ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عوض شدن خود به خود تم ويندوز

hexman
24-07-2011, 21:52
سلام دوستان
مشكل جديدي كه توي شبكه شركتمون به وجود اومده اينه كه كلاينت ها كه روشون ويندوز ايكس پي سرويس پك 2 يا 3 نصبه(براي هر دو مورد اين مشكل پيش مياد) تم ويندوز خود به خود از ايكس پي استايل ميره روي حالت كلاسيك..چه كار كنم؟انتي ويروس اپديت هم داريم و اسكن همي ميكنم..

kimia.m
26-07-2011, 17:33
سلام دوست عزیز.این مشکل دلایل متعددی دارد که به چند مورد اشاره میکنم.تعدادی از آپدیتهای ویندوز در صورت قانونی نبودن ویندوز تم ویندوز را به حالت کلاسیک در می آورند.نرم افزارهای بهینه سازی ویندوز مانند tuneup وغیره پس از هر بار چک کردن ویندوز هم این کار را انجام میدهند چون در این حالت ویندوز از نظر سرعت بهترین کارایی را دارد و دیگر اینکه بعضی از آنتی ویروسها که درون خود بخش بهینه یازی ویندوز دارند پس از هر بار اسکن تم را به حالت کلاسیک تغییر میدهند .اینها مواردی بود که شخصا برای خود من پیش آمده بود و نمیتوان گفت قطعا در مورد مشکل شما هم صادق است اما اگر بتوانی تشخیص دهی که دقیقا چه زمانی تم تغییر میکند (پس از اسکن آنتی ویروس یا با هر بار خاموش روشن شدن کامپیوتر یا... بهتر میتوان نتیجه گیری کرد .

hexman
30-07-2011, 19:54
سلام دوست عزیز.این مشکل دلایل متعددی دارد که به چند مورد اشاره میکنم.تعدادی از آپدیتهای ویندوز در صورت قانونی نبودن ویندوز تم ویندوز را به حالت کلاسیک در می آورند.نرم افزارهای بهینه سازی ویندوز مانند tuneup وغیره پس از هر بار چک کردن ویندوز هم این کار را انجام میدهند چون در این حالت ویندوز از نظر سرعت بهترین کارایی را دارد و دیگر اینکه بعضی از آنتی ویروسها که درون خود بخش بهینه یازی ویندوز دارند پس از هر بار اسکن تم را به حالت کلاسیک تغییر میدهند .اینها مواردی بود که شخصا برای خود من پیش آمده بود و نمیتوان گفت قطعا در مورد مشکل شما هم صادق است اما اگر بتوانی تشخیص دهی که دقیقا چه زمانی تم تغییر میکند (پس از اسکن آنتی ویروس یا با هر بار خاموش روشن شدن کامپیوتر یا... بهتر میتوان نتیجه گیری کرد .

درود بر شما و سپاس از راهنمايي شما
راستش ما تو شركتمون روي سيستم ها هيچ اپديتي نصي نميكينم سعني اصلا سيستم ها به اينترنت وصل نيستن..
نرم افزار بهينه سازي هم نداريم..
زمان مشخصي نداره يهو بي دليل هم اين اتفاق مي افته..كلافم كرده

MrGee
30-07-2011, 21:14
خب اگه شما نرم افزار خاصی نصب نکرده باشید که بتونه همچین کاری بکنه به احتمال زیاد سیستمهای شما ویروس دارند
از چه آنتی ویروسی استفاده می کنید؟

hexman
30-07-2011, 21:30
خب اگه شما نرم افزار خاصی نصب نکرده باشید که بتونه همچین کاری بکنه به احتمال زیاد سیستمهای شما ویروس دارند
از چه آنتی ویروسی استفاده می کنید؟

nod32 كه بصورت افلاين اپديت ميكنمشون

MrGee
30-07-2011, 21:36
nod32 كه بصورت افلاين اپديت ميكنمشون

خب پس اگه بخواییم به اسم آنتی ویروس شما نگاه کنیم باید بگم که سیستمهای شما ویروس دارند

شما می تونید با یه آنتی ویروس آپدیت دیگه سیستم ها رو چک کنید یا اینکه از این تاپیک استفاده کنید
₪◙₪◙₪ مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید) ₪◙₪◙₪

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

kimia.m
31-07-2011, 18:47
با سلام مجدد.به احتمال زیاد سیستم شما ویروسی است چون آنتی ویروس شما در بهترین حالت تنها هفتاد درصد ویروسها را شناسایی میکند و نظر این دوست در بالا کاملا درست است .من خودم با آنتی ویروس nodنسخه اینترنت سکوریتی که دایم و همیشه آنلاین آپدیت میشد دو بار مجبور به فرمت کردن هارد شدم .دست آخر از آنتی ویروس آویرا و کاملا آپدیت استفاده کردم و در حالت بوت کامپیوتر ویروسهای زیادی شناسایی شد که nodنتوانسته بود تشخیص دهد.طبق راهنمایی دوستمان در بالا با یک آنتی ویروس خوب و آپدیت شده احتمالا مشکل شما رفع خواهد شد.

hexman
07-09-2011, 21:21
سلام دوستان من انتي ويروس avg اپديت شده هم نصب كردم و اسكن كردم باز هم تم عوض ميشه!

tajrobenik
07-09-2011, 23:03
کسپر ... یا آواست ... یا کومودو ...

hexman
09-09-2011, 12:00
دیگر اینکه بعضی از آنتی ویروسها که درون خود بخش بهینه یازی ویندوز دارند پس از هر بار اسکن تم را به حالت کلاسیک تغییر میدهند

در اين مورد ميشه بيشتر توضيح بديد ايا راهي هست كه اين امكان رو در انتي ويروس غير فعال كرد؟