ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مـشاوره برای خرید iPad / آیپد

صفحه ها : 1 [2] 3

Stream
04-07-2013, 02:11
دوستان بودجه بری من اصلا مهم نیست.من برای آموزش و فیلم و وبگردی و ویرایش جزئی فیلم و عکس و صدا تبلتی قدرتمند نیاز دارم اما به نظرم میاد ipad 4 نمیتونه راضی کننده باشه. آیا واقعا همینطوره؟ شنیدم اشکالات فاحشی تو نوع برنامه هاش داره (و نه کارکردش) .درسته؟
ممنون

اختلاف فاحش بین آیپد 4 و چی؟ آیپد نسل چهارم بهترین تبلت بازار هست از همه نظر و از نظر نرم افزار هم چندین سر و گردن بالاتر از رقیب های غیر اپل. اگه منظور شما آیپد نسل سوم یا مینی بود که نوع برنامه ها دقیقا یکسان هستند و کارکرد ها می تونه متفاوت باشه به خاطر سخت افزار متفاوت.

Переклад не
04-07-2013, 09:23
اختلاف فاحش بین آیپد 4 و چی؟ آیپد نسل چهارم بهترین تبلت بازار هست از همه نظر و از نظر نرم افزار هم چندین سر و گردن بالاتر از رقیب های غیر اپل. اگه منظور شما آیپد نسل سوم یا مینی بود که نوع برنامه ها دقیقا یکسان هستند و کارکرد ها می تونه متفاوت باشه به خاطر سخت افزار متفاوت.

من عرض کردم اشکالات فاحشی تو برنامه هاش داره و اینو شنیدم.نه اختلاف فاحش با تبلت دیگری
درمورد gps ، ایپد 4 چطوری عمل میکنه؟ آیا تو سیستم عامل ios6 نقشه های ایران و کلا کارکرد gps مورد قبول هست؟ من الان نیاز دارم و ممکنه برای ورژنهای ipad5 نتونم صبر کنم
ممنون

Mool Tee
04-07-2013, 10:44
من عرض کردم اشکالات فاحشی تو برنامه هاش داره و اینو شنیدم.نه اختلاف فاحش با تبلت دیگری
درمورد gps ، ایپد 4 چطوری عمل میکنه؟ آیا تو سیستم عامل ios6 نقشه های ایران و کلا کارکرد gps مورد قبول هست؟ من الان نیاز دارم و ممکنه برای ورژنهای ipad5 نتونم صبر کنم
ممنون

ایپد یکی از کاربردی ترین تبلت ها تلقی میشه و مطمئن باشید راضیتون میکنه ! اختلاف نرم افزاری بالایی داره به خاطر اینکه کیفیتشون خیلی بالاس ! نقشه هم شما میتونی از Google maps یا HERE یا Sygic استفاده کنی نگران نباش

Ezio.
04-07-2013, 16:55
ممنون
من به خوبی متوجهم منظور بعضیها از "اشکالات فاحش در مورد اپلیکیشنها" چی هست ولی این مورد بستگی دارد به سطح کاربری، دیدگاه و سلیقه افراد
از دید یک کاربر معمولی که با تبلت بیشتر مصرف محتوا میکند (مثلا بازی یا وبگردی) آیپد جذابترین و ساده ترین اپها را دارد و برای تولید محتوا هم در بسیاری موارد کارایی دارد
ولی از دید کاربر حرفه ای که میخواهد تولید محتوا در انواع مختلف بکند و در واقع تبلت را با pc مقایسه میکند در بسیاری موارد آیپد کم می آورد چون هم ios محدودیتهایی دارد و هم اپها
مثلا ویرایش عکس با فتوشاپ تاچ روی آیپد تا حدودی کار راه انداز هست ولی اصلا در حد فتوشاپ cs روی سرفیس پرو نیست. یا iwork در مواردی کار آفیس را انجام میدهد ولی به پای آفیس روی ویندوز نمیرسد.
من از زمانی که آیپد 2 آمد تا همین سه ماه پیش که آیپد 3 را فروختم و vivotab خریدم حدود دو سال با ios زندگی کردم ولی یک روز به خودم گفتم آخرش همینه و اکوسیستمش در همین حد میماند و کاراییش هم برای من از این حد بیشتر نخواهد شد. (میدانم بعضیها نسبت به اپل تعصب دارند ولی واقعیت برای بعضی مثل من اینطوری بوده)
در مورد جی پی اس آفلاین و نقشه شهرها روی آیپد مشکلی نیست ولی توصیه میکنم اگر در مورد امکانات و محدودیتهای آیپد (در واقع ios) اطلاعاتت کافی نداری، اول در مورد همه چیزش تحقیق کن بخصوص اپهاش که برات مهم هستند بعد تصمیم بگیر.

Переклад не
04-07-2013, 17:30
من به خوبی متوجهم منظور بعضیها از "اشکالات فاحش در مورد اپلیکیشنها" چی هست ولی این مورد بستگی دارد به سطح کاربری، دیدگاه و سلیقه افراد
از دید یک کاربر معمولی که با تبلت بیشتر مصرف محتوا میکند (مثلا بازی یا وبگردی) آیپد جذابترین و ساده ترین اپها را دارد و برای تولید محتوا هم در بسیاری موارد کارایی دارد
ولی از دید کاربر حرفه ای که میخواهد تولید محتوا در انواع مختلف بکند و در واقع تبلت را با pc مقایسه میکند در بسیاری موارد آیپد کم می آورد چون هم ios محدودیتهایی دارد و هم اپها
مثلا ویرایش عکس با فتوشاپ تاچ روی آیپد تا حدودی کار راه انداز هست ولی اصلا در حد فتوشاپ cs روی سرفیس پرو نیست. یا iwork در مواردی کار آفیس را انجام میدهد ولی به پای آفیس روی ویندوز نمیرسد.
من از زمانی که آیپد 2 آمد تا همین سه ماه پیش که آیپد 3 را فروختم و vivotab خریدم حدود دو سال با ios زندگی کردم ولی یک روز به خودم گفتم آخرش همینه و اکوسیستمش در همین حد میماند و کاراییش هم برای من از این حد بیشتر نخواهد شد. (میدانم بعضیها نسبت به اپل تعصب دارند ولی واقعیت برای بعضی مثل من اینطوری بوده)
در مورد جی پی اس آفلاین و نقشه شهرها روی آیپد مشکلی نیست ولی توصیه میکنم اگر در مورد امکانات و محدودیتهای آیپد (در واقع ios) اطلاعاتت کافی نداری، اول در مورد همه چیزش تحقیق کن بخصوص اپهاش که برات مهم هستند بعد تصمیم بگیر.
ممنون از توضیحاتتون اما لازمه عرض کنم نباید از تبلت ها همچین انتظارات شاخی داشت.منم میگم ویرایش جزئی.نه ساختن تیزر تبلیغاتی
در ضمن ویندوز 8 هیچگاه در پلتفرم تبلت کارایی نخواهد داشد.ویندوز 8 لازمش سخت افزار قوی هست و شما با vivotab چه کار شاخی میتونید انجام بدید؟
منم چنین انتظاری از یک تبلت ندارم که برام کار گرافیکی سنگین انجام بده

در کل پیشنهادتون چی هست؟
کاربرد آموزش - وبگردی-فیلم فول اچ دی-ویرایش جرئی فیلم و عکس - بازی
سقف بودجه تا 4 تمن

Переклад не
04-07-2013, 17:31
ایپد یکی از کاربردی ترین تبلت ها تلقی میشه و مطمئن باشید راضیتون میکنه ! اختلاف نرم افزاری بالایی داره به خاطر اینکه کیفیتشون خیلی بالاس ! نقشه هم شما میتونی از Google maps یا HERE یا Sygic استفاده کنی نگران نباش
ممنون
دقت جی پی اس در حد قابل قبول هست آیا قطعی نداره؟

Ezio.
04-07-2013, 22:25
ممنون از توضیحاتتون اما لازمه عرض کنم نباید از تبلت ها همچین انتظارات شاخی داشت.منم میگم ویرایش جزئی.نه ساختن تیزر تبلیغاتی
در ضمن ویندوز 8 هیچگاه در پلتفرم تبلت کارایی نخواهد داشد.ویندوز 8 لازمش سخت افزار قوی هست و شما با vivotab چه کار شاخی میتونید انجام بدید؟
منم چنین انتظاری از یک تبلت ندارم که برام کار گرافیکی سنگین انجام بده

اینکه از تبلت چه انتظاری باید داشت بستگی دارد به نیازها و واقعیتهای موجود و من هم حرفی نزدم در مورد انتظارات شاخ! به نظر شما کار با آفیس یا فتوشاپ روی تبلت پی سی کار شاخی محسوب میشه!؟
در مورد ویندوز 8 هم باید بگم که اتفاقا روی تبلت هستش که فلسفه طراحی و کاراییش را آدم میفهمه و برای دسکتاپ اکثر کاربرها همان ویندوز 7 را ترجیح میدهند. این واقعیت هم که سهم مایکروسافت در بازار جهانی تبلت از زیر 1% در سال گذشته به نزدیک 10% رسیده نشان میدهد تبلتهای ویندوزی کاربرد بیشتری پیدا کرده اند هر چند از لحاظ تعداد و تنوع اپهای مترو هنوز یک سال دیگه زمان لازمه.
و اما سنگیترین کارهایی که من انتظار داشتم با vivotab انجام بدهم و زورش رسیده به خوبی اجرا کنه: آفیس 2013- فتوشاپ cs6 – ویژوال استودیو – مدیا کدر – دیدن فیلم 1080p

در کل پیشنهادتون چی هست؟
کاربرد آموزش - وبگردی-فیلم فول اچ دی-ویرایش جرئی فیلم و عکس - بازی
سقف بودجه تا 4 تمن
چون شک و تردید داری من فقط خواستم به شما آگاهی بدهم تا با دید باز خرید بکنی نه اینکه توصیه بکنم چیزی را بخری یا نخری
شما هم که چندان محدودیت مالی نداری و آخرش هر چی بخری اگر خوشت نیاید میفروشیش یا عوضش میکنی با کمی ضرر مثلا 400 تومن
در نهایت اگر تصمیم داری آیپد4 بخری توصیه میکنم حداقل 64 گیگ بخر و حتما مدل wi-fi + cellular برای جی پی اس
اما مورد تبلتهای ویندوزی توصیه میشه اصلا طرف تبلتهای ویندوز RT نرو (مثل سرفیس RT) که عاقبت خوبی ندارند، تبلتهای ویندوزی با پردازنده ivy bridge ( مثل سرفیس پرو) هم که خیلی گران و سنگین هستند و شارژدهی کمی دارند ( جی پی اس ندارند) پس فقط میماند تبلتهایی با چیپ اینتل اتم که با در نظر گرفتن قیمت،کارایی، وزن و شارژدهی برای کارهای معمولی مناسبند. در بازار ایران هم غیر از ایسوس و سامسونگ پیدا نمیشه. بهترین مدل: Asus Vivotab tf810 حدود 3.200 همراه کیبورد داک و قلم دیجیتایزر

Peugeot pars sal
09-07-2013, 16:05
آیا آی پد به کارایی اش می ارزه؟چون میخوام بخرم بین این 3 تا موندم چی بخرم.میشه یه راهنمایی بکنید بودجه ام هم تا 2میلیون و 200 هزار تومن است.لیست تبلت های مورد مرد نظر:
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000 - 16GB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا Apple iPad (4th Gen.) Wi-Fi - 16GB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا
Sony Xperia Tablet S - 16GB

HOJ-JAT
09-07-2013, 16:09
کارایی ایپد اثبات شده هست فروش میلیونی و سازگاری و ساپورت بالا

hormozan m
09-07-2013, 16:14
آیا آی پد به کارایی اش می ارزه؟چون میخوام بخرم بین این 3 تا موندم چی بخرم.میشه یه راهنمایی بکنید بودجه ام هم تا 2میلیون و 200 هزار تومن است.لیست تبلت های مورد مرد نظر:
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000 - 16GB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا Apple iPad (4th Gen.) Wi-Fi - 16GB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا
Sony Xperia Tablet S - 16GB

سلام . همون طور که دوست عزیزمون گفت باید ببینید انتظارات شما چیه ! ولی در مقایسه با تبلت های اندورید تجربه بهتری به شما ارائه میده ! ( اندروید در بخش تبلت ها به شدت ضعف داره )

.Siavash.
11-07-2013, 17:44
سلام به همه دوستان

آیا آیپد مینی 4g و آیپد رتینا 4g سیم کارتهای رایتل و ایرانسل رو پشتیبانی میکنن و میشه باهاش به اینترنت وصل شد ؟ دوستانی که تست کردن پاسخ بدن :n16:

hormozan m
12-07-2013, 12:06
سلام به همه دوستان

آیا آیپد مینی 4g و آیپد رتینا 4g سیم کارتهای رایتل و ایرانسل رو پشتیبانی میکنن و میشه باهاش به اینترنت وصل شد ؟ دوستانی که تست کردن پاسخ بدن :n16:

سلام بله عزيز ! روي ايرانسل به صورت edge و روي رايتل به صورت 3G ميتونيد از اينترنت استفاده كنيد !

Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD

varians
16-07-2013, 18:07
سلام
دوستان میخاستم بدونم میشه آیپد رو کاملا جایگزین لپ تاپ کرد؟؟؟ بخصوص دوستانی که آیپد 3 یا 4 دارن.

منظورم بازی های آنچنانی و غیره نیست. منظورم استفاده عمومی و ثبت نام در سایت های مختلف بخصوص فارسی هست. مثل انتخاب واحد دانشگاه، ثبت نام کنکور یا آزمون های استخدامی، چک کردن فیسبوک، ساختن و ارائه فایل های پاورپوینت دقیقا مثل آفیس لپ تاپ، ساخت pdf، اسکایپ، پرینت و ...
همچنین بروزرش با سایت های فارسی و تایپ فارسی مشکلی نداره ؟ مثل سایت دانشگاه یا سایت های استخدامی و ...
کلا از لحاظ سازگاری با زبان فارسی چطوره ؟

ممنونم میشم

varians
17-07-2013, 13:20
سلام
دوستان میخاستم بدونم میشه آیپد رو کاملا جایگزین لپ تاپ کرد؟؟؟ بخصوص دوستانی که آیپد 3 یا 4 دارن.

منظورم بازی های آنچنانی و غیره نیست. منظورم استفاده عمومی و ثبت نام در سایت های مختلف بخصوص فارسی هست. مثل انتخاب واحد دانشگاه، ثبت نام کنکور یا آزمون های استخدامی، چک کردن فیسبوک، ساختن و ارائه فایل های پاورپوینت دقیقا مثل آفیس لپ تاپ، ساخت pdf، اسکایپ، پرینت و ...
همچنین بروزرش با سایت های فارسی و تایپ فارسی مشکلی نداره ؟ مثل سایت دانشگاه یا سایت های استخدامی و ...

ممنونم میشم

یعنی تو این فروم کسی آیپد نداره ؟!!!! :n29:

SADEGH 7
17-07-2013, 13:54
سلام
یه تبلت با سیستم عامل اندروید هم می تونه نیاز های شما رو برآورده کنه.(فقط پاور پوینت دقیقا مثل ویندوز نیست.)

halflife g
17-07-2013, 14:58
سلام

ممنونم میشم

در مورد تايپ فارسي و استفاده هاي عمومي(از فيس بوك گرفته تا ثبت نام و انجمن و .....)آيپد ها كاملا جوابگو هستند(همين الان با ايپد ميني اين پستو واسه شما نوشتم:n06:)

براحتي هم در ساخت و عرضه و تبديل فايلهاي افيس و پي دي اف(البته به فرم لمسي) و باز كردن انواع فرمتهاي ويديويي و زيرنويس و كارهاي فتوشاپي روي عكس و .....هم توانا هستند

براي استفاده از فيس بوك و سايتهايي شيتلر هم يا از چي پي ان و يا از browser هايي كه قابليت عبور از شيلتر رو دارن بايد استفاده كنيد

+

كلا تبلتها در همه موارد ميتونن جاي لپتاپ رو بگيرن مگر اجراي بازيهاي سنگين و استفاده تخصصي از برنامه هاي مهندسي و كامپيوتري....در بقيه موارد كاملا جوابگو هستند

سوالهاي ديگه اي داشتين در خدمتم

.

GNesh
17-07-2013, 15:44
براي من حدود 80-90% نيازام رو برطرف ميكنه
همونطوري كه دوستمون گفت برنامه هاي سنگين مهندسي رو نداره
افيس هم نداره البه يه سري برنامه هست كه فايلاش رو باز ميكنه و تا حدودي هم ميتونه ويرايش كنه ولي من اصلا ازشون راضي نيستم
سايت دانشگاه ما كه گلستان هست رو باز نميكنه
در اخرم براي ريختن فايلي كه روي يه سخت افزار داريد بايد كامپيوتر باشه چون مثلا خود يو اس يي مستقيم به تبلت وصل نميشه'

varians
18-07-2013, 01:00
ممنون از همه
ولی این اپل هم یه ضد حالایی میزنه ها. درسته جنسش حرف نداره و صفحه اش عالیه ولی خیلی چیزا نداره. همین باعث میشه من از خریدش منصرف شم برم سراغ تبلتای آندرویدی.
مثلا آخه چرا یه تبلت با این کیفیت نباید gps داشته باشه؟ دلیلش چیه که براش نذاشتن مثلا ؟؟
یا سیم کارت ریدر و رم ریدر و ...
اپل هم یه کارای اعصاب خورد کنی میکنه بعضاً. نه تنها در آیپد بلکه این امر در لپ تاپ هاش و گوشی هاش هم صادقه.
مثلا من اگه بخام تو مسافرت اینترنت داشته باشم آیپد به چه درد میخوره وقتی سیم نمی خوره و gprs نداره ؟!!
یا چرا نباید بتونم تو مسافرت فایل های داخل رم رو استفاده کنم یا از آیپدم تو رم ماشین موزیک بریزم و پخش کنم؟!!
و یا ...
کاش شرکت اپل محصولاتشو با این محدودیت های بی مورد محدود نمی کرد :(

halflife g
18-07-2013, 01:13
مثلا من اگه بخام تو مسافرت اینترنت داشته باشم آیپد به چه درد میخوره وقتی سیم نمی خوره و gprs نداره ؟!!

كي گفته ايپد سيم كارت نمي خوره؟؟؟؟
اتفاقا سيم كارتم ميخوره و اگه نسخه 3g اش رو بخريد ميتونيد از سيم كارت و امكاناتش استفاده كنيد(gps و اينام داره)

+

كلا من هم با گلكسي نوت چند ماه كار كردم و هم با آيپد و به نظر من آيپد بهتر.....سيستم عامل اسونتر و جالبتر در كنار كيفيت بالاي خود دستگاه و البته store بهتر رمز موفقيتش هست......
تنها مشكلش به نظرم فقط نداشتن قلم بصورت قلم هاي رايج و هوشمند تو گلكسي هست(كه اونم واسه نود درصد مصرف كننده ها كاربردي نداره) و البته كمي قيمت بالاتر.....

.

varians
18-07-2013, 14:04
مموری کارت ریدر چی؟ هیچکدوم از مدلاش ندارن!

Stream
20-07-2013, 02:05
مموری کارت ریدر چی؟ هیچکدوم از مدلاش ندارن!

خیر ولی کانکتورهایی برای این کار هست (البته کارشون فقط انتقال عکس و فیلم هست):

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کلا در دنیای Post-PC (که آیپد و محصولات اپل پرچم دار اون هستند) مموری در آوردن و زدن خیلی جایی ندارند البته این حرکت به جلو می تونه تو کشورهایی مثل ایران اذیت کننده باشه.

مانی 22
20-07-2013, 10:49
سلام
1- من میتونم به آیپد کیبورد وصل کنم؟
2- میتونم هارد اکسترنال به آی پد وصل کنم و از روش فیلم ببینم؟؟

amir_r.a
30-07-2013, 05:14
یعنی تو این فروم کسی آیپد نداره ؟!!!! :n29:

خوشم اومد .خیلی خفن بود...کلی خندیدم.

arash59b
30-07-2013, 05:34
سلام
1- من میتونم به آیپد کیبورد وصل کنم؟

بصورت بلوتوث بله

2- میتونم هارد اکسترنال به آی پد وصل کنم و از روش فیلم ببینم؟؟

مبدل برای اتصال فلش و USB هست باید بشه هارد رو هم متصل کرد

faraso0
31-07-2013, 17:25
سلام.
آیپد سلولار قابلیت ارسال پیامک یا مکالمه رو داره؟
برنامه های وایبر و ویچت رایگان هستند یا باید اونا رو خرید؟

Mool Tee
31-07-2013, 18:00
سلام.
آیپد سلولار قابلیت ارسال پیامک یا مکالمه رو داره؟
برنامه های وایبر و ویچت رایگان هستند یا باید اونا رو خرید؟

1- خیر فقط برای اینترنت استفاده میشه
2- هم بله هم خیر ! رایگان به صورتی که جیلبریک کنید

ierwira
01-08-2013, 17:40
سلام دوستان عزیز
تو خرید آیپد کمی تو شک هستم
مثلا موندم که نسخه سیم کارت خور رو بخرم یا غیر ؟؟؟
علتشم اینه که با این سرعت اینترنتی که ایرانسل یا همراه اول داره اصلا میرزه که بیشتر هزینه کنم یا خیر !!!:n13:
یکی دیگه از سوالاتم اینه که میشه از برنامه هایی مثل ویچت یا ... روی آیپدی که سیم کارت نمیخوره استفاده کرد ؟؟؟
و در آخر هم به نظرتون آیپد رو بهتره که جیلبریک کنم یا خیر (چون شنیدم بعد از جیلبریک آیپد هنگ میکنه کلی اتفاقات دیگه :n03:
شرمنده که تعداد سوالاتم زیاده
با تشکر

Prince_Amin
08-08-2013, 09:14
در جواب دوستی که گفتن نمیدونن سیمکارت خور بخرن یا وای فای باید بگم که اگه گوشیتون قابلیت wifi tether داره(مثل گوشیهای اندرویدی) دیگه نیازی به پرداخت هزینهی بیشتر به خصوص در ایران برای نسخه ی سیمکارت خور نیست!
دوستان من یه ایپد 2 وایفای مشکی 32 گیگ برای فروش دارم!کاملا تمیز و بدون خط و خش با محاظ ال سی دی و بدنه و اسمارت کاور و کیف !از اپل استور هند خریدم!یه کمرا کیت هم براش از ایران خریدم!دوستان که مایل هستن بهم پیغام خصوصی بدن تا بهشون اطلاعات بیشتر از قیمت و دستگاه بدم!مرسی

behrooztahmasbi
11-08-2013, 13:16
سلام دوستان

من بین خرید آیپد 5 (coming soon!) و مک بوک ایر 2013 موندم ... (البته میدونم ایر گرونتره)... فقط میتونم یکیشو بخرم!!!

دوستان راهنماییم کنید که پشیمون نشم ...

آیا ایر میتونه برای کارهای معمول تبلتی مث کتابخونی و ... جایگزین مناسبی باشه؟ کنارشم یه لب تاپ مناسب برای نرم افزار های تحلیلی (مهندسی عمران مثل SAP2000.SAFE.ETABS) و برنامه نویسی باشه؟

hamed_totally
03-09-2013, 07:48
یه سوال درباره گارانتی های ipad
بیشتر ipad هاای موجود در بازار گارانتی ندارند !!
چرا؟
در بین شرکت های نا معتبری که خودشون گارانتی میکنند کدوم رو میپسندین؟

A-rman
05-09-2013, 12:09
سلام
من بین ایپد و ایکسپریا تب z موندم
کدو رو پیشنهاد می کنید و چرا؟
ضمنا
1.صفحه 224 ppi و 260 تفاوتشون در چه حده؟
2.شنیدم با جیلبریک سرعت ایپد پایین میاد،این کاهش محسوسه؟(با توجه به این که می خوام نهایت کار ممکن رو از وسیله بکشم:دی)

Facon_Archi
05-09-2013, 12:26
2.شنیدم با جیلبریک سرعت ایپد پایین میاد،این کاهش محسوسه؟(با توجه به این که می خوام نهایت کار ممکن رو از وسیله بکشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نه دوست عزیز
اینا همش حرفه! سرعت اگه هم کم بشه بسیار نامحسوس هست
فقط موقع اچرای بازی های سنگین مقداری داغ میکنه که طبیعی هست
من خودم هم جیلبریک شده دارم هم بدون جیل فرقی نداره!

NOR-1
05-09-2013, 14:40
ایپد خیلی بهتره
حالا اندروید اصلا 12 هسته ایی باشه چه فایده

MRMadadiN
15-09-2013, 11:30
سلام دوستان شدیدا به کمک و راهنمایی تون احتیاج دارم.

من بین آیپد و آیفون موندم به نظرتون کدوم بهتره بخوام بگیرم؟؟؟

بعدم یه سوال دیگه موقع خرید باید به چه چیزایی دقت کنم ؟؟؟

arash59b
15-09-2013, 11:48
خیلی با هم فرق دارند بسته به نیازهای خودتون داره ایپد رو مثل گوشی همهجا نمی تونی ببری امکان تماس هم نداره بهتره نیازهات رو دقیق مشخص کنی

ایفون که مدل جدیدش تا چند ماه دیگه میاد تو ایران الان از نظر قیمت زمان خوبی نیست چون یه پول زیاد برای گوشی میدی که مدل جدیدش معرفی شده و توراهه

Ro mina
21-09-2013, 15:54
ببخشید مواردی که باید موقع خرید آیپد 2 بهش دقت کرد چیه که سرمون کلاه نره و احیانا آیپد دست دوم رو جای آک بهمون نندازن ؟

از قیافش معلومه و معمولا جلوی خودتون از جعبه آکبند بیرون میارن

farzad.sharifi
26-09-2013, 14:49
سلام دوستان
من قصد خريد آيپد 4 دارم بين wifi يا سيمكارت خورش موندم! آيا ميشه از gprs ايرانسل استفاده كرد از طريق سيمكارت؟
از دوستان كسي gprs ايرانسل استفاده كرده روش؟ با 4g مشكلي نداره؟

يه سوال ديگه، اگه مدل wifi بگيرم از طريق گوشي هايي كه قابليت اشتراك اينترنت از طريق wifi دارن ميشه رو آيپد ٤ استفاده كرد؟

choory
26-09-2013, 17:32
سلام دوستان
من قصد خريد آيپد 4 دارم بين wifi يا سيمكارت خورش موندم! آيا ميشه از gprs ايرانسل استفاده كرد از طريق سيمكارت؟
از دوستان كسي gprs ايرانسل استفاده كرده روش؟ با 4g مشكلي نداره؟

يه سوال ديگه، اگه مدل wifi بگيرم از طريق گوشي هايي كه قابليت اشتراك اينترنت از طريق wifi دارن ميشه رو آيپد ٤ استفاده كرد؟

سلام دوست عزیز
من چند ماهی هست آیپد 4 گرفتم موقعی که میخواستم بخرم من هم مثل شما بین انتخاب 4g و wifi گیر کرده بودم (بین مدل 64 wifi و 32 4g )
در نهایت با تحقیق و نظر سنجی به این نتیجه رسیدم که مدل 4g را انتخاب کنم.الان هم خیلی خیلی از انتخابم راضی هستم.
با gprs ایرانسل مشکلی نداره و برای یک وبگردی نیاز ها را برطرف میکنه + استفاده از سیستم های ارتباطی که نیاز به اینترنت دارند مانند viber و...

میشه اینترنت گوشی را شیر کرد و با wifi به آن کانکت شد اما باز هم بازدهی و لذتی که خود آیپد به نت وصل بشه را نداره.

mohammad varaste
02-10-2013, 13:05
آقا قضیه این جیلبریک چیه ؟ باید حتما انجام بشه ؟ خودمون هم میتونیم یا حتما باید کلی پول بدیم بیرون اینکارو کنن ؟.

دسته بازی برای آیپد چه قیمته ؟کسی استفاده کرده ؟خوبه ؟
آخه من خواهر کوچیک دارم و میخوام وقتی براش بازی میذارم با تاچ کار نکنه چون محکم ضربه میزنه.

mohammad varaste
02-10-2013, 13:06
یه چیز دیگه این مدل سیمکارت خور باهاش میشه پیامک فرستاد ؟

Stream
02-10-2013, 13:30
آقا قضیه این جیلبریک چیه ؟ باید حتما انجام بشه ؟ خودمون هم میتونیم یا حتما باید کلی پول بدیم بیرون اینکارو کنن ؟.

دسته بازی برای آیپد چه قیمته ؟کسی استفاده کرده ؟خوبه ؟
آخه من خواهر کوچیک دارم و میخوام وقتی براش بازی میذارم با تاچ کار نکنه چون محکم ضربه میزنه.

اجباری در جیلبریک نیست (و در نسخه های جدید iOS اصلا ممکن نیست). این مطالب قبلا بطور وسیع توضیح داده شده. دسته بازی مناسبی برای آیپد هنوز در بازار نیست (طی ماه های آینده عرضه میشه)، ضربه محکم هم مشکلی برای آیپد ایجاد نمی کنه.

یه چیز دیگه این مدل سیمکارت خور باهاش میشه پیامک فرستاد ؟

خیر.

mohammad varaste
02-10-2013, 22:37
داداش خوب اگه جیلبریکش نکنم که نمیشه براش بازی و نرمافزار نصب کرد این مشکل رو چجوری حل کنم ؟
نرم افزارهای رایگان کیفیتشون چجوره ؟
اون دسته که گفتمو هم یکی ازبچه ها میگفت داره.
نمیدونم حالا چجوری گیر آورده.(یا شاید تبدیل کرده)

2300 قیمت دادن به نظرت چجوره(مدل سیمکارتخور 64)

چه لوازم جانبی رو به نظرت باهاش باید بگیرم؟

احتمالا شنبه برم بگیرمش
نکته یا چیز خاصی رو اگه باید توجه کنم بگین
---------------------------
به عنوان یه دوست یه سوال ازت دارم:n16:
به نظرت واقعا این ارزشو داره با این قیمت ؟دقیقا با نصف این قیمت میشه یه نوت خرید.
یا میشه 1تومن دیگه گذاشت روش یه لپتاپ خوب گرفت.
واقعا اختلاف ایپد4و نوت 1ملیون هست به نظرت ؟

Stream
02-10-2013, 23:11
داداش خوب اگه جیلبریکش نکنم که نمیشه براش بازی و نرمافزار نصب کرد این مشکل رو چجوری حل کنم ؟
نرم افزارهای رایگان کیفیتشون چجوره ؟
اون دسته که گفتمو هم یکی ازبچه ها میگفت داره.
نمیدونم حالا چجوری گیر آورده.(یا شاید تبدیل کرده)

2300 قیمت دادن به نظرت چجوره(مدل سیمکارتخور 64)

چه لوازم جانبی رو به نظرت باهاش باید بگیرم؟

احتمالا شنبه برم بگیرمش
نکته یا چیز خاصی رو اگه باید توجه کنم بگین
---------------------------
به عنوان یه دوست یه سوال ازت دارم:n16:
به نظرت واقعا این ارزشو داره با این قیمت ؟دقیقا با نصف این قیمت میشه یه نوت خرید.
یا میشه 1تومن دیگه گذاشت روش یه لپتاپ خوب گرفت.
واقعا اختلاف ایپد4و نوت 1ملیون هست به نظرت ؟

درباره کیفیت نرم افزارها هم زیاد بحث شده. دیگه از این کیفیت بالاتر در دنیای تبلت ها نداریم. نرم افزارهای رایگان خوب برای همه کارها هم هست. من الان رو وقت مناسبی برای خرید آیپد نمی دونم چون در کمتر از سه هفته دیگه آیپد های جدید معرفی میشن.

mohammad varaste
02-10-2013, 23:28
ok من قصدم این بود واقعا همین شنبه بگیرم ولی با این حساب چون کار ضروری ندارم میمونم تا 1ماه دیگه
امیدوارم قیمتهای نسل جدید تا 2500 پایین بیادش:n05:

mohammad varaste
02-10-2013, 23:50
امروز یه چیز خوندم نوشته بود حافظه رم (نه حافظه داخلی) آیپد کمه و نمیشه بعضی بازیها رو باهاش اجرا کرد.
این واقعیت داره ؟

Rhodes
03-10-2013, 00:25
امروز یه چیز خوندم نوشته بود حافظه رم (نه حافظه داخلی) آیپد کمه و نمیشه بعضی بازیها رو باهاش اجرا کرد.
این واقعیت داره ؟

دروغ محض !

mohammad varaste
03-10-2013, 00:39
دروغ محض !
داداش شما هم این نظرو داری که فعلا نگیرم ؟
میترسم الان نگیرم نسخه بعدی خیلی گرون بشه اونوهم نشه گرفت

mohammad varaste
04-10-2013, 02:33
ریفب بودن ینی چی ؟
یعنی دسته دوم بودن ؟
امروز یکی از بچه ها بهم گفت اگه میخوای بخری حواست باشه ریفب نباشه .
منم الکی گفتم باشه:n02:

mohammad varaste
04-10-2013, 02:36
آقا 200-300تومن هم میخوام لوازم جانبی بخرم. به نظرتون چه چیزایی نیاز هست؟
من بار اولمه میخوام تبلت بگیرم به همین دلیل سوالای مبتدیانه میپرسم شرمنده:n12:

mohammad varaste
04-10-2013, 16:44
این آیتونز قضیش چیه ؟
مشکل خاصی برای انتقال فیلم و آهنگ روی هارد آیپد هست ؟

Stream
05-10-2013, 01:43
ریفب بودن ینی چی ؟
یعنی دسته دوم بودن ؟
امروز یکی از بچه ها بهم گفت اگه میخوای بخری حواست باشه ریفب نباشه .
منم الکی گفتم باشه:n02:

دستگاه هایی هستند که به اپل برمی گردند به دلایل مختلف (اکثرا پس دادن مشتری)، اپل اونها رو آماده فروش دوباره می کنه. اگه دستگاه رو در جعبه آیپد اصلی و پلم می خرید (و شماره سریال جعبه و آیپد یکی است) جای نگرانی وجود نداره.

آقا 200-300تومن هم میخوام لوازم جانبی بخرم. به نظرتون چه چیزایی نیاز هست؟
من بار اولمه میخوام تبلت بگیرم به همین دلیل سوالای مبتدیانه میپرسم شرمنده:n12:

هیچ چیز. اگه هدفون خوب ندارید می تونید هدفون بخرید چون آیپد همراهش هدفون نداره.

این آیتونز قضیش چیه ؟
مشکل خاصی برای انتقال فیلم و آهنگ روی هارد آیپد هست ؟

در انجمن بارها توضیح داده شده. مشکل خاصی نیست فقط لازمه یاد بگیرید چکار کنید:

آموزش های آیپد در انجمن P30world // قبل از طرح سوال مطالعه کنید! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mohammad varaste
06-10-2013, 22:55
بچه ها ممنون بابت راهنماییها امروز گرفتم احتمالا فردا میرسه دستم:n12:

golbarg900
07-10-2013, 18:50
دوستان سلام
به نظر شما کی ممکنه 2nd generation آیپد مینی رلیز بشه؟

Rhodes
07-10-2013, 19:28
دوستان سلام
به نظر شما کی ممکنه 2nd generation آیپد مینی رلیز بشه؟

اواسط همین ماه میلادی به احتمال خیلی زیاد کنفرانس آیپد های اپل هست ....
که انتظار میره آیپد نسل ششم و آیپد مینی نسل دوم معرفی بشه ! ولی ولی .... وقتی 2 تا ایفون معرفی میکنه و سنت شکنی میکنه.ممکن هم هست معرفی نکنه.ولی 90 % مثبته.
البته جایی هم خوندم که اپل با صفحه رتینا روی ایپد میینی مشکل برخورده و دو احتمال هست :
- ایپید مینی نسل دوم با صفحه عادی میاد ! ( که احتمال خیلی کمه.برای رقابت با نکسوس 7 2013 و تبلتهای دیه مجبوره رتینا بزنه )
- یا توی معرفی و عرضش تاخیر داره.

ولی مثل همین ایون تا بیاد ایران و قیمتش متعادل بشه ادم پیر میشه :|
الان ایپد مینی نسل اول الان قیمتش عالی شده ! حیف که صفحش رتینا نیست ...

دوستان فقط یه نکته بگم : اصلا فکر دستگاه اندرویدی نکنید.من خودم نکسوس 7 داشتم.به 4 ماه نکشید دادم رفت.

ila
16-10-2013, 21:54
قصد خرید آیپد و آیفون ۴ اس دارم
با توحه به قیمتهای موجود و آینده بازار به نظر شما الان زمان مناسبی برای خرید هست با صبر کنیم
چون عجله ای برای خرید ندارم
ممنون

ila
16-10-2013, 21:56
با توحه به قیمتهای موجود و آینده بازار به نظر شما الان زمان مناسبی برای خرید هست با صبر کنیم
ممنون

ali_phd71
16-10-2013, 22:43
30 مهر کنفرانس اپله و 100 درصد نسل جدید ایپد ها معرفی میشه پس عجله ای نکنید
سنسور اثر انگشت باریک و سبک شدن بهتر شدن دوربین و پردازشر 64 بیتی از تغیراتی هستن که توی نسل 5 ایپد مشاهده خواهیم کرد

Rhodes
16-10-2013, 22:57
ممنون

یعنی هر دوش رو با هم ! ؟!

ح.ب ایفون 4 اس میتونی الان هم بگیری ولی به نظرم به جاش 5c بگیری بهتره ....
الان متاسفانه توی ایران تفاوت قیمت زیادی با هم ندارن.

برای ایپد هم صبر کنید تا 30 مهر تا کنفرانس برگزار بشه ببینیم چی میشه.

ila
17-10-2013, 17:35
من بیشتر به خاطر قیمت میخوام بگیرم نمیخوام بالاتر از این بره
آیفون ۴ اس که خیلی با دوام تره (الومینیوم ) تا ۵ سی ...
قیمت آیپد میاد پایین تر بازم به نظرتون؟

ila
17-10-2013, 17:42
یعنی هر دوش رو با هم ! ؟!

آره ..بده ..به نطرتون نگیرم؟

ح.ب ایفون 4 اس میتونی الان هم بگیری ولی به نظرم به جاش 5c بگیری بهتره ....
الان متاسفانه توی ایران تفاوت قیمت زیادی با هم ندارن.

برای ایپد هم صبر کنید تا 30 مهر تا کنفرانس برگزار بشه ببینیم چی میشه.

mka703
17-10-2013, 18:03

پول 4 اس + آیپد 4 رو بذار رو هم آیپد 5 که اومد بگیر.
وقتی آیپد داری دیگه نیازی به آیفون نیست. یه گوشی ساده بگیر کنارش
5 فکر میکنم اواسط آبان بیاد البته گرونه اوائلش.

HOJ-JAT
18-10-2013, 22:45
من بیشتر به خاطر قیمت میخوام بگیرم نمیخوام بالاتر از این بره
آیفون ۴ اس که خیلی با دوام تره (الومینیوم ) تا ۵ سی ...
قیمت آیپد میاد پایین تر بازم به نظرتون؟
ایفون و ایپد خیلی شبیه هم هستند..خرید جفتشون با هم کار بهبنه ای نیست و در ضمن ایفون دیگه در مقابل رقبا کار خاصی انجام نمیده بنظر بنده یک گوشی شاخ اندروید مثل گلکسی اس 4 در کنار ایپد فوق العاده میشه تنوع تو هر دوشون میتئنی ببینی
اگه ایپد 5 معرفی بشه احتمالا نسل 4 دیگه تولید نمیشه و ب سرعت از بازر جمع میشه و در نتیجه گرون یا ارزون نمیشه

ila
18-10-2013, 23:36
نسخه وای فای خالی رو بگیرم برای وایبر اینها مشکلی نداره
یا باید حتما ایپدی رو بگیرم که سیم کارت داشته باشه توش

Stream
19-10-2013, 03:48
یا باید حتما ایپدی رو بگیرم که سیم کارت داشته باشه توش

مشکلی نداره. از همه نظر دو نسخه مثل هم هستند در زمینه اجرای برنامه ها.

HOJ-JAT
19-10-2013, 10:03
در این حالت فقط زمانی که به وایفای دسترسی دارین میشه ار وایبر استفاده کرد در حالی که مدل 4g میشه در همه جا از وایبر استفاده کرد

ila
19-10-2013, 12:14
کلا میخوام بدونم تفاوتهای مهم و کاربردی این دو نسخه یعنی ۴جی و وای فای خالی در جیه
دو دلم ببین این دو که کدوم بور بگیرم
ممنون میشم کمک کنید
در واقع میخوام بدونم چه کارهایی رو نمیتونم بکنم و محدودیت هام چیه؟
این که با سیم کارت میتونم از وایبر استفاده کنم از اینترنت سیم کارت استفاده میکنه دیگه ؟

hormozan m
19-10-2013, 15:11
کلا میخوام بدونم تفاوتهای مهم و کاربردی این دو نسخه یعنی ۴جی و وای فای خالی در جیه
دو دلم ببین این دو که کدوم بور بگیرم
ممنون میشم کمک کنید
در واقع میخوام بدونم چه کارهایی رو نمیتونم بکنم و محدودیت هام چیه؟
این که با سیم کارت میتونم از وایبر استفاده کنم از اینترنت سیم کارت استفاده میکنه دیگه ؟

تفاوت فقط در قابلیت کانکت شدن به اینترنت از طریق سیم کارت ( cellular network ) و GPS هست ( مدل WIFI جی پی اس نداره ) .

به غیر از دو مورد بالا هیچ تفاوتی با هم ندارن ! به نظر من اگر گوشی دارید که قابلیت Hotspot داره مدل wifi رو بگیرید به صرفه تره !:n06:

mushroomhead
20-10-2013, 19:54
سلام

دوستان میخوام بدونم نظرتون درباره اینکه ایپد جدید بیاد ایا ایپد 4 و ایپد 3 قیمتشون میشکنه چیه ؟ از نظر تجزیه و تحلیل داده ها و ... که نمیشه نظری داد چون اینجا ایران است.

از نظر تجربی ( خاطرات تلخ و شیرین در بالا پایین شدن قیمت ایپد های قبلی هنگام امدن نو به بازار!)‌ میخواستم نظرتونو بدونم. البته میدونم که ایپد 3 ها همه دست دومن و من مشکلی ندارم.( چون پول نو رو ندارم!)‌

الان ایپد 3 یکم قیمتش شکسته نسبت به قبلنا ولی جالبه که ایپد 2 دقیقن هم قیمت همین ایپد 3 هست! ینی اینجوری قیمت میدن مردم .
میترسم این اتفاق دوباره بیفته و این بار ایپد 3 تعییری نکنه قیمتش و من الکی صبر کرده باشم . از اون طرفم ایپد 4 نمیدونم کی قیمتش بیاد پایین مخصوصن دست دوم ها

( الان قیمت دست دوم های ایپد 4 فرقی با نوش نداره تقریبا!!!)‌

hormozan m
20-10-2013, 22:00
سلام

دوستان میخوام بدونم نظرتون درباره اینکه ایپد جدید بیاد ایا ایپد 4 و ایپد 3 قیمتشون میشکنه چیه ؟ از نظر تجزیه و تحلیل داده ها و ... که نمیشه نظری داد چون اینجا ایران است.

از نظر تجربی ( خاطرات تلخ و شیرین در بالا پایین شدن قیمت ایپد های قبلی هنگام امدن نو به بازار!)‌ میخواستم نظرتونو بدونم. البته میدونم که ایپد 3 ها همه دست دومن و من مشکلی ندارم.( چون پول نو رو ندارم!)‌

الان ایپد 3 یکم قیمتش شکسته نسبت به قبلنا ولی جالبه که ایپد 2 دقیقن هم قیمت همین ایپد 3 هست! ینی اینجوری قیمت میدن مردم .
میترسم این اتفاق دوباره بیفته و این بار ایپد 3 تعییری نکنه قیمتش و من الکی صبر کرده باشم . از اون طرفم ایپد 4 نمیدونم کی قیمتش بیاد پایین مخصوصن دست دوم ها

( الان قیمت دست دوم های ایپد 4 فرقی با نوش نداره تقریبا!!!)‌

سلام . این بستگی به این داره که اپل میخواد کدام مدل از آیپد های قدیمی رو به عنوان آیپد 9.7 اینچی ارزان تر معرفی کنه ! ( الان آیپد 2 هست ) احتمالا آیپد 4 با قیمت پایین تر فروخته میشه ! الان قیمت آیپد 4 به کف رسیده ! iPad 4 16GB wifi یک میلیون و نیم ... :n06:

ولی به نظر من سعی کنید برای آیپد های جدید صبر کنید ! الان من آیپد 3 دارم که دو مشکل عمده داره ( همین طور آیپد 4 ) گرمای بیش ار حد ! و مدت شارژ شدن طولانی !

(آیپد 3 5ساعت و آیپد 4 4.5 ساعت )

milad_heartsick
21-10-2013, 12:54
سلام دوستان خوبم

من می‌خوام تبلت بخرم همه میگن باید آیپد بگیری تا بفهمی تبلت چیه

می‌شه نکات طلایی‌ این تبلت رو که متمایز از تبلتهای دیگه می‌کنه بگید

سپاس بیکران

hormozan m
21-10-2013, 18:38
سلام دوستان خوبم

من می‌خوام تبلت بخرم همه میگن باید آیپد بگیری تا بفهمی تبلت چیه

می‌شه نکات طلایی‌ این تبلت رو که متمایز از تبلتهای دیگه می‌کنه بگید

سپاس بیکران

سلام . دلایل زیاده که میتونید در گوگل به انگلیسی سرچ کنید ولی دلایل من :

1 . اپ های اختصاصی برای آیپد ( در برابر اپ های بزرگ شده موبایل برای تبلت های اندرویدی)

2 . نصب راحت بازی ها و برنامه ها ( نیازی به دانلود دیتا و ... ندارید )

3 . سیستم عامل منسجم و یک پارچه به لطف آیتونز

4 . امنیت بالا

5 . زیبای کلی سیستم عامل و رون بودن و مهمتر از همه ساپورت دسته کم 3 ساله اپل ( از لحاظ آپدیت های نرم افزاری )

6. کیفیت بسیار بالای بدنه آلومینیومی و شارژ دهی بالا ( با نور کم و بهینه سازی نا مرز 14 ساعت )

..... و غیره که دوستان دیگه اگر لطف کنن بگن ! :n06:

صفحه why iPad در سایت اپل : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Rhodes
21-10-2013, 19:12
دوست عزیز هر تعریفی از تبلت های اندرویدی ببکنن و هر چیزی بگن ولی اندروید وقتی این چیز رو نداره هنوز خیلی عقبه :
اندروید اپ استور ios رو نداره .. !!!! این یعنی هیچ ....

جدا یه بازی میخوای بریزی اعصابت خرد میشه.دیتا هم درست میریزی .. فایل apk گیر میده .... تعداد برنامه و بازی های تبلت هم که خیلی خلی کمه.

توی باتری هم که هیچ چیز به پای ایپد نمیرسه.

milad_heartsick
22-10-2013, 00:42
ممنونم دوستان خوبم
حالا معایبش از نظر شما چیه؟از لحاظ سیستم عامل
شنیدم یکم دست و پاگیر هست

mohammad varaste
22-10-2013, 11:55
واقعا محدودیتهای آزار دهنده ای داره
اما با این وجود هم نسبت به هرچی تبلت دیدم با اختلاف بسیار زیادی بهتره

milad_heartsick
22-10-2013, 13:37
واقعا محدودیتهای آزار دهنده ای داره
اما با این وجود هم نسبت به هرچی تبلت دیدم با اختلاف بسیار زیادی بهتره
لطفا یکم از این محدودیت‌ها بگید.مثلا برا من نبود شخصی‌ سازی اصلا آزاردهنده نیست.می‌خوام بدونم یه کاربر ای دیوایس تو ایران روزانه چقدر با این محدودیت ها سرو کله می‌زنه

سلام . دلایل زیاده که میتونید در گوگل به انگلیسی سرچ کنید.

درسته تو اینترنت هست ولی‌ می‌خوام از زبون یه کاربری بشنوم که دسترسی و سلیقش با من ایرانی یکی‌ باشه .مسلما کاربری ما با ای‌ دیوایس‌ها با کاربرهای کشورهای پیشرفته و تحت ساپورت کامل اپل فرق داره.

اینها واقعا کاربردی هستند و مهم برای من

1 . اپ های اختصاصی برای آیپد ( در برابر اپ های بزرگ شده موبایل برای تبلت های اندرویدی)

hormozan m
22-10-2013, 18:50
لطفا یکم از این محدودیت‌ها بگید.مثلا برا من نبود شخصی‌ سازی اصلا آزاردهنده نیست.می‌خوام بدونم یه کاربر ای دیوایس تو ایران روزانه چقدر با این محدودیت ها سرو کله می‌زنه

درسته تو اینترنت هست ولی‌ می‌خوام از زبون یه کاربری بشنوم که دسترسی و سلیقش با من ایرانی یکی‌ باشه .مسلما کاربری ما با ای‌ دیوایس‌ها با کاربرهای کشورهای پیشرفته و تحت ساپورت کامل اپل فرق داره.

اینها واقعا کاربردی هستند و مهم برای من

سلام .برتری ها رو که تا تونستم گفتم :n02:

ولی یک سری محدودیت ها !!!

1. بلوتوث فایل شیرینگ ( Air drop در دیوایس های با وای فای دو بانده هست ولی فقط به دیوایس های اپل و فقط اونایی که دوال بند هست میتونید send کنید ) البته با جیلبریک حل میشه !

2. عدم امکان attach هر فایلی برای ایمیل کردن ( به این صورته که که میرید قسمت photo و از اونجا میتونید شیر کنید ) البته با جیلبریک حل میشه !

3. عدم اتصال فلش و هارد ( فقط میتونید عکس و فیلم منتقل کنید یا دوربین ) البته با جیلبریک حل میشه !

4. نیاز دائمی به آیتونز ( یکسری اپ جایگزین اگر جیلبریک بیاد هست )

و ...

یک مورد از نکات مثبت آیپد ! بهترین تبلت برای مطالعه pdf بدون کوچکترین لگ در لود شدن :n01:

MESI08
23-10-2013, 14:01
دوستان ببخشید من میخوام یه تبلت بگیرم که بیشتر باهاش کتاب و مقاله بخونم . نظرم روی آیپد هست اما شنیدم محدودیت هایی داره. خواستم از شما بپرسم چه کارهایی با آیپد نمیشه انجام داد که با آندروید میشه؟ مثلا میگن از طریق فلاش مموری نمیشه هیچی توش ریخت درسته ؟ یا بلوتوسش کار نمیکنه درسته؟ کلا چرا همه میگن آندروید به صرفه تره دلیلش چیه؟ راستی این جیلبریک چی هست که اینهمه معزه میکنه؟ ضرری واسه دستگاه نداره .
همه جا از اپل تعریف میکن خواهش میکنم شما کمی از محدودیتهاش در مقایسه با آنروید واسه کاربرای عادی ایرانی مثل من بگین و اینکه کدومش برای من بهتره

hormozan m
23-10-2013, 14:27
دوستان ببخشید من میخوام یه تبلت بگیرم که بیشتر باهاش کتاب و مقاله بخونم . نظرم روی آیپد هست اما شنیدم محدودیت هایی داره. خواستم از شما بپرسم چه کارهایی با آیپد نمیشه انجام داد که با آندروید میشه؟ مثلا میگن از طریق فلاش مموری نمیشه هیچی توش ریخت درسته ؟ یا بلوتوسش کار نمیکنه درسته؟ کلا چرا همه میگن آندروید به صرفه تره دلیلش چیه؟ راستی این جیلبریک چی هست که اینهمه معزه میکنه؟ ضرری واسه دستگاه نداره .
همه جا از اپل تعریف میکن خواهش میکنم شما کمی از محدودیتهاش در مقایسه با آنروید واسه کاربرای عادی ایرانی مثل من بگین و اینکه کدومش برای من بهتره

سلام . من آیپد رو پیشنهاد میدم ! پست های بالا رو بخونید جواب تمام سوالات شما درش هست :n06:

جیلبریک هم یک نوع ه ک هست که محدودیت های اپل رو حذف میکنه و ضرری نداره ! ( شاید کمی کندی و مصرف بیشتر باتری در دیوایس های قدیمی )

milad_heartsick
23-10-2013, 15:23
راهی هست که بذون نیاز به نرم افزار در ویندوز با ای دیوایس ها تبادل فایل کرد؟ یه چیزی مثل مس استوریج؟

hormozan m
23-10-2013, 15:37
راهی هست که بذون نیاز به نرم افزار در ویندوز با ای دیوایس ها تبادل فایل کرد؟ یه چیزی مثل مس استوریج؟

سلام . خیر . با خود آیتونز میتونید مثلا فایل های pdf یا فیلم با فرمت mkv رو به هر برنامه ای که میخواید بدید ( itunes file sharing )

اگر هم جیلبریک کنید ( ios 7 فعلا نیست ) میتونید از نرم افزار هایی متل ifun box یا itools استفاده کنید !

milad_heartsick
23-10-2013, 16:38
سلام . خیر . با خود آیتونز میتونید مثلا فایل های pdf یا فیلم با فرمت mkv رو به هر برنامه ای که میخواید بدید ( itunes file sharing )

اگر هم جیلبریک کنید ( ios 7 فعلا نیست ) میتونید از نرم افزار هایی متل ifun box یا itools استفاده کنید !

اه خیلی‌ بد شد خیلی‌ برام مهم بود چون با گروه و استاد خیلی‌ فایل شیر می‌کنیم اونوقت باید همشون تو لپ‌تاپ این برنامه‌رو داشته باشن
فکر می‌کردم با جیلبریک می‌شه :n12:من عاشق آیپد ایر شدم :n12:

mushroomhead
23-10-2013, 20:35
سلام . این بستگی به این داره که اپل میخواد کدام مدل از آیپد های قدیمی رو به عنوان آیپد 9.7 اینچی ارزان تر معرفی کنه ! ( الان آیپد 2 هست ) احتمالا آیپد 4 با قیمت پایین تر فروخته میشه ! الان قیمت آیپد 4 به کف رسیده ! iPad 4 16GB wifi یک میلیون و نیم ... :n06:

ولی به نظر من سعی کنید برای آیپد های جدید صبر کنید ! الان من آیپد 3 دارم که دو مشکل عمده داره ( همین طور آیپد 4 ) گرمای بیش ار حد ! و مدت شارژ شدن طولانی !

(آیپد 3 5ساعت و آیپد 4 4.5 ساعت )

سلام مجدد
ممنون بابت پاسختون
الان یه ایپد 3 خورده به طورم . 32 گیگ قیمتش خوبه . شما که ایپد نیو دارین ( احتمالن بیشتر از یه سال ) میخواستم بپرسم الان بعد از این مدت ایپاد شما مثلن باتریش ضعیفتر نشده ؟ یا چیز دیگش
کلن ایپد اصطحلاکش چطوریه . جوری هست که طرف رسه دستگاه رو کشیده باشه ولی در اول کارکردن و ظاهرن چیزی نباشه ولی بعد 3 ماه بفهمم دستگاه شد بلای جونم.

برای این میپرسم که مثلا من ps3 دارم چند ساله خودم میدونم که دست دومش رو نباید گرفت . چون اگه طرف زیاد کار کشیده باشه اون دستگاه دیر و زود به رحمت ایزدی میره . مثلن ایپد چنین چیزی نداره؟
و بنظرتون بخرم ازش؟ میگه زیاد کار نکرده باهاش ولی راست و دروغش و نمیدونم

hormozan m
23-10-2013, 21:07
سلام مجدد
ممنون بابت پاسختون
الان یه ایپد 3 خورده به طورم . 32 گیگ قیمتش خوبه . شما که ایپد نیو دارین ( احتمالن بیشتر از یه سال ) میخواستم بپرسم الان بعد از این مدت ایپاد شما مثلن باتریش ضعیفتر نشده ؟ یا چیز دیگش
کلن ایپد اصطحلاکش چطوریه . جوری هست که طرف رسه دستگاه رو کشیده باشه ولی در اول کارکردن و ظاهرن چیزی نباشه ولی بعد 3 ماه بفهمم دستگاه شد بلای جونم.

برای این میپرسم که مثلا من ps3 دارم چند ساله خودم میدونم که دست دومش رو نباید گرفت . چون اگه طرف زیاد کار کشیده باشه اون دستگاه دیر و زود به رحمت ایزدی میره . مثلن ایپد چنین چیزی نداره؟
و بنظرتون بخرم ازش؟ میگه زیاد کار نکرده باهاش ولی راست و دروغش و نمیدونم

سلام . خواهش میکنم ! بله من نسل سوم رو حدود 1.5 ساله که دارم ! نه باتری آیپد بسیار قوی هست و همون طور که میدونید لیتیوم پلیمر هست که میتونه تا 1000 بار شارژ بشه با حداکثر ظرفیت ! اصطحلاک خاصی نداره ! یک سری موارد هست مثل درست شارژ کردن و ... سعی کنید مهلت تست بگیرید و آیپد ضربه نخورده باشه !

قیمت دست دو هم اگر wifi+4g باشه ( سیم کارت خور ) حدود 1600 تا 1700 هست فکر کنم ! :n01: ( الان با 1500 میشه آیپد 4 وای فای 16GB نو گرفت )

به هر حال پیشاپیش مبارک باشه ! :n06:

ila
24-10-2013, 12:12
الان خیلی این آیپد ۴ با آیپد ایر تفاوت داره
یعنی به نظرتون می صرفه پول بدی آیپد ایر بگیری .. یا همون ایپد ۴ هم خوبه و هنوز عالی هست؟

hormozan m
24-10-2013, 13:26
الان خیلی این آیپد ۴ با آیپد ایر تفاوت داره
یعنی به نظرتون می صرفه پول بدی آیپد ایر بگیری .. یا همون ایپد ۴ هم خوبه و هنوز عالی هست؟

سلام . به نظر من بله میصرفه ! چون آیپد 3 و 4 هر دو مشکل گرمای زیاد پردازنده و مدت طولانی شارژ شدن رو دارن ! که در آیپد ایر تا اینجا میدونیم که مشکل دوم حل شد چون باتری بسیار کوچیک تر شده ! ( 42 وات/ساعت شده 32 وات/ ساعت ) :n01:

وزن و ضخامت هم به شدت کاهش یافته و پردازنده هم که دیگه حرفی برای گفتن باقی نمیزاره :n09:

به نظر من ارزش خرید داره به شدت :n02: فقط مشکل بین انتخاب ایر و مینی هست !

milad_heartsick
26-10-2013, 11:33
سلام
اساتید ای دیوایس‌ ها چندتا سوال دارم من فعلا تا اومدن آیپد ایر واسه خرید تبلت صبر می‌کنم ببینم می‌تونم با ای‌ و اس‌ مدارا کنم یا نه
۱.بنظرتون با توجه به قیمت فعلی‌ ایپدها قیمت آیپد ایر ۱۶ سلولار چند می‌شه؟
۲.حدودا چقدر طول می‌کشه جیلبریکش بیاد؟
۳.اپ‌ها رو می‌شه تو پی سی دانلود کرد بعد روش نصبید؟
:n16:

Stream
26-10-2013, 11:39
سلام
اساتید ای دیوایس‌ ها چندتا سوال دارم من فعلا تا اومدن آیپد ایر واسه خرید تبلت صبر می‌کنم ببینم می‌تونم با ای‌ و اس‌ مدارا کنم یا نه

2. مشخص نیست. شاید هیچ وقت.
3. بله.

hormozan m
26-10-2013, 12:14
سلام

سلام .

1. بعد از متعادل شدن قیمت اگر دلار همین قیمت باشه 1800 میشه خرید ... ( قیمت iPad 4 16GB 4G فعلی )

3. با آیتونز روی pc باید دانلود کنید ( با دانلود منیجر نمیشه )

moozmar
10-11-2013, 10:40
سلام
دوستان من الان یه آیپد مینی بگیرم (یعنی نسل قبلی) باز هم اون اپلیکیشنهایی که اپل تو کنفرانسش رایگان اعلام کرد رو خواهم داشت؟ (مثل گاراژبند و پکیج آی لایف و آی ورک)
ممنون

HOJ-JAT
15-11-2013, 13:50
دوستان من الان یه آیپد مینی بگیرم (یعنی نسل قبلی) باز هم اون اپلیکیشنهایی که اپل تو کنفرانسش رایگان اعلام کرد رو خواهم داشت؟ (مثل گاراژبند و پکیج آی لایف و آی ورک)
دوست عزیز اپل زرنگی کرده این اپ ها رو مجانی کرده اما واسه ابزار ها باید پول بدی...مثلا الان کاراج باند برا ویلون باید پول بدی برا بیس باید پول بدی..در حقیقت هیچ فرقی با نسخه پولی قبل نداره...

Hamid4777
15-11-2013, 14:46
سلام
آیا برای نصب برنامه های کرک شده باید ایپد رو جیلبریک کرد؟

Stream
15-11-2013, 18:59
سلام

بله همینطوره.

hassanshaikhi
15-11-2013, 19:28
سلام
بدون جیلبریک هم می تونید برنامه بازی های کرک شده رو با روش هایی مثل 25pp و tongbu نصب کنید

alex_metal
25-11-2013, 20:23
منم ميخوام يك آيپد بخرم ولي بين آيپد اير و ميني رتينا نميدونم كدومش رو انتخاب بكنم! من همه كاري باهاش ميكنم اينترنت pdf و حتي نويگيشن Gps در ماشين. يعني اينكه بيكار نخواهد بود . خوشحال ميشم نظرات دوستان رو بدونم

hormozan m
25-11-2013, 21:03
منم ميخوام يك آيپد بخرم ولي بين آيپد اير و ميني رتينا نميدونم كدومش رو انتخاب بكنم! من همه كاري باهاش ميكنم اينترنت pdf و حتي نويگيشن Gps در ماشين. يعني اينكه بيكار نخواهد بود . خوشحال ميشم نظرات دوستان رو بدونم

سلام . بستگی به شما داره که با چه سایزی راحت ترید ... برای مطالعه PDF مسلما آیپد ایر بهتره ...

از لحاظ سخت افزاری تقریبا یکی هستند ولی چگالی پیکسلی آیپد مینی بالاتر هست ولی آیپد ایر بازه رنگ بیشتری داره ! ( پردازنده آیپد ایر 100 مگاهرتز سرعت کلاک بالاتری داره )

برای اطلاعات بیشتر به تاپیک خودشون سر بزنید ! :n01:

Hamid4777
01-12-2013, 17:23
بدون جیلبریک هم می تونید برنامه بازی های کرک شده رو با روش هایی مثل 25pp و tongbu نصب کنید

آیا این روش در مورد ios 7 هم جواب میده؟ من بین خرید ipad 4 و ipad air مردد هستم، خب از لحاظ سخت افزاری ipad air بهتره، ولی سوالم اینه که آیا خیلی طول میکشه برای ios7 هم جیلبریک بیاد؟

hassanshaikhi
01-12-2013, 17:35
آیا این روش در مورد ios 7 هم جواب میده؟ من بین خرید ipad 4 و ipad air مردد هستم، خب از لحاظ سخت افزاری ipad air بهتره، ولی سوالم اینه که آیا خیلی طول میکشه برای ios7 هم جیلبریک بیاد؟
آره روی آیفون 5 اس تست کردم جواب داد. روشش هم خیلی راحته توی گوگل شرچ کنید آموزشش هست. فقط بعضی روش ها رو انجام بدید ممکنه دیگه نتونید با آیتیونز سینک کنید به صورت قانونی.البته یه روش جدید هم اومده که مشکل سینک آیتونز رو نداره.اسمش KuaiYong هست.

hormozan m
01-12-2013, 20:37

در مورد قسمت دوم سوالتون ، بله ارزش داره واقعا وزن ، گرماي توليدي و مدت زمان شارژ شدن آيپد ٣ و ٤ عذاب آوره ! الان هم آيپد ٤ بگيريد احتمالا 6.1.3 هست كه جيلبريك نميشه ! خبرهايي از جيلبريك iOS 7 هست... اما نظر شخصي من اينه كه كلا بيخيال جيلبريك بشيد .... بعضي مواقع اپ ها فري ميشن يا تخفيف ميخورن و ميتونيد خريد كنيد يا فري دانلود كنيد.

GOLDFINCH
07-12-2013, 19:12
سلام دوستان

یکی از دوستانم یه آیپد 3 دست دوم در حد نو گیر اورده، یک و دویست.
حافظه داخلی 16 گیگ.

می خواستم بدونم، جز این حافظه داخلی، هیچ حافظه ی دیگری مثل اس دی کارت و فلش و ... نمی شه بهش متصل کرد؟
چون می خواد توش رو پر فیلم و اینا کنه...

ممنون

Facon_Archi
07-12-2013, 19:38
سلام دوستان

یکی از دوستانم یه آیپد 3 دست دوم در حد نو گیر اورده، یک و دویست.
حافظه داخلی 16 گیگ.

می خواستم بدونم، جز این حافظه داخلی، هیچ حافظه ی دیگری مثل اس دی کارت و فلش و ... نمی شه بهش متصل کرد؟
چون می خواد توش رو پر فیلم و اینا کنه...

ممنون

چون از اول جز ِ سیاست های اپل بوده!
اگه میخواد توش رو پر فیلم و اینا کنه باید به فکر ۱۲۸ گیگ یا ۶۴ باشه!
در صورتی هم که جیلبریک باشید با نصب توئیک میشه بهش فلش وصل کرد

soheilnouri
08-12-2013, 13:24
سلام . بستگی به شما داره که با چه سایزی راحت ترید ... برای مطالعه PDF مسلما آیپد ایر بهتره ...

از لحاظ سخت افزاری تقریبا یکی هستند ولی چگالی پیکسلی آیپد مینی بالاتر هست ولی آیپد ایر بازه رنگ بیشتری داره ! ( پردازنده آیپد ایر 100 مگاهرتز سرعت کلاک بالاتری داره )

برای اطلاعات بیشتر به تاپیک خودشون سر بزنید ! :n01:

ایبد حتما باید سیم کارت خور باشه که بشه تو ماشین از نویگشین اش استفاده کرد؟

Stream
08-12-2013, 20:16
ایبد حتما باید سیم کارت خور باشه که بشه تو ماشین از نویگشین اش استفاده کرد؟

بله.. آیپد های وای فای GPS ندارند.

ali6358
19-12-2013, 12:24
سلام دوستان
دوستانی که تجربه دارن نه از روی ارقام و اعداد ، نظر خودشونو در رابطه با ایپد ایر و مقایسه اون با گلکسی نوت 10.1 بیان بگن
راستش من برای کتاب خوندن با فرمت epub , pdf می خواستم ایبوک بخرم ولی با این قیمت نجومی ایبوک ها و تفاوت قیمت کم با تبلتها ، ترجیح میدم برای بهتر خوندن pdf یک تبلت 9.7 اینچی بخرم.
ممنون از شما عزیزان

hormozan m
19-12-2013, 20:14
سلام دوستان
دوستانی که تجربه دارن نه از روی ارقام و اعداد ، نظر خودشونو در رابطه با ایپد ایر و مقایسه اون با گلکسی نوت 10.1 بیان بگن
راستش من برای کتاب خوندن با فرمت epub , pdf می خواستم ایبوک بخرم ولی با این قیمت نجومی ایبوک ها و تفاوت قیمت کم با تبلتها ، ترجیح میدم برای بهتر خوندن pdf یک تبلت 9.7 اینچی بخرم.
ممنون از شما عزیزان

سلام اگر فقط برای مطالعه pdf میخواید لازم نیست اینقدر هزینه کنید ...nexus 7 برای شما کافیه ... ولی نظر من اینه که بین دو موردی که گفتید آیپد بهتره چون برای مطالعه pdf معمولا از حالت portrait استفاده میکنن که آیپد از لحاظ شکل ظاهری portrait هست ولی note 10.1 شکل ظاهریش Landscape هست ...

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Nocturne
09-01-2014, 21:34
آیپد مینی خریدم. هیچ برنامه ای نخواستم موقع خرید نصب شه. میخواستم بدونم خریدن برنامه واجبه؟ (شنیدم برنامه های اپل پولی اند؟)
+ ضمنا یادم رفت ضد خش بگیرم . لازمه یا نه

hormozan m
09-01-2014, 22:35
آیپد مینی خریدم. هیچ برنامه ای نخواستم موقع خرید نصب شه. میخواستم بدونم خریدن برنامه واجبه؟ (شنیدم برنامه های اپل پولی اند؟)
+ ضمنا یادم رفت ضد خش بگیرم . لازمه یا نه

سلام مبارك باشه ... خوب كاري كرديد كه اجازه نداديد برنامه بريزن .... خير درست نيست اكثرا فيري هستن ... شما با يك اپل آيدي ميتونيد از برنامه هاي فيري استفاده كنيد ، براي برنامه هاي

پولي هم ميتونيد گيفت كارت تهيه كنيد .... كلا ساخت اپل آيدي اولين قدم بعد از خريده ؛)
اسكرين پروتكتور هم حتما بذاريد ...

Sent from my iPad using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Nocturne
09-01-2014, 23:32
بلوتوث کار نمیکنه علت چیه ؟ (نه موبالم رو پیدا میکنه نه موبایل اونو پیدا میکنه)
+برای اپل آی دی اول باید وی. پی. ان بریزم؟

hormozan m
10-01-2014, 01:34
بلوتوث کار نمیکنه علت چیه ؟ (نه موبالم رو پیدا میکنه نه موبایل اونو پیدا میکنه)
+برای اپل آی دی اول باید وی. پی. ان بریزم؟

دستگاه هاي اپل فقط ميتونن يك سري محتوا مثل عكس يا كانتك ها و فيلم و... با air drop منتقل كنن ( فقط دستگاه هاي wifi dual band ) علت اش هم قوانين كپي رايت هست كه اپل كاملا اجرا ميكنه...
شما ميتونيد جيلبريك كنيد و از توييك air blue sharing كه در cydia هست براي ارسال هر فايلي به هر دستگاهي استفده كنيد ... ( توييك رو بايد بخريد )
بله بايد با تغيير آي پي ثبت نام كنيد ...

Sent from my iPad using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hamid4777
11-01-2014, 23:13
سلام
در فکر خرید یک تبلت 10 اینچی برای کتاب خوندن، مرور اینترنت و گاهی فیلم دیدن هستم. حیلی دوست دارم ipad air بگیرم، چرا که محصولات اپل از لحاظ کیفیت، روانی سیستم عامل، فراوانی اپلیکیشن، صفحه نمایش عالی و .... حرف اول رو میزنند. ولی مثلا وقتی ipad air 16 wifi رو با asus memp pad 10 me102 مقایسه میکنم بیشتر از دو برابر قیمت داره. حالا با توجه به اولویتهای من خرید ipad air منطقی هست؟

hormozan m
12-01-2014, 11:03
سلام
در فکر خرید یک تبلت 10 اینچی برای کتاب خوندن، مرور اینترنت و گاهی فیلم دیدن هستم. حیلی دوست دارم ipad air بگیرم، چرا که محصولات اپل از لحاظ کیفیت، روانی سیستم عامل، فراوانی اپلیکیشن، صفحه نمایش عالی و .... حرف اول رو میزنند. ولی مثلا وقتی ipad air 16 wifi رو با asus memp pad 10 me102 مقایسه میکنم بیشتر از دو برابر قیمت داره. حالا با توجه به اولویتهای من خرید ipad air منطقی هست؟

سلام ... بستگي به خودتون داره كه چقدر ميخوايد هزينه كنيد ... اگر براي كتاب خوندن و اينترنت ميخوايد نكسوس 7 2013 براي شما كافيه ؛)

mka703
12-01-2014, 12:47
سلام

چرا memopad؟ به G Pad الجی هم یه نگاه بنداز. ۸.۴ اینچ قیمتش هم بسیار مناسبه نهصد تومن اندروید ۴.۴ نسخه گوگل اومده. ظاهر خوبی هم داره. اگه مشکل بودجه نداری که همون آیپد ولی درغیر این صورت به شخصه جی پد رو با توجه به قیمتش مناسب ترین گزینه میدونم. ضمن اینکه ios 7 هم اونقدرا روون نیست گاهی اوقات لگ داره ک البته تو نسخه ۷.۱ خوب شده.

Sent from my iPad Air using Tapatalk HD

Nocturne
12-01-2014, 21:35
آی دی رو باید با اسم خودمون بسازیم یا یه اسم و فامیل الکی باشه؟

hormozan m
13-01-2014, 01:08
آی دی رو باید با اسم خودمون بسازیم یا یه اسم و فامیل الکی باشه؟

به اسم خودتون ... فقط آدرس رو از گوگل مپ بگیرید ...

Sent from my iPhone 5

Hamid4777
15-01-2014, 19:49
سلام
ipad روبرای کتاب خوندن، مرور اینترنت و گاهی فیلم دیدن میخوام. آیا حافظه 16 کافی هست؟ اهل بازی نیستم، ولی با توجه به اینکه فیلم زیاد میبینم شاید حافظه 16 کم باشه. نظر شما چیه؟
یه سوال دیگه: با جیلبریک میشه به ipad حافظه فلش یا هارد خارجی وصل کرد، درسته؟

hormozan m
15-01-2014, 23:18
سلام
ipad روبرای کتاب خوندن، مرور اینترنت و گاهی فیلم دیدن میخوام. آیا حافظه 16 کافی هست؟ اهل بازی نیستم، ولی با توجه به اینکه فیلم زیاد میبینم شاید حافظه 16 کم باشه. نظر شما چیه؟
یه سوال دیگه: با جیلبریک میشه به ipad حافظه فلش یا هارد خارجی وصل کرد، درسته؟

سلام . اگر به کامپیوتر دسترسی دارید کافیه ترجیحا 32 بگیرید ... ( بستگی به حجم فایل فیلم تون هم داره اگر از MKV 720 استفاده میکنید کافیه ... )

میتونید از فلش استفاده کنید ( بدون ال ای دی ) هارد آداپتور دار شاید بشه ولی مطمئن نیستم ...

Hamid..God
19-01-2014, 02:26
بعد از ٢ سال اومدم تو اين تاپيك تا يه سوال بپرسم ديدم اين تاپيك دو سال خودم اولين پستاش رو گزاشته بودم دقيقا وقتي تازه ايپدم رو خريده بودم به هر حال الان قست دارم تا ايپد ٢ خودم رو كه اون موقع خريده بودم بفروشم و اون رو با يه ايپد جديد تر عوض كنم و ميخاستم بدونم كسي از قيمت دسته دوي مدل ٦٤ گيگ wifi خبر داره و چند بفروشمش خوبه ؟مانيتور تبلت تمام مدت پشت كاور بوده و اصلا خش نداره و بدنه هم همينطور مارك شيشه ايه اپل پشتم بدونه خشه ولي سه لبه ي بدنه المينيومي ضربه خورده ولي خيلي قابل تشخيص نيستن (مگه اينكه از نزديك نگاه كنين) ممنون ميشم اگه كسي اينورا سر زد جواب من رو بده

Mahdi_Co_1368
20-01-2014, 11:07
بعد از ٢ سال اومدم تو اين تاپيك تا يه سوال بپرسم ديدم اين تاپيك دو سال خودم اولين پستاش رو گزاشته بودم دقيقا وقتي تازه ايپدم رو خريده بودم به هر حال الان قست دارم تا ايپد ٢ خودم رو كه اون موقع خريده بودم بفروشم و اون رو با يه ايپد جديد تر عوض كنم و ميخاستم بدونم كسي از قيمت دسته دوي مدل ٦٤ گيگ wifi خبر داره و چند بفروشمش خوبه ؟مانيتور تبلت تمام مدت پشت كاور بوده و اصلا خش نداره و بدنه هم همينطور مارك شيشه ايه اپل پشتم بدونه خشه ولي سه لبه ي بدنه المينيومي ضربه خورده ولي خيلي قابل تشخيص نيستن (مگه اينكه از نزديك نگاه كنين) ممنون ميشم اگه كسي اينورا سر زد جواب من رو بده

اگه منظورت ipad 1 64 gi هست. به نظرم حدود 1 تا 1.1 بذار که زودتر فروش بره. چون بعد این مدل 4 مدل دیگه هم اومد و تبلت های نو بهتری هم میشه تو این رنج پیدا کرد::n05:

Hamid..God
22-01-2014, 23:17
ipad 2 64 wifi هست اگه ١١٠٠ًبرا ايپد ١ قيمت خوبيه پس اين بايد ١٣٠٠ قيمت خوبي براش باشه

اون موقع خريدمش ١١٠٠ تازه زود خريدمش (يه هفته بعداز اينكه استيو تو دستاش داشت رو نماييش ميكرد) بعدن تا ٨٠٠ اومد پايين

AmiIin
23-01-2014, 17:52
دوستان سلام!

موقع خرید iPad Air مدل 4g 32gb به چه نکاتی باید دقت کنم و چه چیزایی رو تست کنم؟ گارانتی که به درد نمیخوره. میخوره؟ چه لوازم جانبیی حتما لازمه براش بخرم؟

hormozan m
23-01-2014, 19:27
دوستان سلام!

موقع خرید iPad Air مدل 4g 32gb به چه نکاتی باید دقت کنم و چه چیزایی رو تست کنم؟ گارانتی که به درد نمیخوره. میخوره؟ چه لوازم جانبیی حتما لازمه براش بخرم؟

سلام ...
۱. از جای معتبر خرید کنید ....
۲. به پلمپ t شکل در کناره و نازک و یک دست بودن سلفون دقت کنید ...
۳.سریال دستگاه رو در لینک زیر چک کنید ... ( قبل از باز کردن جعبه ) باید زده باشه اکتیو شده و هیچ تاریخی هم برای پایان گارانتی ذکر نشده باشه ...
نیازی به گارانتی نیست ...

Sent from my iPhone 5

yas956
04-02-2014, 22:26
سلام
قصد خرید یه ipad new wifi 16G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دس دوم رو دارم
راسته که میگن بیشتره امکانات اپل رو نمیشه توی ایران استفاده کرد؟ اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

hormozan m
05-02-2014, 14:02
سلام
قصد خرید یه ipad new wifi 16G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دس دوم رو دارم
راسته که میگن بیشتره امکانات اپل رو نمیشه توی ایران استفاده کرد؟ اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

سلام ... خیر این حرف رو بیشتر عوام میزنن ... ممکنه بعضی مواقع برای دانلود از اپ استور به خاطر آی پی ایران به مشکل برخورد کنید که با v p n مشکل حل میشه ...

jamshidjap
17-02-2014, 10:25
سلام
من قصد خرید ipad 4 cellular دارم توی سایت gsm قیمت زده 1860 .... آیا به نظر شما قبل عید بخرم یا بعد عید ؟ الان زمان مناسبی برای خرید هست ؟...

hormozan m
17-02-2014, 11:51
سلام
من قصد خرید ipad 4 cellular دارم توی سایت gsm قیمت زده 1860 .... آیا به نظر شما قبل عید بخرم یا بعد عید ؟ الان زمان مناسبی برای خرید هست ؟...

سلام ... چرا آیپد نسل 4 ؟ بهتره به air یا mini 2 فکر کنید ... آیپد 4 مشکل گرما و مدت شارژ شدن داره و وزن زیادی هم داره ...

بهتره air بگیرید ...

الان قیمت آیپد ها تقریبا ثابت شده ...

AmiIin
18-02-2014, 16:07
۳.سریال دستگاه رو در لینک زیر چک کنید ... ( قبل از باز کردن جعبه ) باید زده باشه اکتیو شده و هیچ تاریخی هم برای پایان گارانتی ذکر نشده باشه ...

Sent from my iPhone 5

سریال آیپد رو در لینک بالا چک کردم. مدت زمان انقضا گذاشته واسه گارانتی دستگاه. این یعنی دستگاه مشکلی داره؟
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بعدم یه محاقظ صفحه ی ضد ضربه براش گرفتم یه مقدار حالت چسبندگی داره و موقع کشیدن دست روی صفش دست روی صفحه گیر میکنه. این طبیعیه؟! (مارک MOCOII به قیمت 145 تومن)

ila
19-02-2014, 11:46
سلام ...
۱. از جای معتبر خرید کنید ....
۲. به پلمپ t شکل در کناره و نازک و یک دست بودن سلفون دقت کنید ...

Sent from my iPhone 5

مغازه ای هست که بزان این کار رو کنی یعنی دسترسی به اینترنت رو بدن که بری تو این سایت و شماره سریال رو چک کنی ..

ila
19-02-2014, 11:49
الان من برای مک بوکم که مال ۲۰۱۱ هست و اون موقع خریدم و تا به حال چک نکردم این پیغام رو میده
We're sorry, but this serial number is not valid. Please check your information and try again.

hormozan m
19-02-2014, 21:53
سریال آیپد رو در لینک بالا چک کردم. مدت زمان انقضا گذاشته واسه گارانتی دستگاه. این یعنی دستگاه مشکلی داره؟
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بعدم یه محاقظ صفحه ی ضد ضربه براش گرفتم یه مقدار حالت چسبندگی داره و موقع کشیدن دست روی صفش دست روی صفحه گیر میکنه. این طبیعیه؟! (مارک MOCOII به قیمت 145 تومن)

سلام ... مشکل چیه ؟ تا 16 feb 2015 گارانتی داره ... شما یک سال تاریج رو بکشی عقب تاربخ اکتیو شدن هست ...

مغازه ای هست که بزان این کار رو کنی یعنی دسترسی به اینترنت رو بدن که بری تو این سایت و شماره سریال رو چک کنی ..

نیاز نیست اجازه بده ... این حق شماست ... میتونید با خودتون گوشی ببرید و با اینترنت سیم کارت چک کنید .

الان من برای مک بوکم که مال ۲۰۱۱ هست و اون موقع خریدم و تا به حال چک نکردم این پیغام رو میده
We're sorry, but this serial number is not valid. Please check your information and try again.

سریال نامبر اشتباه هست ... ( یا نامعتبر ... )

ila
24-02-2014, 15:03
سلام ... مشکل چیه ؟ تا 16 feb 2015 گارانتی داره ... شما یک سال تاریج رو بکشی عقب تاربخ اکتیو شدن هست ...

نا معتبر باشه یعنی چی ؟
آخه من از مغازه خریدم که آک بود .. یعنی تقلبی بوده و چینی ؟

نیاز نیست اجازه بده ... این حق شماست ... میتونید با خودتون گوشی ببرید و با اینترنت سیم کارت چک کنید .

سریال نامبر اشتباه هست ... ( یا نامعتبر ... )

نا معتبر باشه یعنی چی ؟

hormozan m
24-02-2014, 17:00
نا معتبر باشه یعنی چی ؟

سلام ... نه تقلبی که نه ... شما سریال پشت بدنه مک بوک رو وارد کنید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

benyamin_pc
06-03-2014, 19:03
ارزان ترین تبلت اپل چیست و قیمتش چقدره ؟
ارزان ترین تبلت اپل که قابلیت سیم کارت خوردن و تماس و sms هم داره چیست و قیمتش چقدره ؟

با تشکر از همیاری دوستان

hormozan m
06-03-2014, 21:49
ارزان ترین تبلت اپل که قابلیت سیم کارت خوردن و تماس و sms هم داره چیست و قیمتش چقدره ؟

با تشکر از همیاری دوستان

سلام ... یک جا پست بزنید .... در تاپیکی که زدید جوابتون رو دادم ...

alex_metal
10-03-2014, 11:10
سلام من ميخوام يك تبلت ١٠ اينچي بخرم ولي بين آيپد اير و سوني xperia Tab Z2
نميدونم كدامش را انتخاب كنم ! با محصولات اپل قبلا آشنا شدم ميدونم كيفيتش عاليه ولي سوني هم امكانات عاليي داره نظر دوستان چيه ؟

mka703
10-03-2014, 16:13
سلام من ميخوام يك تبلت ١٠ اينچي بخرم ولي بين آيپد اير و سوني xperia Tab Z2
نميدونم كدامش را انتخاب كنم ! با محصولات اپل قبلا آشنا شدم ميدونم كيفيتش عاليه ولي سوني هم امكانات عاليي داره نظر دوستان چيه ؟

ایر بهتره شک نکن
پول برنامه هم نده به فروشنده

GHAGHALEELEE
12-03-2014, 03:30
درود
دوستان من چند تا سوال راجع به ایپدها داشتم :
1. کیفیت تصویر ipad air برای تماشای فیلم بهتر از ایپدهای هم قیمت خودش هست ؟
2. تفاوت ipad air wifi و ipad air 4g تنها در قابلیت 4g دومی هست یا تفاوت دیگری هم داره ؟
3. معمولا خود ios و برنامه های ضروری و متداول چند گیگ از حجم ایپد رو میگیره ؟
4. امکان نصب pdf و Microsoft office روی ایپد ؟
5. امکان اضافه کردن رم ؟
6. امکان نصب پلیری با قابلیت پخش زیرنویس فارسی ؟
7. امکان تاپیپ فارسی ؟
8. امکان اتصال فلش مموری ؟
سپاس فراوان

hormozan m
12-03-2014, 16:31
درود

دوستان من چند تا سوال راجع به ایپدها داشتم :

1. کیفیت تصویر ipad air برای تماشای فیلم بهتر از ایپدهای هم قیمت خودش هست ؟

2. تفاوت ipad air wifi و ipad air 4g تنها در قابلیت 4g دومی هست یا تفاوت دیگری هم داره ؟

3. معمولا خود ios و برنامه های ضروری و متداول چند گیگ از حجم ایپد رو میگیره ؟

4. امکان نصب pdf و Microsoft office روی ایپد ؟

5. امکان اضافه کردن رم ؟

6. امکان نصب پلیری با قابلیت پخش زیرنویس فارسی ؟

7. امکان تاپیپ فارسی ؟

8. امکان اتصال فلش مموری ؟

سپاس فراوان

سلام ...

1 . تقریبا با آیپد های retina یکی هست ( ppi ) شاید تفاوت جزئی به خاطر استفاده از igzo داشته باشن ولی در کل چشمگیر نیست .

2 . به غیر از 4G ( سلولار ) آپید های WIFI آنتن GPS ندارن .

3 . خود iOS حدودا 3 گیگ رو اشغال میکنه ... برنامه ها و بازی ها از 1MB تا 1.5 -2 GB حجم دارن .

4 . PDF که مشخصا بله ( صد ها برنامه برای باز کردن و مدیریت pdf ها هست ) office هم میتونید باز کنید و ویرایش کنید (با برنامه ) قراره microsoft آفیس مخصوص آپید رو تا چند ماه آینده ارائه کنه ...

5 . خیر

6 . بله

7 . بله با کمرا کانکشن . (با دسترسی محدود )

GHAGHALEELEE
12-03-2014, 18:15
سلام ...

1 . تقریبا با آیپد های retina یکی هست ( ppi ) شاید تفاوت جزئی به خاطر استفاده از igzo داشته باشن ولی در کل چشمگیر نیست .

2 . به غیر از 4G ( سلولار ) آپید های WIFI آنتن GPS ندارن .

3 . خود iOS حدودا 3 گیگ رو اشغال میکنه ... برنامه ها و بازی ها از 1MB تا 1.5 -2 GB حجم دارن .

4 . PDF که مشخصا بله ( صد ها برنامه برای باز کردن و مدیریت pdf ها هست ) office هم میتونید باز کنید و ویرایش کنید (با برنامه ) قراره microsoft آفیس مخصوص آپید رو تا چند ماه آینده ارائه کنه ...

5 . خیر

6 . بله

7 . بله با کمرا کانکشن . (با دسترسی محدود )
2. اقا این مدل که wifi هست تو مشخصاتش نوشته gps داره :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. توی مورد سوم منظورم این بود وقتی ios و برنامه های کاربری (بازی نه) نصب بشه کلا چقدر حجم میگیره.مثلا اگر 12 گیگ حجم میگیره تبلت 16 گیگی نخرم.

7. مورد هفتم رو درست متوجه نشدم ، مثلا اگر بخوام متن فارسی تایپ کنم تمام حروف رو ساپورت میکنه ؟

سپاس از لطفتون

hormozan m
12-03-2014, 20:37
2. اقا این مدل که wifi هست تو مشخصاتش نوشته gps داره :

3. توی مورد سوم منظورم این بود وقتی ios و برنامه های کاربری (بازی نه) نصب بشه کلا چقدر حجم میگیره.مثلا اگر 12 گیگ حجم میگیره تبلت 16 گیگی نخرم.

7. مورد هفتم رو درست متوجه نشدم ، مثلا اگر بخوام متن فارسی تایپ کنم تمام حروف رو ساپورت میکنه ؟

سپاس از لطفتون

اشتباه نوشته ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( قسمت location رو مطالعه کنید )

شما از 16 گیگ حدودا 13 گیگ رو در دسترس دارید ... توصیه میشه برای آیپد 32 گیگ حداقل بگیرید .

برای تایپ هم باید از کیبرد عربی استفاده کنید . ( گ پ ژ چ رو هم داره ) یا اگر جیلبریک کنید میتونید کیبرد فارسی مستقا رو نصب کنید .

ali_phd71
20-03-2014, 19:15
سلام دوستان قصد فروش آیپدم رو دارم

kalepoook
22-03-2014, 12:01
سلام
وقت بخیر
سال نو دوستان مبارک
من میخوام یه تبلت بخرم البته نظرم رو اندروید بود ولی حوب میخوام تجربه ios رو هم داشته باشم
ارزونترین تبلتی که بشه مکالمه داشته باشه چه مدلی هست ؟
اگه لطف کنید و قیمت رو هم بفرمایین ممنون میشم
به نظر دوستان ارزش تبلت وای فای بیشتره نسبت به پولی که پرداخت میشه یا تبلتی که سیم میخوره؟
arash59b
22-03-2014, 13:23
سلام
وقت بخیر
سال نو دوستان مبارک
من میخوام یه تبلت بخرم البته نظرم رو اندروید بود ولی حوب میخوام تجربه ios رو هم داشته باشم
ارزونترین تبلتی که بشه مکالمه داشته باشه چه مدلی هست ؟
اگه لطف کنید و قیمت رو هم بفرمایین ممنون میشم
به نظر دوستان ارزش تبلت وای فای بیشتره نسبت به پولی که پرداخت میشه یا تبلتی که سیم میخوره؟
سلام

تبلت های اپل هیچکدوم قابلیت مکالمه ندارند و سیمکارت فقط برای استفاده از اینترنت هست

بسته به مدل ایپد هم قیمت ها از 1 تومن شروع میشه تا حدود 2.5 میلیون بسته به مدل و سلولار بودن

M.Sadegh.M
29-03-2014, 04:29
سلام دوستان

قصد خرید Ipad دارم.
با توجه به بودجه بین دو مدل Apple iPad 4 Retina Display 32Gb Wi-Fi+4G و Apple iPad Mini 2 Retina Display 32GB Wifi موندم.

از طرفی دلم نمیاد قید سیم کارت را بزنم از طرفی هم آپید مینی جدیدتر هست.
از طرفِ دیگه آپید 4 10" و آیپد مینی 8" هست.

حالا سوالم این هست اولاً آیپد 4 در جیلبریک کردن و کلیه موارد موردی نداره؟
و همچنین این دو تبلت از نظرِ قدرتِ سخت افزاری چقدر فرق دارن؟ اونقدری هست که به خاطر سخت افزار قید سیم کارت را بزنم و آپید مینی بگیرم؟
و اینکه نسبت اندازه تصویر در آیپد مینی مشکلی ایجاد نمیکنه؟

کلاً گیر کردم این وسط
هر دو تا مزایا و معایب خودشون را دارن.
میترسم به خاطرِ سیم نخوردن در آینده مجبور به تعویض بشم که واقعاً دیگه بودجه اش را ندارم.

ممنون:n16:
شرمنده یکم زیادی توضیح دادم.

hormozan m
29-03-2014, 20:47
سلام دوستان

قصد خرید Ipad دارم.
با توجه به بودجه بین دو مدل Apple iPad 4 Retina Display 32Gb Wi-Fi+4G و Apple iPad Mini 2 Retina Display 32GB Wifi موندم.

و همچنین این دو تبلت از نظرِ قدرتِ سخت افزاری چقدر فرق دارن؟ اونقدری هست که به خاطر سخت افزار قید سیم کارت را بزنم و آپید مینی بگیرم؟

کلاً گیر کردم این وسط
میترسم به خاطرِ سیم نخوردن در آینده مجبور به تعویض بشم که واقعاً دیگه بودجه اش را ندارم.

سلام ... آیپد 4 و مینی 2 در جیلبریک شرایط یکسانی دارند یعنی در صورتی که جیلبریک ارائه بشه هر دو با هم جیلبریک میشن .

قدرت سخت افزاری مینی 2 به لطف پردازنده A7 64BIT تقریبا 2 برابر قوی تر از آیپد 4 هست . ( نظر من روی مینی 2 هست )

رزولوشن آیپد 3 و 4 و مینی 2 و ایر یکی هست ( نسبت صفحه هم 4:3 هست )

نظر من اینه که کلا بودجه رو افزایش بدید و iPad mini 2 32GB 4G بگیرید . ( 2100 حدودا ) قابلیت های cellular ارزش هزینه اضافی رو داره ( gps , hotspot , internet و. ... )

معایب آیپد 4 : وزن بسیار سنگین ... ضخامت زیاد ... مدت طولانی شارژ شدن ( 5 ساعت ) ... داغ شدن هنگام بازی و پخش فایل های ویدیوی حجیم ...

arash59b
29-03-2014, 23:37
سلام دوستان

قصد خرید Ipad دارم.

کلاً گیر کردم این وسط

سلام ... آیپد 4 و مینی 2 در جیلبریک شرایط یکسانی دارند یعنی در صورتی که جیلبریک ارائه بشه هر دو با هم جیلبریک میشن .

قدرت سخت افزاری مینی 2 به لطف پردازنده A7 64BIT تقریبا 2 برابر قوی تر از آیپد 4 هست . ( نظر من روی مینی 2 هست )

رزولوشن آیپد 3 و 4 و مینی 2 و ایر یکی هست ( نسبت صفحه هم 4:3 هست )

نظر من اینه که کلا بودجه رو افزایش بدید و iPad mini 2 32GB 4G بگیرید . ( 2100 حدودا ) قابلیت های cellular ارزش هزینه اضافی رو داره ( gps , hotspot , internet و. ... )

معایب آیپد 4 : وزن بسیار سنگین ... ضخامت زیاد ... مدت طولانی شارژ شدن ( 5 ساعت ) ... داغ شدن هنگام بازی و پخش فایل های ویدیوی حجیم ...

نکته دیگه ای که شاید برای بعضیها مثل طراحان و گرافیست ها مهم باشه اینه که کیفیت و درست نشون دادن رنگها در ایپد 4 خیلی بهتر و واقعی تر نسبت به ایپد مینی هست درواقع ایپد مینی تو این زمینه خیلی پایین تر از ایپد4 و ایر و گوگل نکسوس 7 قرار میگیره

مورد بعدی در مورد سلولار بودن هست اختلاف قیمت بین مدل های wifi و سلولار در تبلت های سازنده های مختلف بین 300 تا 450 تومن هست که این مورد در مورد اپل بیشترین مقدار هست. در قابل این مقدار هزینه ای که برای سلولار بودن پرداخت می کنید تنها چیزی که بدست می اورید

امکان استفاده از اینترنت و GPS هست و حتی امکان تماس و SMS هم نخواهید داشت. که اصلا بصرفه نیست. با این هزینه شما می تونید یه گوشی با هزینه متوسط و امکانات خوب (3G, Wifi) بخرید. بنظر من بهترین کار خرید مدل wifi بهمراه یه گوشی خوب است. با استفاده از بلوتوث و هات اسپات

گوشی براحتی می تونید رو تبلت تون از اینترنت استفاده کنید.

M.Sadegh.M
30-03-2014, 00:12
سلام

واقعاً توان افزایش بودجه را ندارم.
پس در نتیجه به همین نتیجه که دوستم رسیدن رسیدم.
خرید مدلی که میخوام و در آینده اگه واقعا نیاز شد یک گوشی معمولی بگیرم و از HotSpot استفاده کنم.

حالا یک سوالی ذهنم را به خودش مشغول کرده مدلی که گفتم ipad mini 2 32 wifi الان دارم تو سایت های مختلف قیمتش را بینِ 1.550 تا 1.800 می بینم.
آیا با هم تفاوتی دارند که اینقدر قیمتشون تفاوت داره؟(کلاً در این مورد گیجِ گیج شدم.)

هنگامِ خرید به چه نکته ای دقت کنم؟
در مورد اصل بودن و غیر اصل بودن چی؟
بعد هم اگه امکانِ خرید خارج از ایران را داشته باشم بهتر نیست از بیرون تهیه کنم؟

hormozan m
30-03-2014, 01:20
سلام

واقعاً توان افزایش بودجه را ندارم.
پس در نتیجه به همین نتیجه که دوستم رسیدن رسیدم.
خرید مدلی که میخوام و در آینده اگه واقعا نیاز شد یک گوشی معمولی بگیرم و از HotSpot استفاده کنم.

حالا یک سوالی ذهنم را به خودش مشغول کرده مدلی که گفتم ipad mini 2 32 wifi الان دارم تو سایت های مختلف قیمتش را بینِ 1.550 تا 1.800 می بینم.
آیا با هم تفاوتی دارند که اینقدر قیمتشون تفاوت داره؟(کلاً در این مورد گیجِ گیج شدم.)

هنگامِ خرید به چه نکته ای دقت کنم؟
در مورد اصل بودن و غیر اصل بودن چی؟
بعد هم اگه امکانِ خرید خارج از ایران را داشته باشم بهتر نیست از بیرون تهیه کنم؟

قيمت ها فعلا به روز نيست بعد از عيد خريد كنيد ... سريال رو از لينك زير قبل از باز كردن چك كنيد ...
از جاي معتبر خريد كنيد ... اصل و غير اصل محصولات اپل راحت قابل تشخيصه ... از ايران به صرفه تر و كم دردسرتره ...

به پلمپ تي شكل هم دقت كن ... صفحات قبل رو بخون همه چيز دستت مياد .

Sent from my iPad using Tapatalk

M.Sadegh.M
30-03-2014, 06:36
ممنون از شما دوستِ عزیز که وقت میگذارید و کاربرا را راهنمایی میکنید. :n16: (امیدوارم قبول کنید تنها چیزیِ که میشه باهاش قدردانی کرد.:n02:)

الان واقعاً راجع بع سلولار بودن یا نبودن دچار تردید شدم که 32 wifi بگیرم یا 16 4G؟
برا همین که ببینم می تونم با 16 گیگ سر کنم چندتا سوال دارم.

با مطالعۀ 10 صفحۀ آخر متوجه شدم در نسخه 16 حدود 12 گیگ در دسترس هست.

1-حالا سوالم اینکه آیا برنامه های کاربردی هم نصب هست روی آپید یا بدون احتساب اونها 12 گیگ در دسترس هست و یا باید این برنامه ها از اپ استور دریافت بشند؟
برنامه هایی مثلِ iwork ، ibook یا برنامه های کاربردی ای که مثلاً در آندروید کمپانی ها دیفالت روی تبلت می ریزند.
2- آیا جیلبریک و نصب سیدیا هم حجمی از حافظه را میگیره؟(اگه آره چه میزان)
3- برنامه های اصلی ای که هر تبلت باید داشته باشه که اپل نمیریزه این روزها مثلاً یک مرورگر ، پلیر خوب ، واتس آپ ، وایبر ، ماشین حساب خوب چقدر حجم میگیرن؟
4- کلاً 16 گیگ خریدن اشتباه نیست؟
استفاده هم : بازی ، نرم افزار های خوب و کاربردی که هیچ جا جز ios گیر نمیاد (که برا همین میخوام آیپد بخرم) مطالعه و فیلم دیدن
کلاً خیلی رابطه ام با پی سی خوبِ میتونم مورد فیلم دیدن را هر روز فایل ها را عوض کنم ولی از بازی میترسم
مطمئنم برا نرم افزارهای معمولی و کاربردی هم کم نمیاد ولی اگه بخوام بازی هم نصب کنم مطمئنم نمی تونم همزمان همه را داشته باشم.
امان از بی پولی :n28:
--------------------------------
چند تا سوال راجع به جیلبریک و مواردِ دیگه

5-اگه جیلبریک اینقدر خوبِ و میتونی تمام برنامه های گرون گرون را کرکش را بریزی چرا اغلب جیل نمی کنند و آیا خودتون جیل کردید؟
6-وقتی با آیتونز بکاپ میگیری اگه جیل کرده باشی و بخوای ریستور کنی ، میتونی با همون بکاپ آیپد را با همۀ نرم افزار هاش به حالت قبل برگردونی دیگه؟
7- وقتی ریستور میکنی به کدوم ورژن os بر میگردی؟
8-اگه اپدیت کنی به ورژنی که جیلبریک براش نیومده دیگه نمیتونی با ریستور به ورژن قبل برگردی و دوباره جیل کنی درسته؟
9-این shsh چی هست چند جا راجع بهش دیدم؟
10- یک جا روشی برای انتقال فایل بین آیپد و کامپیوتر دیدم که نوشته بود با استفاده از یک نرم افزار روی آیپد و گرفتن یک آی پی و وارد کردن اون توی مرورگر میشه روی آپید فایل دانلود و آپلود کرد ، درسته و آیا اون نرم افزار نیاز به جیل داره؟

ممنون از شما:n06::n12:
بازم سوال هست ولی همینا هم خیلی شد.
کلاً شما فکر کن یک بچه اصفهان بخواهد یک چیزی بخره . . . :n02::n10:
باید اطلاعاتش کامل باشه دیگه یک وقت پولش حروم نشه.:n26:

arash59b
30-03-2014, 11:58
ممنون از شما دوستِ عزیز که وقت میگذارید و کاربرا را راهنمایی میکنید. :n16: (امیدوارم قبول کنید تنها چیزیِ که میشه باهاش قدردانی کرد.:n02:)

الان واقعاً راجع بع سلولار بودن یا نبودن دچار تردید شدم که 32 wifi بگیرم یا 16 4G؟
برا همین که ببینم می تونم با 16 گیگ سر کنم چندتا سوال دارم.

با مطالعۀ 10 صفحۀ آخر متوجه شدم در نسخه 16 حدود 12 گیگ در دسترس هست.

1-حالا سوالم اینکه آیا برنامه های کاربردی هم نصب هست روی آپید یا بدون احتساب اونها 12 گیگ در دسترس هست و یا باید این برنامه ها از اپ استور دریافت بشند؟
برنامه هایی مثلِ iwork ، ibook یا برنامه های کاربردی ای که مثلاً در آندروید کمپانی ها دیفالت روی تبلت می ریزند.
2- آیا جیلبریک و نصب سیدیا هم حجمی از حافظه را میگیره؟(اگه آره چه میزان)
3- برنامه های اصلی ای که هر تبلت باید داشته باشه که اپل نمیریزه این روزها مثلاً یک مرورگر ، پلیر خوب ، واتس آپ ، وایبر ، ماشین حساب خوب چقدر حجم میگیرن؟
4- کلاً 16 گیگ خریدن اشتباه نیست؟
استفاده هم : بازی ، نرم افزار های خوب و کاربردی که هیچ جا جز ios گیر نمیاد (که برا همین میخوام آیپد بخرم) مطالعه و فیلم دیدن
کلاً خیلی رابطه ام با پی سی خوبِ میتونم مورد فیلم دیدن را هر روز فایل ها را عوض کنم ولی از بازی میترسم
مطمئنم برا نرم افزارهای معمولی و کاربردی هم کم نمیاد ولی اگه بخوام بازی هم نصب کنم مطمئنم نمی تونم همزمان همه را داشته باشم.
امان از بی پولی :n28:
--------------------------------
چند تا سوال راجع به جیلبریک و مواردِ دیگه

5-اگه جیلبریک اینقدر خوبِ و میتونی تمام برنامه های گرون گرون را کرکش را بریزی چرا اغلب جیل نمی کنند و آیا خودتون جیل کردید؟
6-وقتی با آیتونز بکاپ میگیری اگه جیل کرده باشی و بخوای ریستور کنی ، میتونی با همون بکاپ آیپد را با همۀ نرم افزار هاش به حالت قبل برگردونی دیگه؟
7- وقتی ریستور میکنی به کدوم ورژن os بر میگردی؟
8-اگه اپدیت کنی به ورژنی که جیلبریک براش نیومده دیگه نمیتونی با ریستور به ورژن قبل برگردی و دوباره جیل کنی درسته؟
9-این shsh چی هست چند جا راجع بهش دیدم؟
10- یک جا روشی برای انتقال فایل بین آیپد و کامپیوتر دیدم که نوشته بود با استفاده از یک نرم افزار روی آیپد و گرفتن یک آی پی و وارد کردن اون توی مرورگر میشه روی آپید فایل دانلود و آپلود کرد ، درسته و آیا اون نرم افزار نیاز به جیل داره؟

ممنون از شما:n06::n12:
بازم سوال هست ولی همینا هم خیلی شد.
کلاً شما فکر کن یک بچه اصفهان بخواهد یک چیزی بخره . . . :n02::n10:
باید اطلاعاتش کامل باشه دیگه یک وقت پولش حروم نشه.:n26:

سلام خلاصه توضیح میدم
1- حجم اولیه اشغال شده فقط برای ios هست و برنامه پیش فرض هم چیز خاصی نیست

2- خیر حجمی کم نمی کنه در حد کیلو بایت

3- این برنامه ها معمولا حجمی ندارند و می تونی اصلا حساب شون نکنی (مرورگر، ماشین حساب، .....)

4- ایپاد من 32 گیگ هست که تقریبا فقط 8 گیگ اش خالیه با این حال ایپدی که خریدم 16 گیگ هست و دلیلش هم کمبود بودجه بود. 16 گیگ کم هست ولی بستگی بخودتون داره که چطور بخواید مدیریتش کنید. نظر خود من روی حداقل 32 گیگ هست

ایپاد خودم رو مثال میزنم روش حدود 5 گیگ دیکشنری هست که بهشون نیاز دارم حدود 2 گیگ برنامه های مذهبی مثل قران هست که قسمت صوتی شون حجم زیادی اشغال می کنه. 1 گیگ کتاب و pdf هست و حدود 7 گیگ هم فیلم و عکس های شخصی و 2 گیگ هم نقشه.

تازه اهل موسیقی نیستم وگرنه باید یه حجم چند گیگی رو هم از اون حساب کنی و باهاش فیلم هم نگاه نمی کنم. قسمت زیادی از حجم رو هم می تونه بازی اشغال کنه چون بازی های خوب و بروز معمولا بالای 2 گیگ فضا می خوان. بادت باشه که فیلم برداری ایپد هم FHD هست

که 5-10 دقیق اش راحت 1 گیگ رو نوش جان می کنه

اگه بتونی فضا رو مدیریت کنی و مدام عکس ها و فیلم هایی رو که گرفتی بریزی رو PC و زیاد هم اهل بازی و فیلم دیدن نباشی با 16 مشکلی نداری.

5- بعضی ها می تونن خرج کنن و هر برنامه ای رو بخرن. از طرف دیگه خوبیش اینه که برنامه های خریداری شده برای لایف تایم هستند و همیشه می تونید نسخه جدیدتر رو دانلود و نصب یا اپدیت کنید ولی وقتی نسخه کرک شده استفاده کنید هر بار باید منتظر کرک ورژن جدیدش باشید

از طرف دیگه براحتی می تونید به اخرین ورژن IOS اپدیت کنید و نگران جیلبریک نباشید. کلا خرجش بیشته ولی ذهنت ارومتره

6- بکاپ می گیره ولی از برنامه های سیدیا بکاپ نمی گیره که برای اون هم برنامه مخصوص خودش هست

7- به اخرین ورژن

8- نمیشه مگر اینکه قبلا از اون ورژن Shsh تهیه کرده باشید

pedromi
07-04-2014, 15:16
با سلام
دوستان میخوام ایپد ایر بگیرم.
نمیدونم 64 بگیرم و یا 128؟
گوشیم sonyericsson xperia arc s هست و ازش راضیم بنظرتون ایپد ایر 4g بگبرم یا wifi?
با تشکر

arash59b
07-04-2014, 15:41
با سلام
گوشیم sonyericsson xperia arc s هست و ازش راضیم بنظرتون ایپد ایر 4g بگبرم یا wifi?
با تشکر

سلام
بستگی به کاربردی که شما دارید و تعداد و حجم ترم افزار های و فایل های صوتی و تصویری می تونه متفاوت باشه. ولی مقدار معمولش که اکثرا استفاده م یکنن 32 گیگ هست

پست 394 همین صفحه رو هم مطالعه کنید بد نیست

hormozan m
07-04-2014, 20:00
با سلام
با تشکر

سلام ... 64 کافی هست .... همینطور که دوستان گفتن بستگی به خود شما داره ... برای بعضی ها 16 هم کافیه ...

در مورد سلولار یا وای فای اگر گوشیتون قابلیت wifi hotspot رو داره wifi only بگیرید بهتره .

pedromi
08-04-2014, 20:32
با سلام
ipad air قابلیت اجرای برنامه هایی مثل وایبر و اسکایپ رو داره؟

arash59b
08-04-2014, 20:46
با سلام
ipad air قابلیت اجرای برنامه هایی مثل وایبر و اسکایپ رو داره؟

با فیل شکن بله

pedromi
08-04-2014, 20:52
با فیل شکن بله
عجیبه!! اخه من با گوشیم بدون فیل شکن استفاده میکنم.اونوقت اگه فیل شکن نصب کنم سرعتش خیلی کم نمیشه؟
با تشکر

arash59b
08-04-2014, 20:58
عجیبه!! اخه من با گوشیم بدون فیل شکن استفاده میکنم.اونوقت اگه فیل شکن نصب کنم سرعتش خیلی کم نمیشه؟
با تشکر

بستگی نوع و کیفیت فیل شکن خریداری شده داره معمولا نه

hormozan m
08-04-2014, 23:58
سلام ... اسکایپ بازه ... بنده هر شب تماس میگیرم نیازی هم به پراکسی نیست ...

M.Sadegh.M
10-04-2014, 21:11
سلام

دوستان امروز رفتم بازار تا اینکه آیپد را بخرم.

دنبالِ آیپد مینی 2 بودم.
ولی یک موردی واقعا من را از خریدش منصرف کرد و به فکرِ ایر افتادم.

من فکر میکردم آیپد مینی 2 به دلیلِ تراکم پیکسلی بیشتر شفافتر و بهتر هست ولی صفحه نمایش ایر واقعاً بهتر بود.
تصویر در مینی 2 به زردی میزد که واقعا بد بود.

دوستان نظری ندارن؟
ممکنه این مورد در موردِ آیپدی بوده که من باهاش کار کردم؟

arash59b
10-04-2014, 21:18
سلام

دوستان امروز رفتم بازار تا اینکه آیپد را بخرم.

دنبالِ آیپد مینی 2 بودم.
ولی یک موردی واقعا من را از خریدش منصرف کرد و به فکرِ ایر افتادم.

من فکر میکردم آیپد مینی 2 به دلیلِ تراکم پیکسلی بیشتر شفافتر و بهتر هست ولی صفحه نمایش ایر واقعاً بهتر بود.
تصویر در مینی 2 به زردی میزد که واقعا بد بود.

دوستان نظری ندارن؟
ممکنه این مورد در موردِ آیپدی بوده که من باهاش کار کردم؟

همینطوره. فکر کنم قبلا هم به شما گفته بودم

شفافیت تصویر و رنگ در ایپد مینی پایین تر از ایپد ایر هست و در ایپد ایر هم پایین تر از ایپد 4 حتی نکسوس هم تو این زمینه بهتر از ایپد مینی است

ولی باعث نمی شه اینقدر بد باشه که ادم رو پشیمون کنه اگه نمی خواید با ایپدمینی کارهای طراحی گرافیک و فوتوشاپ حرفه ای انجام بدید فرقی نداره کدومش رو داشته باشید

می تونید مقاله مربوط اش رو توی نت هم پیدا کنید

pedromi
10-04-2014, 23:06
با سلام
دوستان بطور کلی(میدونم الان شاید بگید بسته به نیازتون داره) ipad air یا ipad 4 را پیشنهاد میکنید؟

arash59b
11-04-2014, 00:01
با سلام
دوستان بطور کلی(میدونم الان شاید بگید بسته به نیازتون داره) ipad air یا ipad 4 را پیشنهاد میکنید؟

اصلا ربطی به نیاز نداره
100% ایر
اگه مشکل مالی ندارید

soheilnouri
11-04-2014, 19:22
اصلا ربطی به نیاز نداره
100% ایر
اگه مشکل مالی ندارید

ميشه دلايلتونو محبت كنيد؟من الان ايپد ٢ دارم حدود ٤ سال قبل خريدم.الان ايبد اير خيلي فرق ميكنه با ٢ ؟سبكي مهمه واسم.چون ٢ كه الان دارم سنگينه!

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

soheilnouri
11-04-2014, 19:31
اصلا ربطی به نیاز نداره
100% ایر
اگه مشکل مالی ندارید

ميشه دلايلتونو محبت كنيد؟من الان ايپد ٢ دارم حدود ٤ سال قبل خريدم.الان ايبد اير خيلي فرق ميكنه با ٢ ؟سبكي مهمه واسم.چون ٢ كه الان دارم سنگينه!

soheilnouri
11-04-2014, 19:39
بستگی نوع و کیفیت فیل شکن خریداری شده داره معمولا نه

سلام خوبي؟سبك ترين ايبد كدومه؟

hormozan m
12-04-2014, 18:18
سلام ... سبک ترین آیپد به ترتیب :

mini1
mini2
Air
iPad 2
iPad 3 و4
iPad 1

مهمترین فاکتور برای کسایی که آیپد 2 دارند و میخوان Air بگیرن retina display هست ... ( این مورد هم یاد آور بشم که iOS7 آخرین ورژنی هست که برای iPad2 میاد )

معایب آیپد 4 ( و 3 ) وزن زیاد - گرمای تولیدی در بازی و تماشای فیلم - مدت طولانی شار شدن ( 4.5 ساعت - 5 ساعت )

soheilnouri
12-04-2014, 21:47
ايبد اير ٨ اينچي داره؟چون اين ٢ من ١٠ هست.الكي بزرگه.سپاس

arash59b
12-04-2014, 21:54
ايبد اير ٨ اينچي داره؟چون اين ٢ من ١٠ هست.الكي بزرگه.سپاس

ایپدها همه 9.7 اینچ هستند فقط مینی همونطور که از اسمش پیداست 7.9 (8) اینچ هست.

soheilnouri
14-04-2014, 11:20
از لحاظ سخت افزار فرقي بين اير و ميني ٢ نيست؟٤ چي؟٨٠ درصد كارم وبگرديه

arash59b
14-04-2014, 13:10
از لحاظ سخت افزار فرقي بين اير و ميني ٢ نيست؟٤ چي؟٨٠ درصد كارم وبگرديه

بین ایر و مینی از نظر سخت افزاری تفاوتی نیست بجز اندازه و یه مقداری قویتر بودن cpu

mohammad varaste
27-04-2014, 00:47
الان یه 4 32 گیگ سیمکارت خور دارم
کوچکترین خشی روش نیست
به نظرتون چند میبرن ؟
میخوام بفروشم مینی 2 بگیرم
کار درستی دارم میکنم ؟

soheilnouri
27-04-2014, 02:14
از ٤ راضي نيستي؟منم دنبال ميني ٢ هستم.دليلت چيه

mohammad varaste
27-04-2014, 07:03
هم سنگينه هم خيلى زود داغ ميكنه.
كلامينى ٢خوش دست تره و راحت تر ميشه همجه بردش.
به نظرت چند ميخرن آيپد منو ?

arash59b
27-04-2014, 10:45
حذف.................

arash59b
27-04-2014, 10:46
هم سنگينه هم خيلى زود داغ ميكنه.
كلامينى ٢خوش دست تره و راحت تر ميشه همجه بردش.
به نظرت چند ميخرن آيپد منو ?

بنظر من هم ایپدمینی خیلی بهتره

با این مشخصاتی که می گید حداکثر و خوب ببرن 1800 هست ولی معمولش تو رنج 1600 هست بستگی داره چقدرکار کرده باشه

soheilnouri
27-04-2014, 12:12
يه سوال منم الان ايبد ٢ دارم .ميني ٢ خيلي سريعتره؟ميني ٣ امسال مياد؟

arash59b
27-04-2014, 13:19
يه سوال منم الان ايبد ٢ دارم .ميني ٢ خيلي سريعتره؟ميني ٣ امسال مياد؟

مشخصه که مینی 3 نسل بعد از ایپد 2 هست و از همه نظر بهتره

مدل های جدید هم امسال میان احتمالا شهریور

berendji
08-06-2014, 01:21
دوستان سلام
من فردا قصد خرید آیپد ایر 4g دارم
لطفا راهنماییم کنید که نکته خاصی هست که بهش توجه کنم؟
کد رو تو سایت تست کنم؟
این بحث gsm و cdma رو متوجه نشدم که باید کدوم رو بخرم یا فرقی نمیکنه؟
و اینکه آیا نمونه رفرش و مشکل دار تو بازر داره ایپد ایر یا با خیال راحت بگیرم؟
ممنون از لطفتون

arash59b
08-06-2014, 11:16
دوستان سلام
من فردا قصد خرید آیپد ایر 4g دارم
لطفا راهنماییم کنید که نکته خاصی هست که بهش توجه کنم؟
کد رو تو سایت تست کنم؟
این بحث gsm و cdma رو متوجه نشدم که باید کدوم رو بخرم یا فرقی نمیکنه؟
و اینکه آیا نمونه رفرش و مشکل دار تو بازر داره ایپد ایر یا با خیال راحت بگیرم؟
ممنون از لطفتون

از جای معتبر خرید کن و برای چندتومن ارزون تر ریسک نکن چون ممکنه تجهیزات و شارژر دستگاه رو با نمونه های تقلبی عوض کرده باشن

اگه تهران هستی ترجیحا از نمایندگی اپل که تازه اومده خرید کن

حتما به فرم T شکل پلمپ کارتون توجه کن

سیستم موبایل ایران GSM هست و فقط هم این نوع مدل تو کشور وارد میشه نگران نباش

به سلامت پیکسل های صفحه و اسپیکرها و ظاهر دستگاه هم توجه کن

soheilnouri
22-06-2014, 17:11
سلام در حال حاضر چند نوع ايپد در بازاره و هر كدوم چند اينچه؟

hormozan m
24-06-2014, 15:39
سلام در حال حاضر چند نوع ايپد در بازاره و هر كدوم چند اينچه؟

سلام ... اپل کلا در حال حاضر 4 مدل آیپد تولید میکنه :

1 . آیپد ایر (9.7 اینچ )

2. آیپد مینی رتینا ( 7.9 اینچ )

3. آیپد 4 ( فقط 16 گیگ wifi only )

4. آیپد مینی ( فقط 16 گیگ wifi only )

soheilnouri
24-06-2014, 16:22
ممنون هرمز عزيزم.من ايبد ٢ دارم از سال ٨٨..ميخام يه چيز قويتر و سبكتر بگيرم و البته رايتل هم سابورت كنه و صفحه نمايش از خسته نكنه خودم نظر رو ايره..شما چي؟

hormozan m
24-06-2014, 18:57
ممنون هرمز عزيزم.من ايبد ٢ دارم از سال ٨٨..ميخام يه چيز قويتر و سبكتر بگيرم و البته رايتل هم سابورت كنه و صفحه نمايش از خسته نكنه خودم نظر رو ايره..شما چي؟

خواهش ميكنم .... ببين اير و ميني رتينا از لحاظ سخت افزاري فرقي زيادي نيست ... اير رنگ ها رو بهتر نشون ميده از اون طرف ميني خيلي سبك هست ...

به نظر من iPad air cellular 16,32,64,128 GB بگيريد ... رايتل هم ساپورت ميكنه .

در ضمن آيپد ٢ به iOS 8 هم آپديت ميشه !

soheilnouri
26-06-2014, 00:00
خواهش ميكنم .... ببين اير و ميني رتينا از لحاظ سخت افزاري فرقي زيادي نيست ... اير رنگ ها رو بهتر نشون ميده از اون طرف ميني خيلي سبك هست ...

به نظر من iPad air cellular 16,32,64,128 GB بگيريد ... رايتل هم ساپورت ميكنه .

در ضمن آيپد ٢ به iOS 8 هم آپديت ميشه !

گفته بودن كه ٢ حداكثر تا ٧ سابورت ميكنه كه؟

NOR-1
26-06-2014, 00:26
گفته بودن كه ٢ حداكثر تا ٧ سابورت ميكنه كه؟

TLSD
26-06-2014, 08:46

با تشکر از همیاری دوستان

آیپد ها قابلیت تماس ندارند و ائنهایی که سیمکارت میخوردن برای شبکه 4g و اینترنت هست

MAZIARDM
27-06-2014, 00:05
از جای معتبر خرید کن و برای چندتومن ارزون تر ریسک نکن چون ممکنه تجهیزات و شارژر دستگاه رو با نمونه های تقلبی عوض کرده باشن

اگه تهران هستی ترجیحا از نمایندگی اپل که تازه اومده خرید کن

سلام و شب به خیر. این فروشگاه کجاست؟ با تشکر

MAZIARDM
27-06-2014, 00:10
سلام دوباره. من می خوام تبلت بخرم و اونهم آیپد ایر. ولی 2 تا ابهام برام هستش. میشه راهنمایی کنید؟
اول اینکه صبر کنم تا مدل جدید که میگن میاد یا نه.
دوم اینکه برای این اپل یه سری مشکلات داره برای مثال نمیشه دیوای های جانبی مثل فلش یا هارد نصب کرد یا اینکه نمیشه مکالمه کرد. در صورتی که تبلت های سامسونگ میشه باهاش مکالمه کرد و فلش هم می خوره.
با تشکر

MAZIARDM
27-06-2014, 15:37
سلام دوباره. من می خوام تبلت بخرم و اونهم آیپد ایر. ولی 2 تا ابهام برام هستش. میشه راهنمایی کنید؟
دوم اینکه برای این اپل یه سری مشکلات داره برای مثال نمیشه دیوای های جانبی مثل فلش یا هارد نصب کرد یا اینکه نمیشه مکالمه کرد. در صورتی که تبلت های سامسونگ میشه باهاش مکالمه کرد و فلش هم می خوره.
با تشکر

با سلام. پاسخی نیست؟

hormozan m
27-06-2014, 19:29
با تشکر

سلام ... آيپد اير بگيريد و منتظر نسل بعد نباشيد ...

نميتونيد مكالمه كنيد و فلش هم فقط براي انتقال عكس ... ( مگر اينكه جيلبريك كنيد )

NOR-1
27-06-2014, 23:41
با سلام. پاسخی نیست؟

صبر کنین ipad air 2 بخرید 3 یا 4 ماه دیگه میاد

MAZIARDM
28-06-2014, 06:07
سلام ... آيپد اير بگيريد و منتظر نسل بعد نباشيد ...

... ( مگر اينكه جيلبريك كنيد )

سلام و روز خوش. اگر جیلبریک کنیم میشه بهش فلش وصل کرد؟
راستی کیبورد چطور؟ من تو سایت خود اپل کیبورد مخصوصشو دیدم. به نظرتون تو ایران هم هست؟ کیف اورجینال و غیره چطور؟ اصلا اپل فروشگاه معتبری تو تهران یا ایران داره؟ با تشکر از شما

MAZIARDM
28-06-2014, 06:09
صبر کنین ipad air 2 بخرید 3 یا 4 ماه دیگه میاد

با سلام و روز خوش. این آیپد ایر 2 تولید میشه یا تازه در مرحله تولیده؟ یعنی تو ایران هم میادش؟ بعد چه فرق های با این آیپد ایر داره؟ با تشکر

NOR-1
28-06-2014, 08:23
با سلام و روز خوش. این آیپد ایر 2 تولید میشه یا تازه در مرحله تولیده؟ یعنی تو ایران هم میادش؟ بعد چه فرق های با این آیپد ایر داره؟ با تشکر

دوربین 8 مگاپیکسل
پردازنده A8
باتری قویتر
تاچ آی-دی(حسگر اثر انگشت)
و مثل همه آیپد ها ایران هم میاد-ش
آبان یا آذر

hormozan m
28-06-2014, 08:42
سلام و روز خوش. اگر جیلبریک کنیم میشه بهش فلش وصل کرد؟
راستی کیبورد چطور؟ من تو سایت خود اپل کیبورد مخصوصشو دیدم. به نظرتون تو ایران هم هست؟ کیف اورجینال و غیره چطور؟ اصلا اپل فروشگاه معتبری تو تهران یا ایران داره؟ با تشکر از شما

بله البته باید کمرا کانکشن بخرید ( تبدیل ) ... بله کیبرد های مختلف هست ... اپل هیچ نمایندگی در ایران نداره ولی فروشگاه معتبر زیاد هست ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

hormozan m
28-06-2014, 08:45
دوربین 8 مگاپیکسل
پردازنده A8
باتری قویتر
تاچ آی-دی(حسگر اثر انگشت)
و مثل همه آیپد ها ایران هم میاد-ش
آبان یا آذر

سلام ... البته مشخصاتی که ذکر کردید فقط حدسیات هست ... ۲ ۳ ماه بعد از وارد شدن قیمت متعادلی پیدا میکنه .

MAZIARDM
28-06-2014, 13:23
... اپل هیچ نمایندگی در ایران نداره ولی فروشگاه معتبر زیاد هست ...

سلام. چون من تو سایت اپل رفتم و قطعات جانبی شو دیدم. مثل کیبورد و کیف مخصوصش. کی خواستم ببینم اینجا هم موجود هستش یا فیک و کپی هستند.
راستی میشه از آیپد مستقیم پرینت گرفت. یعنی پرینتر بهش وصل کرد. اگر نه پس چطور میشه پرینت گرفت. با تشکر

MAZIARDM
28-06-2014, 13:32
این آیپد ایر 2 به نظرتون تا 3 4 ماه دیگه میاد تو بازار و به نظرتون قیمتش چقدر می تونه باشه؟ من تو سایت اپل رفتم چیزی ازش ندیدم. به نظرتون می ارزه صبر کرد؟ شاید آیپد جدید بشه مکالمه باهاش برقرار کرد با حتی فلش وصل کرد. نظر شما دوستان چیه؟با تشکر

NOR-1
28-06-2014, 17:43
این آیپد ایر 2 به نظرتون تا 3 4 ماه دیگه میاد تو بازار و به نظرتون قیمتش چقدر می تونه باشه؟ من تو سایت اپل رفتم چیزی ازش ندیدم. به نظرتون می ارزه صبر کرد؟ شاید آیپد جدید بشه مکالمه باهاش برقرار کرد با حتی فلش وصل کرد. نظر شما دوستان چیه؟با تشکر

صد درصد می ارزه قابلیت مکالمه نداره ولی قابلیت اس ام اس داره به شرطی که جیلبریک بشه
کلاً ای او اس 70 رصد قابلیت هاش که اندروید هم داره بعد از جیلبریک شدن فعال میشن

MAZIARDM
29-06-2014, 11:17
صد درصد می ارزه قابلیت مکالمه نداره ولی قابلیت اس ام اس داره به شرطی که جیلبریک بشه
کلاً ای او اس 70 رصد قابلیت هاش که اندروید هم داره بعد از جیلبریک شدن فعال میشن

با سلام. ممنون. راستش می ترسم صبر کنم صبر کنم تو بازار به زودی نیاد. 3 یا 4 ماه مشکلی نیست میشه یه جوری صبر کرد. ولی مشکل اینه که یه بار برای خرید لب تاب ریسک کردم و نخریدم و بعدش به مشکل خوردم.
راستی این جیلبریک کردن آسیبی نداره؟ فابل برگشت هست؟ چون من به صورت خیلی گنگ و کلی متوجه شدم خیلی ها توصیه نمی کنند. شما اینکارو کردید؟ مشکلی نبوده؟ راضی بودید؟ با تشکر از شما

MAZIARDM
29-06-2014, 11:18
سلام. چون من تو سایت اپل رفتم و قطعات جانبی شو دیدم. مثل کیبورد و کیف مخصوصش. کی خواستم ببینم اینجا هم موجود هستش یا فیک و کپی هستند.
راستی میشه از آیپد مستقیم پرینت گرفت. یعنی پرینتر بهش وصل کرد. اگر نه پس چطور میشه پرینت گرفت. با تشکر

با سلام ............

hormozan m
29-06-2014, 14:01
با سلام. ممنون. راستش می ترسم صبر کنم صبر کنم تو بازار به زودی نیاد. 3 یا 4 ماه مشکلی نیست میشه یه جوری صبر کرد. ولی مشکل اینه که یه بار برای خرید لب تاب ریسک کردم و نخریدم و بعدش به مشکل خوردم.
راستی این جیلبریک کردن آسیبی نداره؟ فابل برگشت هست؟ چون من به صورت خیلی گنگ و کلی متوجه شدم خیلی ها توصیه نمی کنند. شما اینکارو کردید؟ مشکلی نبوده؟ راضی بودید؟ با تشکر از شما

شما اگر با قیمت مناسب بخوای تهیه کنی باید حداقل ۲ ماه بعد از وارد شدنش صبر کنی ...
قابلیت مکالمه و اس ام اس در ios حتی با جیلبریک هم وجود نداره ! روی آیپد ۱ با جیلبریک میشد تماس گرفت و اس ام اس داد ... روی آیپد ۲ هم میشد ( ios5 ) ولی بسته شدن ...
جیلبریک آسیبی نمیزنه ولی تضمینی وجود نداره ios 8 جیلبریک بشه ( الان 7.1.1 جیلبریک شده توسط یک گروه چینی )
شاید مقداری مصرف باتری با جیلبریک بیشتر بشه ولی آسیب نمیرنه !
برای پرینت مستقیم باید پرینتر با پورت اترنت یا قابلیت وای فای داشته باشید که به روتر وصل بشه ...

soheilnouri
29-06-2014, 15:50
الان بخوام صبر كنم براي ٤ ماه ديگه كه اير ٢ بياد،اببد ٥ هم مياد؟فرقش با اير ؟

NOR-1
29-06-2014, 18:26
الان بخوام صبر كنم براي ٤ ماه ديگه كه اير ٢ بياد،اببد ٥ هم مياد؟فرقش با اير ؟

ایر 2 و ایپد 5 یکی هستن

MAZIARDM
29-06-2014, 23:10
شما اگر با قیمت مناسب بخوای تهیه کنی باید حداقل ۲ ماه بعد از وارد شدنش صبر کنی ...
قابلیت مکالمه و اس ام اس در ios حتی با جیلبریک هم وجود نداره ! روی آیپد ۱ با جیلبریک میشد تماس گرفت و اس ام اس داد ... روی آیپد ۲ هم میشد ( ios5 ) ولی بسته شدن ...
جیلبریک آسیبی نمیزنه ولی تضمینی وجود نداره ios 8 جیلبریک بشه ( الان 7.1.1 جیلبریک شده توسط یک گروه چینی )
شاید مقداری مصرف باتری با جیلبریک بیشتر بشه ولی آسیب نمیرنه !
برای پرینت مستقیم باید پرینتر با پورت اترنت یا قابلیت وای فای داشته باشید که به روتر وصل بشه ...

با سلام . چند تا سوال پیش اومد و ممنون میشم پاسخ بدید.
1. این آیپد ایر 2 یا آیپد 5 اصلا کی رونمایی میشه یا میاد بازار.
2. آیپد ایر میشه شبکه کردش یا ریموت کرد به کامپیوتر. برای مثال این قابلیت تو نوت 12 من دیدم که میشه ریموت کرد به کامپیوتر.
3. با همه این توصیف ها که فلش بهش وصل نمیشه، نمیشه به پرینتر مستقیم نصبش کرد، قابلیت مکالمه و اس ام اس نداره و این موارد در صورتی که گالکسی نوت تقریبا همه این امکانات رو داره، بهتر نیست رو گالکسی مانور داد. البته من مسائلی مثل وضوح تصویر، کیفیت، طراحی و عمر باطری و نظار این ها رو می دونم قابل مقایسه با اپل نیست. ولی به هرحال هر چیزی کامل نیست. نظر دوستان رو می خواستم بدونم. خوشحال میشم نظر بدند و به خصوص فارق از تعصب.
با تشکر از شما

MAZIARDM
29-06-2014, 23:14
ایر 2 و ایپد 5 یکی هستن

به نظرتون قیمتش چه حدودیه. میشه روش حساب کرد و اعتماد کرد که میاد. چون من تو سایت اپل چیزی ازش ندیدم. راستی اینکه میگید قابلیت مکالمه نداره و نمیشه بهش فلش وصل کرد پس به لحاظ کاربردی تفاوت زیادی نکرده. ولی می دونم صد در صد تفاوت های سخت افزاری و نمایشی تغییرات زیادی می بینیم. ولی خب قیمتش هم مهمه ببینیم ارزش صبر رو داره. با تشکر

soheilnouri
01-07-2014, 20:22
ایر 2 و ایپد 5 یکی هستن

از لحاظ سخت افزاري يكين؟

soheilnouri
01-07-2014, 20:38
ایر 2 و ایپد 5 یکی هستن

از لحاظ سخت افزاري يكين؟

NOR-1
02-07-2014, 01:57
از لحاظ سخت افزاري يكين؟

منظورم این بود که نام گذاری آیپد نسل بعدی یا air 2 میشه یا ipad 5 که من فکر میکنم air 2 بشه

MAZIARDM
02-07-2014, 20:57
به نظرتون قیمتش چه حدودیه. میشه روش حساب کرد و اعتماد کرد که میاد؟ چون من تو سایت اپل چیزی ازش ندیدم. راستی اینکه میگید قابلیت مکالمه نداره و نمیشه بهش فلش وصل کرد پس به لحاظ کاربردی تفاوت زیادی نکرده. ولی می دونم صد در صد تفاوت های سخت افزاری و نمایشی تغییرات زیادی می بینیم. ولی خب قیمتش هم مهمه ببینیم ارزش صبر رو داره. با تشکر

با سلام. پاسخی نیست؟

arash59b
02-07-2014, 23:31
با سلام. پاسخی نیست؟

ارزش صبر کردن داره

مطمئنا تا مهر میاد و معمولا سیاست اپل نشون داده قیمت اش تغییری نخواهد کرد

MAZIARDM
04-07-2014, 00:03
ارزش صبر کردن داره

مطمئنا تا مهر میاد و معمولا سیاست اپل نشون داده قیمت اش تغییری نخواهد کرد

با سلام. ممنونم از شما. حالا سوال اینجاست کی تو ایران میاد؟ با تشکر از شما.

MAZIARDM
04-07-2014, 00:05
....................
2. آیپد ایر میشه شبکه کردش یا ریموت کرد به کامپیوتر. برای مثال این قابلیت تو نوت 12 من دیدم که میشه ریموت کرد به کامپیوتر.
3. با همه این توصیف ها که فلش بهش وصل نمیشه، نمیشه به پرینتر مستقیم نصبش کرد، قابلیت مکالمه و اس ام اس نداره و این موارد در صورتی که گالکسی نوت تقریبا همه این امکانات رو داره، بهتر نیست رو گالکسی مانور داد. البته من مسائلی مثل وضوح تصویر، کیفیت، طراحی و عمر باطری و نظار این ها رو می دونم قابل مقایسه با اپل نیست. ولی به هرحال هر چیزی کامل نیست. نظر دوستان رو می خواستم بدونم. خوشحال میشم نظر بدند و به خصوص فارق از تعصب.
با تشکر از شما

با سلام. پاسخی نیست؟ تشکر

arash59b
04-07-2014, 00:05
با سلام. ممنونم از شما. حالا سوال اینجاست کی تو ایران میاد؟ با تشکر از شما.

معمولا ۲-۳ ماه تا ورود به کشور و تعدیل و مناسب شدن قیمت زمان مبره

arash59b
04-07-2014, 00:15
با سلام. پاسخی نیست؟ تشکر

من هم موقع خرید ایپد مینی همین سوالات رو داشتم هرچند قبلش هم ایپد داشتم. شما باید ارزش و اولویت هر کدوم از این موارد رو برای خودتون مشخص کنید بنظر من استفاده از قابلیت تماس یا پیام کوتاه در نگاه اول خوبه ولی در واقعیت کاربرد زیاد و واقعی نداره تو اقوام ما بودن کسایی که نوت و تب داشتن و اوایل زیاد رو قابلیت تماس مانور میدادن ولی الان میبنم که خیلی کم ازش استفاده میکنن.
بهتره از یه گوشی جداگونه در کنارش استفاده کنید. سیمکارت بهترین بازدهیش تو اینترنت هست که واقعا کار راه بنداز هست

استفاده از ریموت به دسکتاپ هم ریطی به مدل تبلت نداره. شما باید app مربوطه مثل تیم ویوور رو نصب کنید

halflife g
04-07-2014, 00:26
1. این آیپد ایر 2 یا آیپد 5 اصلا کی رونمایی میشه یا میاد بازار.
با تشکر از شما

1-نمیدونم منظورتون از ریموت کردن چی هست ولی اگر منظورتون کنترل pc توسط تبلت یا دیدن صفحه pc در تبلت و .... هست بله برای این امکان برنامه های زیادی در ios وجود داره.(اگر هم منظورتون ارسال اطلاعات بصورت شبکه و سریع و بدون سیم به pc هست هم بله برنامه های زیادی هست که این امکان رو فراهم می کنن و رایگان هم هستن)
2-میتونین فایل رو مستقیما به پرینتر برای پرینت ارسال کنید....
3-اس ام اس رو میتونید با برنامه های خاصی که براش اومده بفرستین ار طریق شماره تلفنتون(ولی کارایی و شباهت عادی به ارسال اس ام اس معمولی رو نداره)

بنده با تبلتهای هر دو شرکتی که شما میگید کار کردم و الان یه سالی میشه ایپد رو انتخاب کردم ....دلایل انتخاب هم :

سرعت بالاتر سیستم عامل و روونی و شیکی سیستم عامل
حفظ باتری بیشتر و کلا شیکتر و سبکتر و نازکتر بودن تبلت

ولی در مواردی مثل به قول شما امکان ارسال اس ام اس و تماس از رقیب اندرویدیش پایینتر که این دیگه به نیاز شما بستگی داره که چقدر واستون مهم باشه(مواردی مثل نداشتن بلوتوث یا نصب برنامه ها بصورت رایگان هم که هر دو تو ایران برای بعضی ها مهم هستش هم با یک جیلبریک ساده امکن پذیر میشه:n01:)

+

باز اگه سوالی بود من در خدمتتم

.

MAZIARDM
05-07-2014, 00:14
با سلام و شب خوش و تشکر از پاسخ دوستان.

1-
....................
2-میتونین فایل رو مستقیما به پرینتر برای پرینت ارسال کنید....

.

فلش که بهش وصل نمیشه. پس پرینتر رو چطور میشه بهش وصل کرد. میشه بیشتر توضیح بدید.

1-
....................
(مواردی مثل نداشتن بلوتوث یا نصب برنامه ها بصورت رایگان هم که هر دو تو ایران برای بعضی ها مهم هستش هم با یک جیلبریک ساده امکن پذیر میشه:n01:)

.

میدونید بحث من تماس یا اس ام اس نیست. چون نیازی بهشون ندارم. اگر هم بخوام سلولار بپیرم فقط به خاطر اینترنتش هستش.
بیشتر مشکل من بحث فلش هستش. من تبادل اطلاعات با فلش زیاد دارم. به خاطر همین این موضوع کلافه و مرددم کرده. وگرنه تا الان خریده بودم.
بحث جیلبریک هم می خواستم بپرسم آیا مشکلی برای دستگاه ایجاد نمی کنه. به خصوص اینکه اپل هم خودش این موضوع رو اصلا توصیه نمی کنه.
با تشکر منتظر نظر دوستان هستم.

halflife g
05-07-2014, 09:17
1-فلش که بهش وصل نمیشه. پس پرینتر رو چطور میشه بهش وصل کرد. میشه بیشتر توضیح بدید.

2-میدونید بحث من تماس یا اس ام اس نیست. چون نیازی بهشون ندارم. اگر هم بخوام سلولار بپیرم فقط به خاطر اینترنتش هستش.
بیشتر مشکل من بحث فلش هستش. من تبادل اطلاعات با فلش زیاد دارم. به خاطر همین این موضوع کلافه و مرددم کرده. وگرنه تا الان خریده بودم.

3-بحث جیلبریک هم می خواستم بپرسم آیا مشکلی برای دستگاه ایجاد نمی کنه. به خصوص اینکه اپل هم خودش این موضوع رو اصلا توصیه نمی کنه.
با تشکر منتظر نظر دوستان هستم.

1-خوب از طريق سيم Usb يا Wifi ميشه وصل كرد ديگه يعني اكلاعات رو از اين دو طريق بفرستين به پرينتر وگرنه از طريق فلش امكان نداره

٢-اره ديگه اينم مثه همون اس ام اس يا تماس بايد تصميم بگيريد راجبش(البته اكثر اوقات با wifi يا cloud ميشه براحتي نقل و انتقال اطلاعات كرد ولي خوب براي هر سليقه اي كافي نيس)

٣-اپل كه خودش بايد نامناسب بدونه چون با جيلبريك كردن شما همه اهنگها و برنامه هلي استورش رو ميتوني رايگان استفاده كني:n02:ولي كلا مشكل خاصي نداره من همين الان دارم با يه ايپد جيلبريك شده با شما صحبت مي كنم و كاملا روون و اوكي هستش.

.

MAZIARDM
05-07-2014, 21:02
1-خوب از طريق سيم Usb يا Wifi ميشه وصل كرد ديگه يعني اكلاعات رو از اين دو طريق بفرستين به پرينتر وگرنه از طريق فلش امكان نداره

٢-اره ديگه اينم مثه همون اس ام اس يا تماس بايد تصميم بگيريد راجبش(البته اكثر اوقات با wifi يا cloud ميشه براحتي نقل و انتقال اطلاعات كرد ولي خوب براي هر سليقه اي كافي نيس)

٣-اپل كه خودش بايد نامناسب بدونه چون با جيلبريك كردن شما همه اهنگها و برنامه هلي استورش رو ميتوني رايگان استفاده كني:n02:ولي كلا مشكل خاصي نداره من همين الان دارم با يه ايپد جيلبريك شده با شما صحبت مي كنم و كاملا روون و اوكي هستش.

.

با سلام و شب خوش.ممنونم از پاسختون.
ببخشید انقدر حساسیت به خرج میدم و سوال می پرسم. چون کسی دوروور من به آیپد آشنا نیستش. پس ممنون میشم راهنمایی کنید. به خصوص اینکه خودتونم آیپد دارید.

1. چون من فکر می کردم فلش بهش نمی خوره پس یو اس بی هم جواب نمیده و نمیشه از طریق یو اس بی پرینت گرفت. به خصوص اینکه اکثر پرینترها از جمله پرینترهای خودم وایفای ندارند و با کابل متصل می شند.
2.بحث اینه که خودمم بهش فکر کردم. به هرحال وقتی 128 گیگ هارد داری پس نیازی به فلش نیست. ولی خب خیلی از کسایی که من در ارتباط باهاشون هستم با فلش کار می کنند و فایل هایی مثل پی دی اف و اکسل رو تبادل می کنند. منم دلم نمی خواد همش لب تاب 15 اینچی 2.5 کیلوییم همراهم باشه.
3. خب حرف شما صحیح. به خصوص وقتی میگید که خودتونم جیلبریک کردید دیگه یه بحث دیگه است. میگید هم مشکل نداره. اونم یه آپشن اضافه. من شیندم حتی اگر جیلبریک هم کنی بازم بعضی فلش ها رو نمیخونه. راستشو بخوای سر از کار اپل در نمیارم. همه تبلت ها فلش می خورند جز آیپد.

اصلا من اپلیکیشن باز نیستم. تماس یا اس ام اس هم برام مهم نیست. اگر مهم بود میرفتم نو می خریدم. با تشکر

M A S T 3 R
22-07-2014, 13:34
من قصد خرید یک Ipad Air یا Ipad Mini 2 یا همون Retina رو دارم،کاربردش هم بیشتر گوش کردن موسیقی و مخصوصا دیدن فیلم و ویدئو.
از اونجایی که بودجه ام محدوده و اگه بخوام Ipad Air رو بخرم فقط میتونم 16 گیگ وای فای تنها رو رو بردارم میخواستم بدونم اینقدر مکان برای کاربردی که من دارم به نظرتون کافیه؟ یا بهتره یه مینی 32 گیگ بردارم؟
البته اهل نگهداری فیلم ها(البته ویدئو موزیک ها چرا) نیستم و بعد دیدن پاکشون میکنم.بنظرتون از بین صفحه 9.7 اینچی ایر یا 7.9 اینچی مینی کدوم برای این کاربرد بهتره؟
اما در مورد نکات خرید:
هنوز سلفون T شکل رو برای خرید قابل اعتماده؟مثلا ممکنه بسته بندی رو تمیر و دقیق مثل همون T شکل منظم در بیارن؟
سوال دیگه هم اینکه وسایل جانبی همراه با آپید چه چیزایی هست؟هدفون مخصوص رو هم داره؟
با تشکر فراوان

HOJ-JAT
25-07-2014, 09:13
من قصد خرید یک Ipad Air یا Ipad Mini 2 یا همون Retina رو دارم،کاربردش هم بیشتر گوش کردن موسیقی و مخصوصا دیدن فیلم و ویدئو.
از اونجایی که بودجه ام محدوده و اگه بخوام Ipad Air رو بخرم فقط میتونم 16 گیگ وای فای تنها رو رو بردارم میخواستم بدونم اینقدر مکان برای کاربردی که من دارم به نظرتون کافیه؟ یا بهتره یه مینی 32 گیگ بردارم؟
البته اهل نگهداری فیلم ها(البته ویدئو موزیک ها چرا) نیستم و بعد دیدن پاکشون میکنم.بنظرتون از بین صفحه 9.7 اینچی ایر یا 7.9 اینچی مینی کدوم برای این کاربرد بهتره؟
اما در مورد نکات خرید:
هنوز سلفون T شکل رو برای خرید قابل اعتماده؟مثلا ممکنه بسته بندی رو تمیر و دقیق مثل همون T شکل منظم در بیارن؟
سوال دیگه هم اینکه وسایل جانبی همراه با آپید چه چیزایی هست؟هدفون مخصوص رو هم داره؟
با تشکر فراوان
سلام دوست عزیز
16 حافظه ی بسیار کمی هست برای ایپد پس ب دنبال 32 یا بالاتر باشید..
برای اینکه تصمیم درستی در باره سایز صفحه بگیرید بهتر است با هر دو کار کنید در فروشگاه معمولا برای تست در اختیارتون قرار میدهند
در مورد باز نشده بودن هم میتونید شماره سریال ان را در سایت اپل وارد کنید انجا مشخص میشد که قبلا استفاده شده یا خیر

italto
26-07-2014, 01:22
یاعلی سلام

من سرعت و باطری دستگاه برام مهم هست و کلا میخوام بدونم ایپد ایر دیوایس قوی تر و بهتری هست یا ایپد مینی 2

در مجموع میخوام بدونم کدوم دیوایس از نگاه اپل در کتگوری تبلت مرجع تر هست براشون و مهمتره آیپد ایر یا ایپد مینی 2 باطریش و سرعت دستگاه هم واسم خیلی مهمه مرسی

Mr.Pooya
26-07-2014, 01:44
یاعلی سلام

من سرعت و باطری دستگاه برام مهم هست و کلا میخوام بدونم ایپد ایر دیوایس قوی تر و بهتری هست یا ایپد مینی 2

در مجموع میخوام بدونم کدوم دیوایس از نگاه اپل در کتگوری تبلت مرجع تر هست براشون و مهمتره آیپد ایر یا ایپد مینی 2 باطریش و سرعت دستگاه هم واسم خیلی مهمه مرسی

سلام سرعت هاشون که همه شون خوبند از نظر من و باتری های قوی ای هم دارند. آیپد ایر بهتر هست ولی مینی از این لحاظ بهتره که جمع و جور تره. ولی کلا آیپد هر مدلی باشه خوبه. من خودم بین این دو آیپد ایر رو انتحاب می کنم

موفق باشید

italto
27-07-2014, 00:31
یاعلی سلام

یاعلی سلام دوستان دیگر هم اگر ممکنه لطف کنند و نظر بدن مرسی

ila
28-07-2014, 15:58
میخوام آیپد ایر وای فای بگیرم تنها چیزی که برام الان مهمه از کجا بگیرم و اینکه موقع خرید به چی ها توجه کنم که اصل باشه و آکبند و اینکه بهم نندازن . و موقع خرید چه چیزهایی هست .. راهی برای شناسایی اصل و تقلبیش هست موقع خرید؟
مرسی

hormozan m
28-07-2014, 16:29
میخوام آیپد ایر وای فای بگیرم تنها چیزی که برام الان مهمه از کجا بگیرم و اینکه موقع خرید به چی ها توجه کنم که اصل باشه و آکبند و اینکه بهم نندازن . و موقع خرید چه چیزهایی هست .. راهی برای شناسایی اصل و تقلبیش هست موقع خرید؟
مرسی

سلام ... اول از همه از جاي معتبر خريد كنيد ... سريال رو ( پشت جعبه ) از اينجا چك كنيد : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نبايد تاريخي براي اتمام گارانتي زده باشه ! از اينجا ميفهميد دستگاه نو هست يا دست دوم !

سلفون نازك و يك دست دور جعبه هست ، در كناره ها به صورت t شكل جمع شده .

داخل پورت usb شارژر سريال نامبر بايد باشه ( قسمت سفيد رنگ داخل )

ila
28-07-2014, 19:20
سلام ... اول از همه از جاي معتبر خريد كنيد ... سريال رو ( پشت جعبه ) از اينجا چك كنيد : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نبايد تاريخي براي اتمام گارانتي زده باشه ! از اينجا ميفهميد دستگاه نو هست يا دست دوم !

جای معتبر توی پایتخت بیشتره یا حافظ ؟
چطوری جای معتبر رو میشه تسخیص داد ؟
بعد اونجا خودشون این امکان رو میدن که چک کنی از طریق اینترنت خودشون .. چون گوشیم اینترنت نداره :(
بعد وقتی سریال رو وارد میکنی تاریخ اعلام میکنه .. اگه چیز دیگه ای عیر تاریخ وارد نشون داد .. نشون دهنده چیه ؟

ila
28-07-2014, 20:14

بعد اونجا خودشون این امکان رو میدن که چک کنی از طریق اینترنت خودشون .. چون گوشیم اینترنت نداره :(
بعد وقتی سریال رو وارد میکنی تاریخ اعلام میکنه .. اگه چیز دیگه ای عیر تاریخ وارد نشون داد .. نشون دهنده چیه ؟

hormozan m
28-07-2014, 20:28

من تهرات نیستم .. معمولا خود ساکنین یک شهر میتونن مکان های معتبر رو تشخیص بدن( علائدین معتبر نیست معمولا ) :n02:

بله معمولا اجازه میدن ... ( اینجا که اینطوریه )

وقتی قبل از روشن کردن دستگاه سریال رو وارد میکنی هیچ تاریخی نباید زده باشه ! اگر زده باشه یعنی اینکه قبلا اکتیو شده و نو نیست !

Mr.Pooya
28-07-2014, 21:28

به نظر من پایتخت از بقیه جاها معتبر تره و اینکه میشه گفت اکثر مغازه هاش هم اپل کار می کنند.

ببینید برای اصل یا تقلبی بودن پرسیدید که باید خدمت تون عرض کنم آیپد اصل یا تقلبی نداره همشون اصل هستند ! چون چیزی نیست که بگیم از روش کپی شده از اصلش هم بهتر. فقط موقع خرید به پارت نامبر دستگاه هم حواستون باشه بهتره که LL/A بخرید. پارت نامبر های امارات برنامه Facetime رو ندارند.

و اینکه به گارانتی و اینکه تا حالا فعال نشده باشه همونطور که دوستمون هم فرمودند دقت کنید.

برای اینکه از اینترنت هم استفاده کنید فکر می کنم به مغازه و فروشنده برمیگرده.

موفق باشید.

arash59b
28-07-2014, 22:00
به نظر من پایتخت از بقیه جاها معتبر تره و اینکه میشه گفت اکثر مغازه هاش هم اپل کار می کنند.

ببینید برای اصل یا تقلبی بودن پرسیدید که باید خدمت تون عرض کنم آیپد اصل یا تقلبی نداره همشون اصل هستند ! چون چیزی نیست که بگیم از روش کپی شده از اصلش هم بهتر. فقط موقع خرید به پارت نامبر دستگاه هم حواستون باشه بهتره که LL/A بخرید. پارت نامبر های امارات برنامه Facetime رو ندارند.

و اینکه به گارانتی و اینکه تا حالا فعال نشده باشه همونطور که دوستمون هم فرمودند دقت کنید.

برای اینکه از اینترنت هم استفاده کنید فکر می کنم به مغازه و فروشنده برمیگرده.

موفق باشید.

درسته مسلما ایپد تقلبی وجود نداره منظور دوستان بیشتر پلمب بودن و تقلبی نبودن لوازم جانبی توی جعبه است که در مورد ایرپاد (ایفون ) و شارژر زیاد اتفاق میافته
همچنین ممکنه قبلا از ایپد باز شده باشه و درصورت داشتن مشکل دوباره پلمپ اش کرده باشن

soheilnouri
31-07-2014, 10:07
سخت افزار اير ٢ بالاتره يا ايپد ٥؟

Mr.Pooya
31-07-2014, 12:28

سلام

آیپد ایر ۲ هنوز نیومده حتی معرفی هم نشده. آیپد ۵ هم نداریم شاید منظورتون از آیپد۵ همون آیپد ایر باشه ؟ البته آیپد ایر با نام آیپد ۵ هم شناخته میشه.

مشخصات آیپد ایر رو رو می تونید در صفحه زیر ببینید :

موفق باشید

Arteris
25-08-2014, 20:07

اير ٢ وجود نداره.
آيپد ٥ هم نداريم،بعضي ها به آيپد اير ميگن آيپد ٥ چون نسل پنجم هست.

Arteris
25-08-2014, 20:12
یاعلی سلام

آيپد اير و آيپد ميني ٢ هردوش مشخصات يكساني دارن و تنها فرق اندازه هست.
سرعت و عملكرد و عمر باتري هر دو هم يكسانه.
عمر باتري واقعا خوبه و تا ١٢ ساعت هم جواب ميده.

Arteris
25-08-2014, 20:26
با تشکر فراوان
همراه آيپد فقط شارژر و سيمش هست و هيچ نوع هدفوني تو بسته بندي وجود نداره.چون پورت هدفون استاندارد داره هر هدفوني دلتون بخواد ميتونيد استفاده كنيد.
در مورد اندازه و اينكه كدوم مناسبتره،كاملا مسئله شخصي هست بهتره بريد از نزديك هردوش رو تست كنيد،صفحه اير بزرگتره و براي فيلم ديدن مسلما بهتر هست،اما ميني ٢ هم در عوض خيلي جمع و جور تره و تو دست نگه داشتن مخصوصا موقع دراز كشيدن و حمل و نقلش خيلي راحتتر از Air هست.
اگه بيشتر دنبال ديدن ويديو كليپ و گوش دادن موسيقي هستين تا ديدن فيلم سينمايي و بازي،و اگه زياد قصد حمل و نقلش رو داريد براي شما Retina Mini بهتره.
در مورد حافظه هم من اير ١٦ دارم و هرگز حافظه كم نياوردم اما من بيشتر بصورت آنلاين و strem استفاده ميكنم و توي خود تبلت جز App ها فيلم يا موزيكي زخيره نميكنم.اگه هزينش مهم نيست ٣٢ بگيريد،ولي ١٦ هم تو حالت عادي خوبه.

hosseinf722
17-09-2014, 10:01
سلام
میخوام تبلت بخرم
فقطم میخوام آیپد بخرم
چندتا سوال دارم از خدمتتون
1-فایل هایی که با Keynote ساخته میشن با چه فرمتی سیو میشن؟ این فایلا قبال انتقال به آفیس هستن؟
2- میشه با سیم آیپدو به ویدئو پروژکتور وصل کرد؟
3-در صورت نگهداری در بهترین حالت ، عمر مفید دستگاه چقدره؟(ایر مدنظرمه)
4-اگه باطریش مشکلی پیش اومد واسش چیکار باید کرد؟
5-دیکشنری فری داره؟

خیلی ممنون
گیر دادم که حتما ایپد بگیرم ، این موارد هم میخواستم بدونم
مخصوصا سوال دومم خیلی مهمه واسم

بازم ممنون

hormozan m
17-09-2014, 11:45
سلام
میخوام تبلت بخرم
فقطم میخوام آیپد بخرم
چندتا سوال دارم از خدمتتون
1-فایل هایی که با Keynote ساخته میشن با چه فرمتی سیو میشن؟ این فایلا قبال انتقال به آفیس هستن؟
2- میشه با سیم آیپدو به ویدئو پروژکتور وصل کرد؟
3-در صورت نگهداری در بهترین حالت ، عمر مفید دستگاه چقدره؟(ایر مدنظرمه)
4-اگه باطریش مشکلی پیش اومد واسش چیکار باید کرد؟
5-دیکشنری فری داره؟

خیلی ممنون
گیر دادم که حتما ایپد بگیرم ، این موارد هم میخواستم بدونم
مخصوصا سوال دومم خیلی مهمه واسم

بازم ممنون

سلام .

١. فرمت اختصاصي خودش ( نميدونم چه فرمتي هست ) خير . آفيس ورژن آيپد هم داره .
٢. بله تبديل به d sub و hdmi موجوده ( جدا بايد تهيه كنيد )
٣.عمر باتري با توجه به ليتيوم پليمر بودن ١٠٠٠ بار شارژ كردن هست ... بالاي ٤ سال بدون افت در باتري جواب ميده ( استفاده معمولي )
٤. تعويض !
٥. بله زياد !

hosseinf722
18-09-2014, 23:27
از اینا هست تو ایران؟
کابل Lightning to VGA Adapter
قیمتش هم 49 دلار

اگه از اینا باشه راحت میشه آیپدو وصل کرد به پروژکتور و کلی از مشکلات حل میشه اینجوری

arash59b
18-09-2014, 23:39
انواع مختلف کابل ها مخصوصا برای مک بوک پرو تو بازار هست بهترین حا هم که می تونید تهیه کنید پ.پایتخت هست

hosseinf722
18-09-2014, 23:42
انواع مختلف کابل ها مخصوصا برای مک بوک پرو تو بازار هست بهترین حا هم که می تونید تهیه کنید پ.پایتخت هست

منظورم کابل ارجیناله خود اپل بودا
این کابل تو پایتخت موجوده یا مارکای متفرقه؟

خیلی ممنون

arash59b
18-09-2014, 23:45
با توجه به قیمت شون احتمالا اصل هستند
در انواع اصل کد و سریال شرکت اپل رو جعبه ثبت شده و می تونید چک کنید

M.Amorous
01-10-2014, 11:50
سلام دوستان.

میخواستم یه آیپد بخرم ولی خیلی سردرگمم کدومشو و بگیرم. آیپد مینی یا آیپد ایر. نظر خودم روی مینی هست چون میخوام موقع دراز کشیدن ازش استفاده کنمم و در ضمن مشکلی برای باز کردن جزوه های PDF

نداشته باشم. میخواستم نظر شما اساتید گرامی رو بدونم که آیا 7.9 اینچ برای کارای من کافیه یا نه... هر از چند گاهی شاید بخوام یه فیلم هم روش ببینم.

راستی مصرف باتریشون چقدر تفاوت داره؟ خیلی برام مهمه این موضوع. منظورم اینه آیپر Air بیشتر نگه میداره یا مینی؟

راستش برای یکی از دوستام یه IPad Air 128GB WiFi+4G از دوبی آوردن 2500 بازش کرده البته ولی روشنش نکرده این طور که خودش میگه... به هر حال نو هست ولی خوب باز شده. بهم گفت میده 2200.

ولی فکر کنم یکم برا من بزرگ باشه قیمتش هم بد نیست خیلی وسوسه برانگیزه واقعا موندم. نظر شما چیه؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم. :n01:

با تشکر از توجه شما. :n16:

hormozan m
01-10-2014, 12:16
سلام دوستان.

میخواستم یه آیپد بخرم ولی خیلی سردرگمم کدومشو و بگیرم. آیپد مینی یا آیپد ایر. نظر خودم روی مینی هست چون میخوام موقع دراز کشیدن ازش استفاده کنمم و در ضمن مشکلی برای باز کردن جزوه های PDF

نداشته باشم. میخواستم نظر شما اساتید گرامی رو بدونم که آیا 7.9 اینچ برای کارای من کافیه یا نه... هر از چند گاهی شاید بخوام یه فیلم هم روش ببینم.

راستی مصرف باتریشون چقدر تفاوت داره؟ خیلی برام مهمه این موضوع. منظورم اینه آیپر Air بیشتر نگه میداره یا مینی؟

راستش برای یکی از دوستام یه IPad Air 128GB WiFi+4G از دوبی آوردن 2500 بازش کرده البته ولی روشنش نکرده این طور که خودش میگه... به هر حال نو هست ولی خوب باز شده. بهم گفت میده 2200.

ولی فکر کنم یکم برا من بزرگ باشه قیمتش هم بد نیست خیلی وسوسه برانگیزه واقعا موندم. نظر شما چیه؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم. :n01:

با تشکر از توجه شما. :n16:

سلام ... شارژ دهی هر دو تقریبا یکسان هست ( ایر کمی بیشتره )
برای مطالعه ایر بهتره + رنگ ها در ایر دقیق تر هستتد .

در ضمن این ماه نسل جدید آیپد ایر معرفی میشه ( صبر کنید بهتره )

M.Amorous
01-10-2014, 12:21

در ضمن ماه دیگه نسل جدید آیپد ایر معرفی میشه ( صبر کنید بهتره )

مطمئنا وقتی میاد خیلی گرونه تا قیمتش مناسب تر بشه کمی طول میکشه. والا من تاحالا محصول اپل نداشتم اگه نسل جدید بیاد نسل قبلش تا چقدر ساپورت میشه؟ افت قیمت نسل قبلش به چه صورته؟

راستی اون آیپد Air دوستم قیمتش چطوره؟ میارزه؟

hormozan m
01-10-2014, 13:57
مطمئنا وقتی میاد خیلی گرونه تا قیمتش مناسب تر بشه کمی طول میکشه. والا من تاحالا محصول اپل نداشتم اگه نسل جدید بیاد نسل قبلش تا چقدر ساپورت میشه؟ افت قیمت نسل قبلش به چه صورته؟

راستی اون آیپد Air دوستم قیمتش چطوره؟ میارزه؟

آيپد مثل آيفون نيست كه قيمت اوليه اش خيلي بالا باشه ... معمولا تا ٣ تا آپديت ( ٣ سال )

زياد افت نميكنه معمولا ؛) قيمت. دوستتون هم خوبه .

soheilnouri
01-10-2014, 13:59

در ضمن این ماه نسل جدید آیپد ایر معرفی میشه ( صبر کنید بهتره )

ايبد دو دارم من..ايبد اير اين نسل كه داره مياد چه برتري هاي بارزي با ايبد ٢ من داره؟سباس

hormozan m
01-10-2014, 15:01
ايبد دو دارم من..ايبد اير اين نسل كه داره مياد چه برتري هاي بارزي با ايبد ٢ من داره؟سباس

سلام ... فعلا که چیزی مشخص نیست ، ولی طبق شایعات soc A8 و احتمالا رم ۲ گیگی و تاچ آیدی .
و مهم ترین مورد ، آیپد ۲ رتینا نیست .

M.Amorous
02-10-2014, 21:16
نمیدونم چیکار کنم به نظرتون اگه آیپد مینی ۲ ۳۲گیگ بگیرم وقتی آیپد جدید بیاد چقدر قیمتش افت میکنه؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

hormozan m
02-10-2014, 21:45
نمیدونم چیکار کنم به نظرتون اگه آیپد مینی ۲ ۳۲گیگ بگیرم وقتی آیپد جدید بیاد چقدر قیمتش افت میکنه؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

نگران افت قیمت نباشید ، افت قیمت محصولات اپل کم هست . آیپد هم نسبت به آیفون کمتره . اگر الان به آیپد نیاز دارید ، قیمت آیپد دوستتون مناسبه .
میتونید هم صبر کنید تا کنفرانس .

Chobin1
10-10-2014, 15:23
آیا آیپد سیم کارت خور هم داریم یا نداریم توی محصولات اپل ؟

milad_heartsick
11-10-2014, 01:12
آیا آیپد سیم کارت خور هم داریم یا نداریم توی محصولات اپل ؟
داریم ولی قابلیت مکالمه و پیامک نداره فقط gprs داره واسه اینترنت.