ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کار نکردن هارد های اکسترنال بعد از Wakeup

hamed_aa
24-07-2011, 11:32
دوستان این ویندوز سون چندین هزار تا باگ داره که چند تاش خیلی داره منو اذیت می کنه.

یکی از مشکلای بزرگ اینه که بعد از Standby کردن ، معمولا هارد های اکسترنال دیگه روشن نمیشن و کار نمی کنن.
واسه همین باید کامپیوتر رو روشن خاموش کنم تا درست شه ، ضمن این که Shutdown هم نمیشه تو این حالت و باید دستی ریست کنم.
اشکال از کجاست؟

یکی دیگه از مشکلایی که اینم رو مخه ، اینه که تو یکی از ویندوز 7 هام وقتی Standby می کنم کامپیوتر میاد تو صفحه Welcome Screen و جایی که یوزر رو انتخاب می کنی که وارد میندوز شی و اصلا استندبای نمیشه.
در ضمن 2 تا ویندوز 7 نصب دارم و تو اون یکی این مشکل رو ندارم و این مشکل از اول هم وجود نداشت.

یکی دیگه اینه که خیلی اوقات هارد اکسترنال وصل میکنم ، ویندوز به صورت اتوماتیک Drive Letter نمیده و باید دستی برم وارد کنم تا هارد رو بشه استفاده کرد.

در مجموع ویندوز 7 هزاران هزار باگ داره:41:

saeed774
24-07-2011, 13:54
اکثر مشکلات استندبای کردن به بایوس سیستم مربوط میشه که اونم با آپدیت بایوس مرتفع میشه . باید چک کنی مادربردت ورژن جدید آپدیت ارائه داده؟ تو توضیحاتش چک کن در این مورد توضیحی داده یا نه؟

در مورد هارد اکسترنال : وقتی هارد رو وصل کردی تو Device Manager روی Disk Drives کلیک کن و بعد هارد رو پیدا کن و روش دوبار کلیک کن . بعد به تب آخر یعنی Power Managment برو و تیک گزینه اول رو بردار و ok کن و یکبار ریست کن .
اگه تو اون لیست در دیوایس منیجر نبود در لیست USB ها یا Storage دیوایس منیجر دنبال هارد اکسترنال بگرد و همین کارو انجام بده .
اگر هم گزینه Power Managment نبود در کنترل پنل وارد Power Option شو و روی هر حالتی هست روی Change Plan Settings کلیک کن و بعد روی Change Advanced Power Setting کلیک کن و در زیرمجموعه Hard Disk مقدار رو 0 قرار بده تا هارد خاموش نشه . البته قبل از انجام همه اینکارا باید هارد اکسترنال به سیستم وصل باشه و ویندوز هم شناساییش کنه.

در مجموع ویندوز 7 هزاران هزار باگ داره
نه دیگه دوست عزیز ناشکری نکن ! درسته باگ داره ولی نه در این حد که شما میگی ، اکثر ناسازگاری ها هم برمیگرده به مچ نبودن مادربرد با 7 که اونم اکثر شرکت های سازنده ،ورژن سازگار بایوس رو آپدیت میکنن. در ضمن بعضی از این باگ ها هم با آپدیت ویندوز مرتفع میشه . شما ویندوز رو آپدیت میکنی؟ بعضا هم مشکل Firmware هارد هست که اونم با 7 سازگار نیست ( این مورد کم احتمال داره)

hamed_aa
24-07-2011, 15:18
اکثر مشکلات استندبای کردن به بایوس سیستم مربوط میشه که اونم با آپدیت بایوس مرتفع میشه . باید چک کنی مادربردت ورژن جدید آپدیت ارائه داده؟ تو توضیحاتش چک کن در این مورد توضیحی داده یا نه؟

در مورد هارد اکسترنال : وقتی هارد رو وصل کردی تو Device Manager روی Disk Drives کلیک کن و بعد هارد رو پیدا کن و روش دوبار کلیک کن . بعد به تب آخر یعنی Power Managment برو و تیک گزینه اول رو بردار و ok کن و یکبار ریست کن .
اگه تو اون لیست در دیوایس منیجر نبود در لیست USB ها یا Storage دیوایس منیجر دنبال هارد اکسترنال بگرد و همین کارو انجام بده .
اگر هم گزینه Power Managment نبود در کنترل پنل وارد Power Option شو و روی هر حالتی هست روی Change Plan Settings کلیک کن و بعد روی Change Advanced Power Setting کلیک کن و در زیرمجموعه Hard Disk مقدار رو 0 قرار بده تا هارد خاموش نشه . البته قبل از انجام همه اینکارا باید هارد اکسترنال به سیستم وصل باشه و ویندوز هم شناساییش کنه.

نه دیگه دوست عزیز ناشکری نکن ! درسته باگ داره ولی نه در این حد که شما میگی ، اکثر ناسازگاری ها هم برمیگرده به مچ نبودن مادربرد با 7 که اونم اکثر شرکت های سازنده ،ورژن سازگار بایوس رو آپدیت میکنن. در ضمن بعضی از این باگ ها هم با آپدیت ویندوز مرتفع میشه . شما ویندوز رو آپدیت میکنی؟ بعضا هم مشکل Firmware هارد هست که اونم با 7 سازگار نیست ( این مورد کم احتمال داره)

ممنون بابت پاسخ.ولی دوست عزیز مشکل مشکل رو فکر کنم یه خورده بد توضیح دادم.
مشکلم این نیست که زمانی که سیستم روشنه ، هارد خاموش بشه و دیگه روشن نشه.چیزی که شما گفتی مربوط به این موضوعه فکر می کنم.
مشکل من بعد از استند بای کردن سیستم هست.یعنی کامپیوتر که خاموش میشه و به استند بای میره ، بعد از روشن شدن مجدد دیگه هاردها کار نمی کنن.
مادربوردم هم P5B ایسوس هست با آخرین ورژن بایوس.
ویندوزم هم تا د زیادی آپدیت هست . ولی نه کامل.همیشه حالت اتو آپدیت هست و خودش آپدیت های جدید رو نصب می کنه.

saeed774
24-07-2011, 20:42
مشکلم این نیست که زمانی که سیستم روشنه ، هارد خاموش بشه و دیگه روشن نشه.چیزی که شما گفتی مربوط به این موضوعه فکر می کنم.
دوست عزیز حامد جان ، خیلی خوب هم توضیح دادی . تنظیماتی که گفتم برای خاموش نشدن هارده البته بعد از Sleep کردن . گزینه هایی که گفتم اگه تنظیم کنی باعث میشه هارد اکسترنال بعد از استندبای کردن یا همون Sleep ویندوز 7 ، خاموش نشه و بعد از فراخوانی مجدد ویندوز همچنان شناسایی و کار کنه .
مشکل شما اینه که وقتی استند بای میکنی هارد خاموش میشه و دیگه ویندوز یا سیستم قادر نیست روشنش کنه ، به همین خاطر مجددا کار نمیکنه .