضیح دادن
باز اگه مشکلی بود یا اگه جایی از حرفام گنگ بود همین جا مطرح کنید تا توضیح بیشتری بدم.
سلام دوست عزيز
من يه دوربين SX210 is دارم كه با پسوند mov فيلما رو بصورت HD ضبظ ميكنه ، حالا اگه بخوام اين فيلما رو تو cd يا dvd بريزم كه با TVي full hd پلاسما ببينم و با DVD palyer home teather پخش كنه . چه بايد كرد؟ 100 البته بصورت HD و بدون افت كيفيت ؟!
سلام دوست عزيز
من يه دوربين SX210 is دارم كه با پسوند mov فيلما رو بصورت HD ضبظ ميكنه ، حالا اگه بخوام اين فيلما رو تو cd يا dvd بريزم كه با TVي full hd پلاسما ببينم و با DVD palyer home teather پخش كنه . چه بايد كرد؟ 100 البته بصورت HD و بدون افت كيفيت ؟!
دوست من اگه درست نوشته من رو میخوندی عرض کرده بودم که
1 - من فقط از طریق نرم افزار همراه خود دوربین فیلم برداری تونستم این کار رو بکنم که اونم ی هجورایی ناقصه . چون توش نمیتونی مشخص کنی کدوم ویدیو رو میخوای رایت کنی . خیر سرش easy burner ه ! برآورو د میکنه چند تا دی وی دی نیازه و استارت !
2 - د ی و ی د ی توانایی پخش فیلم HD نــــــد ا ر ه !
منطورتون از اینکه DVD توانایی پخش HD نداره چیه؟
منطورتون از اینکه DVD توانایی پخش HD نداره چیه؟
دستگاه پخش دي وي دي توانايي پخش فيلم هاي با رزولوشن بالاتر از 720*576 رو ندارن
REZA1011
26-01-2013, 20:40
دستگاه پخش دي وي دي توانايي پخش فيلم هاي با رزولوشن بالاتر از 720*576 رو ندارن
اگر DVD Player ما قابلیت پخش فیلم HD و داشته باشه اونوقت باید فیلم رو روی چی رایت کرد DVD9؟
اصلا نرم افزاری برای رایت DVD HD با کیفیت هست؟
pedram55
24-12-2013, 12:13
من یه سری عکس را تبدیل به فیلم کردم با برنامه proshow وقت نرم افزار فایل avi خروجی میگیرم و میریزم روی فلاش تلویزین نشون میده با کیفیت خوب خوب ولی همفایل را وقتی به dvd تبدیل میکنم کیفیتش میاد پائید
h264-mpeg4 avc 1920*1080
سلام
با برنامه h264 می توانید حجم فیلمهای خود را به عنوان مثال از 25گیگ به 2 گیگ تبدیل کنید اسم سایت h264encoder.com
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.