ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مـشاوره برای خرید iPad / آیپد

صفحه ها : 1 2 [3]

neda67
17-10-2014, 17:13
دو ایپد جدید معرفی شد
ipad air 2 و ipad mini 3
ipad mini تغییر خاصی نکرده به جز touch id و نبودن نسخه 32 گیگ و وجود 128 گیگ
ipad air هم همین تغییرات رو داشته و فقط به processor a8x, m8 مجهز شده در صورتی که ipad mini هیچ تغییری از این لحاظ نداشته از همون a7, m7 استفاده می کنه

neda67
17-10-2014, 17:15
دو ایپد جدید معرفی شد
ipad air 2 و ipad mini 3
ipad mini تغییر خاصی نکرده به جز touch id و نبودن نسخه 32 گیگ و وجود 128 گیگ
ipad air هم همین تغییرات رو داشته و فقط به processor a8x, m8 مجهز شده در صورتی که ipad mini هیچ تغییری از این لحاظ نداشته از همون a7, m7 استفاده می کنه

soheilnouri
04-03-2015, 13:19
سلام در حال حاضر حديد ترين تبلت اپل چيه؟من ايپد ٢ دارم ميخوام جديد بخرم.توصيه تون چيه؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

hormozan m
04-03-2015, 21:04
سلام . آخرین iPad Air 2 و iPad mini 2 هستن . اگر مشکل بودجه ندارید بگیرید :n09:

Nocturne
19-03-2015, 02:12
سلام دوستان گرامی. من میخوام ipad mini م رو بفروشم. برای همین میخوام اطلاعاتم رو پاک کنم..
خواستم بپرسم با زدن Erase all content and settings آیا آپدیت های سیستم عامل هم پاک میشه؟؟

مرسی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hormozan m
19-03-2015, 10:30
سلام دوستان گرامی. من میخوام ipad mini م رو بفروشم. برای همین میخوام اطلاعاتم رو پاک کنم..
خواستم بپرسم با زدن Erase all content and settings آیا آپدیت های سیستم عامل هم پاک میشه؟؟

مرسی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام ... گزینه دوم رو بزنید ، erase all content and settings

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nocturne
19-03-2015, 21:10
سلام ... گزینه دوم رو بزنید ، erase all content and settings

Sent from my iPhone using Tapatalk

پاسخ ندادید... آیا آپدیت های سیستم عامل هم پاک میشه؟ [نمیخوام پاک شه]

Stream
20-03-2015, 00:20
پاسخ ندادید... آیا آپدیت های سیستم عامل هم پاک میشه؟ [نمیخوام پاک شه]

خیر پاک نمیشه.

jupiterx
29-03-2015, 12:52
سلام
من میخام ایپد بخرم اما از اونجایی که کلا با ios کار نکردم میخام ببینم که چطور محدودیتهایی رو داره این سیستم عامل ؟؟ منظورم مثلا فعال نبودن بلوتوث برای ارسال فایل و مدیریت ایپد فقط با نرم افزار خودش که روی کامپیوتر نصب هستش و کلا اینطور محدودیتهاش رو اگه دوستان بگن ممنون میشم و ایا راه حلی وجود داره واسشون یا خیر
باتشکر

javad34
29-03-2015, 16:54
سلام
من میخام ایپد بخرم اما از اونجایی که کلا با ios کار نکردم میخام ببینم که چطور محدودیتهایی رو داره این سیستم عامل ؟؟ منظورم مثلا فعال نبودن بلوتوث برای ارسال فایل و مدیریت ایپد فقط با نرم افزار خودش که روی کامپیوتر نصب هستش و کلا اینطور محدودیتهاش رو اگه دوستان بگن ممنون میشم و ایا راه حلی وجود داره واسشون یا خیر
باتشکر

airdrop که داره از بلوتوث خیلی سریعتره با دستگاهای دیگه ios شیر میکنی فایلاتو..airblue هم هست توییکشو از سیدیا نصب میکنی پولیه ولی کرکیشم هست پس نهایتا بلتوث هم داری فرقی نمیکنه.

تمام نرم افزاراش هم کرکی هست.هم خریدنی.محدودیتی نداره والا ..جنسش خیلی خوبه پریشب بابام سیگا ردستش بود سیگار روشنش افتاد روی آیپد تخودش خوابش برده بود..تا وقتی سیگار خاموش شد روی آیپد بود چند دقیقه . فقط یه خورده قهوه ای شد اصلا خراب نشد دستگاه.صفحش سالمه سالمه با اون حرارت آتیش سیگار که پوست دست آدم رو میسوزونه.

javad34
29-03-2015, 16:58
نصب و پاک کردن نرم افزار روی آیپد از آسونترین کارهای جهانه نه فایل دیتا جدا داره پاک کردن با 2 شاراه انگشت نصب کردن به راحتی در 10 دقیقه من 100 نرم افزار نصب میکنم.به صورت کلی با tungbo

اصلا آیپد معرکه تمام و کماله بعد از 2 سال استفاده میگم خداوکیلی بخری ضر رنکردی به جون مادرم.

jupiterx
29-03-2015, 23:50
airdrop که داره از بلوتوث خیلی سریعتره با دستگاهای دیگه ios شیر میکنی فایلاتو..airblue هم هست توییکشو از سیدیا نصب میکنی پولیه ولی کرکیشم هست پس نهایتا بلتوث هم داری فرقی نمیکنه.

تمام نرم افزاراش هم کرکی هست.هم خریدنی.محدودیتی نداره والا ..جنسش خیلی خوبه پریشب بابام سیگا ردستش بود سیگار روشنش افتاد روی آیپد تخودش خوابش برده بود..تا وقتی سیگار خاموش شد روی آیپد بود چند دقیقه . فقط یه خورده قهوه ای شد اصلا خراب نشد دستگاه.صفحش سالمه سالمه با اون حرارت آتیش سیگار که پوست دست آدم رو میسوزونه.

ممنون
اینطور که من متوجه شدم نرم افزار airdrop برای فایل شیرینگ بین دستگاهاای اپل هست و airblue برای فایل شیرینگ با دستگاههای دیگه درسته ؟؟
اگه قرار باشه که کرک شده نصب بشه پس فک کنم نیاز باشه که ایپد جیلبریک بشه درسته ؟؟ جیلبریک کردنش رو میشه خودم انجام بدم یا باز دردسر داره ؟؟
خرید نرم افزارهاش امکان پذیر هست از ایران ؟؟
در مورد کیفیت ساخت و خود سیستم عامل هیچ حرفی نیست بحث من سر محدودیتهای استفاده هستش
با تشکر

javad34
30-03-2015, 07:53
ممنون
اینطور که من متوجه شدم نرم افزار airdrop برای فایل شیرینگ بین دستگاهاای اپل هست و airblue برای فایل شیرینگ با دستگاههای دیگه درسته ؟؟
اگه قرار باشه که کرک شده نصب بشه پس فک کنم نیاز باشه که ایپد جیلبریک بشه درسته ؟؟ جیلبریک کردنش رو میشه خودم انجام بدم یا باز دردسر داره ؟؟
خرید نرم افزارهاش امکان پذیر هست از ایران ؟؟
در مورد کیفیت ساخت و خود سیستم عامل هیچ حرفی نیست بحث من سر محدودیتهای استفاده هستش
با تشکر
جیلفبریک کردن خیلی سادست یه نرم افزار 2 مگی روی کامپیوتر دانلود میکنی دکمه جیلبریک رو میزنی...در 5 دقیقه جیلبریک میشه..

airblue هم با تمام دستگاهایی که بلوتوث دارن میتونی فایل رد و بدل کنی.
من نرم افزا رارجینال هم خریدم خیلی ساده یه اپل آیدی امریکا میسازی یه گیفت کارت ایتیونز هم میخری بعد ریدیمم کد یعنی کدش کارتت رو وادر اکانت میکنی و اکانتت رو شارژ میکنی مثلا 10 دلار بعد باهاش نرم افزار و بازی میخری.

ریختن شو و آهنگ که خیلی سادست.هم از آیتیونرز میشه هم از چند برنامه دیگه مثل ifunbox tungbo ifile خیلی ساده با یک کلیک 20 گیگ شو میریزی...

Owave
16-04-2015, 10:25
بهترین جا برای خرید کلی و مطمئن کجاست؟
از طرف شرکت های مانیسمان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) , لوله مبلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و فرولی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])