PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتخاب بین 560 و 6950 برای SLI و CF

dark fear
19-07-2011, 12:12
سلام
من واقعا بین این 2تا کارت مردد شدم..
مزایای 560:
خنک تر.. تسلیشن بهتر.. دارای کودا و فیزیکس.. ارزان تر
مزایای 6950 :
پرفرمنس بهتر درحالت کلی.. قابلیت آنلاک شدن به 6970 ..

من تو فروم برای استاید، mersoft و .Erfan و Ultra_black ، ارزش خاصی قائلم :10:
جناب mersoft گفتن که 6950 بهرحال قوی تر و بهتره و فقط مسئله مالی میتونه باعث بشه 560 بگیرم
جناب Ultra_black گفتن که تفاوتشون به اختلاف قیمتشون نمیرزه و امکانات 560 به رقیب میچربه
آقا عرفان هم گفتن انتخاب بین این2تا سخته و نیاز به تحقیق بیشتره :31: .. البته نظرشون بیشتر متمایل به 560 هست
در کل واقعا هنگ کردم :20:

560 رو 340 قیمت دارم
به نظرتون 6950 تا چه قیمتی ارزش خرید داره ؟ :20:
ممنون :11:

jonerex
19-07-2011, 18:09
SLI اینده نداره یعنی وقتی 560 قدیمی شد یک 560 اضافه کردن هیچ تاثیری نداره ولی 6950 بگیری در اینده میتونی کارت به روزتر با هم کراس فایر کنید در ضمن 6950 یک گیگ 330 هزار تومان هست

Erfan.
19-07-2011, 19:59
سلام
من واقعا بین این 2تا کارت مردد شدم..

واقعا انتخاب آسونی نیست و همون طور که گفتید خود من هم مردد هستم(بودم:31:)

مزایای 560:
خنک تر.. تسلیشن بهتر.. دارای کودا و فیزیکس.. ارزان تر
مزایای 6950 :
پرفرمنس بهتر درحالت کلی.. قابلیت آنلاک شدن به 6970 ..

البته شما قابلیت آنلاک 6950 رو میگید قابلیت آورکلاک نسبتا خوب GTX 560 Ti رو هم مد نظر داشته باشید. اگه خوش شانس باشید و بتونید ممکنه به GTX 570 خیلی نزدیک بشه.

جناب mersoft گفتن که 6950 بهرحال قوی تر و بهتره و فقط مسئله مالی میتونه باعث بشه 560 بگیرم
جناب Ultra_black گفتن که تفاوتشون به اختلاف قیمتشون نمیرزه و امکانات 560 به رقیب میچربه
آقا عرفان هم گفتن انتخاب بین این2تا سخته و نیاز به تحقیق بیشتره .. البته نظرشون بیشتر متمایل به 560 هست

خوب. به طور کلی 6950 CF قویتره. به طور کلـــــــی یعنی چی... یعنی در گیم هایی که از تسلیشن استفاده نمی کنن.
اگه یه کم توجه کنید به این نتیجه میرسید که در اون گیم ها که از تسلیشن استفاده نمیکنن 560Ti SLI هم فریم ریت قابل قبول ارائه میده. حالا ممکنه به مقداری از 6950CF (در صورت آنلاکش به 6970 مقدار زیاد تری) عقب بمونه.

حالا گیم هایی که از تسلیشن استفاده میکنن... خوب 560Ti قدرتمند تره. این جا میشه گفت که فاصله بین انویدیا و AMD یه کم زیاد تره.که به نظرم مهمتر از پرفرمنس کلی هست.

با استفاده از تست ها و بنچمارک های این 3 مقاله:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

که البته Xbitlabs زیاد از این ترکیب راضی نبود... میشه نتیجه گرفت که در صورت خرید هر کدام از این دو ترکیب شما پرفرمنس بسیار عالی در گیم ها میگیرید.
و در کل با خرید هر کدوم پشیمون نمیشید.

اما با توجــــه به 1- تسلیشن پرفرمنس 2- PhysiX (هر چند خیلی مهم نیست) 3- مصرف پاور و حرارت کمتر

560Ti SLI رو میشه انتخاب بهتر دونست. تنها مشکلی هم که داره و در Review Xbitlabs بهش اشاره شده بود Scale نه چندان مناسب در برخی عنوان هاست که در این مورد از 6950 عقب تره. البته احتمال داره که با درایور های جدید این مورد پیشرفت کرده باشه.

باز اگه سوالی هست حتما بپرسید... چون همون طور که گفتم انتخاب چندان راحتی نیست و بهتره با آگاهی کامل برای خرید اقدام کنید.

در ضمن 6950 رو چند قیمت دارید؟؟

موفق باشید.

dark fear
19-07-2011, 23:41
ممنون.. واقعا ممنون آقا عرفان.. :11:
نظرم به شدت رفت به سمت 560..
فقط 1 سوال.. من لینکهایی که گذاشته بودین ، دیدم.. مگه تست Unigine Heaven برای تست D11 و قابلیت های اون نیست؟
پس را طبق این بنچمارک در این تست 6950 cf پرفورمنس بهتری ارائه داده؟ البته تقریبا تو یه حدن.. ولی فکر میکردم 560 به طور
محسوسی بهتر باشه!

با اون حرفتون هم کاملا مواقفم.. مظمئنم هرکدوم رو هم بگیرم، پشیمون نمیشم.. فقط میخوام انتخاب آگاهانه داشته باشم :11:

B.J.U
19-07-2011, 23:51
اینده نداره یعنی وقتی 560 قدیمی شد یک 560 اضافه کردن هیچ تاثیری نداره ولی 6950 بگیری در اینده میتونی کارت به روزتر با هم کراس فایر کنید در ضمن 6950 یک گیگ 330 هزار تومان هست
اگه 560 قدیمی میشه 6950 قدیمی نمیشه؟!
اگر این دوستمون در آینده ی نزدیک قصد کراس یا SLI دارن میتونن انجام بدن ولی اگه میخوان با ارتقای بعدی که با این سیستم میشه 5 سال دیگه اون موقع گرافیک های جدید اومده که 6950 ارزش کراس باهاشون رو نداره

dark fear
20-07-2011, 00:09
اگه 560 قدیمی میشه 6950 قدیمی نمیشه؟!
اگر این دوستمون در آینده ی نزدیک قصد کراس یا SLI دارن میتونن انجام بدن ولی اگه میخوان با ارتقای بعدی که با این سیستم میشه 5 سال دیگه اون موقع گرافیک های جدید اومده که 6950 ارزش کراس باهاشون رو نداره

البته منظور دوستمون این بود که مثلا میشه 6990 رو با 6950 کراسفایر کرد ولی 560 رو با 570 نمیشه!
این درسته.. ولی به نظر خودم تا انتهای این نسل و حتی چند سال بعدش، این ترکیب کاقیه و بهتره در ارتقای
بعدی، کارت نسل جدید بگریم نه از همین کارت های فعلی!

mersoft
20-07-2011, 05:47
سلام و "درودی چو نور دل پارسایان"

نسخه ی یک گیگابایتی 6950 و GTX560 TI رقابت تنگاتنگی با یکدیگر دارند اما شاید وارد کردن نسخه ی دو گیگابایتی 6950 در این میدان درست نباشد. محک های نشان دهنده بازده این کارت ها در بازی ها مختلف به وفور یافت میشود اما بدون در نظر گرفتن موارد خاص تصویر زیر نمایی باز از عملکرد دو طرف این مبارزه ارایه میکند:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته شما قابلیت آنلاک 6950 رو میگید قابلیت آورکلاک نسبتا خوب GTX 560 Ti رو هم مد نظر داشته باشید. اگه خوش شانس باشید و بتونید ممکنه به GTX 570 خیلی نزدیک بشه.
ضمن احترام به فرمایش دوستم عرفان، ظرفیت اورکلاک در هردو رقیب موجود است هرچند احتمال دارد با توجه به گرمای مضاعف تولید شده در چینش دوگانه گرافیک، دیگر اورکلاک برای ایشان اهمیت نداشته باشد. اما امکان قفل گشایی و رسیدن به برادر بزرگتر بختی جذاب برای 6950 است که پاسخی درخور از سوی رقیب دریافت نکرده.

خوب. به طور کلی 6950 CF قویتره. به طور کلـــــــی یعنی چی... یعنی در گیم هایی که از تسلیشن استفاده نمی کنن.
اگه یه کم توجه کنید به این نتیجه میرسید که در اون گیم ها که از تسلیشن استفاده نمیکنن 560Ti SLI هم فریم ریت قابل قبول ارائه میده. حالا ممکنه به مقداری از 6950CF (در صورت آنلاکش به 6970 مقدار زیاد تری) عقب بمونه.
حالا گیم هایی که از تسلیشن استفاده میکنن... خوب 560Ti قدرتمند تره. این جا میشه گفت که فاصله بین انویدیا و AMD یه کم زیاد تره.که به نظرم مهمتر از پرفرمنس کلی هست.
از ارکان یک سیستم High End برای کاربری خاص بازی اندازه و کیفیت صفحه ی نمایش است. انتخاب معمول در این رده مانیتوری با رزولیشن بالا خاهد بود و گاه ممکن است برخی روی به استفاده از چند نمایشگر بیاورند پس عملکرد گرافیکی سیستم در تولید تصویر با ابعاد بزرگ باید مورد بررسی قرار گیرد. زمانی که از 1080p عبور میکنیم به سختی میتوان عنوانی از بازی ها را یافت که در آن 560TI بهتر از 6950ها عمل کرده باشد.
حال اگر بخاهیم به طور خاص به یکی از ویژگی های مهم OpenGL4 و DirectX11 یعنی tessellation نگاه کنیم میتوان از ویرایش دوم به بالای محک Heaven که روی موتور Unigine بنا شده استفاده کرد.

به تست زیر که به فریم خروجی در دو وضعیت فعال و غیر فعال استفاده از tessellation پرداخته توجه بفرمایید:

اگر تردید شما بین نسخه یک گیگابایتی 6950 و GTX560TI است با توجه به اندازه نمایشگر خود انتخاب بفرمایید اما اگر پای نسخه ی دو گیگابایتی 6950 در میان است بی شک انتخاب برتر همین گزینه است و شانس قفل گشایی از واحد های غیر فعال آن مصداق یک تیر و دو نشان.

dark fear
20-07-2011, 11:18
سلام و "درودی چو نور دل پارسایان"
.
.
.
اگر تردید شما بین نسخه یک گیگابایتی 6950 و GTX560TI است با توجه به اندازه نمایشگر خود انتخاب بفرمایید اما اگر پای نسخه ی دو گیگابایتی 6950 در میان است بی شک انتخاب برتر همین گزینه است و شانس قفل گشایی از واحد های غیر فعال آن مصداق یک تیر و دو نشان.

ممنون دوست عزیز .. بازم نظرم افتاد وسط 2تاشون :31:
درمورد صفحه نمایش باید بگم که فول اچدی هست و نیاز به استفاده ی چند مانیتور و یا ابعاد بیشتر ندارم :10:
منم این تستهای Uningine Heaven رو دیده بودم
مگه نمیگن که 560 تو تسلیشن بهتر از 6950ـه ؟ پس چرا توی این تستها 6950 بهتر عمل میکنه؟؟!! :20:
درضمن.. من دارم 560 و 6950 1گیگ رو مقایسه میکنم.. با این اوصاف بازم 6950 برندس؟ (با توجه به ابعد مانیتور من)
خیلی خیلی ممنون از دوستان :11:

Erfan.
20-07-2011, 12:49
منم این تستهای Uningine Heaven رو دیده بودم
مگه نمیگن که 560 تو تسلیشن بهتر از 6950ـه ؟ پس چرا توی این تستها 6950 بهتر عمل میکنه؟؟!!

البته این برتری 6950 نسبت به 560Ti جالب و قابل توجهه... ولی باید دقت داشته باشید که این تست ها بر پایه Normal Tessellation گرفته شده اند نه Extreme.

درضمن.. من دارم 560 و 6950 1گیگ رو مقایسه میکنم.. با این اوصاف بازم 6950 برندس؟ (با توجه به ابعد مانیتور من)

:18: خوب چرا از اول نگفتید...؟:31: قضیه این طور فرق میکنه...:46:

dark fear
20-07-2011, 13:53
از کمک های همه ی دوستان مخصوصا آقا عرفان و آقا محمد کمال تشکر رو دارم :10: :11:

dark fear
20-07-2011, 22:12
آقا من امروز رفتم مغازه برای گرفتن قیمت 6950 و 560..
6950 فقط 2گیگ داشت که میداد 370
560Ti رو میداد 310 و 560Ti G.S رو تقریبا میداد 320..
فکر نمیکنم ارزش داشته باشه 6950 بگیرم.. آخه اگه بخوام کراسفایر کنم 100 تومن اختلاف قیمت دارن!! :18:
به نظرم با توجه به این که تو کار چند مانیتور و رزولیشن بالای 1080p نیستم، عاقلانه تره که 560 بگیرم..
اگه اساتید نظر دیگه ای دارن، بگن :11:

jonerex
20-07-2011, 22:40
همین 560Ti G.S چون اورکلاک شده و از نظر مشخصات و فرکانس و.... از 6950 قویتر هست و قیمت مناسبی هم داره حتی از 6970 هم قویتره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Erfan.
20-07-2011, 22:56
آقا من امروز رفتم مغازه برای گرفتن قیمت 6950 و 560..
6950 فقط 2گیگ داشت که میداد 370
560Ti رو میداد 310 و 560Ti G.S رو تقریبا میداد 320..
فکر نمیکنم ارزش داشته باشه 6950 بگیرم.. آخه اگه بخوام کراسفایر کنم 100 تومن اختلاف قیمت دارن!! :18:
به نظرم با توجه به این که تو کار چند مانیتور و رزولیشن بالای 1080p نیستم، عاقلانه تره که 560 بگیرم..
اگه اساتید نظر دیگه ای دارن، بگن :11:

چه قدر عالی بهتون قیمت دادن 560Ti رو...:8: مطمئنید 560TI هست؟؟؟ 560 معمولی نباشه...!:13:

به نظر من با توجه به اختلاف قیمت زیاد همین 560Ti عالیه... البته تسلیشن پرفرمنس GTX 560 Ti مقداری کمتر از اون چیزی هست که انتظار داشتم ولی خوب با این تفاوت قیما ارزش خریدش واقعا بالاست.

ramincybran
20-07-2011, 23:34
من معمولا در بخش مشاوره هیچ فعالیتی نمیکنم چون دوستان زیادی در این بخش هستن و مشاوره های ارزشمند خودشونو با توجه به قیمت های موجود در بازار به دوستان میدن.

عرفان جان هم از مشاورین لایق این فروم هستن و از من حقیر خواستن نظرمو بگم

ببنید دوست من به طور کلی من کانفیگ های sli و cross fire رو هرچند با توجه به نتایج درخشانشون گزینه مناسبی نمیبینم.کارت های single gpu در کل انتخاب های شایسته تر و بهترین.

اتفاقا در یکی از فروم های دیگه بین gtx570 و 460sli دوستی گیر کرده بود وخوب باتوجه به نتایج ادم قطعا به سمت 460 sli میره اما نظر من این بود:

با تشکر از همه دوستان با اجازتون منم وارد بحثتون بشم
راستش منم با پیشنهاد آقا فرشید یه 570gtx گرفتم که واقعا ازش راضیم.مخصوصا از کم صداییش.واقعا کارت مناسبیه.البته نمیدونم دوتا 460 قدرتش بیشتر میشه یا نه ولی از چندنفر شنیدم که کلا sli باعث مصرف برق زیادی میشه و همچنین صدای کیس خیلی بالاتر میره و طبیعتا برای sli کردن مادربرد قوی میخوای.به نظر من یه کارت قوی بهتر از دوتا کارت متوسطه

دوست من sli کردن کارت ها شاید در عدد و بنچمارک ها نتایج درخشانی رو نشون بده اما در frame stability و اغلب fps drop ها کارت های تک gpu بسیار سربلندتر هستن.هیچ وقت یک تک gpu رو با sli معادل اونها به صورت خطی مقایسه نکن.

این رو از روی تجربه دوستانی میگم که حتی با 6950 cross هم به اندازه یک gtx580 ارضائ نشده بودن(6950 cross قدرتی معادل 6990 داره)

کلا پیشنهاد برتر single gpu ها هستن و دردسر cross یا sli رو در اکثر شرایط به جون خودشون میخرن.(پشتیبانی نکردن بعضی بازی ها به صورت کامل از این نوع کانفیگ ها یا در مواقعی استفاده از توان فقط یکی از gpu ها که یک مثال عینی اون در مشکلاتی بود که برای یکی از دوستان در یک فروم دیگر در بازی gta iv افتاده بود )

موفق باشی

دوست من خرید این کانفیگ sli با توجه به اینکه هنوز بازی وجود نداره که به شکل قاطع مثلا یک 560ti اورکلاک شدرو اذیت کنه.

به نظر من شما فعلا یک 560ti تهیه کنید بعدا در زمان عرضه کپلر یک high end اون زمان رو در وقت مناسب با فروش این کارتتون تهیه کنید.خرج کرد ن در حال حاظر بیش از 350 برای گرافیک اشتباهی هست که بعدا به پشیمونیش نمیرزه.

این رو از روی تجربه خدمتتون میگم.راستی برای این رینج قیمت صحبت های تامز هم جالبه:

Honorable Mention:
GeForce GTX 570 (Check Prices)

Excellent 1920x1200 performance, Good 2560x1600 performance in most games
The GeForce GTX 570 offers unmatched performance for $325, competing with the $350 Radeon HD 6970. In many cases, both cards perform similarly to GeForce GTX 460 cards in SLI and Radeon HD 6850 cards in CrossFire, but they do so without the hassles associated with a multi-card rig.

dark fear
21-07-2011, 01:57
چه قدر عالی بهتون قیمت دادن 560Ti رو...:8: مطمئنید 560TI هست؟؟؟ 560 معمولی نباشه...!:13:

به نظر من با توجه به اختلاف قیمت زیاد همین 560Ti عالیه... البته تسلیشن پرفرمنس GTX 560 Ti مقداری کمتر از اون چیزی هست که انتظار داشتم ولی خوب با این تفاوت قیما ارزش خریدش واقعا بالاست.

من اگه بخوام 560 بگیرم، مدل g.s رو میگیرم چون هم اورکلاک شده هم 2تا فن داره و برای sli مناسب تره :10:
پس برام فرق نمیکنه اون ارزونه Ti بوده یا نه :31:

من معمولا در بخش مشاوره هیچ فعالیتی نمیکنم چون دوستان زیادی در این بخش هستن و مشاوره های ارزشمند خودشونو با توجه به قیمت های موجود در بازار به دوستان میدن.

عرفان جان هم از مشاورین لایق این فروم هستن و از من حقیر خواستن نظرمو بگم

ببنید دوست من به طور کلی من کانفیگ های sli و cross fire رو هرچند با توجه به نتایج درخشانشون گزینه مناسبی نمیبینم.کارت های single gpu در کل انتخاب های شایسته تر و بهترین.

اتفاقا در یکی از فروم های دیگه بین gtx570 و 460sli دوستی گیر کرده بود وخوب باتوجه به نتایج ادم قطعا به سمت 460 sli میره اما نظر من این بود:

دوست من خرید این کانفیگ sli با توجه به اینکه هنوز بازی وجود نداره که به شکل قاطع مثلا یک 560ti اورکلاک شدرو اذیت کنه.

به نظر من شما فعلا یک 560ti تهیه کنید بعدا در زمان عرضه کپلر یک high end اون زمان رو در وقت مناسب با فروش این کارتتون تهیه کنید.خرج کرد ن در حال حاظر بیش از 350 برای گرافیک اشتباهی هست که بعدا به پشیمونیش نمیرزه.

این رو از روی تجربه خدمتتون میگم.راستی برای این رینج قیمت صحبت های تامز هم جالبه:

Honorable Mention:
GeForce GTX 570 (Check Prices)

Excellent 1920x1200 performance, Good 2560x1600 performance in most games
The GeForce GTX 570 offers unmatched performance for $325, competing with the $350 Radeon HD 6970. In many cases, both cards perform similarly to GeForce GTX 460 cards in SLI and Radeon HD 6850 cards in CrossFire, but they do so without the hassles associated with a multi-card rig.

بی نهایت ممنون دوست عزیز.. هم از شما هم از آقا عرفان..
حرف شما کاملا درسته و من خودمم قبول دارم که 2تا 560 زیاده فعلا و تک کارت هم بهتره!
منتها بنده به دلیل مشکلات شخصی نمیتونم این سیستم رو تا چند سال آپگرید کنم..
وگرنه اتفاقا خودم تو فکرش بودم که مثلا با اومدن Dx12 من ازش بی بهره میمونم.. ولی چاره ای ندارم :41:
البته یه جورایی منو خیلی تحریک کردید که اگه تونستم ، مشکلات رو رفع کنم و یه کارت تکی بگیرم..

چندتا سوال داشتم..
اگه فرضا من خواستم تک هسته ای بگیرم همین 560Ti G.S رو میگیرم
حالا به نظر شما چه تغییراتی تو سیستمم باید بدم؟ قاعدتا باید پور و مادربوردم رو عوض کنم..
من فعلا مادربورد Asrock Extreme4 رو انتخاب کردم.. پاور هم 1035
بقیه سیستم هم اینه:
cpu 2500k
ram 2*4gig 1333
dvd rw : Plextor
Hdd 2*500 gig
به نظرتون بهتره که پاور رو همین 1035 بگیرم تا به درد کارت آینده هم بخوره یا باید پاور ارزون تر
انتخاب کنم و وقتی کارت جدید خواستم، پاور رو هم عوض کنم؟
آیا مادربورد های فعلی، سری بعدی کارت های گرافیک رو پشتیبانی میکنن؟ (نسل بعد که Dx12 دارن)
اگه جواب مثبته، آیا این مادربورد فعلی که من انتخاب کردم هم سری بعدی گرافیک ها رو پشتیبانی میکنه؟
اگه لطف کنید این سوال ها رو جواب بدید، خیلی ممنون میشم :11:

Erfan.
21-07-2011, 08:57
بی نهایت ممنون دوست عزیز.. هم از شما هم از آقا عرفان..
حرف شما کاملا درسته و من خودمم قبول دارم که 2تا 560 زیاده فعلا و تک کارت هم بهتره!
منتها بنده به دلیل مشکلات شخصی نمیتونم این سیستم رو تا چند سال آپگرید کنم..
وگرنه اتفاقا خودم تو فکرش بودم که مثلا با اومدن Dx12 من ازش بی بهره میمونم.. ولی چاره ای ندارم
البته یه جورایی منو خیلی تحریک کردید که اگه تونستم ، مشکلات رو رفع کنم و یه کارت تکی بگیرم..

رامین جان استاد بنده هستند و ازشون تشکر میکنم بابت پست بسیار مهمی که دادن:10:

به نظر من هم تک کارت خیــــلی بهتره. همون ، GTX 560Ti SLI رو من چندین بار بهتون گفتم که Scale نامناسبی داره در برخی عنوان ها... باز وضعیت 6950 خیلی بهتره در این وضعیت.

بهترین انتخاب های تکی برای شما:

1- GTX 560 Ti Non Refrence + OC
2- GTX 570 Non Refrence + VRM تقویت شده
3- GTX 580

اولی که معلومه...
دومی یه مقدار جای بحث داره. GTX 570 Refrence یه مقدار در مدار تغذیه و VRM ضعیف هست و این باعث میشه که تقریبا نتونید در آورکلاک با ولتاژ اضافه روش مانور بدید. اگه اصلا آور نمیکنید هیچ مشکلی نداره.(مدل رفرنس)

سومی هم که گزینه ی خیلی خوبیه اگه به قیمت مناسب بتونید تهیه کنید...

آیا مادربورد های فعلی، سری بعدی کارت های گرافیک رو پشتیبانی میکنن؟ (نسل بعد که Dx12 دارن)

DX12 که فعلا اصلا حرفی ازش زده نشده! و معلوم نیست کی بیاد... همین DX11 فعلا ازش نتونستن نهایت استفاده رو ببرن...

اگه فرضا من خواستم تک هسته ای بگیرم همین 560Ti G.S رو میگیرم
حالا به نظر شما چه تغییراتی تو سیستمم باید بدم؟ قاعدتا باید پور و مادربوردم رو عوض کنم..

بله. اگه تک کارت گرفتید لازم به هزینه ی زیادی روی مادربرد نیست. میشه از مادربرد کم کنید، البته مادربردی که انتخاب کردید خوبه.
در مورد پاور هم همیشه میگم آخر سر نتیجه گیری بشه...

موفق باشید.

ramincybran
22-07-2011, 04:17
رامین جان استاد بنده هستند و ازشون تشکر میکنم بابت پست بسیار مهمی که دادن:10:

به نظر من هم تک کارت خیــــلی بهتره. همون ، GTX 560Ti SLI رو من چندین بار بهتون گفتم که Scale نامناسبی داره در برخی عنوان ها... باز وضعیت 6950 خیلی بهتره در این وضعیت.

بهترین انتخاب های تکی برای شما:

1- GTX 560 Ti Non Refrence + OC
2- GTX 570 Non Refrence + VRM تقویت شده
3- GTX 580

اولی که معلومه...
دومی یه مقدار جای بحث داره. GTX 570 Refrence یه مقدار در مدار تغذیه و VRM ضعیف هست و این باعث میشه که تقریبا نتونید در آورکلاک با ولتاژ اضافه روش مانور بدید. اگه اصلا آور نمیکنید هیچ مشکلی نداره.(مدل رفرنس)

سومی هم که گزینه ی خیلی خوبیه اگه به قیمت مناسب بتونید تهیه کنید...

DX12 که فعلا اصلا حرفی ازش زده نشده! و معلوم نیست کی بیاد... همین DX11 فعلا ازش نتونستن نهایت استفاده رو ببرن...

بله. اگه تک کارت گرفتید لازم به هزینه ی زیادی روی مادربرد نیست. میشه از مادربرد کم کنید، البته مادربردی که انتخاب کردید خوبه.
در مورد پاور هم همیشه میگم آخر سر نتیجه گیری بشه...

موفق باشید.

اختیار دارید عرفان جان:31: شاگردی از ماست

دوست من همونطور که عرفان جان گفتن چینش SINGLE GPU بسیار بهتره و از بین انتخاب هایی که عرفان جان دادن میتونید یکی رو انتخاب کنید.

باز هم میگم خرج سنگین روی 2 عدد گرافیک در حال حاظر اشتباه بزرگیه که بعدا حتما پشیمان خواهد شد