مشاهده نسخه کامل
: بازی فوق العاده زیبا Vindictus در سبک Free MMORPG
Dante May Cry M
19-07-2011, 11:11
سلام به کسانی که دنبال بازی با گرافیک و گیم پلی قوی هستند!
می خواستم بازی Vindictus که یکی از بهترین های سبک Free To Play MMORPG هست رو به دوستاران این سبک معرفی کنم تا با هم بازی کنیم!
خواهشن این معرفی را به دقت بخوانید تا اطلاعات لازم را بدست آورید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Vindictus یک بازی شبیه به واقعیت هست با سبک Fast Paced Action Real Time که با یک گیم پلی سریع و درگیر کننده با گرافیک بسیار بالا می باشد که هیچ MMORPG بازی نباید این بازی رو از دست بده ! این بازی در حد بازی های خوب PS3 و Xbox360 هستش پس توصیه می کنم از دست ندید !
این بازی توسط موتور گرافیکی Source Engine ساخته شده است که باعث شده بازی گرافیک بالا و محیطی کاملا تخریب پذیر و قابل استفاده داشته باشد.Vindictus دارای جزئیات محیطی بسیار زیادی هست که باعث زیبایی دوچندان بازی شده است!
این بازی دارای 5 شخصیت قابل استفاده می باشد که هر کدام دارای Class و Playstyle
منحصر بفرد خود می باشند. کرکتر های بازی با جنسیت از پیش تعیین شده قفل شده اند که مثلا Class ای که مرد می باشد و دارای دو شمشیر می باشد همیشه مرد می باشد و زنی که دارای یک شمشیر و یک سپر می باشد برای همه زن خواهد بود.
در این بازی 5 شخصیت وجود دارد که هر کدام در لول های بالاتر قابلیت تبدیل شدن هم دارند که در این حالت شما از ضربات محلکی استفاده خواهید کرد! و هر کدام از این شخصیت ها در ابتدا از سلاح اصلی استفاده می کنند که مخصوص خودشان است ، اما در لول های بالا تر شما می توانید از سلاح فرعی آن ها هم استفاده کنید.
اسم این شخصیت ها و قایلیت آن ها :
1 - Lann : که مردی هست هجومی و دو شمشیر به دست می باشد.سلاح اصلی این شخصیت دو شمشیر می باشد و سلاح فرعی او دو نیزه می باشد.
2 - Finona : که زنی است دفاعی که با سپرش می تواند ضربه ی دشمن را دفاع کند. سلاح اصلی این شخصیت یک شمشیر و یک سپر می باشد و سلاح فرعی او یک چکش یا Hammer می باشد.
3 - Evie : که زنی است جادوگر که از توانایی هایی هجومی و حمایتی جادویی برخوردار است. سلاح اصلی این شخصیت یک چوب جادویی می باشد و سلاح فرعی او یک داس جنگی یا Battle Scythe می باشد.
4 - Karok : یک مرد غول آسا که از ستون های بزرگ به عنوان اسلحه استفاده می کند.
5 - Kai : که از تیر کمان استفاده می کند و در مبارزه از راه دور مهارت بالایی دارد.(فعلا موجود نیست.)
Vindictus دارای سیتم طراحی کرکتر بسیار عالی ای می باشد که به شما اجازه می دهد که چهره و جزئیات بدن کرکترتان را با امکانات بسیار طراحی کنید و خود را نسبت به دیگر
بازیکنان متمایز سازید.
در این بازی شما با WASD حرکت خواهید کرد و به شما اجازه ی Block که می توانید ضربات را دفاع کنید و Grab که می توانید دشمنتان را گرفته تا کرکترتان دشمن را با یک حالت سینمایی از پا درآورد و Dodge یا همان جا خالی دادن ضربات را خواهد داد که تاثیر بسیار
زیادی در PvP یا Boss کشی خواهد داشت .
( تصویری از حالت تبدیل شخصیت به حالت قدرتمند ، چیزی شبیه به Dante Devil Trigger )
بازی یه حالت Stage ای می باشد به این صورت که شما دوستان خود را دعوت به یک Party می کنید و سپس به یک Dungeon می روید تا ماموریت خود را تمام کنید و Boss های بازی که در انتهای بعضی از ماموریت هایتان با آن ها مواجه خواهید شد با حرکات منحصر بفردی به مقابله با شما خواهند آمد که بسیار جذاب خواهد بود و شما باید مدام Dodge کنید تا به شما ضربه های محلک آن ها اثابت نکند!
Vindictus دارای ضربات کمبو خواهد بود به این ترتیب که کرکتر شما با چپ کلیک یک مدل ضربه خواهد زد و با راست کلیک یک مدل ضربه ی دیگر که با ترکیب این دو در بین ضربات شما می توانید از ضربات Combo استفاده کنید تا ضرباتی قوی تر و غیر تکراری داشته باشید که با کسب Battle Point در این بازی شما Skill های قوی تری بدست خواهید آورد که بسیار جذاب و دیدنی هستند!
در ماموریت های این بازی یک وظیفه اصلی وجود دارد ک شما باید حتما آن را انجام دهید تا ماموریت به اتمام برسد و یک وظیفه فرعی دارید که با انجام دادن آن شما امتیاز و جایزه های بیشتری کسب خواهید کرد و همین طور هر ماموریت دارای 3 درجه سختی خواهد بود که در درجه ی سخت تر شما پس از انجام ماموریتتان Battle Point و Item های بیشتر و بهتری به دست خواهید آورد!
یکی از ویژگی های خیلی جذاب بازی محیط این بازی می باشد که علاوه بر جزئیات زیاد با گرافیک بالا این ویژگی را خواهد داشت که به شما اجازه می دهد با محیط ارتباطی مستقیم داشته باشید به این صورت که شما می توانید از تمام وسایل دور و ورتان استفاده کنید مثل یک تخته سنگ و یا حتی اسلحه ی دشمنانتان.. شما می توانید از یک شیشه خالی و Material هایی که در بازی وجود دارد استفاده کرده و از آن ها یک Life Potion و یا لباس ها و سلاح های جدید بسازید و یا آن ها را ارتقا دهید.
اینم اطلاعاتی برای وقتی که وارد بازی شدید تا سر درگم نباشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی رفتی بازی اول یه Cut-Scene نشون میده که بعد از تماشای اون یک مرحله ی آموزشی شروع میشه و بعد از اون میرین داخل شهر یا Town میشید که اصل بازی در اینجاست..
وقتی داخل شهر شدی باید بری دنبال علامت ! یا ? که این علامت ها نشون دهنده ی NPC (None Player Character)q هستش که قراره بهتون ماموریت هارو بده.
میری پیشه اون و ماموریت رو با صحبت کردن باهاش دریافت می کنی و بعد میری سمت جایی که روی نقشه مشخص شده و در اونجا یک تابلو و کشتی می بینی که باید بری پیشه اون تابلو چون روی این تابلو مثلا نقشه ی مکان های بازی وجود داره، بعد از این که نزدیک به تابلو شدی مکان ماموریت رو انتخاب می کنی و بعد سختی و Challenge ای که دوست داری رو انتخاب می کنی و بعد میزنی شروع بشه که داخل کشتی خواهی شد و در اونجا می زنی استارت تا ماموریت شروع بشه و حالشو ببری ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداقل سیستم مورد نیاز :
operating system : Windows 2000
CPU : Single Core 2.4 GHz
RAM : 512 MB
HDD : Over 5 GB of Free Space
VGA : Nvidia Geforce 5xxx Series
Sound : N/A
سیستم پیشنهادی برای اجرای بهتر بازی :
Operating System : Windows xp or higher
CPU : Duo Core or Higher
RAM : 1 GB or Higher
HDD : Over 6 GB of free Space
VGA : nVidia GeForce 7xxx Series
Sound : 16 Bit Sound Card
با ADSL 128 به بالا می توانید بازی کنید و ساعتی حدود 40MB از اینترنت استفاده می کنه.
به دلیل Global (جهانی) نبودن بازی شما باید وی پی ان آمریکا یا کانادا داشه باشید تا بتونید به سرور West بازی کانکت بشید و بازی کنید.
البته Lag بازی به این حالت هستش :
سیستم Lag اش اینجوریه که اگه تنهایی برید Mission ها اصلا Lag نخواهید داشت.
اگر شما Party Leader باشید و با خارجی ها به Mission برید، شما Lag نخواهید داشت ولی خارجی ها کمی Lag خواهند داشت.
اگر شما Join بشید به یک خارجی Lag خواهید داشت، اما قابل تحمل و خیلی اذیت نخواهد کرد.
در نهایت باید بگم این بازی با گرافیک و گیم پلی استثنایی واقعا ارزش امتحان کردن و لذت بردن از آن را دارد و باید گفت که این بازی دارای میلیون ها بازیکن می باشد که نشانگر ارزش این بازی می باشد و همین طور این بازی در سایت MMO Hut ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که یکی از سایت های معتبر بازی های آنلاین می باشد دارای امتیاز 4/5 و Rating Excellent می باشد که بازی های بسار کمی دارای این Rating می باشند، است و همین طور این بازی در سال 2010 از طرف سایت معتبر IGN به عنوان بهترین بازی سال در سبک MMORPG معرفی شده است !
من خودم تازه این بازی رو شروع کردم امیدوارم تعداد ایرانیان در این بازی زیاد شود تا با هم به انجام ماموریت ها بریم ! چون برای انجام Mission ها در ابتدا باید یک تیم تشکیل داد تا در مبارزه شما رو همراهی کنن و حداکثر این تیم 4 نفر می باشد.
توصیه می کنم هر طور شده دانلود کنید و یا اگر خواستید بگید من Setup براتون بفرستم!
لینک دانلود بازی Vindictus با حجم 2.9GB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک عضویت در سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک Review بازی در سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])MMO Hut ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ویرایش :
لینک های Official این بازی رو براتون میزارم :
ٍ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])E3 2011 OFFICIAL TRAILER
Watch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
LATEST TRAILER ( JULY 12 )
Skills Video
Transformation Video
( در این تریلر مشاهده میکنید که شخصیت های بازی مانند سری DMC تبدیل شخصیت قوی تری خواهند شد!
Gameplay
( در این تریلر شاهد حرکات زیبا و Combo های متنوع هستید و همچنین مشاهده میکنید که بازی هایی مانند WOW ، AION هیچ حرفی برای گفتن در مقابل گرافیک فوق العاده ی این بازی ندارن )
امتیاز بازی از سایت فوق معتبر GameRankings ( حتما میدونید که سایت GameSpot برای امتیاز دهی به بازی ها ، با این سایت مشورت کرده همیشه )
83.5/100
---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:27 PM ----------
اینم از کرکتر من در بازی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون تا حالا این افراد اومدن بازی :
shahabaliboys - Shahab - لول 13
~!@#$%^&*)( - SajjaD - لول 4
jhonny - تازه می خواد بره بازی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
INF3RN4L - لول 6
اینا از سایت p30world بودن، اینا ام از جاهای دیگه اومدن :
Mahdyramazany یه یکی دو روز دیگه میاد تو بازی.
alirezafa - لول اش 8 هستش..
ToPT0ToE - لول 2
کسای دیگه ام هستن که بدون اینکه به ما بگن دارن بازی می کنن که هر وقت فهمیدم اسمشونو میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسایی هم هستن که گفتن به زودی میان بازی...
من هم لول 39 Karok هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کس دیگه ای ام هست که به ما بپیونده آیا؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به زودی یکی از دوستان ام قول داده بازی رو در یک DVD قرار بده و بزاره برای فروش که گفته حدود 15 روز طول می کشه...
کسی خواست بازی کنه ولی حجم بازی اذیت می کرد بیاد اینجا یه ندا بده بعد صبر کنه DVD شو بزارن برای فروش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از سایتی که قراره بازی رو بزاره :
PersianGame.imshared.com
مشکل چیز پی ان هم که حل شد با لطف یکی از دوستان ، اگه مشکلتون چیز پی ان هم بود بگین تا حلش کنیم...
و اینکه گفته بودم فقط باید با یک چیز پی ان برای همیشه به بازی برید اشتباه گفته بودم، امتحان کردم دیدم امکانش هست که با چیز پی ان دیگه هم به بازی رفت ..
kamran987456
19-07-2011, 18:56
کسی پایه است اینو شروع کنیم
به نظر جالب میاد
Little Sparrow
19-07-2011, 20:20
گرافیک توپی داره.من که پایه هر بازی هستم فقط ایرانی بیاد توش.
shahabaliboys
20-07-2011, 16:54
منو جذب خودش کرده دارم دانلود میکنم
16% = 400mb تا الان :31:
Dante May Cry M
20-07-2011, 19:44
به نظر جالب میاد
سلام
پینگش چطوره ؟!
سلام دوستان !
خوشحالم که از بازی خوشتون اومده !
Ping بازی هم خوبه، پس هر کسی که اینجا داره دانلود می کنه و یا قرار که دانلود کنه به من ID یاهو و یا ID Xfire اشو از طریق پیام خصوصی بده که بتونیم با هم در ارتباط باشیم !
تا حالا فکر کنم 7-10 نفری بشیم ، چون من در سایت های دیگه هم تاپیک رو زدم !:5:
بیشتر هم بشیم که چه بهتر :31:
Dante May Cry M
20-07-2011, 19:52
این لینکی که میدم لینک دانلود مستقیم آخرین ورژن بازی هستش که لینکی که تو تاپیک هستش یه کم قدیمی تره!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Iloveu-ALL
21-07-2011, 12:47
من که پایم ولی اگه2 گیک بخوام دانلود کنم شارژم تموم میشه و اینکه اگه بخوام این رو دانلود کنم باید 3روز یکسره بزارم دانلود بشه :20:
Dante May Cry M
21-07-2011, 13:49
می خواستم بازی Vindictus که یکی از بهترین های سبک Free To Play MMORPG هست رو به دوستاران این سبک معرفی کنم تا با هم بازی کنیم!
Vindictus یک بازی شبیه به واقعیت هست با سبک Fast Paced Action Real Time که با یک گیم پلی سریع و درگیر کننده با گرافیک بسیار بالا می باشد که هیچ MMORPG بازی نباید این بازی رو از دست بده ! این بازی در حد بازی های خوب PS3 و Xbox360 هستش پس توصیه می کنم از دست ندید !
این بازی توسط موتور گرافیکی Source Engine ساخته شده است که باعث شده بازی گرافیک بالا و محیطی کاملا تخریب پذیر و قابل استفاده داشته باشد.Vindictus دارای جزئیات محیطی بسیار زیادی هست که باعث زیبایی دوچندان بازی شده است!
منحصر بفرد خود می باشند. کرکتر های بازی با جنسیت از پیش تعیین شده قفل شده اند که مثلا Class ای که مرد می باشد و دارای دو شمشیر می باشد همیشه مرد می باشد و زنی که دارای یک شمشیر و یک سپر می باشد برای همه زن خواهد بود.
در این بازی 5 Class وجود دارد که به شرح زیر می باشد :
1 - Lann : که مردی هست هجومی و دو شمشیر به دست می باشد.
2 - Finona : که زنی است دفاعی که با سپرش می تواند ضربه ی دشمن را دفاع کند.
3 - Evie : که زنی است جادوگر که از توانایی هایی هجومی و حمایتی جادویی برخوردار است.
4 - Karok : یک جانور غول آسا که از ستون های بزرگ به عنوان اسلحه استفاده می کند.
5 - Kai : که از تیر کمان استفاده می کند و در مبارزه از راه دور مهارت بالایی دارد.
Vindictus دارای سیتم طراحی کرکتر بسیار عالی ای می باشد که به شما اجازه می دهد که چهره و جزئیات بدن کرکترتان را با امکانات بسیار طراحی کنید و خود را نسبت به دیگر
بازیکنان متمایز سازید.
در این بازی شما با WASD حرکت خواهید کرد و به شما اجازه ی Block که می توانید ضربات را دفاع کنید و Grab که می توانید دشمنتان را گرفته تا کرکترتان دشمن را با یک حالت سینمایی از پا درآورد و Dodge یا همان جا خالی دادن ضربات را خواهد داد که تاثیر بسیار
( تصویری از حالت تبدیل شخصیت به حالت قدرتمند ، چیزی شبیه به Dante Devil Trigger )
بازی یه حالت Stage ای می باشد به این صورت که شما دوستان خود را دعوت به یک Party می کنید و سپس به یک Dungeon می روید تا ماموریت خود را تمام کنید و Boss های بازی که در انتهای بعضی از ماموریت هایتان با آن ها مواجه خواهید شد با حرکات منحصر بفردی به مقابله با شما خواهند آمد که بسیار جذاب خواهد بود و شما باید مدام Dodge کنید تا به شما ضربه های محلک آن ها اثابت نکند!
Vindictus دارای ضربات کمبو خواهد بود به این ترتیب که کرکتر شما با چپ کلیک یک مدل ضربه خواهد زد و با راست کلیک یک مدل ضربه ی دیگر که با ترکیب این دو در بین ضربات شما می توانید از ضربات Combo استفاده کنید تا ضرباتی قوی تر و غیر تکراری داشته باشید که با کسب Battle Point در این بازی شما Skill های قوی تری بدست خواهید آورد که بسیار جذاب و دیدنی هستند!
در ماموریت های این بازی یک وظیفه اصلی وجود دارد ک شما باید حتما آن را انجام دهید تا ماموریت به اتمام برسد و یک وظیفه فرعی دارید که با انجام دادن آن شما امتیاز و جایزه های بیشتری کسب خواهید کرد و همین طور هر ماموریت دارای 3 درجه سختی خواهد بود که در درجه ی سخت تر شما پس از انجام ماموریتتان Battle Point و Item های بیشتر و بهتری به دست خواهید آورد!
یکی از ویژگی های خیلی جذاب بازی محیط این بازی می باشد که علاوه بر جزئیات زیاد با گرافیک بالا این ویژگی را خواهد داشت که به شما اجازه می دهد با محیط ارتباطی مستقیم داشته باشید به این صورت که شما می توانید از تمام وسایل دور و ورتان استفاده کنید مثل یک تخته سنگ و یا حتی اسلحه ی دشمنانتان.. شما می توانید از یک شیشه خالی و Material هایی که در بازی وجود دارد استفاده کرده و از آن ها یک Life Potion و یا لباس ها و سلاح های جدید بسازید و یا آن ها را ارتقا دهید.
حداقل سیستم مورد نیاز :
با ADSL 128 هم میشه بازی کرد ! و ساعتی حدود 30،40MB از اینترنت استفاده می کنه.
در نهایت باید بگم این بازی با گرافیک و گیم پلی استثنایی واقعا ارزش امتحان کردن و لذت بردن از آن را دارد و باید گفت که این بازی دارای میلیون ها بازیکن می باشد که نشانگر ارزش این بازی می باشد و همین طور این بازی در سایت MMO Hut ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که یکی از سایت های معتبر بازی های آنلاین می باشد دارای امتیاز 4/5 و Rating Excellent می باشد که بازی های بسار کمی دارای این Rating می باشند، است و همین طور این بازی در سال 2010 از طرف سایت معتبر IGN به عنوان بهترین بازی سال در سبک MMORPG معرفی شده است !
من خودم تازه این بازی رو شروع کردم امیدوارم تعداد ایرانیان در این بازی زیاد شود تا با هم به انجام ماموریت ها بریم ! چون برای انجام Mission ها در ابتدا باید یک تیم تشکیل داد تا در مبارزه شما رو همراهی کنن و حداکثر این تیم 4 نفر می باشد.
توصیه می کنم هر طور شده دانلود کنید و یا اگر خواستید بگید من Setup براتون بفرستم!
لینک دانلود بازی Vindictus با حجم 2.9GB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک عضویت در سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک Review بازی در سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])MMO Hut ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ویرایش :
ٍ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])E3 2011 OFFICIAL TRAILER
Skills Video
Transformation Video
( در این تریلر مشاهده میکنید که شخصیت های بازی مانند سری DMC تبدیل شخصیت قوی تری خواهند شد!
Gameplay
( در این تریلر شاهد حرکات زیبا و Combo های متنوع هستید و همچنین مشاهده میکنید که بازی هایی مانند WOW ، AION هیچ حرفی برای گفتن در مقابل گرافیک فوق العاده ی این بازی ندارن )
امتیاز بازی از سایت فوق معتبر GameRankings ( حتما میدونید که سایت GameSpot برای امتیاز دهی به بازی ها ، با این سایت مشورت کرده همیشه )
83.5/100
Dante May Cry M
21-07-2011, 19:11
چه کسایی وارد بازی شدن؟؟
بگید بدونیم ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و از بازی چه برداشت هایی کردید؟؟
اگر هم مشکلی برای ورود به بازی دارید بگید داهنمایی کنم.
سلام
این بازی به نظرم فوق العاده زیباست!
هر طور شده من میام!
Dante May Cry M
21-07-2011, 20:48
آقایون Admin من 10-15 تا پست در قسمت P30World Forums ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) > بازیهای ویدئویی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) > بازیهای آنلاین و شبکه ای ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دادم !!!
خواهشن من رو از حالت آزمایشی در بیارید...
من پیام خصوصی دریافت کردم ولی نمی تونم جواب بدم :41:
تا حالا 2 تا تاپیک هم زدم!
Dante May Cry M
21-07-2011, 20:51
سلام
هر طور شده من میام!
دوستان من هنوز در وضعیت آزمایشی هستم و نمی تونم جواب پیام خصوصی ها رو بدم فعلا.
من یه 2،3 روز دیگه بازی رو می تونم برات بفرستم اگه بخوای..
اگه خواستی آدرس اینات رو 2،3 روز دیگه بفرست تا هماهنگ کنیم.
دوستان دیگه هم خواستن بگن..
Dante May Cry M
22-07-2011, 08:24
سلام
هر طور شده من میام!
من فردا پس فردا می تونم Setup رو بفرستم برای کسانی که بازی رو دوست دارن ولی حجم بازی اذیت می کنه :31:
کسی خواست بگه.
Dante May Cry M
22-07-2011, 19:03
تا حالا شدیم 12 نفر البته اگه همه به وعده ای که دادن عمل کنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم 2 عکس از کرکتر لول بالا که دو درجه تبدیل (Transform) شدن : (اولی Lann و دومی Evie هستش)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3%2F822%2F201107180003.jpg&session_token=9-r3SeppmSZ2r5qRTdDmR8MCpNd8MTMxMTQzNDU3MEAxMzExMzQ4 MTcw
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6%2F8596%2F201107180001.jpg&session_token=9-r3SeppmSZ2r5qRTdDmR8MCpNd8MTMxMTQzNDU3MEAxMzExMzQ4 MTcw
Dante May Cry M
22-07-2011, 22:19
من هم احتمالا میام
تا پس فردا بازی رو می خوایم با چند تا از دوستان شروع کنیم، دوستانی که قرار بود دانلود کنن اگه می تونید تا پس فردا دانلود ها رو تموم کنید تا همه با هم شروع کنیم. :31:
Little Sparrow
23-07-2011, 20:25
کففف میکنیمممم
hadi_gamer
23-07-2011, 20:48
سلام
پینگش چطوره ؟!
به داش علی هم که اینجاست.علی جان این بازی ها آخر عاقبت نداره.بیا همون wow رو بازی کن :46:
Dante May Cry M
23-07-2011, 21:16
به داش علی هم که اینجاست.علی جان این بازی ها آخر عاقبت نداره.بیا همون wow رو بازی کن :46:
خیلی کم آئم ریخته wow مردم هم اغفال می کنید باز برن wow ؟ :31:
باو بزار بیان این بازیش عالیه !
Dante May Cry M
23-07-2011, 22:15
یه توضیحات و نحوه اجرای بازی رو به توضیحات اضافه کردم که چون نمی تونم ویرایش کنم دوباره می فرستم.
در این بازی 5 شخصیت وجود دارد که هر کدام در لول های بالاتر قابلیت تبدیل شدن هم دارند که در این حالت شما از ضربات محلکی استفاده خواهید کرد! و هر کدام از این شخصیت ها در ابتدا از سلاح اصلی استفاده می کنند که مخصوص خودشان است ، اما در لول های بالا تر شما می توانید از سلاح فرعی آن ها هم استفاده کنید.
اسم این شخصیت ها و قایلیت آن ها :
1 - Lann : که مردی هست هجومی و دو شمشیر به دست می باشد.سلاح اصلی این شخصیت دو شمشیر می باشد و سلاح فرعی او دو نیزه می باشد.
2 - Finona : که زنی است دفاعی که با سپرش می تواند ضربه ی دشمن را دفاع کند. سلاح اصلی این شخصیت یک شمشیر و یک سپر می باشد و سلاح فرعی او یک چکش یا Hammer می باشد.
3 - Evie : که زنی است جادوگر که از توانایی هایی هجومی و حمایتی جادویی برخوردار است. سلاح اصلی این شخصیت یک چوب جادویی می باشد و سلاح فرعی او یک داس جنگی یا Battle Scythe می باشد.
4 - Karok : یک مرد غول آسا که از ستون های بزرگ به عنوان اسلحه استفاده می کند.
5 - Kai : که از تیر کمان استفاده می کند و در مبارزه از راه دور مهارت بالایی دارد.(فعلا موجود نیست.)
بازیکنان متمایز سازید.
حداقل سیستم مورد نیاز :
با ADSL 256 به بالا می توانید بازی کنید و ساعتی حدود 30،40MB+ از اینترنت استفاده می کنه.
به دلیل Global نبودن بازی (فعلا) برای اجرای بازی هم باید شما یکی از کار های زیر رو انجام بدید :
اگر وی پی ان آمریکا داری با اون کانکت شو و بعد برو بازی رو در Server West بازی رو اجرا کن.
یک روش دیگه هم هست که اگه اون رو نداشتی یا اینکه احساس کردی با VPN میزان Ping ات خیلی مبره بالا از اون استفاده کنی و دارد بازی بشی که برای این کار باید مراحل بازی رو انجام بدید.
1- اینارو دانلود کن :
این یکی رو اگه ویندوزت 64 بیت اینو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دانلود کن ، اگه 32 بیت اینو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دانلود کن.
2 - برنامه های اولی و دومی رو نصب کن.
3- اونی که 32بیت و 64بیت داره رو هر کدوم رو که دانلود کردی Cut کنش به Desktop بعد Extract Here کن.
4- داخل پوشه ای که Extract کردی شو که اسم پوشه این خواهد بود : Vindictus Proxycap32bit یا Vindictus Proxycap64bit
5- فایلی با نام Pcap رو Install کن و فایلی با نام PuttySetup رو Cut کن بزارش روی Desktop (باز نکنش فعلا)
6- بعد از اینکه Pcap اینستال شد از شما می خواد که کامپوتر رو Restart کنید تا برنامه درست کار کنه ، این کار رو بکنید و کامپوتر رو Restart کنید.
7- بر روی برنامه ای که نصب شد با نام PoxyCap کلیک کنید و بازش کنید.
8- در محیط برنامه بر روی Ruleset کلیک کن و بعد روی Load کلیک کن و فایل Proxycap configuration.prsx رو انتخاب کن و OK رو بزن.
9- در پوشه ای که Extract شده بود فایل LAGLESS_Server_list.reg رو باز کنید تا سرور لیست این برنامه رو به Registry کامپوتر اضافه کنه.
10- OK رو بزن و بعد خارج شو .
بعد میرسیم به اجرای بازی. برای اجرای بازی کار های زیر رو انجام بدید :
1 - اول Launcher بازی رو اجرا کنید و بعد برنامه Poxycap و Putty رو اجرا کنید و در برنامه Putty پروفایل LA 2 US West رو انتخاب کنید.
2 - بعد در وب سایت بازی Login کنید ولی بازی رو Start نکنید.
3 - روی آیکون Hotspot Shield کلیک کنید و بزنید : Connect/On.
4 - بعد بزنید Start Game و Server West رو انتخاب کنید و اگه همه چی به خوبی کار کنه بازی اجرا میشه و میشه بازی کرد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 - بعد از اینکه بازی اومد می تونید برنامه Hotspot Shield رو ببندید.
ویرایش :
Skills Video
Transformation Video
Gameplay
83.5/100
Little Sparrow
23-07-2011, 23:58
داش علی همه جاست
wow مبارزاتش کنده بدیش اینه تجربه می گه.:20:
Dante May Cry M
24-07-2011, 16:15
به نظر جالب میاد
سلام
پینگش چطوره ؟!
آقایون کسی دانلود بازیش تموم نشد؟؟
الان 2،3 نفر از ایرانیا دارن بازی می کنن که از بازی و Ping اش راضی هستند و میگن خیلی قشنگه بازیش !
اگه همه ی دوستانی ام که گفتن میان (مثل خود شما) بیان ، میشیم 14+ نفر و بازی رو همیشه با هم ادامه خواهیم داد! :31:
منتظر جوابتون هستم. :20:
من که پایم ولی اگه2 گیک بخوام دانلود کنم شارژم تموم میشه و اینکه اگه بخوام این رو دانلود کنم باید 3روز یکسره بزارم دانلود بشه :20:
اگه بخوای می تونم Setup رو چند روز دیگه بفرستم ، می خوای؟
من هم احتمالا میام
چی شد آقا
تصمیم به دانلود گرفتی پس؟:31:
Little Sparrow
24-07-2011, 20:11
من فعلا تو 1 گیگ Pause زدم.چند تا دانلود دارم تموم بشه بعد ادامه میدم.
hadi_gamer
24-07-2011, 22:03
داش علی همه جاست
wow مبارزاتش کنده بدیش اینه تجربه می گه.:20:
یعنی چی کنده؟من متوجه نمیشم.
بعدش هم من خودم کسی هستم که ته این بازیهای فری رو در آوردم.اکثر بازیهای فری رو بازی کردم همشون هم سر و ته یه کرباسن یعنی برای اینکه تو بازی بتونی به جایی برسی باید پول بدی.پولی هم که میدی نسبت به بازیهای پولی مثل wow می پردازی خیلی بیشتره در حالی که یه بازی در سطح خیلی پایین تر از بازیهای پولی رو بازی میکنی.
نتیجه اینکه بازی فری تو اینترنت اصلا وجود نداره.
نمیخوام نا امیدتون کنم ولی این بازی مثلا برای کسایی خوبه که دو ماه میخواد بازی کنه و فقط کاراکتر لول آپ کنه و تو محیط بازی بگرده و کوئست معمولی بزنه.وگرنه بدون پرداخت پول هرگز و هرگز نمیشه با بازیکنهای دیگه رقابت کرد.
Little Sparrow
24-07-2011, 22:25
بعدش هم من خودم کسی هستم که ته این بازیهای فری رو در آوردم.اکثر بازیهای فری رو بازی کردم همشون هم سر و ته یه کرباسن یعنی برای اینکه تو بازی بتونی به جایی برسی باید پول بدی.پولی هم که میدی نسبت به بازیهای پولی مثل wow می پردازی خیلی بیشتره در حالی که یه بازی در سطح خیلی پایین تر از بازیهای پولی رو بازی میکنی.
نمیخوام نا امیدتون کنم ولی این بازی مثلا برای کسایی خوبه که دو ماه میخواد بازی کنه و فقط کاراکتر لول آپ کنه و تو محیط بازی بگرده و کوئست معمولی بزنه.وگرنه بدون پرداخت پول هرگز و هرگز نمیشه با بازیکنهای دیگه رقابت کرد.
اتفاقا تو بازی های Free حداقل چندتاشون دیدم که با انجام کارهایی مثل کشتن 80 تا mob پوینت های توی بازی میده و میشه باهاش خرید کرد پول هم ندادی.شبیه Achivement.
منظور از کند بودن مبارزات یعنی سرعت مبارزات کمه راحت تر از این؟:46:
موفق باشید.
Dante May Cry M
24-07-2011, 22:38
پس منظورت این که Guild Wars 2 آشغاله دیگه، نه؟(اونم Free هستش ، از هر چی بازی پولی هم بهتره)
اصلا ربطی نداره به اینکه بازی که Free باشه ، آشغال باشه.. اینا همش سر قضاوت کور کورانه شماست.
الان هر کی بازی کرده Vindictus رو گفته خیلی باحال و قشنگه!
یک بازی هم قرار بیاد که Free هستش ولی ویژگی هاشو ببینی حال می کنی! اسمش Age of wulin هستش.
این :
shahabaliboys
24-07-2011, 23:32
آقا ببخشید من مسافرت بودم الان اومدم 99% بود صبح خبر رو میدم:31:
Dante May Cry M
24-07-2011, 23:39
آقا ببخشید من مسافرت بودم الان اومدم 99% بود صبح خبر رو میدم:31:
فقط بهتره بدونی که بازی با وی پی ان آمریکا اجرا میشه، چون بازی هنوز جهانی نیستش ..
وی پی ان 1 ماه 2500 تومن هستش.
اینم سایت خوب برای خرید:
امیدوارم بازی رو رها نکنید چون با وی پی ان هم میشه بازی کرد. :31:
shahabaliboys
25-07-2011, 08:27
دوست عزیز خیلی ببخشیدا ولی این مسائل ×روکسی و سرعت نت رو اگه زود تر میگفتید بهتر بودا چون من نمیتونم بازی کنم
Little Sparrow
25-07-2011, 08:42
خیلی ضایع است اینجور که
Dante May Cry M
25-07-2011, 11:53
دوست عزیز خیلی ببخشیدا ولی این مسائل ×روکسی و سرعت نت رو اگه زود تر میگفتید بهتر بودا چون من نمیتونم بازی کنم
خیلی ضایع است اینجور که
بازی رو وقتی یک نفری بازی کنید اصلا Lag ندارید، ولی اگه با خارجی ها برید یه مقداری Lag میشه ولی قابل تحمل هستش،البته اگه شما Party Leader باشید خارجی ها Lag میگیرن. من خودم الان با ADSL 256 مخابرات دارم راحت بازی می کنم! بازیش خیلی قشنگه! Cutscene های قشنگی هم نشون میده! به نظر من که شبیه DMC هم هست.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shahabaliboys
25-07-2011, 12:11
دوست عزیز حالا شما چه اصراری به سرور west داری؟؟ ما که east هستیم بس فک کنم تو east بینگ بایین تر و لگ کمتر باشه
----------------------------
آقا حجم آبدیت چقده ؟ من اون نسخه ی 2.6 gig را دان کردم الان تغریبا 2 ساعته داره آبدیت میکنه 30 % رفته
Little Sparrow
25-07-2011, 12:31
من اتفاقا دارم East رو دانلود می کنم.
Dante May Cry M
25-07-2011, 13:25
من اتفاقا دارم East رو دانلود می کنم.
دوست عزیز حالا شما چه اصراری به سرور west داری؟؟ ما که east هستیم بس فک کنم تو east بینگ بایین تر و لگ کمتر باشه
----------------------------
آقا حجم آبدیت چقده ؟ من اون نسخه ی 2.6 gig را دان کردم الان تغریبا 2 ساعته داره آبدیت میکنه 30 % رفته
East اگه هم بازی اجرا شه، بازیش کره ای یا چینی میشه زبونش و لگ هم فکر نکنم بهتر شه، آپدیت از ورژن قدیمی تا جدید هم 400،500MB هستش.
Little Sparrow
25-07-2011, 15:09
East اگه هم بازی اجرا شه، بازیش کره ای یا چینی میشه زبونش و لگ هم فکر نکنم بهتر شه، آپدیت از ورژن قدیمی تا جدید هم 400،500MB هستش.
عمرا زبونش چینی بشه چون هر بازی برای دانلود هست میری برای دانلود زده West یا East.
من همیشه East می گیرم زبونش هم عوض نمیشه.بعدش هم زبون با East یا West عوض نمیشه گزینه تغییر زبان داره.
shahabaliboys
25-07-2011, 15:48
:18: این تابیک چرا دکمه تشکر نداره ؟ :18:
منم با سروش موافقم زبان که وض نمیشه هیچ بینگ هم بهتر میشه (لگ کمتر میشه )
Dante May Cry M
25-07-2011, 17:07
:18: این تابیک چرا دکمه تشکر نداره ؟ :18:
منم با سروش موافقم زبان که وض نمیشه هیچ بینگ هم بهتر میشه (لگ کمتر میشه )
عمرا زبونش چینی بشه چون هر بازی برای دانلود هست میری برای دانلود زده West یا East.
من همیشه East می گیرم زبونش هم عوض نمیشه.بعدش هم زبون با East یا West عوض نمیشه گزینه تغییر زبان داره.
این بازیش تحریم شدس بابا..
نمیشه بدون وی پی ان به سرور کانکت بشید، حتی East. من که رفتم سرور West دیدم Option اشو، تغییر زبون نداشت.
حالا اگه شما وی پی ان چین اینارو داری، خودت امتحان کن..
hadi_gamer
25-07-2011, 19:39
پس منظورت این که Guild Wars 2 آشغاله دیگه، نه؟(اونم Free هستش ، از هر چی بازی پولی هم بهتره)
اصلا ربطی نداره به اینکه بازی که Free باشه ، آشغال باشه.. اینا همش سر قضاوت کور کورانه شماست.
الان هر کی بازی کرده Vindictus رو گفته خیلی باحال و قشنگه!
یک بازی هم قرار بیاد که Free هستش ولی ویژگی هاشو ببینی حال می کنی! اسمش Age of wulin هستش.
این :
عزيزم اصلا پست منو خوندي.اول پست رو خوب بخون بعد بيا نقل قول كن.من اصلا حرفي از آشغال بودن بازي زدم؟ميگم اين بازي فري نيستش بلكه براي اينكه تو بازي بتوني رقابت كني بايد پول بدي.همون guild wars هم آيتمهاي پولي تو بازي داره و فري نيستش.
حرف منو باور نداري بازي رو شروع كن و تا لول آخر لول آپ كن بعدش كه از همه بازيكنا خوردي اونوقت متوجه ميشي من چي ميگم.
Dante May Cry M
25-07-2011, 22:12
عزيزم اصلا پست منو خوندي.اول پست رو خوب بخون بعد بيا نقل قول كن.من اصلا حرفي از آشغال بودن بازي زدم؟ميگم اين بازي فري نيستش بلكه براي اينكه تو بازي بتوني رقابت كني بايد پول بدي.همون guild wars هم آيتمهاي پولي تو بازي داره و فري نيستش.
حرف منو باور نداري بازي رو شروع كن و تا لول آخر لول آپ كن بعدش كه از همه بازيكنا خوردي اونوقت متوجه ميشي من چي ميگم.
اون Free که شما می گی یعنی اونا بیان یه بازی قشنگ بسازن ، برای ساختش زحمت بکشن ، پول خرج کنن ، وقت بزارن بعد بیان مفت مفت بدن ما بازی کنیم..
همچین بازی وجود نداره، اگر بازی قشنگی به این حالت بود بعد بیا بگو..
وقتی ما می گیم Free یعنی Free to Play نه اینکه کلا Free، بدون آیتم های پولی هم اگه بازیش Balance داشته باشه و شما هم بازیت خوب باشه همچین حالتی پیش نمیاد،چون معمولا آیتم های پولی برای لول به کار میرن یا ساخت اسلحه یا ...، مگر اینکه بازیش چرت باشه و اونایی که پول می دن نسبت به اونایی که نخریدن برتری شدید داشته باشن و قابل مقایسه نباشه.
البته این بازی ای که معرفی کردم اینجوری نیستش.
Iloveu-ALL
26-07-2011, 11:20
اون Free که شما می گی یعنی اونا بیان یه بازی قشنگ بسازن ، برای ساختش زحمت بکشن ، پول خرج کنن ، وقت بزارن بعد بیان مفت مفت بدن ما بازی کنیم..
همچین بازی وجود نداره، اگر بازی قشنگی به این حالت بود بعد بیا بگو..
وقتی ما می گیم Free یعنی Free to Play نه اینکه کلا Free، بدون آیتم های پولی هم اگه بازیش Balance داشته باشه و شما هم بازیت خوب باشه همچین حالتی پیش نمیاد،چون معمولا آیتم های پولی برای لول به کار میرن یا ساخت اسلحه یا ...، مگر اینکه بازیش چرت باشه و اونایی که پول می دن نسبت به اونایی که نخریدن برتری شدید داشته باشن و قابل مقایسه نباشه.
البته این بازی ای که معرفی کردم اینجوری نیستش.
حق با هادی بازی های f2p آخرش باید item های پولی بخری
تنها بازی ای که تو f2p این طوری نیست فکر کنم RuneScape باشه
dante عزیز حالا شما چرا گیر دادید به age of wulin
این همه بازی با حال هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرین ranking رو ببینین بعد بگید کی اوله
Dante May Cry M
26-07-2011, 11:41
حق با هادی بازی های f2p آخرش باید item های پولی بخری
تنها بازی ای که تو f2p این طوری نیست فکر کنم RuneScape باشه
dante عزیز حالا شما چرا گیر دادید به age of wulin
این همه بازی با حال هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرین ranking رو ببینین بعد بگید کی اوله
اولا بازی های Free نیستن که فقط Item Mall دارن بازی های پولی هم دارن !
من حرفامو در پست های قبلی در این مورد گفتم.
دوما چون در مورد بازی Age of Wulin اطلاعات دقیقی ازش نیست امتیاز ها درست نیست. اگه توجه کنید می بینید هیچ کجا در سال 2011 اطلاعات رو وارد نکردن، فوقش 2010 هستش.. بازی در چین میلیون ها طرفدار و منتظر داره، چون ساخت اون کشوره و اطلاعات درستی وجود داره. در سایت اصلی که بازی رو به زبون انگلیسی هم قراره عرضه کنه هزاران طرفدار داره که با عرضه بازی خیلی میره بالا !
حالا هر کی خواست بهش ثابت شه Age of Wulin بهترین خواهد بود اینجارو ببینه : ( لطفا کامل بخونید تا همچی دستتون بیاد، البته این اطلاعات هم در سال 2010 نوشته شده اند و بعضی مواردش یا بیشتر شدن و بهتر و بعضی هم تغییر کردن..)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحتی WoW باز های Blizzard هم این رو تایید کردن و گفتن حتی از WoW هم می تونه بهتر باشه و حتی اگه 10GB حجم هم داشته باشه حتما بازی رو می گیریم !! :31:
بعضی از ویژگی ای بازی :
دارای مساحت 20،000 متر مربع
+20،000 Quest
+5000 NPC
+11 جاب یا Job یا Life Skill
+1000 تا Skill که می تونید یاد بگیرید.
بالانس در PvP به حالتی که در هیچ بازی به این خوبی وجود نداشته!( برای اطلاعات بیشتر به سایتی که بالا دادم مراجعه کنید.)
ازدواج کردن و ساخت خونه
و خیلی چیز های دیگه...
اگر خواستید ویژگی های بیشتری از بازی بنویسم بگید.
اینارو هم آخر یکی از Trailer های اصلی بازی می نویسه :
Skill Based Progression, No character levels.
learn to walk on water or glide though the air.
challenging tournaments to prove your worth.
your wulin has a life of his own after you log out.
raid other schools to learn their secrets.
experience gripping player vs player combat.
over 20 breathtaking instances.
extensive crafting system.
more than 20,000 quests.
player housing.
marriage system.
and so much more...
در کل من بازی رو به هر کی نشون می دم اول میگه فقط WoW ولی بعدش که اطلاعات رو می خونه نظرش کاملا عوض میشه! :5:
Arrowtic
26-07-2011, 12:45
حتی WoW باز های Blizzard هم این رو تایید کردن و گفتن حتی از WoW هم می تونه بهتر باشه و حتی اگه 10GB حجم هم داشته باشه حتما بازی رو می گیریم
مطمئن باش هيچ وقتو هيچ وقت نميتونه جا WoW رو بگيره.
پست بالا تایید میشه
هیچ بازی نمیتونه به مقام wow برسه
rift یادتونه؟این همه سرو صدا کرد گفت ما این کارو میکنیم اون کارو میکنیم
تونست جایه wow رو بگیره؟نه!!
میدونی چرا؟چون wow داستان داره!!
داستانی داره که هیچ بازی تا حالا نداشته
اینو بدون اغراق(درست نوشتم؟) میگم که هیچ بازی تاحالا همچین داستانی نداشته
Dante May Cry M
26-07-2011, 15:08
مطمئن باش هيچ وقتو هيچ وقت نميتونه جا WoW رو بگيره.
پست بالا تایید میشه
Rift نگفته بود که این یه ویژگی هایی داره که بعدش نداشته باشه، فقط از WoW بهتر نیست که اونم سلیقه ای می تونه باشه (حالا کاری ندارم)
اصلا بازی Age of Wulin مثل wow نیستش، بازی AoW از همه نظر از واقعی برداشت شده و چیزی نیست که wow داشته باشه ولی AoW نداشته باشه، حتی بیشتر هم داره.
از نظر داستان هم بهتره بدونید این بازی هم یک داستان بسیار عالی داره. برای دیدن داستان بازی در سایت اصلی بازی به زبان انگلیسی به این سایت مراجعه کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر بازی Skill هایی مثل 2 پرشه، پرواز به مدت کوتاه، حرکت بر روی دیوار، بالا رفتن از دیوار با استفاده از دویدن و چیز های دیگری هم وجود داره که wow هیچ کدوم رو نداره.
این بازی از واقعیت هستش و Kung Fu و حرکات رزمی واقعی استفاده می کنه، اما در wow تمام حرکات ساختگی و غیر واقعی و Fantasy هستن.
در این بازی Mini Game هایی متعددی هم وجود دارد که می تونید با NPC ها یا حتی Player ها انجام بدهید . مثل بازی شطرنج
در این بازی وقتی شما به یک NPC برخورد می کنید کرکترتون مانند بازی Assassins Creed آن ها را کنار می زند و بعد او را نگاه می کند که نشان از گرافیک و کار زیاد بر روی جزئیات بازی می باشد.
در بازی Age of Wulin در بعضی از Quest ها یا در مواقعی به صورت Random بازی به حالت Cut Scene تغییر می کند و بعد بازی به صحنه Quick Time Event تبدیل می شود و شما باید با فشردن دکمه هایی صحنه را به سلامت به اتمام برسانید
حتی بازی به حالت True 3D می باشد، یعنی تمام آیتم ها یا وسایل قابل شکستن هستند، مثل درخت ها، چادر های مردم، ساختمان ها، سنگ ها و ...
در این بازی سیستمی وجود دارد به نام Free Launch که در این سیستم هر کسی که بازی می کند شانسی برای از هیچ بودن به استاد کونگ فو تبدیل شدن را دارد، که در این سیستم شما به شانس هم نیاز دارید که شانس به این حالت است که مثلا شما به صورت نا خود آگاه از کنار جایی رد می شوید و میبینید که یک پیر مرد فقیری به کمک نیاز دارد و بعد از کمک شما می فهمید که آن پیرمرد یک استاد کونگ فو بوده و به شما جایی را معرفی می کند مثل غار که شما با رفتن به آنجا می توانید Scroll ای پیدا کنید که با آن شما به یک باره، یک استاد کونگ فو تبدیل شوید! که این اتفاق می تواند برای کسی که تازه بازی رو شروع کرده هم اتفاق بیفتد!
چیز های خیلی قشنگ زیاد دیگری هم دارد که دیگه اینجا جاش نیست.
بازی از سیستم Auto Navigation هم بهره می برد.:46:
حالا کدوم اینارو wow داره؟ و کدوم رو wow داره که این نداره؟
باز هم می گید بازیش قابل مقایسه نیست؟
بهتر نیست یک تاپیک با موضوع AGE OF WULIN درست کنید یا اونجا بحث کنید!؟! کسایی مثل من که از Vindictus خوششون میاد باید مشکل شما با بازی AGE OF WULIN رو ببینن؟؟؟؟
با تشکر و معذرت از پر رویی!:31:
Little Sparrow
26-07-2011, 15:41
پست بالا تایید میشه
ببخشید منم یه چیزی بگم.
اگه به داستان باشه داستان بازی Lord of the rings online خیلی عمیق تره.هر کوئست داستان داره.
کلا اگه به داستان باشه Lord of the rings online از WoW بهتره.
WoW به این علت اول در سبک MMORPG هست که اولین بازی شاهکاری بود که در این سبک عرضه شد برای همین دل کندن ازش سخته.یه مثال دیگه مپ Dota در وارکرفت این همه بازی از روی این مپ ساختن ولی به اندازه Dota استقبال نشد ازشون.
ببخشید دیگه تکرار نمیشه و پست بی مربوط نمیدم.امیر خواستی جواب این پست رو بدی تو پ.خ بده.ببخشید:11:
shahabaliboys
26-07-2011, 16:31
یک روش دیگه هم هست که اگه اون رو نداشتی یا اینکه احساس کردی با VPN میزان Ping ات خیلی مبره بالا از اون استفاده کنی و دارد بازی بشی که برای این کار باید مراحل بازی رو انجام بدید.
1- اینارو دانلود کن :
این یکی رو اگه ویندوزت 64 بیت اینو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دانلود کن ، اگه 32 بیت اینو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دانلود کن.
2 - برنامه های اولی و دومی رو نصب کن.
3- اونی که 32بیت و 64بیت داره رو هر کدوم رو که دانلود کردی Cut کنش به Desktop بعد Extract Here کن.
4- داخل پوشه ای که Extract کردی شو که اسم پوشه این خواهد بود : Vindictus Proxycap32bit یا Vindictus Proxycap64bit
5- فایلی با نام Pcap رو Install کن و فایلی با نام PuttySetup رو Cut کن بزارش روی Desktop (باز نکنش فعلا)
6- بعد از اینکه Pcap اینستال شد از شما می خواد که کامپوتر رو Restart کنید تا برنامه درست کار کنه ، این کار رو بکنید و کامپوتر رو Restart کنید.
7- بر روی برنامه ای که نصب شد با نام PoxyCap کلیک کنید و بازش کنید.
8- در محیط برنامه بر روی Ruleset کلیک کن و بعد روی Load کلیک کن و فایل Proxycap configuration.prsx رو انتخاب کن و OK رو بزن.
9- در پوشه ای که Extract شده بود فایل LAGLESS_Server_list.reg رو باز کنید تا سرور لیست این برنامه رو به Registry کامپوتر اضافه کنه.
10- OK رو بزن و بعد خارج شو .
بعد میرسیم به اجرای بازی. برای اجرای بازی کار های زیر رو انجام بدید :
1 - اول Launcher بازی رو اجرا کنید و بعد برنامه Poxycap و Putty رو اجرا کنید و در برنامه Putty پروفایل LA 2 US West رو انتخاب کنید.
2 - بعد در وب سایت بازی Login کنید ولی بازی رو Start نکنید.
3 - روی آیکون Hotspot Shield کلیک کنید و بزنید : Connect/On.
4 - بعد بزنید Start Game و Server West رو انتخاب کنید و اگه همه چی به خوبی کار کنه بازی اجرا میشه و میشه بازی کرد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 - بعد از اینکه بازی اومد می تونید برنامه Hotspot Shield رو ببندید.
[]
دوست عزیز من بازی رو دانلود کردم توش هم میره (اون کشتی داره حرکت میکنه ) ولی من با وی بی ا نمیتونم خواستم از این آموزش برم که فک میکنم قسمت دومش ایراد داره میشه دوباری بنویسی دقیق تر قسمت اجرای بازی رو؟
مثلا من فایلی به نام Hotspot Shield نمیبینم:40::11:
دوست عزیز من بازی رو دانلود کردم توش هم میره (اون کشتی داره حرکت میکنه ) ولی من با وی بی ا نمیتونم خواستم از این آموزش برم که فک میکنم قسمت دومش ایراد داره میشه دوباری بنویسی دقیق تر قسمت اجرای بازی رو؟
مثلا من فایلی به نام Hotspot Shield نمیبینم:40::11:
من که بازی نکردم ولی این Hotspot Shield همین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هست که گفته ولی اول فکر کنم باید HSUpdate.exe رو از توش بزنی. چند تا چیزی هم که گفته بود فکر کنم آدرسش رو درست ننوشته بود ولی با این حال کل چیزهای دیگه هم توی این آدرس هست
راستی شهاب جان این بازی چطوریه خوبه؟ ارزش دانلود داره با این همه مشکلات؟
shahabaliboys
26-07-2011, 17:54
عزیزم مشکل منم اینه که فقط صفحه اول بازی رو دیدم اگه توشو دیده بودم که اینجا بره عکس بود
ولی با عکسایی که دوستان گذاشتن داره :31:
Dante May Cry M
26-07-2011, 18:28
عزیزم مشکل منم اینه که فقط صفحه اول بازی رو دیدم اگه توشو دیده بودم که اینجا بره عکس بود
ولی با عکسایی که دوستان گذاشتن داره :31:
من اون روش رو کلا امتحان نکردم، چون فهمیدم اونم در اصل کار VPN رو می کنه!
Lagبازی با VPN به این حالت هستش :
سیستم Lag اش اینجوریه که اگه تنهایی برید Mission ها اصلا Lag نخواهید داشت.
اگر شما Party Leader باشید و با خارجی ها به Mission برید، شما Lag نخواهید داشت ولی خارجی ها کمی Lag خواهند داشت.
اگر شما Join بشید به یک خارجی Lag خواهید داشت، اما قابل تحمل و خیلی اذیت نخواهد کرد.
پس به نظر من اگه یه VPN بگیرید خیلی راحت تره!
shahabaliboys
26-07-2011, 18:37
vpn مجانی نیست؟ :31:
مثلا 1 روزه
---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------
راستی شما که اینهمه بازیمیکنی 1 عکسی از کارکترت یا اطلاعاتی ازش بده ببینیم چه جوریاست
Dante May Cry M
26-07-2011, 18:41
مثلا 1 روزه
---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------
راستی شما که اینهمه بازیمیکنی 1 عکسی از کارکترت یا اطلاعاتی ازش بده ببینیم چه جوریاست
VPN ماهی 2،500 در این سایت :
این سایت هم VPN مجانی میده ولی هر 5 دقیقه قطع میشه :
Dante May Cry M
26-07-2011, 18:50
مثلا 1 روزه
چرا هست ولی هی قطع و وصل میشه، بهت پ.خ می کنم.
اینم عکس Character من :
Dante May Cry M
26-07-2011, 20:01
این عکس کرکترمه : :31:
Dante May Cry M
26-07-2011, 20:09
مثلا 1 روزه
نه فقط این جوری هست که هر 5 دقیقه یک بار قطع میشه..
Dante May Cry M
26-07-2011, 20:10
نه فقط این جوری هست که هر 5 دقیقه یک بار قطع میشه..
به نظر بازی خوبی میاد...ولی این لگ و 7pn و ایناش خرابش کرده!
راستی جای تاپیک اشتباهه...!
shahabaliboys
27-07-2011, 10:32
خوب دوست عزیز مشکل جدید من با اون 7pn دقیقه 5 رفتم تو بازی بازم ارور داد
Dante May Cry M
27-07-2011, 10:49
به نظر بازی خوبی میاد...ولی این لگ و 7pn و ایناش خرابش کرده!
راستی جای تاپیک اشتباهه...!
لگ اش چه مشکلی داره مگه؟ خوب هم هست که تازه !
فقط وی پی ان مشکل بازیشه،که احتمالا یه روز Global اش می کنن و این مشکل هم از بین میره..
پس مگه کجا جای درست این تاپیک هستش ؟
خوب دوست عزیز مشکل جدید من با اون 7pn دقیقه 5 رفتم تو بازی بازم ارور داد
احتمالا به خاطر این بود که وی پی ان از آمریکا نبوده.. البته وی پی ان کانادا هم جواب میده.
shahabaliboys
27-07-2011, 11:31
امروز شما خودت بازی کردی؟ فک کنم امروزخراب شده بازی
Dante May Cry M
27-07-2011, 11:56
امروز شما خودت بازی کردی؟ فک کنم امروزخراب شده بازی
راست میگی، می دونستما ولی اصلا حواسم نبود :31:
البته الان دیگه بازی از حالت Maintenance در اومده و می تونی بری بازی کنی :31:
اسم کرکتر من اینه: DanteMayCryM
اومدی بازی من رو Add Friend کن :46:
shahabaliboys
27-07-2011, 15:18
OMG :18: دوباره UPDATE اومده ؟؟؟؟؟ :18::18:
Dante May Cry M
27-07-2011, 15:24
OMG :18: دوباره UPDATE اومده ؟؟؟؟؟ :18::18:
آره !
هفته ای 1 بار فکر کنم آپدیت می یاد برای بازیش.:31:
shahabaliboys
27-07-2011, 16:15
از بس منو به حودش جذب کرده تا چند روز دیگه چیز بی ان میگیرم
Dante May Cry M
27-07-2011, 16:53
از بس منو به حودش جذب کرده تا چند روز دیگه چیز بی ان میگیرم
OK :31:
پس منتظرتیم :20:
پس مگه کجا جای درست این تاپیک هستش ؟
اینجا::::::
Dante May Cry M
30-07-2011, 20:37
کسه دیگه ای نبود ؟؟ :31:
این عکس هم اکنون کرکترم در بازیه :
کسی خوشش اومد بیاد بازی بیشتر خوشش میاد :46:
shahabaliboys
30-07-2011, 20:42
چرا من هستم فردا کلاس دارم بدش میرم بانک چیز بی ان بگیرم
کرکترت باحاله :31:
تو عکس دومی اون یارو کیه کنارت ؟:21: :27:
Dante May Cry M
30-07-2011, 23:06
چرا من هستم فردا کلاس دارم بدش میرم بانک چیز بی ان بگیرم
کرکترت باحاله :31:
تو عکس دومی اون یارو کیه کنارت ؟:21: :27:
پس فردا میبینیمت :21:
اون یکی از دوستایه آنلاین امه، چینی ام هستش، آدمه باحالیه :31:
shahabaliboys
31-07-2011, 08:11
آقا بین اون 4 تا شخصیت اول بازی که میشه انتخاب کرد چه فرقیه؟
Dante May Cry M
31-07-2011, 09:24
آقا بین اون 4 تا شخصیت اول بازی که میشه انتخاب کرد چه فرقیه؟
خیلی فرق هست!
به نظز من Karok از همه بهتره و بهترین هستش، اونو انتخاب کنی ضرر نمی کنی :31:
توضیحات در مورد کاراکتر ها هم در پست اول هستش دیگه..
shahabaliboys
31-07-2011, 16:07
آقا دانلود کردیم دانلود کنید بریم بازی کنیم واقعا حال داد بیاید بیاید بیاید:31:
Dante May Cry M
06-08-2011, 00:04
آقایون تا حالا این افراد اومدن بازی :
shahabaliboys - Shahab - لول 13
~!@#$%^&*)( - SajjaD - لول 4
jhonny - تازه می خواد بره بازی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
INF3RN4L - لول 6
اینا از سایت p30world بودن، اینا ام از جاهای دیگه اومدن :
Mahdyramazany یه یکی دو روز دیگه میاد تو بازی.
alirezafa - لول اش 8 هستش..
ToPT0ToE - لول 2
کسای دیگه ام هستن که بدون اینکه به ما بگن دارن بازی می کنن که هر وقت فهمیدم اسمشونو میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه کسایی هم هستن که به زودی میان بازی..
من هم لول 39 Karok هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کس دیگه ای ام هست که به ما بپیونده آیا؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به زودی یکی از دوستان ام قول داده بازی رو در یک DVD قرار بده و بزاره برای فروش که گفته حدود 15 روز طول می کشه...
اینم از سایتی که قراره بازی رو بزاره برای فروش :
PersianGame.imshared.com
کسی خواست بازی کنه ولی حجم بازی اذیت می کرد بیاد اینجا یه ندا بده بعد صبر کنه DVD شو بزارن برای فروش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل چیز پی ان هم که حل شد با لطف یکی از دوستان ، اگه مشکلتون چیز پی ان هم بود بگین تا حلش کنیم...
و اینکه گفته بودم فقط باید با یک چیز پی ان برای همیشه به بازی برید اشتباه گفته بودم، امتحان کردم دیدم امکانش هست که با چیز پی ان دیگه هم به بازی رفت ..
---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------
اینم اطلاعاتی برای ایمکه وقتی وارد بازی شدید سردرگم نباشید :
وقتی رفتی بازی اول یه Cut-Scene نشون میده که بعد از تماشای اون یک مرحله ی آموزشی شروع میشه و بعد از اون میرین داخل شهر یا Town میشید که اصل بازی در اینجاست..
وقتی داخل شهر شدی باید بری دنبال علامت ! یا ? که این علامت ها نشون دهنده ی NPC (None Player Character)q هستش که قراره بهتون ماموریت هارو بده.
میری پیشه اون و ماموریت رو با صحبت کردن باهاش دریافت می کنی و بعد میری سمت جایی که روی نقشه مشخص شده و در اونجا یک تابلو و کشتی می بینی که باید بری پیشه اون تابلو چون روی این تابلو مثلا نقشه ی مکان های بازی وجود داره، بعد از این که نزدیک به تابلو شدی مکان ماموریت رو انتخاب می کنی و بعد سختی و Challenge ای که دوست داری رو انتخاب می کنی و بعد میزنی شروع بشه که داخل کشتی خواهی شد و در اونجا می زنی استارت تا ماموریت شروع بشه و حالشو ببری ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Little Sparrow
06-08-2011, 00:06
لول 2 شدم ماشالا :31:
shahabaliboys
06-08-2011, 04:14
تخریب پذیریش واقعا با حاله
قوله زدتم لباسم داشت کم کم پاره میشد :31:
فعلا که به اینفرنال و سروش خیلی حال دادم اموالم حراجه :31:
یطفا به ساعت پست هم نگاه کنید از ساعت 11 شب با اینفرنال تا همین الان تو بازی بودیم
Dante May Cry M
11-08-2011, 08:36
آقایون به تمام کسایی که تو بازی هستن خواستم بگم من یه Guild زدم به نام Persian Legends که تا حالا فقط یه نفر یعنی فقط INF3RN4L2 در Guild هستش..
خواهشا همگی جمع شین همه دوستان رو دعوت کنیم تا Guild لول یا Rank Up شه چون XP رم می بره بالا وقتی تو Guild هستیم ! مثلا الان با دو نفر 10% XP بیشتر میده !
البته کارای دیگه ای هم میشه کرد که هنوز وارد نیستیم ...
ممنون !
من لول ام 51 هستش و اینم عکس کاراکترمه :
pvp اين بازي چطوره ؟
اصلا PVP داره؟
يه مقدار در مورد كلاس ها واضح تر توضيح بديد ببينيم چيه
بچه ها منم دارم ميام :دي
پچ هاش داره دانلود ميشه
Dante May Cry M
25-08-2011, 14:56
بچه ها منم دارم ميام :دي
پچ هاش داره دانلود ميشه
ببخشید من 1 هفته ای بود به سایت سر نزده بودم ندیدم این پستتون رو :31:
اسم کاراکترت هم بگو اد کنم که چند تا Battle رو با هم بریم سوالی هم داشتی بپرسی :46:
آیدی یاهوت هم اد کردم اونجا هم سر بزن :20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.